Annons

Byebye Likainen!

Idag vaknade jag både till glada nyheter och lite mer ledsamma sådana. Den senare är att min finska favoritbloggare Likainen Parketti har bestämt sig för att lägga ner (!) sin blogg. But why?! Det är en stor förlust för oss som har gillat hennes egentagna bilder. Här är några favoriter från Likainens arkiv. 
Hennes sovrum, fotat uppifrån. Kul perspektiv och snyggt stylat. Gillar de brunbeiga detaljerna som lättar upp det grafiska. När vi tänker tillbaka på hur inredningsmodet såg ut 2010-ish så tror jag det är såhär vi kommer minnas det. Hipsterhemmet i svartvitt med samlarscenografiska stilleben. 
Bloggarbetsplatsen går i samma stil, med blackboardtavla, moodboards och citat. Och nog har hon åstadkommit en hel del ”Epic Shit” vid det här skrivbordet i sina dagar. Det jag har gillat bäst är att hon är en av få bloggare som plåtar egna bilder, och att hon gjort det så snyggt att flödet skulle kunna slå vilket tidstypiskt och mångbemannat inredningsmagasin som helst på fingrarna. 

Kommentarer

 • Linda Andersson skriver:

  Men ååå vad trist! Jag som älskar inredningsbloggar har inte ens hittat den bloggen innan, men den ser ju helt underbar ut, tittade in där nu och tittade även på dina fina bilder 🙂
  Men vill passa på att säga att din blogg är otroligt inspirerande och alltid kul att kika in här och se om det kommit ett nytt inlägg! Har du fler bloggtips? Jag har många bloggar jag tittar i då och då, men vissa måste ju besökas varje dag och inspireras 🙂

 • A. skriver:

  Nämen varför ska hon sluta? Bara bloggtorka eller ska hon börja någon annanstans? Nån som vet?

 • Anonym skriver:

  Tråkigt att hon ska sluta, men asså den här bloggen är bäst! 😉

 • Isa Westelius skriver:

  Hej fina du!
  Jag är en tjej på 13 år som bloggar minst 3 gånger om dagen för just din skull, det skulle verkligen vara kul om du gick in och läste min blogg och kommenterade. Följa mig via bloglovin? jag kanske följer dig tillbaka kram kram IsaWestelius.se

 • sara skriver:

  härlig blogg!

 • Sabina skriver:

  men gud vilket snyggt rum!

 • Karinas inspiration skriver:

  Underbara bilder från hennes härliga hem! Hoppas att hon startar en ny blogg snart.
  Du har ju också toppenfina bilder på din blogg:))

 • komig skriver:

  fan va snyggt sovrum..

 • No that’s so sad! One of my favorite blogs!:(

 • Emma Johansson skriver:

  Vilket underbart hem! Så rasande inspirerande!

 • kev skriver:

  fin foto

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *