Annons

Tips till griffeltavlan

Jag sökte på snygga griffeltypsnitt till ett tidningsjobb och sprang på en veritabel guldgruva. Den här sidan får mig verkligen att vilja låsa in mig i ett rum med en ask kritor och en svart vägg som enda sällskap. Massor av härliga video-tutorials på hur man skriver vackert, för hand. Och även om tipsen avser konstverk med mjölig krita så känns det inte omöjligt att testa på papper. The Lost Art of Hand Lettering appelerar till den insomnade pysseltokan i mig. Hatten av för Dana Tanamachi. Dagens länktips!
Foto: lånad från The Lost Art of Hand Lettering

Kategorier:

Kommentarer

 • Emma skriver:

  Vilken fin site. Du har inga tips på vart man hittar en snygg griffeltavla som inte känns shabby chic? / Emma

 • Frida skriver:

  Tack Emma.
  Kolla in Granit!

 • Marie skriver:

  Visst blir man inspirerad 🙂 Jag sprang också på den på Pinterest häromveckan. Jag har blivit beroende av pinterest, den appen har förstört mina 8 timmars sömnbehov många gånger… 🙂

 • sofia skriver:

  Tänk vad du hittar grejer!! Då en väldigt stor del av mitt kök har griffelfärg så ska jag nog testa lite idag:)
  Allt gott!

 • Monsterscircus skriver:

  Dana Tanamachi är en sann mästare och stora med krita!

 • Ylva Skarp skriver:

  Jaa! Fram för mer handskrift!
  Men den är för all del inte "lost….". Den är i alla fall för mig i allra högsta grad här och nu…

 • Madde skriver:

  Åh wow! Ja det där var verkligen inspirerande! 🙂

 • erika skriver:

  TACK! För ett jätte bra tips! Mvh erika

 • Anonym skriver:

  Åh riktigt fint! Jag vill också testa! 🙂
  Mvh Susanné

 • Åh vad läckert, tack för tipset!

 • Anna skriver:

  Hej!
  Förstnoch främst; tack för all inspiration!
  Jag undrar om du skulle
  Kunna göra dina Facebook-linkar lite mer användarvänliga. Som det är nu kan man inte zooma invarken påbilderna eller på texten och det är väldigt svårt att läsa detta hör att jag brukar skippa inlägg för att de inte känns tillgängligaeftersom jag inte kan läsa texten. Som nu tex, jag kan inte se vad det är jag skrivertill dig för texten är så liten. Jag antar att det finns flera dtsvningsfel och autokorrekt ord som gör att min text ser helt förfärlig ut ?? om det går , skulle det uppskattas mycket 🙂 trevlig helg!

 • Anna skriver:

  Hej!
  Förstnoch främst; tack för all inspiration!
  Jag undrar om du skulle
  Kunna göra dina Facebook-linkar lite mer användarvänliga. Som det är nu kan man inte zooma invarken påbilderna eller på texten och det är väldigt svårt att läsa detta hör att jag brukar skippa inlägg för att de inte känns tillgängligaeftersom jag inte kan läsa texten. Som nu tex, jag kan inte se vad det är jag skrivertill dig för texten är så liten. Jag antar att det finns flera dtsvningsfel och autokorrekt ord som gör att min text ser helt förfärlig ut ?? om det går , skulle det uppskattas mycket 🙂 trevlig helg!

 • Trendenser skriver:

  Hej, det är någon bugg hos facebook och instagram som gör detta. Inget som vi kan påverka. De vill väl inte att man ska lämna deras sida 🙂

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *