Tävla och vinn presentkort på 3000 kr hos Whiteaway

Whiteaway som säljer billiga vitvaror på nätet är ny annonsör på Trendenser.se och den här veckan arrangerar vi en gemensam tävling där du har chans att vinna ett presentkort på 3000 kronor i deras webbshop. Allt du behöver göra för att delta är att svara på följande frågor med motivering i kommentarsfältet nedan. Du har en vecka på dig, tävlingen stänger 25/11 kl 24.00 Lycka till!

1) Ange en produkt på Whiteaway.se som du tycker har ett "modernt" utseende. Motivera kort.
2) Beskriv varför just du vill vinna presentkortet på 3000 kronor och vad du skulle använda det till.

Tävlingen är nu avslutad. Stort grattis till Magdalena Svartlok! Hör av dig med dina kontaktuppgifter så kommer priset på posten!
Bloggtävling

 

*Tävlingen pågår t o m. den 25/11 2011 kl, 24.00. Ett presentkort värt 3000 kr ligger i potten. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren. Vinnaren utses av en jury från Whiteaway.se. Deras beslut kan ej överklagas


Kommentarer
Postat av: Anna

1) Modernt förknippar jag med "spejsigt" och där tycker jag att Philips rymdkaffebryggare Senseo passar in.

2) Jag skulle slå till på en Moccamaster. Lite mer klassisk men fantastisk. Eftersom det är så billigt på Whiteaway skulle jag ha råd med två stycken för det presentkortet så jag skulle köpa en till mig och en till mina föräldrar (...så att jag slipper dricka fulkaffe överhuvudtaget framöver :-)

2011-11-17 @ 09:49:23
Postat av: Madeleine Holm

Godmorgon Frida !1. Jag tycker modernt är något som avspeglar dagens kultur och samhälle, många spenderar mindre tid hemma och tycker framför allt att städningen inte är kul och hamnar i ett ont gott, så för mig är Samsungs robot dammsugare modern, snygg och passande.2. Apropå dammsugare så hade jag behövt uppdatera min LUX dammsugare som är 30 år som jag ärvde av min gammelmormor när jag flyttade hemifrån, den är toppen men stor och klumpig. Hade gärna införskaffat en smidigare sak (jag tillhör dessutom en av dem som tycker om att städa)framför allt känslan efteråt att man är i ett rent hem :)

2011-11-17 @ 09:55:12
Postat av: Anna

Modernt varierar från säsong till säsong och nu närmar sig julen med stormsteg. Hemma hos oss firar vi en vit jul i år och därför konstaterar jag att Bosch TAS2001 i snövit skrud är decembers modernaste kaffemaskin!Jag skulle gärna ta emot ett presentkort á 3000 kr och för denna summa investera i en ny tvättmaskin. Vi väntar tillökning i december och jag har en känsla av att "kräk- och bajsmaskinen" i min mage kommer bidra till att vår gamla, usla tvättmaskin behöver avlastning.

2011-11-17 @ 10:01:00
Postat av: Emelie

Jag tycker Moccamastern är en produkt som passar in på denna beskrivningen. Den har ett modernt utseende, då det idag är modernt med retrodesign och sober avskalad design. Moccamastern är den perfekta kombinationen.Jag vill vinna presentkortet för att kunna köpa just en Moccamaster. Har länge drömt om en sådan. Hade passat perfekt in i vårt nya kök, där man äntligen kan vistas efter all renovering. Hade känts som en fin present till hemmet efter allt slit.

2011-11-17 @ 10:07:37
Postat av: Veronica Nilsson

Tycker definitivt Moccamaster KBT741 har ett modernt utseende. Skulle bli ett fint smycke här hemma!

Jag skulle använda presentkortet när jag köper en ny spis, (och/eller en Moccamaster)!

2011-11-17 @ 10:12:23
Postat av: Jessica i Östersund

Den här dammsugaren, http://www.whiteaway.se/product/samsung-vcr8855l3b/ tycker jag kvalar in under kategorin modernt. Jag tänker mig att det blir enklare att få barnen att plocka upp sina saker, om de sedan får starta "rymdskeppet" som dammsuger åt dem! Skulle passa min Starwars-kille och hans syskon finfint.Ett presentkort skulle jag använda till ett par WakeUp Light lampor. Trots att almanackan säger november saknar Östersund snö, och mörkret känns oändligt på morgnarna. Så en sån får det bli!

2011-11-17 @ 10:12:53
Postat av: erica

1. Vad som är modernt skiljer från person till person men om jag skulle välja så skulle det bli den spacade fläkten från Thermex Vertical. Mycket roligare att bjuda nära och kära på middag med denna star trek fläkten!2. Jag skulle jätte gärna köpa mig en nya spis med detta presentkort, köket är nyrenoverat men den nya spisen saknas.

2011-11-17 @ 10:14:18
Postat av: Lisette

1. Philips dammsugare FC8232/01 tycker jag har ett modernt utseende! Liten, smidig och lila! Och dessutom enkel att hantera! Vem blir inte glad av att städa med en sådan? Kan även tänka mig att städningen kommer att kännas lite lättare.. :)2. Jag har haft två önskningar nu ett tag, en ny dammsugare och en snygg och bra kaffemaskin! Med detta presentkort så skulle jag ju faktiskt kunna uppfylla båda mina önskningar på en gång!

2011-11-17 @ 10:44:26
Postat av: Anderssonskan

1) Jag tycker de vertikala fläktarna känns rätt moderna: http://www.whiteaway.se/product/thermex-vertical-950-90-cm/

2) Jag skulle köpa en Moccamaster med automatisk avstängning och en handdammsugare.

2011-11-17 @ 10:53:59
Postat av: Ylva

Jag tycker att fläkten thermex vertikal känns väldigt modern.Om jag vann presentkort skulle jag använda det som delbetalning på spis, kyl, fläkt eller något annat till vår kommande köksrenovering!

/Ylva

2011-11-17 @ 11:01:02
URL: http://darlingthings.blogspot.com
Postat av: Kristina

Trots att Moccamaster numera är en klassiker tycker jag att kaffebryggaren är ett givet val. Kombinationen av funktion och stilsäker design har gjort att Moccamaster är ett vanligt inslag i våra hem.I helgen flyttar vi äntligen till vår sekelskiftesvilla. Sedan snart ett år tillbaka har vi slitit med en helrenovering av denna pärla och det känns otroligt att huset alldeles snart är inlyttningsklart. En ny kaffebryggare i form av en Moccamaster skulle vara en fin belöning för allt arbete de senaste månaderna!

2011-11-17 @ 11:01:04
Postat av: Jessica Andersson

Hej Frida,

1.En modern skönhet är helt klart Mockamaster KBG 741. Den känns klassisk men ändå uppdaterad. Passar utmärkt i det moderna hemmet.

2.OM jag vinner, skulle jag köpa en mocamaster och ett svart ångstrykjärn från från Bosch. Med doften av nybryggt kaffe och ett coolt strykjärn skulle min enorma strykhög bli en lätt match att ta tag i.Allt Gott Jessica2011-11-17 @ 11:10:49
Postat av: Lina

1) Kanske alla rymdfarkoster till stavmixers? Som tar upp hela halva hyllan fast man aldrig använder dem?

2) Jag skulle köpa ett ångstrykjärn.

2011-11-17 @ 11:13:52
URL: http://www.styleroom.se/blogs/StyleRoom
Postat av: Karolina

I dagens samhälle med alla krav från jobb och familj, så får man förenkla sin vardag. Därför tycker jag att den självgående dammsugaren Indream 9700 XR är en modern produkt med ett modernt utseende, finns i både vitt och svart. Man kan dessutom förprogrammera den och är lätt att rengöra.Jag skulle använda presentkortet för att byta ut våra gamla vitvaror i köket från nittiotalet till moderna och engergisnåla.

2011-11-17 @ 11:23:11
URL: http://photosbykarolina.blogg.se/
Postat av: Aniika

Hej!

1. "Modernt" för mig är ett "hightech"-utseende, som får kunden att tro att just den här manicken är bättre och snyggare än den jag redan har, och som därmed kommer revolutionera min vardag. Ett modernt utseende gör mig säker på att den aktuella produkten har alla de senaste finesserna, vilket den också ofta har. Denna maskinen, http://www.whiteaway.se/product/electrolux-ebm8000n/ är ett sådant exempel. Modernt utseende, och såklart den senaste tekniken inom brödbakning. I med alla ingredienserna, och voilá, så har du en nybakad limpa!

2. Pengarna skulle gå till en röd Bosch köksmaskin. Den skulle göra jobbet i köket så mycket roligare!

Postat av: Linda Eriksson

1. Modernt är så olika i betraktaren öga, men jag skulle nog säga att en produkt som Bosch MUM86S1 Köksmaskin har ett modernt utseende, med tanke på dagens retro-trender är köksmaskinen en blandning mellan det gamla och det nya, något som känns modernt idag.2. När man befinner sig i en flytt så är det mycket saker som ska inhandlas och därför skulle ett presentkort på hushållsmaskiner mer än väl passa! För 3 000 kr skulle jag gärna köpa en Moccamaster och en råsaftscentrifug, två saker som står högt på önskelistan men som sinnet säger är "onödigt"!

2011-11-17 @ 11:37:47
Postat av: johanna

1. Siemens gashäll ER926SB90E passar perfekt i det moderna köket i en tid då matlagnings-TV har blivit ett populärt kvällsnöje och kockar mångas nya idoler. Med en sånhär spis så finns det inte längre några ursäkter att sitta kvar och slappa i soffan utan det är dags att dra på sig förklädet och uppleva än större glädje i att laga mat själv än att titta på andra som gör det!!2. Jag skulle definitivt använda presentkortet till att köpa en Electrolux Z8860CS UltraOne damsugare. Just nu har vi en Electrolux 780 Royal från 70-talet som vi ärvt av sambons farmor. Vi har länge tänkt köpa en ny, men grejen är att de dammsugare som finns ute på marknaden idag i den prisklass som vi övervägt (jag är student) inte kan mäta sig med denna i effektivitet. Så trots att den är ful som stryk (vi har den så gott som alltid framme, detta till trots) och att det är lagomt att använda hörselkåpor när man kör den (inte bara pga att jag har tinnitus), har den hängt med i (alldeles för) många år! Att Z8860CS UltraOne rankats som Bäst i Test av Råd och Rön, är tystgående samt att den snygga designen gör den mer förlåtande att ha framme talar för att den gamla trotjänaren till sist skulle få pensionera sig omgående!Bästa. Johanna.

2011-11-17 @ 11:45:19
Postat av: Patrik

1. Ett modernt utseende har retrokyl- och frysskåpet från Gorenje (Gorenje RF 60309 OC). Retro har väl aldrig varit så modernt som nu?2. För presentkortet skulle vi köpa en helautomatisk espressomaskin. Vi önskade oss pengar till en sådan vid våra födelsedagar nyss och fick en bra summa i gåva. Drömmen om den riktigt snygga och snuskigt dyra lever och tillsammans med presentkortet på 3000 kr skulle det precis räcka till den som står allra högst på önskelistan.

2011-11-17 @ 11:45:41
Postat av: Johanna Berg

Samsungs självgående dammsugare är för mig modern både till utseende och i sitt arbetssätt. En produkt som verkligen hjälper sin ägare!Om jag vann ett presentkort skulle jag investera just i en sådan dammsugare för att få mer fritid att ta hand om annat i mitt nya hem!

2011-11-17 @ 11:47:22
Postat av: E-L

Vi dricker mer och mer kaffe. De italienska har slagit stort i Sverige och nu finns det en espressomaskin i varje "Svensson-hem". Denna som är stilren tycker jag är "modern" http://www.whiteaway.se/product/melitta-caffeo-lattea-lila/Med en liten dotter och alldeles för liten frys (kombinerad kyl/frys) så skulle jag köpa en ny frys så man får plats med lite matlådor till både henne och mig och sambon. Perfekt för att lösa vardagspusslet lite lättare.

2011-11-17 @ 11:47:34
Postat av: Viktoria Dahl

1) Jag blev imponerad av OBH's köksvåg (9835) som är en skål med integrerad våg. Varför har inte detta funnits förut?! Perfekt & underbart att direkt kunna hälla upp det man vill väga, istället för att först väga skålen & sedan väga innehållet. Enkel, stilfull, tydlig display & modernt limegrön med en fin rand genom skålen!2) Kaffebryggaren här hemma sprutar & läcker,

det till en ny fin & fräsch från Bosch räcker.

Då vill vi matcha med vattenkokaren som är ny,

& en svart Bosch TKA8633 hem hit skulle få fly.

Dessutom önskar vi en dammsugare som suger,

dock tråkigt att lägga pengar på när den gamla duger.

Men tänk att slippa dammsuga tre gånger på samma ställe,

och istället lägga tiden på ett mysigt fikatillfälle!Hälsningar från Viktoria

2011-11-17 @ 11:57:43
URL: http://dahlarna.blogg.se/
Postat av: Lina

1. Jag tycker att fläkten Thermex Vertical 950 - 90 cm stämmer in på beskrivningen "modernt" utseende eftersom köksfläktar under en längre period har sett ut på ungefär samma sett, men med Thermex Vertikal skulle man onekligen få ett nytt utseende på en nödvändig – men ganska tråkig del av köket.

2. Om jag blir vinnaren av ett presentkort hos whiteaway.se skulle jag överraska sambon med en ny kyl och frys i julklapp. Vi skulle verkligen behöva en mer energisnål sådan i lägenheten, att whiteaway.se dessutom erbjuder snygga produkter är ett guldigt plus i kanten!

2011-11-17 @ 12:06:11
Postat av: Nikita Englund

1) Vem kan annat än älska en MoccaMaster i matt silver? En måste i varje modernt hem om du frågar mig, en riktig stilikon bland köksutrustning.2) Jag och min flickvän har precis flyttat ihop och vi har märkt att våran sammanslagning är en succé! Hon har soffa jag har TV, Hon har säng, jag har bokhylla, vi matchar varandra perfekt!.. I allt utom köket, där vi båda kom nästan helt tomhänta. Något som vi får lida för varje dag då vi har ett vampyr-liknande kaffebegär! MoccaMaster hade räddat vårat kök och höjt det till den standard som resten av lägenheten håller!

2011-11-17 @ 12:10:43
Postat av: Louise

1. Jag tycker Philips RI975701 känns modig i sitt utseende. En produkt som kan sätta fart på fantasin när man betraktar den, det känns modernt. Vad hittar den på under natten med sin hävarm och sitt allseende öga när resten av familjen släcker lampan och går och lägger sig? Philips RI975701 skulle lätt passa in i en Toy Story-uppföljare.2.Med ett presentkort på 3000 kr i min hand skulle jag slå till på en Espressomaskin. Med en energisk 1-åring hemma finns det liksom inte en chans att sitta ner och läppja på en kopp svart guld utan "botten upp" från en espressokopp är mer melodin för att få i sig sitt koffein.

2011-11-17 @ 12:12:53
Postat av: Daniel

Att föreslå något som modernt är en högst subjektiv och personlig tolkning av någon som vill få oss att konsumera mer. Konsumenten styr inte över det som uppfattas är modernt, företag vill få oss att nå en självförverkling genom att få oss att konsumera varor de anser vara moderna. Med en rektangulär avskalad form och en romantisk kontrast till den ambitiösa retrovågen som håller ett järngrepp om Skandinavien är Moccamastern en given kaffebryggare i den moderna svenskens kök.Nog sagt om detta, men en Moccamaster hade passat fint i mitt semi-ordinära kök. Min bitterhet är en smula hög idag vilket beror på den fullkomligt hopplösa hemtenta i nationalekonomi jag i skrivande stund skriver. Och att jag aldrig lyckas pricka in en perfekt kopp kaffe att avnjuta i mina bersåkoppar gör mig förbannad.

2011-11-17 @ 12:20:12
URL: http://efterimorgon.tumblr.com
Postat av: Maria

1. Svaret är givet och det är Moccamastern. Jag tycker det är en röd tråd genom hela Trendenser att gammal, enkel, stilren design är det som är modernt nu och där passar denna kaffebryggare verkligen in. Mina föräldrar har haft sin i flera år och min man kommer få en av mig julklapp. Eftersom jag själv inte dricker kaffe har jag inget behovav en bryggare men Moccamastern är hjärtligt välkommen in i vårt hem.

2. Det hade blivit en ny mikrovågsugn. De från Siemens är riktigt stilrena så någon av dem hade jag slagit till på.

2011-11-17 @ 12:25:24
Postat av: liselotte

1.Jag tycker att denna robotdammsugare har ett modernt utseende http://www.whiteaway.se/product/samsung-vcr8855l3b/

Dels för att de inte har funnits så längge, men att det bara ser ut som en låda i stark konstgjord färg

2. Skulle ge presentkortet till min dotter som flyttar hemifrån 1:a December, hon letar begagnat på de flesta saker så detta skulle förgylla hennes hem väldigt.

Hoppas, hoppas, hoppas!

2011-11-17 @ 12:32:02
URL: http://liselottess.blogspot.com
Postat av: Johanna Larsson

1. Moccamaster KBG741 Silver. Modern igår, idag och imorgon. Tidlös, enkel och ärlig.2. Vi hoppas på ljuva morgonstunder i det här hemmet, det kommande vintermörkret till trots och hade mer än gärna sett en Moccamaster i vårt kök tillsammans med en mixer för att göra fräscha smoothies. Och en kaffekvarn, tänk att alltid få färskmalet! Guldkant på vardagen, varje dag!

2011-11-17 @ 12:47:48
Postat av: Postadress Torslanda

Många av produkterna hos WhiteAway.se har ett hi-tech utseende och är på så sätt moderna. Fast om jag ska ska välja ut en favorit så blir det Moccamastern KGB741 Silver. En kaffebryggare som bivit en [modern] klassiker med sina snygga linjer, tidlösa design och sin funktion. Då tänker jag modern som en del av det moderna samhället som växte fram under industrialismen. Moccamastern är ett fint exempel på modern industridesign.Om jag skulle ha turen att vinna ett presentkort så skulle jag köpa just denna Moccamaster. Vår hi-tech espressomaskin har åkt in & ut på service det senaste året. Denna veckan är den på service igen och jag är riktigt less på den. Nu vill jag ha snygga, klassiska moderna linjer & funktion. I en Moccamaster.

2011-11-17 @ 13:04:00
URL: http://www.postadresstorslanda.blogspot.com
Postat av: Malin

1.Den här kaffemaskinen http://www.whiteaway.se/product/melitta-caffeo-lattea-lila/ ser modern ut.

Superliten, superstram, multifunktionell. Egen kaffekvarn samt mjölkdusch. Allt i ett. Ett måste för den moderna människan.2. Jag skulle köpa den nyss nämnda allt-i-ett bryggaren och bjuda min bästa vän som dricker "gammelkaffe" till frukost. Dvs kaffe som hennes make bryggt tidigare på morgonen och som hon sedan värmer upp i micron. Hon skulle få känna hur kaffe ska smaka egentligen. =)

2011-11-17 @ 13:08:02
Postat av: Solbritt

1: Den lila dammsugaren ser väl ganska moderna ut tycker jag.

2. Jag vill ha en ny kaffebryggare så jag kan få kaffet som jag vill ha det, typ en moccamaster.

2011-11-17 @ 13:12:38
Postat av: Anonym

1. Dammsugaren Philips FC6161/04 Röd tycker jag har ett modernt uttryck. Den är stram, men har ändå en twist i.o.m. den roliga designen och färgen. Den utgör ett statement där den står framme.2. Om jag vann skulle jag uppdatera min "kökspark" med en kaffemaskin. Jag har efter lång uppförsbacke fallit till föga: det vore underbart med en maskin som serverar mig gott kaffe i den version som jag just för stunden eftertraktar.

2011-11-17 @ 13:17:05
Postat av: vita_margarita

Man kanske ska skriva sitt namn också:1. Dammsugaren Philips FC6161/04 Röd tycker jag har ett modernt uttryck. Den är stram, men har ändå en twist i.o.m. den roliga designen och färgen. Den utgör ett statement där den står framme.2. Om jag vann skulle jag uppdatera min "kökspark" med en kaffemaskin. Jag har efter lång uppförsbacke fallit till föga: det vore underbart med en maskin som serverar mig gott kaffe i den version som jag just för stunden eftertraktar.2011-11-17 @ 13:17:55
URL: http://vitamargarita.blogspot.com/
Postat av: Kerstin Jonsson

1. Side-by-side http://www.whiteaway.se/product/samsung-rsh7unrs1/

tycker jag ser väldigt modern ut. fräsch look och lite nytänkande med borstat stål.

2. absolut en Bosch MUM56340 Styline för att ta hand om kött under jaktperioden och mala köttet vi får ta del av, baka bröd själv, göra egen korv. Jättekul!

2011-11-17 @ 13:18:03
URL: http://dragabol.gblogg.se
Postat av: Sofie

1. Kaffebryggaren Melitta Caffeo Solo Silver tycker jag har ett "modernt" utseende. Modernt behöver inte längre innebära spejsigt och silverfärgat. Men denna tycker jag har en form som är lite okaraktäristisk för kaffe/espressobryggare och jag tror att kaffebryggare framöver kommer förändras mycket från de ordinära med en kanna med en filterhållare över.

2. Jag skulle definitivt lägga vinstpengarna på en köksfläkt då det inte finns någon i vår lägenhet (illa!). Kanske skulle det bli den svarta då den skulle bli ett snyggt avbrott till det annars så vita köket/inredningen.

2011-11-17 @ 13:30:58
Postat av: Uno Lingemark

Med rättredskap och gott humör,

det är det som maten gör

2011-11-17 @ 13:49:43
Postat av: Jessika James

1. Jag tycker att modernt är något som man inte förut sett som ser lite annorlunda ut och som känns nytt.

Något man inte sett förut. Nu är ju inte jag jätte uppdaterad om vad som är nytt men jag tycker att Philips GC9040/02 ser väldigt modern ut för att vara ett strykjärn. Bara namnet talar väl om att det är något nytt och högteknologiskt?! Skvallrar ju inte direkt om vad det är för något ;)2. Jag skulle välja en frysbox/frys. Dock kanske lägga till en slant beroende på vad gubben min tycker. Men just nu har vi bara 3små mini fack att förvara frysmat i och det räcker ju ingenstans då mannen varit ute å jagat eller man ska purea ihop massa barnmat i framtiden =)

2011-11-17 @ 13:51:16
URL: http://strawberrydreams.webblogg.se/
Postat av: Marika

1. I mina ögon är Moccamaster KBG 741 Matt Silver en modern klassiker med sin enkla industriella stil passar den i de flesta kök och kommer vara efterfrågad i många år framöver.

2. Jag skulle köpa Moccamastern och en OBH Nordica råsaftcentrifug för att kunna göra fantastiska frukostar! Har nyligen börjat äta frukost och dessa köp skulle underlätta min hälsosamma livsstil och göra det roligare att bjuda över folk!

2011-11-17 @ 13:51:29
Postat av: Jenny

1/ Jag tycker Moccamaster är en riktigt snygg och modern kaffebryggare. Nätt och lätt men med en retro känsla som känns trendig.2/ Jag skulle helst vilja köpa just en moccamaster men då vi precis flyttat till hus skulle jag behöva lägga presentkortet på en ny torktumlare. Mkt tvätt i vårt hus...

2011-11-17 @ 14:26:40
Postat av: Petter Lindgren

Jag tycker att Elektro-Helios SK6620 ser snormodern ut, som avlad av en macdator och en klonsoldat ur Star Wars.

Presentkortet skulle spendera pronto på en diskmaskin! Man får viserligen rena händer av att diska manuellt, men med tre barn växer diskhögarna en över huvudet.

Sedan tycker mycket om det där varma brummet som utgår från en diskmaskin i arbete, det tycks mig lika gott som någon livsfilosof!

2011-11-17 @ 14:38:46
Postat av: Kajsa

Robotdammsugaren från Samsung i spegelblå färg måste jag säga känns modern, och utseendet jämfört med en vanlig dammsugare blir väldigt stilrent och modernt.Skulle jag välja att köpa något skulle det dock inte bli en dammsugare utan en toppmatad, smidig tvättmaskin från tex AEG. Vill renovera badrummet och då ska det banne mig in en tvättmaskin. Underbart att kunna slänga in en tvätt med träningskläder då och då. Alternativt köper jag en Moccamaster, efter några år med kapsel- och Pressokaffe är jag helt plötsligt sugen på vanligt bryggkaffe igen - och Moccamaster gör det bäst.

2011-11-17 @ 14:39:22
Postat av: Emelie Andersson

1.

Modern för mig är

Moccamaster KBG741 Silver, en maskin som känns lite retro men utvecklad för nu och mina behov.2.

I mörkrets förlorade värld har jag en önskan om det där goda kaffet Moccamaster KBG741 Silver,som riktigt aldrig blir gjort och om stavmixers Bamix Mono som håller vad de lovar.2011-11-17 @ 15:25:39
Postat av: Veronica

Hej Frida! Eftersom jag fullkomligt älskar smakrikt o gott kaffe så är det en moccamaster det första jag tänker på när jag tänker modernt. Inte nog med att den frambringar en kaffeupplevelse utöver det vanliga- den är stilren, snygg o piffar upp vilket kök som helst med det moderna men ändå enkla utseendet.Jag skulle vilja vinna presentkortet så att jag kan köpa just en moccamaster till min syster som är den finaste människan man kan tänka sig. Hon är mitt stora stöd i livet o har hjälpt mig med så mycket o jag skulle vilja "betala tillbaka" på nått sätt. Eftersom jag bara har jobb där jag går på timmar så har jag inte möjlighet att köpa henne nått så därför skulle jag ge bort min vinst till henne. Hon har länge pratat om att hon vill ha en moccamaster men eftersom hon alltid sätter andra före henne själv har det inte blivit av att hon köpt nån än. Sen skulle jag även köpa en kaffekvarn från obh nordica till henne. För kaffe smakar aldrig lika bra som när bryggs på nymalda bönor!

2011-11-17 @ 15:28:36
URL: http://renaramavera.blogg.se/
Postat av: Sofie

1. En böjd kaffebryggare har jag aldrig sett, förrän nu, och därför blir den här det modernaste jag kan hitta: http://www.whiteaway.se/product/philips-hd7810-60-senseo/

Skönt att slippa ifrån alla raka linjer! Samtidigt som det känns som om kaffebryggaren själv vill sörpla upp kaffet!

2. Vi planerar barn, men dessvärre gick vår tvättmaskin sönder för ett par veckor sedan.. Och enligt säkra källor är tvättmaskin nästintill ett måste när man har småttingar. Därför skulle pengarna bli ett bidrag till denna smala skönhet som skulle passa perfekt in i vårt badrum: http://www.whiteaway.se/product/candy-goy-1050-d/

2011-11-17 @ 15:30:01
Postat av: Lisa

1. Moccamaster KBT741 med sin klockrena funktion och mycket tilltalande industriella (moderna) design. Det är en kaffekokare jag mer en gärna har framme i köket (läs kokvrån/vardagsrum/sovrum). Modern? Absolut, en riktigt god kopp kaffe kan inte bli mer modernt!

http://www.whiteaway.se/product/moccamaster-kbt741/2. Om jag vann skulle jag först köpa en vattenkokare. Låter kanske konstigt men min nuvarande gör att vattnet smakar konstigt/äckligt och studentekonomin räcker inte långt. Därefter skulle jag så gärna vilja ha Moccamaster och bjuda över vänner på riktigt gott kaffe! Något att unna sig var dag :) Det skulle betyda jättemycket!

2011-11-17 @ 16:21:22
Postat av: Ulrika

1.KGB 741 Silver Moccamaster är förgyller stilmässigt de flesta kök och stilar. Lite lyxigare bryggkaffe som går snabbt att göra, modernt och passande i den tid vi lever i.2. Jag skulle med glädje uppdatera mina köksmaskiner och köpa en moccamaster, en juicemaskin och en hälsogrill.

2011-11-17 @ 16:35:23
Postat av: Conny Eriksson

1. Modernt för mig handlar inte bara om design utan också funktion. Skulle jag i framtiden få möjlighet att bygga ett kök, skulle det utan tvekan inneha en fläkt som denna http://www.whiteaway.se/product/witt-w90gl/

Både praktiskt och snyggt!

2. Har nyligen börjat studera och som en följd av detta ökat min kaffekonsumtion, det vore grym att kunna dricka kaffe med klass och därför skulle jag lägga pengarna på denna http://www.whiteaway.se/product/moccamaster-kbg-741-matt-silver/

2011-11-17 @ 16:45:13
Postat av: jessica.

jag tyckte att elvispen Philips HR1581/00 hade ett modernt utseende. Enkel, stilren, metallisk... det tycker jag kännetecknar modern design.Själv skulle jag köpa en dammsugare... gud vad skönt det skulle vara med en "riktig" dammsugare, inte någon som är köpt ör 399 på coop..

2011-11-17 @ 17:46:08
Postat av: rebeccalarsson

Snälla! Gå in på min blogg och tyck på länken och hjälp min kass att vinna en tävling! Det skulle betyda så mycket! :D

2011-11-17 @ 17:50:00
URL: http://rebeccablarsson.blogg.se/
Postat av: Johanna

Kylskåp/frys Siemens KA58NP95- för att den är stilfull och ren, och grå såklart. Minimalism är modernt.Jag vill vinna för att jag inte värdesatt mig själv gällande bra köksredskap och likn. Från föräldrar kom aldrig nåt engagemang i min första flytt hemifrån. Jag har aldrig haft en "när jag flyttar-kartong"...Jag skulle använda pengarna tillsammans med min blivande sambo och investera i enkaffebryggare som gör gudomligt kaffe!

2011-11-17 @ 17:51:44
URL: http://bergnersfargcenter.blogg.se/
Postat av: Emma

1.Idag är det modernt att laga mat och därför är köksinredning något det är värt att lägga lite extra pengar på. En modern vitvara till köket är tidseffektivt, energisnålt och har gärna några extra finesser. Därför väljer jag side-by-side kyl och frysskåpet Liebherr SBSes 7165-20 001. Det är stort och rymligt, energisnålt, självavfrostande och har de där extra finesserna som till exempel vinkyl.2. Jag skulle välja en diskmaskin då vår är allt annat än modern. Det lutar åt energisnåla Electrolux ESL46510R.

2011-11-17 @ 17:58:12
Postat av: Johanna

1. Då retro är modernt så tycker jag OBH Nordicas nya glassmaskin är modern. Den har snygg design, är enkel att använda och vacker att servera direkt ur!2. Jag skulle välja att investera i en kombiugn då vår micro precis gick sänder. En kombiugn känns som en smart ersättare!

2011-11-17 @ 18:11:49
Postat av: Agneta Nyström

Moccamastern är alltid modern. En klassiker! Så snygg1Jag skulle köpa en ny bra dammsugare för min har börjat krångla.

2011-11-17 @ 18:51:29
Postat av: marianne eriksson

1. Den här bänkdiskmaskinen från Bosch http://www.whiteaway.se/product/bosch-sks50e11eu/ tycker jag är hypermodern.2. Jag skulle köpa just denna diskmaskin till min dotter om jag skulle ha turen att vinna.

2011-11-17 @ 19:22:05
Postat av: Kerstin

1. Melitta Caffeo Lattea Lila känns modern, mycket pga den häftiga färgen.

2. En bänkdiskmaskin vill jag gärna ha

för varken jag eller min man diskar bra!

2011-11-17 @ 19:29:56
Postat av: Idun

1. Vattenkokaren Melitta Look Aqua Vario Sort - den ser ut som ett litet stilrent rymdskepp! - och det känns väldigt modernt i min bok (enkelheten tillsammans med lite teknologisk touch)

2. Jag skulle köpa alla de där sakerna jag blev utan när jag separerade från sambon - brödrost, vattenkokare, microvågsugn... helt enkelt för att jag är utan och fick använda mina övriga pengar till möbler istället.

2011-11-17 @ 19:48:19
Postat av: Sophia

1. Samsungs båda självgående robotdammsugare känns moderna inte bara till utseende utan även till funktion.

2. Jag skulle använda presentkortet till att köpa en inbyggnadsugn i rostfritt. Den vi har nu gör sig inte riktigt i vårt nya, i övrigt tillfixade kök.

2011-11-17 @ 20:00:11
Postat av: marty

Jag tycker electrolux röda muxerstav är väldans modern, röd och blank som julen som närmar sig. Och snygga former har den med. Jag skulle vilja vinna detta presentkort för att köpa en dammsugare som inte repar mina trägolv, som min nuvarande tyvärr gör. :(

2011-11-17 @ 20:30:20
Postat av: Kerstin

Hej! Jag tycker att den produkt som ser mest modern ut är samsungs robitdammsugare. Den känns verkligen "Familjen Jetson", om man minns den gamla serien. Säkert drömde min mamma och mormor om en sådan för att kunna komma undan många många timmars städning. Om jag fick äran att handla hos whiteaway med presentkort skulle jag satsa på Samsungs modell. Skulle vara underbart att gladare kunna tillåta barnens spring ut och in från trädgården när jag visste att nån annan gjorde grovgörat med städningen!

2011-11-17 @ 20:33:45
Postat av: mwiklund - fotoblogg

Bosch röda tassimo maskin tycker jag utstrålar mordernitet med sin slanka och stilrena design som även brygger otroligt gott kaffe via bara ett knapptryck. (har smakat).Om jag skulle vinna hade jag helt klart köpt 2 maskiner, en till hemmet och en till min pojkväns familj eftersom jag är där så ofta och dom är riktiga kaffenjutare!

2011-11-17 @ 21:32:42
URL: http://tiepnajjs.com
Postat av: EN MÖLNBOBOS LIV - MELVINS MAMMA

Jag har kikat runt och jag är kass på att veta vad som är modernt men jag tycker att den här röda espressobryggaren är modern (i mitt tycke). Annars är det mesta svart eller i krom (möjligen vitt) men jag tyckte det var djärvt att ha den i rötthttp://www.whiteaway.se/product/melitta-caffeo-lattea-chilirod/Om jag hade den enorma turen att vinna skulle vi investera i en ny dammsugare. Dötrist att lägga pengar på men vår är så dålig att det är bedrövligt.Hade gärna kunnat köpa denna för pengarnahttp://www.whiteaway.se/product/electrolux-z8820b-ultraone/Sen har vi problemet att sonens mormor och morfar aldrig vill komma och fika hos oss. För vi har inget gokaffe. Så snälla, låt mig vinna så sonen får träffa sina morföräldrar lite oftare, vet att jag kan locka över dem med en Tassimohttp://www.whiteaway.se/product/bosch-tas6515/vet att jag går lite över men det här är vad vi behöver.blogg@annakarlsson.se

2011-11-17 @ 21:33:28
URL: http://www.annakarlsson.se/blogg/
Postat av: EN MÖLNBOBOS LIV - MELVINS MAMMA

Glömde skriva att jag tipsat härhttp://molnboanna.blogg.se/2011/november/whiteaway-2511.html

2011-11-17 @ 21:34:20
URL: http://www.annakarlsson.se/blogg/
Postat av: Ann-Britt Gustafsson

Jag tycker att en modern produkt är Elekrolux ergorapido, dammsugare. Den tar ingen plats, snygg design och den kan stå framme utan att skämmas för sig.Den är tom snygg! att se på.

Att just jag ska vinna motiverar jag med att jag i dagarna har köpt ett radhus, efter att ha bott i lägenhet i några år. Vi sålde vårt första hus och trodde vi skulle trivas i våning. Men nej! nya maskiner till köket får det bli om jag vinner.

2011-11-17 @ 21:41:14
Postat av: Veronica

Om jag skulle tänka på något modernt till hemmet som jag tycker är så är det http://www.whiteaway.se/product/electrolux-ugn-och-h-ll-lyx/ Tycker det finns varje hem och denna Electrolux Ugn och Häll Lyx verkligen är modern och denna förblir inte gammal i stilen passar allt.Om jag skulle vinna så skulle jag använda presentkortet till en kaffebryggare, matberedare och en damsugare det är nått som jag saknar som är bra..

2011-11-17 @ 22:02:52
URL: http://mitttlivochlitetill.blogspot.com
Postat av: Helene

1. Jag tycker att en induktionshäll är modern, kan ju inte bli modernare än så! Snyggt och praktiskt, förstör inte kastruller heller, alltså modern!2. Jag skulle verkligen vilja vinna så jag äntligen kan köpa mig en hushållsassistent! Jag har länge längtat efter en, jag älskar att baka bröd, gott och billigt för mig som är mammaledig! En investering som håller resten av livet!/ Helene

2011-11-17 @ 22:06:05
URL: http://helenewiklund.blogg.se/
Postat av: Anonym

1. Bosch MUM86W1 tycker jags er modern ut, långt ifrån gamla orange electrolux2.Om jag vinner så skulle jag satsa på en ny dammsugare, gärna en liten Egorapido

2011-11-17 @ 22:07:57
Postat av: Susanna K

Hej Frida!1. Jag tycker vinkylskåpen från Knau har ett modernt utseende då det känns lyxigt att kunna lagra vin på ett sådant enkelt, snyggt och smidigt sätt och samtidigt höja kökets estetiska helhetsintryck.2. Jag har efter drygt 2 år i andrahandslägenhet äntligen fått en studentlägenhet i Göteborg. Om jag vann presentkortet skulle jag köpa en diskmaskin och sätta guldkant på vardagen ;)

2011-11-17 @ 22:11:23
Postat av: Linda

jag är med:D jag har kollat lite och jag tycker att det finns många saker som ser moderäna ut. Här är en av dem

Moccamaster KBG 741 Matt Silver - jag tycker den ser mordärn ut för att den har många funktioner och väldigt stil ren.2: om jag vann skulle jag köpa varor som jag och min pojvkän behöver till våran nyinflyttade lägenhet:D

2011-11-17 @ 22:21:09
URL: http://www.nattstad.se/LindaLinnros
Postat av: Anja - 18 år & mamma till Sabina!

Jag tycker denna diskmaskin ser modern ut: http://www.whiteaway.se/product/siemens-sn65t052sk/. Och varför då? Jo, nuförtiden är det ju så att allt ska "döljas", och allt ska vara så "platt" och "rent" som möjligt, inget plotter. Detta ser ju inte ens ut som en diskmaskin? ;)Och så till varför jag ska vinna.. Jag är 18 år och har en dotter på ett år, och vi bor hemma hos min mamma. Jag betalar allt för min dotter och så, men hon betalar fortfarande mat till mig och vi får bo här gratis, vilket jag är oerhört tacksam för, och får även lite dåligt samvete eftersom hon inte badar i pengar. Nu har hon varit tvungen att lämna in bilen på lagning, akut-laga en tand (och alla vet hur billig tandläkaren är), och som grädde på moset så har våran tvättmaskin gått sönder. Det skulle vara en sån GRYM julklapp att få ge henne, jag VET att hon skulle bli överlycklig, och det skulle vara ett litet tack för allt hon har gjort för mig!anjahakanson@hotmail.com

2011-11-17 @ 22:22:20
URL: http://anjahakanson.blogspot.com
Postat av: Fanny Lovisa

Jag skulle säga att den här (http://www.whiteaway.se/product/bosch-tka8631/) kaffebryggaren har ett nästintill futuristiskt utseende. Och att se ut att komma från framtiden måste vara det ultimata moderna. Med sin ljusa underdel och klara cylinderkanna ser den nästan ut att lyfta!Som nyexad student och byråstartare skulle jag använda presentkortet som gör någonting fint för stunderna då jag är ledig hemma. Köpa någonting som får mig att slappna av mellan designeuforin och inspirationsångesten.tack för en (definitivt) inspirationshöjande blogg.

2011-11-17 @ 22:49:19
URL: http://digitalanalogueblog.tumblr.com/
Postat av: Jeanette

Philips golite blu energy light hf3330 - ser ut som en modern plattskärm men strålar ut bättre sorts energi.

Skulle nog välja just ljusterapi, för så här års behöver jag verkligen tanka energi!

2011-11-17 @ 23:09:30
Postat av: Malin

1. Modernt... Det måste vara Moccamastern, då den syns i var och vartannat inredningssammanhang + mååånga hem numera. Stilren och ett måste för alla kaffedrickare.

2. Åh, för det där presentkortet skulle jag ju kunna plocka ihop både en ergorapido, en vattenkokare (så jag äntligen kan slänga ut den gamla äckliga...) och ett våffeljärn!

2011-11-17 @ 23:27:30
Postat av: Anette

Den här dammsugaren har absolut ett modernt utseende tycker jag: http://www.whiteaway.se/product/samsung-vcr8855l3b/. Den ser avancerad men ändå lättanvänd ut och eftersom den är självgående måste den väl anses som modern.Om jag hade turen att vinna skulle jag nog kanske satsa på den här dammsugaren Siemens VSZ61240 eftersom vår gamla dammsugare gav upp andan igår. En ny tystgående skulle passa perfekt eftersom vi har två katter varav den ena är rädd för ljudet när vi dammsuger. P g a katterna så blir det mycket damm och katthår varför en effektiv dammsugare är ett måste härhemma.

2011-11-17 @ 23:31:06
Postat av: Hannah Larsson

Hej och tack för chansen!1. Jag tycker att "Philips HD7740/00 "länk: http://www.whiteaway.se/product/philips-hd7740-00/.. känns väldigt modern och "hightech", något som jag letar efter när jag kollar på vitvaror och köksredskap. Jag tycker den ger ett stilrent och snyggt intryck!2. Jag vill vinna detta presentkort därför att den skulle komma så himla väl till hands för mig och min sambo just nu.Det är nämligen så att vi flyttade till en ny lägenhet för några månader sen och vi trivs så himla bra. MEN, vi har ingen tvättstuga, så därför hänger tvätten på galgar, gardinstänger och allt vi kan komma åt. Just därför skulle jag köpa en torktumlare för presentkortet, då kan vi åtminstone torka alla sängkläder, underkläder och badlakan snabbt och enkelt.Det skulle verkligen underlätta och göra oss väldans julglada!(larssonhannah@live.se)

2011-11-18 @ 02:53:52
Postat av: Hannah

1. Modernt är det som de flesta för tillfället väljer vid sina inköp. Nya snitt, nyanser och trender gör att tillverkarna försöker nå kunden genom att anamma just dessa trender.

En trendig grej var just denna espressomaskin. Den har det kantiga som just nu är så modernt i köksinredning. Maskinerna följer i samma spår. Färgen är nötig metall. Extremt inne just nu. Många kök och kakel går också i dessa färger. http://www.whiteaway.se/product/siemens-te701204rw/2. Jag skulle vilja vinna presentkortet för att jag tycker inte att jag gör något annat än att diska. Diska morgon, middag, kväll. En stor diskmaskin får inte plats i vårt kök så jag skulle dö för en liten bänkdiskmaskin. 3000 till det är den bästa tänkbara julklappen för mig och för uppfyllandet av drömmen om några minuters fritid efter jobbet.

2011-11-18 @ 07:00:09
Postat av: Anneli

1. Jag tycker att den här mikrovågsugnen från Whirlpool: http://www.whiteaway.se/product/whirlpool-max-38-ix/ står för modernitet i dagens samhälle där vi blir mer och mer trångbodda och kanske inte ens äger en vanlig ugn i våra små ettor i storstaden. Då är en mikrovågsugn med grillfunktion något som blir en väldigt modern och samtida produkt!

2. Jag skulle köpa denna: http://www.whiteaway.se/product/whirlpool-max-38-ix/ om jag vann. Av den enkla anledningen att jag inte äger eller har plats för någon riktig ugn men ändå vill kunna göra mat eller baka så gott det går. Med en sådan här mikrovågsugn går det ändå att göra lite sånt! Den skulle passa mig perfekt i min lilla kokvrå :)Ha en riktigt trevlig helg!

2011-11-18 @ 07:28:53
URL: http://vanitas.blogg.se/
Postat av: Mia Wärnevall

1. Modernt för mig är bra funktion kombinerat med estitik. Exempel på det är fläktar från Thermex (Vertikal, Alaska, Magnium, Brilliant, Uranus). Fast inredning är idag inte bara en nödvändighet utan mer en inredningsdetalj med funktion. Och det är väldigt modert.

2. Det här är nog den tråkigaste motiveringen av alla.... Jag skulle använda pengarna som en delbetalning till en torktumlare. Jag är så trött på att hängtorka kläder runt om i hela bostaden. Och plats finns. Jag kan inte prioritera om och köpa en torktumlare (kostan en rejäl slant om det ska var riktig kvalite) även om jag skulle vilja. Men med detta tillskott skulle allt bli så mycket enklare. Som sagt inte så rolig motovering, men livet är inte alltid så glamoröst....

2011-11-18 @ 07:30:07
URL: http://blogg.dt.se/villadiy
Postat av: Anna L

1. Modernt för mig är färg! Så därför är Melitta Caffeo Lattea Chiliröd en helt klart modern pryl. Röd och intensiv, skäms inte för sig själv!2. Jag skulle verkligen vilja lyxa till tillvaron och köpa sånt jag bara drömt om. Just nu finns det inte utrymme för något som absolut inte är måste så jag skulle köpa en Tassimo - röd såklart och en OBH Nordica Massagestol. Två produkter för mitt välbefinnande som skulle lyxa till tillvaron ordentligt för en utsliten mamma som mig

2011-11-18 @ 07:40:36
Postat av: Helene

1. Inbyggnadshällen Bosch PIB672E14E. Det känns modernt att man äntligen kan välja en snygg häll som matchar bänkskivan och slipper bryta av med svart.

2. Vi har velat renovera köket i 3 år men ekonomi och tid brister. Jag har börjat smygrenovera, dvs vitmålat kaklet och bytt ut vissa (!) köksluckor - sådär snyggt ;-). 3000:- skulle hjälpa oss jättemycket

2011-11-18 @ 07:55:53
Postat av: Martina Erlandsson

Nespresso Pixie C60 ser hemskt modern nästan futuristisk ut, ser knappt ut som en kaffebryggare(espressomaskin).Ja om jag skulle vinna skulle jag vilja köpa mig ett våffeljärn - våra barn älskar våfflor, men vårt järn fick fnatt i somras och vi har ännu inte köpt ett nytt för ekonomin inte tillåtit och kanske en moccamaster till min älskade sambo, barnens far, för han är vår hjälte. Så det skulle bli lite julklappar till oss alla, utav den lyxigare varianten!

må gott mvh Martina, hon utan våffeljärn

2011-11-18 @ 09:00:31
URL: http://marland.blogg.se/
Postat av: Jessica Hellström

1. http://www.whiteaway.se/product/obh-6623-glassmaskin/ ser väldigt annorlunda ut och har en fin design, passar verkligen i alla moderna kök. Superläcker!2. Jag skulle köpa en fritös, har blivit väldigt beroende av den ,det märkte jag i veckan när våran gick sönder, chicken nuggets i ugn? Nä det går ju inte. Så ett presentkort skulle verkligen göra dagen ljus då jag får köpa valfritt till mitt kök och hus!!

2011-11-18 @ 09:30:37
Postat av: Anna-Carin W

1. Jag tycker att espressomaskinen Bugatti Diva Lila ser modern och "spejsig" ut! En riktig färgklick!2. Jag skulle ge presentkortet till min älskade man som älskar att laga mat och så skulle han få välja vad han ville ha. Han jobbar så hårt med sitt nystartade företag så det vore roligt att ge honom en ordentlig uppmuntran. Han ställer alltid upp för alla runt omkring honom.

2011-11-18 @ 10:57:07
Postat av: Lotte Wallskog

1. Bosch MUM86W1 köksmaskins utförnade är för mig modernt, rena linjer, snygg och praktisk2.Skulle i första hand köpa våffeljärn och digital hushållsvåg.Jag är i den ålderna att maskinerna går sönder av många år flitigt bruk.Så här står jag nu utan våffeljärn och några trötta stekpannor.

2011-11-18 @ 11:08:32
Postat av: erik liljegren

1. Samsung VCR8845T3A kan det inte bli modernare, en självgående dammsugare. Dessutom är den praktisk och en snygg inredningsdetalj.

2. jag kan inte tänka mig något annat hjälpmedel som skulle underlätta för en småbarnsfamilj än denna underbara skapelse.

2011-11-18 @ 11:41:03
Postat av: Ylwa

1.Bosch TKA8633 tar mig direkt till rymdstationen i omloppsbana, varje morgon i ett moln av kaffedoft. Känns som en pryttel ur 2001 - ett rymdäventyr. Klassisk och samtidigt hypermodern.2.Jag skulle köpa massor av praktiska och snygga saker som får mig på gott humör varje dag så fort jag ser dem.

2011-11-18 @ 12:25:51
Postat av: Magdalena Svartlok

http://www.whiteaway.se/product/bosch-kan58a45/

Den här tycker jag är riktigt futuristisk, ren desig, rostfritt och smälter in i omgivningen. Inte tråkigt vit...Om jag vann så skulle jag definitivt använda presentkortet som delbetalning på antingen ett kylskåp eller en side-by-side. Vårt kylskåp behöver verkligen bytas ut efter att ha agerat stoppbock för bobbycartävlingar i 6 år...mail: teskedsmamman@hotmail.com

2011-11-18 @ 12:41:16
URL: http://www.teskedsmamman.se
Postat av: Bitte Kråkbo

1 Jag tycker denna har en modernt utseende http://www.whiteaway.se/product/philips-hd7810-60-senseo/ Med snygg design och speciell form. Sen är det modern att den är snabb då dagens folk alltid stressar runt.2 Vill vinna då jag har 2 syskon som önskar sig flytta hemifrån prylar. Gillade er sida då ni har snygga prylar till bra priser.

2011-11-18 @ 14:34:34
URL: http://www.lovemercury.se
Postat av: Lina

jag tycker att mocca masters kaffebryggare har en form som känns rätt i tiden. jag tänker på industri. hårt, och raka linjer.om jag fick 3000 kronor att spendera så skulle jag börja med att köpa en mocca master. jag är student och dricker flera koppar kaffe om dagen i jakten på ny kunskap. jag skulle verkligen behöva en kaffebryggare. :)

2011-11-18 @ 14:45:11
Postat av: Anna Hettman

1) Något som känns modernt för mig, är bekvämlighet och att kunna utföra en sak enkelt och snabbt!

Electrolux Bakmaskin EBM8000N har en enkel och stram design som jag tycker känns väldigt snygg och modern.2) Om jag vann skulle jag köpa just en sån bakmaskin, gott, färskt ljuvligt luktande bröd när som helst. Det vore nått det! :)

2011-11-18 @ 15:58:20
URL: http://lillfemman.blogspot.com
Postat av: Therese Norrbelius

1. Vitvaror behöver ju inte vara vita! Bosch serie med svarta tvättmaskiner är moderna och läckra

2. Om jag vann skulle presentkortet gå till en del av en ny diskmaskin. Då har vi bytt ut alla vitvaror i huset till maskiner som är bättre för vår miljö.

2011-11-18 @ 16:02:05
Postat av: Simon

1 Brödrost Electrolux EAT7000 har ett modernt utseende.2 Just nu så planerar jag ett nytt kök hos mina svärföräldrar,så att byta ut deras gamla spis mot induktions häll och inb ugn är prio 1. så genom denna tävling fick jag reda på whiteaway.se som jag ska studera vidare.

2011-11-18 @ 16:03:02
Postat av: Dal

1)

Nespressos citiz tycker jag har ett modern utseende, då de försöker skapa en retro-look med hög teknologi, en bra sammanfattning av dagens design!

2)

Det finns mycket roligt att köpa, men det skulle vara en början på alla vitvaror som behöver bytas ut i vår köksrenovering! Vore skönt med ett startkapital!=)

2011-11-18 @ 16:29:02
Postat av: Edvin Swenson

1: Bugatti's Diva Lila har enligt mig ett både bisarrt och modernt utryck över sig som jag inte riktigt kan bestämma mig för om jag skall gilla eller ej, det som dock slår mig är att den inte är likt något annat jag sett i köksmaskinsväg, och det är enligt mig modernism :D2:

Om jag vann presentkortet skulle jag inhandla en riktigt bra köksmaskin ! Som fattig student med brinnande passion för matlagning har jag länge och väl dreglat över de olika modellerna som finns och tänkt på allt jag skulle kunna skapa med dem. Men då de ekonomiska medlen tyvärr saknats har det ej blivit något köp :(

Nu hoppas jag på vinst så det kan kockas burgare på egenmald köttfärs samt annat skoj i min lilla lya :D

2011-11-18 @ 20:43:15
Postat av: Emma Westerlund

1. Utan tvekan "Melitta Caffeo Lounge Hvid". Jag säger bara WOW! För mig uttrycker den allt som har med modernt att göra: egen form, stilren, klassisk och känns påkostad.2. Pengarna skulle helt klart läggas till ovanstående kaffemaskin som verkligen skulle vara pricken över i:et i vårt kök.Jag håller tummarna så att det nästan gör ont!

2011-11-18 @ 21:43:34
Postat av: Spacegirl

1. http://www.whiteaway.se/product/electrolux-zb2924/

Det är ett nytt & modernt utseende på en dammsugare, modern stil.

2. Jag skulle lägga pengarna på en köksmaskin/assistent, det är något jag länge velat ha och dessutom behöver eftersom jag bakar mycket.hoppas på tur

2011-11-18 @ 23:46:46
URL: http://spacegirl.blogg.se/
Postat av: Monica

http://www.whiteaway.se/product/samsung-vcr8855l3b/

Samsung robotdammsugare: Är det ett spännande rymdskepp på 2000-talet där man undrar vad som ryms under det lysande skalet?

Skulle köpa mig just en robotdammsugare, då jag har värk i händerna och ej orkar hålla i en slang, samtidigt som jag ej tål damm, så den lilla rackaren skulle få jobba åt mig och hålla rent.

2011-11-19 @ 01:21:05
Postat av: Anna M, Uppsala

Hej,

1. Ett modernt snitt tycker jag glassmaskinen OBH 6623 har. Det passar så väl med den "tant" trend som nu råder. Jag tycker den passar in ett hem med ett retro-kök med 60-talsinfluenser. Ljusblått känns som en kul, ny accentfärg som man inte sett så ofta tidigare i köksprylar.2. Jag skulle defintivt köpa glassmaskinen. Vi älskar att göra glass och gör det regelbundet, inget slår hemgjord vaniljglass! Sen skulle jag köpa en uppvärmningsbar pläd till mig själv ex http://www.whiteaway.se/product/obh-4092-v-rmefilt. Mina barn skulle uppskatta en ny mixer för att kunna göra smoothies när de kommer hem från skolan, ex http://www.whiteaway.se/product/philips-hr2094-00-mixer-alu/. Min man skulle få en ny rakapparat ex http://www.whiteaway.se/product/philips-rq1250-16/Ett antal spännande paket att lägga under granen !

2011-11-19 @ 11:07:29
Postat av: annika

Denna manick för mig till 2000 talet genom ett magiskt ögonblick http://www.whiteaway.se/product/siemens-te506209rw/När kaffe med mjölk blivit en omöjliggrej

Då hoppas jag på lite tur ifrån trendenser

På ett litet kick bara ett ögonblick

Mjölken skummas opp

Och blir till en härlig kopp

Så inget mera strul

Med denna nya pryl

Men den 25 november står det klart

Om jag vunnit något underbartModern kvinna på 2000 talet

gör det rätt valet Zanussi ZDF 3010Min önske klapp ifrån tomtefarannica@flinkens.com2011-11-19 @ 14:04:21
URL: http://flinkan69.bloggplatsen.se
Postat av: Maria

1. En Moccamaster var modern igår, idag och imorgon. Designen kommer alltid att fungera och den passar i vilket modernt eller lantligt kök som helst. Tidlös och modern.

2. Jag skulle köpa en Moccamaster för jag har alltid velat ha en och druckit pulver kaffe en tid eftersom min gamla brggare har gått sönder. Skulle gärna koka gott kaffe i den och bjuda min son som blivit en riktig kaffetunna :)

Ha en skön helg.

2011-11-19 @ 18:41:50
Postat av: Jesper

1.Kenwood BLX54 Blender eftersom den är fruktansvärt snygg.2. Eftersom vår gamla blender har gått sönder och vill verkligen ha en som klarar att mosa bär snabbt och ge mig och min sambo fler smakrika smoothies.

2011-11-19 @ 20:33:53
Postat av: care69

Jag är gärna med!

1. Jag tycker att Philips HD7810/60 Senseo, kaffebryggare har ett modernt utseende. Snygg, njae...

2. Om jag vinner så blir det troligtvis en kaffemaskin för bryggaren här hemma sjunger på sista versen.Har länkat.

http://care69.blogspot.com/2011/11/25-nov-vinn-presentkort-pa-3000-kr-hos.html

2011-11-19 @ 21:39:09
URL: http://care69.blogspot.com
Postat av: Mia

1. http://www.whiteaway.se/product/melitta-caffeo-solo-silver/

Slimmad, lyxig look!2. http://www.whiteaway.se/product/brandt-dz-612hv-0/

Köksfläkten skulle göra enormt mycket nytta hos mig! Då kan jag sätta på brandlarmet igen samt slippa steklukt i hela lägenheten, speciellt när jag stekt sill...

2011-11-19 @ 22:02:08
Postat av: Angelica U

1.

"Modernt" är ett uttryck min gammelmormor alltid använde om nya saker vars utseende hon tyckte var lite konstigt och vars användningsområde lite överskattat. Och Siemens TE703201RW skulle nog passa rätt bra in på den beskrivningen :) För Espresso är enligt henne ett modernt konstigt påfund. Och VANLIGT hederligt bryggkaffe duger fullt och gott och har gjort i alla tider ;)2. Oj, skulle jag vinna så skulle jag byta ut vår ärvda tvättmaskin från 80-talet direkt! För gud så skönt det vore att slippa en centrifugeringsprocess som gör att grannarnas tak inunder nästan skakar sönder och även att tvätta med en grönare el & vattenförbrukning! Vår maskin är som sagt nästan antik, och man tänkte inte så mycket på miljön för 30 år sedan tyvärr...

2011-11-19 @ 22:17:10
Postat av: Helena Lindgren

1.Svart espressomaskin från Saeco den är stilren och chic och hör kaffet snabbt ett måste för den morderna kaffeälskaren2.Jag vill faktiskt vinna den svarta espressomaskinen till mina kaffetokiga föräldrar varje år så får jag så otroligt fina julklappar av dom i år tänkte jag det ska bli min tur med en massa skulder och avbetlingar så har jag inte råd inte detta år ialfall. Vet att dom skulle bli så glada Älskar att göra mina föräldrar glada då kan dom slänge deras kaffebryggare som dom länge klagat på dom vill ha något nytt.

2011-11-19 @ 22:23:42
URL: http://www.supergirlpower.devote.se
Postat av: Micaela L

1.Lyxigt Source kylskåp det är gjort för den morderna så snyggt.2.Om jag vinner så vill jag vinna Ergorapido 2-i-1 och ge till min kusin alltid när jag ska dammsuga uppe hos honom så går det inte han har inte köpt en ny damsugare på jätte länge han säger att dom går så bra så men dom gör inte det. Blir alltid lika irriterad på honom när han säger nej nej jag ska inte köpa någon ny då tänker jag okej slipp då men får han en gratis så kan han inte tacka nej.

2011-11-19 @ 22:33:48
Postat av: ingrid - med bebis i magen

Den här kaffemaskinen hade, vad jag anser vara ett modernt utseende; http://www.whiteaway.se/product/melitta-stage-glas/ . En snygg, slimmad kaffemaskin i svart och silvermetallic som tar lite plats på kökbänken. Att man kan bestämma styrkan på kaffet med hjälp av en Aroma Selector säger ju allt om dess modernitet.Jag skulle gärna vilja vinna det här presentkortet för att bl.a kunna köpa en bakmaskin! Jag har länge drömt om att ha en alldeles egen, då vår lilla kokvrå inte ger nåt utrymme för utbakning och knådning. Dessutom så skulle jag även köpa ett mixerset för att smidigt kunna göra egna puréer till vår lilla tjej på 5 månader.Jag har också tipsat här; http://p0llys.blogg.se/tavlingar/2011/november/jag-tavlar-om-ett-presentkort-fran-whiteaway.html. Nu håller jag alla tummar och tår för att jag ska fin en riktigt fin julklapp iår! Kram, Ingrid

2011-11-19 @ 22:36:49
URL: http://p0llys.blogg.se/
Postat av: Annelie

1. http://www.whiteaway.se/product/bosch-mum86s1-koksmaskin/ tycker jag är modern med sin snygga design och sitt stativ. Dessutom är den den sladdlös och i borstad aluminium i en mycket skön färg!2. Om jag vann skulle jag köpa mig en http://www.whiteaway.se/product/bosch-mum86s1-koksmaskin/ som kan hjälpa mig med alla tunga bröd och bull-degar så jag kan spara min rygg och mina armar men ändå få hembakat här hemma.

2011-11-20 @ 00:42:29
Postat av: Beatrice, mamma till skrutten Robin

Jag tycker att http://www.whiteaway.se/product/melitta-caffeo-lattea-chilirod/

känns fräsch och modern :) Jag gillar verkligen chili serien så jag är kanske lite partisk ;D Men jag hade inte sagt nej till att få ha den i köket! Så är ju kaffemaskiner verkligen moderna och populära nu så det var ett lätt val :)Om jag vinner kommer jag att köpa mig en bakmaskin. Jag älskar att baka, men utan en maskin som kan hjälpa mig så blir det inte så mycket bakande av (till min sambos och sons stora sorg :D). Det är inte så lockande att stå och knåda i minst ½ timme varje gång...

Nu håller jag tummar och tår! ( synd att jag inte har 100 tummar)KRAM

2011-11-20 @ 08:04:20
URL: http://beabofink.blogg.se/
Postat av: monika gustavsson

Jag tycker Siemens Helautomatiska espresso- och kaffemaskin ser riktigt modern ut! Färg, form och funktion för hela slanten! http://www.whiteaway.se/product/siemens-te506201rw/Jag älskar kaffe. Min kaffe bryggare är gammal. Snål som jag är kör jag på snabbkaffe. "Alla" andra verkar ha en kaffemaskin. Så om jag vann skulle jag köpa en kaffemaskin och blir det pengar över får det bli något för välbefinnandet, massage för onda leder!vh

Mamma Monika

2011-11-20 @ 10:01:35
Postat av: Jenny Johansson

1.I begreppet modernt ligger också begreppet utveckling. Vi utvecklar samhället ständigt. Gör det mer effektivt och försöker samtidigt med design göra nya prylar uppskattade. Ett typsikt exempel på en sak som förenar effektivitet och design är en dammsugare från samsung (http://www.whiteaway.se/product/samsung-vcr8845t3a/). Designen speglar det minimalistiska och enkla samtidigt som en trådlös damsugare ger oss tid till annat! Fantastiskt!2. Jag har precis sparat ihop till en ny dammsugare. Kaffebryggaren är det värre med. Kaffe som inte riktigt blir varmt är ingen hit, men vad gör man när man är student? Skulle jag vinna ett presentkort så skulle jag använda det till en moccamaster. Det kan låta klassiskt och kanske som att jag är helt utan inspiration, men alla är väl värda en god kopp kaffe?

2011-11-20 @ 11:24:46
Postat av: Amanda

Hej!1. Med ordet modernt så tänker jag på utveckling som syns. Kaffebryggaren Philips HD7740/00 har en upplyst display. Den inbyggda kaffekvarnen är också något som direkt fångar ögat.2. Jag skulle vilja vinna presentkortet för att jag precis har flyttat och skulle vilja göra mig av med min gamla dammsugare och kaffebryggare som båda har hängt med alldeles för länge.Mvh Amanda2011-11-20 @ 12:15:05
Postat av: Lina W

1. Nespresso CitiZ D110CW är en självklar "vinnare" designmässigt. Sedan vi köpte vår (i just cream white) har en trend startat bland mina familjemedlemmar. 3 stycken har tyckt den är så snygg, samtidigt som den gör gott kaffe, att de köpt hem en till dem själva! Modern, retro, tidlös, samtida.2. Min storebror och sambo har precis köpt ett hus - ett riktigt renoveringsobjekt men där finns grym potential! Hans sambo ÄLSKAR att baka och laga mat, men de har inte hunnit byta ut sitt kök ännu. Hon blir titt som tätt galen på att den gamla ugnen bakar ojämnt... Jag hade därför gett dem presentkortet på whiteaway.se så de kan köpa något i stil med http://www.whiteaway.se/product/electrolux-ekc60466x/

2011-11-20 @ 13:17:46
Postat av: sofie

1. Samsung VCR8845T3A (damsugaren) är ju absolut modern! den tar inte alls mycket plats och fixar sig själv. tycker det är väldigt bra pga av att föräldrar oftast har det stressigt.2. jag ska inte använda den, utan mina föräldrar. dom är världens bästa och nu i jul, hade jag velat ge dom något dom behöver, något fint! jag vet att detta skulle göra dom hur glada som helst. men det jag hade velat ge dom är denna: http://www.whiteaway.se/product/electrolux-esb4600-blender/

2011-11-20 @ 13:51:21
URL: http://nattstad.se/sofiebosson
Postat av: Nicklas

1: Side-by-side skåpet RSH5UTBP1 från Samsung ser mer ut som en förvuxen Blue-Ray spelare än ett kylskåp. Den mörka färgen, avsaknaden av detaljer och den läckra kontrollpanelen gör att skåpet passar perfekt in i trendsättarens kök 2011!2: Snål hyresvärd -> avsaknad av köksfläkt/ventilation -> matos hela lägenheten -> äta ute -> dålig ekonomi!Jag hade köpt en köksfläkt om jag vunnit presentkortet.

2011-11-20 @ 13:57:02
Postat av: JoHaNNa - Alltid Ny Tävling På Måndagar!

1. modernt är något jag tycker passar i nutiden. jag tycker detta kylskåp är toppen modernt - http://www.whiteaway.se/product/samsung-rsh5utbp1/

den har allt som ett modernt kylskåp ska ha enligt mej. sidebyside, inte ett kylskåp och en frys, inbyggd ismaskin, självfrostande så man slipper frosta av själv och en massa andra lyxiga funktioner...2. jag skulle absolut köpa hem en micro och kaffebryggare. då både våran micro och kaffebryggare har gått sönder. jag försörjer två på min deltidslön, så finna inga pengar kvar till någon extra. på julafton ska vi bjuda hem folk till oss, såna som inte har någon egen familj. då skulle det vara kul att kunna bjuda på kaffe och en micro skulle verkligen underlätta när det är dax att värma upp julmaten, eftersom den måste förberedas nån dag innan...

hoppas på mega tur nu :) detta presentkort vore bästa julklappen någonsin. sen tror jag på karma :) gör jag något bra för andra människor så kommer jag få något bra tillbaka. så denna vinst kanske är min karma för vad jag gör denna jul :)

2011-11-20 @ 14:30:15
URL: http://johannaspratstund.blogg.se/
Postat av: JoHaNNa - Alltid Ny Tävling På Måndagar!

glömde jue tilläga att det är den svarta färgen som ger kylskåpet det moderna utseendet. tufft med svart kylskåp. och den ser väldigt stilren ut, vilket jag tycker är lika med modernt :)

2011-11-20 @ 14:31:56
URL: http://johannaspratstund.blogg.se/
Postat av: Pauline - foto&mode

1. http://www.whiteaway.se/product/electrolux-efc9673x/ tycker jag ser väldigt modern ut! Jag menar; raka linjer, kantigt, silvrigt, stilrent.2. Det vet jag faktiskt inte än, hade jag vunnit hade jag gett presentkortet till mamma som drömt om att göra om köket sen jag var 6 år ungefär, kanske tidigare. Detta hade ju vart hjälp på vägen!

2011-11-20 @ 17:57:54
URL: http://piinkfuneral.wordpress.com
Postat av: Jeanette

Den här micron har ett modernt utseende: http://www.whiteaway.se/product/cylinda-mikrovagsugn-rf/Jag gillar designen som känns futuristisk och att den är i krom.Jag vill gärna vinna för jag och sambon flyttar äntligen in i vårt första hus i januari. Vi behöver därför köpa en hel del vitvaror och det skulle underlätta enormt om vi vann det här presentkortet. Om vi vann skulle vi bland annat köpa microvågsugnen som jag har länkat till här i inlägget då vår nuvarande nyligen gick sönder.

2011-11-20 @ 17:59:39
URL: http://heltvanligtliv.blogspot.com
Postat av: Kristina

1. Jag tycker att en spis med induktionshäll, exempelvis Bosch HCE748360U, har ett modernt utseende och just denna är stilren, svart och inte minst energisparande som ligger helt i tiden. Matlagning hemma är också modernt istället för att äta hämtmat och då krävs också att spisen ska vara funktionell på alla plan. Jag tycker också att en spishäll har ett modernt utseende för den påminner lite om användandet av en iPad, man kan trycka på den för att ändra på olika inställningar jfr med en traditionell spis med plattor.

2. Om jag skulle vinna så skulle jag lägga pengarna på en ny energisparande spis, som den ovan nämnda. Då skulle matlagningen bli till ett ännu större nöje och nytta.

2011-11-20 @ 19:00:38
Postat av: Viktoria

Hej!1. För mig handlar modernt om det som är stilrent och passar in i vardagen som den är nu. Därför har jag valt Samsungs självgående dammsugare som det som känns mest modernt för mig. http://www.whiteaway.se/product/samsung-vcr8845t3a/

För mig handlar modernt också om saker som hjälper oss i vardagen och som är lite lyxiga men ändå nödvändiga för att vi ska hinna med allt som vi vill göra. Därför passar denna produkt hur bra in som helst på ordet modern!Om jag vann skulle jag använda mig av presentkortet till att köpa några saker som fattas här hemma och som jag gärna skulle vilja ha. För 3000 skulle det betyda att jag på whiteaway.se skulle få mycket för pengarna och det skulle inte vara mycket som saknades här hemma längre. Bland annat skulle jag själv vilja ha en juicepress, det är något jag alltid velat ha och det skulle passa bra som en liten tidig julklapp till mig själv :D Nu hoppas jag verkligen att jag vinner :D

2011-11-20 @ 19:24:20
Postat av: alexandra snart 2 barns mamma

1. modernt för mig är något som just nu kan underlätta för alla i hemmet. Något som gör städning lite lättare. så jag tycker att Bosch BBHMOVE4 dammsugare är modern.2. åh jag vll vinna för jag gärna vill vara modern. jag skulle absolut köpa en Bosch BBHMOVE4 som skulle kunna underlätta den dagliga städningen efter en måltid med 2 barn.

sen skulle jag även köpa mig en stavmixer så jag kan börja göra god och krämig soppa till hela familjen.

2011-11-20 @ 19:24:53
URL: http://axdal.se
Postat av: Emelie Johansson

1. http://www.whiteaway.se/product/philips-hd7740-00/ Tycker jag absolut har ett modernt utseende. Den kan jag gärna se stå i ett modernt kök med kyl&frys med isfack osv. Men jag ser den gärna i vårat "shabby chic" aktiga kök som en avbrytnad, något som fångar blicken.2. Varför vill jag vinna? Jo.. Jag och min sambo har precis köpt en lägenhet så det är mycket pengar som gått åt på senaste och våran nuvarande kaffebryggare börjar nog sjunga på sista versen och vattenkokaren slängdes i flytten. När jag såg den här tävlingen blev jag superglad! För vad skulle jag göra av presentkortet? Skulle köpt en kaffebryggare som kostar lite så att den håller, senaste har vi köpt billiga så man får byta efter ett tag vilket inte är OK i plånboken. Sedan skulle köpa en ny bra dammsugare vilket lutar mot Electrolux Z8820B UltraOne :)Håller verkligen tummarna.. detta vore helt underbart för oss som nyss köpt lägenhet och har en liten 1 åring vilket också kostar pengar :)Med vänlig hälsning

Emelie Johansson

2011-11-20 @ 21:26:18
Postat av: Sofia

http://www.whiteaway.se/product/samsung-vcr8855l3b/ den här ser galet modern ut. Självlysande och allt :))

Vinstpengarna skulle gå till en Moccamaster - perfekt julklapp till maken som brygger sitt kaffe i en tio år gammal bryggare..det går inte fort precis... och så en snygg bra dammsugare till mig! Alla glada! :)

2011-11-20 @ 22:26:15
Postat av: anette carlsson

Jag valde en snygg stilren snygg design som skulle passa som julklapp och det är http://www.whiteaway.se/product/melitta-caffeo-solo-silver/

Modern, klassisk, jättesnyggt att ha till glasfärgade kaffekoppar. En enormt fina funktioner där det står att man kan välja styrka, temperatur från kaffet i tre steg. Kan det bli så mycket bättre. Många hushåll har bara två kaffedrickande vuxna på morgonen och det passar perfekt i julklapp till vem som helst. Tidlös, stabil men smidig att placera på valfritt ställe. Imponerar garanterat på svärföräldrar och mormödrar som har krav på hur kaffe ska se ut och smaka.Om jag vann så skulle det bli en ny dammsugare för min håller på att gå sönder. Jag tyckte märket Elektrolux Ergo Space såg smidig och liten ut precis som jag behöver och dessutom med en lång sladd.Tack för fina Trendenser, jag kikar allt in hos er då och då och ska rekommendera er på min face book sida nu. Ha det gott.

2011-11-20 @ 23:18:14
Postat av: Gustav

TjenaSkulle säga att Luftrenaren från Electrolux har bland de mest moderna utseendet på hela whiteaway.se. Det skulle lika gärna kunna vara en ipod-docka eller en hemmabioanläggning!För presentkortet skulle jag uppdatera med en ny dammsugare. Då vår nuvarande gjort sitt efter två lägenhetsrenoveringar!Tjingeling!

2011-11-21 @ 01:09:47
Postat av: Elga Holm

1. OBH 6090 Massagestol, vem skulle inte behöva en sådan. Tänk att få komma hem efter en stressig dag på jobbet eller i skolan och få sätta sig ned och känna hur axlarna sätter sig på plats igen. Stressen bara rinner av. Massagestolen känns modern och rätt i tiden.

2. Mitt presentkort skulle gå till en hushållsmaskin. Min son använde vår och bakade en alldeles för stor och tung sats deg. Maskinen gav upp så klart. Nu behöver vi verkligen en ny, så här innan julbaket och på Whiteaway.se såg jag flera intressanta som skulle passa bra hemma hos oss.

2011-11-21 @ 08:29:16
Postat av: Helena

1. Den svarta ursnygga vägghängda fläkten Thermex Vertical 950 - 90 cm tycker jag har kombinerar funktion och design på ett härligt sätt. Den svarta glasytan är stilren och snygg, och bara det faktum att den är vägghängd, men ändå med sådan bra kapacitet tycker jag ger nya möjligheter för inredningsplaner för när det gäller köksdesign.

2. Om jag vann skulle jag faktiskt, och jag vet att det låter klychigt, ge presentkortet till mina föräldrar, eller iaf låta dem välja ut något som de ville ha. De hjälper och stöttar mig så mycket, men framförallt hjälper de mig med min hund de gånger jag behöver åka iväg någon helg eller kanske inte har tid att åka hem på lunchen och släppa ut honom. Jag älskar mitt arbete inom skolan, men lönen räcker inte riktigt till för den uppskattning som jag skulle vilja kunna visa dem.

2011-11-21 @ 10:22:09
Postat av: Yana Eriksson

http://www.whiteaway.se/product/samsung-vcr8855l3b/En självgående dammsugare från Samsung, se länken ovan, modernt och nästan futuristiskt design och funktion! Tekniken har tagit några steg från sopborsten! ;-)Om jag vann skulle jag nog fundera på en sådan självgående dammsugare. Det är ett ständigt krig mot dammråttorna här och även om jag vinner slagen så gör de alltid nya attacker! En liten Samsung på min sida kanske skulle avgöra kriget!

2011-11-21 @ 10:51:03
Postat av: chanette

1. http://www.whiteaway.se/product/samsung-rsh5utbp1/-- snygg, trendig, stilren och toppen för små barn fingrar syns inte så enkelt på det och om de skulle göra det så torkas det lätt av. perfekt för barn familj2. kunde jag köpa min egna kaffekokare och slippa tvingas dricka min pojkväns rävgift till kaffe ha ha..eller köpa en diskmaskin så jag slipper ständigt varje dag slösa en halv evighet på diskandet

2011-11-21 @ 12:32:39
URL: http://darkbarbie.blogg.se/
Postat av: Sandra Lundkvist

1. http://www.whiteaway.se/product/bosch-ksl20s55/Detta är ett retrokylskåp från bosch. Jag anser att det har ett modernt utseende trots att designen är inspirerad av 60-70-tal. Det är väldigt inne och modernt just nu att inreda sitt hem med retroprylar och lantliga saker. Hade jag haft råd hade jag nog själv införskaffat ett sådant kylskåp.2. Om jag vann finns det mycket som jag skulle vilja ha! Men det finns två saker som jag väljer mellan.

* http://www.whiteaway.se/product/delonghi-ec750-espresso/ - är i behov av en ny kaffemaskin, kör på snabbkaffe nu som inte är speciellt gott! Smidigt och bra på morgonen innan jobbet när man är stressad och bara tänker på den där första morgonciggen och en kaffe!

eller

* http://www.whiteaway.se/product/bosch-sks50e16eu/ - behöver en diskmaskin, vi är bara två i hushållet så en bänkdiskmaskin hade varit perfekt, att den är svart gör bara saken ännu mer åtråvärd, jag hade lagt till de övriga hundralapparna själv! Är man mycket i farten som vi är så blir det lätt att man lämnar disken men med en diskmaskin skulle det underlätta och vi skulle kanske börja laga mer mat och inte bara beställa hem!2011-11-21 @ 12:53:20
Postat av: Anna

1. Jag tycker Bugattis Diva lila espressomaskin har ett modernt utseende. Är helt olik någon espressomaskin jag tidigare sett, rolig och modern i mina ögon!2. Först å främst skulle jag investera i en bakmaskin till min mamma som varit väldigt sjuk i över ett halvår. Hon gillar att baka bröd, men har inte orken längre, så jag tänkte det skulle vara en perfekt julklapp till henne.

Sen skulle jag nog även köpa en handdammsugare till mig själv, som nybliven kattägare har jag insett att en liten och smidig dammsugare kan komma till användning både titt som tätt.

2011-11-21 @ 12:53:24
Postat av: whynja

1: Jag tycker att kaffebryggarna från Moccamaster är moderna i sitt utseende. De har ju funnits typ hur länge som helst, och deras utseende har inte ändrats något nämnvärt. Men trots det, och minimala anpassningar av designen så har de ett modernt formspråk som platsar i ett modernt kök, samtidigt som man fortfarande ser det ursprungliga i dem.2: Om jag vann skulle jag helt klart köpa just en Moccamaster. Har ett gammalt billigt exemplar, och även om kaffet blir ok, så är det ändå Moccamaster som gör det godaste (och varmaste) kaffet. En sån får det bli!

2011-11-21 @ 14:21:44
Postat av: Nathalié - Extrem barnlängtan & snart händer det, IVF 2012 <3

Hej hej, är gärna med & tävlar.. Älskar WhiteAway och hoppas på turen denna gång. Skulle vara kul att få köpa något riktigt fint till svärföräldrarna i julklapp.1. Det som jag känner är mest modernt är: http://www.whiteaway.se/product/philips-hd7810-60-senseo/ Tycker det var en nytänkande design, passar i alla hem och verkar smidig och absolut ett superbra pris!2. Jag skulle vilja vinna presentkortet för att köpa en stavmixer till mig och sambon, då jag har börjat att äta nyttigare för att gå ner i vikt inför Provrörsbefruktning som ska ske under våren 2012, så vill jag kunna göra mina egna smoothies enkelt och smidigt.Sen skulle jag även köpa denna till mina svärföräldrar; http://www.whiteaway.se/product/obh-6064-fotbad/ i julklapp. De älskar att bada fotbad, men deras förra gick sönder som hade ett X antal år på nacken, så de skulle uppskatta en ny!Håller tummarna, MVH Nathalié

2011-11-21 @ 14:51:40
URL: http://yarp.blogg.se/
Postat av: Roger Nilsson

Samsung VCR8855L3B robotdamsugare ser ut som den är nedstigen från yttre rymden och ser oerhört modern ut.Med presentkort från Whiteaway,

skulle det för mig bli "trouble away".

Ty ett presentkort är idealet,

när man är mitt i julklappsvalet.

Så låt trendenser min jul förgylla,

genom att min julklappskassa rejält påfylla.

2011-11-21 @ 15:44:37
Postat av: Kristin

1. För mig är en modern produkt en produkt som är skonsam för miljön, och därför anser jag att Siemens WM16S772DN (http://www.whiteaway.se/product/siemens-wm16s772dn/) är en sådan tvättmaskin. Förutom en låg energiförbrukning känner maskinen av hur mycket vatten som behöver användas så att det inte blir något slöseri. Förutom detta är den också snygg och enkel att använda.

2. Jag skulle använda presentkortet till att köpa en bakmaskin och en ny kaffebryggare - så kan vi njuta av hembakat bröd och gott kaffe här hemma på morgonen!

2011-11-21 @ 15:54:00
Postat av: eva svensson

1.Samsung Robotdammsugare i spegelblå nyans!

Fräsch modern design!

2Om jag vann skulle jag förverkliga familjens dröm om en robotdammsugare.För mig är Samsungs "lilla blå" drömmen .Härlig ögonfröjd och nyttosak perfekt i min smak!

2011-11-21 @ 18:26:44
Postat av: Monica

1/ Inbyggnadsugnen:AEG BP5003021M ­http://www.whiteaway.se/product/aeg-bp5003021m/ har ett modernt utseende tycker jag. Enkelt, överblickbart och stilrent!

2/Jag bet sönder en tand häromveckan och slutnotan kommer att bli dyr. Jag vill vinna presentkortet så att jag ändå kan köpa oss familjejulklappen vi sett fram emot länge, en Bosch Espressomaskin för kapslar. Dessutom skulle jag köpa en Shiatsu neck & shoulder. Till mig själv ;-)

2011-11-21 @ 19:05:28
Postat av: Lisa

Hej!

Köksvågen Tefal BC5070A9 är mycket modern i sin stil. Gjord i glas med en digital display. Kan väl inte bli så mycket modernare?!

Jag vill gärna vinna ett presentkort och jag skulle använda det till en Moccamaster i skön retrostil och en Ergopapido för att underlätta den dagliga städningen!

Tack för mig!

/Lisa

2011-11-21 @ 20:45:09
URL: http://www.vitagavlar.blogspot.com
Postat av: Elias

Hej hej, kul tävling! :)1. Jag tycker att dammsugaren ZB2924 är modern, eftersom den ser liten och lätt ut och den ser oxå väldigt enkel ut att använda. Formen e snygg o färgerna oxå! Väldigt modern jämfört med dom gamla klumpiga dammsugarna.2. Jag skulle ha sparat lite av pengarna.. gått på Per Gessle konserter och ge pengar till olika välgörenheter :)

2011-11-21 @ 21:27:31
Postat av: Sophia

1) Ganska osäker över ordet modernt, vem är jag att dömma egentligen? I detta fall måste jag. Vad jag förklarar som modernt är allt som är lätt, smidigt och färgglatt, vilket Bugatti Diva Lila (http://www.whiteaway.se/product/bugatti-diva-lila/) exeplifierar in i minsta detalj. Kaffet kan bli riktigt gott om det håller samma klass som maskinen gör till utseendet.2) Jag vill vinna detta presentkort för att kunna utveckla min bakning. Köksmaskin för stora degar hade suttit fint såhär till jul, då kan jag imponera med goda bröd och bullar på julbordet hos släkten. Det hade morfar gillat:)2011-11-21 @ 21:37:56
Postat av: Ida

1. Jag tycker denna känns väldigt modern:

http://www.whiteaway.se/product/bamix-swissline/

Den är tidsenlig, fräck färg i rött och rostfritt och snygg form.2. Vår diskmaskin har precis gjort sitt och vi får istället diska för hand. Blir mycket disk med två barn och två vuxna. Så hade varit superskönt med en diskmaskin. Särskilt inför julens kalas!

2011-11-21 @ 22:21:21
Postat av: Susanne Haugen

Hej! Jag tycker att Moccamaster känns väldigt modern, på flera sätt. Den har enkla linjer med lite retrostil, den brygger snabbt och av allt att döma håller den hög kvalitet, dvs. brygger gott kaffe och håller länge. Just god kvalitet tror jag blir allt viktigare för konsumenter idag, inte minst de yngre som är mer miljömedvetna. Samtidigt är det viktigt för stressade människor idag att få saker gjorda snabbt. Om jag vann ett presentkort skulle jag köpa just en Moccamaster, eftersom vi bara har en espressobryggare - som gör riktigt dåligt kaffe! Dessutom skulle jag köpa en Philips råsaftcentrifug så att jag och min man kan få i oss mera frukt.

2011-11-22 @ 11:38:06
Postat av: Emelie Björk

http://www.whiteaway.se/product/obh-6321-riskokare/ är för mig en modern maskin. Hur jag beskriver något modernt varierar, det kan vara något helt nytt, något som har dem "rätta" färgerna. För mig är denna mordern, då man inte längre behöver övervaka kastrullen.

2. Varför jag förtjänar vinna? Det gör jag inte, jag skulle ge presentkortet till min söta mamma som drabbats av en sjukdom förkortad MS, vilket gör att hon kommer spendera resten av livet i rullstol och inte längre kan gå. Dessutom blir det en fin 50års present då hon fyller år den 14 december och sen ska fara iväg och operera in en pump den 16 december. Ge henne en bättre månad!

2011-11-22 @ 15:19:15
Postat av: Emma Nilsson

1.) http://www.whiteaway.se/product/moccamaster-kbg741-silver/

Förutsägbart och redan omnämnd? Förmodligen, men det bevisar förhoppningsvis bara att mer än jag uppskattar denna snygga "måste ha varjemorgon" maskin. Som är modern i formspråkets enkla linjer och det retrosnygga formspråket.

2.) Om jag vann skulle jag köpa mig en egen mocca master, och lyxa till vardagen ytterligare med en glassmaskin och en mixer.2011-11-22 @ 18:19:23
Postat av: Mia Sandberg

1.)KGB 741 Silver Moccamaster - är stilren med rena linjer, modern och klassisk på en och samma gång. En modern klassiker! Med en Moccamaster är du garanterad drömgott kaffe på morgonen som ger dig en god start på dagen och ett leeende på läpparna:)2.) Kaffemoster som jag är så skulle jag ge mig själv en Moccamaster, och en likadan till min mamma. Då vet jag att jag alltid får gott kaffe! <3

2011-11-22 @ 23:08:59
Postat av: Jess

1. Eftersom jag är inne på att köpa en kaffebryggare faller min moderna pryl på Moccamaster KBT741. Den har fattat grejen med snabbhet, stål blandat med retro - så tolkar jag modernt.2. Jag fortsätter punkt ett med att välja Moccamaster men modellen KBG741 Matt Silver som passar min personlighet bäst!Kram

2011-11-23 @ 07:57:39
URL: http://jessansworld.blogg.se/
Postat av: Wivi

1. Jag gillar http://www.whiteaway.se/product/samsung-vcr8845t3a/

en helt modern hjälpreda som kan stå framme och gör jobbet själv när det behövs. Inget "asande" fram och tillbaka med den viktigaste prylen i hemmet.2. Presentkortet går oavkortat till att inhandla en hjälp till självhjälp dammsugare. Sparar min tid, rygg, energi och gör mig glad för att den är vacker även i ett vardagsrum.

2011-11-23 @ 10:52:54
Postat av: Wivi-Anne

"Postningen" for iväg (precis en självgående dammsugare) innan jag hann skriva klart namn och adress ;-))

2011-11-23 @ 10:54:16
URL: http://www.ettrumochkok.se
Postat av: Jennysen

Jag skulle vilja säga att denna ser modern ut: http://www.whiteaway.se/product/samsung-vcr8855l3b/

Den skulle lika bra kunna gå för en elektronikprodukt som ska ta i hyllan och är liten med elektroniska skyltar.Jag skulle använda 3000 kr till en present åt min mamma i någon form i julklapp. Kanske en fin och bra kaffebryggare då hennes ofta går sönder och hon är beroende av kaffe! ;)

2011-11-23 @ 11:04:02
URL: http://tavlingsbloggen.soclog.se
Postat av: Cilla

1) Espressomaskinen "Melitta Caffeo Lattea" är med sin stilrena design och unika mjölkskummare i mina ögon helt igenom modern. Kaffedrinkar är i sig hett och om du väljer maskinen med högglansig lila front har du den även i säsongens stora innefärg!2) Jag är en nybliven mamma utan lön som precis klivit in i kaffeälskarnas värld och gärna skulle vilja gå ut med nyheten till hela tjocka släkten på ett roligt sätt! Hela min stora familj är beroende kaffedrickare och det hade varit festligt att visa dem att jag numera är en av dem även drickmässigt genom att njuta av en egengjord kaffedrink från min alldeles egna espressomaskin tillsammans med dem i jul!

2011-11-23 @ 16:09:19
URL: http://juniflickorna.blogg.se/
Postat av: Ulrika

1) espressomaskinen TASSIMO från Bosch, tycker jag har ett modernt och tilltalande formsätt!

2) jag skulle vilja vinna presentkortet för att jag behöver mycket uppmuntran efter en svår o jobbig operation i veckan. Då skulle jag absolut använda presentkortet till att köpa en egen TASSIMO!

2011-11-23 @ 16:28:09
Postat av: Ifrith

1. Samgsung robotdammsugare helt klart! Det skulle verkligen ta mig ett bra tag att vänja mig vid en sån här hemma...2. Vad jag skulle använda presentkortet till? En Samsung robotdammsugare! Med ett presentkort som skulle täcka 2/3 av kostnaden skulle jag slå till oavsett hur lång tid det skulle ta för mig att vänja mig vid den!

2011-11-23 @ 21:37:40
Postat av: Elisabet Andersson

1. Produkten: http://www.whiteaway.se/product/electrolux-zb2923/Motivering:Uppdaterad och 2011 är coola Ergorapidon från Electrolux

Superegenskaperna: snygg att ha framme & sveper bort dammet hux flux!2. Vad presentkortet skulle användas till?

Oj, behoven är många... kommer på tre produkter spontant:

Handdammsugare har jag saknat länge... kaffemaskin för en sann kaffe-maja som undertecknad vore en ren lyx att ha... sist men inte minst lampan Wake up light - för att möta varje morgon lite mer behagligt!Är nyinflyttad och bara att frakta mitt flyttlass kostade över 10000 kr... tråkig, maffig utgift, s det vore kanon att s.a.s få "ta igen lite" genom att få några tillskott från Whiteaway hemma hos mig :)

Hoppas på tur, vore fantastiskt att få vinna detta!

2011-11-24 @ 00:21:54
Postat av: Elisabet Andersson

1. Produkten: http://www.whiteaway.se/product/electrolux-zb2923/Motivering:Uppdaterad och 2011 är coola Ergorapidon från Electrolux

Superegenskaperna: snygg att ha framme & sveper bort dammet hux flux!2. Vad presentkortet skulle användas till?

Oj, behoven är många... kommer på tre produkter spontant:

Handdammsugare har jag saknat länge... kaffemaskin för en sann kaffe-maja som undertecknad vore en ren lyx att ha... sist men inte minst lampan Wake up light - för att möta varje morgon lite mer behagligt!Är nyinflyttad och bara att frakta mitt flyttlass kostade över 10000 kr... tråkig, maffig utgift, s det vore kanon att s.a.s få "ta igen lite" genom att få några tillskott från Whiteaway hemma hos mig :)

Hoppas på tur, vore fantastiskt att få vinna detta!

2011-11-24 @ 00:22:26
Postat av: Johanna

1. prdukten jag fastnade för och tycker ser riktigt häftig ut är Bosch MUM86R1 Köksmaskin. Älskar den räda färgen och designen är snygg på den.Jag borde vinna för att all ger förklaingar på att de är nyinflyttade, och visst det är jag med och jag har en del saker jag vill ha. Men det finns vissa saker som tex en riktigt snygg ordenklig mixer eller en köksmaskin det har jag verkligen önskat mig öfr att jag älskar att laga mat och jag gör till och med pasta från grunden, så vad vore inte bättre än att faktiskt vinna ett presentkort på 3000 kr så att jag kan ha nya verktyg som gör att jag utvecklas ännu mer och blir bättre, det hade verkligen varit helt fantastiskt.

2011-11-24 @ 09:30:06
Postat av: Mattias

Hej!

Jag är gärna med!

1. Whirlepools micro tycker jag är ett typsikt exempel på modernitet: http://www.whiteaway.se/product/whirlpool-max-38-ix/ då den är liten och nätt och vi blir mer och mer trångbodda!2. Om jag skulle ha turen med mig skulle jag köpa en diskmaskin som skulle underlätta vardagens bestyr,

och samtidigt ge mig mer tid med min familj, roliga lekar och spännande äventyr (http://www.whiteaway.se/product/bosch-sgu30e02sk/)Håller tummarna!

2011-11-24 @ 10:57:58
Postat av: F_Errari

1. En espressobryggare från yttre rymden! Rostfritt stål och en design som vittnar om finesser samtidigt som den är en fröjd för ögat i all enkelhet. ihttp://www.whiteaway.se/product/philips-ri975701/2. Jag har en gammal skruttig dammsugare från 90-talet ... det enda den slukar är en massa energi. Det vore en ren (!) dröm att få städa med en sådan här i stället:http://www.whiteaway.se/product/bosch-bsg8pro1/

2011-11-24 @ 12:27:37
Postat av: Elisabeth

Hej!1. Espressomaskinen Bugatti Diva Lila. Härlig färg, modernt utseende, nytänkande design och ser ut som allt annat än en traditionell espressomaskin!2. Som bidrag till denna tävling har jag faktiskt satt ihop en liten video. Jag lät min kreativa ådra flöda och för att vara nybörjare blev jag mycket nöjd med mitt resultat!

I min film visar jag vad jag hade velat köpa för presentkortet!Som fattig student som precis ska flytta hemifrån finns det inget jag inte behöver. Ett presentkort hade betytt jättemycket för mig.Min film: http://www.youtube.com/watch?v=aT-0fFuIKpUHoppas ni tittar på min film och uppskattar att jag lät fantasin flöda!

2011-11-24 @ 13:07:58
Postat av: Nina

1. Modern, skarpskuren och ofantligt läcker :

Cylinda Classic Trend-köksfläkt mitt intresse väcker!2 Dammråttorna flyger och far, sambon klagar.

Min dammsugare har sett sina bästa dagar!

Philips FC9256/01 glänser och glimmar

och förkortar städandet med timmar!En OBH Nordica 2357 Kaffebryggare vore också

toppen. Perfekt när jag är yrvaken och seg i kroppen!

2011-11-24 @ 13:27:51
Postat av: Micke

1)Bosch kaffebryggare, Bosch TAS2001 ger mig utomordentligt moderna vibbar. "Ljus och fräsch" i vitt och med en omhuldande känsla. Kaffebryggaren innesluter behållaren där kaffet ska vara på ett nästan kärleksfullt sätt. Och kärlek, det är alltid modernt!2)En dammsugare! Bosch BSG81266 Pro Energy är tystlåten och effektiv. Det vore kanon då vår dammsugare alldeles nyligen gick sönder och det är så mycket roligare att städa med bra prylar.Det skulle räcka till en elektrisk tandborste också, Philips HX6932/10 SonicareFlex. Så kan mina tänder glänsa ikapp med det rena golvet. ;)

2011-11-24 @ 14:50:14
Postat av: Patrik Nilsson

Hejsan!1)Modernt för mig är raka linjer, mörkt till utseendet och rymligt! därför tycker jag att Vinskåpet från Knau är Modernt! länkar nedan.2)2011 har varit ett jobbigt år tycker jag, Jag gick ner 40 kilo i vikt, efter det fick jag gallstensbesvär och fick operera bort min gallblåsa, Nu lagom till jul har jag blivit av med jobbet, fick ej förlängt så det blir knapert om penningar till julklappar därför skulle jag vilja vinna detta presentkort så jag kan köpa lite julklappar. Och då skulle jag köpa blandannat en kaffebryggare till min kära far!

2011-11-24 @ 18:31:04
Postat av: Elisabeth

Jag tycker nog robotdammsugaren http://www.whiteaway.se/product/samsung-vcr8855l3b/ är modern för mig. Något nytt och så spejsat yttre, nästan som ett litet rymdskepp.Vi har just köpt ett hus och ska renovera köket så presentkortet skulle verkligen vara välkommet - vi skulle köpa en ny spis för pengarna.

2011-11-24 @ 19:06:20
Postat av: A viktoria Hedlund

Jag tycker Bosch Me 20A0 är en riktig cooling!!!

2011-11-24 @ 21:35:17
Postat av: Richard

1. Robotdammsugaren Samsung VCR8855L3B känns som en blandning av en dammsugare och surfplatta, så det må väl räknas som modernt...

2. Men med 3 lax på fickan skulle jag absolut satsa på strykjärnet Philips GC9040/02. Är det en genetisk defekt att mina kläder aldrig blir skrynkelfria eller beror det bara på mitt gamla strykjärn?

2011-11-24 @ 22:49:05
Postat av: Sk

1.Jag tycker Melitta stage glas är lite modern utav sig. Främst det med att det är rostfritt stål, med en böj längst ner. Sen tycker jag det är snyggt att filtret och kannan är synkade i en cylinder.2. Jag vill vinna, för min mor är en hjältinna.

Hon har alltid städat, och tvättat, stora högar som jättar. Nu skulle jag vilja kunna visa min tacksamhet, men inte med någon söndagsstek.

Men kanske med en fika, kaffe och kakor som är sagolika.(med andra ord, jag hade köpt en ny kaffebryggare till min mor, då hennes verkar pumpa ut mera föroreningar än vad det finns i östersjön:)

2011-11-25 @ 00:21:10
Postat av: Emma Lisa Magnusson Collin

Som många andra med mig anser jag också att Moccamastern (KBG 741 Matt Silver) fått in en riktig fullträff vad gäller designen! Modern men ändå tidlös!Personligen skulle jag vilja vinna en bänkdiskmaskin från Bosch! http://www.whiteaway.se/product/bosch-sks60e12eu/Jag är trött på att diska för hand,

det anstår inte ett hushåll i ett välståndsland.

Glasen blir dessutom aldrig riktigt rena,

ty för det är handens krafter tydligen för klena.

Jag vill övergå till en smartare disk,

Med hjälp av en bänkdiskmaskin

som dessutom är mer miljöteknisk!2011-11-25 @ 01:16:02
Postat av: Karin

1. Bryggarna från Moccamaster! Stilrena, modernt utseende med en klassisk tidlös "look". Det tror jag är vad den moderna människan vill ha idag och det får för mig symbolisera ett modernt utseende.2. Om jag vann skulle jag helt klart köpa en Moccamaster till min kille som ska börja skriva på sitt examensarbete! Sen skulle jag även köpa en siemens dammsugare, så jag slipper låna grannens när jag ska städa!

2011-11-25 @ 03:14:16
Postat av: Anne

1.Jag tänker faktiskt på Philips råsaftscentrifuger, som kombinerar modern teknik med ett lika modernt utseende - som ett litet rymdskepp som landat på köksbänken!2. Det skulle få bli delbetalning på en ny diskmaskin, vår har börjat läcka lite och låter konstigt, så det är ett absolut nödvändigt köp. Men jag skulle inte kunna motstå den lilla glassmaskinen från OBH Nordica...

2011-11-25 @ 09:04:22
URL: http://annesfood.com
Postat av: Louise

1. Jag tycker att Bugattis espressomaskin är djärv, nytänkande, snygg och lite galen. Otroligt modern och häftig helt enkelt, knappast någon vanlig kaffemaskin.2. För ett par år sedan hände en förskräcklig sak. Vår hem brann ner. Det konstaterades snabbt att det var en anlagd mordbrand det fick våra liv att rasa samman. Vi trodde då att vi skulle få hjälp, att de skyldiga skulle sättas dit och att vi skulle få pengar ifrån försäkringskassan att försöka bygga upp ett nytt hem med.Så blev det inte fallet. Efter flera års velande, utredningar och prövningar i rätten fick vi inte lagen på vår sida. Eftersom man inte fann någon skyldig anklagades jag och min familj för att själva anstiftat branden. Bara denna tanken får mig att rysa, må illa och bli otroligt kränkt. Vårt hem var vår trygghet. För oss och för våra barn.Kvar stod alltså vi, utan hem, utan några pengar och utan någonstans att bo. Det enda vi fick ifrån försäkringskassan var en räkning på rättskostnader.Detta är dock flera år sedan och något vi nu idag lagt bakom oss. Med hjälp av kärlek, mycket kämpande och fantastiska vänner har vi idag ett nytt hem. Förutom att det är betydligt mindre, mer spartanskt och än idag saknar visa saker är det vårt!När man ska skapa ett nytt hem, helt från grunden, utan några pengar på fickan och stora skulder kan man inte vara kräsen. Vi har köpt det billigaste möjligt, fått saker av vänner och varenda gång jag ser en annons på blocket som lyder "bortskänkes" försöker vi haffa det.Därmed förstår du säkert att vårt kök inte är fullkomligt komplett och mycket är otroligt slitet. För mig och min familj hade det varit fantastiskt att få vinna och köpa till exempel en ordentlig kaffemaskin, en bra dammsugare som faktiskt fungerar och kanske en glassmaskin till barnen!Ha en trevlig helg!

2011-11-25 @ 15:43:11
Postat av: Mia

Den här stavmixern http://www.whiteaway.se/product/philips-hr1368-00/ är ganska cool och modern. Trots att den mera liknar en tandborste...;)Jag skulle utrusta sonen med en bra kaffebryggare och ett våffeljärn - och hoppas att han förstår vinken!!

2011-11-25 @ 16:03:32
Postat av: Laila H

1) Moccamaster KBG 741 har ett modernt utseende; en hushållsmaskin med så snygg design att den inredningsmässigt gärna får stå framme!2) Jag skulle vilja vinna en Moccamaster till min dotter, så hon kan skippa pulverkaffet och bjuda på riktigt gott kaffe istället!

2011-11-25 @ 16:46:36
Postat av: Gerdan

1. Jag tycker att den här robotdammsugaren http://www.whiteaway.se/product/samsung-vcr8855l3b/ ser hypermodern ut med sitt unika, behändiga format och spegelblå rymdfärg. Den elektroniska instrumentpanelen och fjärrkontrollen antyder att det är en produkt med spetsteknik.

2. Just den dammsugaren skulle jag vilja ha hemma.

Jag tror att hela familjen plötsligt skulle bli mer hjälpsamma med städningen, speciellt barnen med sitt stora intresse för programmering skulle få klåda i fingrarna. Vilken dröm för en stressad yrkesarbetande mamma att komma hem till ett renstädat hus på seneftermiddan! En härlig kopp kaffe därtill på en nyinköpt espressobryggare från Bugatti skulle få mig att känna mig som en glad, avstressad och näst intill perfekt mamma!

2011-11-25 @ 17:12:11
Postat av: Mikael Karlsson

1. När man som rätt nybliven pappa funderar på "vad är detta och hudanvänder man den" - då vet man att fixa välling till sonen inte längre görs på samma sätt som när jag själv var bebis :-).

http://www.whiteaway.se/product/phillips-scf260-37/Både jag och min fru har drömmar, men budgeten sätter tyvärr stopp och de slantar som blir över prioriteras till sonen. Föräldrapenning blir man icke rik på tyvärr. Våran kaffebryggare sjunger på sista refrängen och vi suktar efter denna:

http://www.whiteaway.se/product/moccamaster-kbg-741-matt-silver/Som förälder till en liten som snart ålar runt på golvet och stoppar ALLT i munnen skulle vi slå till på en bra dammsugare då våran är katastrofalt dålig. Lycka vore:

http://www.whiteaway.se/product/siemens-vs06gp1266/2011-11-25 @ 17:15:11
Postat av: Sandra Petersson

Hejsan!1. http://www.whiteaway.se/product/siemens-hf25m5l2/

En liten spejsig sak med lysdioder som får en att undra: är det ett rymdskepp eller är det en Micro?2.

Hej, det är jag som är nacke nackesson

och sitter på Sandras kropp

Vi är ett bra team men när det gäller arbetsställningar på jobbet är hon en riktig flopp.

Om ni visste vad jag får utstå under långa arbetsdagar - jag önskar jag hade ett fackligt ombud som hör när jag klagar.

Nu vädjar jag till Whiteaway och påpekar lite försiktigt att hjälpen bara är "a moment away"

Med

http://www.whiteaway.se/product/obh-6077-shiatsu/

http://www.whiteaway.se/product/obh-6074-shiatsu-pillow/ochhttp://www.whiteaway.se/product/obh-6090-massagestol/kan jag med välbehövligt dagligt underhåll

gå från en värkande, ömmande surboll till ett riktigt charmtroll.-allt pga

2011-11-25 @ 19:09:36
Postat av: Sandra Petersson

Det där sista "-allt pga" på min förra kommentar ska inte vara med.

2011-11-25 @ 19:11:09
Postat av: malin

1. jag skulle säga att Thermex Vertical 950 känns modern - ser mer ut som en tv än en köksfläkt!2. om jag vinner byter jag ut tvättmaskinen omedelbums - den maskin jag har nu kommer att ge upp andan när som helst

2011-11-25 @ 22:17:45
Postat av: Joel E

Det som ser modernt ut idag kommer snart se omodernt ut. (Ta bilen Peugeot som exempel, när de är nya ser de moderna och fräsiga ut, men bara något år senare, när nya fräsiga modeller kommit, så ser de väldigt gamla och omoderna ut.) Ofta är det de små detaljerna som gör det. Materialval.

Kenwood BLX54 Blender är "retromodern" på något sätt.

Jag skulle gärna uppgradera min bänkdiskmaskin till en smal rackare, typ en Cylinda DM 445 +.

2011-11-26 @ 00:19:13
Postat av: stina

Denna tycker jag är SNYGG och har modern design! http://www.whiteaway.se/product/bosch-tas4213/ Designen är enkel, den ser "enkel" ut att använda och så gillar jag den metalliska färgen!Om jag skulle vinna skulle jag slå till på en microvågsugn och en ny kaffekokare! Två saker som nyligen bakat sönder hos oss :-(Kram Stina

2011-11-28 @ 11:55:14
URL: http://fladdor.se
Postat av: Anonym

Denna tycker jag är SNYGG och har modern design! http://www.whiteaway.se/product/bosch-tas4213/ Designen är enkel, den ser "enkel" ut att använda och så gillar jag den metalliska färgen!Om jag skulle vinna skulle jag slå till på en microvågsugn och en ny kaffekokare! Två saker som nyligen bakat sönder hos oss :-(Kram Stina

2011-11-28 @ 11:55:48
Postat av: Lollo

1. Jag skulle köpa följande:

6 x Mateus tallrik m fjäril i vitt

6 x Mateus tallrik m fjäril i gultSex till mig och sex stycken till min underbara, fantastiska och vackra lillasyster.2. Då en i vår familj råkat ut för stora ekonomiska problem har detta försatt även mig och min syster i en jobbig situation. Vi har backat upp, hjälpt till och stötta med så mycket kärlek och pengar som vi bara kunnat.Detta har inneburit lite förändringar, för tillfället, i bägge våras liv. Därför beslöt vi oss för att skippa julklappar till varandra i år. Både jag och min syster förtjänar och behövs piggas upp lite och gärna med vårar absolut dröm-porslin!

2011-11-29 @ 23:05:45

Prenumerera gärna på min blogg på bloglovin':

bloglovinKommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Annons

+ follow Frida Ramstedt on APPRL