Annons

7 december – dagens lucka i adventskalendern

Att jag är en pappersnörd av rang har väl inte undgått någon som läser den här bloggen med regelbundenhet. Min förkärlek till vackra anteckningsböcker, kort, kuvert, pärmar och pappboxar som gör det snyggt och roligt att hålla ordning på skrivbordet vet ju uppenbarligen inga gränser. Just därför är jag extra glad över att kunna presentera dagens lucka i samarbete med Bookbinders Design. I potten ligger två klädda lådor i A4 och A5-storlek från deras serie Prisma, i valfri färg, värde 1400 kr. För att delta behöver du bara svara på nedanstående frågor. Och du har som vanligt dagen på dig. Lycka till!

1) Hur många färgställningar finns serien Prisma i?
2) Hur många egna butiker har Bookbinders Design i Sverige?
3) Berätta hur du planerar att använda lådorna om du vinner.

Tävlingen är avslutad. Grattis till Ylva!
Tävlingen pågår tom 8/12 kl. 08.00. Vinnaren utses av Trendenser.se och juryns beslut kan ej överklagas. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren. Det finns två boxar i potten, värde 1400 kr exkl. frakt.

Kategorier:

Kommentarer

 • Anna skriver:

  1) 4 st färger (blå, röd, gul och sand)
  2) 4 st egna butiker och två representanter som säljer deras sortiment under annat butiksnamn (Gbg och Malmö) om jag räknat rätt på hemsidan
  3) Jag skulle samla mina tråkiga räkningar i dem. För att göra den processen lite enklare, men framförallt roligare, varje månad.

 • Marie Dahlberg skriver:

  1. Svar 6 stycken.
  2. Svar 6 stycken.
  3. Till förvaring av mina allra finaste kärleksbrev!

 • Fröken J skriver:

  1. Kollektionen finns i 4 st olika färger röd, mörk blå, gul & sand.
  2. I Sverige har Bookbinders design 4 st egna butiker.
  3. Oh i dessa underbara askar skulle jag spara & samla mina absoluta favorit foton. Igår såg jag en ny svensk film ( Irene Huss) där en av skådespelarna hade en liknande ask med sina samlade foton & jag blev helt lyrisk för en sådan ask kändes då som ett måste men jag visste ej vart jag kunde köpa den.. Så när jag idag såg denna tävlingen kändes den som gjord för mig!

 • Lina Johansson skriver:

  1, 4 st olika färger.
  2, 4 egna butiker.
  3, Jag hade nog lagt mina recept i dom. Har ingen bok till dom utan de ligger utspridda i en låda, finare att dom i en box 🙂

 • Ulrika A skriver:

  1) De finns i 4 färger.
  2) Det finns 6 stycken butiker i Sverige.
  3) Om jag vann skulle jag ha fotografier i dem.

 • Josefin skriver:

  1: Finns 4 olika färger.
  2: Det finns 6 butiker i Sverige.
  3: Den lilla skulle samla alla bortsprungna hårsnoddar, klämmor och spännen. Den stora skulle få ligga på soffbordet och gömma åbäkiga fjärrkontroller!

  Lycka till alla tävlande!

 • Kristina skriver:

  1. 4 st färger
  2. 6 butiker i Sverige
  3. förvaringen ska stå på mitt nya (ännu ej inköpta) skrivbord i vardagsrummet. I den stora ska den osorterade inhögen av papper ligga. Den får alltså inte bli större än att den får plats i den. I den mindre ska pennor och sudd och dylikt få plats så att de alltid finns till hands men att jag slipper se dem 🙂

 • Solbritt skriver:

  1. 4 färger

  2. 6 butiker i Sverige

  3. Min receptsamling skulle passa bra där.

 • Nicole skriver:

  1. 4 st
  2. 4 st
  3. I den stora lådan skulle jag förvara färdiga skolarbeten. Jag vill inte se dem, men jag vill ha kvar dem. Och vad är då bättre än att ha dem i en fin låda? 🙂 I den mindre skulle jag förvara de tråkiga räkningarna som trillar in varje månad…

 • Anne skriver:

  1. 4 färger
  2. 6 butiker
  3. Jag skulle ha dem till sonens teckningar och pyssel från förskolan! Perfekt med vacker förvaring för såna ovärderliga skatter!

 • Sara skriver:

  1. Kollektionen finns i fyra st färger; gul, röd, blå och sand.

  2. Bookbinders har fyra egna butiker i Sverige om den på NK i Stockholm inkluderas.

  3. Om jag vann askarna skulle de ha en hedersplats på mitt skrivbord i mitt än så länge oinredda kontor. I den lite större asken skulle jag spara speciellt fina gratulations och hälsningskort som jag fått av nära och kära. Och i den lite mindre asken skulle jag förvara foton på sådant som väcker alldeles speciella minnen. Tänk att kunna öppna askarna och titta på fina kort och hälsningar eller via foton minna sig tillbaka till ett fantastiskt ögonblick ett litet litet slag när vardagsstressen är som mest påtaglig!

 • Madeleine Holm skriver:

  Hej !
  1. 4 olika kombinationer.
  2. Det verkar som om det finns 4 butiker och 2 representanter i Göteborg och Stockholm så 4 eller 6.
  3. Jag har precis startat ett eget företag och hade använt det på hemmakontoret för att reda ut allt som komma skall.

 • AnnCatrin skriver:

  1) Fyra olika färgställningar
  2) Fyra egna butiker
  3) Jag skulle lägga månadensräkningar i den för att snabbt hitta dom när jag ska betala vid månadens slut!

 • Anna H skriver:

  1 Prisma boxarna finns i fyra färger, red, dark blue, sand och yellow!

  2 Bookbinders Design har fyra egna butiker i Sverige. (Man finner dem även hos Rum för papper i Göteborg och Hamrelius bokaffär i Malmö).

  3 Jag hade en A4 låda som blev förstörd när min iller råkade ha ut ett saftglas på bordet… Men den var iaf perfekt att ha teckningar i. Om jag hade två kunde jag ha pennor i ena och teckningar i den andra. Fint! 🙂

 • Sarah skriver:

  Vilka svåra frågor… Skit också. Vill ju så gärna vinna.

  1) 4 färgställningar
  2) 6 svenska försäljningsställen varav 4 helt i egen regi
  3) Jag skulle använda dem för att samla alla kvitton på kläder och saker jag köpt med garanti (elprylar och sånt). Just nu ligger de och skramlar i väskan, eller i en låda, eller i olika pärmar och jag hittar dem aldrig när jag väl behöver använda just den där tvåårsgarantin….

 • Ingrid J skriver:

  1.6 olika färger.Beige,Green,Red, Yellow,Dark Blue,Sand.
  2.4 egna butiker och 2 st representanter som säljer deras sortiment under andra butiksnamn.
  3.Jag skulle nog ha både småplock och anteckningar och andra papper i dem. Jag har alltid brev och papper av olika slag lite varstans. Då skulle jag veta var de var, på en gång.

 • Anonym skriver:

  1. 4 st
  2. 6 st
  3. Att ha smycken i. Ringar i den lilla och halsband och armband i den stora. Jag kan se det framfor mig i min bokhylla. Min lägenhet är nämnligen helt vit med röda detaljer. Passar perfekt 🙂

 • Eva H skriver:

  1) 4
  2) 4 egna butiker + ytterligare 2 återförsäljare
  3) Jag skulle ha kära småsaker i dem, speciella foton och minnessaker, smycken och annat jag inte vill tappa bort. Stort i den stora, smått i den lilla.

 • Camilla Palm skriver:

  1. 4 färger
  2. 6st butiker
  3. jag skulle låta dem pryda fint i pysselrummet med pennor, sytråd, saxar osv. Superfint!

 • madeleine s skriver:

  1. 6 st butiker om man räknar in där de även är representerade.
  2. 6 färger
  3. Har just införskaffat en ny dator, Apple.
  Så nu skall det in ett nytt skrivbord och jag har letat med ljus och lykta efter något att lägga alla mina akutpapper. Pennor mm. Perfekt i stil. Älskar retro och Markelius

 • Anonym skriver:

  1)Fyra olika färgställningar
  2)Fyra egna butiker
  3)Jag skulle använda dem till bröllopsplanerings förvaringslådor! I nuläget klipper jag och printar ut inspirationsbilder och tips i mängder. De ligger i mitt nattduksbord vilket inte är optimalt. Jag skulle vilja ha en mer classy förvaring för inspirationen till mitt livs största dag.

 • Marika skriver:

  1. 6 olika färger
  2. De har 6 försäljningsställen i Sverige, 4 under eget namn samt två representanter.
  3. I den stora lådan skulle jag samla teckningar och fina saker och foton jag fått av mina syskonbarn, medan jag i den mindre lådan skulle samla alla små minnessaker från mitt förhållande med sambon som just nu ligger runt om i lägenheten.

 • Anna-P skriver:

  1)Fyra olika färgställningar
  2)Fyra egna butiker
  3)Jag skulle använda dem till bröllopsplanerings förvaringslådor. I nuläget klipper jag och printar ut inspirationsbilder och tips i mängder. De ligger i mitt nattduksbord vilket inte är optimalt. Jag skulle vilja ha en mer classy förvaring för inspirationen till mitt livs största dag.

 • Ebba skriver:

  1. Serien finns i fyra färger.
  2. De har fyra egna affärer.
  3. Jag skulle ge den ena till min mamma som liksom jag älskar lådor, burkar, askar och allt sånt trevligt. En i dark blue skulle passa perfekt på hennes skrivbord, den andra skulle jag behålla själv och ha foton eller kanske nagellack i.

 • Cecilia skriver:

  1. Boxarna finns i 4 färger.

  2. I Sverige finns 4 egna butiker, eftersom NK är en galleria där man har egen butik i NK:s lokaler.

  3. Jag ska lägga skatterna från mina flickor i boxarna. Teckningar, pärlplattehjärtan, små lappar och pyssel från dagis.
  I den stora boxen ska äldsta dotterns alster ligga, i den mindre boxen ska jag samla yngsta dotterns verk.
  Jag kommer välja röda boxar, hjärtats färg, och de ska stå i vardagsrummet och gnistra 🙂 Där pryder de sin plats. Speciellt som att jag har ett personligt förhållande till Markelius underbara mönster sedan tidigare. Underbart!

 • Anna skriver:

  Jättefin julkalender!
  Mina svar:
  1. 4 färger
  2. Jag tolkar kontaktsidan som att de har tre egna butiker (2 i Sthlm och 1 i Gbg) samt att de dessutom säljs på ytterligare tre ställen (NK, Rum för papper & Hamrelius bokhandel)
  3. Jag skulle använda den stora lådan till min egen papperssamling och den lilla skulle jag använda till mina foto-albumsprylar (fotohörn, pennor, klistermärken osv). Lådorna kommer att stå i mitt hobbyrum.

  Nu håller jag tummarna!

 • Linnea skriver:

  Hej!
  Snygga serien Prisma finns i fyra färgställningar.
  Bookbinders design har fyra egna butiker.
  Jag håller på att flytta in min dator i vardagsrummet, eftersom det nuvarande arbetsrummet ska bli matrum. Därför vore det fint att kunna "gömma undan" sina papper, kontorsprylar, räkningar och liknande lite snyggt, så jag slipper se det när jag myser i soffan. 🙂

 • Anonym skriver:

  Hej!

  1) 4 olika färger.

  2) 4 egna butiker.

  3) Jag har ett förskräcklig skrivbord. Eller rättare sagt, det är oorganiserat och rörigt! Jag skulle verkligen bli glad för en hjälp på traven, genom att få vinna de snygga lådorna. Det finns massor att lägga däri; postit-lappar, häftklammer, hålslagare och sist men inte minst alla papper som dräller. ( Inte räkningar dock, de har redan en fin och bra plats ) hoppas på tur

 • Kiki skriver:

  Hej!

  1) 4 olika färger.

  2) 4 egna butiker.

  3) Jag har ett förskräcklig skrivbord. Eller rättare sagt, det är oorganiserat och rörigt! Jag skulle verkligen bli glad för en hjälp på traven, genom att få vinna de snygga lådorna. Det finns massor att lägga däri; postit-lappar, häftklammer, hålslagare och sist men inte minst alla papper som dräller. ( Inte räkningar dock, de har redan en fin och bra plats ) hoppas på tur

 • Cecilia skriver:

  1) Prisma finns i 4 olika färger
  2) Det finns 4 egna butiker i Sverige (och 2 andra återförsäljare)
  3) Jag skulle förvara lådorna på soffbordet, nära till hands, och fylla dem med utskrifter av digitala favoritfoton i olika storlekar. Att hitta fotoskatter i en låda är mycket mer levande än i ett fotoalbum, att lyfta fram mervärdet i att fysiskt kunna röra fotona och inte bara se dem på en skärm. Det skulle jag använda lådorna från Bookbinders Design till!

 • Ann Ekström skriver:

  1. 4 olika färger
  2. 4 Egna butiker

  Jag skulle definitivt samla alla barnens pysselgrejor i lådorna. Nu har vi färgade papper, klistermärken och glitterlim lite varstans.

 • Frida skriver:

  1. 4 st
  2. 4 egna butiker
  3. Jag skulle ge lådorna till min sambo, som älskar ordning ocg reda. Jag är en stökig person så han får kämpa med mig en del, vore fint att kunna ge honom så snygga lådor att ex ha räkningarna och kvitton i.

 • Anna Svensson skriver:

  1. Prisma finns i fyra vackra färger.
  2. Bookbinders Design har fyra egna butiker i Sverige.
  3. Jag skulle fylla den lilla lådan med foton, resebiljetter, små lappar och liknande och ge den till min sambo i present. Just nu ligger allt sådant huller om buller i skrivbordslådor, på datorn och där det finns plats i vår lilla lägenhet, det skulle vara så fint att få samla allt på ett ställe. Den stora lådan skulle jag behålla själv och spara mina inspirationsbilder i, även de spridda precis överallt just nu…

 • Bodil Westergren skriver:

  1. 4 färger
  2. 6 butiker
  3. Vill använda dem som minneslådor och samla mina brev och kort…

 • Sofia Vestin skriver:

  1. 4 färger
  2. 4 butiker
  3. Jag skulle nog ha mina stick- och virkmönster i en, eller kanske alla fotografier som väntar på att komma in i album. Eller så kanske jag skippar albumet och helt enkelt har fotona i lådan, och skriver på baksidan av fotona istället för i ett album.

 • Maria skriver:

  1.6
  2.6 (beroende på hur man räknar)
  3. på en hylla i konoret som efter lite piff kommer att gå fårn kaos till supersnygg, spceiellt med fina boxar.

 • Malin skriver:

  1. Prisma finns i fyra snygga färger.
  2. Bookbinders Design har fyra egna butiker i Sverige.
  3. I dessa elektroniska tider när alla hälsningar skickas i SMS, mejl eller på facebook finns det inget jag uppskattar mer än att få ett handskrivet brev eller kort hem i brevlådan. Därför vill jag även kunna glädja andra med det och vill därför fylla lådorna med vackra kort, papper och kuvert, så att jag lätt kan skicka några rader till en vän när andan faller på.

 • Kristina Andersson skriver:

  1. Prisma finns i fyra färger.
  2: Sex butiker i Sverige.
  3: Jag skulle ha dem framme till att använda för att sortera upp och förvara gamla fotografier som det ofta står något på baksidan på, och gamla vykort som också har en fram- och baksida, så kan man lätt bläddra i högarna och minnas gamla tider. Kanske skulle någon användas till att spara viktiga kvitton i också 🙂

 • Ylva skriver:

  Vilken kul vinst, har beundrat Markelius olika tyger länge men det har inte blivit något köp. Blev så glad när jag såg de fina Bookbinders-prylarna i dessa utföranden.
  1. Prisma finns i 4 färger.
  2. De har fyra egna butiker.
  3. Jag skulle ha dem på mitt skrivbord och förvara alla papper och småsaker som har en tendens att vara all-over-the-place.

 • Ida skriver:

  4 färgsättningar
  4 egna butiker
  I askarna skulle jag placera foton och urklipp som jag vill ha nära tillgängligt att bläddra och titta på.

 • Monnah skriver:

  1) Fyra färgställningar
  2) Fyra stycken
  3) Då jag arbetar hemifrån på samma ställe som vi har hela familjens skrivbord ställs det höga krav på ordning och reda. De här lådorna är inte bara otroligt praktiska, utan också väldigt snygga.

 • Matilda skriver:

  1. Det finns fyra olika färger.
  2. Fyra butiker i Sverige.
  3. Om jag hade vunnit dessa hade jag lagt i allt småpyssel som jag har. Pennor, saxar, lim, små kort, pajljetter, glitter och så vidare. 🙂

 • marianne eriksson skriver:

  1. Prisma finns i 4 färger.
  2. 4 egna butiker och 2 andra försäljningsställen.
  3. Jag skulle samla saker som jag är rädd om och inte har någon anan lämplig plats för.

 • Emma skriver:

  6 färgsättningar
  4 helt egna butiker
  I askarna skulle jag förvara de finaste och bästa bilderna på mina nära och kära. Tänk att bara öppna en låda när man är lite nere och få se och bli påmind om de finaste man har.

 • johanna björlin skriver:

  1. Prisma finns i fyra färgställningar
  2. Bookbinders Design har fyra egna butiker i Sverige och representeras i ytterligare två.
  3. Jag skulle ha en ”rolig” låda och en ”tråkig”: I den lilla, roliga lådan skulle jag lägga lappar med nedskrivna kommentarer från mina barn som jag vill bevara tills de blir stora.
  Den stora, tråkiga rymmer räkningarna – så känns det i alla fall lite roligare att öppna den i slutet av månaden!

 • Frida Persson Boonkaew skriver:

  1. Fyra färger
  2. Fyra helt egna butiker (+2 övriga försäljningsställen)
  3. I den minsta skulle jag förvara kära minnen, gratulationskort, favoritfoton, tidningsurklipp etc. I den stora skulle jag lägga "viktiga papper", räkningar, fakturor och annat så skulle det kännas lite roligare varje gång det var dags att betala!

 • Veronica R skriver:

  1) 4 vackra färger!
  2) 4 i egen regi (NK, Sickla, Sturegallerian och Magasingatan)
  3) Många känner väl igen hur papper kan samla sig på hög på första bästa avlastningsytan hemma? Hos oss är det på vår fina bardisk som avdelar skiljer matsalen från köket. Trist tycker jag för det ger ett rörigt intryck. Två fina askar i färgen "Dark Blue" skulle kunna lösa problemet och dessutom bli ett fint blickfång. Den mindre asken för alla trista räkningar och andra viktiga papper få mellanlanda (innan de sedan sätts in i en fin pärm i matchande färg) och den större för de kärleksfulla fina alster som barnen skapar på förskolan (som senare också sorteras in i fina pärmar).

 • Ulrika skriver:

  1, fyra färger

  2, fyra egna butiker

  3, Skulle ha dem på skrivbordet som har en förmåga att samla på sig allt möjligt (och omöjligt). Med vackra askar att ha det i skulle mitt skrivbord möjligtvis se snyggt ut.

 • Sarah E skriver:

  1. 4 färger (röd, sand gul och blå)
  2. 4 (+2) butiker
  3. De fina boxarna (gärna sandfärgde) skulle få jobba med att samla upp fjärrkontroller och diverse andra osnygga tekniska prylar som har en tendens att samlas på hyllan under mitt soffbord.

 • Lisbet skriver:

  1. Fyra färgställningar
  2. Fyra stycken
  3. Så snygga lådor behöver ingen funktion, men på skrivbordet som perfekta lådor för vackra papper o kuvert.

 • STOPPA PÄLSEN skriver:

  Är du en djurvän? Gå gärna in på vår blogg och läs om hur pälsindustrin fungerar och ser ut.

 • Anna skriver:

  1) Prisma finns i fyra färgställningar
  2) Fyra egna butiker i Sverige
  3) Jag skulle placera dem synligt i hallen. Håller på att göra om i hallen så att det ska kännas kul och välkomnade att kliva in genom dörren.

 • Malin skriver:

  1. Prisma finns i 4 färgställningar.
  2. 4 egna butiker (sen även Rum för papper i Göteborg och Hamrelius Bokhandel i Malmö).
  3. Om jag vinner skulle jag ge dem till min 3-åriga son där han kan förvara alla sina papper och pennor i.

 • Lisa skriver:

  1. Fyra färger. Dark blue är min favorit!
  2. Fyra egna butiker.
  3. I A5 lådan ska jag lägga min dagbok, som jag klottrar mina känslor i i form av skisser/ritningar och dikter. I A4 lådan lägger jag alla de skisser, utklipp, citat m.m. som en dag kommer bli ett stort kollage fyllt med inspirerande kraft och kärlek. Vackera boxar på hyllan eller skrivbordet 🙂

 • AnnCharlotte skriver:

  Boxarna finns fyra olika färgställningar.
  Bookbinders design har fyra egna butiker.
  Mina boxar skulle förgylla vardagen med att gömma och förvara livets tråkiga måsten, alltså räkningarna, och vara en samlingsplats för ett av livets mycket roligare men alltmera sällan sedda helt vanliga brev eller vykort skrivet på helt vanligt som man kan hålla i handen och läsa om och om igen-papperspost.

 • Hanna Tschemernjack skriver:

  1. 4st färger (Gul, röd, blå och sand)

  2. Bookbinders har fyra egna butiker i Sverige om den på NK i Stockholm inkluderas.

  3. Jag skulle använda den att förvara barnens underbara teckningar coh söta små lappar (och för all del även de mindre söta, med arga brev till mamma :)) Ett underbart minne för livet.

 • Anna Nasstrom skriver:

  1. 4 farger.
  2. 4 butiker
  3. Jag skulle ha dem i var nygjorda hall och lagga nycklar i A5 ladan och anvanda A4 ladan som en inomhusbrevlada till den dagliga posten.

 • Annika skriver:

  1) Fyra färger

  2) Fyra egna affärer (och är representerade inne i två andra affärer)

  3) Jag skulle förvara räkningar i den stora – så tråkiga saker behöver man förvara i något riktigt fint! Den lilla skulle jag ha ståendes på hyllan under vardagsrumsbordet och ha allt småbös i så det blir lite ordning – pennor och annat som i alla fall jag gärna har i vardagsrummet men behöver bättre plats till.

 • Yoshi skriver:

  1. 4 färger
  2. 4 egna butiker
  3. Jag skulle i den stora, förvara designteckningar jag är nöjd med. I den lilla skulle jag förvara idéer, utkast och skisser som är värda att utvecklas.

 • Madeleine Stark skriver:

  Älskar förvaring
  1 4 färger
  2. 6 butiker i Sverige
  om jag vann skulle jag ge dessa till min dotter som snart flyttar hemifrån . Kanske kan hon ha ett kort på mamma där i 😉

 • Joelinda skriver:

  1. Prisma finns i 4 färger.
  2. BookBinders finns på 6 ställen i Sverige, varav 4 tycks vara egna butiker i köpcentrum och 2 tycks vara andras butiker – så svaret får bli fyra.
  3. Jag tycker alla askarna är vackra, men önskar mig de röda! I den stora skulle jag lägga alla urklippta recept som borde samlas till ett enda lättåtkomligt ställe och få stå framme i köket. Den lilla skulle förstås finnas i närheten, full med de egna anteckningar jag gör då jag bakar bröd eller hittar på en ny maträtt. Tänk vad fint med varmröda askar i vårt vita och svarta kök!

 • Ida Lagerström skriver:

  1. Prisma finns i 4 olika färgställningar.
  2. BookBinders har 4 st egna butiker.
  3. Jag skulle använda de vackra lådorna för att lägga alla mina kreativa ideér och vackra urklipp så att jag allt eftersom kan hugga tag i ett nytt projekt!

 • Helena skriver:

  1. 4 olika färger
  2. 4 egna butiker
  3. Jag skulle vilja ha askarna på min byrå (i färgen dark blue) för att stoppa ner alla "finsaker" (scarfs, smycken, skärp) som förtjänar en värdigare förvaring än de skokartonger jag har dem i nu!

 • Lisa O skriver:

  1. 4 färger
  2. 4 egna butiker (+ 2 återförsäljare)
  3. Jag skulle använda de fina askarna som skattkistor och samla min dotters teckningar, pärlplattor, pappersstjärnor etc.

 • Stina skriver:

  <3 <3 <3

  1. Fyra

  2. Fyra

  3. Den större i rött skulle var tjusig att ha som portfolio när jag ska gå runt och visa mina illustrationer. Den mindre blir en syask till snören och knappar.

  <3 <3 <3

 • Karin skriver:

  1, 4 st olika färger.
  2, 4 egna butiker.
  3, Minneslåder till min dotter. Den mindre med foton och den större med teckningar och dylikt.

 • Helene Lundström skriver:

  1) 4 st färger
  2) 4 st egna butiker samt 2 st som har bookbinders sortiment.
  Jag skulle använda boxarna för att förvara räkningar som skall betalas ( innan de sätts in i pärm) samt att förvara mitt brevpapper i.

 • 1) 4 olika färger
  2) 4 egna butiker
  3) jag skulle förvara mina virksaker i dessa fina lådor 🙂 skulle bli en snygg och praktiskt förvaring

 • Johanna skriver:

  1. Kollektionen finns i fyra st färger; gul, röd, blå och sand.

  2. Bookbinders har fyra egna butiker i Sverige om den på NK i Stockholm räknad.

  3. Jag skulle förvara alla mina fina pennor och annat fint studiematerial i dessa boxar. Att ha fina studieprylar underlättar studerandet 🙂 Och att ha fin förvaring till de fina studieprylarna är ju pricken över i:t 🙂

 • Tess skriver:

  1. Prisma finns i fyra färger
  2. Fyra egna butiker, (finns ytterligare 2 försäljningsställen i Sverige)
  3. Jag skulle definitivt förvara räkningar, bankpapper, pensionspapper och såna fula papper som jag bara har i högar på skrivbordet nu. Husets skäms-punkt i dagsläget…

 • liselotte skriver:

  Är gärna med och tävlar
  1. 4
  2. 4
  3. Skulle ge dem till min dotter som precis flyttat hemifrån och har mycket smått och gott som hon skulle fylla dem med.

 • Sara skriver:

  1) 4 färger
  2) 4 egna butiker
  3) jag kommer förvara papper och pennor som vår lilla dotter använder i dessa fina lådor och ställa i vardagsrummets stringhylla. Det är leksaker överallt i vardagsrummet, och då behövs det snygga förvarningslösningar som "pryder" där man kan städa undan leksakerna 😀 S

 • Anna skriver:

  1. Den finns i fyra (ovanligt snygga) färger.
  2. Fyra egna butiker ser det ut som.
  3. De skulle få stå på byrån i mitt sovrum. En skulle få agera smyckeskrin, den andra vill jag fylla med gamla svartvita fotografier från när mina far- och morföräldrar var unga. Nostalgiskt, vackert och väldigt roligt att ha så lättillgängligt.

 • Anonym skriver:

  Hej sjukt snygg blogg, kika gärna in och lämna en fråga i min frågestund 🙂 Kram

 • Ida Wikström skriver:

  1. De finns i 4 st färger.

 • Ida Wikström skriver:

  OOOpsie. Hann inte klart…
  2. Det finns på 6 ställen med 4 stycken egna butiker.
  3. Jag skulle använda den stora till inkommande räkningar för de är så tråkiga att titta på och den lilla till skojjiga utklipp.

 • Mia skriver:

  1. Den finns i fyra färger.
  2. Det finns 4 egna butiker i Sverige (och 2 andra återförsäljare).
  3. Jag skulle använda den ena asken till fotografier på mina nära och kära. Och den större asken skulle jag använda till urklipp från alla underbara magasin som svämmar över hemma hos mig. På så sätt kan man spara guldkornen från varje magasin och inte behöva samla alla tidningar på hög 🙂 Det blir lite som en ask av drömmar och önskelistor!

 • Abbe skriver:

  Jag skulle lägga mina reseminnen i lådorna
  1)4
  2)4 egna butiker + ytterligare 2 återförsäljare

 • Hanna skriver:

  1. Kollektionen finns i 4 färger (röd, mörk blå, gul och sand)
  2. 4 egna butiker.
  3. De fina boxarna skulle få stå på byrån i hallen för förvaring av nycklar, post och andra småsaker som gärna samlar sig där. Tänk vad fantastiskt att mötas av de vackra boxarna varje gång man kommer hem i stället för stökig röra av ting och tang.

 • MyzaaN skriver:

  1. Kollektionen finns i 4 st olika färger röd, mörk blå, gul & sand.
  2. De har 4 egna butik & 2 återförsäljare!
  3. jag skulle sätta dem på mitt & pojkens fina skrivbord den stora skulle bli min låda & de lilla hans ;D där vi skulle förvara alla våra fina saker 😀

 • Catrin skriver:

  1. Prismas färger är fyra.
  2. Det finns sex st. butiker.
  3. Den lite större lådan skulle få innehålla vackra kort och bilder som jag kan ge bort. Den lite mindre lådan skulle få innehålla min dagbok och viktiga små lappar!

 • Maria skriver:

  1) Fyra färger
  2) Fyra alldeles egna butiker, men finns i ytterligare två
  3) Jag skulle överraska både mig själv och min man att jag kan ha ordning på mina papper och de behöver inte alls ligga i många och långa högar runt omkring i lägenheten.

 • Monika skriver:

  1. 4 olika färger.
  2. 4 egna butiker.
  3. Jag skulle förvara skinn, tenntråd och annat som jag har när jag gör tennarmband i lådorna. Det skulle se lite mer välordnat ut än vad det gör nu, när det mesta ligger framme på skrivbordet.

 • Lisa skriver:

  1. Fyra
  2. Fyra
  3. På hallbyrån för snygg och dold förvaring av nycklar, trisslotter, avhämtningsmenyer, iphone-hörlurar och annat som brukar ligga där och skräpar : )

 • Lina skriver:

  Bookbinders har väldigt snygga saker men lådorna faller mig inte helt i smaken så jag avstår från att tävla och hoppas att någon som är mer intresserad av mig vinner.

 • Emma Bengtsson skriver:

  1) 4 färger
  2) 4 butiker
  3) Jag funderar starkt på att framkalla mina bilder från min fotokurs i skolan, för att lägga i den mindre lådan. I den andra vill jag behålla mina uppsatser från skolan, för att kunna ta fram dem senare om jag vill ha inspiration till andra uppsatser (eller om jag bara är nyfiken på mina förgående resultat). Med andra ord vill jag fylla två vackra lådor med självproducerade saker som jag är stolt över!

 • Anna skriver:

  1. Finns 4 olika färger.
  2.De har 4 egna butik & 2 återförsäljare!
  3. De skulle få hedersplatsen på mitt helt nya och egentillverkade skrivbord :)de skulle få förvara alla skrivbordssaker som så lätt annrs blir till en stökig röra

 • Marie skriver:

  1. 4 st
  2. 4 egna och 2 återförsäljare, så det beror ju på hur man ser det: 4 eller 6
  3. Jag skulle lägga alla små tillhörigheter och papper fr BB och sånt, som är nya lilla dottern. Både snyggt och ingen risk att något kommer bort 🙂

 • Karin G skriver:

  1. 4 færger
  2. 4 egna butiker
  3. Jag skulle anvænda dem till att førvara minnessaker från mitt brøllop som ska stå i juni næsta år. Jag ælskar den røda færgen, som ju också symboliserar kærlek. Om jag vinner kommer de fyllas med kærlek.

 • Anna J skriver:

  1. 4 egan butiker
  2. 4 färger och alla var fantastiskt fina.
  3. Vad vore inte bättre än att förvar alla sina minnen i dessa vackra boxar. Det blir magist när man tar fram boxen öppnar och ut kommer minnena.

 • Johan Tell skriver:

  Hej Frida
  1. 4 st. färger finns i Prisma serien (blå, röd, gul och sand)

  2. 4 st. egna butiker

  3. Om jag vinner potten idag skulle jag använda vinsten på följande sätt.

  Den stora lådan vill jag använda för att samla ihop mina obetalda räkningar och andra viktiga papper. Då skulle jag slippa se och visa pappershögen tills dessa att jag betalat och arkiverat papprena.

  Den mindre lådan skulle jag använda för alla småsaker jag vanligtvis har i jackfickan eller i väskan. Nu lägger jag mobil, plånbok, nycklar, tuggummi och passerkort med mera där det passar just för stunden. Det skulle vara bra att få en given plats för små sakerna.

  Detta kanske bara är ett problem jag har men att slippa leta igenom hemmet samt olika jackor och väskor varje gång jag ska gå hemifrån skulle spara både tid och humör.

  Var sak ska ha sin plats och då gärna i en snygg förvaring.

 • smäm skriver:

  1. 4
  2. 4
  3. Det har jag inte bestämt än. Dom är så snygga så tänkte ha dom som inredning.

 • Emma skriver:

  1. Prisma finns i 4 olika färger
  2. De har 4 egna butiker
  3. Jag skulle använda boxarna till förvaring av stämplar och fina papper.

 • jessica. skriver:

  1. fyra färger
  2. fyra egna butiker!
  3. jag skulle ha en av dem till att spara räkningar, kvitton och så vidare, praktiskt och snyggt! den andra skulle jag ha framme på min byrå i hallen ör förvaring av diverse såsaker som annars brukar gömma sig i jackfickorna.. tuggummi, hundgodis och nycklar med mera!

 • Vivi skriver:

  1. Finns i 4 färger
  2. 4 butiker
  3. Jag skulle förvara mina finaste minnen i boxarna! Allt från söta små kärlekslappar från sambon till fotografier på barnen.

 • Martina skriver:

  1. Fyra färger
  2. Fyra egna butiker
  3. Boxarna skulle användas till att förvara information till och om mitt master-/examensarbete som jag ska ägna hela nästa år till att skriva

 • Linda Nielsen skriver:

  1) 4
  2) 4 egna butiker (+ ytterligare 2 återförsäljare)
  3) Den 23 juli 2011 gifte jag och min man oss. Från dagen vi förlovande oss till vår bröllopsdag har jag sparat klipp från tidningar med små artiklar om bröllop där vi varit med, minne från möhippa samt svensexa, alla våra bröllopsfoton m.m. Jag skulle behöva några fina askar att förvara dessa ovärdeliga minnen i. Skulle gärna låta det vara i dessa snygga från Bookbinders Design.

 • Maria =) skriver:

  1. Prisma finns i fyra färger.
  2. 4 egna + 2 återförsäljare(Sex om man räknar dem)
  3. Jag skriver kort och brev, skulle ha dem på mitt skrivbord,fina!

 • Camilla S skriver:

  1) 4 färger
  2) 4 egna butiker och 2 återförsäljare (Hamrelius bokhandel och rum för papper)
  3) Dessa skulle jag ha på mitt skrivbord för att förvara pennor och fina papper och kort i, har en tendens att samla på mig lite sånt smått och gott=)

 • Jeanette Bodlund skriver:

  1. Fyra olika färger: blå, röd, gul och sand.
  2. Dom har fyra egna butiker.
  3. Jag skulle ha dom på mitt bord som jag har till skrivbord, ett snyggt bord men jag saknar lådor. Skulle bli fint/ praktiskt med några snygga boxar på det. I boxarna skulle jag förvara papper i den större och pennor sudd m.m i den mindre.

 • Jeanette Bodlund skriver:

  1. Fyra olika färger: blå, röd, gul och sand.
  2. Dom har fyra egna butiker.
  3. Jag skulle ha dom på mitt bord som jag har till skrivbord, ett snyggt bord men jag saknar lådor. Skulle bli fint/ praktiskt med några snygga boxar på det. I boxarna skulle jag förvara papper i den större och pennor sudd m.m i den mindre.

 • Johanna Vikström skriver:

  1. Fyra stycken
  2. Fyra egna butiker.
  3. Jag planerar att använda lådorna till min 4 månader gamla son. I den stora lådan skulle jag förvara viktiga papper som rör honom. I den lilla lådan skulle jag samla de minnessaker som jag sparat sedan min son föddes.. Exempelvis de kort med lyckönskningar som vi fick när han föddes, det plastband som han fick runt armen på BB när han hade fötts mm. Min tanker är att sedan ge vår son lådan när han exempelvis fyller 18 år. Tror att det kan vara ett minne för livet.

 • Hej hej, gå gärna med i min DAGENS BLOGG , det skulle vara jätte kul med lite mer personer som är med *:)

 • Therese skriver:

  1. 4 stycken

  2. 4 stycken butiker

  3. I den lilla asken skulle jag lägga alla mina vackra knappar som jag samlat på min under åren. I den stora lådan skulle ha som sylåda där jag kan förvara alla mina viktiga sytillbehör.

 • Johanna skriver:

  Hej!

  1. Fyra härliga färgställningar
  2. Fyra inspirerande butiker, har besökt alla 🙂
  3. Accentfärgen i vårt vardagsrum är rött och jag har spanat efter något dekorativt att ställa vår nyinköpta stringhyllan. Askarna skulle passa perfekt! Gillar textilkänslan, mönstret och att dom
  känns retro och moderna samtidigt! Vad jag stoppar i förblir min hemlighet!

 • Amelie skriver:

  1) 4 st
  2) 4 st
  3) Jag skulle använda de för att organisera mitt skrivbord. Med ett nystartat företag behöver jag en fin, ordnad och inspirerande plats och det skulle dessa fina boxar hjälpa mig med.

 • Lotta skriver:

  1. Bookbinders finns i 6 butiker i Sverige, varav 4 st är egna.
  2. 4 färgställningar
  3. Alla de där utrivna pappersbitarna som ligger lite överallt. Recept, restips, musik man måste lyssna på, filmer som rekommenderas …

 • Eva-Lotta Kling skriver:

  Bookbinders fina lådor finns i fyra färger & i fyra egna butiker.

  Om jag hade dessa fina lådor skulle barnen få samla minnen i dem, nyfödda Ebba kan ha dopsmycken, grattiskort & foton, storebror Felix kan lägga riddarklubbens medlemskort, fina stenar & skolkatalogen däri… Egna skattkistor som kan stå framme som skrivbordssmycken!

 • Karin skriver:

  1. 4 färger
  2. Bookbinders design har 4 egna butiker.
  3. De fina lådorna blir en bra hjälp till att få ordning på mitt skrivbord. Den lilla lådan kommer få rymma panna, sudd, små minneslappar, och annat som hör hemma på ett skrivbord. I den större lådan samlar jag knappar. Mitt skrivbord används av och till som sybord och därför ligger det ofta en väldans massa udda, fina knappar där, sparade för ett lämpligt tillfälle.

 • Nickan skriver:

  1: Den finns i fyra olika färger.
  2: Fyra egna.
  3: Den ena till viktiga kvitton som måste sparas av olika anledningar. Den andra ska stå i hallen så vi kan lägga ner de smågrejer som vi har i våra fickor/händer när vi kommer hem. Alla dessa grejer hamnar idag på byrån. Dessa saker tenderar att bli liggande där allt för länge. Skulle jag vinna blir det så att när boxen är full krävs rensning!

 • AE skriver:

  1. Fyra färgställningar
  2. Fyra egna butiker i Sverige.
  3. Jag skulle ge det till min 17-åriga dotter som bl.a är intresserad av vackra omslag på böcker och konstböcker. Hon skulle hoppa jämfota av lycka att få dessa i ett paket till jul.

 • Jenny skriver:

  1. Fyra färger
  2. Fyra butiken (om man räknar den på NK som egen)
  3. Kanske skulle jag ta den lilla till jobbet för att lägga alla lösa anteckningslappar och post-its som dräller runt. Om jag vågar, kollegorna kommer bli avundsjuka… Den stora som fyllas med allra viktigaste pappren som jag alltid får leta efter när jag väl behöver dom…

 • Jenny skriver:

  1. Fyra färger
  2. Fyra butiken (om man räknar den på NK som egen)
  3. Kanske skulle jag ta den lilla till jobbet för att lägga alla lösa anteckningslappar och post-its som dräller runt. Om jag vågar, kollegorna kommer bli avundsjuka… Den stora som fyllas med allra viktigaste pappren som jag alltid får leta efter när jag väl behöver dom…

 • Carola skriver:

  1. Prisma finns i fyra olika färger: Red, dark blue, yellow och sand.

  2. Bookbinders design har 4 egna butiker (tre i Sthlm, en i GBG) och produkterna säljs också på två andra ställen (GBG och Malmö).

  3. Jag arbetar hemifrån nu under föräldraledigheten och har ett hemmakontor i hallen. Ingen idealisk lösning, men det enda som funkar nu när jag jobbar deltid. Det är inte så kul att se jobbrelaterade papper hela tiden när man är ledig och dessutom är det lätt att barnen slarvar bort papper. Med dessa fina boxar kan jag förvara snyggt och gömma undan papperna på ett bra sätt.

 • Elena skriver:

  1. 4 färger
  2. 4 butiker och 2 återförsäljare
  3. Jag ska ställa de i mitt bordsutrymme där nu ligger all mina papper och saker huller om buller. Jag har länge letat efter snyggt förvaring för mina saker och dessa askar passar perfekt 🙂

 • Nathalie skriver:

  1. 4 färger
  2. 4 egna butiker
  3. Jag arbetar hemifrån och har inrett kontoret i svart och vitt med rött som accentfärg. Dessa blir perfekta att ha på skrivbordet. Den stora skulle få innehålla artiklar och saker att läsa igenom, så att det blir roligare att ta tag i! Den lilla skulle vara min lilla lyckolåda med bilder på familjen och små saker som min dotter gjort! När man behöver fylla på energi för att ta tag i den stora lådans uppgifter bläddrar jag igenom den lilla.

 • Daniela skriver:

  1. 4 färger
  2. 4 butiker och 2 st. återförsäljare
  3. Till vårt nya kontor vore den i A4-storlek snygg att förvara vanliga skrivarpapper i. Den större skulle vara lämplig förvaring för övriga, enstaka papper som jag gärna inte vill ha framme!

 • LL skriver:

  1. Prisma finns i fyra färgställningar

  2. Bookbinders Design har fyra egna butiker i Sverige men deras produkter säljs även av två återförsäljare.

  3. Den lilla lådan skulle jag fylla med urklipp och önskningar på sådant som aldrig blivit av. Den stora skulle jag fylla med avklarade tentor och laborationsrapporter. Efter hand som den stora lådan fylls på är tanken att den lilla lådan ska tömmas. Man måste komma ihåg att belöna sig själv emellanåt 🙂

 • Gabriella skriver:

  1) 4 färgställningar
  2) 6 försäljningsställen varav 4 helt i egen regi
  3) Jag skulle använda de till min arbetshöra som jag håller på och fixar med just nu!

 • care69 skriver:

  1) Fyra färger
  2) Fyra butiker
  3) Jag skulle ha dem på mitt skrivbord på jobbet och lägga alla viktiga lappar i dem.

 • Molly skriver:

  TIPS ALLA INREDNINGSNÖRDAR! Det här företaget kör en tävling på FB, men det är inte så många som upptäckt den än. Det är jättelätt att vinna snygga inredningsgrejer!! 😀 Ville bara att ni skulle få veta…

  https://www.facebook.com/store.i.gbg

 • Agneta skriver:

  4 st
  4 st

  Jag skulle spara konsert och teaterprogram i den vackra lådan.

 • Annica skriver:

  1. Fyra färger
  2. Fyra egna butiker
  3. Den lilla skulle nog passa bra för "var ska jag lägga det här grejer", som medlemskort man inte använder så ofta och mynt i olika valutor. Just nu ligger de i en godisskål, som jag hellre skulle vilja ha till godis! I den andra skulle jag lägga fina födelsedagskort och andra kort som inte längre är akutuella men som jag vill spara ändå. De är just nu utspridda i olika lådor här och var.

 • Camilla skriver:

  4 FÄRGER

  4 egna butiker

  Jag skulle samla alla vykort eller sköna och positiva affirmationer i mina askar!

 • ANNIKA G skriver:

  1.4 färger
  2. 4 egna butiker och (2 återförsäljare)
  3.Röja upp på skrivbordet och samla ihop en del av det i dessa askar.
  Så snyggt och städat det ska bli!

 • Lena skriver:

  Ett: Fyra färger
  Två: Fyra egna butiker
  Tre: Jag skulle fylla dem med drömmar

 • Maria Blom skriver:

  1. 4 färgställningar
  2. 4 egna butiker
  3. Jag skulle låta lådorna förgylla mitt sängbord. Papper, penna och sudd ska förvaras däri så jag kan skriva brev till min sambo, som under utbildning är särbo, 150 mil bort.

 • Lina Cronier skriver:

  1. 4 färgställningar
  2. 4 egna butiker
  3. Jag skulle lägga sonens alster i dem för att verkligen signalera hur vackra och viktiga de är för oss 🙂

 • Kristina skriver:

  1.4 olika färgställningar.

  2. 4 egna butiker och 2 återförsäljare.

  3. Båda lådorna skulle stå på mitt nyinköpta skrivbord. Jag skulle ha små lappar, anteckningar och urrivna recept i den mindre lådan och obetalda räkningar i den större. Skönt att dölja allt plotter i vackra lådor!

 • Sofie skriver:

  1) 4 färger
  2) 2 återförsäljare, samt 4 egna butiker.
  3) Just nu ligger mina skolpapper på en köksstol…inskjuten intill bordet, alltid lika skämmigt när folk kommer o ska sätta sig. Skulle verkligen behöva ngt snyggt att "gömma" undan dem i.

 • Anna S skriver:

  1. Serien Prisma finns i fyra färger, Dark Blue, Red, Sand och Yellow.
  2. Bookbinders Design har fyra egna butiker i Sverige.
  3. Jag skulle köpa två stycken box divider, lägga mina smycken i de smarta facken i lådorna och låta lådorna stå framme för allmän beundran!

 • Anonym skriver:

  1. 4 olika färgställningar
  2. 4 egna och 2 st återförsäljare (Älskar rum för papper!)
  3. Jag skulle använda dom till att få ordning på mina smycken och strumpbyxor, dom skulle stå placerade på min fina nya byrå och piffa upp mitt sovrum!

 • Linnea skriver:

  1. 4 olika färgställningar
  2. 4 egna och 2 st återförsäljare (Älskar rum för papper!)
  3. Jag skulle använda dom till att få ordning på mina smycken och strumpbyxor, dom skulle stå placerade på min fina nya byrå och piffa upp mitt sovrum!

  (Glömde mitt namn)

 • Alexandra skriver:

  1) Prisma finns i fyra färger

  2) Fyra stycken egna butiker (samt två återförsäljare)

  3) Jag skulle ha mina broderigarner i boxarna

 • M-L skriver:

  1. fyra färgställningar
  2. fyra egna butiker
  3. Jag skulle ha dem på mitt skrivbordet på jobbet, som jag började på för en vecka sedan, som jag väntat och hoppats på att få sedan jag förlorade mitt förra för ett år sedan. Jag skulle fylla dem med de viktigheter och roligheter.

 • Karolina skriver:

  1. 4 färger
  2. 4 st butiker & 2 återförsäljare
  3. En till mig & en till min man. I dem skulle vi förvara något så tråkigt som räkningar och andra viktiga papper. Så skulle jag kanske lyckas betala räkningarna i tid…och när man ska göra något tråkigt behöver man något fint att titta på!

 • Anna skriver:

  1. Prisma finns i fyra färger, Dark Blue, Red, Sand och Yellow.
  2. Fyra egna butiker samt två återförsäljare
  3. Jag skulle ha dem på vårt skrivbord, den stora är ett perfekt sätt attt gömma undan allt det där som ligger framme och stökar till det och som man aldrig hittar igen för att man laggt det på ett lämpligt ställe. I den lilla skulle jag gömma smycken, ett smart ställe och fint ställe attt förvara dessa på och troligen inget ställe som en inbrottstjuv skulle tänka på i första taget.

 • Marita skriver:

  1. Fyra olika färger – blå, röd, gul och sand
  2. 4 butiker och 2 återförsäljare
  3. Jag skulle använda dem till att få ordning på mina virkgarner och virknålar samt mönster som ligger och slänger. Dessa askar är ju så underbart vackra så de skulle mer än gärna få stå framme på golvet bredvid "virkfåtöljen" i vardagsrummet.

 • Kristian skriver:

  1. Dark Blue, Sand, Yellow, Red – alltså fyra färger!
  2. De har 4 butiker samt 2 återförsäljare
  3. Dessa lådor skulle få stå i köket, en för pennor, tändare till ljus, saxar, frimärken och annat smått och gott. Den andra lådan skulle fyllas med kvitton som hamnar lite överallt men måste sparas pga garantier etc.

 • Hanna skriver:

  1. Fyra färger
  2. Fyra egna
  3. Jag bor i ett hus ritat av Markelius – byggt 1933, alla originalritningar finns kvar. Dessa ritningar skulle jag ha i askarna!

 • Anna skriver:

  1. 4 färger
  2. 4 st (eller 6 om man räknar återförsäljare)
  3. Jag skulle förvara alla mina skisser och teckningar där i, som jag inte har någon koll på för tillfället men kanske behöver till min portfolio i framtiden (jag läser arkitektur).

 • Emmis skriver:

  1. Serien prisma finns i fyra olika färger.
  2. 4 egna butiker
  3. Jag skulle använda dem som dekoration i första hand och förvaring i andra hand 🙂 De är för snygga för att inte ligga framme.

 • Mia skriver:

  1. 4st
  2. 4st egna
  3. Skulle ha dem på byrån i sovrummet att lägga smycken, glasögon liknande i. Saker som man vill ha lätt tillgängligt varje dag men kanske inte ha liggandes framme.

 • 1: Finns 4 olika färger.
  2: Det finns 6 butiker i Sverige.
  3. Skulle lagt småsaker som hårnålar och snoddar i de 😀

 • Barbro Larsson skriver:

  1) Prisma finns i fyra färger, Dark Blue, Red, Sand och Yellow.
  2) Fyra stycken egna butiker (samt två återförsäljare)
  3) Skulle stå på byrå i hallen röda och glada och välkomnande. I den lilla lägger vi nycklarna så vet vi alltid var de är och i den stora glasögon och annat vi behöver ha med nästa dag men inte behöver hemma.

 • Clara skriver:

  1. 4 stycken färgställningar
  2. 4 stycken egna butiker
  3. Jag har precis fått tvillingar och har en dotter sen innan. Jag har sparat alla fina grattiskort, lyckönskningar, bb-armbanden, förlossningsjournalen etc, så i den stora boxen lägger jag tvillingarnas och i den mindre får dottern sina minnessaker. Tänk vad fint att få en vacker box med massa fina minnen när de blir större!

 • Valentina skriver:

  hej!
  1. 4 färger
  2. 4 egna butiker
  3. Jag ska flytta och ser verkligen detta som ett tillfälle att få inreda fint och s t i l r e n t och dessa skulle vara en perfekt ljusklick i arbetshörnan ^^

 • Louise W skriver:

  4st
  4 egna
  jag skulle ha de på nattduksbordet med smycken i den ena och pågående läsprojektet i den andra.

 • Kajsan skriver:

  1. 4 färgställningar
  2. 4 egna butiker (+ 2 å-f)
  3. Små bra-att-ha-men-var-var-det-jag-la-den-saker i den ena. Och i den större alla fula tråkiga att-göra-saker, så att arbetsbordet (och därmed livet) åtminstone ser ut att vara välordnat.

 • EmmaP skriver:

  1. 4 färger
  2. 4 egna butiker
  3. Jag skulle köpa avdelare och använda de för att förvara de finaste pysselgrejerna i, de jag vill ha nära till hands på skrivbordet och klappa lite extra på.

 • Sylvia skriver:

  Fyra färger.
  Fyra egna butiker + två återförsäljare med annan email.

  Nostalgi papper som det första kärleksbrevet,födelsedagskort, foton i svart vitt, dödsannonser, tackbrev, små lappar barnen skrivit, hårtussar,torkade fyrklöver m.m. Allt som jag håller kärt och skulle ta med mig i första hand om blixten slår ner och det börjar brinna.
  Mina minnen som jag vårdar ömt skulle passa i dessa fina boxar, vackra att se på och vackra minnen inuti.

 • kristin skriver:

  Fyra färgställningar och fyra butiker i eget regi!
  Åh, askarna är ju sånadär fina "bevara för livet askar"… som bara blir bättre o bättre med åren! Den stora skulle jag ge vidare till min härliga tvååring där hon kan bevara speciella alster och minnen för livet. Den lilla skulle få stå på min stubbe till nattygsbord och bevara mina smålappar med dikter, tankar och skisser… som annars hamnar lite överallt!

 • 1. Den finns i fyra färger
  2. De har fyra egna butiker
  3. Jag har notoriskt många listor på vad som ska göras jämt och jag är en riktig organisations-nörd så i dessa skulle en del av alla mina papper få ligga så det skulle se betydligt snyggare ut på mitt skrivbord.

 • Joanna skriver:

  1. Prisma finns i fyra fina färger
  2. Fyra egna butiker och två andra försäljningsställen
  3. I vår hall samlas kvitton, rabattkuponger, frimärken, nycklar, träningskort och annat smått och gott i en salig röra på den gamla skänken. Jag tror att de här askarna skulle hjälpa till att hålla lite ordning i oredan 🙂

 • Axelina skriver:

  1. Den finns i fyra färger
  2. De har fyra egna butiker och två återförsäljare
  3. Jag skulle förvara fina kort och brevpapper som jag kan använda när jag vill skicka till släkt och vänner. Det är ju så mycket roligare att få ett riktigt brev på posten än ett meddelande på facebook..

 • Susanna K skriver:

  1. 4 färger
  2. 4 egna butiken + 2 återförsäljare.
  3. Jag skulle förvara gamla fotografier i den stora och ha smycken i den mindre.

 • Amanda skriver:

  1. 4 olika kombinationer.
  2. 4 butiker och 2 representanter.
  3. Jag skulle ha min bröllopsfoton i den stora och förvara små fina saker i den andra.

 • Elisabet Westerlund skriver:

  1. 4 st
  2. 4 butiker
  3. Jag skulle ha dem inne i mitt sovrum, i den delen där jag byggt en platsbyggt skrivbord kombinerat med syhörna. Lådorna skulle stå perfekt i skrivhörnan!

 • Kerstin skriver:

  1) I fyra färger
  2) Fyra egna butiker
  3) Askarna skulle fyllas med mina finaste pennor och block!

 • Lisa skriver:

  1. Fyra färger
  2. Fyra + Två
  3. Jag skulle ha mina fina bokstavstämplar och stämpeldynor i den lilla och fina papper & kort i den stora!
  /Lisa

 • Vilma Henricsson skriver:

  1) Prisma finns i fyra färger, Dark Blue, Red, Sand och Yellow.
  2) Fyra stycken egna butiker (samt två återförsäljare)
  3) Dem skulle jag ge till min käre Mamma och jag tror att hon skulle förvara recept, pennor/block eller någonting annat fint i dem 🙂

 • Katja Aittaniemi skriver:

  1. Finns i 4 färger
  2. 6 stycken
  3. I den lilla skulle jag bevara gulliga kort och brev då dom ligger lite här & där nu.. och i den stora allt det där jag inte vet vart jag ska lägga , en hobbylåda med saker som jag sparat för att skapa något av som pärlor , berlocker , stenar ja lite allt möjligt som tyvärr ochså ligger här och var.. Mitt smyckeskrin , i min väska och i en skål ligger mycket av de så detta vore perfekt så jag både hittar och har en egen plats för dessa. 🙂
  Hoppas på tur och att svaren är rätt nu.
  God Jul & Gott Nytt År!! <3
  [email protected]

 • Sofie skriver:

  1. Prisma boxarna finns i fyra färger

  2. Fyra egna butiker i Sverige. (Finns även på Rum för papper i Göteborg och Hamrelius bokaffär i Malmö).

  3. Jag skulle lägga foton på mina barn i dem.

 • Spacegirl skriver:

  1. 4 st
  2. Fyra egna butiker
  3. Jag skulle ha lite av mina scrapbookingsaker i dem.

 • Katja Aittaniemi skriver:

  Det blev ju inte rätt då jag rusa i tankarna och lyssnar på julmusik samtidigt.. 🙂
  4 egna butiker + 2 där det säls era saker ochså så nu blev det rätt 🙂
  Följer även din blogg 🙂
  [email protected]

 • Sarah Andersson skriver:

  1. 4 stycken
  2. 4 helt egna
  3. De skulle på pryda vårt skrivbord/arbetshörn och rymma allt det viktiga som måste finnas där men inte nödvändigtvis synas 🙂

 • Janina skriver:

  1. Den finns i 4 färgställningar
  2. 4 egna butiker i Stockholm och Göteborg
  3. Kan komma på massor av användningsområde men varför inte ha dem till just foton då det är en Photo box. Tillhör en av dem som aldrig får tummarna loss att sätta min gamla foton i album. Vore kul att ha en fin förvaring till dem så det blir av att man tar fram och tittar på dem oftare.

 • AnnaKarin skriver:

  1) 4
  2) 4
  3) jag skulle ha en i köket och en i arbetsrummet och lägga alla bra-att-ha-saker, papper och annan skit som har en tendens att hamna på bänkar och bord så att det ser rörigt ut.

 • MiaC skriver:

  1.6 olika färger
  2.4 egna butiker och 2 st representanter
  3.I mina boxar skulle det finnas en massa smått och gott. En av dem skulle dock reserveras till mina räkningar som behöver något fint att ligga i =)

 • MiaC skriver:

  1.6 olika färger
  2.4 egna butiker och 2 st representanter
  3.I mina boxar skulle det finnas en massa smått och gott. En av dem skulle dock reserveras till mina räkningar som behöver något fint att ligga i =)

 • Josefin Johansson skriver:

  1. 4
  2. 4
  3. Lätt som en plätt! En till barnen och en till mamman! I barnens skulle det hamna små minnen som t.ex. födelsedagskort och annat smått. I mammans, tidningsutklipp med inspirationsbilder, recept och annat gott. Självklart skulle de stå framme på bästa plats..(dem gula skulle jag välja, såklart…!)

 • Positivia skriver:

  gul, röd, blå och sand= fyra färger.

  Fyra butiker.

  Jag skulle lägga dem på vardagsrumsbordet och lägga ner de saker som jag vill ha "framme" men som ändå kommer att vara "gömda".

 • Zandra Nilsson skriver:

  1. 4
  2. 4
  3. Jag skulle samla alla mina viktiga skolgrejor i dem! Som jag vanligtvis sprider ut runt i lägenheten!

 • MiaC skriver:

  Sorry för bombningen ovan,stryk mina två översta svar… såhär ska det vara…
  1.4 olika färger
  2.4 egna butiker och 2 st representanter
  3.I mina boxar skulle det finnas en massa smått och gott. En av dem skulle dock reserveras till mina räkningar som behöver något fint att ligga i =)

 • Susanne skriver:

  1) 4 färger
  2) 4 egna butiker
  3) Jag skulle ha dom på skrivbordet på jobbet och i dem lägga viktigare anteckningar, kontakt/adressuppgifter och annat som annars bara dräller.

 • Hej!

  Hoppas din dag har varit bra och att du mår bra.
  Jag ville bara tipsa om att jag har en dagens blogg tävling och jag skulle gjärna vilja att du var med och tävlade. OM du vill 🙂

  http://trebba.blogg.se/2011/december/dagens-blogg.html

  Kram Trebba (Ebba) 🙂 <'3

 • Maja skriver:

  1. Boxen finns i fyra färgställningar.
  2. De har fyra egna butiker.
  3. Jag skulle använda boxen för att samla oskrivna vykort och frimärken i. Hittar aldrig de där födelsedagskorten eller julkorten som jag köpt när de väl ska skickas. Flyttar snart till ny lägenhet och bara drömmer om hur jag ska organisera allt; garderbod, städskåp, badrumsskåp osv. Underbart med fina askar då!

 • Karin skriver:

  Åååh vad jag skulle vilja vinna!

  1) 4 färger

  2) Totalt 6 representanter i Sverige (3xSthlm, 2xGbg, 1xMalmö). Galleria, köpkvarter eller bokhandel.. märket representerar stolt !

  3) Om jag blir den LYCKLIGA vinnaren kommer lådorna kärleksfullt fyllas med mina egna små kreationer. Idéer, skisser på diverse projekt, korta dikter osv behöver samlas på en speciellt plats! I nuläget finns dessa små guldkorn mellan lappar i väskor, mappar och diverse block. Behöver verkligen inspirerande och snygg organiseringshjälp från Bookbinders & Frida 🙂

  PS: Bor för tillfället i Paris och känner till fler butiker som är intresserade av bokbinderi mm. av kvalitet.

 • Linnea W skriver:

  1. 4 färger, Yellow, Sand, Dark Blue och Red.
  2. 4 egna butiker, i sverige finns också två ytterligare som agerar återförsäljare av de vackra produkterna.
  3. Den stora skulle jag använda att lägga alla mina tidningsurklipp i! Jag och min sambo är i uppstarten av att renovera ett hus från sent 1700-tal och sitter nu och drömmer oss bort i varje inredningsmagasin vi kommer över. En sådan här låda skulle kunna stå framme så att vi alltid har bilderna nära när vi berättar för vänner och familj om vad vi planerar och drömmer om. Den mindre lådan skulle passa bra för kvitton, presentkort, biocheckar m.m. som vi just nu förvarar i en enda röra i ett av köksskåpen. De var underbart snygga!

 • Hanna skriver:

  1. Fyra olika färger
  2. Sex butiker finns det i Sverige.
  3. Jag skulle välja röd ask, som jag skulle fylla med alla kort som inte kommer in i album!

 • Anna skriver:

  1. Prisma-serien görs i 4 olika färgställningar
  2. De har 4 egna butiker
  3. Jag hade använt de för papper, pennor, kniv och lim för att få extra inspiration och motivation till avslutningen av mitt examensarbete, som passande nog handlar om 50-tals arkitektur, den tid då Markelius ritade mönstret.

 • Elwira76 skriver:

  1. Prisma finns i fyra olika färger.
  2. 4 egna butiker + 2 återförsäljare (enligt hemsidan).
  3. Sedan vi byggde till vårt hus har jag fått ett eget kontor som nu behöver inredas och vad passar bättre då än snygga inredningsboxar att förvara allt som just nu inte har något eget bo utan ligger i en osalig röra på skrivbordet :o(

 • Mary skriver:

  1) 4
  2) 4
  3) Som nybliven sambo är jag på jakt efter praktisk, men framförallt snygg och trendig förvaring. Om lådorna blir våra kommer de att pryda vårt skrivbord i egenskap av stilig "gömma" för gemensamma kvitton och räkningar.

 • Suss skriver:

  1.4 olika färger
  2.4 egna butiker
  3.De skulle få stå framme och jag skulle lägga sybehör i dem. Trådrullar, extraknappar till käder man köper, synålar, måttband etc.Jag skulle välja röda askar.De ser väldigt lyxiga ut och uppmuntrar till ordning.

 • Kristina skriver:

  1. 4 st
  2. 4 st
  3. I den ena skulle jag samla alla tråkiga räkningar och den andra skulle det bara fina inredningstips från tidningar som jag brukar ta till vara.

 • Viktoria skriver:

  1) Prisma fins i fyra olika färgställningar.

  2) 4 egna butiker (& två återförsäljare).

  3) Tråkiga saker som kvitton & räkningar man måste ha kolla på, kanske blir lite roligare då…

 • Lina skriver:

  1. 4 stycken olika färgställningar.
  2. 4 st egna butiker.
  3. Jag skulle förvara alla minnen från mina graviditeter och barnens förlossningar. Många minnen i fina boxar.

 • Ulrika skriver:

  1) Prisma, finns i 4 olika färger! Gul, mörk blå, beige o röd.
  2) 4 egna butiker o 2 återförsäljare!
  3) Åh vilken glädje att få två av dessa otroligt vackra askar. Jag skulle ha dessa på mitt skrivbord, och förvara bl.a. räkningar som ligger för betalning i dom. Tänk vilken upplevelse att ta fram dom för betalning, ist för som nu, att dom ligger lite varstans.

 • Ulrika skriver:

  1) Prisma, finns i 4 olika färger! Gul, mörk blå, beige o röd.
  2) 4 egna butiker o 2 återförsäljare!
  3) Åh vilken glädje att få två av dessa otroligt vackra askar. Jag skulle ha dessa på mitt skrivbord, och förvara bl.a. räkningar som ligger för betalning i dom. Tänk vilken upplevelse att ta fram dom för betalning, ist för som nu, att dom ligger lite varstans.

 • Desirée skriver:

  1. 4 st färgställningar
  2. 4 st egna butiker
  3. Jag skulle gärna vilja ha en sådan låda att lägga favorithalsbanden i, samt en till viktiga små lappar att spara på (såsom de där fina raderna från den man tycker om, konsertbiljetten från den där speciella kvällen och diverse små minnen från resan).

 • Stina skriver:

  1. 4st
  2. 4st
  3. Jag skulle samla foton, en torkad blomma, en champagnekork, en näsduk, lappar med hälsningar från en lek, en saltlakrispipa, en sten, ett långt vitt sidenband, en cigarrstump, ett stödbandage, en avbruten klack, en kotte, ett litet rostigt järnbeslag, alla talen och några gamla brev jag fick denna dag. Allt som ett minne från vår fantastiska bröllopsdag då dessa saker är svåra att få in i ett vanligt fotoalbum men definitivt saker vi vill ha kvar! Passar också perfekt då min man älskar böcker och bokhyllor i vilken dessa lådor verkligen skylle pryda sin plats.

 • Kristin skriver:

  1, 4 st olika färger.
  2, 4 egna butiker.
  3. Jag skulle lägga räkningar i dessa fina lådor – något så tråkigt förtjänar att ligga i något som gör en glad!

 • Annika skriver:

  1. Fyra olika färgställningar.
  2. Fyra egna butiker.
  3. Vi har snart renoverat färdigt vårt hemmakontor. Där skulle lådorna passa perfekt! I den lilla lådan skulle jag samla mina finaste pennor. I den stora lådan, så skulle vår son få samla sina teckningar.

 • linda skriver:

  1 4 st
  2 4 st
  3 jag skulle springa och köpa avdelaren och fylla upp båda med sy-tingeltangel. Knappar, blixtlås, snören, hyskor, spolar osv

 • Johanna skriver:

  1. Beige, röd, grön och gul
  2. BookBinders finns på 6 olika ställen i Sverige, varav 4 är egna butiker i köpcentrum och 2 är andras butiker.
  3. I lådorna skall jag förvara olika vykort och kuvert och mina kalligrafipennor!

 • julialalala skriver:

  1: 4 färger 🙂
  2: 4 butiker men även 2 återförseljare 🙂
  3: Jag ska ställa dom på en vit ikea hylla i köket, där jag ska ha mina kok och bak böcker och mina egna recept 🙂

 • HannaB skriver:

  1. Fyra olika färger.
  2. Fyra egna butiker.
  3. Överst på mitt röda PS-skåp från Ikea skulle askarna bo, och i dem passen och reseminnen.

 • kajsa skriver:

  1. Boxarna kommer i 4 färger.

  2. I Sverige finns det 4 egna butiker.

  3. I den ena skulle jag spara mina lappar med skisser och idéer. Och i den andra skulle jag lägga mina kort med kinesiska tecken, för att lätt kunna ta fram och repetera några ord per dag, så att jag inte glömmer bort den kinesiska som jag har lärt mig.

 • Helena J skriver:

  1. Serien Prisma finns i 4 olika färger
  2. Bookbinders Design har 4 st egna butiker.

  3. Jag har sens jag var liten alltid sparat föremål från speciella personer, första husdjuret och andra värdefulla minnen i lådor. Anledningen är att det påminner mig om vad som en gång har varit, stunder då mitt liv tog ett nytt spår eller stunder som har värmt mitt hjärta lite extra.
  Jag älskar att sätta mig ner med min minneslåda, för det är dem minnena som har gjort mig till vem jag är idag.

 • Johanna skriver:

  1. Fyra olika fäger
  2. Fyra egna butiker (fast den frågan är lite lurig)
  3. Hmm. Jag vet faktiskt inte. Lådan är så fin i sig att innehållet egentligen är oväsentligt. Ibland är ytan det mest intressanta.

 • Dennis skriver:

  1. 4st färger, blå, sand, röd och gul
  2. 4st egna butiker
  3. På skrivbordet skulle dessa stå, i boxarna skulle pennor, papper, miniräknare och linjaler finnas. Bra när man har ont om förvaring.

 • Sara skriver:

  1. 4 st
  2. 4 st
  3. I den mindre skulle jag gömma godis som är bara mitt. Jag har nämligen en 16-åring här hemma som tar mitt om jag inte gömmer det bra.
  I den större får månadens räkningar ligga. Då blir det desto roligare både att lägga undan dom, men även att ta fram dom sedan när det är dags att betala dom.

 • Emma skriver:

  1. 4 nyanser
  2. 6 ställen
  3. Dessa vackra lådor skulle dediceras till lyxiga smycken och accessoarer i min variant av "walk-in-closet". Lådorna skulle inspirera till broscher, diadem och örhängen varje dag. Oj så tjusig både jag och mitt hem skulle bli !!

 • Anonym skriver:

  1. De finns i fyra färger
  2. De har fyra egna butiker
  3. Jag skulle placera lådorna på mitt skrivbord. Den större lådan skulle jag använda till alla pennor och större saker som jag aldrig vet vart jag ska göra av, och den mindre lådan skulle jag förvara smycken i.

 • Amanda Nilsson skriver:

  1)Fyra
  2)Fyra

  3) Jag är en fattig student med ett nytt hem och nytt(läs; bagagnat) skrivbord. Att hålla koll på både plugg och räkningar krävs för att hålla sig flytande. Med de där tjusiga boxarna (som jag aldrig skulle ha råd med själv) kommer nästa hemtenta att skriva sig själv!

 • Lena Eriksson skriver:

  1. 4 st färger
  2. 6 butiker i Sverige
  3. I lådorna skulle jag lägga mina kaligrafipennor och vackra handgjorda brevpapper.
  Vackra saker ger vackra tankar.
  Vackra tankar ger vackert hantverk.

 • Linda skriver:

  1. 4 olika färger (Markeliusmönstret är helt fantastikst!)
  2. 4 egna butiker (inkluderat NK-butiken i Sth)
  3. Skulle ha "work in progress" i dem; foton, tjep, snören, kort, stämplar… etc

 • Lisa skriver:

  1. 4 st färger
  2. 6 butiker finns i Sverige
  3. Om jag vann dessa lådor skulle de få strukturera upp ordningen bland allt plugg på skrivbordet. Gem, foton, kvitton, en linjal och kanske någon gradskiva.

 • Sofia skriver:

  1. 4 st färger
  2. 4 egna butiker
  3. Jag skulle ha dem framme på skrivbordet och använda dem som förvaring åt lite trista saker som räkningar och bankdosor.. sådant man gärna vill dölja i något vackert.

 • 2 FAB skriver:

  Hej! Hjälp oss hjälpa läkare utan gränser genom att köpa vår nylanserade tygpåse! http://www.2fab.devote.se/

 • Birta skriver:

  jag lottar ut dagens blogg senare idag om du vill vara med:
  http://birta.blogg.se/2011/december/dagens-blogg-2.html#comment

 • Ella skriver:

  1. Fyra
  2. Fyra
  3. Jag skulle placera dem som prydnad på min fina kommod som jag ärvt från min farmor

 • Maria skriver:

  1.4st
  2.4st
  3. De vackra askarna skulle få äran att samla mina barns skatter i form av teckningar, makaronismycken och annat viktigt.

 • Marie skriver:

  1. fyra färger

  2. fyra egna butiker

  3. Vi har en treåring hemma som producerar fantastiska bilder; det är detaljerade "gubbar", hus, kanelbullar, berg-och-dalbanor, luciatåg och varenda EN är en skatt som förtjänar att förvaras och bevaras lika ståndsmässigt.

 • Mimmi Staaf skriver:

  1. 4 färger
  2. 4 egna butiker (+2 st "återförsäljare")
  3. Jag skulle använda de gula/pärmar till att profiliera mitt nystartade företag; "Mimmi Staaf Möbelmakeri". Allt som underlättar inlärningen av debet och kredit osv är väldigt välkommet! 🙂

 • Mimmi Staaf skriver:

  1. 4 färger
  2. 4 egna butiker (+2 st "återförsäljare")
  3. Jag skulle använda de gula/pärmar till att profiliera mitt nystartade företag; "Mimmi Staaf Möbelmakeri". Allt som underlättar inlärningen av debet och kredit osv är väldigt välkommet! 🙂

 • Lilja skriver:

  Hej! Du har typ bokstavligen en perfekt blogg, några tips på att bli lika bra som dig..? 😀

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *