Nämen. Tack!

Jag fick precis ett mail av Sara med ett foto på ett tidningsurklipp som hon rivit ut från ett magasin i ett väntrum någonstans i Sverige. Tydligen från senaste numret av tidningen SOLO. En tjejtidning som lanserades när jag var tonåring. Jag har missat det. Ett sent men stort tack till Bloggkommentatorerna!
Foto: Sara aka Little Miss Fix it

Kommentarer
Postat av: Mia

Hej! Jag är en sån där som är alldeles för dålig på att kommentera men har tänkt på sedan senast jag såg dig i gokväll att jag verkligen borde skicka ett par uppskattande rader. Läser din blogg sedan flera år och har alltid tyckt att den varit bra, känns väldigt proffsig och trovärdig (mycket klokt med namnbytet mao :)). Men när jag såg dig i gokväll tänkte jag verkligen "jisses vilken duktig människa!". Du verkar kunnig och insatt i det du pratar om, bekväm i dialogen (& med "direktsända" formatet - inte illa!) och framstår dessutom som en väldigt trevlig person. Och minst lika proffsig som i bloggen. Har du någonsin en föreläsning i närheten där jag bor har du en självklar lyssnare i mig!

Här haglar berömmet, men det är väl lika bra att passa på för jag kommer förmodligen vara lika dålig på att kommentera i framtiden som jag varit hittills. Keep up the good work!

2011-11-07 @ 21:18:39
URL: http://oursideoftown.blogspot.com
Postat av: Petra LIuski

Vad kul!!! Sträck på dig lite extra idag :)

2011-11-08 @ 09:47:33
URL: http://petraliuski.se
Postat av: Frida

Åh! Jag tackar och bockar allra ödmjukast och skickar en stor kram! De där raderna träffade rätt dag och rätt tid, minsann. Tack!

2011-11-08 @ 11:05:20
URL: http://www.trendenser.se
Postat av: Terese Alvén, sparkibaken.se

Men, där är ju min blogg också. Så skoj! Lånar bilden av dig och hänvisar till din blogg och Sara om det är okej.

2011-11-08 @ 15:06:45
URL: http://sparkibaken.se

Prenumerera gärna på min blogg på bloglovin':

bloglovinKommentera inlägget här:
Genom att registrera dina personuppgifter (namn och epost samt ev URL) i kommentarsfältet på Trendenser.se samtycker du enligt GDPR till lagring av dessa i bloggens arkiv. Här kan du läsa mer om Trendensers personuppgiftspolicy och regler för kommentarsfältet.
http://trendenser.info/personuppgiftspolicy.html
http://trendenser.info/kommentarsregler.html

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Annons

+ follow Frida Ramstedt on APPRL