Annons

Nyheter från Bantie 2012

Häromdagen hade svenska textilföretaget Bantie pressvisning för sin utökade kollektion. Bland nyheterna skådades vattniga pasteller och akvarelliga prickar som fick mig att längta hetsartat efter vårljuset. Härliga fräscha mönster med tydlig karaktär, som ändå känns långlivade. En annan rolig nyhet är att deras mer grafiska mönster, svartvita Totem, numera finns att beskåda på hotellet Vincci Bit i Barcelona, som nyligen lagt en rejäl order. Heja er för att ni sprider det skandinaviskt vackra vidare i världen!

Foto: pressbilder från Banties bildbank

Kategorier:

Kommentarer

 • David skriver:

  Mycket fint! 🙂
  vore jätteroligt om du ville vara med i dagens blogg! 🙂

  DAGENS BLOGG: http://projectfairtrade.blogg.se/2012/january/dagens-blogg-1.html

 • Linda skriver:

  Å tack för fin inspiration! Jag är på jakt efter ett vitt tyg med lite gult på till nya köksgardiner, ska genast kolla din länk.
  Vad jag gillar sådana där bilder med massa tygrullar. Jag kan bli nästan lika kär i dom som jag kan bli i garnhärvor 😉
  Trevlig helg! Kram Linda

 • Martina skriver:

  Trevlig helg! Kramar

 • Hanna skriver:

  Deras tyg Korall det överlägset snyggaste tyget jag kan komma på 🙂 Har klätt min kundstol i det och har även en gardin. Av spillbitarna gjorde http://www.tapetserarasa.se en läcker necessär 🙂

 • Cajsa skriver:

  Jag blir så inspirerad då jag kikar in här!

 • Jess skriver:

  Vad fina mönster, nu blir man ju sugen på att köpa nytt tyg till gardiner och få in lite fräscht i lägenheten!

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *