Annons

Lovely tavellist

Den här fiffiga idén för hur man kan montera upp (och använda) ett gäng klassiska tavellister (som jag tycker att man annars mest ser i kök numera, huserandes folks favoritkokböcker – typ, hej Leila!) hittade jag på TantJohannas och Amelias nystartade satsning Lovelylife.se Bilderna är plåtade hemma hos Patric Öhlund. Jag blev plötsligt väldigt sugen på att damma av mina egna gamla tavellister som står lutade mot ett hörn nere på förrådet. Hmm. De kanske kan få nytt liv om vi täcker en hel vägg och använder dem som display för tjocka tidningar och fina fotoböcker i sovrummet? Eller varför inte i hallen.
Foto: Lovelylife.se
 

Kategorier:

Kommentarer

 • Mia skriver:

  Åhh, såå snyggt!! Ska också leta på alla mina som ligger och dammar någonstans och sedan sätta igång! Tack! 🙂

 • Anonym skriver:

  Tack för tipset om en helt lovely blogg!

 • Matilda skriver:

  Jag använder en sån som skohylla. Såå snyggt!

 • Risgryn skriver:

  Hej!! Vilken FANTASTISK snygg & inspirerande blogg!! Du läggs i favoriter direkt, jag blir glad av sånt här ?!! /Risgryn

 • Lina Tsutsumi skriver:

  Det där är så himla snyggt att lägga upp sådär på väggen. Billig detalj inredning som kan göra rummet riktigt fint! Dock tycker jag också att folk ska bli bättre på att inte sätta den i köket hela tiden haha (:

 • Otroligt snyggt!
  Tavellisterna är så användbara!
  Själv satte jag mina i arbetsrummet med grafiska tryck på,
  se blogglänken

 • vilken grym stil den där snubben hade 🙂 gillart!!

 • Karolina skriver:

  Gud vilken snygg vägg!!!

 • Oh så fint! Men jag måste bara få dela med mig av hur jag helst frontar mina magasin..tavellisterna blir lite för djupa just i det ändamålet 🙂
  //Maja

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *