Annons

8 december – dagens lucka i adventskalendern

Svenska Beach House har ju gjort snabb succé på kort tid tack vare sina supermjuka bäddset i tvättad jersey. De känns ungefär lika behagliga mot kroppen som en väl tvättad favorit-t-shirt. Själv har jag bara ett nattlinne från dem än så länge men är spekulant på ett helt bäddset. Idag har ni bloggläsare chans att vinna en egen uppsättning till sängen därhemma genom att svara på ett par enkla frågor. I potten ligger 1 Pillowcase Berry. 1 Duvet Cover Berry (till en enkelsäng) samt ett nattlinne i färgen Bell White med ett totalvärde om 1985 kr. Du har som vanligt en dag på dig. Lycka till!

1) Vad heter Beach House två olika modeller på nattlinnen?
2) Varför vill just du vinna dagens julklapp från Beach House. Motivera kort.

Tävlingen är avslutad. Grattis till Maria som skrev om sin son och dotter kl 19.33 Hör av dig med din adress så kommer priset på posten!
Tävlingen pågår tom 9/12 kl. 13.00. Vinnaren utses av Trendenser.se och juryns beslut kan ej överklagas.Ev. vinstskatt betalas av vinnaren. Det finns ett bäddset och ett nattlinne i potten.

Kategorier:

Kommentarer

 • Madeleine Holm skriver:

  1. Frill och Bell
  2. Jag vill gärna vinna dessa så jag kan ge det till in sambo och mig i julklapp = stort behov !!

 • Louise skriver:

  1: NIGHTGOWN BELL och NIGHTGOWN FRILL
  2:För att i mitt gästrum vill jag att gästen skall sova i det skönaste sängkläderna.

 • Anonym skriver:

  De heter Nightgown Bell och Nightgown Frill.

  Om jag vann skulle jag ge sängkläderna till min lillasyster som efter en del strul och dålig självkänlsa äntligen mår bra och har kämpat upp sina betyg i skolan så att hon till och med fick stipendie. Hon är väl värd att sova gott.

  Zandra

 • 1. Nightgown Frill & Nightgown Bell
  2. Jag skulle vilja ha denna underbara julkapp från BEACH HOUSE! Oj, svårt att motivera jag tror bara helt enkelt att jag skulle sova "drömskt" i dem!;)

 • Marie skriver:

  1. Bell & Frill
  2. Känner mig i stort behov av att få gosa ner mig och sambon i sköna sängkläder, efter att han bott i gästrummet ett par månader pga min, tydligen extrema graviditetssnarkning som gjort det omöjligt att sova i samma rum som mig…:)

 • Matilda Blom skriver:

  1. NIGHTGOWN BELL och NIGHTGOWN FRILL
  2. Jag vill vinna för jag vill sova som en prinsessa! (det tycker jag att alla vi tjejer är värda)

 • Jenny skriver:

  1. Bell och Frill.

  2. Sedan jag på riktigt blev sambo i augusti så har sängens bredd ökat kraftigt och nu har vi nästan inga sängkläder som matchar varandra eller passar, dvs. vi sover i ett lapptäcke av arvegods, ikea osv. Därför skulle jag bli hjärtligt glad för nya, fina och matchande sängkläder!

 • Henrik skriver:

  1. Nightgown Frill & Nightgown Bell

  2. Jag har nyligen skilt mig och vill inte ha något i sängen som påminner om mitt ex. Nya sängkläder vore min högsta önskan på listan. Ett nattlinne till min fina dotter skulle vara en underbar gåva.

  Jättefin kalender du har!

 • Marie Dahlberg skriver:

  Nightgown Frill & Nightgown Bell.

  Jag vill vinna detta härliga linne för natt,
  bara därför att,
  jag vill sova skönt och med klass
  och då kommer denna såväl till pass!

 • Anonym skriver:

  Utlottning pågår tills på måndag på 4st jätte söta hjärtformade dessertskålar. Var med i utlottningen du också, en jjulklapp kanske? 🙂

  http://sstromberg.se/2011/december/utlottning-4-sota-hjartformade-dessertskala.html#comment

 • Linda-Mari Jonsson skriver:

  Hej!

  1. Nightgown BELL & FRILL.
  2. Har precis flyttat till första, egna lägenheten:) Har inhandlat det viktigaste i möbel- och hemelektronikväg, däremot är bäddtextilier något som saknas och som pengarna inte riktigt har räckt till.. Vore därför helt UNDERBART att få vinna detta bäddset som dessutom skulle passa alldeles utmärkt i min lilla sovalkov!

 • Lisa skriver:

  Så roligt! – Vaknade imorse och första tanken var på Trendenser-julkalendern, haha! Det kanske var något jag drömde? Nu kommer svaren:

  1. Bell & Frill
  2. Just sängkläder har jag bläddrat mig blind på på nätet de senaste dagarna. Jag vill köpa mig ett bäddset i julklapp 🙂 Nytt bäddset från Beach House hade varit som en gåva från ovan!

 • Erica skriver:

  1 Bell & Frill
  2. För att jag så gott skulle sova – det kan jag lova !!

 • Conny Eriksson skriver:

  1. Bell och Frill
  2. Har länge drömt om ett finare bäddset.
  Som student gäller det dock att hålla i slantarna och det ligger dessvärre inte högst upp på prioriteringslistan med nya sängkläder.
  Det här vore en perfekt julklapp till både mig och min flickvän!

 • Bettan skriver:

  1. BELL & FRILL
  2. För att jag vill att min säng ska vara allra stiligast!

 • Karin skriver:

  1. Nightgown Frill och Nightgown Bell

  2. Två trötta småbarnsföräldrar som behöver drömma sig iväg lite ibland skulle bli jätteglada om de vann!

 • Lina Örner skriver:

  1) Nightgown Frill & Nightgown Bell

  2) Jag vill det bästa för mina barn och eftersom de ALLTID kommer tassande in till oss på natten så borde de självklart få sova i de här underbara lakanen 🙂 🙂 🙂

 • Elin B skriver:

  1. Bell och Frill
  2. Min lillebror har alltid tyckt att alla sängkläder är så obekväma att sova i men så har han precis upptäckt Beach house och nu är han fast! Dock har han bara ett bäddset än så länge så om jag skulle vinna skulle jag överraska min bror med detta! 🙂

 • Kajsan skriver:

  1 Nighgown Bell och Frill
  2. Såååå skönt det skulle vara att få krypa ner i en nybäddad — men mjuk! — säng efter jul. I ett fräscht — men mjukt! nattlinne.

 • Monika skriver:

  1. Bell och Frill
  2. Berry med sin röda färg skulle passa perfekt i 7-åriga dotterns rum som har röda detaljer. Nattlinnet skulle jag norpa till mig själv.

 • Linn skriver:

  1. Nightgown Frill & Nightgown Bell

  2. Efter att ha lidit av svåra sömnsvårigheter det senaste året är jag i stort behov av ting som underlättar min sömn. Dessa mjuka och sköna produkter skulle kanske göra underverk!?

 • emelie skriver:

  1. Nightgown bell, Nightgown Frill
  2. Det vore så rackarns mysigt bara!

 • Johanna skriver:

  1. Bell och Frill
  2. Jag skulle vilja att mina gäster får bädda ner sig i finaste mjukaste lakanen i mitt nyrenoverade gästrum!

 • tess skriver:

  1. Nightgown Frill and nightgown bell
  2. Dessa underbara bäddset, jag är helt fast! Dock behöver vi nya och det är ju inget man sticker och köper sådär bara. Vinner jag ett behöver jag bara köpa ett, genast har jag råd direkt!

 • Alex skriver:

  1. De heter Nightgown Bell & Nightgown Frill.

  2. Hade varit härligt att krypa ner i sängen bäddad med detta bäddset efter en härlig dusch och iklädd nattlinnet. Rent, fräscht och åh, så underbart!

 • Lotta L skriver:

  1. Nightgown Frill och Nightgown Bell.

  2. Vill krypa ner under ett supermjukt bäddset i en nybäddad säng med det sköna nattlinnet mot kroppen! Extra skönt nu när jag är gravid och allt skaver och sitter åt och jag känner mig trött och ofta längtar efter vila!

 • Ylva skriver:

  1. Nightgown Frill & Nightgown Bell

  2. Jag har spanat på dessa bäddset länge men inte kommit till skott. Jag tycker att de är fina, stilrena och unika. Sedan verkar de ju grymt sköna också : )

 • Ulrica skriver:

  1. Bell och Frill
  2. Jag har faktiskt velat ha sådana lakan ända sedan jag såg Oprah(!) prata sig varm för dem för en herrans massa år sedan. Nu är det riktig kris i linneskåpet, helt plötsligt är allt utnött och trist. Beach House skulle funka finemang här hemma!

  Kram Ulrica

 • Hanna I skriver:

  1. Nightgown Frill och Nightgown Bell.

  2. Frågan är väll snarare vem som inte vill ha ett så omtalat bäddset. Är det lika skönt som ryktet säger, kommer jag sova som en princessa i denna röda maräng länge, och förmodligen aldrig vilja gå upp.

 • Tintan skriver:

  1. De heter Nightgown Bell och Frill.

  2. Har kollat in dem länge, men det har liksom inte blivit av…. Står just nu överst på min Vill Ha lista. Jag håller tummarna:)

 • Jessica Holm skriver:

  1. Nightgown Frill & Nightgown Bell
  2. Nattlinnet skulle vara en perfekt julklapp till mig själv. Vilken befrielse att slippa sova i min gamla t-shirt med reklam som jag fick gratis någongång för säkert hundra år sedan. Bäddsetet skulle jag ge i julklapp till min femårige son. Röd är hans absoluta favoritfärg. Han är modig som struntar i att kompisarna säger att det är en tjejfärg!

 • Josefine skriver:

  1. Frill och Bell

  2. Som gravid med min tredje kid behöver jag nattlig frid efter jobb, mamma och fru på heltid.

 • Maria skriver:

  1. Nightgown Bell och Nightgown Frill
  2. Jag skulle ge nattlinnet till mig själv. Perfekt att dra på sig när man mitt i natten måste upp för att byta blöja. Och att mysa runt i på kvällen innan det är dags för sängen.

 • Sofia skriver:

  1. Nightgown Bele och Nightgowwn Frill!
  2. Mina gamla sänglinnen från Ikea har sett sina bästa dagar 🙁 Nu längtar jag efter något med bra kvalitet och rött passar utmärkt nu i jul. Dessutom är jag singel så att vinna ett sett av dessa lakan passar utmärkt.

 • Johanna skriver:

  1. Nightgown Bell och Nightgown Frill.
  2. Att sova gott är alltid bra men kan man underlätta det, jaha! Ett bäddset av lyx och ett nattlinne på det, då sover jag gott, det är något ni nog vet!
  Med 45 tappade kilon är jag är present värd i jul, så att vinna vore fantastiskt kul!

 • Annelie Ros skriver:

  Hej.
  1.Nightgown Frill och nightgown Bell
  2.Då alla mina nattlinnen blev uttöjda under graviditeten vore de mysigt att ha en som inte ser ut som ett tält.Samt de vore ju skönt att krypa ner i ett nytt set av påslakan iaf på min sida 🙂

 • Tommy skriver:

  Hej, de heter Nightgown Bell och Nightgown Frill.

  Jag vill vinna detta för att jag nog är den enda man som deltar? Vill vinna till min sambo som är den bästa som finns.

 • Conny skriver:

  NIGHTGOWN BELL och NIGHTGOWN FRILL
  ensam eller tillsammans vill man ha det mjukt och skönt i sängen och drömma sköna härliga drömmar

 • susanne Kjöllerström skriver:

  Hej de heter bell och frill.
  Jag vill ge bäddsetet till min dotter som just nu pluggar väldigt mycket och behöver något riktigt skönt att sova ut i på helgen.Det är hon värd!

 • Karin skriver:

  1. Nightgown Frill och Nightgown Bell.
  2. Vem skulle inte vilja vinna detta? Jag har länge längtat efter nya sängkläder, men med många år som student och ännu ett år kvar kan jag inte riktigt unna mig sådan här lyx. En vinst skulle vara en fröjd!

 • Lina Johansson skriver:

  1, Frill & Bell
  2, Med detta påslakan set behövs inget överkast. Nu kommer sängen bli toksnygg 🙂

 • Nicole skriver:

  1. Nightgown Frill och Nightgown Bell.

  2. Jag vill vinna för att den skulle passa alldeles perfekt till min säng och för att jag älskar den röda färgen! Dessutom kan jag vara ganska kinkig med vad jag sover i, men med detta skulle jag inte ha några problem alls utan skulle sova som en prinsessa!

 • Lotta Edin-Johansson skriver:

  1) Nightgown Frill & Nightgown Bell
  2) Vad skulle kunna vara bättre under julledigheten än att få krypa ner i sängen i lyxigt nattlinne och sköna sängkläder.

 • Veronica skriver:

  Nightgown Frill och Nightgown Bell

  Den perfekta julklappen till mannen och mig, hoppas-hoppas!

 • Barbro Larsson skriver:

  1. Nightgown Frill och Nightgown Bell
  2. Efter en natt med denna lyx och flärd
  vaknar jag till en än underbarare värld
  hoppas jag denna dröm är värd!

 • Gabriella skriver:

  1. Nightgown Frill & Nightgown Bell
  2. Som nybliven singel tänker jag att det är perfekt med ett bäddset för enkelsäng 😉

 • Sofie skriver:

  1. Nightgown Frill, Nightgown Bell.
  2. Efter 3,5 år i en 120-säng tillsammans med min sambo har vi bestämt oss för att köpa en dubbelsäng! Att komplettera vårt nya inköp med nya påslakan och nytt nattlinne skulle göra min sömn tio gånger bättre!

 • Malin skriver:

  1. Nightfown Frill och Nightgown Bell.
  2. Detta bäddset har jag spanat på länge. Det skulle få mig att sova gott mellan gångerna då jag är uppe med min lilla kille på natten.

 • Charlotte skriver:

  1. Nightgown Frill & Nightgown Bell
  2. Julen lyser lite med sin frånvaro här, vad skulle då passa bättre än ett härligt rött bäddset? Då är iaf sängen jul-redo! Så får jag se till att pynta resten av lägenheten för att matcha mitt nya bäddset från http://www.beachhousecompany.com 🙂

 • Kristina Andersson skriver:

  1. De heter Nightgown Frill och Nightgown Bell.
  2. Från Beach House önskar jag sänglinne som gör sig, kanske ett par snygga i jersey.

 • Anna skriver:

  Vilken toppenklapp i dagens lucka.
  1. Namnen är Nightgown Bell respektive Frill
  2. Jag och min sambo bor i ett stort, gammalt hus på landet. Det är oftast mysigt, men när pannan kärvar blir det kallt. Det finns få omysigare saker än att krypa ner i en iskall säng med sträva lakan… med ett mjukt & skönt bäddset i jersey skulle det kännas ombonat även om det är lite kyligt (14 grader) i sovrummet 🙂

 • Ingrid skriver:

  Bell och Frill
  Vinsten hade gjort min dag, nej jag menar natt.

 • ANNIKA skriver:

  1. Nightgown Frill och Nightgown Bell
  2. Dottern bor i kalla Norge och klagar över att det är kallt och hon har svårt att sova.
  Detta sköna juliga set får hon i julklapp så blir det en zzzzäker källa till skön sömn.

 • Helena skriver:

  1. Modellerna heter Bell och Frill!
  2. Jag och min sambo har flyttat till en trea och lyxat till det genom att göra lägenhetens största rum till vårt sovrum – efter att aldrig ens ha haft ett avskilt sovrum förut! Riktigt härliga sängkläder skulle göra känslan av att ha hittat hem total – och färgen skulle vara fantastisk mot ekparketten, de vita väggarna och de stora fönstren!

 • Camilla S skriver:

  1/ Bell och Frill
  2) Efter en period med mycket jobb och lite sömn skulle jag inte vilja göra något hellre än att bädda ner mig i en säng bäddad med dessa godingar=)

 • Matilda G skriver:

  1) Bell och Frill
  2) Min stora last här i livet är tshirts. Ett bäddset som ger samma upplevelse låter himmelskt! Jag bor dessutom själv, så det blir alldeles perfekt mtill min enkelsäng 😉

 • jenny skriver:

  Hej!!!

  1) Nightgown Bell och Nightgown Frill
  2) För att jag ÄLSKAR att sova i sköna lakan och efter att ha känt på dessa lakan hos min vän har jag inte kunnat sluta tänka på den mjuka känslan! Dock tillåter inte finanserna just nu att lyxshoppa nya lakan men jag skulle njuta mer än någon av dessa härliga lakan! Jag har jobbat mkt på sistone och i jul har jag en plan: att sova. Att få göra det i dessa mjuka drömlakan är just en dröm. Hade jag vunnit hade jag tagit på mig det fina nattlinnet och bäddat min säng och bunkrat upp med böcker och så är jullovet planerat! Hoppas innerligt att turen är på min sida! 🙂

 • jenny skriver:

  Glömde skicka min mailadress – här kommer den.

 • AnnCatrin skriver:

  1) Nightfown Frill och Nightgown Bell.
  2) Lakan är viktigt för mig, har aldrig krypit ned i sådan här lakan men det skulle vara en mycket efterlängtad och gosig känsla!!

 • johanna skriver:

  1. Frill och Bell
  2. För att julen är det bästa jag vet och jag har inga gardiner i min lägenhet. Så då kan jag pynta med lakan istället.

 • Ignatius skriver:
 • Lena skriver:

  1. Nightgown Bell och Nightgown Frill
  2. Jag har jättesvårt att hitta lakan och örngott som jag blir riktigt nöjd med, tycker alltid att det är oskönt eller något som kliar. Har läst en hel del om dessa och de verkar verkligen härliga, provar gärna!

 • Ida Wikström skriver:

  1. De heter så mycket som Frill & Bell
  2. Jag kommer att bo ifrån min vanliga kamin jag brukar ha i sängen (pojkvännen) i ett halvår och skulle därför gärna vilja ha nåt annat värmande i sängen 🙂

 • Jenny R skriver:

  1. NIGHTGOWN BELL och NIGHTGOWN FRILL

  2. Jag är helt enkelt kär i dessa laken och det är bara att inse att prislappen är för hög för mig. Varje gång jag ser lakanen går jag och känner på dem och drömmer. Jag håller tummarna hårt att jag kan sluta drömma och äntligen få krypa ner i det mjuka nattlinnet och gosa in mig i de ljuvliga lakanen.

 • Ignatius skriver:

  1. Frill och Bell
  2. Vi tillbringar i genomsnitt 480 minuter per dag med att sova, vilket innebär 3 360 minuter per vecka, 13 440 minuter per månad och 175 200 minuter per år. Det är mer tid än vad vi umgås med vår partner, våra vänner och våra barn sammanlagt. Mot den bakgrunden framstår en investering i världens mjukaste bäddset som en väldigt bra idé.

 • Frill och Bell skriver:

  1. Frill och Bell
  2. Det kan faktiskt inte bli bättre – vi har precis skaffat en enkelsäng till vårt barnrum, och vi behöver köpa mysiga enkelsängs-set. Och jag är väldigt sugen på ett nytt nattlinne…

 • Anne skriver:

  (Eh, den förra gick iväg lite VÄL fort..)

  1. Frill och Bell
  2. Det kan faktiskt inte bli bättre – vi har precis skaffat en enkelsäng till vårt barnrum, och vi behöver köpa mysiga enkelsängs-set. Och jag är väldigt sugen på ett nytt nattlinne…

 • Mallan skriver:

  1. Nightgown BELL & FRILL.

  2. Jag skulle ge det till min syster som har kronisk ledvärk (SLE). När hon hamnar i skov blir hon sängliggandes väldigt länge och att få ligga i detta bäddset och nattlinne skulle förhoppningsvis muntra upp denna lilla ängel i allt elände!

 • AnnCharlotte skriver:

  De heter Nightgown Bell och Nightgown Frill.
  Om jag har turen med mig skulle jag ge det till min älskade dotter som igår på hemvägen från skolan blev påkörd av en bil. Hon fick inga allvarliga skador, en bula vid ögonbrynet, en sår på knät, hål på jeansen och en dysfunktionell mobil. Alltså ingenting mot vad som skulle kunna ha hänt. Men det gjorde så ont i mig i morse när hon cyklade till skolan och jag såg hur rädd hon var…..kanske en nyttig lärdom men också en känga från det som kallas livet. Så jag vill ge henne lite extra mys…både på dagen och på natten.

 • Gagga skriver:

  NIGHTGOWN BELL o NIGHTGOWN FRILL

  En perfekt julklapp till min gamla sjuka mamma som skulle ligga skönt i dessa behagliga material.

 • Carola skriver:

  Nattlinnena heter Nightgown Bell och Nightgown Frill.

  Den vinsten skulle vara perfekt för mig! Pinsamt nog så har jag aldrig köpt ett eget påslakanset utan alla sängkläder vi har är antingen sådana jag fått av min mamma eller sådana som min sambo hade med sig när vi flyttade ihop. Så de passar inte riktigt min smak. Det gör däremot dessa, så jag skulle väldigt väldigt gärna vilja vinna dem.

 • Mia skriver:

  NIGHTGOWN BELL & NIGHTGOWN FRILL

  När man trängs 2 personer i en egentligen för liten säng så är det skönt med riktigt sköna sängkläder i bra kvalitet. Det blir lätt så varmt, svettigt och kvalmigt att trängas. Med rätt sängkläder blir sovandet en hel del skönare 🙂

 • Nadine Larsen skriver:

  Nightgown Frill & Nightgown Bell
  Har inga pengar till och köpa en julklapp till min mamma så tyckte de här vore en perfekt chans för mig att kunna ge henne något fint! 🙂

 • Danni skriver:

  1. Nightgown Bell och Nightgown
  2. Det skulle vara underbart roligt att få vinna detta underbara sängklädspris! Våra lakan är ganska urtvättade men att köpa nya är inte det första man satsar studerandebudjeten på..

 • Danni skriver:

  1. Nightgown Bell och Nightgown
  2. Det skulle vara underbart roligt att få vinna detta underbara sängklädspris! Våra lakan är ganska urtvättade men att köpa nya är inte det första man satsar studerandebudjeten på..

 • Lena E skriver:

  Nightgown Bell & Nightgown Frill.
  Tycker att den välkända reklam texten uttrycker precis varför jag vill vinna fina lakan och nattlinne…"Because I'm worth it !"

 • Ingela Erling skriver:

  1. Nightgown bell och Nightgown Frill.

  2. Har länge gått och suktat efter Beach house jersey lakan men tyvärr har dom inte haft någon plats i min budget ännu 😉

 • Få fler besökare till bloggen med en Dagens Fråga APP på votefy.se. När du gör en omröstning/fråga på votefy.se kan du även få 100-tals nya besökare om frågan blir populär. Nu kan du enkelt få svar på vilken tröja som är snyggast t.ex. utan att någon ska behöva kommentera.

  Har din blogg många besökare kan du även få betalt för att använda votefy. Skicka intresseanmälan till: [email protected]

  Votefy.se – Skapa professionella omröstningar, undersökningar och frågor till din blogg helt gratis och superenkelt. http://votefy.se/

 • Sigfrid skriver:

  1. NIGHTGOWN BELL og NIGHTGOWN FRILL
  2. Jeg har hatt min siste eksamen idag, er kjempesliten! Kunne virkelig trengt en dose farge i kveld. Hva er vel bedre til å motivere enn rødt!!!

 • Nickan skriver:

  1: Bell och Frill
  2: Min gamla morfar är i skriande behov av ett nytt och mjukt påslakan. Han tillbringar mycket tid i sängen så därför behöver han denna lilla lyx på gamla dar'. Nattlinnet skulle jag ta själv då morfar skulle bli svårövertalad till att använda nattlinnet 😉

 • Anonym skriver:

  Hej!
  Nightgown bell och nightgown frill heter de fina nattlinnena!
  Jag skulle gärna vinna de härliga sängkläderna och nattlinnet. Jag har spanat på sängkläder från beach house i över ett år men har inte ekonomin att slå till. Nu håller jag tummar och tår för att jag har turen på min sida! Tack för en bra blogg och årets hands down bästa julkalender!
  //Sandra

 • Camilla Sandmark skriver:

  1. Nightgown Bell och Nightgown Frill.
  2. Jag skulle ge hela setet till min mamma som är
  sängliggandes efter ett svårt benbrott.Jag tror
  att hon skulle må så mycket bättre om hon får
  ligga mjukt och skönt!

 • care69 skriver:

  Jag är gärna med!
  1. Frill och Bell
  2. Jag skulle vilja vinna bäddsetet till min dotter men nattlinnet skulle jag vilja behålla själv om jag är den lyckliga vinnaren.

 • Anonym skriver:

  1. Nightgown Bell och Nightgown Frill.
  2. Jag har under sex års tid levt med svår smärta som kommer från min rygg, min ända möjlighet till att få vila från den är liggande i en riktigt mjuk säng. Det har blivit en investering i en Carpe Diem säng, betydelsen av mjuka sängkläder är också stor då jag är så "super sensitiv" i min rygg.Tror/hoppas att jag skulle få bättre vila/ sömn med dessa otroligt mjuka produkter.

 • Tove skriver:

  1. Nightgown Frill och Nightgown Frill
  2. Åh, skulle passa perfekt att få bädda i gästrummet för övernattande mormor med detta fina bäddset, särskilt i en sådant härlig julröd nyans som på bilden! Fast nattlinnet behåller jag själv…tänk vad gott man skulle sova!

 • SagaLarsson♦ skriver:

  har frågestund just nu på bloggen , fråga något? :]
  http://sagasfoto.se
  [förlåt om du inte gillar sånt här!]

 • Daniela skriver:

  1. Nightgown Bell och Nightgown Frill
  2. Jag frågade en av mina tjejkompisar häromdagen om hon kunde tänka sig sängkläder i julklapp och hon sa absolut. Det vore roligt att överraska henne med ett riktigt lyxigt paket! Nattlinnet behåller jag gärna själv, då jag endast äger ett sen tidigare som jag har ärvt från min moster.

 • Roger skriver:

  1. Nightgown Bell och Nightgown Frill
  2. Jag skulle vilja överraska med nya sängkläder till fästmön..

 • MyzaaN skriver:

  1. Nightgown Frill & Nightgown Bell
  2. skulle vara så kul att få pimpa upp min & pojkens 90säng med något kul!Vi ligger & trängs för vi fick fel på vår nya säng ….så skulle vara kul att få käna lite LYX i vår säng ;D

 • Teres Rundkvist skriver:

  1. Nightgown Frill & Nightgown Bell
  2. Skulle gärna vilja vinna något som jag aldrig skulle ha råd att unna mej annars. Sedan att jag kommer att få sätta guldkant på vardagen är bara en bonus.

 • 1. Nightgown Frill & Nightgown Bell
  2. För jag skulle ge det till min ena brorsa + flickvän i julklapp. För de klagarp på att de ofta sover dåligt. Jag tror att man sover himmelsk i de här 😀

 • Jonna skriver:

  1. Nightgown Bell och Nightgown Frill.
  2. Jag har inte hittat några snygga och sköna sängkläder på år som jag kunnat unna mig, vilket resulterar i att jag sover i väldigt urtvättade påslakan 🙂

 • Christina skriver:

  1. Bell och Frill
  2. jag och maken insåg häromdagen att vi har varit gifta så länge nu att vi slitit ut alla sängkläder som vi köpt tillsammans och blev mycket förundrade över att tiden gått så snabbt. Så nu behöver vi nya!

 • Sanna Nilsson skriver:

  Nightgown Bell & Frill.

  Jag vill vinna denna klapp därför att jag precis fixat om i sovrummet och dess gråskala skulle älska den underbara färgen på dessa lakan. Att sen två flugor ryker i samma smäll genom att jag inte behöver ruinera mig helt, utan bara behöver köpa ett set själv, gör ju saken solklar.

 • valleria skriver:

  har frågestund på bloggen!
  fråga vad som helst så svarar jag ärligt!; http://valleriaabdallah.blogg.se/2011/december/fragestund.html#comment

 • Ida Olsson skriver:

  1: Nightgown Bell & Frill
  2: Jag vill ge det till mina fina föräldrar i julklapp. De förtjänar att få byta ut sina skruttiga gamla lakan till ett par riktigt sköna. Mamma är dessutom så stressad inför allt hon tror att hon måste göra inför julen, hon behöver då slappna av och sova gott om natten. =)

 • ida skriver:

  1. Bell och Frill

  2. För att jag vill bädda med det i min sons säng. Vad kan vara gossigare än att sova i ett moln av en vältvättad favorit-t-shirt?

 • Ulrika A skriver:

  1) De heter "Nightgown Frill" & "Nightgown Bell".
  2)Om jag hade turen att vinna skulle jag bli superglad. Det här täcker ser ju riktigt läckert och gosigt ut. Skulle passa mig perfekt.

 • Sara skriver:

  1) Nightgown Bell och Frill
  2) Skulle bli i extas över detta fina nattlinne för det första! Och sedan så blev jag överlycklig för nya lakan i sovrummet!!!

 • Michelle skriver:

  1) Nightgown Frill & Nightgown Bell
  2) Kort och gott önskar jag mig detta för att jag vill sova som en prinsessa bland sköna och fluffiga sängkläder.

  Kram Michelle

 • Rebecka skriver:

  1. Nightgown Frill och Nightgown Bell.
  2. Att vinna skulle ge mig lite pepp och ork att fortsätta slita på jobbet fram till jul när jag efter åtskilliga timmars övertid äntligen är ledig nio dagar. Vore inte fel att spendera några av dem i mjuka lakan.

 • marty skriver:

  1. Nightgown Frill och Nightgown Bell.
  2. skulle vilja vinna för att få känna på den lyxiga känslan av dessa påslakan. har bara påslakan från ikea och andra "billiga kedjor". sover man kanske bättre i dyrare påslakan=orkar mer på dagarna??

 • Vivi skriver:

  De heter nightgown frill och nightgown bell

  Jag behöver vinna för mannen min tycker att mina sköna bomullsshorts som jag sover i är osexiga och ser ut som kalsonger. Jag hade blivit skitsnygg i det där nattlinnet:-)! Tack <3

 • Anneli skriver:

  1.Nightgown BELL & FRILL.
  2.Jag har ingen sambo, men jag vill gärna vinna ett gosigt påslakanset, hoppas det räcker som förklaring, jag kan kanske prata gott om mina nya lakan på nyårsfesten! Vem vet vad som händer då ;))

 • 1. Nightgown Frill och Nightgown Bell.

  2. Varför jag vill vinna: för att det av denna fina vinst skulle bli en fin julklapp till mig ( natlinnet) och ett bäddset till min dotter. Det här är det mjukaste & ljuvligaste att sova i!

 • Yohson skriver:

  1. Nightgown Frill & Nightgown Bell
  2. Jag vill vinna för att jag för första gången i mitt 26-åriga liv stå på egna ben och flytta långt från min hemby. Är övertygad om att jag kommer längta hem en massa, men eftersom jag vet att denna flytt är det jag behöver för att utvecklas får jag trösta mig med underbart mysiga sängkläder när hemlängtan blir för stark…

 • Catarina skriver:

  1. Nightgown Frill & Nightgown Bell
  2. Nu är det dags för vårt barn att flytta till eget rum. Där ska hon sova i sin egen säng.
  Jag å andra sidan kan börja om med att läsa lite bok på kvällskvisten och då skulle det passa bra med härligt mjuka sängkläder och ett underbart nattlinne.

 • Jenny skriver:

  1. Nightgown Frill och Nightgown Bell.
  2. Jag vill lägga mig ner och gosa i dessa härliga sängkläder och vakna upp när det är varmt igen.

 • Janina skriver:

  1. Nightgown Bell och Nightgown Frill
  2. Som gravid har jag blivit helt besatt av att allt ska vara super super bekvämt och skönt. Beach house sängkläder och nattlinne är nog det skönaste som går att finna och ser ut att passa även en växande mage.

 • Lisa skriver:

  1. Nightgown Frill och Nightgown Bell.
  2. Jag är trött på att varje kväll gå och lägga mig bland mina halvsträva ikea-sängkläder. Som fattig student vore dessa sängkläder lyx i vardagen, en liten guldkant på mitt liv!

 • magnabus skriver:

  1. De heter Nightgown Bell och Nightgown Frill.

  2. Vårt 'häbbre' i vinterskrud på julaftonens sena timma, en stjärnklar himmel och måne som lyser upp, en brasa som sprakar gott, trasmattor, grå fårfällar och raggsockor som trängs på trägolvet och minnen av gemenskap och skratt med nära och kära. Den spartanska sängen nybäddad med Beach House Duvet Cover Berry. Lycka.

 • HannaB skriver:

  1. Nightgown Bell och Nightgown Frill.

  2. Tänkt att få inviga nya huset med nya sängkläder, vilken lyx! Därför vill jag vinna dagens lucka!

 • Ann C skriver:

  De heter Nightgown Bell och Nightgown Frill.

  Jag skulle SÅÅ gärna vilja vinna detta underbara bäddset med nattlinne. Vilken underbar hallonröd nyans!
  Mina påslakan är gamla o slitna, så nog är de mjuka alltid men av fel anledning, de är snart i trasor!
  Detta är verkligen nåt mitt hushåll behöver så kan nåt gammal trasa till påslakan få gå i pension, inte en dag för tidigt!

 • Philippa skriver:

  1. Nightgown Bell och Nightgown Frill.
  2. Vår fyraåriga dotter skulle få glädjen att inviga dessa lakan till sin nya säng. Kanske det kunde få henne att vilja sova där istället för hos oss ;-)…

 • Ann C skriver:

  Ursäkta för dubbelposten men jag tror att jag råkade glömma email adressen i det förra inlägget. 🙂

  De heter Nightgown Bell och Nightgown Frill.

  Jag skulle SÅÅ gärna vilja vinna detta underbara bäddset med nattlinne.
  Vilken helt underbar hallonröd nyans!
  Mina påslakan är gamla o slitna, så nog är de mjuka alltid men av fel anledning, de är snart i trasor!
  Detta är verkligen nåt mitt hushåll behöver så kan nån gammal trasa till påslakan få gå i pension, inte en dag för tidigt!

 • Emma skriver:

  1. Nightgown Frill and nightgown bell
  2. Vi sover en stor del av vårt liv så ett underbart bäddset och ett nattlinne skulle kännas extra lyxigt i vardagen!

 • Veronica skriver:

  Nightgown Bell och Nightgown Frill heter de

  Om jag van så skulle jag bara använda dessa säng kläder. Ja jag skulle tvätta de med. Älskar mjuka sängkläder och dessa ser så sköna ut.

 • Anna skriver:

  1. Nightgown Frill och Nightgown Bell.
  2. Jag har funderat på hur jag på ett lite fint sätt skulle kunna säga till min rätt så färska pojkvän att det är dags att skaffa nya sängkläder. Jag tror att hans kommer från mamma och härstammar från åren då han hade ett pojkrum, vilket är sisådär 15 år sen nu. Han är visserligen rätt så miljömedveten när han vägrar byta ut saker som inte är trasiga, men jag vill känna den där lite lyxiga känslan som endast nya och fina sängkläder kan ge. Att kunna säga "Titta vilka fina lakan jag har fått! Jag tänkte att de skulle passa alldeles utmärkt här hemma hos dig" vore grymt!

 • SysterLinsy skriver:

  På fråga 1 är svaret: Nightgown Frill och Nightgown Bell.

  Som motivering vill jag bara säga: Finns det något skönare än att efter en skön dusch krypa ner mellan nytvättade lakarn!? Underbart!

 • Elena skriver:

  1. De heter Bell och Frill.
  2. För att jag snart flyttar till eget och såna sängkläder passar fint till min framtida inredning.

 • Sofie skriver:

  1) Nightgown Bell och Nightgown Frill
  2) Jag skulle använda det vackra hallonröda i gästrummet – så våra gäst(er) får sova gott och vill komma tillbaka till oss:) Emellan varven kan man ju bädda sin egna säng med det… Win-win Nattlinnet skulle jag helt egotrippat ge mig själv i julklapp!

 • Rebecka skriver:

  Frill och bell heter nattlinnena

  Jag går in på deras hemsida ibalnd och bokstavligt råkat klappa skärmen… Dessutom skulle de funka mycket fint i min nya lägenhet!

 • Biet skriver:

  1. Bell & Frill
  2. Jag blev trött och sömnsnufsig så fort jag såg
  bäddsetet

 • Josefin skriver:

  X) Nightgown Bell och Nightgown Frill

  XX) För att dessa lakan skulle ge mig en godkänd anledning till att krypa ner i sängen en stund till efter att jag stigit upp!

 • Veronica skriver:

  1. Nightgown Frill & Nightgown Bell
  2. Eftersom jag inte har nån annan att mysa med på kvällarna för tillfället så behöver jag något substitut att klappa på istället!

 • Elisa Huolman skriver:

  1. Nightgown Bell och Frill
  2. Nya intryck hemma både förnöjer och förhöjer,jag vill bara hoppa i säng med en bok BUMS! 😉

 • Linn skriver:

  1. Nightgown Frill & Nightgown Bell
  2. Jag är gravid och har vuxit ur alla mina gamla tighta pyjamasar och behöver därför förnya mina sovoutfits. Dessutom har jag fått svåra sömnsvårigheter iom alla hormoner i kroppen och jag tror att det skulle kännas mycket bättre att sova i mjuka sköna lakan.

 • Maria skriver:

  1. Frill & Bell
  2. Sonen flyttar hemifrån och jag skulle gärna ge honom de här underbara lakanet i julklapp, nattlinnet får dottern i julklapp och jag får se glädjen i deras ögon 🙂
  God Jul.

 • 1. Nightgown Bell och Frill

  2. Har en liten bebis som vaknar varannan till tredje timme (nu fem månader) så jag behöver all extra hjälp till en skön sömn däremellan som det går!

 • Tess Gustafsson skriver:

  1. Nightgown Bell och Nightgown Frill
  2. Har önskat mig sömn av jultomten i år då det är en bristvara med en liten nyfödd bebis hemma. Om tomten missar det av nån anledning så vet jag att ett härligt nattlinne och underbara lakan skulle hjälpa en bra bit på vägen 🙂

 • Maria Blom skriver:

  1. NIGHTGOWN BELL och FRILL
  2. Att få mysa i lakan såhär flott,
  då skulle jag må väldigt gott!

 • Viveca skriver:

  1.Frill och Bell är namnet på dessa härliga nattlinnen.

  2. Säng, säng säng sova sova säng säng säng..
  låt mig sova lite…
  Lär väl inte bli några problem i detta mjuka och sköna
  påslakan? Vardagslyx gillar jag 🙂

 • sarah krusell skriver:

  1. De heter Nightgown Bell och Nightgown Frill.
  2. Eftersom sömn är en bristvara här hemma med två små killar i rummet bredvid vårt, gör vi allt vi kan för hjälpa John Blund på traven!

  /Sarah

 • Anna E skriver:

  De heter nightgown Bell & Nightgown Frill.

  Jag skulle vilja bädda med dessa i min och makens "nattjobbarrum", ett extrarum bredvid garaget där den av oss som jobbat natt kan sova… på så vis kan man ha det mysigt även om man sover ensam!

 • nina skriver:

  Nightgown Bell & Nightgown Frill

  För att dessa sängkläder passar två olika själar.

 • Wanda skriver:

  Hej 🙂
  VI har ordnat veckans blogg så gå gärna in och anmäl er !!
  direktlänk: http://mammagrupp.blogg.se/2011/december/veckans-blogg.html#comment

  Lycka till 😀

 • Petra L skriver:

  1. Nightgown Frill & Nightgown Bell
  2. Efter två graviditeter och stora viktförändringar både upp och ner så behöver jag en helt ny garderob från topp till tå. Varför inte börja med nattlinne och sängkläder?

 • Sofie skriver:

  1. Nightgown Bell och Frinn
  2. Suktar så efter röda sängkläder just nu, juletider och allt. Och vad hade varit bättre än att få sussa sött i ett par mjukisar från Beach house?!

 • Diana skriver:

  1. Bell och Frill
  2. En perfekt julklapp till mig själv! God och vacker sömn är precis vad jag önskar mig.

 • Sofie skriver:

  1. Nightgown Frill & Nightgown Bell
  2. Ända sedan jag klämde och kände på dom supermjuka bäddseten från Beach House för en tid sedan, har jag inte kunnat släppa tanken på att någongång få krypa ner i en säng bäddad med just dessa bäddset.

 • Maria H skriver:

  1 – Frill & Nightgown Bell.
  2 – Det är lätt hänt att glömma av att uppdatera det som kan påverka en så mycket, ett nytt bäddset är väl något av det bästa man kan sova i, och en god natts sömn är betyder ju allt! Jag har stressat mycket sen jag började på mitt nya jobb så att hjälpa sömnen lite extra hade vart guld värt! 🙂

 • Carolin A skriver:

  1) Nightgown Bell och Nightgown Frill
  2) Har just nu småbarn och får tyvärr inte sova mycket på nätterna pga matning, blöjbyten m.m så ett fint och skönt nattlinne tycker jag skulle vara kul att vinna, nätterna skulle kännas lite lättare då 🙂

 • Annika skriver:

  1) Frill och Bell

  2) Jag har, skam att säga, bara ett påslakanset. Heh. Vitt och rent och fint, men det hade varit trevligt att kunna byta utan att också behöva tvätta varje gång. 🙂

 • L otta skriver:

  1) Bell & Frill

  2) min man försöker få ner oss mellan smalrandiga lakan i mörka färger. med knappar – jag måste kontra och det snabbt!!

 • Catrin skriver:

  1. Nattlinnen finns i modellerna Bell och Frill.
  2. Det är ett måste för mig att sova som prinsessan på
  ärten. Jag vill ha det mjukt och skönt under
  stjärten!

 • Pernilla skriver:

  1. NIGHTGOWN FRILL och NIGHTGOWN BELL
  2. Därför att jag vill ha 🙂

 • suss skriver:

  1. Nightgown Frill & Nightgown Bell
  2. Vi skall fira julen i stugan vid havet och då skulle det vara mysigt med detta bäddset.Vinner jag skulle jag köpa till så att det pasar till vår dubbelsäng.En fin julklapp!

 • pysseliten skriver:

  1 nightgown bell och nightgown frill.

  2 har inget nattlinne så det skulle vara skönt att ha nu när det börjar bli kallt och få krypa ner i ett nytt bäddseat .

 • jeanette skriver:

  Nightgown Frill och Nightgown Bell.

  Att få krypa ner i ett Beach House bedset, skulle vara som att få en kram av sin älskade efter en tuff dag på jobbet.

 • Jennie skriver:

  1. Nightgown frill och Nightgown bell
  2. För när man bor i en oisolerad gammal sommarstuga där man får sova med raggsockarna på är det väl det minsta att önska några riktigt sköna lakan!

 • Sophie skriver:

  1. Bell & Frill

  2. Jag vill ha Beach House lakan för att de är de mjukaste man kan tänka sig att sova i!

 • Pia skriver:

  Nightgown Frill och Nightgown Bell.

  En dröm att få krypa ned i för en som inte har någon torktumlare och alltid hårda lakan.

 • Anette skriver:

  1. Nightgown Frill och Nightgown Bell. Small om jag vinner 🙂
  2. Så extra mjukt och skönt så jag bara längtar efter att krypa ner i dem och myyysa hela helgen! Sen kan det regna och snöa bäst det vill!

 • elisabeth skriver:

  1. Nightgown Frill och Nightgown Bell.

  2. Lyxiga mjuka sängkläder får vem som helst att vilja ligga kvar i sängen en hel dag, tyvärr inget som kan prioriteras med en studentbudget!

 • MiaC skriver:

  1. Nightgown Frill & Nightgown Bell

  2. Ååå dessa skulle jag gärna krypa ner i bara för att de verkar vara så härliga =)

 • Lisa O skriver:

  1 Bell & Frill
  2 Nu när lillan både är blöjfri och sover i egen säng får Beach House gärna hjälpa oss att återföra romantik och komfort i sovrummet 🙂

 • Lisa skriver:

  1. Nightgown Frill & Nightgown Bell

  2. Har inget lyxigt bäddset alls, önskar mig fina lakanset varje år i julklapp men får det aldrig. Har kanske inte varit tillräckligt snäll!? Och jag har inte riktigt unnat mig själv det… Vore härligt att krypa ner i ett bäddset från Beach House som jag hört så mycket gott om!

  /Lisa

 • Katarina Ek skriver:

  1. Nattlinnena finns i Nightgown Frill & Nightgown Bell!

  2. Mitt nuvarande dumtäcke är nog lika gammal som jag är. Det är jättetjock på vissa ställen och tomt på andra, har kaffefläckar och saknar myskänslan. Drömmen vore att få detta mjuka, fluffiga fina setet i julklapp. Så kan jag ha det tills jag blir 46. Haha!

 • Hanna skriver:

  1. Nightgown Frill & Nightgown Bell
  2. Ser fina ut, det skulle vara väldigt härligt att krypa ner i en säng bäddad med dessa!

 • Karin skriver:

  Wow vilken tävling!

  1 NIGHTGOWN FRILL & NIGHTGOWN BELL
  2. Jag ska införskaffa en säng till gästrummet nu under helgen och att få bädda så där snyggt till jul vore ju toppen <3 Vilken fin färg! Skulle passa perfekt!

 • Linnea skriver:

  1. Nightgown Bell och Nightgown Frill.
  2. Jag har hört så mycket gott om beachhousecompanys bäddset och har länge velat unna mig detta. Dessvärre är det svårt för en fattig student att lägga sina pengar på nytt bäddset. Därför skulle jag vilja önska detta i julklapp utav er, skulle varit evigt tacksam 🙂

 • Kicki skriver:

  1. Nightgown Frill & Nightgown Bell
  2. Som småbarnsförälder måste man ofta upp på nätterna gå
  skulle vara mysigare med fint nattlinne på
  att sen krypa tillbax i lite lyx och flärd
  det tycker jag att jag är värd

 • Anna K skriver:

  1. Bell & Frill
  2. För att jag ofta fryser så inga stela lakan för mig. Jag behöver sköna, mjuka så att jag kan mysa och vara varm, sova gott helt enkelt!

 • 1. Nightgown Frill & Nightgown Bell
  2. En önskan om att sova sött och vakna gött 🙂

 • Viktoria skriver:

  1) De olika modellerna på nattlinnen heter Nightgown Bell & Nightgown Frill.

  2) Berry lakan från Beach House en dröm skulle vara,
  då man bort från hemmet inte vill fara.

 • Eva P skriver:

  De två nattlinnesmodellerna heter Bell och Frill

  Min tanke var att köpa ny säng iom flytt men renoveringen har dragit iväg. Det blir ingen ny säng… Med Beachhouse lakan eller nattlinne skulle jag ändå få lite ny-känsla i mitt nyfixade sovrum.

 • Josephine skriver:

  Vad har du för planer för helgen ? 🙂

 • Josephine skriver:

  Vad har du för planer för helgen ? 🙂

 • ANNA skriver:

  Frill & Bell.

  Jag är återigen inne i en period då jag har svårt att komma till ro på kvällen, vaknar till flera gånger per natt och går upp utan att det känns helt ok, som om jag drömt konstigt (fast jag inte minns om vad) och sovit illa. Sköna lakan och goa nattplagg hjälper och gör mej till en trevligare person.

 • Ulrika skriver:

  svar: Nightgown bell och frill!

  Varför jag; Min sambo och jag har brytit upp och med sig toh han (självklart)sina saker. Men också sina härligt slitna kortärmade som jag fakriskt just nu saknar mer än honom… Skulle sitta bra såhr innan jul med ett eget.

 • Sara skriver:

  1.Nightgown Frill & Nightgown Bell
  2.Sköna sänglinnen är en förutsättning för en god natts sömn. Vi behöver definitivt en uppfräschning av sänglinnen (och sömnen:)) efter några år med små barn i sängen varje natt.

 • Sylvia skriver:

  1= Nightgown Bell och Nightgown Frill
  2= När huden är hård måste lakan och nattlinne va mjuka för både barn och vuxna oberoende av orsak.

 • Annika Persson skriver:

  1. Nightgown Bell och Nightgown Frill.

  2. Efter att ha sett bilder och läst positiva omdömen om Beach House på flera bloggar, så skulle det vara toppen att få ett eget gosigt bäddset! Min kära make skulle aldrig lägga så "mycket" pengar på bäddlinnen. 🙂 Jag behöver överbevisa honom. Skulle genast bädda ner honom i bäddsetet om jag vann. 😉

 • Cathrin skriver:

  Frill och Bell.

  Jag vill gärna vinna dem för att jag blivit så nyfiken på dem efter allt som Emma på attvaranagonsfru.se skrivit! Enl henne är de gudomliga. 🙂

  Mvh
  Cathrin

 • Kellie Edland skriver:

  1. De heter Nightgown Frill & Nightgown Bell

  2. Jag vill vinna detta för att jag bor i en liten stuga på tomten som inte är helt isolerad, så på vintrarna blir det väldigt kyligt och detta skulle vara riiiktigt mysigt att ha på mitt tjocka täcke när jag vill mysa på mitt rum… utan att frysa ihjäl!

 • liselotte skriver:

  1. Bell och Frill
  2. Åh vill vinna, låter ju hur härligt som helst att få lägga sig i detta sköna material

 • hedvig skriver:

  1. Bell och Frill.
  2. För att jag jag pluggar och är på praktik just nu, och jobbar extra utöver det och behöver sova gott och skönt för att hinna få krafter för att orka fortsätta med det. Sen när jag är färdigutbildad ska jag ta väl hand om våra sjuka och gamla för en lön som knappast täcker några större extravaganser annat än att betala av studielånet lagom till pensionen, så jag behöver lite sovlyx! Gonatt! 🙂

 • Alexandra andersson skriver:

  1. NIGHTGOWN FRILL & NIGHTGOWN BELL
  2. Har ett påslakan&örngotts-beroende och vill gärna bättra på det beroendet genom att få drömma fint och sova gott med hjälp av Beach House!

 • Anonym skriver:

  1) Nightgown bell och nightgown frill.
  2) Vad jag har hört är de ju de mjukaste och goaste lakanen som finns att få tag i och vem vill inte lägga sig och sussa i det!?

 • Maria skriver:

  1. Nightgown Frill och Nightgown Bell

  2. Jag önskar byta ut alla våra billiga sängkläder till sängkläder med bättre kvalitet, det är verkligen värt det. Eftersom jag är höggravid kommer jag snart tillbringa mycket tid vilandes och då vill jag ha det riktigt mjukt och skönt i sängen.

 • Angela skriver:

  Svar:
  1) Nightgown Bell och Nightgown Frill
  2) Åh, vilken härlig vinst! : ) Jag skulle bli superglad om jag vann detta set då jag precis köpt en ny säng och nu fattas bara nya mysiga sängkläder.

 • Elin skriver:

  Frill&Bell
  För att jag nog skulle sova väldigt gott i nya, mjuka och skööööna lakan!

 • Marit skriver:

  1. Frill & Bell
  2. När det gäller min skönhetssömn vill jag att den ska ske i och bland vackra ting.

 • Johanna skriver:

  1. Nightgown Frill & Nightgown Bell
  2. Jag vill vinna för att det får mig kanske att gå och lägga mig lite tidigare än jag gör nu…
  Jag pysslar och fixar sent in på natten mest varje dag, men deras bäddset får mig hoppeligen att längta till sängen!

 • Kristin skriver:

  1)Nightgown Frill & Nightgown Bell
  2)Har precis gjort om i sovrummet och även investerat i en ny skön säng, skulle gärna vinna nya fina sängkläder.

 • Kristin skriver:

  1. Nightgown Frill & Nightgown Bell
  2. Desto mjukare förhållanden desto bättre och mer behaglig sömnhygien och sömn är ju otroligt viktigt för vårt välbefinnande. Stärker våra kognitiva funktioner, förbättrar minnet, immunförsvaret, motverkar stress och gör oss vackra och starka!

 • amanda skriver:

  IQ 130 högt/lågt?

 • Amanda R skriver:

  1. Bell och Frill

  2. Jag är trött på mina billiga Ikea-lakan, så det vore verkligen roligt att få byta ut dem mot riktigt lyxiga sängkläder!

 • Åsa skriver:

  1. Nightgown Frill & Nightgown Bell
  2. Nya lakan är något jag verkligen behöver och lakan med kvalitet samt ett nattlinne är något jag gärna vill vinna 🙂

 • Annie g skriver:

  1. Nightgown Bell och Nightgown Frill
  2. Enda sedan jag hittade beachhouse på formexmässan förra året har jag gått och trånat efter deras underbara lakan och skulle bli så hilma glad om jag fick gosa ner mig i dom nu i jul!

 • Anna Johansson skriver:

  1. Frill och Bell
  2. Har äntligen vågat börja dejta även om det var så himla längesen, känns nästan som om jag behöver förbereda, med en härligt bäddad säng!

 • Anna skriver:

  1. Nightgown Bell och Nightgown Frill
  2. I morgon går flytten till min nya lägenhet, där jag tänkt bryta av mina senaste års helvita hem med ett färggladare sovrum, att få pryda sängen med dessa härliga mjuka lakan skulle verkligen fullända.

 • Ingrid J skriver:

  1. Nightgown Frill och Nightgown Bell.
  2. Det skulle vara jättehärligt att sova i dessa lyxiga och sköna sängkläder.
  Jag sover dessutom oftast i gamla utslitna t-shirts, så det skulle vara fint att få äga ett nattlinne som är klart snyggare men lika skönt.

 • Anna R skriver:

  1. Frill och Bell
  2. Min Sigge skall nu få stor säng och det hade varit väldigt mysigt för honom med ett mjukt och lent bäddset i den nya sängen. Särskilt då han hatar allt vad jeans heter; mys, mys är hans melodi!

 • Sandra skriver:

  1. NIGHTGOWN FRILL & NIGHTGOWN BELL
  2. Att få sova i lyx vill vi alla, speciellt nu när nätterna är så kalla! Ett sänglinne som faller mig i smaken det håller mig säkert varm om baken! 🙂

 • Elwira76 skriver:

  1. Nightgown Frill & Nightgown Bell

  2. Min sömn är just nu en pina och nu vill jag sluta lida. Lite extra mys är aldrig fel
  och jag hoppas jag av denna vinst kommer att ta del.

 • Emma skriver:

  1. Nightgown Bell & Nightgown Frill
  2. Kan inte tänka mig något mer vardagslyxigt än kvalitétssängkläder. Har varit med och tävlat här i december hur många gånger som helst men aldrig vunnit. Nu hoppas jag på tur!

 • Elsa skriver:

  Nightgown Frill & Nightgown Bell

  Sitter i mitt eget "Beach House" på en ö i Göteborgs norra skärgård och håller på att blåsa bort idag. Min man är fiskare och jag kommer lägga mig så orolig i natt som så många andra kvällar…
  Självklart skulle det kännas mycket bättre att få lägga sig ett vackert, mysigt bäddset från Beach House. Om jag skulle bli en lycklig vinnare skulle jag investera i ett till min härliga fiskarkille också, det är han värd!
  Regniga & blåsiga men ändå varma hälsningar från mig

 • Mimmi Staaf skriver:

  1. Nightgown Frill & Nightgown Bell.
  2. För att de skulle passa perfekt till mitt överkast av röda/vita virkade grytlappar som jag efter 3 år samlat ihop och snart ska sammanfoga! 🙂

 • Jill skriver:

  1) Nightgown Bell å Nightgown Frill
  2) Så underbara dessa skulle vara, nattesömnen avbruten av amning kan vi klara. Oj oj oj så skoj de skulle vara om vi fick njuta av detta!

 • Jess skriver:

  Nightgown Frill & Nightgown Bell

  Sköna drömmar kommer då i strida strömmar…

 • Katarina skriver:

  1. Nightgown Bell och Nightgown Frill
  2.Då kan sonen ta ett gammalt bäddset med sig när han flyttar och så kan jag få detta nya härliga

 • Johanna Palmén skriver:

  1. Nattlinnena heter Nightgown Frill och Nightgown Bell.
  2. Jag vill vinna därför att vardagslyxen är den bästa lyxen. Och med Beachhousevarorna skulle vardagen definitivt bli lyxigare! För mig själv eller någon noga utvald.

 • Mia skriver:

  Bell och Frill
  Har hört från flera hur gott man sover på jersey lakan, så är nyfiken att testa och så kanske man kan sluta med att stryka/mangla lakan

 • Åsa skriver:

  1. Bell & Frill
  2. Min man jobbar natt, och jag fryser när han inte är hemma.
  Det kommer kännas mycket varmare i bäddset från Beach House.

 • 1. Nightgown Bell och Nightgown Frill.

  2. Jag har en liten kille här hemma som inte vill sova på nätterna. Detta leder i sin tur till en trött mamma. Med ett härligt bäddset sover jag nog ännu bättre de stunder jag får sova 😉

 • Susanne skriver:

  1) Bell & Frill
  2) Jag vill vinna setet för att jag vill ha det så klart! Hade jag fått möjlighet att sova i de där mjuka jerseysovattiraljerna – kuddvar, påslakan och nattlinne – kunde jag slänga min gamla t-shirt all världens väg!

 • Lena skriver:

  1. Nightgown bell & Nightgown Frill
  2. Jag skulle bli överlycklig om jag vann, och motivationen till att vinna är att vi sover en tredje del av vårat liv då finns väl inget bättre att spendera den tiden i än i just sådana här underbara sängkläder 🙂
  Många av livets bästa stunder har man faktiskt i sängen, att snooza väckarklockan den där extra kvarten, eller vakna upp väckt av den man älskar med en puss på pannan och en varm kopp kaffe, ljudet av små barnfötter som tassar över golvet och kryper ner bredvid och lägger sina små armar runt ens hals… En säng är så mycket mer än en plats där vi sover, en säng är en plats för kärlek och värme.

 • Pauline O skriver:

  1. Bell och Frill.

  2. Idag fyller jag år och det skulle vara så underbart att få en present man VERKLIGEN önskar sig! 🙂

 • Katrin skriver:

  1. Nightgown Frill och Nightgown Bell
  2. Jag är otrolig noga med fräscha, mysiga sängkläder och detta märke är en nyhet för mig. Låter för bra för att vara sant men jag skulle gärna vilja bli överbevisad 🙂

 • Theolina skriver:

  1. Nightgown Frill & Nightgown Bell
  2. Nybliven sambo i all ära, dessvärre har vi bara udda sängkläder från varsitt boende. Därför skulle det sitta riktigt fint med en vinst så man får bädda snyggt och enhetligt 🙂

  Hälsningar
  /Alexandra Warleman, [email protected]

 • Sofie Johansson skriver:

  1) Bell och Frill
  2) Jag är kanske inte så mycket värdigare vinnare än någon annan, men efter att det fyraårslånga samboskapet blivit distansförhållande skulle det nog kännas lite bättre att lägga sig om kvällarna.

 • Fanny Elfström skriver:

  1. Nightgown Frill & Nightgown Bell heter de två modellerna!

  2. Jag ska vinna för att jag är en fantastisk tjej, är värd denna julklapp bannemej! =)

 • Helena skriver:

  1. Frill & Bell
  2. Jag har precis ärvt ett sommarhus där jag borde riva ut och renovera sovrummet. Tyvärr har jag varken tid eller råd att göra det för tillfället, men med nya sängkläder kan jag ju iallafall fixa till det på ytan, vilket brukar räcka långt för att höja mysstämningen!

 • Angelica J skriver:

  1. Nightgoen Bell & Nigntgown Frill

  2. Jag skulle vilja vinna detta fina bäddset och nattline pga av att jag inte har någon pojkvän! 🙁 Jag behöver något varmt och mysigt som kramar om mig så jag också kan sova gott om nätterna! 😉
  Och tänk,kanske skulle han även komma krypande tillbaka då också… 😉

 • agneta skriver:

  NIGHTGOWN BELL och NIGHTGOWN FRILL

  Jag har aldrig provat att sova på jersey, men vill mer än gärna vinna denna vardagslyx.

 • Kerstin skriver:

  1. Frill och Bill
  2. För känslan av att sova i nytt! Det var så länge sedan 🙂

 • Johanna E skriver:

  1. De heter Frill och Bell.
  2. Jag har nyligen flyttat till min första lägenhet och har inte riktigt hunnit samlat på mig allt jag behöver än. Därför vore det underbart att vinna ett bäddset så jag åtminstone har två alternativ att välja på när jag bäddar rent!

 • Si skriver:

  1) Bell och Frill

  2) Både sängkläderna och nattlinnet Bell verkar mysiga att kura ihop sig i – tror de är sköna helt enkelt och det uppskattar jag.

 • Kerstin skriver:

  Frill och bell ska det stå.. Lite svårt med tangenterna 🙂

 • Anonym skriver:

  1. Bell och Frill
  2. För att jag är så hemskt frusen av mig, och tror att dessa skulle värma lite extra.

 • Birgitta skriver:

  glömde fylla i namn och e-mail ovan…
  1. Bell och Frill
  2. För att jag är så hemskt frusen av mig, och tror att dessa skulle värma lite extra.

 • Mona Gustavsson skriver:

  1,nightgown bell och nightgown frill
  2.Det här bäddsetet har jag tittat och dreglat över ett bra tag nu men har inte haft råd att köpa men skulle jag ha turen och vinna ska ska jag genast köpa ett till och rött skulle passa så bra i vårat sovrum då vi har röda tapeter.

  Nu håller jag tummarna hårt!!!

 • Aniika skriver:

  1. Nightgown Bell & nightgown Frill
  2. Höjden av vardagslyx är att krypa ner i sköna, nytvättade lakan. Om lakanen dessutom är vackra att titta på är lyckan komplett!

 • Jeanette skriver:

  1. Nightgown Frill & Nightgown Bell
  2. Jag vill gärna vinna detta bäddset + nattlinne för jag har länge kikat, klickat, klickat om igen och drömt om dessa produkter. Det är stor skillnad i kvalitet på lakan och jag tror verkligen att man får vad man betalar för i detta fall. Jag vill helt enkelt uppleva det på egen hand och sluta drömma och bara mysa och gosa in sig 🙂

 • Linda nordbakken skriver:

  Bell och frill!
  Jag behövr god natts sömn! Sover dåligt nu en period – mycket pga stress på jobbet ( arbetar som sjuksköterska på sjukhus) – så en god natts sömn till mig i själv i ett mysigt nattlinne kan behövas för att orka med den här årstiden. Så hoppas jag vinner!

 • Magnus skriver:

  1.Nightgown Bell och Nightgown Frill.
  2. Min frus högsta önskan är att få sova.
  Jag vill, men jag kan henne det aldrig lova.
  Vår nyfödde son vaknar ofta om natten,
  Och därför jag vill henne ge denna "skatten".
  När hon nu sover duger bara det bästa,
  Och jag vet att hon allrahelst detta bäddset vill testa. 

 • tina skriver:

  1 Nightgown Bell & nightgown Frill
  2 Beskrivningen om hur härligt mjuka och sköna de är att sova i och att de känns som en väl tvättad favorit t-shirt, räcker för mig för att vilja vinna dagens julklapp! Att en väninna till mig envist påpekar att har man en gång sovit i dessa fantastiska bäddset, vill man inte sova i nåt annat….gör mig såklart ytterligare väldigt nyfiken!

 • Sofia Draco skriver:

  Svar: Nightgown Bell o Nightgown Frill

  Motivation:

  I l i v e i n a y e l l o w c o t t a g e b y t h e b e a c h

  b u t I d o n ' t h a v e n o j e r s e y s h e e t s.

  Y o u m i g h t t h i n k t h a t t h e s u n a l w a y s

  s h i n e ,

  I n t h e S o u t h e r n C a l i f o r n i a S k y .

  B u t t h e W i n t e r a n d t h e F a l l i s c o l d

  u n t i l s p r i n g p a i n t s i t 's c o a s t g o l d .

 • Lena Eriksson skriver:

  1. Bell och Frill
  2. Det låter så skönt att jag vill krypa i sängs på en gång och bara ligga kvar och njuta, bara 5 min till. Den känslan finns inte just nu i min säng.

 • Mia skriver:

  1. Nightgown Bell och Frill
  2. Skulle vara skönt att få slänga ut gammalt och udda och sova i nya sköna, matchande lakan

 • Tobbe skriver:

  1)Nightgown Bell & Frill.
  2) Jag har småbarn som smutsar mina sängkläder snabbare än jag hinner tvätta! Marmelad, knäckesmulor, läsk – you name it – jag har det i min säng! Om jag bäddar med det här snygga setet kanske det är lättare att hålla dem undan från sängen? Drömma går ju!

 • Helena W skriver:

  Nightgown Frill & Nightgown Bell.

  Nyrenoverat gästrum (check)
  Släkt kommer till julen och ska sova över (check)
  Bäddad säng med underbara sängkläder (check?)

 • Anna B skriver:

  1. NIGHTGOWN BELL och NIGHTGOWN FRILL
  2. Vi har Beach House i föräldrarnas säng. Barnen kommer till oss på nätterna (vilket såklart är supermysigt) och jag inbillar mig att besöken har blivit tätare sedan mitt bästa köp. Skulle så gärna vilja bädda deras sängar med Beach House också men det finns helt enkelt inte pengar till det..
  /AnnaB

 • Marika skriver:

  De heter Nightgown Bell och Nightgown Frill.

  Om jag vann skulle jag ge sängkläderna till min underbara mor som äntligen måste få tänka lite på sig själv. Hon har länge drömt om riktigt lyxiga lakan, men student som jag är har jag bara kunnat gå in i affären och titta på sånt utan att kunna köpa det till henne.

 • Zara skriver:

  NIGHTGOWN BELL och NIGHTGOWN FRILL

  Jag skulle vilja vinna dessa så jag kanske sover i sängen någon gång istället för på soffan som det så ofta blir.

 • Amanda skriver:

  1. Nattlinnena finns i modellerna Bell och Frill.

  2. Jag vill ha en säng som jag kan längta efter att lägga mig i. Med lakan och ett härligt nattlinne från Beach House vet jag att det kommer bli så.

  Mvh Amanda

 • Nina skriver:

  1. Nightgown bell och Nightown Frill
  2. Letar efter de perfekta sänkläderna, snygga men framförallt sköna. Har provat bomullsatin mm mm you name it. Men fortvarande inte helt sålt på någonting jag provat. Så hoppet lever kvar och jag tror på Beach House.

 • Karolina skriver:

  1. Nightgown Frill & Nightgown Bell
  2. När barnen har somnat har jag en låång lista med saker som jag måste och framför allt VILL göra. Jag har svårt att prioritera bort, vill göra så mycket och det är sömnen som får stryka på foten. Men om ett par supermjuka Beach House lakan väntade på mig i sängen är jag övertygad om att jag skulle hoppa i säng tidigare om kvällarna.

 • Lina Cronier skriver:

  1. Nightgown Frill & Nightgown Bell
  2. Vi sover rätt gott som det är, men har inga lyxiga sängkläder alls. Det hade varit underbart att få den där lyxiga hotellkänslan hemma hos sig 🙂

 • Lina skriver:

  1. Nightgown Bell & Nightgown Frill

  2. Det skulle kännas så mycket lyxigare att sova i ett nytt påslakan än de gamla som snart får på femte året. Sedan skadar det inte med lite lyx vid sidan av nattamningar, blöjor och sjuka småbarn.

 • Sofia skriver:

  1. Frill och Bell

  2. Jag vill vinna för det skulle vara härligt att få uppleva den där speciella Beach House-känslan som jag läst så mycket om.

 • Anna skriver:

  1. Nightgown Bell och Nightgown Frill

  2. Mitt nuvarande nattlinne har gjort sitt, skulle kännas kul med lite lyxig förnyelse innan jul 🙂

 • Monika skriver:

  1.NIGHTGOWN BELL och NIGHTGOWN FRILL
  2.Det skulle vara underbart att få ge detta bäddset i kärlekens färg till min man som jag varit kär i sedan 1988.

 • Frida Svahn skriver:

  1/ Bell & Frill
  2/ alla drar ett rimm,
  det är något jag inte har i trimm,
  så jag aldrig något vinner,
  Kanske idag ni mig finner! 😉
  Ska flytta snart och vill gärna sova i nya lakan och linne!
  / Frida Svahn

 • Anna H skriver:

  1 Nightgown Frill & Nightgown Bell
  2 Jag skulle ge denna vinst till min mamma, skulle ju passa toppen i gästrummet på landet och det är ju där jag brukar sova hehe 🙂 I vanliga fall i omatchande lakan från 74- 🙂

 • Maken! skriver:

  1. NIGHTGOWN BELL och NIGHTGOWN FRILL
  2.Till min skatt;
  – Girl, I want to say
  Happy X-mas today !
  My wish will be:
  Please, dream of me !

 • Johanna skriver:

  1. Nightgown Bell och Nightgown Frill

  2. Min 10-åriga dotter lider av utslag som gör att hon kliar sönder sig på nätterna. Kanske skulle ett supermjukt bäddset göra susen för sömnen!

 • Willy skriver:

  Nightgown Bell och Nightgown Frill

  Hustrun säger hon kommer sova sött,
  i lyxigt bäddset med färgen kärleksrött

 • Kattis skriver:

  1. Nattlinnena heter Nightgown Bell och Nightgown Frill

  2. Med ett så underbart fint set skulle jag sova både gott och flott!

 • Li skriver:

  1. nightgown bell och frill.

  2. Har ett supermysigt duntäcke som skulle bli överlyckligt och larvigt förtjust i att bli klätt i ett rött fodral till jul.

 • ebba skriver:

  De heter Nightgown Bell och Nightgown Frill.

  Jag skulle vilja vinna så jag kan ge det i julklapp till min helt underbara mamma. Min häst blev nyligen jättesjuk och behövde åka in till klinik för övervakning och behandling, vilket blir fruktansvärt dyrt, även med försäkring. Hästen stod där i två veckor är räkningen blev 27000 kr.
  Då jag studerar fanns det inte en möjlighet att jag skulle ha råd att betala allt själv, och som tur var har jag den underbaraste mamman som finns. Nu vill jag gottgöra henne, och vad kan vara bättre än ett nytt bäddsett?

 • Anonym skriver:

  Frill och Bell

  För en god natts sömn i mjukaste mjukt.

 • Anja skriver:

  1. Nightgown frill & Nightgown Bell
  2. 5 nätter av 7 är min grekiska sjöman på sjön och då vill jag gärna ha ett mjukt bäddset att sova i istället!

 • Maria skriver:

  1.Bell&Frill
  2.Våra nätter är som små äventyr. Varje morgon vaknar vi i vår stora familjesäng med ett, två eller tre barn sovandes i olika konstallationer. När jag läser om "t-shirt" känsla så låter det som något vi skulle älska i vår familj.

 • Anna K skriver:

  1. Nightgown Bell och Nightgown Frill
  2. Jag och min pojkvän skulle krypa ner under samma mjuka täcke och ligga nära nära varann och viskande planera hur vi ska ha det när vi flyttar ihop i ett mysigt trähus som bara är vårt.

 • Ina skriver:

  Arbetandes med design och kvalité skulle jag vilja prova dessa vinter då märket är helt nytt för mig.

 • rebecca skriver:

  1. nightgown bell och nightgown frill
  2. för att jag ska få slippa mina nästintill avskyvärda bäck och bölja lakan!

 • Solbritt skriver:

  Nightgown Bell och Nightgown Frill
  Ett varmt och gosigt täcke och en skön kudde och jag skulle sova så skönt.

 • Hanna Tschemernjack skriver:

  1. Nightgown Bell och Nightgown Frill
  2. Misstänker att sömnen blir väldans i god i såå vackra sängkläder

 • Ulrika skriver:

  1. Nightgown Frill and nightgown bell
  2. Dessa underbara bäddset, jag skulle så gärna vilja att min mamma fick ett i julklapp. Jag vill gärna ha ett sälv men min mamma är nästan mer värd att få sova som en drottning.

 • Maritta Sandberg skriver:

  1.Nightgown Frill och Nightgown Bell.

  2. Rött är kärlekens färg, julens färg och min favoritfärg! Bäddsetet skulle vara pricken över i:et i mitt sovrum och det låter så skönt med jersey närmast kroppen.

 • Hanna Andersson skriver:

  1. Nightgown Frill & Nightgown Bell
  2. De där lakanen ser ut som man sover riktigt gott i inför en tenta! och lakan är någonting som jag aldrig riktigt har möjlighet till att lägga lite mer på just nu! Håller mina tummar för både lakan och tenta! Må så gott// Hanna

 • Camilla Palm skriver:

  1. nightgown bell och frill
  2. jag vill vinna för att de skulle pryda så fint i rummet och att de sägs vara väldigt bekväma och sköna!

 • Linda Sjölen skriver:

  1. Nightgown Frill & Nightgown Bell
  2. Med en 4-månaders bebis blir inte nattsömnen den bästa
  Jag skulle så gärna sängkläder från BEACH HOUSE få testa
  Tänk att få bädda mjukt och fint med dessa,
  jag skulle känna mig som en lycklig prinsessa!

 • Sara Olsson skriver:

  1. Frill och Bell
  2. Vem förtjänar inte att sova gott om natten? Alla! Varför just jag? Vet inte. Därför jag är nyfiken på det omtalade bäddsetet och nattlinnet. Är det så bra som alla säger;-)

 • Anna Westerlund skriver:

  1) Nightgown BELL och Nightgown FRILL
  2) Jag och maken ger precis upp vårt sovrum för barnens skull som är i större behov av rum! Vi flyttar gladeligen ut i en mysig liten sovalkov. Och vad passar då bättre än nya fräscha lakan. Med tanke på sängens placering kommer det också att bli en bra reklamplats för Beach House!

 • Kerstin Emanuelsson skriver:

  1. Nightgown Bell och Frill
  2. Håller på med en liten makeover i sovrummet så nya lakan står på
  önskelistan – härliga nattkläder finns det alltid plats för.

 • Emelie skriver:

  1. Nightgown Frill & Nightgown Bell
  2. Jag och min sambo har billiga sängkläder från Ikea, som jag ogillar men han tycker inte det är någonting man lägger pengar på. Som student har inte jag råd att klaga men med dessa sängkläder kunde jag motbevisa honom! ;D

 • Ellen Hansson skriver:

  1) Nightgown bell och Nightgown frill
  2)Tyvärr unnar jag mig sällan eller typ aldrig lyxen att köpa nya bäddset. Men jag drömmer ofta om det. Att vinna ett vore toppen helt enkelt.

 • Anna skriver:

  1. Nightgown Frill och nightgown Bell.
  2. Jag är en sådan där som ofta blir retad för att jag sover i gamla (och för stora) t-shirtar och raggsockor… ett lyxigt nattlinne skulle höja kvaliteten märkvärt! 🙂

 • susanna petersson skriver:

  1 Nightgown bell & frill
  2.I juletid pratar man om julefrid,om mörkret som händer och ljuset som snart återvänder.
  tänk att få leva & bo i lugn & ro
  julen skulle bli merry tack vare färgen berry
  det vore en fröjd att få somna så nöjd

 • Lisbet skriver:

  1. Nightgown Frill & Nightgown Bell
  2. Vilen lyx att få krypa ner i sängen med dessa underbara lakan iförd ett snyggt o skönt nattlinne.

 • Monnah skriver:

  1) Nightgown Bell och Nightgown Frill
  2) Jag önskar faktiskt det här nattlinnet till min fina dotter som börjar bli stor och inte längre riktigt vill sova i sköna PoP-nattlinnet…

 • Andy skriver:

  1. Nightgown Frill och Nightgown Bell
  2. För att sängkläderna skulle bli det sista kosmetiska lyftet i vårt nya sovrum där allt annat äntligen är precis så vi vill ha det (bortsett från den lilla samling svarta Muuto dots som ska upp på väggen).

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *