Annons

Inspirerande hem

December verkar vara årets lågsäsong för mäklarna, näst efter sommarsemestern. Det rasslar inte direkt till i prenumerationslistan på Hemnet. Men Bolaget i Malmö har en del godbitar som inte hunnit valsa bloggosfären runt ännu (nåja, med undantag för det här – men det är så fint att det tål att visas igen). Den maskulint strama lägenheten i Lund var ny för mina ögon. Även om man inte bor i Skåne kan man ju tillåta sig att inspireras av inredningen. Själv slängde jag genast upp ett fårskinn i Eamesfåtöljen.

Foto: Bolaget Malmö

Kategorier:

Kommentarer

 • Marie skriver:

  Läckert !!

 • Rossanna skriver:

  Vilken fin blogg; Villd u följa mig på bloglovin så följer jag dig. Kram

 • Marie skriver:

  Snyggt! Jag skulle vilja ha tips på var jag kan köpa snyggt fårskinn? Ej IKEA tack, för dessa ser så billiga ut.

  Tack!

 • Elsa Ellis skriver:

  SUPER FIN BLOGG! 🙂
  Kolla gärna in min cover av Justin Bieber's Mistletoe! 🙂
  http://www.youtube.com/watch?v=MhK4yqk-kVI

 • Bloggar idag om regeringens helomvändning angående FRA och hur MUF ställer sig mot detta. Bjuder in till öppen debatt i kommentarsfältet, titta gärna in och lämna din åsikt 🙂

 • Sofie Ferb skriver:

  Älskar tavlan som är längst till vänser näst längst upp!

 • michelle skriver:

  snygg inredning
  besök gärna min blogg

 • Lovisa skriver:

  jag har blivit lite småkär i maskulin inredning, stiligt och snyggt!

 • Linda skriver:

  Hjälp vad jag gillade dina bilder! Tack!
  Trevlig helg!!
  Kram Linda

 • DIANA ÖSTERBERG skriver:

  Hejsan! vill du kunna handla skor från Nelly.com för 99:- styck? 🙂 kika in på bloggen så får du lösningen!

  Ha en bra fortsatt fredag, kram!

 • Sara skriver:

  Jätte fin blogg du har! <3

 • chanette skriver:

  de köket får gärna flytta hem till mig

 • Laura skriver:

  Vad tycker du om att bloggare inte brukar länka varann, oftast när en mindre bloggare skriver något, så brukar en större bloggare ta det utan att ge cred! Som ex min blogg, den är awesome, i need some cred!

 • Elsa skriver:

  Fin blogg 🙂

 • Mysigt med fårskin 🙂 allt bra med dig?

 • Malin skriver:

  Så explosivt med Fårskinn 🙂

  hoppas allt är bra med dig?
  kram

 • Malin :) skriver:

  Köket var välldigt fint 🙂

 • Lars-Henric skriver:

  Sparsmakat och snyggt! Jag tror att mina illustrationer Sonny och Charlotte (med svartbetsade träramar) hade gjort sig fina på väggen ovanför soffan.

  Trevlig helg!

 • Härligt snyggt!!!

 • Emma skriver:

  redigt snygg inredning!

 • ebba skriver:

  grym inredning! :d

 • älskar inredningen och alla hårda och mjuka kontraster, himla bra balans där =)

 • Gabriella skriver:

  Så fin inspiration!

 • Helen skriver:

  Kul och hitta min egen lgh på din blogg 🙂 Min är den översta bilden och den högra delen av bild 2. 🙂 Så tack för fina ord! Lgh såldes och jag har förvandlat min nya lgh i samma anda 🙂 Den nya lyan slår den gamla med hästlängder 🙂

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *