Annons

5 december – dagens lucka i adventskalendern

Idag har du chans att lägga vantarna på en klassisk och tidlös möbel som fick ett uppsving efter TV-programmet Solsidan (ni kanske minns diskussionen?). Bakom dagens lucka döljer sig nämligen en Howard fåtölj från TheHome.se, värd 3995 kr (valfri färg). Allt du behöver göra för att delta i tävlingen är att svara på följande frågor i kommentarsfältet. Som vanligt har du en dag på dig. Lycka till!

1. Vilken produkt ligger etta på topplista hos TheHome.se
2. Vad heter TheHome’s egen inredare?
3. Var i ditt hem skulle du placera din Howardfåtölj om du vann? Motivera kort.

Tävlingen är avslutad! Grattis Petra på Designfragment!

bloggtävling
Tävlingen pågår tom 6/12 kl. 10.00. Vinnaren utses av sponsrande företag och deras beslut kan ej överklagas. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren. Det finns en fåtölj i potten, värd 3995 kr

Kategorier:

Kommentarer

 • Lina skriver:

  1) Howard tresitssoffa.
  2) Jessica Hultén
  3) Jag skulle klämma in den i vardagsrummet för att kunna mysa framför en god film, en god bok och en stor kopp te. Perfekt till våren. Men sen ska den inom kort få en ordentlig plats i vårt blivande hus. Helt perfekt för att ha en grund till ett underbart mysigt vardagsrum.

 • Felicia skriver:

  1, Howard 3-sitssoffa
  2, Jessica Hultén
  3, Howardfåtöljen skulle ha en given plats i vår lägenhet – för tillfället har vi ett ekande tomt utrymme precis vid vår öppna spis – och vad skulle inte passa bättre där än en härlig fåtölj? Tänk att spendera kalla vinterkvällar där med en god bok, en kopp te och en gosig filt? Åh, nu håller jag både tummar och tår!

 • Tess skriver:

  1. Howard 3 sitssoffa
  2. Jessica Hultén
  3. badrummet! Det kanske låter galet men vi har ett jättetstort badrum med otroligt mycket golvyta. Att kunna sitta i en sådan och mysa när sonen badar hade varit perfekt! Frågan är om det inte blivit utsliten snabbt bara, eftersom sonen älskar att bada 🙂

 • Gabriella skriver:

  1. Howards tresitssoffa
  2. Jessica Hultén
  3. Tre meter framför vår braskamin och med fin utsikt över trädtopparna. Det blir inte mycket bättre än så.

 • Johanna skriver:

  1. Howard 3-sitssoffa
  2. Jessica Hultén
  3. Fåtöljen skulle få sin givna plats i en läshörna bredvid bokhyllan och en mysig läslampa. Skulle addera en varm pläd till det och oj, vad mysigt det blir att sitta där när snön faller ner och det är sådär ruggigt kallt.

 • Ida skriver:

  Howard 3-stissoffa

  Jessica Hultén

  Fåtöljens placering blir i vardagsrummet. Istället för skinnsoffan som ger oss bananformad rygg.

 • 1. Howards tresitssoffa
  2. Jessica Hultén
  3. Vilken drömvinst – precis fåtöljen jag önskar mig till vardagsrummet! Den skulle få en plats framför brasan. I denna skulle man hitta mig! Med en pläd och en god bok.

 • Åsa skriver:

  1. Howard 3-sitssoffa
  2. Jessica Hultén
  3. Det skulle vara perfekt med en så här skön fåtölj framför braskaminen i stugan på landet. Tänk att sitta där bekvämt under en filt och känna värmen från den sprakande brasan.

 • Lisa skriver:

  1. Howard 3-sits soffa (6995kr)

  2. Jessica Hultén från Sober design

  3. I vardagsrummet runt soffbordet, inte långt ifrån kakelugnen, där vi försöker skapa en inbjudande grupp med många sittplatser. Tanken är vår soffa och olika fåtöljer med mycket karaktär!

 • Mallasgoda skriver:

  1. Howard 3-sits
  2. Jessica Hultén
  3. I mitt lilla nyinredda bibliotek som går helt i vitt. Där skulle jag krypa upp i fåtöljen och sjunka in i en spännande bok, avskärmad från resten av världen

 • Tina Dalemo skriver:

  1. Howard 3-sits soffa Beige Monfort Naturel 916
  2. Jessica Hultén
  3. Den finner sin självklara plats i vår myshörna i vardagsrummet, tillsammans med läslampa, inredningstidningar och skön musik.

 • Jeps skriver:

  1. Howard 3-sitssoffa
  2. Jessica Hultén
  3. jag skulle byta ut vår slitna ikeafåtölj från läshörnan, åh vad fint det skulle bli att sitta där och mysa med utsikt över kaminen och entrén.

 • magnabus skriver:

  1. Howard 3-sitssoffa.
  2. Frågan är snarare var den inte skulle stå 🙂 Min känsla säger mig att jag har lust att i princip bara den med mig var jag än går i vårt stora gamla hus. Ungefär som ett älskat gosedjur. Den självklara platsen är nog vardagsrummet och med blick över brasan men njä, jag tror jag skulle låta den vara min egen diamant i mitt lilla hemmakontor. Den skulle onekligen bli pricken över i där.

  Ha en fin dag alla!

 • Hanna skriver:

  1. Howard 3-sits soffa
  2. Jessica Hultén
  3. Fåtöljen skulle få stå vid fönstret i min lilla etta, där skulle vara perfekt att sitta och läsa till tentorna!

 • Hedda skriver:

  1. howard tre-sitssoffa
  2. Jessica Hultén
  3. Med den skulle jag skapa en liten studie/läs-hörna i sovrummet, vid fönstret med en snygg läslampa bakom och en mjuk matta under. där kan jag sitta avskilt och läsa min kurslitteratur när sambon och hunder huserar i vårt köksvardagsrum!

 • Marina skriver:

  1. Howard 3-sistssoffa
  2. Jessica Hultén
  3. Fåtöljen skulle få bo i sovrummet, där jag håller på och planerar en mysig läshörna! Hoppas hoppas hoppas!!!

 • AnnCatrin skriver:

  1 Howard 3-sitssoffa
  2 Jessica Hulten
  3 I vårt blivande brasrum som är på G, vår plats att mysa i, läsa, lyssna på musik eller bara titta in i brasan. Men då skulle jag köpa en stol till. Annars skulle vi nog slåss om den….

 • Anna H skriver:

  1 Etta på topplistan är Howard 3-sits soffa

  2 Jessica Hultén, Sober design/Inredningsdesigner

  3 Vilket härligt pris! Den skulle stå vid ett fönster i vardagsrummet, snett emot soffan. Med en filt och en fin kudde. Ser det framför mig hur fint det skulle vara! Om man skulle gå och vinna så skulle jag köpa till fotpallen! 🙂

 • nina skriver:

  1. Howard 3-sits
  2. Jessica Hultén
  3. I sonens sovrum, en perfekt "krypa upp och läsa bok fåtölj" för oss två.

 • elin skriver:

  1. Howard 3-sitssoffa
  2. Jessica Hultén
  3. I mitt nybyggda hur i stockholmsskärgård, framför brasan med utsikt över tallarna och lite vatten. Jösses vad jag skulle sitta där och läsa och tänka!

 • Nora skriver:

  1. Howard 3-sits soffa
  2. Jessica Hultén
  3. Fåtöljen som är himla nätt och snygg skulle passa som handen i handsken vid fönstret i vårt sovrum. Där har jag tänkt sitta i vinter och vår och amma, dag som natt. För på lucia är vårt första lilla barn beräknat.

 • Cecilia skriver:

  1. Det är howard 3-sitssoffa
  2. Hon heter Jessica Hultén
  3. Jag skulle låta fåtöljen bo i vår sommarstuga, där vi för tillfället bara har pinnstolar att sitta på. Vi har inte haft möjlighet att inreda så mycket än, men snart tror jag att den skulle ha fina vänner framför den öppna spisen.

 • Lina skriver:

  1. Howard 3-sits soffa
  2. Jessica Hultén
  3. Nära kakelugnen som att man kan sitta och mysa!

 • Ella skriver:

  1.howard 3-sitssoffa.
  2.Jessica Hultén.
  3. Min pappa har lovat mig att göra om mitt flickrum i snart ett år. Men det är ännu inte klart men till min födelsedag i april ska det vara klart. Men den här fåtöljen skull passa perfekt i rummet som jag planerat i mitt huvud hur länge som helst. Skulle jag vinna blir det ju en större chans att han börjar med rummet så att fåtöljen får plats!!

 • Martina skriver:

  1. Howard 3 sittssoffa
  2. Jessica Hultén
  3. En vacker och klassisk Howard blir pricken över i i vårt nyrenoverade vardagsrum. En perfekt fåtölj att sitta och läsa sagor i framför kaminen.

 • Mia skriver:

  1. Howard 3-sitssoffa
  2. Jessica Hultén
  3. Jag vill skapa ett eget litet hörn i sovrummet där jag kan sitta och läsa, fylla fåtöljen med kuddar och lägga fina kläder i!

 • Jenny skriver:

  1. Howard 3-sitssoffa.

  2. Hon heter Jessica Hultén.

  3. Jag skulle ge den till min lillasyster som älskar Howard-stilen. Den skulle passa perfekt i hennes sovrum som läsfåtölj. Hon skulle bli så vansinnigt glad över denna!

 • Nissan skriver:

  1. Howard 3-sits soffa
  2. Jessica Hultén
  3. Min Howardfåtölj skulle bli en efterlängtad läsfåtölj i mitt vardagsrum. Den skulle stå med utsikt ut genom fönstrena, ha ett par vackra kuddar i, och med en läslampa och litet bord bredvid. Lampan skulle gärna få vara en Hunter (från Ruben), som jag har suktat efter länge.

 • Malin skriver:

  1. Howard 3-sitssoffa.
  2. Jessica Hultén
  3. Fåtöljen skulle jag ha i våran läs/mys-hörna som vi planerar nu. Där kan jag sitta själv och slappa eller mysa med barnen.

 • Si skriver:

  1. Howard 3-sitssoffa
  2. Jessica Hultén
  3. Jag skulle ha fåtöljen i vårt kreativa rum som vi håller på att skapa. Där finns än så länge böcker, skrivbord, dator, pysselsaker, och utrymme att röra sig – en Howardfåtölj att krypa upp i när man vill läsa, fundera eller mysa, själv eller med barnen, vore fantastiskt härligt. Howardfåtöljen skulle passa väldigt bra!

 • Mahlin skriver:

  1. Howard 3-sits soffa
  2. Jessica Hultén
  3. Soffan i vardagsrummet åker ut och Howard fåtöljen åker in.

 • Karolina skriver:

  1. Howard 3-sits soffa
  2. Jessica Hultén
  3. Den snygga fåtöljen skulle ha en given plats i vardagsrummet där jag eller min nyblivna make skulle sitta. Eller kanske får vi plats båda två? 🙂 när vi blir gamla får vi nog införskaffa två 😉

 • Emma skriver:

  1. Howards tresitssoffa.
  2. Jessica Hultén.
  3. Denna fantastiska kloss skulle få göra plats i sovrummet där den ståtligt skulle utgöra tronen därifrån jag, med järnhand, styr hushållet och dess sysslor.
  Om man fick drömma alltså..

 • Pia Tverin skriver:

  1. Howard 3-sits soffa
  2. Jessica Hultén
  3. Fåtöljen skulle stå i vårat nya sovrum för att ge lite extra lyx och komfort till nattliga amningsstunder och härliga små läspauser bara för mig själv!

 • Lotta skriver:

  1. Howard 3-sitssoffa
  2. Jessica Hultén
  3. Åh, den skulle få stå i vårt vardagsrum. Just nu har vi en rottingfåtölj där båda barnen slåss (och skriiiker) VARJE dag om vem som ska få sitta i, till Bolibompa. Soffan vill INGEN sitta i eftersom dom tycker att den står "för långt bort". När dom somnat skulle JAG sitta i den 😉

 • Fanny skriver:

  1 Howard 3-sits soffa

  2 Jessica Hultén

  3 Det här är ju toppen!! Jag och min pojkvän är i byggstarten på ett nytt hus, vi har vår tomt på en ö vid västkusten. Har i stort sett inga möbler alls nu. Vårt måtto i huset är vitt, ljust, stilrent, new england-inredning. Fåtöljen hade passat utmärkt i vårt (ej existerande) vardagsrum, men som kommer finnas där FÖRHOPPNINGSVIS nästa år! Förväntansfull!

  /MVH Fanny-honey

 • Linda skriver:

  1. Howard 3-sits soffa
  2. Jessica Hultén
  3. Vilken fantastiskt vinst detta skulle vara! Fåtöljen skulle få flytta ihop med vår vita Howard soffa från TheHome.se, som vi älskar! Då får hela familjen plats på fredagsmyset framför tv:n.

 • 1. Howards tresitssoffa
  2. Jessica Hultén
  3. I min läsahörna – skulle passa perfekt att krypa ner i under en filt och läsa bloggar på ipaden!

 • Matilda skriver:

  1. York sänggavel är precis vad som fattas i mitt omysiga sovrum!
  2. Jessica Hultén
  3. Den hamnar framför den öppna spisen. Ja ni hör ju själva att howard fåtölj och öppenspis är en fantastisk kombination!

 • Sophia skriver:

  1. Howard 3-sits soffa
  2. Jessica Hultén
  3. Fotöljen skulle få flytta in i vår mysiga gillestuga. Den bruna varianten skulle bli ett lyxigt komplement till vår bruna Ekeskog soffa från IKEA.

 • Anonym skriver:

  1. Howard 3-sits soffa
  2. Jessica Hultén
  3. Fåtöljen skulle få står i ett hörn i mitt vardagsrum där man skulle kunna krypa ihop och försjunka i en härlig bok.

 • Zara skriver:

  1. Howard 3-sits soffa
  2. Jessica Hultén
  3. Fåtöljen skulle få står i ett hörn i mitt vardagsrum där man skulle kunna krypa ihop och försjunka i en härlig bok.

 • Lisa skriver:

  1. Howard 3-sits soffa
  2. Jessica Hultén
  3. I mitt tomma rum med utsikt över havet. Jag vill inreda med endast en stol. En stol som är vacker för ögat och som ensam kan dekorera ett helt rum.
  Att sitta och titta ut över vattnet ger mig lite guldkant på tillvaron om det så är när kvällen avslutas med en bra bok, vilandes och uppkrupen med en morgontidning och en kopp te eller bara njuta av utsikten i stolen, bekvämt tillbakalutad i vintermörkret.

 • Sigfrid skriver:

  1. Howard 3 sitssoffa
  2. Jessica Hultén
  3. Stolen hadde vært perfekt på soverommet mitt. Et sted jeg kan lese en bok eller bare fundere over livet…

 • Ett. Howards 3-sits soffa
  Två. Jessica Hultén

  Jag skulle ge fåtöljen en plats i köket så alla gäster kan sätta sig och njuta en stund. Vi saknar kökssoffa så det vore verkligen toppen. Tänker mig den jeanstyg faktiskt.
  Och sen när alla andra sover kan jag mysa ihop mig där med en tidning och ha min egen stund innan innan sängen lockar för mycket.

 • Anna skriver:

  1: Howard 3-sitssoffa
  2: Jessica Hultén
  3: Jag skulle gärna placera fåtöljen i den tomma platsen mellan gästrummet och mitt rum, så att man kan sitta där lite och chilla. Där kan man ju sätta sig med en mysig tidning eller någon läxa som är supertråkig 😀

  [email protected]

 • Conny Eriksson skriver:

  1) Howard tresitssoffa.
  2) Jessica Hultén
  3) Jag skulle placera den framför vår öppna brasa, eftersom den inte går att elda i på riktigt längre har vi fyllt den med ljus och ändå lyckas skapa en mysig känsla. Det skulle bli en perfekt plats för avkoppling där man kan läsa och lyssna på musik.

 • Linda skriver:

  1. Howard 3-sitssoffa
  2. Jessica Hultén
  3: Denna underbara fåtölj skulle jag ge min älskade mamma som efter min pappas bortgång ska flytta till en lägenhet. Hon kan behöva en nystart med en ny härlig fåtölj att krypa upp och läsa i.

 • Henrik W skriver:

  1. Howards tresitssoffa
  2. Jessica Hultén
  3. Jag har äntligen en vrå jag har gjort om till bibliotek. Böckerna, mattan, golvlampan och ett minibord finns där. Jag saknar bara en sak.
  Just det. Fåtöljen.

  Och just denna är underbart snygg!

 • Lotta skriver:

  1: Howard 3-sits soffa
  2: Jessica Hultén

  3: Howard skulle få den mysigaste platsen uppe på loftet. Där skulle vi sitta tillsammans med tomtarna och ha det gott medan vinden sveper över taket.

 • Petronella skriver:

  1. Howard 3-sits soffa
  2. Jessica Hultén
  3. Den skulle få en hedersplats i min walk-in-closet, där både den och jag kan varva ner och få vara för oss själva :-).

 • Sara Olsson skriver:

  1 Howard 3 sits soffa
  2 Jessica Hultén
  3 den skulle stå i ett hörn i matrummet som är fruktansvärt tomt idag, men som skulle kunna bli så mysigt! Åh vad snyggt det skulle bli. Sen skulle jag köpa en fotpall från TheHome.se för att få det komplett!

 • Vivi skriver:

  Howard tresits soffa!

  Jessica Hultén

  Oj en sån klassiker är inte svårplacerad! Men får nog bli framför vår nyinköpta kamin, eller, alternativt inne i grannens vardagsrum eftersom hon alltid önskat sig just denna fåtölj! Tänk vad chockad (och glad!!) hon hade blivit om jag kom stånkandes med den;-)

 • Lotta Persson skriver:

  1. Howard 3-sits soffa
  2. Jessica Hultén
  3. Den skulle stå på bästa plats i mitt vardagsrum så att alla i familjen och gäster kan njuta av den!

 • Helena skriver:

  1. Howard 3-sitssoffa
  2. Jessica Hultén
  3. Fåtöljen skulle få stå i vårt stora, härliga sovrum som vi försöker inreda så lugnt och skönt som möjligt. En härlig plats att läsa på hade gjort det helt perfekt!

 • Anonym skriver:

  1. Howard 3-sits soffa
  2. Jessica Hultén
  3. Oj, om du visste vilken diskussion som pågår här hemma om vilken fåtölj som blir bäst framför vår alldeles nya braskamin… Den HÄR blir perfekt! Ett glas vin, senaste magazinet från brevlådan, en filt och en sprakande brasa ska förhoppningsvis avnjutas från min nya finfåtölj 🙂

 • Camilla S skriver:

  1) Howard 3-sits soffa
  2)Jessica Hultén
  3)Älskar dessa fåtöljer! Den skulle få en hedersplats i ett just nu lite bortglömt hörn av vårt vardagsrum. Där skulle det bli en mysig läshörna som man kan slå sig ner i med en god kopp te, lite fika och en bra bok.

 • Milea skriver:

  1. Howard 3-sits soffa
  2. Jessica Hultén
  3. Framför kakelugnen i den nya bostadsträtten ska det bli en läshörna

 • Anna skriver:

  1. Howard 3-sitssoffa
  2. Jessica Hultén
  3. Den otroligt snygga fåtöljen skulle bli den där sista pusselbiten jag har letat efter till mitt sovrum. Ett idag ganska tråkigt och tomt rum skulle få liv och faktiskt användas. För vem kan motstå att krypa upp där med en filt, en kopp te och en god bok?

 • Monika skriver:

  1. Howard 3-sits soffa
  2. Jessica Hultén från Sober Design
  3. Denna vackra, sköna fåtölj skulle få stå i vår nya läshörna i vardagsrummet som jag drömt om länge att få förverkliga!

 • Karoleen skriver:

  1. Howard tre-sitssoffa
  2. Jessica Hultén
  3. Jag skulle ha den fantastiska fåtöljen i sovrummet tillsammans med ett bord och en vacker lampa – göra en liten mysig läshörna. Perfekt ställe att vila lite efter en lång dag…

 • F_Errari skriver:

  1. Howard 3-sitssoffa
  2. Jessica Hultén
  3. I det tomma utrymmet under trappen som väntar på att få användas av en bokälskande familj!

 • Anonym skriver:

  1. Howard 3 sitssoffa
  2. Jessica Hultén
  3. Hjemmekontoret mitt! Vi har akkurat kjøpt oss rekkehus etter å ha bodd flere år på 48 kvadrat. Jeg jobber hjemme som manusforfatter, og har lenge hatt kontor på soverommet. Nå får jeg et eget rom med peis som kontor, og på dette rommet passer en Howard stol perfekt inn foran peisen:-)

 • HannaB skriver:

  1. Howard tresitssoffa.

  2. Jessica Hultén.

  3. Flyttar till hus snart. Så fåtöljen får gärna flytta in i vardagsrummet. Framför bokhylleväggen som är spängdfylld med böcker. Tillsammans med en härlig lampa så är läs- och myshörnan fixad med hjälp av Howard.

 • Kamilla skriver:

  1. Howard 3 sitssoffa
  2. Jessica Hultén
  3. Hjemmekontoret mitt! Vi har akkurat kjøpt oss rekkehus etter å ha bodd flere år på 48 kvadrat. Jeg jobber hjemme som manusforfatter, og har lenge hatt kontor på soverommet. Nå får jeg et eget rom med peis som kontor, og på dette rommet passer en Howard stol perfekt inn foran peisen:-)

 • 1. Howard 3-sitssoffa
  2. Jessica Hultén
  3. Helt klart i fönstersmygen i vår nya lägenhet som vi flyttar till efter jul. Det blir en perfekt läs/myshörna med en så fin fåtölj att sjunka ner i.

 • Lena skriver:

  1. Howard tre-sits soffan
  2. Jessica Hultén

  Den skulle få en hedersplats framför brasan där jag älskar att sitta och gotta mig i värmen.

 • Ida skriver:

  1. Howard tre-sitssoffa
  2. Jessica Hultén
  3. Bredvid soffan i vardagsrummet. Min pojkvän skulle kunna sitta i den, så att jag skulle få plats att breda ut mig själv i soffan 🙂

 • Therese Norrbelius skriver:

  1. Howard 3-sits soffa
  2. Jessica Hultén
  3. Om jag vann fåtöljen skulle det troligen vara lite lättare att övertala maken att äntligen köpa två 3-sitssoffor i samma serie (som jag länge velat ha). Då skulle jag möblera som ett U i vardagsrummet med sofforna mittemot varandra och fåtöljen på ena gaveln.

 • Andrea skriver:

  På 1:an svarar jag Howards 3-sits soffa, 2:an är Jessica Hult'en och sist men inte minst så skulle detta smycke få sin plats i vår blivande läshörna med små String-hyllor omkring sig.
  Där kan jag krypa upp för me-time medan sonen sover.

 • Carola skriver:

  1. Howard tresitssoffa
  2. Jessica Hultén
  3. I vårt vardagsrum där det idag står två fula fåtöljer i beige skinn som jag velat kasta ut i många år, men sambon har sagt att han inte kastar ut dem förrän vi har en ny fåtölj att ställa dit istället. Som studenter, egenföretagare och småbarnsföräldrar har vi tyvärr inte haft pengar att lägga på en ny fåtölj så de fulbeiga har stått där länge nu och hånskrattat åt mig varje gång jag går förbi. Jag drömmer om en alldeles egen läshörna med en vit, vacker fåtölj intill bokhyllan med mina favoritböcker.

 • jenny skriver:

  1.howards 3-sitssoffa
  2. Jessica Hulte'n.
  3. Enkelt, framför braskaminen!

 • Jess skriver:

  Åh vilken lycka, min favoritfåtölj!

  1) Howard tresitssoffa.
  2) Jessica Hultén
  3) Jag skulle lätt placera den i vardagsrummet vid fönstret för att få härligt dagsljus och kunna plöja igenom bok efter bok!

 • Sofie J skriver:

  1. Howard tresitssoffa
  2. Jessica Hultén
  3. I vårt sovrum med en läslampa bredvid, passande att sitta i med en bok eller som amningsfåtölj. Vi håller just nu på att göra om vårt sovrum och denna hade passat utmärkt!

 • Helen skriver:

  1. howard tre-sitssoffa
  2. Jessica Hultén
  3. Fåtöljen hade blivit placerad i mitt egna rum, i vårt hus ska vi snart ta tag i att renovera det sista rummet. I det rummet finns en kamin och stolen hade passat bra nära den. Äntligen ska jag få mitt egna pysselrum där jag kan stänga in mig och njuta av lugnet.

 • Thomas skriver:

  1. Howard 3-sitssoffa.
  2. Jessica Hultén.
  3. Skulle placera den i vardagsrummet runt soffbordet där den kommer till användning mest vid alla tillställningar vi har hemma. Så inte bara jag skulle få sitta i den.

 • Hellolinda skriver:

  1. Howard tresitssoffa
  2. Jessica Hultén

  3. I vårat lilla vardagsrum här hemma. Jag och min sambo har bara en gammal och liten soffa just nu, och vi får verkligen inte plats när vi har folk hemma.
  Vi söker större lägenhet just nu dessutom, och kommer köpa mycket nya möbler när vi får en. Den här skulle bli en perfekt start!

 • Agnes skriver:

  1. Howard 3-sitssoffa
  2. Jessica Hultén
  3. I vår lägenhet så har vi ett rum helt dedikerat åt min sambos intresse för dataspel. Där står alltså 2 datorer, 3 skärmar och 2 laptops. Inne i det rummet sitter han från det att han kommer hem från jobbet, tills det är läggdags och hela helgen. Jag skulle släpa in en fåtölj och en läslampa där så att jag kan krypa upp i ett hörn med en bok och ändå vara nära min sambo.

 • Andrea Dahlgren skriver:

  1. Howard tresitssoffa
  2. Jessica Hultén
  3. I min planerade myshörna mellan sovrummet och köket, som just nu är i planeringsstadiet. Skulle passa perfekt!

 • Pethra W Å skriver:

  1. Howard tresitssoffa.
  2. Jessica Hultén.
  3. Den skulle få paradplatsen framför vår öppna spis, såklart. Och där skulle mor i huset koppla av framför brasan med en hög tjocka, glossiga inredningsmagasin och en kopp julte från Svenskt Tenn. Åh, så härligt det skulle vara!

 • Lina Johansson skriver:

  Men lägg av vad jag vill vinna ! Sjukt snygg fåtölj !

  1, Howard 3-sitssoffa.
  2, Jessica Hultén
  3, Den skulle givetvis få stå i vardagsrummet där ALLA kan se den !

 • Veronica skriver:

  1. Howard 3-sits soffa
  2. Jessica Hultén
  En fantastisk möbel som skulle få hedersplatsen i vårt ombonade kök med allrum! Bästa platsen i huset, alltid fullt synlig och inbjudande, till vem som.

 • Amanda skriver:

  1. Howards 3-sits soffa 2. Jessica Hultén heter hon. 3. Jag skulle absolut ha den framför mitt gulliga lilla fönster i hörnet av rummet med pelargonerna i mässingskrulorna och bredvid min gamla svarta serveringsvagn med tidningar på. Och såklart en snygg läslampa brevid. Helst en Arne Jacobsen. /Amanda

 • ANNIKA skriver:

  1 Howard 3-sitssoffa.
  2.Jessica Hulte´n
  3.i vardagsrummet så jag äntligen får byta ut vår gamla som är märkt av klösande katter och olydig hundvalp.
  De har vuxit upp nu så det har lugnat ner sig MEN ingen ny soffa har införskaffats…

 • Ingela Erling skriver:

  1. howards 3-sits soffa
  2. Jessica Hultén

  Jag skulle placera den bredvid min ensamma Howard fåtölj, den skulle göra sig fantastisk som par.

 • Lina skriver:

  1. Howard 3-sits soffa
  2. Jessica Hultén
  3. Jag skulle med placera Howardfåtöljen på den möblerbara hallen på övervåningen. Där man man koppla av och komma bort från julstressen, barnen och mannen för en stund! =)

 • Nellie skriver:

  1. Howard 3-sits soffa
  2. Jessica Hultén
  3. Jag har nydligen flyttat hemifrån och skulle bli världens lyckligaste om jag kunde få ha denna underbara fotöj i mitt lilla, men otroligt mysiga, vardagsrum. Skulle sitta där med levende ljus, en stor kopp NKs chapagnete och bläddra i olika magasin och bara njuta. En oas i det hektiska vardagslivet.

 • johanna skriver:

  1. Howard´s tresitssoffa
  2. Jessica Hultén
  3. Framför vår öppna spis där det idag gapar tomt!

 • Frida skriver:

  1. Howard 3-sits
  2. Jessica Hultén
  3. Den skulle stå som ett smycke i min ateljé. Jämte tidningshögen, brevid bokhyllan och precis under den stora tavlan. Det vore smått fantstiskt! God jul!

 • Sarah Krusell skriver:

  1) Howard tresitssoffa.
  2) Jessica Hultén
  3) Fåtöljen kommer att få stå i barnens sovrum, mellan deras sängar. Det kommer att bil vår nya mysplats där vi kan mata välling, läsa sagor och kanske sjunga lite. Och framförallt blir den lite bekvämare än den nuvarande pinnstolen, för mammans och pappans rumpor de nätter vi vakar över oroliga barn som inte kan sova!
  God Jul

 • Lisa skriver:

  1) Howard 3-sits soffa
  2) Jessica Hultén
  3) Om ett par veckor ska vi flytta till en lägenhet med öppen spis och denna fåtölj är som gjord för att stå bredvid den. Skulle vara den ultimata lyxen att kunna sitta i den fina fåtöljen och kanske dricka ett glas portvin framför brasan.

 • Mia skriver:

  1. Howard 3-sits soffa
  2. Jessica Hultén
  3. I mitt nyinredda sy- och pysselrum. Där skulle jag sitta och bli inspirerad av tidningar, sitta med en kopp kaffe och fundera på ritningar och lösningar och där skulle jag sitta och "gömma mig" från resten av familjen med förevändningen att jag syr 😉

 • Josefine skriver:

  1. Howard 3-sitssoffa
  2. Jessica Hultén

  3. Ett hål mellan soffa och bokhylla finns hos oss att fylla. Howard skulle denna plats säkerligen förgylla!
  En plats för bok och avkoppling -om Howard skulle bli min!

 • Malin skriver:

  1. Howard 3-sits soffa ligger i topp.
  2. Jessica Hultén
  3. Jag skulle inreda en liten läs- & myshörna i mitt sovrum där jag skulle bläddra i glossiga magazin och lusläsa böcker bekvämt. Det hade varit riktig vardagslyx att ha en lyxig fåtölj därinne.

 • Kristin Ekberg skriver:

  1. Howard 3-sitssoffa
  2. Jessica Hultén
  3. Vi har en soffa framför vår tv. I den ligger min man. Ovanpå honom sitter barnen. Jag får dra fram en köksstol att sitta på. Oftast klättrar båda barnen över till mig så småningom.Då sitter vi tre på en köksstol. Varje fredagkväll drömmer jag om en mjuk, rymlig fåtölj. En som vi kan klämma ihop oss i. Och njuta. Den fantastiska Howard-fåtöljen vore en absolut fantastisk julklapp till hela familjen!

 • getpalmd skriver:

  1. Howard 3-sits soffa
  2. Jessica Hultén
  3. Min mamma har velat inreda om deras bibliotek en längre tid nu – när jag sett denna vill jag hjälpa till, för jag fick en VISION! Brasan får jag tyvärr inte in i det rummet (den skulle passa med en fåtölj som denna…), men annars så skulle det bli väldigt bra.

 • johanna skriver:

  1. Nummer ett är: Howard 3-sitssoffa.
  2. TheHome's egen inredare heter Jessica Hultén.
  3. Jag skulle byta ut vår slitna läsfåtölj mot denna istället. Bredvid står min nya fina Ogle läslampa från FUWL, åh, de hade blivit så fina ihop hemma hos mig!

 • Ylva skriver:

  1. Howard 3-sitssoffa
  2. Jessica Hultén
  3. Vi är fyra i familjen och har bara en tresitssoffa av någon anledning. Så jag skulle förstås placera den snett bredvid soffan så vi får plats allihopa runt tv. n 🙂

 • Lisa skriver:

  1. Howard 3-sits soffa
  2. Jessica Hultén
  3. Howard fåtölj skulle få sin plats i hörnet, vid fönstret och min höga bokhylla. Jag kan se det framför mig – så vackert! Fåtöljen kommer synas från hela stora rummet och locka en att varva ner med en god bok och en kopp te. Howard matchar jag med min bruna fårpäls som mer ser ut som en stor björn (eko/fairtrade) och en läslampa. 🙂
  Älskar mässing!

 • Roger skriver:

  1. Howard 3 sitssoffa
  2. Jessica Hulten
  3. Helt klart skulle den göra sig i vårt nya vardagsrum som en snygg "solitär"!

 • Anna W skriver:

  1. Howard 3-sitssoffa
  2. Jessica Hultén
  3. I vår lägenhet har vi ett kansigt litet burspråk som vi har haft svårt att inreda och utnyttja. Nu har vi kommit på att det skulle passa till en läshörna och undanflyktsort. Howardfåtöljen har jag suktat efter länge och jag vet att den skulle passa superfint i burspråket.

 • GabriellaR skriver:

  SVAR:
  1 Howards tresits-soffa
  2. Jessica Hultén
  3. I vårt Whisky rum. Vilken dröm att sippa whisky i denna fotöljen med en varm katt i knääet.

 • Linnea skriver:

  Howard 3-sits soffan ligger först, vad annars? Jessica Hultén är inredare. Jag skulle köpa en till och sätta dem i vardagsrummet i min nyköpta lägenhet. Vilket fint första boende jag skulle få!

 • Ulrika skriver:

  1, Howard 3-sits soffa
  2, Jessica Hultén
  3, Den skulle hamna i mitt sovrum. Ser oerhört skön ut, skulle passa perfekt som läsfåtölj.

 • Biet skriver:

  1-Howard 3-sits soffa
  2-Jessica Hultén
  3-I min 10 åriga dotters rum. Hon önskar sig ett mysigt ställe i sitt rum.

 • Anette skriver:

  1 Howard tre sits soffa
  2 Jessica Hultén
  3 Fåtöljen skulle passa super bra jämte kakelugnen i sovrummet. Perfekt plats för lite egentid med ett soduku. Ska bara kompletteras med matchande fotpall.

 • Yana Eriksson skriver:

  Howar 3-stits soffa
  Jessica Hultén
  Den skulle hamna i läshörnan i mitt vardagsrum. 🙂

 • Valentina skriver:

  1. Howard 3-sitssoffan
  2. Jessica Hultén
  3. Jag ska flytta om en månad (lycka!!) och denna skulle passa pefekt i min hall med en mysig lampa över. Finaste sättet att välkomna gäster!

 • Annica skriver:

  1. Howard 3-sitssoffa
  2. Jessica Hultén
  3. Jag och min man har nyligen flyttat från 40 kvm i London till 80 kvm i Stockholm. Så jag skulle ställa fåtöljen bredvid vår lilla soffa i vårt jättestora vardagsrum, som just nu är till hälften tomt.

 • Josefin skriver:

  1. Howard 3-sits soffa
  2. Jessica Hultén
  3. Fåtöljen skulle pryda vardagsrummet och bli min allra första egna fotölj i min allra första riktiga (inte ministudent-lilla) lägenhet. Vilken drömstart på ett nytt boende det vore!

 • Emma skriver:

  1. Howard 3-sitssoffa
  2. Jessica Hultén
  3. Håller som bäst på att inreda ett mysigt rum i gult och vitt åt vår kommande baby och en skön och snygg Howardfåtölj att sitta och amma i vore både praktiskt och superfint!

 • Kerstin skriver:

  Tresitsiga Howardsoffan ligger i topp och Jessica Hultén heter inredaren. Om jag vann skulle jag helt klart byta ut vår gamla Klippan från Ikea som maken satt sönder i helgen. Åh så fint det hade blivit! Håller tummarna!!

 • magnabus skriver:

  Äsch, tvåan föll bort. Nytt försök:
  1. Howard 3-sitssoffa.
  2. Jessica Hultén.
  3. Frågan är snarare var den inte skulle stå 🙂 Min känsla säger mig att jag har lust att i princip bara den med mig var jag än går i vårt stora gamla hus. Ungefär som ett älskat gosedjur. Den självklara platsen är nog vardagsrummet och med blick över brasan men njä, jag tror jag skulle låta den vara min egen diamant i mitt lilla hemmakontor. Den skulle onekligen bli pricken över i där.

  Ha en fin dag alla!

 • Ebba skriver:

  1. En 3-sitsig Howardsoffa ligger etta.
  2. Jessica Hultén heter inredaren.
  3. Om jag vann fåtöljen skulle den stå i mitt nya sovrum och fylla en enorm funktion då den är för snygg för att överrösas med kläder, överkast och kuddar och på så sätt tvinga mig till bättre ordning!

 • Malin Engberg skriver:

  Hej!

  1. Howard 3-sitssoffa.
  2. Jessica Hultén.
  3. Vardagsrummet precis ny stylat! Sålde allt det gamla och fixade med nytt, tänkte recycle! Vår nymålade tvbänk av två ihop snickrade SL-pallar, vår fina stubbe och gungstol tillsammans med gosig soffa, rostade plåtbokstäver och by Rydéns general lampa så skulle den fåtöljen bli pricken över i:et!

  Håller tummarna!

 • Ullis skriver:

  1. 3-sitsig Howardsoffa
  2. 2 Jessica Hultén
  3. Placeringen blir i vardagsrummet framför TV-n, underbar att krypa upp i med en filt och en kopp te.

 • Therese skriver:

  1.Howard 3-sits soffa
  2.Jessica Hultén
  3.Min drömfåtölj skulle hamna i vardagsrummet vid kakelugnen och pianot. Där skulle jag kunna sitta och mysa och lyssna på härlig musik. Vårt hus skulle kännas mer komplett!

 • Sofie skriver:

  1. Howard 3-sitssoffa
  2. Jessica Hultén
  3. Jag gifter mig till sommaren och vi tänkte önska oss presentkort för att köpa en Howardsoffa. Så fåtöljen hade passat perfekt in i vårt vardagsrum.

 • Janina skriver:

  1. tresits Howardsoffa
  2. Jessica Hultén
  3. Då jag inte bor så stort har jag inte så många val. Den skulle få stå i mitt vardagsrum som saknar fåtölj. Där skulle jag sitta och sticka med en go kopp te med fötterna på min vita fotpall. Den har jag så bara fåtöljen som saknas 😉

 • 1. Howard 3-sits soffa
  2. Jessica Hultén
  3. Framför brasan i vardagsrummet såklart!

 • Åsa skriver:

  1. Howard 3-sits soffa
  2. Jessica Hultén
  3. Barnens lekrum håller på att göras om till mys/läs/avkopplingsrum.
  Fåtöljen kommer ge långa mysiga stunder för avkoppling.

 • Caroline skriver:

  1. 3-sits Howardsoffa
  2. Jessica Hultén
  3. Jag skulle placera fåtöljen vid våra stora härliga bokhylla. Där skulle jag sitta och njuta och läsa! Blogga lite, mysa med barnen. Egentid!

  /Caroline

 • EvaMarie skriver:

  1. Howard tresitssoffa!
  2. Jessica Hultén
  3. Jag skulle placera den i sovrummet som jag inrett i benvitt och ljung!! Där skulle jag sitta och njuta med en god bok!!!!

 • Lotta Johanson skriver:

  1. 3-sitsig Howardsoffa
  2: Inredningsdesignern Jessica Hultén
  3. Skulle passa in till Soffan Howard som ska bli min nästa inrednings investering, är trött på dåliga IKEA soffor. Då får jag och katten en egen stol.

 • Josefin skriver:

  1. Howard 3-sitssoffa
  2. Jessica Hultén
  3. Den skulle stå så att man har utsikt över tak, snö och Umeå när man sitter i den. En grå fåtölj, med ett vitt fårskinn och en julröd kudde i. Det vore livets fröjd!

 • 1. Howard 3 sitssoffa
  2. Jessica Hultén
  3. i tvrummet. för jag har en fotölj redan som jag sitter i medan min sambo får sitta i en sketen soffa. så då skulle jag ställa in den i tvrummet åt honom 😀

 • anna skriver:

  1: Howard tresitssoffa
  2: Jessica Hultén
  3: Det skulle bli min lilla pluggfåtölj i min lilla lägenhet jag ska flytta till för att plugga, för en soffa får inte plats i min pytte-etta 🙂

 • Sandra skriver:

  1. Howard 3-sits soffa.
  2. Jessica Hultén
  3. Den hade fått stå i vårt blivande sovrum. Kommer bryta upp och flytta till ny stad och större lägenhet. Äntligen får vi ett stort luftigt sovrum där jag vill göra en mysig läshörna. Mjuk matta, fin lampa och en underbar Howard-fåtölj hade ju suttit som handen i handsken. Där skulle jag sitta med en kopp thé och läsa en bra bok och mysa med våra katter.

 • Zanetta skriver:

  1. Howard 3-sits soffa
  2. Jessica Hulte'n
  Jag drömmer om en egen howardfåtölj, till min alldeles egna läshörna. För avkoppling och inredningsdrömmar…. 😉

  Tack för en inspirerande blogg…….

 • Anonym skriver:

  Hej!
  Här kommer mina svar:
  1. Howard 3-sitssoffa
  2. Jessica Hultén
  3. Åh, det är just en sådan fåtölj som jag saknar. Är lycklig ägare till tvenne svängda Howardsoffor. Fåtöljen skulle göra sig perfekt i närheten av min kamin och passa helt perfekt som pricken över i:et i min sal.

 • Linn skriver:

  1. Howard 3-sitssoffa
  2. Jessica Hultén
  3. Howardfotöljen skulle så perfekt passa in i vårt vardagsrum, mellan vår 30-tals soffa och vårt sideboard av teak. Tillsammans skulle de alla göra varandra rättvisa ihop med vår stora bokhyllevägg i andra hörnet av rummet. Cést Superb!

 • Lotten skriver:

  1. Howard 3-sits soffa
  2. Jessica Hultén
  3. Jag skulle placera den framför vårframtida braskamin…. men i väntan på braskaminen skulle den få stå i sovrummet och vara en lyxig läsfåtölj.

 • Jessica Åkerberg skriver:

  1. Howard tresistssoffa
  2. Jessica Hultén
  3. Vid kortsidan av vårt soffbord ska det stå en fåtölj av Howardmodell. Med läslampa intill blir det en bra läsfåtölj alternativt tevefåtölj. Härligt om vi kunde vinna denna fina Howardfåtölj gärna i grafitgrå Monfort.

 • care69 skriver:

  1. Howard 3-sits soffa
  2. Jessica Hultén
  3. I vardagsrummet, helst framför vår icke monterade braskamin, men skulle jag vinna skulle det få bli framför TV:n så länge.

 • 1. HOward 3 sits soffa
  2. Jessica Hultén
  3. Håller som bäst på att inreda vårt TV rum. Soffan har precis blivit levererad och har köpt ett soffbord, me det saknas en fåtölj så denna Howardfåtölj skulle få hedersplatsen där. Sista pusselbiten skulle man kunna säga.

 • Elisabeth Eriksson skriver:

  1.Howard 3-sitssoffa
  2.Jessica Hultén
  3.I mitt "bibliotek" så att jag äntligen kan sitta skönt och läsa.

 • Sofia skriver:

  1. Howard 3-sits soffa!
  2. Jessica Hultén
  3. Då jag bor i en liten liten vindslägenhet skulle denna Howardfåtölj bli det naturliga blickfånget framför murstocken. Just nu gapar utrymmet tomt och min studentekonomi har inte tillåtit mig att köpa en fåtölj att ställa där. Jag vill inte längre sitta på sängen och plugga (har ingen soffa) utan istället sjunka ner i Howardfåtöljen och förhoppningsvis se studieresultaten skjuta i höjden!!!

 • Hanna skriver:

  1. Howard 3-sitssoffa
  2. Jessica Hulten
  3. Jag skulle ställa den under stringhyllan i vårt vardagsrum, där skulle jag sitta på tredje våningen och (förhoppningsvis) se snöfligorna möta tornet på Mariestads domkyrka i jul.

 • Kicki skriver:

  1. Howard 3-sitssoffa
  2. Jessica Hultén
  3. Jag skulle ge bort fåtöljen till mina föräldrar i julklapp. Hade passat perfekt i deras TV-rum och vad överraskade de skulle bli!

 • Josefine Kjellberg skriver:

  1-Howard 3-sits soffa.
  2-Jessica Hultén
  3-Denna fåtölj skulle hamna vid min soffa som är en howard inspererad modell, som min mamma ritade och lät tillverka på 90-talet. Just min soffa är britiskt röd med små diskret vita inslag vilket jag tror skulle passa till en vit fåtölj med samma tema. Det faktum att min soffa inte längre skulle vara ensam utan bli en del i en soffgrupp vet jag skulle göra både den och även mig väldigt glad.

 • Erika skriver:

  1. Howard 3-sits soffa
  2. Jessica Hultén
  3. Vart skulle jag inte vilja ha denna underbart vackra soffa? Men just idag längtar jag riktigt efter att kunna ha den i vårat sovrum vid fönstret där ja skulle kunna sitta och filosofera eller varför inte läsa en bok. =)

 • Majsan skriver:

  1. Howardsoffan 3-sits.
  2. Jessica Hultén
  3. I gästrummet så min svärdotter har en skön plats, att dra sig undan på när hon ammar mitt barnbarn.

 • Anna Johansson skriver:

  1. Howard 3-sits soffa
  2. Jessica Hultén
  3. Den skulle vara alldeles underbar framför våran braskamin!:-)

 • Viktoria skriver:

  1. Howard 3-sits-soffa
  2. Hon heter Jessica Hultén
  3. Jag skulle ha den i sovrummet i ett hörn. jag har länge velat haft ett mysigt läshörn men har ingen bra plats att sitta. Skulle jag vinna denna skulle den få en given plats i mitt myshörn!

 • Annika skriver:

  Hej!
  1 – Howardsoffan 3-sits
  2 – Jessica Hultén
  3 – Den skulle passa perfekt i vårt sovrum! Som en kick-start för att äntligen ta tag i den inredningen… Idag är där tomt efter total utmattning av bygget av vårt hus under 2 år. Energin räckte inte till att inreda det…

 • Mariette skriver:

  1. Howard 3-sitssoffa.
  2. Jessica Hultén

  3. I burspråket i barnens rum, har fåtöljen en given plats. Ser framför mig hur barnen krupit upp i fåtöljen och sitter och läser favoritsagan i lugn och ro.
  Där kan mamma och pappa slå sig ner och äntligen sitta bekvämt när det är dags för lite pyssel.
  Det vore en FANTASTISK julklapp!

  Ha det gott!

  Mvh Mariette

 • Stämningsfullt skriver:

  1 Howard 3-sits soffa
  2 Jessica hultén
  3 I vardagsrummet som just nu genomgår en makeover. Kunde ju inte passa bättre om jag hade turen att vinna 🙂

 • Marit skriver:

  1. Howard 3-sitssoffa
  2. Jessica Hultén

  3. Precis bredvid den knastrande kakelugnen i vårt 1800-talshus med knarrande skurgolv. Där ska katten och jag sitta och läsa inlindade i en filt. Ser riktigt hur vacker den kommer att bli där!

 • Carina Engman skriver:

  1.Howard 3-sits soffan ligger etta på topplistan.
  2.Jessica Hultén
  3.Given plats framför kakelugnen som en härlig oas att mysa i, drömmen är ju två fina fåtöljer med ett litet bord mellan. God Jul

 • Camilla Sandmark skriver:

  1. Howards tresitssoffa.
  2. Jessica Hultén.
  Jag skulle ha fåtöljen i biblioteket vid öppna spisen.Katten ligger oftast i den fåtölj som redan står där,så jag behöver en egen att krypa upp i!

 • Anna G. skriver:

  1. Howard 3-sits
  2. Jessica Hultén
  3. Jag skulle ge fåtöljen till mina föräldrar. De bor i ett fint gammalt sekelskifteshus med ett fantastiskt vackert vardagsrum där det just nu står en lika fantastiskt ful soffgrupp… Mamma älskar howard stilen, så förhoppningen är att fåtöljen skulle ge dem en spark i baken till att byta ut hela möblemanget!

 • Hanna Andersson skriver:

  1. Howard 3-sits soffa
  2. Jessica Hultén

  3. Ända från födelsen har mitt liv gått ut på att matcha och jag tror inte jag skulle kunna njuta fullt ut av min födelsedag på tisdag om jag inte hade fått möjligheten att vara med i tävlingen om denna fåtölj som så perfekt hade matchat min soffa i samma serie! Där skulle den stå så vansinnigt snyggt! Må så gott// Hanna

 • 1, Howard 3-sitssoffa
  2, Jessica Hultén
  3. Jag skulle placera den i vårt lilla tv-rum. Skulle sitta superfint där 😀

 • Aniika skriver:

  1. Överst ligger Howard tre-sits soffa
  2. Jessica Hultén
  3. Vi är för närvarande både är bostadslösa och soff-lösa (vilket låter värre än det är, vi sålde det mesta av hus och hem pga ett utlandsäventyr). Så, om vi vinner kommer fåtöljen trona ensam i vår blivande hyresrätt. Det vore en ära att "ta hand om" en Howard-fåtölj!

 • Maria P skriver:

  1. Howard 3-sits soffa
  2. Jessica Hultén
  3. I hallen så att det är det första jag ser när jag kommer hem för dagen, plus att man får en skön fotölj att sitta i när man ska knyta skorna!

 • Anna G skriver:

  1. Howard 3-sista soffa
  2. Jessica Hultén
  3. Som nyförlösta radhusköpare med lite för lite möbler för att fylla ut (och lite för lite pengar för att fylla upp) så skulle fotöljen sitta som ett smäck i allrummet på övervåningen där det just nu endast huserar en soffa gjord av lastpallar. Här skulle vi kunna skapa ett mysrum där man läser och slappnar av.

 • Eva H skriver:

  1. Howard 3-sitssoffa
  2. Jessica Hultén
  3. I vardagsrummet, mittemot fönster och TV, i stället för den klumpiga skinnfåtölj som står där nu. Det är centralpunkten i mitt vakna liv hemma, där läser jag, talar i telefon, fikar, surfar och kollar på tv.

 • Anonym skriver:

  1. Howard 3-sits soffa
  2. Jessica Hultén
  3: Framför vår nyinstallerade braskamin. Det är min favorit plats, men vi har ännu inte införskaffat någon möbel så jag och min pojkvän brukar helt enkelt sitta på golvet och njuta av värmen. Vill gärna vinna en Howard fåtölj från TheHome.se:0)

 • Monnah skriver:

  1. Howard tresitssoffa
  2. Jessica Hultén
  3. Vår kattrackare kloade sönder IKEA-fåtöljerna då hon var liten för några år sedan. En ny fåtölj framför brasan skulle därför uppgradera vardagsrummet många snäpp!

 • Britt-Marie Rosbäck skriver:

  1. Howard 3-sits soffa
  2. Jessica Hultén
  3. Barnen växt upp, i dagarna flyttat till egen lya,
  tagit med sig porslin och mormors gamla rya.
  Nu kan vi ha en ljus fåtölj, utan kladd (nåja!)
  en snygg läslampa med sladd…
  En egen hörna där jag kan trivas,
  och jag går på författarkurs, så nu ska det skrivas.

 • Sara H skriver:

  1. Howard 3-sitssoffa
  2. Jessica Hultén
  3. I Min dotters rum, kan inte tänka mig en mysigare amningsfåtölj i vinter. Och när amningen är över blir det gosigaste sagoläsningsfåtöljen. Och när hon blir för stor för det blir det läxläsningsfåtölj. Och sen blir det den möbeln som fortfarande är lika fin och som får följa med till hennes första lägenhet. Och vidare…

 • Anna skriver:

  1. Howard 3-sits soffa
  2. Jessica Hultén
  1. Howard 3-sits soffa
  2. Jessica Hultén
  3: Framför vår nyinstallerade braskamin. Det är min favorit plats, men vi har ännu inte införskaffat någon möbel så jag och min pojkvän brukar helt enkelt sitta på golvet och njuta av värmen. Vill gärna vinna en Howard fåtölj från TheHome.se:0)

 • Anne skriver:

  1. Howard 3 sitssoffa
  2. Jessica Hultén
  3. Åh, den skulle lätt få hamna i vardagsrummet. Vi har en hörna med tv och stor soffa, och en hörna med min gigantiska kokbokssamling och två fåtöljer där jag brukar sitta och mys-läsa. Fåtöljerna ska bytas ut "nån gång snart", och en Howard skulle vara idealiskt. (Ja, eller två då.)

 • Kristina Nilsson skriver:

  1. Howard 3-sitssoffa
  2. Jessica Hultén
  3. I vårt nyinredda barnrum som vi målat och gjort fint i helgen, i väntan på vår bebis som är planerad på nyårsdagen. Än så länge är de enda möblerna ett skötbord och en spjälsäng, så en mysig fåtölj att sitta i under alla framtida vakna nätter vore underbart.

 • Ulrika skriver:

  1. Howards 3-sits soffa
  2. Jessica Hultén
  3. Eftersom båda barnen är mörkrädda och gärna vill kunna se mig hela tiden när de ska somna hade det varit trevligt att byta ut den kalla fläcken på golvet precis mellan deras rum (där jag brukar sitta och vrida mig ca 30 min per kväll) mot en skön och väldigt snygg fåtölj…

 • Christine skriver:

  1. Howardsoffan
  2. Jessika Hultén
  3. I babyrummet, i den vill jag sitta och amma. Och njuta.

 • Erika skriver:

  1. Howard 3-sits soffa
  2. Jessica Hulten
  3. I ett hörn med utsikt mot nyrenoverade kök/vardagsrum/sovrum så att jag skönt kan slå mig ner och njuta av resultatet efter allt slit!

 • Linn Fadum skriver:

  1.Howard 3-sitts soffa
  2.Jessica Hultén
  3.Jag hade placerat den brevid soffan i vardagsrummet. Skulle passa perfekt nu till vintern och kylan att krypa upp i och mysa med en filt över sig samtidigt som man kollar på en film eller läser en bok!

 • Maria skriver:

  1. Howard 3-sits soffa
  2. Jessica Hultén
  3. Jag skulle placera fåtöljen framför min kakelugn så att jag kan sitta där och mysa och värma mig under vinterns kalla dagar och kvällar. Jag skulle välja en vit Howard-fåtölj eftersom den passar bäst med min övriga inredning. I den lilla hörnan framför kakelugnen får gärna en Bogart golvlampa husera granne med den fina fåtöljen och troligtvis skulle jag även komplettera med en Howard fotpall som jag kan lägga upp benen på, för extra mysiga stunder 🙂 Kanske med en stor kopp te och en bra bok i famnen… Eller varför inte min hund Kompis? 🙂

 • anna skriver:

  1. Howard 3-sits soffa
  2. Jessica Hultén
  3. Jag har ett rätt stort vardagsrum som är typiskt inrett med soffa och tv i ena änden. Men det är nåt som fattas, en Howardfåtölj hade ramat in och gjort det mysigare, så den hade definitivt hamnat där 🙂

 • Martina skriver:

  Howard 3-sits soffa
  Jessica Hultén
  Jag skulle placera den i vår läshörna. Fåtöljen som står där nu är inte riktigt sådär inbjudande som man vill att det ska vara för att verkligen kunna slå sig ner och försvinna in i sin bok och kopp te i vintermörkret. Dessutom finge man ju plats med goaste dottern brevid sig.

 • marianne eriksson skriver:

  1. Howard 3-sits soffa.
  2. Jessica Hultén.
  3. Jag skulle placera fåtöljen på lagom avstånd från TV:n. Där skulle den passa in bland det övriga möblemanget i vardagsrummet.

 • Anneli skriver:

  Howard 3-sits soffa

  Jessica Hultén

  I vardagsrummet där jag kan krypa upp med min son och mysa med en godnatt saga.

 • christine ryder skriver:

  1. Howard 3 sits soffa
  2. jessica Hulten
  3. jag skulle ställa den i ett hörn jag har. Det är min potentiella läshörna, men jag har ingen fåtölj än så just nu står det bara en pall där med en dvd, vilket är lite dåligt för en läshörna

 • Ulrika skriver:

  1. Howard 3-sitssoffa
  2. Jessica Hultén
  3. Framför vår brasa i Gillestugan skulle denna fotölj vara så fin. Tänk att få krypa upp framför brasan en kall vinterkväll i denna supermysiga fotölj.

 • Mia Sandberg skriver:

  1. Howard 3-sits soffa (6995kr)

  2. Jessica Hultén från Sober design

  3. Framför brasan, vid fönstret mot trädgården.
  Där kan jag sitta och blicka ut över trädgården och följa årstiderna, med brasan sprakandes i bakgrunden och en mjuk filt om axlarna.
  Vilken kvalitetstid!

 • Silla skriver:

  1. Howard 3-sits soffa
  2. Jessica Hultén
  3. Vårt nuvarande vardagsrum blir snart matsal. Men jag vill att man även i fortsättningen ska kunna hänga skönt och inte bara sitta rakryggad där. Så, framför den öppna spisen skulle Howard få stå. Jag skulle också komplettera med en likadan kompis och fotpallar till de båda. Tänk vilken njutplats!

 • P.S. skriver:

  1) Howard 3-sitssoffa

  2) Jessica Hultén

  3) Jag skulle ge bort den till en vän, som tvingas flytta in i en etta med sitt barn och som inte har några möbler. Där skulle den platsa jättefint som mysfåtölj en bit från tv-n!

 • 1. Howard tresitssoffa.
  2. Jessica Hultén
  3. I mitt sovrum. Den är så vacker och inger ett sådant lugn, att jag ser mig sittandes i den, med en bok i knäet, eller en dagbok. En stund för mig själv. En skön paus i livet.

 • momo skriver:

  1. Howard 3-sits soffa
  2. Jessica Hultén från Sober design

  3. Åh, heylylle-hunken Howard! <3

  Jag skulle be Howard slå sig ner i hörnet på vardagsrummet och vila fötterna på min mjuka matta, precis intill den råbarkade Stellan, min älskade industrigolvlampa. Jag är säker på att de skulle bli väldigt goda vänner, och jag tror nog att tjofasta gamla Soffan kan tänka sig att maka sig en bit åt sidan för en sådan stilig herre.

  Mitt hem är ditt hem, Howard, varmt välkommen hit!

 • Mini skriver:

  Ahh, äntligen kan jag också vara med om kalendern, det är illa när man är så sjuk (halsfluss) att man inte ens okrar tävla… Så, nog mom det här kommer mina svar:
  1. Howard 3-sits soffa
  2. Jessica Hultén
  3. Den skulle få paradplats smitt framför kaminen, om den passar när? Nix, men det spelar ingen roll!

  Ha en fin vecka!
  Häls. Mini

 • Sanna skriver:

  1. Howards 3sitssoffa
  2 Jessica Hultén
  3. Åh den hade passat på flera ställen, bäst i hallen kanske, där sambon kan sitta och vänta på mig som aldrig blir klar när vi ska iväg… 😉

 • Agnes skriver:

  1. howard 3-sitssoffa
  2. jessica hultén
  3. Fåtöljen skulle jag placera bredvid soffan i vardagsrummet, som en perfekt TV- och läsa-bok-möbel 🙂

 • Emma Nilsson skriver:

  1.) Howard tre-sits soffa
  2.) Jessica Hultén
  3.) Howard fåtöljen i färgen grå
  Brevid min öppna spis vill stå
  Den är ju bara vansinigt fin
  Därför vill jag säga, den är min

 • Jenny skriver:

  1. Howard 3-sits soffa
  2. Jessica Hultén
  3. Fåtöljen skulle få stå i vardagsrummet där vi tillbringar den största delen av vår tid hemma. Då jag spenderar de flesta timmarna på kvällen med att amma vår nyfödda dotter så skulle jag mer än gärna ha en mysig plats som bara skulle vara "min" där jag kan krypa upp med henne i famnen och en mysig filt 🙂

 • Johan skriver:

  1. Howardsoffan, 3-sits.
  2. Jessica Hultén
  3. I mina föräldrars vardagsrum hade vi när jag var liten en fin gammal öronlappsfåtölj som min pappa ärvt av sin pappa. Där satt jag jämt som barn och läste, målade och lekte. Det var den bästa platsen i hela hemmet och när jag själv nu får barn vill jag att de ska kunna uppleva samma sak i den här.

 • Gunilla Sjömar skriver:

  1. Howard tre-sitssoffa.
  2. Jessica Hultén.
  3. I sovrummets lugna vrå, för sköna stunder och med böcker.

 • Katja skriver:

  1. Howard 3 sitssoffa
  2. Jessica Hultén
  3. Den skulle jag ha stående i ett myshörn i vårt sovrum, bredvid spjälsängen, där vår dotter kommer att sova. Tänk att få sitta skönt i den fåtöljen och amma Mini mitt i natten. Mysigt!

 • Helena W skriver:

  Vilken lycka att ens ha chansen att vinna denna skönhet!

  På topplistan ligger Howard 3 sits soffa och er egen inredare på TheHome heter Jessica Hultén.

  Denna skönhet skulle helt utan tvekan stå i vårt kök, bredvid en tänd brasa. Där jag skulle avnjuta ett glas rött, mysa med vår hundvalp och känna lycka för livet.

 • Jeanette Bodlund skriver:

  1. Howard 3-sits soffa
  2. Jessica Hultén
  3. Jag skulle ge den till vår vår dotter som blir tonåring denna månad. Hon älskar att läsa böcker så det skulle vara en perfekt fåtölj att krypa upp i när hon kommer hem från skolan och har kört sina tuffa danspass

 • Hanna Tschemernjack skriver:

  1. Howard 3-sits soffa
  2. Jessica Hultén
  3. Framför öppna spisen. Tänk att sitta där en kall vinterkväll när barnen har somnat med en god bok och och stor kopp thé och bara njuta av lugnet och värmen från den sprakande brasan….

 • Kristina Olofsson skriver:

  1.) Howard 3-sitssoffa
  2.) Jessica Hultén
  3.) En vardagsrum kan ha massor av trivsel och charm, men är inte mycket värt utan en kompletterande Howardfåtölj med bred karm.

 • Diana skriver:

  1. Howard 3-sitssoffa
  2. Jessica Hultén
  3. Vi saknar möbler vid vår kamin…Där ska den stå!

 • Kellie Edland skriver:

  1. Howard 3-sitssoffa
  2. Jessica Hultén
  3. Jag skulle sätta denna vackra skapelse i vår stora hall framför brasan och komplettera med ett litet sidorbord och en mysig lampa, sedan skulle jag sitta där och läsa under en mysig filt heeela vintern!

 • Citona Marie Rygg skriver:

  1) Howard 3-sits soffa
  2) Jessica Hultén
  3) Jag skulle ha den i mitt vardagsrum med en svensk tenn new york kudda i. Perfekt för min familj at sitta i när de kommer på besök, för de är värkligen värt en bättre sittplats enn den hårda Frosta krakken från IKEA.

 • Jessica Nyström skriver:

  1. Howard 3-sitssoffa2. Jessica Hulten 3. Fåtöljen skulle självklart placeras framför vår öpnna spis så Tomten kan sätta sig där o pusta ut när han har kämpat sig igenom skorstenen för att lämna alla våra paket!!

 • Linda Nielsen skriver:

  1.) Howard 3-sitssoffa
  2.) Jessica Hultén
  3.) I ett hörn i vårt barnrum/sovrum. Snygg fåtölj med underbar komfort vore perfekt för en trött nybliven förälder att krypa upp i, när man måste gå upp på natten och mata samt natta vår lilla älskling igen. Man behöver en mysig vrå som motiverar lite extra att gå upp den 25 gången på en och samma natt.

 • Karin skriver:

  1. Howard 3-sitssoffa
  2. Jessica Hultén
  3. Jag skulle sätta den bredvid soffan, där det alltid är så trångt. Min givna plats när det vankas bra danska tv-serier. Härligt!

 • Camilla skriver:

  1. Howard 3-sits soffa

  2. Jessica Hultén

  3. Just nu hade jag ställt fåtöljen så nära braskaminen det bara går. Denna fåtöljen fungerar ju till allt.. umgänge (finns det hjärterum finns det stjärterum), en mindre säng när man är trött en fredagskväll efter en hård jobbvecka och samtidigt som en snygg möbel till hemmet. Kan man begära mer av en fåtölj??!

 • Alex skriver:

  1. Howard 3-sits soffa

  2. Jessica Hultén

  3. Howard-fåtöljen skulle få trona i ensamt majestät i ett hörn i den delen av vardagsrummet där vi inte har några möbler än, tillsammans med ett litet sidobord och en lampa. Där skulle jag kura ihop mig med högskolelitteraturen och mysläsningen som hinns med mellan plugget.

 • Maria =) skriver:

  1. Howards tresitssoffa
  2. Jessica Hultén
  3. Läshörna med mormors gamla 3-armade lampa,jag och min chihuahua läsande Karin Alvtegen,gosigt.

 • Jessica Nyström skriver:

  1)Howard 3-sits soffa
  2)Jessica Hulte'n
  3)fåtöl´jen skulle självklart placeras framför vår öppna spis så Tomten kan pusta ut där när han har kämpat sig igenom vår skorsten för att lämna alla våra paket;)

 • /nina skriver:

  1. Howard 3 sitssoffa
  2. Jessica Hultén
  3. Jag har en fattig bror som konstnär är
  han har just flyttat ihop med den som är honom kär
  ny lägenhet dom har
  men inga pengar kvar
  så detta är en kul klapp som till Stockholm far.

 • Lisa O skriver:

  1. Howard tresitssoffa
  2. Jessica Hultén
  3. VARNING! INREDNINGS-CHOCK! Den bulliga fåtöljen skulle få stå framför vår lika bulliga tjock-TV 🙂

 • Cecilia skriver:

  1. Howard 3-sits soffa.
  2. Jessica Hultén.
  3. Den fina fåtöljen hade passat utmärkt i det nya barnrummet. Rummet saknar för tillfället möbler och väntar både på passade inredning och den lilla pojken som snart ska flytta in.

 • Linn skriver:

  1. Howard 3-sits soffa
  2. Jessica Hultén
  3. Åh, den skulle med en gång få ta över vår nuvarande fåtöljs plats i vardagsrummet, varifrån både solnedgångar och filmer kan beses. Fåtöljen vi har idag saknar armstöd = ingen kura-upp-och-somna-möjlighet.

 • Amanda S skriver:

  1. Howard 3-sits soffa ligger etta på topplistan.
  2. The Homes egen inredare är Jessica Hultén.
  3. I min hall som ligger i anslutning till mitt arbetsrum håller jag på att göra iordning ett litet bibliotek. Här skulle jag vilja placera Howard fåtöjen i min lilla vrå för att ännu oftare kunna slå mig ner och ha en lungn stund med mina favoritböcker.

 • Emma Bengtsson skriver:
 • Eva Nordholm skriver:

  1. Howard 3-sits soffa
  2. Jessica Hultén
  3. Jag har precis flyttat in i en mysig 20-tals lägenhet, med en gammal öppen spis i vardagsrummet. Jag längtar efter en skön fåtölj som jag kan krypa upp i, och läsa böcker i framför brasan. Ibland grillar jag korv också, i brasan. Denna fåtöljen skulle passa perfekt att sitta i då.

 • Ulrika A skriver:

  1) Etta på topplistan är Howard 3-sits soffa.
  2) Hon heter Jessica Hultén.
  3) Jag skulle ställa den i ena hörnan av mitt sovrum. Mysig läshörna.

 • Mats Selberg skriver:

  1. Howard 3-sits soffa
  2. Jessica Hultén
  3. Denna skulle passa fint till frugan och hennes läshörna. Då kanske jag skulle kunna få tillbaka min slitna tv-fåtölj.

 • Annelie C Karlsson skriver:

  1. Tresitssoffan Howard
  2. Jessica Hultén
  3. Bredvid soffans läsbelysning= "Min nya Läshörna"

 • Sofia Vestin skriver:

  1. Howard 3-sits soffa
  2. Jessica Hultén
  3. Efter att ha hivat ut min pojkväns gamla fåtölj som är sönderriven av en katt och numera hjälpligt täckt med ett noppigt tyg – skulle jag gladeligen ställa en grafitgrå Howard fåtölj på dess ställe.

 • Märta Linder skriver:

  1. Howard 3- sitssoffa.
  2. Jessica Hultén.

  Fåtöljen skulle jag placera i min 2-åriga dotters rum. En perfekt (och snygg) plats för att varva ner med lite sagostunder!

 • Victoria Sorling skriver:

  1. Howard 3-sits soffa
  2. Jessica Hultén
  3. Den skulle ha sin givna plats bredvid min grå Howard-soffa, den elegant klassiska stilen jag har i vardagsrummet skulle då bli komplett. Fåtöljen blir förstås min nya lyxiga läshörna.

 • Cecilia skriver:

  1. Howard 3-sits soffa
  2. Jessica Hultén
  3. Min man och jag har äntligen köpt en ny lägenhet, efter att ha bott på 35 kvadrat i 3,5 år. Nu har vi ett efterlängtat extrautrymme, som vi inreder till bibliotek/kontor. Där skulle den här fåtöljen vara den bästa lekkamraten!!

 • Moa L skriver:

  1. Howard 3-sitssoffa.
  2. Jessica Hultén
  3. I vardagsrummet skulle den få stå. Förmodligen skulle jag aldrig lämna den. Sen när jag lyckas spara ihop nog mycket pengar så kommer den få sällskap av en 3-sitsig svängd howard soffa. Att vara student och spara ihop till en soffa kanske inte är det lättaste men det ska gå. Dessutom att vinna en howard fåtölj vore ju helt underbart!

 • pysseliten skriver:

  1 howard tre sitt soffa
  2 Jessica hultén

  3 Jag skull placera den framför tv till mannen då han alltid fixar så fint åt mig hemma den skulle han va värd i jul;)

 • Pernilla skriver:

  1. Howard 3-sits soffa
  2. Jessica Hultén
  3. Jag skulle placera den fina Howard fåtöljen under vårat takfönster, där vill jag kunna sitta och titta ut på stjärnorna och mysa och ha det gott!

 • Emma Bengtsson skriver:

  Ooops… det verkar som att jag skickade en tom kommentar. Här kommer den ifyllda i alla fall!

  1. Howard 3-sitssoffa
  2. Jessica Hultén
  3. Fåtöljen skulle jag placera i vårt vardagsrum – inte i mitt eget rum faktiskt. Jag bor fortfarande hos mina föräldrar, men jag kan inte få bilden av fåtöljen vid våra stora vardagsrumsfönster ur mitt huvud. Morgonljuset liksom omfamnar det som står vid fönstrena, och jag kan tänka mig att fåtöljen kommer se dubbelt så mysig ut!

 • Erica skriver:

  1. Howard 3-sitssoffa
  2. Jessica Hultén

  Låt oss i denna sitta
  Och på vår brasa titta
  Den skulle absolut duga
  i vår mysiga gillestuga !

 • Pernilla skriver:

  1. Howard 3-sits soffa
  2. Jessica Hultén
  3. Jag skulle placera den fina Howard fåtöljen under vårat takfönster. Vore perfekt att kunna sitta och titta ut på stjärnorna, mysa och ha det gott i en fin möbel som denna.

 • Charlotte W skriver:

  Howard tresitssoffa
  Jessica Hultén
  Min fåtölj skulle få stå i buspråket i vrdagsrummet, en gammal ruggig trotjänare skulle genast bytas ut…

 • Wiveka skriver:

  1: 3-sits Howardsoffa
  2: Jessica Hultén
  3: Denna fåtölj i vitt skulle passa fint framför vår kakelugn.

 • Ida skriver:

  1. Howard 3-sits soffa
  2. Jessica Hultén
  3. I ett hörn bredvid bokhyllan tillsammans med en golvlampa och ett litet sideboard. Har länge letat efter en fåtölj att ställa där och fastnat för fåtöljer i samma/liknande modell men alltid tyckt att de varit för dyra. Perfekt tävling med andra ord! 🙂

 • Rickard Heldemyr skriver:

  1. Howard 3-sitssoffa

  2. Jessica Hultén

  3. Märker att vi har för mycket möbler, även att vi igår flyttade in i vårt första hus. Därför hade jag gett fotöljen till min polare Markus, som varit en ängel och hjälpt till massa med husrenoveringen.

  Hoppas på att jag kan chocka Mackan.

  Tack för en bra blogg.

 • 1. Howard 3-sitssoffa
  2. Jessica Hultén
  3. I vår stora prästgård har vi fortfarande en oinredd sal med 1700-talsmålningar på väggarna vilket i stort sett kräver ett möblemang mitt i rummet. Där skulle fåtöljen stå, riktad mot kakelugnen. Men den skulle behöva kompletteras med listettan och kanske en till fåtölj.

 • Märta skriver:

  1. Vilken produkt ligger etta på topplista hos TheHome.se?
  Svar: Howard 3-sitssoffa
  2. Vad heter TheHome's egen inredare?
  Svar: Jessica Hultén
  3. Var i ditt hem skulle du placera din Howardfåtölj om du vann? Motivera kort.
  Svar: I min nya, mycket lilla andrahands-etta i Malmö har jag tänkt inreda den oproportionerligt stora hallen till bibliotek med åskblå väggar och vita bokyllor. Jag hade inte än kommit på vad för slags sittmöbel som skulle passa när jag såg dagens lucka! Nu, efter att ha sett Howard finns det inte något alternativ. Howard passar perfekt som mitt sällskap bland böcker och artiklar.

 • Lotta skriver:

  1. Howard 3-sits soffa
  2. Jessica Hultén
  3. Jag behöver faktiskt ha en fin fåtölj i vardagsrummet, som bara är till mig och min gravidmage! 🙂

 • Marcus skriver:

  1. Howard 3-sits soffa
  2. Jessica Hultén
  3. Det skulle vara perfekt att placera fåtöljen i mitt lilla bibliotek så kan jag sitta skönt med en bra bok och njuta nu till jul.

 • Emma skriver:

  1. Howard 3-sits soffa
  2. Jessica Hultén
  3. Den skulle bli min vän Johans nya favorit plats i mitt vardagsrum.
  Idag är hans plats en gammal obekväm fåtölj och för att jag ska få ha soffan för mig själv så önskar jag honom en howard fåtölj! Perfekt för långa spelkvällar! 🙂

 • Anna M skriver:

  1) Howard 3-sitssoffa
  2) Jessica Hultén
  3) I ett hörn i huvudsalen
  där man gör de livviktiga valen.
  Eller i barnens rum
  där man busar och leker brum brum.
  Kanske skulle den kunna platsa i våra rum för bad,
  höja stil-temperaturen någon grad.
  Men mest skulle den nog i min mammas lägenhet bli älskvärd,
  i den skulle hon för barnbarnen berätta om sagornas magiska värld.

 • Hanna La skriver:

  1. Howard 3 sitssoffa
  2. Jessica Hultén
  3. Den skulle stå framför det halvstora fönstret med hyfsad utsikt för drömmar om huset vid havet med både stora fönster och öppen spis.

 • Sara skriver:

  1. Howard 3-sitssoffa
  2. Jessica Hultén
  3. Den fantastiskt vackra fåtöljen skulle få smycka min studentlägenhet. Jag skulle placera den i min pojkväns arbetsrum för att fira hans nya och första jobb 🙂 Håller tummarna och tackar för en fin tävling!

 • Anonym skriver:

  1. Howard 3-sits soffa
  2. Jessica Hultén
  3. Den skulle jag sätta i en hörn i mitt sovrum, där skulle jag sitta och skriva på en bok eller skissa i mitt ritblock. En äkta skaparhörna.

 • MyzaaN skriver:

  1. Howard 3-sitssoffa
  2. Jessica Hultén
  3. Denna underbaringen skulle få stå i min/vår läshörna! Den skulle passa så bra där! 😀

 • Maria skriver:

  1. Howard 3-sits soffa
  2. Jessica Hultén
  3. Den skulle jag sätta i en hörn i mitt sovrum, där skulle jag sitta och skriva på en bok eller skissa i mitt ritblock. En äkta skaparhörna.

 • Annie skriver:

  1. Howard 3-sits soffa.
  2. Jessica Hultén
  3. Platsen bredvid farfars jordglob, sitta och njuta och titta på världen.

 • Anonym skriver:

  1. Howard 3-sits soffa
  2. Jessica Hultén
  3. Den skulle passa perfekt i vårt sovrum.

 • Nike skriver:

  1. Howard 3-sits-soffa
  2. Jessica Hultén
  3.Jag skulle ha den i det tomma hörnet i mitt rum, mysa till den med snygga filtar och kuddar och skapa en liten mysig läshörna.

 • Martin R skriver:

  1. Howard 3-sitssoffa 6695:-
  2. Jessica Hultén
  3. Jag personligen skulle ställa den vid sidan av brasan med en läslampa med lite dovt ljus lutande över den. Lampan skulle lysa upp fåtöljen och fåtöljen skulle bli ännu trevligare, än den redan är att kolla på. Det skulle även bli en helt underbar plats att tillbringa de lugna lördagskvällarna över ett glas whiskey.

  Av just bara denna enkla anledning vill jag ha denna fåtölj.

 • maud weckman skriver:

  1; Howard 3 sitssoffa
  2; Jessica Hulten
  3; Kom på ett toppenställe;) lite otippat kanske men jag skulle ställa den i KÖKET =)…har renoverat en del och möblerat om så fick en tom vägg o tom yta…där skulle jag sitta och prata med käre maken när han lagar sin underbart goda mat…lr kanske sitta o njuta en stund med datorn i knät…men det 1a alt låter bäst enl mig…kunna umgås och samtidigt sitta som en drottning i köket! …ååååh vad underbart, e så nöjd med min alldeles nykläckta ide;) kramar <3<3<3

 • Vilje skriver:

  1 Howard 3-sitssoffa
  2 Jessica Hultén
  3 Jag skulle ställa den mittemellan bokhyllan och pianot, så att jag skulle kunna njuta av god läsning och samtidigt avnjuta sambons pianospel. En vacker pläd och en läslampa till, så skulle det bädda för massor med mysig kvällsgemenskap. Dessutom en ypperlig plats för godnattsageläsning! På så sätt skulle hela familjen få njuta av fåtöljen och få en fin mötesplats i vardagen.

 • Terese skriver:

  1) Howard tresitssoffa.
  2) Jessica Hultén
  3) Vi skulle ställa den i vardagsrummet där det idag ekar tomt. Den kommer att vara den första möbel man ser när man kommer in i vårt hus, och därmed får sätta tonen till vårt hem.

 • Tina L E skriver:

  1. Howard 3-sitssoffa
  2. Jessica Hultén
  3. I sovrummen, istället för skrivbordet som vi har där idag. Byter jobb mot läs- och surfmys i stilren fåtölj.

 • annazara skriver:

  1. howard 3-sits soffa
  2. Jessica Hultén
  3. Fåtöljen skulle bli stilsättaren i vårt nya 70-talshus som vi sparat väldigt länge till.

 • Alecc skriver:

  1. Howard 3-sitssoffa
  2. Jessica Hultén
  3. Vid boklådan i vår autistiske sons lekrum. Fåtöljen skulle vara "läsa-bok-fåtöljen".

 • Lena skriver:

  ETT: Howard tre-sits soffa
  TVÅ: Jessica Hultén
  TRE: I vår nya studio/ateljé. Där kan jag sitta och känna Meningen Med Livet när maken målar eller sonen musicerar.

 • Mikaela skriver:

  1. Howard 3-sitssoffa
  2. Jessica Hultén
  3. På ovanvåningen har vi ett allrum som inte alls är färdiginrett än (eller typ inte alls) där står vår gamla soffa och skäms i sällskap med en gammal IKEA-fotölj. En ny fin fotölj skulle ge mig inspiration till att få i ordning det här rummet.

 • Annie Pelldén skriver:

  1. Howard 3- sitssoffa
  2. Jessica Hultén
  3. Långt från barnens rum
  Det får bli mitt sovrum
  Howard kära vännen
  Det bli du och jag till kvällen

 • Gia skriver:

  1. Howard 3-sits soffa
  2. Jessica Hultén
  3. I vårt vardagsrum på nedervåningen där ljuset flödar in genom alla fönster.

 • Kristina skriver:

  1. Howard 3-sitssoffa
  2. Jessica Hultén
  3. Min sambo har länge drömt om en Howard-fåtölj till läshörnan i hemmabiblioteket, det skulle blir en fantastisk överraskning till honom.

 • lisa skriver:

  1. Howard 3-sitssoffa
  2. Jessica Hultén
  3. Howardfåtöljen skulle jag ställa i vårt sovrum. Den skulle vara perfekt som amningsfåtölj för mig och vår lilla bebis som kommer till sommaren. Tills dess kommer jag sitta jag i den och längta och fundera på barnnamn. 🙂

 • Rebecca skriver:

  1. Howard 3-sitssoffa
  2. Jessica Hultén
  3. I det nyrenoverade gästrummet skulle det passa alldeles perfekt med en skön fåtölj framför lilla kaminen. Eller då kanske gästerna aldrig åker hem?!

 • Carina skriver:

  1. Howard 3-sitssoffa
  2. Jessica Hultén
  3. Den är så vacker att den hade gjort sig i vilket rum som helst. Att efter en lång dag få sätta sig ner och njuta – upplevelse!

 • Sofia skriver:

  1. Howard 3-sitssoffa

  2.Jessica Hultén

  En så stilig madam skulle få trona framför brasan och vara helt katt-förbjuden!

 • L otta skriver:

  1) howard tresitssoffa
  2) Jessica Hultén
  3) i gästrummet. min mamma har efterlyst en fåtölj där och då syns den direkt från hallen o köket + ökar användningen av det rummet. klockrent!

 • amysvarld.blogspot.com skriver:

  1. Howard 3-sitssoffa
  2. Jessica Hultén
  3. Du skulle få bo i vårt vardagsrum då vår gamla vän har gjort sitt nu. Så du är en mycket efterlängtad ny vän som skulle känna dig mer än hemma direkt då vi skulle slåss om att klänga på dig 😉

 • Cecilia skriver:

  1. Howard 3-sitssoffa
  2. Jessica Hultén
  3. Denna fåtölj i Howardmodellen
  vill jag gärna krypa upp i framåt kvällen.
  Den skulle på alla vis
  passa bäst framför vår tv och öppna spis.

 • Hanna skriver:

  1. Howard 3-sitssoffa
  2. Jessica Hultén

  3. Nyligen separerad och saknar på tok för mycket möbler. Fåtöljen skulle passa som gjutet i mitt ekande vardagsrum.

 • Kristina skriver:

  1. Howard 3-sits soffa
  2. Jessica Hultén
  3. Jag skulle placera den i vårt stora kök så jag kan pösa ner i den med ett glas rött och njuta och titta på när min sambo lagar fredagsmysmaten.

 • Lena Birgersson skriver:

  1.Howard 3-sitssoffa
  2.Jessica Hultén
  Jag skulle sätta den fina fåtöljen i vardagsrummet. Den blir perfekt till jul bredvid den röda skinnsoffan vi har.
  Ser också att fåtöljen är som gjord för att sitta och sticka i, inga armstöd som är i vägen.

 • Ruth skriver:

  1. Howard 3-sits soffa

  2. Jessica Hultén

  3. Mitt i mellan hyllan och fönstret. Precis där det får plats en fåtölj, lampa och ett litet bord. Där man kan titta ut över kungsholmen och ser hur lamporna tänds.

 • Emma skriver:

  1. Howard 3-sits soffa
  2. Jessica Hultén
  3. Jag skulle placera den i hörnet vid bokhyllan. Med en bra läslampa skulle det bli den perfekta studiehörnan, både snygg och bekväm, där man säkert skulle vilja spendera ett par timmar om dagen i juridikens fantastiska värld 🙂

 • It's a house skriver:

  1. Howard 3-sitssoffa
  2. Jessica Hultén
  3. Jag skulle placera den i vår stora hall på övervåningen precis utanför min treåriga dotters rum. Från att ha velat ha oss vid sin sida när hon ska sova har hon nu blivit "stor tjej" (3år) och vill att vi ska sitta utanför i hallen medan hon somnar. Jag kan inte tänkta mig något bättre (och snyggare) än att få krypa upp med lappen i knät i en Howard och läsa igenom dagens lista på Bloglovin. En guldstund på dagen i en småbarnmammas liv!

 • Ulrica skriver:

  1. Howardsoffa
  2. Jessica Hultén
  3. Jag skulle ställa Howardfotöljen i vårt tv-rum och den skall vara paxad till MIG. ALLTID 🙂

  Kram Ulrica i Falköping

 • Ninnie skriver:

  1) Howard tresitssoffa.
  2) Jessica Hultén.
  3) Jag skulle sätta den i vardagsrummet i ena hörnan, den blivande läshörnan. Först skulle jag slå in den i en stor rosett och överaska min sambo för han vill verkligen ha en läsfåtölj (jag med för den delen)sen skulle den stå där på sin plats och ge glädje i flera flera år framöver! =)

 • Therese skriver:

  Howard 3 sits soffa

  Jessica Hultén

  Efter ha haft spjälsäng på spälsäng nu 4 år, får jag och min man nu äntligen "tillbaka" vårt sovrum. Så ut med det gamla och in med en Howard.

 • Bitte Kråkbo skriver:

  1) Howard tresitssoffa.
  2) Jessica Hultén
  3 in i mitt fina vackra sovrum är denna som gjord.

 • Elisabeth skriver:

  1. Howard 3-sitssoffa
  2. Jessica Hultén
  3. Skulle faktiskt placera den i ett hörn i mitt sovrum. För hur underbart är det inte att sitta i en fotölj, blicka ut genom fönstret (vart är snön?), lyssna på lite härlig julmusik & bara vara 🙂

 • Clara skriver:

  1. Howard tre sitssoffan.
  2. Jessica Hultén
  3. Jag är nu gravid och skulle behöva en skön fåtölj att sitta i när jag skall amma. + Som studentfamilj är det sista som inköps sköna möbler till vardagsrummet.

 • Karolina Broberg skriver:

  1) Howard tresittssoffa
  2) Jessica Hultén
  3) Fåtöljen Howard skulle ha en given plats i mitt sovrum där den tillsammans med en god bok hade utgjort en perfekt läshörna!

 • Victoria Svensson skriver:

  1. Howard 3-sitssoffa
  2. Jessica Hultén
  3. Fåtöljen skulle få bo i en bokhörna inne på vårt hemmakontor.

 • Elisa Huolman skriver:

  1. Howards tresitssoffa
  2. Jessica Hultén
  3. Brevid min soffa – där det gapar tomt och saknas en fåtölj!

 • Carin skriver:

  1) Howard tresitssoffa
  2) Hon heter Jessica Hultén
  3) Denna underbara fåtölj skulle jag placera i vårt blivande barnrum där jag kan sitta med kommande tillskottet och se ett liv växa upp.

 • Petra skriver:

  1) Howard tresitssoffa.
  2) Jessica Hultén
  3) Jag hade inhandlat ytterligare en fåtölj och de hade fått en hedersplats framför vår vackra öppna spis!

 • Jessie skriver:

  1. Howard tresitssoffa
  2. Jessica Hultén
  3. Den skulle få bli början till en mysig läshörna i vårt vardagsrum. Tänk en mysig Howardfåtölj, en snygg patchwork-matta och ett charmigt brickbord med en hög inspirerande tidningar och en vacker snittblomma.

 • Svar på dagens frågor:
  1: Howard 3-sitssoffa
  2: Jessica Hultén
  3: Howard skulle placeras intill vardagsrumsfönstret. Ljust, härligt, perfekt med sina låga armstöd, snyggt och alldeles underbart att sitta och amma i för en nybliven mamma <3

 • Susanne Friman skriver:

  1. Howard 3-sittssoffa
  2. Jessica Hulte'n
  3. Framför braskaminens värmande mys, krävs ingen närmare analys, passar perfekt precis just där, hjälp jag har i en fåtölj blivit kär….!!!!!

 • Oj vilken vinst, får jag ju vara med såklart…

  Svaren kommer här:

  1. Howard 3-sitssoffa
  2. Jessica Hultén
  3. Jag skulle ha fåtöljen uppe i vårt nya sovrum på ovanvåningen. Det är ett stort rum i vitt som är i princip oinrett just för tillfället. En säng ska dit… och sen hade ju fåtöljen passat perfekt 🙂

  Mvh Jenny

 • Monika skriver:

  1.Howard 3-sits soffa
  2. Jessica Hultén
  3. Fåtöljen skulle jag ha i köket, där kan någon sitta och snacka med mig när jag lagar mat, härligt.

 • Jenny skriver:

  Howard 3 sits soffa
  Jessica Hultén
  Jag skulle lyxa till det och placera den på vår altan i stugan. Där skulle jag sitta sena kvällar, invirad i en filt, lyssna på havet och försöka se stjärnor i den ljusa norrländska sommarnatten

 • Anonym skriver:

  1) Howard tre-sitssoffa.
  2) Jessica Hultén
  3) Jag skulle ha den inne i mitt kommande lilla mysrum,när dottern ska flytta ska vi göra om hennes rum till mitt lilla pyssel/mysrum. Sorry Hannah jag längtar:))

  God Jul Monica

 • EllenB skriver:

  Wow vilken fåtölj!

  1. Howard 3-sitssoffa
  2. Jessica Hultén
  3. Kanske något okreativt, men den där fåtöljen skulle göra sig fruktansvärt bra i mitt vardagsrum. Har länge tänk att en fåtölj skulle knyta ihop rummet på ett bra sätt, och den här fåtöljen skulle ju vara något alldeles extra!

 • Monica skriver:

  Förra inlägget,fick plötsligt en valp över tangent bordet och vips var inlägget borta,hihihi!

 • Anna R skriver:

  1. Howard 3-sits soffa.
  2. Jessica Hultén
  3. Det vet jag precis! Inte i mitt hem utan i min käre fars hem. Den där fornlämningen som han sitter i som till råga på allt har en sådan däringa uppfällbart benstöd som kommer upp från ingenstans efter ett ryck i en spak. Gräslig till utseendet och ett tyg man får migrän av. Skulle själv komplettera stolen med en pall så har han verkligen ingen ursäkt då jag sparkar ut fåtöljen – hela vägen till tippen! 🙂

 • Emelie skriver:

  1. Howard 3 sitssoffa ligger i topp!
  2. Jessica Hultén
  3. Den skulle få stå i vårt sovrum! Där behövs en mysig sittplats för alla nattmatningar som hör till när man har en liten bebis!

 • 1. Howard 3-sits soffa
  2. Jessica Hultén
  3. I min 4-månaders sons rum, som en perfekt amningsfåtölj om natten!

 • Vivi-Ann Johansson skriver:

  1. Howard 3-sits soffa
  2. Jessica Hultén
  3.Nära vår braskammin,där jag kan kura ihop mej med en spännande bok.

 • Elin skriver:

  Jag skulle gärna placera fåtöljen i ett vardagsrum, gärna mitt i rummet i sann engelsk anda. Problemet är bara att jag bor i ett studentrum, så jag antar att den hamnar i "finrumshörnet", där den får socialisera med min studentlitteratur och inspirera till läsning.

 • Daniela skriver:

  1. Howard 3-sits soffa
  2. Jessica Hultén
  3. Den skulle vara väldigt fin i vårt gästrum, vi är mitt uppe i renoveringen av det nu!

 • Anna L skriver:

  1. Howard 3-sitssoffa

  2. Jessica Hultén

  3. I en hörna i sovrummet – perfekt att avsluta dagen i den och varva ner och summera dagens händelser.

 • Per skriver:

  1. Howards 3-sitssoffa
  2. Jessica Hultén
  3. I biblioteket. Framför kakelugnen. Slut på ömmande bak orsakad av uråldrig fåtölj – vilka härliga lässtunder det kommer att bli! Du och jag Howard..

 • Lisa inh skriver:

  1. Howard 3-sits soffa
  2. Jessica Hultén
  3. Den skull få stå framför fönstret i "vår" friggebod vid sväröräldrarnas stuga vid Östgötakusten. Sen skulle jag och våra tre döttrar kivas om vem som skulle få sitta och se ut över vattnet….

 • Anonym skriver:

  1) Howards 3-sitssoffa

  2) Jessica Hultén

  3) Den skulle få stå i sovrummet, som skön läsfåtölj i lugn och ro när ungdomarna ockuperat vardagsrummet. Härligt!

 • Monica skriver:

  Hej,
  Här kommer mina två första svar som inte är he1t olikt alla andras:
  1/ Howards 3-sitssoffa
  2/ Jessica Hultén
  Svaret på nästa fråga är inte så väldigt intressant egentligen, men:
  3/ I vårt nyrenoverade underbara sovvänliga och vackra sovrum. I hörnet vid fönstret under hyllan med alla ljudböcker!

 • Marie skriver:

  1. Howard 3sits soffa
  2. Jessica Hulte'n
  3. Lite komiskt faktiskt-var inne på The homes hemsida för några veckor sedan då jag varit på jakt efter en vit Howard fåtölj att ha i sovrummet så att jag kan sitta lite skönt när jag är uppe och ammar på nätterna. Just då var den slut i vitt som är färgen jag är ute efter. Så, platsen är given 🙂

 • Jess skriver:

  1) Howardsoffa 3-sits
  2) Jessica Hultén
  3) I vardagsrummet i mitt föräldrahem. Där kan jag njuta när jag är på besök. Men framförallt unnar jag mina föräldrar att få läsa sina favoritböcker uppkrupna i den. Bästa glädjen är absolut den delade!

 • Mikael skriver:

  1) Howards 3-sitssoffa

  2) Jessica Hultén

  3) Den skulle få stå i sovrummet, som skön läsfåtölj i lugn och ro när ungdomarna ockuperat vardagsrummet. Härligt!

 • Emelie skriver:

  1. Howard 3-sits soffa .

  2. Jessica Hultén

  3. Jag skulle placera den i mitt "myshörn" i mitt gästrum där jag brukar sitta och läsa och slappna av efter en hektisk dag.

 • mariana bohlemark skriver:

  1) Howard 3-sits soffa
  2) Jessica Hultén
  3) Framför tv-spels konsolen!

 • Jamie says dream skriver:

  1. Howard 3-sits soffa
  2. Jessica Hultén
  3. Det finns faktiskt en tom plats i mitt vardagsrum som bara väntar på en skön fåtölj! Slängde ut soffdelen av min kombination divan/tvåsitssoffa för att den inte var skön att sitta i (för hård) och har tänkt att ersätta den med en fåtölj. Howardfåtöljen skulle hamna nära fönstren, med utsikt mot trädtopparna på gatan utanför. Den skulle kompletteras med en läslampa, ett litet bord för tekoppen och en mjuk filt som jag skulle svepa om mig när jag sitter i timmar och läser. En klassisk fåtölj som den här passar i stort sett i varje hem!

 • Jennie skriver:

  1) Howard tresitssoffa.
  2) Jessica Hultén
  3) Den skulle ha en given första plats i mitt vardagsrum som så länge saknat en fåtölj men i och med att jag studerar inte haft råd att köpa en! 🙂

 • Patrik skriver:

  1) Howard tresitssoffa.
  2) Jessica Hultén
  3)Till min älskling i försenad morgon gåva,hon är mitt allt och hon älskar Howard möblerna.Nu kan hon börja med denna härliga fåtölj.
  Till mitt hjärta <3

 • Hanna skriver:

  1. Howard 3 sits soffa
  2. Jessica Hultén
  3.I ett hörn där inget händer för då skulle hörnet fyllas av bekvämlighet och skönhet.

 • Conny skriver:

  1. HOWARDS 3-sits soffa
  2. JESSICA HULTÈN
  3. I blickfånget i vardagsrummet där alla kan den se, stolt visa att jag blivit en ve´,sätta mig ner och njuta, all stress och jobb bortskjuta.

 • Emma skriver:

  1. Howard 3-sits soffa.
  2. Jessica Hultén
  3. Jag skulle placera fåtöljen i min pojkväns nybyggda lägenhet på Kungsholmen. Hans föräldrar har denna fåtölj och på detta kan han få känna det lite som att han är i sitt barndomshem trots att han befinner sig 100 mil hemifrån.

 • Hanna skriver:

  1. Howards 3-sitssoffa
  2. Jessica Hultén
  3. Jag skulle placera den i vardagsrummet(där syns den tydligt och får den uppmärksamhet den är värd) bredvid bokhyllorna så att jag skulle kunna krypa upp i den omsvept av en filt och njuta av en riktigt bra bok.

 • Clara skriver:

  1. Howard 3-sits soffa
  2. Jessica Hultén
  3. Framför ett fönster i vardagsrummet med utsikt över havet, Öresundsbron och Köpenhamn.

 • Ewa skriver:

  1. Howard 3-sits soffa
  2. Jessica Hultén
  3. Den skulle få stå som ett vackert smycke i hallen och säga välkommen in!

 • Mona Gustavsson skriver:

  1.Howard 3sits soffa
  2.Jessica hulte´n
  3.Den skulle få flytta in i vårt vardagsrum jämte vår svarta tygsoffa behöver en ny fåtölj då våran är utsliten tänk om man kunde ha turen att vinna!!! vore bästa julklappen ever!!

 • Lisa S skriver:

  1. Howards tresitssoffa!
  2. Jessica Hultén (som fö är mkt duktig, har haft kontakt med henne för flera år sen ang färgsättning!!)
  3. I vardagsrummet, i en hörna, så att jag antingen kan sitta i den när jag ser på TV eller krypa upp och läsa en bok!! (och så skulle mina syskonbarn älska att softa i den när de hälsar på faster och hänger!!!) Håller tummarna för denna fantastiska vinst!!! Mvh Lisa Ståhle

 • Catrin skriver:

  1. Produktette är Howard tresits soffa.
  2. Jessica Hultén är inredare.
  3. Min Howard skulle jag placera framför braskaminen, bredvid ett litet avlastningsbord med plats för en kopp kaffe.

 • e skriver:

  1. Howard 3-sits soffa.
  2. Jessika Hultén.
  3. Ingenstans i vår nuvarande lägenhet men däermot i vår alldeles nya lägenhet som vi ska flytta till. Där får vi ett rum "över". Ett lyxrum där vi ska ha bokhyllor, varm belysning, favorittavlorna och gärna en Howard också.

 • Lisa skriver:

  1. Howard tresitssoffa
  2. Jessica Hultén
  3. Jag skulle placera den i köket – hemmets hjärta- bredvid bänken snett om altandörren. Där kan någon goding slå sig ner och underhålla mig medan jag lagar mat eller bakar! Ett fint fårskinn skulle passa fint…
  /Lisa

 • Dennis skriver:

  1 Etta är Howard 3-sits soffa
  2 Jessica Hultén, Sober design
  3 Jag vet inte vart jag ska ha en fåtölj men det kan nog min flickvän luska ut.. det är ju trots allt hon som ligger bakom min medverkan och allt annat här hemma! 😀

 • Ingrid J skriver:

  1.Howards 3-sitssoffa
  2.Jessica Hultén
  3.Den skulle nog få stå i vardagsrummet. Man kan aldrig få för många sittplatser.

 • Beata Kolakowski skriver:

  1. Howard 3-sits soffa
  2. Jessica Hultén
  3. Min Howard-fåtölj skulle jag placera i vardagsrummet tillsammans med andra soffor och fåtöljer i olika pastellfärger.

 • Kristin skriver:

  1. Howards tresitssoffa
  2. Jessica Hultén
  3. Jag skulle ställa den i sovrummet. Har länge velat ha en läsplats där, och en skön fåtölj att slå sig ned i och brodera/läsa/lösa korsord/dricka en kopp te. Samt att jag vill ha en lite ljusare och romantisk stil där än i övriga lägenheten, så den skulle passa perfekt!

 • Anna N skriver:

  1. Howard 3-sitssoffa toppar listan.
  2. Jessica Hultén heter TheHomes egen inredare.
  3. Åååhhh….Det är bara Howardfåtöljen som fattas i vår nya, tyvärr ej färdiga, läshörna i vårt vardagsrum. Vår svarta golvläslampa från Bestlite finns redan på plats och väntar… 🙂 Jag skulle sitta i den fina Howardfåtöljen och höra brasan spraka och läsa en riktigt bra bok!

 • Petra Liuski skriver:

  1. Howard 3-sitssoffa
  2. Jessica Hultén.
  3. Jag skulle byta ut de anskrämliga skinnfåtöljerna från 1980 och placera en Howardfåtölj i vardagsrummet sär den kan nyttjas dagligen och slitas med kärlek. Drömmen är en Howardgrupp men den tycks inte vara i närheten de närmaste tio åren så denna fåtölj skulle få mig att känna mig belåten tills dess att den får sällskap.

 • Cicci skriver:

  1, 3 sits Howardsoffa
  2, Jessica Hultén
  3, Fåtöljen har en självklar plats framför vår öppna spis! Den skulle vara pricken över i:et i vårt engelskinspirerade vardagsrum!

 • Anna skriver:

  1. Howard tresitssoffa

  2. Jessica Hultén

  3. Den skulle få stå vid fönstet snett emot soffan i vårt vardagsrum, då bildas en cirkel av sköna möbler, perfekt för när vi har gäster, och perfekt dagsjlus för läsning.

 • Ellen skriver:

  1. Howard 3-sitssoffa
  2. Jessica Hultén
  3. Den skulle placeras i lägenheten som jag hyr i andra hand. Fåtöljen skulle välkomnas med öppna armar då hela lägenheten i övrigt är fylld med ägarens prylar.

 • Lisa skriver:

  1. Howard 3-sitssoffa
  2. Jessica Hultén
  3. I sovrummets fönsternisch! Min man och jag har olika arbetstider och har därför ganska korta kvällar tillsammans; när jag går och lägger mig sätter han sig i vardagsrummet för att läsa. Med en läsfåtölj i sovrumsnischen skulle vi kunna vara tillsammans i samma rum utan att störa varandra med tända sänglampor!

 • A viktoria Hedlund skriver:

  1.Howard 3-sits soffa
  2.Jesica Hultèn
  3. Den skull passa som handen i handsken eftersom jag just separeret och blivit av med soffa o fotölj!!!
  God Jul!

 • Carolina skriver:

  Howard 3-sitssoffa
  Jessica Hultén

  I vårt sovrum hade den passat perfekt. När lugnet har lagt sig på kvällen, alla barn sover efter lämning, hämtning, byte, matning, nattning och allt däremellan, kryper jag upp i min drömfotölj och bara njuter av lite tid på tu man hand med mig själv och en inredningstidning

 • A viktoria Hedlund skriver:

  1.Howard 3-sits soffa
  2.Jesica Hultèn
  3. Den skull passa som handen i handsken eftersom jag just separeret och blivit av med soffa o fotölj!!!
  God Jul!

 • Anneli skriver:

  1. Howard tre-sits
  2.Jessica hult'en
  Åh hade jag en sådan skulle jag placera den i vardagsrummet. Jag skulle skapa en liten ostörd hörna att rymma till för att hämta andan och fylla på med lite energi. Det behövs i vardagssnurret och det härliga livspusslet. Detfinns bara en jag kan tänka mig bjuda med in i energihörnan – och det är Howard!

 • suss skriver:

  1. Howard 3-sitssoffa
  2. Jessica Hultén
  3. Fåtöljen skulle stå i vardagsrummet. Sedan skulle jag komplettera med bästsäljaren(howardssoffa -3-sits)för att vi håller just på att bestämma vilken ny soffa vi skall köpa. Det skulle bli bra och något man inte tröttnar på.Så får det bli!

 • Lina skriver:

  1. Howard 3-sits soffa ligger etta på topplistan.
  2. TheHome's egen inredare heter Jessica Hultén.
  3. Jag skulle placera den i vårat vardagsrum, en plats för mig att sitta på när barnen leker i vardagsrummet.

 • Jeanette skriver:

  1.Howard 3-sits soffa
  2.Jessica Hultén
  3.Howardfåtöljen skulle snabbt få byta plats med den knarrande/solkiga Clubfåtöljen från gamla Metz på 90-talet!Där blir platsen för avkoppling…att krypa upp i & läsa, lyssna på favoritlåtarna eller en njuta av en bra film…

  Mvh Jeanette

 • Sofie skriver:

  1. Howard 3-sitssoffa
  2. Jessica Hultén
  3. Den skulle jag placera i vardagsrummet där jag skulle sitta om kvällarna och virka eller läsa sagor med barnen!

 • Anonym skriver:

  jättefin blogg

  besök min blogg och bestäm priset på varorna
  http://www.saleeveryday.blogg.se

  http://www.saleeveryday.blogg.se
  http://www.saleeveryday.blogg.se

 • Hanna skriver:

  1. Howard 3-sitssoffa
  2. Jessica Hultén
  3. Den skulle passa perfekt i mitt vardagsrum, där det för tillfället saknas en fin fotölj.

 • Mikael K skriver:

  1. Howard tresitssoffa
  2. Jessica Hulten
  3. Den skulle stå i vardagsrummet, inte långt ifrån braskaminen, med en golvlampa, ett litet bord och på bordet skulle en spännande bok ligga samt en ask praliner. Lycka!

 • Anna skriver:

  1. Howard 3-sits soffa
  2. Jessica Hultén/Sober design
  3. Hemma hos mig hade den fått sin plats i hallen. Något skönare att sjunka ner i när man tar av sig skorna efter en lång arbetsdag kan knappast finnas, risken är väl bara att man lätt skulle fastna där!

 • Anonym skriver:

  1. Howard 3-sitssoffa
  2. Jessica Hultén
  3. I mitt sovrum, skulle passa perfekt där i stället för den simpla trästol som står där nu.

 • Lina skriver:

  1. Howard 3-sitssoffa
  2. Jessica Hultén
  3. Då jag precis har flyttat hemifrån och in i egen lägenhet skulle den få en plats i mitt annars ganska tomma vardagsrum, där den skulle passa perfekt!

 • Johan skriver:

  Ett) Howard tresitssoffa.
  Två) Jessica Hultén
  Tre) Den hade hamnat i sovrummet. Perfekt att kunna dra sig undan dit och läsa en bok när TV'n står igång på högsta volym i vardagsrummet.

 • Cathrin Magnusson skriver:

  1. Howard 3-sitssoffa
  2. Jessica Hultén
  3. Den skulle få stå i min hall, bredvid min svarta byrå och min cerisa matta. Den skulle passa in som en smäck! Plus, att jag äntligen skulle kunna stryka en punkt på min önskelista! 🙂

 • Anonym skriver:

  1) Howard 3-sitssoffa
  2) Jessica Hultén
  3) Jag vill skapa en mysig läshörna i ett hörn av vardagsrummet där det nu står en hård och obekväm liten fåtölj som jag mer än gärna hade bytt ut mot en mysig Howard-fåtölj!

 • Therese skriver:

  1) Howard 3-sitssoffa
  2) Jessica Hultén
  3) Jag vill skapa en mysig läshörna i ett hörn av vardagsrummet där det nu står en hård och obekväm liten fåtölj som jag mer än gärna hade bytt ut mot en mysig Howard-fåtölj!

  (Missade att skriva ut namn och e-post i förra inlägget… :))

 • Emelie skriver:

  Howard 3-sits soffa
  Jessica Hultén

  Skulle placera den så jag kan titta ut genom mitt balkongfönster på naturen utanför.Sätta äggklockan på ringning och lyfta från min kontorsstol framför datorn, där jag annars sitter klistrad vid mitt jobb.

  Risken är att jag blir sittande i denna sköna fåtölj, men det kan jag behöva, då jag till viss del förmodligen redan " gått in i väggen" men inget fel hittas på mig.Kanske kan fåtöljen bli min räddare i nöden.

 • Christine skriver:

  1. Howard tresitssoffa
  2. Jessica Hultén såklart!
  3. Jag skulle ställa den i hörnet i det lilla rummet, vid fina fönstret med utsikten över takåsarna.

 • jonas skriver:

  1. Howard 3-sitssoffa
  2. Jessica Hultén
  3. Då jag inte vill ha den i köket eller på badrummet så blir det automatiskt i mitt sovrum där jag hellre ligger i sängen än sitter i den slitna läderfåtölj som inte är imponerande ur ergonomisk synpunkt.

 • Maria skriver:

  1. Howard 3-sitssoffa
  2. Jessica Hultén
  3. Jag skulle ställa den fantastiska fåtöljen i vardagsrummet i min planerade läshörna (som nu stått tom i 1 år..). Frågan är om det vore jag eller katten som skulle sitta där mest? 🙂 Det vore en dröm att få vinna den!

 • erica skriver:

  1.Howard 3-sits
  2. Jessica Hultén
  3. I min mors 75kvm stora kök, en plats där man umgås.

 • Cecilia Karlsson skriver:

  1. Howard 3-sits soffa.

  2. Jessica Hultén, från Sober design.

  3. Vi har ett bibliotek som endast är inrett med bokhyllor och en läslampa(sedan vi flyttade till hus förra hösten). Denna skulle passa jättefint att krypa upp i!

 • Emma Bengtsson skriver:

  1. Howards 3-sitssoffa
  2. Jessica Hultén
  3. Jag skulle sätta fåtöljen framför braskaminen. Perfekt med plats nog att krypa upp med två små barn och läsa en saga när det blivit mörkt ute och det är dags att varva ner.

 • Maryam skriver:

  1) Howard 3-sitssoffa
  2) Jessica Hulten
  3) Den hade jag lagt i mitt sovrum så jag äntligen kan få mig en läshörna som jag så länge längtat efter. Tidigare hade jag en stor bokhyllan där men sålde den på blocket i lördags så det passar mig perfekt att den kommer nu!

 • Charlotte Bladh skriver:

  1. Howard 3-sitssoffa
  2. Jessica Hultén
  3. Howardfåtöljen skulle definitivt få en hedersplats i mitt uterum/loggia där jag inrett i fransk stil. Där skulle jag sitta hela vintern och sniffa på apelsinträden under min tokvarma ullpläd.

 • Mia skriver:

  1. Howard 3- sitssoffa
  2. Jessica Hultén
  3. I sovrummet, långt från TVn i vardagsrummet

 • Tomas skriver:

  1. Howard 3-sitssoffa
  2. Jessica Hultén
  3. Intill balkongen i vardagsrummet. Då kan jag glänta lite på dörren och få lite frisk luft medan jag plöjer igenom mitt alldeles för stora (enligt makan)bibliotek.

 • Emma skriver:

  1. Howard 3-sitssoffa
  2. Jessica Hultén

  I mitt vardagsrum med min ärvda Jetson, min äkta matta, min nyinköpta AJ golvlampa, står en Howard fåtölj…"The Home" is completed!

 • Maria skriver:

  1. Vilken produkt ligger etta på topplista hos TheHome.se
  2. Vad heter TheHome's egen inredare?
  3. Var i ditt hem skulle du placera din Howardfåtölj om du vann? Motivera kort.

 • Maria skriver:

  1. Howard 3-sits soffa
  2. Jessica Hultén
  3. Jag skulle placera howard fotöljen på bästa plats framför den öppna spisen så att jag kan sitta där och mysa med en kopp te och en inredningstidning.

 • Jenny R skriver:

  Skojar du med mig?!! Vilken underbar julklapp.
  Här håller jag verkligen alla tummar och tår.

  1. Howard 3-sitssoffa
  2. Jessica Hultén
  3. Helt klart i vårt vardagstrum. Planerar den kommande renoveringen och har haft Howardfåtöljen på drömlistan. Vi har ett väldigt avlångt vardagsrum. Möblering med soffa och fåtölj ger en mer ombonad känsla och den klassiska fåtöljen skulle verkligen förgylla helheten.

 • Åsa skriver:

  1. Howard 3-sits soffa
  2. Jessica Hultén
  3. Vi har ett hörn i vårt kontor/"bibliotek"/gästrum som skriker efter en mysig läsfåtölj. Golvlampa, brickbord, böcker, pläd, stearinljus och tekopp finns redan på plats och väntar på mysiga och avkopplande stunder!

 • Moa skriver:

  1. Howard 3-sits soffa

  2. Jessica Hultén från Sober design

  3. I mitt vardagsrummet/sovrum (kalasbra planerad etta) i hörnet bredvid mina fönster. När jag är ensam skulle jag kunna sitta där och kika ut över träden uppe vid Landala kapell med min lagbok i knät. När alla mina fina vänner är på besök (de har numera slutat knacka på dörren utan går raka vägen in haha) så skulle vi kunna dra den närmare soffan och sängen så att ännu fler får plats!

  Kram!

 • Zandra skriver:

  1. Howard 3-sits soffa
  2. Jessica Hultén
  3. Den skulle stå i vårt vardagsrum, som just nu har alldeles för få sittplatser!

 • Michaela skriver:

  1. Howard 3-sitssoffa
  2. Jessica Hultén
  3. I Vardagsrummet framför Tv:n. Jag skulle kunna plugga i den eftersom jag har problem med ryggen och denna ser väldigt skön ut.

 • Nickan skriver:

  1: Howard tresitsoffa
  2: Jessica Hultén
  3: I min 9-åriga dotters " nya" rum. Hon vill ha en läshörna och denna fåtölj skulle göra sig riktigt bra där tillsammans med en kudde och en mysig pläd. Hon skulle bokstavligt talat försvinna in i böckernas underbara värld sittandes i en Howardfåtölj.

 • Elin skriver:

  1. Howard 3-sits soffa
  2. Jessika Hultén
  3. Vi ska bygga nytt hus och vi kommer få ett mysigt rum med ryggåstak, öppenspis och härliga fönster ned mot vattnet. Fåtöljen skulle passa perfekt för att kunna mysa med barnen innan nattningen med en fin filt och duntofflor på fossingarna!!

 • Annika skriver:

  1. Howard 3-sitssoffa.
  2. Jessica Hultén.
  3. Jag skulle placera den i ena hörnet i sovrummet tillsammans med en läslampa. Saknar en läshörna där man kan krypa upp med en bra bok, en kopp te och en filt.

 • Sanna Nilsson skriver:

  På (välförtjänt) förstaplats ligger Howard 3-sits.

  The Home´s inredare heter Jessica Hultén.

  Efter att ha tjatat hål i huvudet på min sambo om införskaffandet av just en Howardfåtölj antar jag att jag inte skulle ha något annat val än att placera den i gästrummet/läsrummet (så att jag kan sitta där inne så han får vara ifred, utan tjat). Givetvis skulle jag inte ha något emot det då det är just en skön, klassisk fåtölj som saknas i det rummet.

 • Jennie skriver:

  1. Howard 3-sits soffa
  2. Jessica Hultén
  3. Finns det något annat ställe att placera den än invid bokhyllan (som är stooor hos en bibliotekarie som jag), bredvid ett litet bord där tekoppen och den nybakta kakan passar perfekt? Där skulle den i alla fall hamna hemma hos mig!

 • Carro skriver:

  1. Howard tre-sits soffa
  2. Jessica Hultén
  3. Den skulle nog få byta rum regelbundet, men just nu vill jag ha den framför sovrumsfönstret och blicka ut över "byn". Där och då skulle jag stressa ner som mest. Sitter gärna där och "ugglar" över jul och nyår:-)

 • 1. Den lättaste frågan, Vntage Sideboard Trunk (http://thehome.se/mobler-inne/bord/soffbord/vintage-sideboard-trunk/) är min överlägsna etta. Den skriker mitt namn! Älskar sådana möbler.
  2. Jessica Hultén
  3. I mitt sovrum, där jag också har alla mina kläder. Jag har alltid tyckt att det ser så mysigt ut med en fåtölj i sovrummet och intill klädställningen. Någonstans där man bara kan sjunka ner.. med en tidning eller laptop.. Jag gillar nämligen inte att sitta i sängen eftersom jag förstör bäddningen.. (haha) sen matchar fotöljen väldigt lämpligt allt annat där inne också… 😛

  Sjukt många som är med i den här tävlingen, men det förstår man ju med ett sådant pris! 🙂

 • Maria W Modin skriver:

  1. Howard 3-sits
  2.Jessica Hultén
  3. Min Howardfåtölj skulle få flera platser, då den med sina hjul kan följa mig:-) Framför fönstret i burspråket när snön faller, och fåglarna äter på kärven, vid den sprakande elden när kylan kryper närmre och vid barnens säng när nattlampan tänds och godnattsagan läses.<3

 • Johanna skriver:

  1. På första plats ligger fåtöljens "storebror" Howard tresits-soffa
  2. Inredaren heter Jessica Hultén
  3. Jag bor utomlands och har precis skaffat en liten friggebod hos mina föräldrar, som ska bli min egen lilla oas när jag är i Sverige. Där hoppas jag kunna mysa ner mig i denna härliga fåtölj med lite levande ljus, en kopp the och en god bok. Kan inte bli så mycket bättre faktiskt!

 • Katarina skriver:

  1. Howard 3-sits soffa
  2. Jessica Hultén
  3. I ett hörn i mitt vardagsrum, bredvid bokhyllorna, vid altandörren.. en hörna som bara läääängtar efter en läsfåtölj!

 • Aline skriver:

  1. Howard 3-sitssoffa
  2. Jessica Hultén
  3. Om jag skulle vinna en Howard fåtölj så skulle jag faktiskt ge bort den till mina fina föräldrar som precis har sålt mitt barndomshem och ska bryta upp från gamla vanor och ännu äldre möbler. Den skulle vara helt underbart fin framför den öppna spisen i deras nya lägenhet!

 • Anna Johnson skriver:

  1. Howard 3-sits soffa
  2. Jessica Hultén
  3. Min fåtölj skulle ställas framför den öppna spisen så att jag kan sitta där o läsa en god bok o bara njuta!

 • Nina Gunnarsson skriver:

  Då jag precis köpt min första lägenhet så skulle denna möbel placeras i centrum då det skulle vara den ända möbel jag äger, rummet skulle helt enkelt designas kring den!

 • Tove - Formfront skriver:

  1. Först ligger Howard 3-sitssoffa
  2. Jessica Hultén
  3. Jag skulle vilja placera Howardfåtöljen bredvid min makes gitarrhörna så jag kan krypa upp i fåtöljen och lyssna på när han spelar och sjunger om kvällarna!

 • Bruden skriver:

  – Howards 3-sitssoffa

  – Jessica Hultén

  – Jag skulle ställa den i mitt sovrum och ha som en mysigt fåtölj att läsa och slappa i.

 • Sara skriver:

  1. Howard 3-sits soffa
  2. Jessica Hultén
  3. Den hamnar i vårt stora allrum som fungerar både som ett extra tv-rum och kontor. Det blir en mysfåtölj där barnen kan krypa upp och mysa med en bok eller se på tv och en läsfåtölj för oss vuxna när såna tillfällen ges:).

 • Kajsan skriver:

  1. Howard 3-sits soffa 2. Jessica Hultén
  3. I köket! Var annars? Det är ju där jag är.

 • jenny skriver:

  Åh herregud! Vilket pris! Hoppas hoppas hoppas!

  1. Howard 3-sits soffa
  2. Jessica Hultén
  3. Jag jobbar mkt hemifrån och skulle placera den i mitt arbetsrum och göra mina många långa timmar med min dator i knät lite härligare. Jag skulle sitta med en kopp te bredvid och mysa i stora lag. Att lyxa till arbetsdagen med en underbar fåtölj helt enkelt.

 • åsa g skriver:

  känns smått omöjligt att tävla med så många tävlande. =/
  1. Howard 3 sits soffa
  2 jessica hultén
  3. jag som är nyutbildad möbeltapetserare har många möbler att göra till kunder m.m. men NÄR ska man ha tid att göra sig en egen fåtölj. har förökt hitta en sliten på auktion och klä om, men som sagt. jag har inte tiden.. man kan ju bara önska sig en howard fåtölj till sig själv =) god jul!

 • Sofia skriver:

  1. Howard 3-sits soffa
  2. Jessica Hultén
  3. I ett tomt och oanvänt hörn i vardagsrummet. De skulle passa enormt bra till min nya ärvda golvlampa som jag skaffat nya el kablar och en ny skärm till. En te och myshörna.

 • Annica skriver:

  1. Howard 3-sits soffa
  2. Jessica Hultén
  3. Precis en sån fåtölj skulle jag vilja ha vid fönstret i vårt matrum/bibliotek. En mysig fåtölj att krypa upp i med en bra bok och en kaffekopp.

 • Anna skriver:

  1. Howard 3-sitssoffa
  2. Jessica Hultén
  Vi skulle placera den under snedtaket i hörnet av vårt vardagsrum, där har det saknats något länge nu. En sagostundshörna där vi kan krypa upp med våra två små pojkar.

 • Maria skriver:

  1. Howard 3-sits soffa
  2. Jessica Hultén
  3. En så'n fåtölj skulle va' bara min
  den skulle stå i "arbetshörnet", mitt eget krypin
  där skulle den stå och vara fin
  att krypa upp med en bok och ett glas vin
  det skulle ge ro i sinn

  /Maria
  (som helt misslyckades med inlägget innan)

 • Staffan Forssberg skriver:

  1) Howard tresitssoffa.
  2) Jessica Hultén
  3) Framträdande

 • Tove skriver:

  1. Howard 3-sits soffa
  2. Jessica Hultén
  3. Jag skulle ställa den i vårt stora och lite ödsliga kök, nära spisen. Då skulle jag kunna sitta och kura och pladdra på när min älskling lagar middag (jag är så dålig på mat!). Vi har inte så mycket tid tillsammans på kvällarna eftersom han pendlar långt, så varje stund tillsammans är viktig!

 • Sarah skriver:

  Howard tresitssoffa ligger etta, inredaren heter Jessica Hultén och Howard skulle hamna i det sovrum vi just nu planerar en remake av. Lugn, harmoni och avkoppling!

 • anne.maj skriver:

  1.3 sits howardsoffa
  2.Jessica Hulten
  3. Den skulle få sätta stilen i vårat vardagsrum vars renovering är på planeringsstadiet. Helt underbart skulle det bli nu när barnen är mer eller mindre vuxna och på väg att flytta hemifrån och vi ska börja ett "nytt" liv med prio på enbart OSS!

 • mia b skriver:

  1. Howard tresittssoffa
  2. Jessica Hulten

  Jag skulle placera den i vår läshörna med alla mina favoritromaner inom räckhåll och med utsikt över braskaminen. Men sen skulle jag genast tillverka en "upptaget"-skylt så att den alltid stod ledig och väntade på mig!

 • Veronica skriver:

  1. Howard 3 sits soffa
  2. Jessica Hultén
  3. "Howard" skulle få stå i mitt hobby/dansrum. När jag pysslat och dansat färdigt skulle jag slänga mig i fåtöljen med en god bok.

 • EmmaP skriver:

  1. Howard tresitssoffa
  2. Jessica Hultén
  3. Nu i vinter skulle den får stå i läshörnan, men till sommaren får den flytta ut på balkongen så jag har något mjukt och gott att sitta o se på utsikten i.

 • Alexandra skriver:

  Oj!! Nästan ingen idé att slänga sig in här men jag kör ändå.

  1) Howard 3-sitssoffa
  2) Jessica Hultén
  3) Fåtöljen skulle få stå i min och min killes lilla etta och därmed vara den helt klart snyggaste möbeln vi äger, tills vi är färdigpluggade åtminstone!

 • guldmulten skriver:

  1. Howards tresitssoffa
  2. Jessica Hultén
  3. Den skulle stå i det sk kontoret/biblioteket så man kan krypa upp i den med en bok en filt och en varm kopp te

 • Linda skriver:

  1. Howard 3-sitssoffa
  2. Jessica Hultén
  3. Min man har ingen egen liten plats här hemma som vi andra i familjen har. Barnen har sina rum och jag mitt pysselrum, men han har inget. Så jag skulle göra iordning en hörna åt honom i vardagsrummet där han kan sitta bekvämt och dricka virre och läsa en bok som han så gärna gör ibland. För det är han värd!

  Mvh Linda

 • guldmulten skriver:

  1. Howards tresitssoffa
  2. Jessica Hultén
  3. Den skulle stå i det sk kontoret/biblioteket så man kan krypa upp i den med en bok en filt och en varm kopp te

 • Lisa skriver:

  1. Howard 3 sits soffa
  2. Jessica Hultén
  3. Det var ju lite roligt att det är just Howard som är i luckan idag.. Mina planer för vardagsrummet innehåller just en sån, vid kaminen tillsammans med ett litet bord och en fin läslampa. Dock är maken svårövertalad om just den modellen. Men vänta bara tills den står där! 😉

 • Viktoria skriver:

  1. Howard 3-sits soffa ligger etta på topplista hos TheHome.se.
  2. TheHome's egen inredare heter Jessica Hultén.
  3. Jag skulle placera min Howardfåtölj framför den öppna spisen! Då skulle jag sitta som en prinsessa med mina inredningstidningar!

 • Linda skriver:

  1. Howard 3-sitssoffa
  2. Jessica Hultén
  3. Min man har ingen egen liten plats här hemma som vi andra i familjen har. Barnen har sina rum och jag mitt pysselrum, men han har inget. Så jag skulle göra iordning en hörna åt honom i vardagsrummet där han kan sitta bekvämt och dricka virre och läsa en bok som han så gärna gör ibland. För det är han värd!

  Mvh Linda

 • Linnea skriver:

  1. Howard 3-sits soffa
  2. Jessica Hultén
  3. Vi skulle placerat den i vår rymliga hall.Den hade gett ett gemytligt och varmt första intryck.

 • smäm skriver:

  1. Just nu ligger Howard 3-sits soffa 1:a på listan följt av denna snygga fåtölj som jag sjukt gärna vill vinna 🙂
  2. Jessica Hultén
  3. Den ska få stå i mitt nyrenoverade kontor tillsammans med min mac som jag får här i dagarna. Då ska jag äntligen se till att göra mig av med den fula bäddsoffan som står där nu. Kommer att bli så fint.

 • Katarina Tellström skriver:

  1. Howard 3-sits soffa
  2. Jessica Hultén
  3. Jag skulle placera fåtöljen i min 19-åriga dotters rum. Hon har alltid önskat sig precis en så´n, men jag har aldrig haft råd att ge den till henne. Så jag skulle slå in den i ett fint papper och ställa den i hennes rum som världens bästa julklapp!!

 • Camilla skriver:

  1. Howard 3-sitssoffa
  2. Jessica Hultén
  3. Min alldeles egen Howard har en given plats i vardagsrummet flankerad av Louis Poulsens AJ och Malin Lundmarks Mag bag.

 • Susanne skriver:

  1) Howard 3-sitssoffa
  2) Jessica Hultén
  3) Vi har ett yttepyttelitet bibliotek, varje vägg täckt av bokhyllor. Jag skulle ställa howardfåtöljen där, alldeles nära och i sällskap med alla böckerna – underbart att få stänga dörren om sig, sjunka ner i den sköna fåtöljen och bara sträcka ut handen och greppa en bok för att läsa!

 • Anonym skriver:

  1. Howard 3-sitssoffa
  2. Jessica Hultén
  3. Jag skulle flytta på min favvofotölj som hunden nu har ansett e hans och vägrar dela med sig av. Den nya finare fåtöljen skulle få stå där, intill läslampan och den stora möbelradion i hörnan vid fönstret mot spårvagnshållplatsen.

 • Jenny O skriver:

  1. Howard 3-sitssoffa
  2. Jessica Hultén
  3. Utan tvekan ställer jag den där snett mot köksbänken så att jag kan parkera mina vänner i den med ett glas vin medan jag lagar maten.

 • Ida skriver:

  Hej!

  1, Howard 3 sitssoffa
  2, Jessica Hultén
  3, Jag skulle sätta den i vårt läs och mysrum som vi kommer skapa efter jul när vi kommer flytta upp våra sovrum på ovanvåningen och skapa ett rum för att sitta och läsa och mysa i här nere. Den hade passat perfekt!

 • Olivia Olausson skriver:

  1. Howards tresitssoffa
  2. Jessica Hultén
  3. Denna vita dröm skulle få stå i vårt sovrum!

 • matilda skriver:

  1) Howard 3-sitssoffa
  2) Jessica Hultén
  3) Jag skulle flytta min favoritfåtölj som hundenvalpen lagt beslag och på vägrar dela med sig av. Jag skulle ställa fåtöljen där i hörnan vid den stora gamla möbelradion, läslampan och fönstret mot spårvagnshållplatsen.

 • Maria skriver:

  1- Howard 3-sits soffa
  2. Jessica Hultén
  3. Jag har längtat efter en Howard fåtölj så jag kan slänga ut den gamla från ett stort varuhus som varje gång man sitter i den så åker sittkudden iväg o hamnar på golvet.
  Håller tummar o tår.
  God Jul 🙂

 • Olivia O skriver:

  1. Howard 3-sitssoffa
  2. Jessica Hultén
  4. Denna vita dröm skulle få stå i vårt sovrum!

 • Maria skriver:

  1. Howard 3-sitssoffa
  2. Jessica Hultén
  3. I mitt bibliotek så klart! Att få krypa upp i den fåtöljen med en bra bok – kan inte bli bättre!

 • Lidingömamman skriver:

  1. Howard 3-sitssoffa
  2. Jessica Hultén
  3. Jag skulle ställa den i min sons rum. Han är 1 1/2 år och har mycket spring i benen. Då skulle vi kunna få en lugn stund tillsammans sittandes i stolen och läsa böcker.

  Lidingömamman

 • Charlotta Myrén skriver:

  1. Howard 3-sitssoffa
  2. Jessica Hultén
  3. Solsidan charmar oss med sitt persongalleri
  och igenkännandets glädje är nog seriens magi.
  En glad och klumpig Anna är nog oftast jag
  men med en Howard vid kaminen blir jag Mickan för en dag.

 • Anna-Carin W skriver:

  1. Howard 3-sitssoffa
  2. Jessica Hultén
  3. I vardagsrummet nära öppna spisen skulle den stå,
  en ny fåtölj är precis vad min älskling önskar få!

 • Hanna Karlsson skriver:

  1. Howard 3-sits soffa
  2. Jessica Hultén
  3. Jag skulle ställa den i vårt gästrum så att jag kan sitta och titta på när min man tränar på sin nya inomhuscykel 🙂

 • Hanna Karlsson skriver:

  1. Howard 3-sits soffa
  2. Jessica Hultén
  3. Jag skulle ställa den i vårt gästrum så att jag kan sitta och titta på när min man tränar på sin nya inomhuscykel 🙂

 • Kerstin skriver:

  1) Howard tresittssoffa
  2) Jessica Hultén
  3) En helt underbar fåtölj som skulle förgylla vårt vardagsrum bredvid vår platsbyggda vita bokhylla!
  Tresittssoffan får jag önska mig av tomten! 🙂

 • Ann Möllerstöm skriver:

  1.Howard 3-sittsoffa.
  2. Jessica Hult'en
  3. Den skulle tveklöst stå framför vår öppna spis så att min älskade och välförtjänta make kunde sitta där med en god bok.

 • Oskar Svensson skriver:

  1. Howard 3-sitssoffa
  2. Jessica Hultén
  3. Skulle jag denna fina fåtölj från The Home vinna, skulle den i mina ägor kärlek finna.
  I vardagsrummet en självklar plats den skulle ha, och av fåtöljens komfort och design skulle vi njuta av var dá.

 • Martina skriver:

  1. Howard 3-sits soffa
  2. Jessica Hultén
  3. I sovrummet.

 • Karin skriver:

  1. Howard 3-sits soffa
  2. Inredningsdesigner är Jessica Hultén
  3. Pojkvännen konstaterade just att jag har inte så mycket att välja på, vad gäller placeringen… Med tanke på att jag snart flyttar in hos honom – efter att ha bott utomlands och haft distansförhållande under än längre tid. Han har massa möbler och jag har inga, så om jag vinner, skulle min alldeles egna fåtölj stå på en tomma golv-ytan i vardagsrummet, vis sidan av soffan, vid fönsterna som blickar ut mot balkongen 🙂 Härligt!

 • Lisette skriver:

  1. Howard 3-sitssoffa
  2. Jessica Hultén
  3. Det finns en ganska stor tom yta här i mitt vardagsrum där fotöljen skulle passa såå bra!
  Har inte riktigt kunna bestämma mig för vad jag vill ha där men nu när jag ser denna snygga så inser jag att den vill jag ha!!

 • Martina skriver:

  1. Howard 3-sits soffa
  2. Jessica Hultén
  3. I sovrummet. Jag vill så gärna byta ut pojkvännens fula mot något vackert. Något som vi båda tycker är vackert.

 • MiaC skriver:

  1. Howards tresitssoffa
  2. Jessica Hultén
  3. Ojoj, vilken drömvinst. Den skulle få den bästa platsen i vår hem nämligen framför tv:n med en lycklig Mia i… =)

 • Camilla skriver:

  1. Howard 3-sits soffa
  2. Jessica Hultén
  3. Jag skulle placera fåtöljen mittemot min vita oxfordsoffa i vardagsrummet som går i liknande stil. Det skulle bli ett snyggt komplement!

 • liselotte skriver:

  Vilken härlig vinst, jag är med!
  1. Howards tresitssoffa
  2. Jessica Hultén
  3. I vårat allrum, där man ser på Tv, läser böcker och bara umgås.

 • Frida skriver:

  1. Howard 3-sits soffa
  2. Jessica Hultén
  3. Den skulle få stå i vardagsrummet, det första man ser när man kommer hem till oss. Åh, den är ju bara så fin, så jag skulle nog paxa den för alltid. Får man göra det? Inga barn, ingen karl, bara min fåtölj.. Mmmm..

 • Sara skriver:

  1. Howards tresitssoffa
  2. Hon heter Jessica Hultén
  3. Jag skulle placera den i en läshörna i vårt vardagsrum! Med utsikt över ängen på vår baksida.

 • jessica. skriver:

  1. Howard 3-sitssoffa
  2. Jessica Hultén
  3. Jag har ju bara ett rum i min lilla etta, men jag skulle ha fotöljen i mitt tomma hörn, med en liten lampa och bokhylla så skulle det bli en perfekt läshörna såhär i vintermörkret.

 • Viveca skriver:

  1. Howard 3- sits soffa
  2. Jessica Hulten

  Hurra ! Jag ska få en Walk in Closet 🙂 Där vore det härligt att ställa denna fina fåtölj !

 • Åsa skriver:

  1. Howard 3-sitssoffa
  2. Jessica Hultén
  3. I mitt vardagsrum, och jag skulle sitta i min fåtölj och filisofera och handarbeta 🙂
  Ljuvligt!

 • Sofie skriver:

  I ett för tillfället tomt hörn i lägenhetens vardagsrum. Skulle kunna skapa mig en myshörna där jag kan krypa upp med en kopp te och en spännande bok och låtsas att jag satt framför en öppen brasa (men som egentligen är elementet på högsta speed!)

 • Louise skriver:

  1. Howard 3-sits soffa
  2. Jessica Hultén
  3. En Howardfåtölj i vit,
  får gärna flytta hem hit,
  placerad i vår hall,
  sitter bättre än en pall.

 • Sofie skriver:

  1. Howard tresitssoffa
  2. Jessica Hultén
  3. I ett för tillfället tomt hörn i lägenhetens vardagsrum. Skulle kunna skapa mig en myshörna där jag kan krypa upp med en kopp te och en spännande bok och låtsas att jag satt framför en öppen brasa (men som egentligen är elementet på högsta speed!)

 • Cilla skriver:

  1. Howard 3-sitssoffa
  2. Jessica Hultén
  3. Den tjusiga Howardfåtöljen skulle inbjuda till mysiga relaxstunder framför eldstaden i vårt vita vardagsrum!

 • Ellen Hansson skriver:

  1) Howard 3-sits soffa
  2)Jessica Hultén
  3)Fåtöljen skulle sitta fint att ha i vardagsrummet att sitta fint i.

 • Mia skriver:

  1. Howard 3-sitssoffa
  2. Jessica Hulten
  3. En Howardfåtölj skulle passa perfekt i vårt kök – underbart att kunna mysa med en bra bok framför den öppna spisen på vintern och i burspråket med utsikt över terassen och trädgården på sommaren. Men om jag skulle vinna denna fåtölj skulle definitivt min mamma få den. Hon har alltid gillat Howardstilen och tittar just nu på nya möbler nu när mina föräldrar kommit på plats i sin fina lägenhet.

 • Marie-Louise skriver:

  1. Howard 3-sits soffa
  2. Jessica Hulten (kan av ngn anledning inte skriva apostrof)
  3. Den skulle få tronplats mitt i vardagsrummet.

 • Elin skriver:

  1. Howard 3sits-soffa
  2. Jessica Hultén
  3. Nybyggd lägenhet inköpt och klar, dock är fakturan annat än underbar… Pengarna slut och hörnet tråkigt, sambons idé gör det bara bråkigt… Platsen är tom men utsikten grym, hjälp mig slippa ett inomhusgym!

 • Lisa skriver:

  1. Howard 3 sitssoffa
  2. Jessica Hultén
  3. Den skulle såklart få stå i min för tillfället ekande tomma övre hall. Har funderat lääänge på vad som ska få bo där och ett par bokhyllor skulle kompletteras underbart att en skön howard fåtölj att krypa upp i, <3

 • Annie S skriver:

  1.Howard tresitssoffa
  2.Jessica Hultén
  3.Jag har precis flyttat till min första studentlägenhet och försöker skapa en liten läshörna där fåtöljen skulle bli ett välkommet avbrott från alla ikea möbler.

 • Lisa skriver:

  1. Howard 3 sitssoffa
  2. Jessica Hultén
  3. Howard skulle få bli den efterlängtade läsfåtöljen som mitt vardagsrum bara skriker efter. Hur perfekt vore det inte att krypa upp med en god bok och en kopp te!

 • Jenny skriver:

  1. Howard 3-sits är i topp.
  2. Jessica Hultén
  3. Min Howard skulle få bo i nischen med det lilla kantiga fönstret i mitt tomma men mysiga vardagsrum. Den får då utsikt över trädgården och sällskap av en gammal charmig 40-tals golvlampa.

 • Emma skriver:

  1.Howard 3-sits soffa
  2.Jessica Hultén
  3. Den vore ett väldigt bra och snyggt komplement till min lilla soffa, då får fler kompisar plats när dom är på besök 🙂

 • MissStorm skriver:

  1. Howard 3-sitssoffa
  2. Jessica Hultén
  3. Om Howard blev min skulle vi mysa tillsammans framför öppna spisen i vardagsrummet. Med en sådan vinst skulle julstämningen genast infinna sig.

 • Ida Wikström skriver:

  1. Howard 3-sits soffan.
  2. Jessica Hultén.
  3. Den skulle få hederplats i mitt rum, har bara ett rum att inreda. 🙂

 • nina skriver:

  1.Howard 3 sits soffa är i topp
  2. Jessica Hultén
  3. Den skulle jag placera den i gillestugan. "Läs o blogghörnan" förtjänar en riktigt fin Howard.

 • Jill skriver:

  1) Howard 3-sits soffa
  2) Jessica Hultén
  3) Vi har nyligen flyttat in i en gammal gård där vi tapetserat vårt vardagsrum i en Tweed tapet så där inne framför kakelugnen skall denna underbara fåtölj stå!

 • Lina skriver:

  1, howard tresitssoffa
  2, jessica hultén
  3, i mitt ganska nyinredda mörkgrå sovrum. för att skapa kontrast till min, för rummet, helt överdimensionerade ikea maskros lampa 🙂

 • Karin skriver:

  1) En 3-sits Howardsoffa
  2) Jessica Hultén
  3) Skulle snabbt slänga ut en byrå från vardagsrummet och ställa den under katternas nya stora klätterträd (en asp) och så skulle jag kunna sitta där under trädet och sippa på Kusmite och läsa en bok.

 • Janne skriver:

  1. Howard 3-sitssoffa
  2. Jessica Hultén
  3. Howard skulle bli bara min att njuta av. Ingen kan då säga till mig att inte sitta i den vita soffan och "smutsa ner"… Haha.

 • Charlotte skriver:

  1.Howard tresits soffa
  2.Jessica Hultén
  3.I vårt vackra stora vita sovrum på 40 kvm har vi, sedan ett år tillbaka – en dubbelsäng på fyra ben… Stora planer, inga pengar – kunde varit med i fuskbyggarna… Åh, vad underbart att få den här vackra fåtöljen att sjunka ner i framför de stora balkongdörrarna och titta på stormarna!!!

 • Kim skriver:

  Hej!
  1. En Howard 3-sits soffa
  2. Jessica Hultén
  3. Helst skulle jag vilja ställa den i vårt vardagsrum där det tidigare fanns en kakelugn och endast stenplattan på golvet finns kvar, där hade den varit riktigt fin. Men jag skulle vilja ställa den hos mina föräldrar och ge den till dem i julklapp, då jag tycker de behöver en ny fåtölj 🙂

 • Anonym skriver:

  1. Howard 3-sits soffa
  2. Jessica Hultén
  3. På honörsplats i vardagsrummet, bästa läs o mysfåtöljen!

 • Johanna skriver:

  1. Howard 3-sits soffa
  2. Jessica Hultén
  3. På honörsplats i vardagsrummet, bästa läs o mysfåtöljen!

 • majsan skriver:

  -Howard 3-sits soffa
  -Jessica Hultén
  -den skulle få sätta stilen i vårat vardagsrum vars renovering är på planeringsstadiet just nu.

 • Jenny skriver:

  1. Howard 3-sitssoffa
  2. Jessica Hultén
  3. Den skulle få sin plats i mitt burspråk mot gatan, där jag kan sitta och mysa vid den stora julgranen, se ut över hustaken, höra kyrkans klockor slå medan spårvagnarna nedanför dundrar förbi.

 • Ella skriver:

  Tresitssoffa Howard, Jessica Hultén

  En Howardfåtölj står faktiskt högst upp på min önskelista just nu och jag skulle placera den i vår källare som vi slitit med att renovera nu i två månader!

 • Anonym skriver:

  1. Howards tresitssoffa
  2. Jessica Hultén
  3. Jag och sambon har precis köpt hus och den här fåtöljen skulle passa perfekt i vårt blivande läsrum!

 • Johanna skriver:

  1. Howard 3-sitssoffa.
  2. Jessica Hultén.
  3. Bredvid soffan, framför fönstret, under julstjärnan, på golvet. Precis där.

 • Louise skriver:

  1. Howard 3-sits soffa

  2. Jessica Hultén

  3. Jag får tyvärr inte plats några mer möbler i min lilla etta på 35kvm men jag är övertygad om att fåtöljen hade passat perfekt hemma hos min föräldrar. Antingen i deras stora vardagsrum närmaste den öppna elden eller i mina föräldras läsrum/bibliotek.

 • anette carlsson skriver:

  Oj, så många tävlande då har jag inte så mycket chans men det vore en dröm att få vinna en vit fotölj för jag har ingen soffa utan jag har köpt mig en lammskinns fötölj istället men när vänner kommer hem och hälsar på mig i min etta så har jag ingenstans att sätta dom så de får sitta i lammskinns fotöljen och jag sätter mig på en vit kökstol.

  Den vita fotöljen skulle stå perfekt vid sidan om tre sats bordet i svart så kunde gäster sitta i den andra eller tvärom. Jag tycker riktigt mycket om fotöljen på bilden så jag hoppas riktigt mycket nu till imorgon.

  Svar:
  1.Soffan heter Howards tre sits soffa
  2. Inredningsdesignen är Jessica Hultèn som bland annat jobbar som konsult "fråga experter"för tidningen Sköna Hem.

  anette meg carlsson

 • Klockan skriver:

  1. Howard 3-sitssoffa
  2. Jessica Hultén
  3. Där solen kan värma mig en kall vinterdag…
  *・゜゚・*:.。..。.:*・'(*゚▽゚*)'・*:.。. .。.:*・゜゚・*

 • Sofia Ek skriver:

  1. Howard 3-sitssoffa
  2. Jessica Hultén
  3. Jag och min pojkvän ska snart flytta till vårt första gemensamma boende så detta skulle bli vår första möbel! Har länge velat ha en maffig Howard-fåtölj i sovrummet. Jag skulle ställa den i ett hörn och pynta med en härlig pläd och en färgglad kudde. Mysigt och lyxigt!

 • Tarja Russo skriver:

  1.Howards 3-sitssoffa
  2.Jessica Hultén
  Min dotter har precis flyttat hemifrån, hon har fått lite gamla möbler av släkt och vänner , men även köpt lite på loppis. Hon skulle bli så glad om hon fick en fotölj,så vinner jag får hon min gamla:)

 • Anette skriver:

  1. Howard 3-sitssoffa
  2. Jessica Hultén
  3. I mitt favorithörn i vardagsrummet – dit drömmer jag mig när det är trist och tråkigt på jobbet. Från mitt hörn har jag fri sikt mot det som händer både inne i lägenheten samt ute i vårt grannskap. Jag har därifrån utsikt över hela vår by och ser t om nästan ända till Norge (eftersom vi bor i gränstrakterna
  ;-))! En Howard där skulle verkligen bli grädden på moset – pricken över i:et – the icing on the cake
  ;-)!

  Kram från Anette

 • Christel Arvidsson skriver:

  Etta på topplistan TheHome.se: Howard 3-sits soffa
  Inredare på TheHome.se: Jessica Hultén
  Jag hade ställt min Howard fåtölj bredvid vår bokhylla fylld med en massa roliga, intressanta, spektakulära och underbara böcker för att få en mysig liten läshörna – japp, där skulle den passa fint 🙂

 • Katarina Rosenqvist skriver:

  1 Howard 3- sitssoffa
  2 Jessica Hultén
  3 I mitt arbetsrum så att jag kan krypa upp i den med en vacker pläd, en kopp gott te och rätta mina härliga elevers uppsatser och matteböcker!

 • Maria skriver:

  1. Howard 3-sitssoffa
  2. Jessica Hultén
  3. Jag skulle placera den i vardagsrummet till att börja med, för att kunna sitta och läsa och mysa i med filt och varm choklad. Sen i vår när vår bebis kommer skulle jag flytta in den i sovrummet där jag kan sitta och amma.

 • cammie skriver:

  1 – Howard 3-sitssoffa
  2 – Jessica Hultén
  3 – Hade ställt den i mitt sovrum då det ska göras om därinne. Bort med dubbelsängen då jag nyss separerat. Fotöljen hade gjort sig fin som min nya läsfotölj 🙂

 • Anna skriver:

  1. Howard 3-sitssoffa
  2. Jessica Hultén
  3. Oh, den lilla godbiten skulle få ta plats intill vårt stora diskussionsämne hemma, soffan. Jag skulle sitta och njuta i den med ett glas bubbel medan envisa mannen snällt för sitta kvar i den oerhört obekväma soffan. Sen skulle jag överlycklig hoppa ner i soffan brevid min älskade och beundra min andra kärlek, Howard.

 • Johanna Likars skriver:

  1. Howard 3-sits soffa
  2. Jessica Hultén
  3. Passande bredvid min soffa i vardagsrummet, för ytterligare en gäst!

 • Mattias skriver:

  1. Howard 3-sitssoffa
  2. Jessica Hultén
  3. Framför vår öppna spis där vi idag saknar sittplats, det skulle vara perfekt att krypa upp i en kall vinterdag, dra en filt runt sig och mysa med katten som spinner i knät.

 • Jan H skriver:

  1. Howard 3-sitssoffa
  2. Jessica Hultén
  3. Under min flickväns rumpa, hade varit en underbar julklapp till henne.

 • Sanna skriver:

  1) Howard 3-sitssoffa
  2) Jessica Hultén
  3) Fåtöljen skulle förgylla min lilla studentlägenhet på 27 kvadrat. Synlig från alla vinklar och vrår och bli den perfekta plasten för mig att plöja litteratur i!

 • Linnea R skriver:

  1. Howard 3 sitssoffa
  2. Jessica Hultén heter hon.
  3. Jag vill placera en grafitgrå Howardfåtölj i vår långa hall. Med en sådan snygg och bekväm sittplats kan ingen klaga över att behöva vänta på sällskapet som tar tid på sig att bli färdig för att gå ut.

 • Nisan skriver:

  1. Howards 3-sits soffa
  2. Jessica Hultén
  3. I en underbar vrå i min mammas hus skulle jag placera fåtöljen. Den gamla har tjänat sitt syfte och den nya skulle välkomnas till ett varmt och härligt sällskap av böcker och filtar.

 • Gia skriver:

  1. Howard 3-sitssoffa
  2. Jessica Hultén
  3. Fåtöljen skulle komma till sin rätt i vårt öppna och ljusa vardagsrum, vänd ut om vår underbara altan och trädgård.

 • Nina skriver:

  1: Howard 3-sits soffa
  2: Jessica Hulten
  3: I vardagsrummet som lässtol i en egen hörna tills vi skaffar en till och byter soffa, vilket då får bli nästa år!

 • Elisabet Andersson skriver:

  1. Howard 3-sits soffa.
  2. Jessica Hultén heter hon.
  3. En lyxig Howardfåtölj skulle jag placera på mycket strategiskt avstånd från TV:n där jag skulle kolla på just… Solsidan – och bara njuuuta!
  Äger ingen fåtölj så det skulle vara underbart att vinna en såklart.

  Howardfåtöljen är av precis rätta sorten
  tänder på designen & faller för komforten!

 • Annika skriver:

  1. Howard tresitssoffa
  2. Jessica hultén
  3. Jag skulle placera fåtöljen i vår blivande lounge-area som ska bli till när vi bygger ut huset. Där har vi planerat in två sköna fåtöljer, ett brickbord och en öppen spis så om jag vinner en fåtölj har vi kommit nästan halvvägs 😉

 • Marie L-M skriver:

  Svar 1: Howards 3-sitssoffa
  Svar 2: Jessica Hultèn
  Svar 3: Drömmen är att då kunna göra mig av med
  2 st fåtöljer, som står framför fönstret
  i vardagsrummet. De går knappt att sitta i
  längre. Fjädringen är slut!
  Så där kommer nya Howard fåtöljen att stå!

 • Jenny Ö skriver:

  1) Howard tresitssoffa.
  2) Jessica Hultén
  3) Fåtöljen skulle ge vårt vardagsrum dendär mysiga platsen där man sitter för att läsa en god bok, sticka ett par sockor, brodera lite korsstygn eller ta en kort powernap!

 • Emelie skriver:

  1. Howard 3-sitssoffa
  2. Jessica Hultén
  3. I köket! Jag har alltid en fåtölj i köket. Är ju husets hjärta, perfekt att krypa upp i fåtöljen med något gott att dricka eller någon liten pralin och en bra bok medan maten puttrar, samtidigt är man nära till hands o kan hoppa upp o röra om i grytorna med jämna mellanrum. Man har koll samtidigt som man kan mysa o koppla av! //Emelie

 • Carola Stenroos skriver:

  1.Howards 3-sits soffa
  2. Jessica Hultén
  Fåtöljen skulle stå i min mammas vardagsrum.
  Hennes två nuvrande fåtöljer är snett nedsuttna.Man har suttit på snedden så mycket(svårt att förklara)så höger sida är mer nedsutten än den vänstra vilket gör att man får ont i ryggen när man sitter i fåtöljerna.

 • AnnCharlotte skriver:

  etta på topplistan är Howard 3-sits soffa.
  inredaren heter Jessica Hultën.
  Min fåtölj skulle få ersätta den lite tråkiga stolen jag har i vardagsrummet som lässtol.

 • Li skriver:

  1. Howard 3-sits soffa
  2. Jessica Hultén
  3. Denna underbara fåtölj hade fått flytta in hos min syster. Hon är en klippa!

 • Anna skriver:

  1: howard 3-sitssoffa
  2: Jessica Hultén
  3: Framför brasan!

 • Ann C skriver:

  Det gör Howard 3-sitssoffa för 5995 kr
  Jessica Hultén

  Jag saknar helt fåtölj i vardagsrummet, har bara haft soffa hittills så denna klassiska skönhet får mer än GÄRNA flytta in! Välkommen!

  Howards modell är klassisk i sin stil
  passar både på Solsidan o i enklare människors liv,
  för kvalitet är inte bara Freddes o Mickans passion
  jag när ju också i hemlighet denna vision.
  När hög komfort och snygg design är idealet,
  Blir ju en klassiker från HOME det självklara valet,
  Låt denna fåtölj min vinter förgylla
  när ni min högsta önska uppfylla!

 • Helena Nyman skriver:

  1. Howars 3-sits soffa
  2. Jessica Hultén
  3. I sovrummet vid kakelugnen i vårt nyinköpta hus som vi nu renoverar för fullt. Här ska böcker läsas, fötter värmas, klädhögar växa, barn tröstas och packning läggas fram på. Håller tummarna!

 • Helena Nyman skriver:

  Skrev fel adress i inlägget ovan….

 • Karin skriver:

  1. Howard 3-sits soffa
  2. Jessica Hultén
  3. Han skulle få bo i vår veranda, tillsammans med en pläd, en kopp The och massa, massa böcker. Tänk vad mysigt vi skulle ha!

 • Iris skriver:

  1. Den tresitsiga howard soffan är nummer ett på topplistan.
  2. Deras inredare heter Jessica Hultén.
  3. Jag hade nog velat ha en grå fåtölj i vardagsrummet med en stor(!) tidningshög bredvid, måste nog möblera om så att den får plats men denna snyggingen är väl värd besväret 🙂

  kram /iris

 • Emma Eriksson skriver:

  1. Howard 3-sitssoffa
  2. Jessica Hultén
  3. Vårt stora sekelskifteskök är navet i min hemmavärld, dess burspråk vill jag pimpa med sittfläskflärd! Jag vill finna vardagsron i en alldeles egen Howardtron!

 • Emma Eriksson skriver:

  1. Howard 3-sitssoffa
  2. Jessica Hultén
  3. Vårt stora sekelskifteskök är navet i min hemmavärld, dess burspråk vill jag pimpa med sittfläskflärd! Jag vill finna vardagsron i en alldeles egen Howardtron!

 • 1. Howard 3-sitssoffa
  2. Jessica Hultén
  3. Fåtöljen skulle få stå i sovrummet där jag trivs som bäst. Skulle sitta i den och bara vara, koppla av och känna stressen rinna av mig 🙂

 • sophie skriver:

  svar 1- howard 3-sits 2- jessica hulten 3- SKULLE BLI KANON I VÅR NYA LÄGENHET!

 • Katrin skriver:

  1. Howard 3-sitssoffa
  2. Jessica Hultén
  3. Vill inte dra någon lång snyfthistoria för billiga sympatipoäng men jag har ett tomt hem. En separation är tuff. Fåtöljen skulle kanske inte fylla tomrummet i bröstkorgen men väl i det ekande vardagsrummet. Jag skulle gärna vilja bygga upp mig själv och mitt hem runt den 🙂

 • Elin H skriver:

  1. Howard 3 sitssoffa
  2. Jessica Hultén
  3. Om fåtöljen möjligtvis skulle få turen att flytta in hos oss 😉 skulle den få en plats i en avkopplande vrå i vår lilla lägenhet där kan vi krypa upp för att läsa godnattsagan för vår dotter. Jag älskar att addera vackra saker i hemmet som ger det lilla extra välbefinnandet i vardagen!

 • Emelie skriver:

  1. Howard 3-sitssoffa
  2. Jessica Hultén
  3. Nu bjuder vår hyresrättstvåa inte lika många alternativ som en solsidanvillan, men fåtöljen skulle självfallet få pryda hedersplatsen i vårt bibliotek (dvs hörnan i vardagsrummet där bokhyllorna huserar!). Jag kan redan nu föreställa mig att många, långa timmar kommer att spenderas i den med laptopen i knät – perfekta studiefåtöljen! Kökets pinnstolar får hård konkurrens!

 • Katarina & Kenneth skriver:

  1. Howard 3-sitssoffa
  2. Jessica Hultén
  3. M O T I V E R I N G:
  I en stilfull sekelskiftesvilla,
  kan Howard få oss att vilja sitta ner och "chilla".
  När vi snart gjort sista penseldraget,
  blir The Home rena rama genidraget!

 • Malin Isaksson skriver:

  1. Howard 3-sits soffa
  2. Jessica Hultén
  3. Jag skulle äntligen göra något roligare av rummet intill vardagsrummet, öppna upp dubbeldörrarna och låta det bli ett mysigt litet "bibliotek".

 • 1. Howard 3-sits soffa
  2. Jessica Hultén
  3. Vi har ett "dött" utrymme mellan kök och matplats. Ett utrymme utan varken liv eller känsla. Denna stiliga fåtölj skulle ge utrymmet både liv, känsla och förmågan att inspirera mig!

 • Linda skriver:

  1 Howard 3-sits soffa
  2 Jessica Hultén
  3 Hos mig får den inte plats, men….hos min kille skulle den passa i ett hörn i vardagsrummet där vi redan satt upp hyllor. Att ha ett lugnt läshörn skulle uppskattas av oss båda

 • Viktoria Muhr skriver:

  1. 3-sits soffa Howard ligger först
  2. Jessica Hultén
  3. Jag skulle placera den tillsammans med vår Howard (kopia..) soffa som vi precis köpt. De skulle passa perfekt tillsammans! Gärna i en annan färg än soffan och lite snett vinklat mot soffbord. Helt underbart snyggt skulle det vara. Lite kuddar på det och det är perfekt.

 • Kajsa skriver:

  1. Etta ligger Howards 3-sits soffa
  2. Jessica Hultén
  3. Jag skulle vilja ha denna underbara fåtölj i mitt arbetsrum. Där kan jag sitta skönt och länge och skissa på mina pysselidéer och skriva mina texter medan kvällen blir natt!

 • Gustav skriver:

  Hej!

  1. Howard 3-sits soffa ligger etta.
  2. Inredaren heter Jessica Hultén
  3. Om jag vann fåtöljen, skulle jag gömma den och överaska min gravida sambo på julafton. Hon har letat länge efter en snygg fåtölj att vila i om kvällarna! Och denna skulle sitta perfekt!

  //Gustav

 • Marie Dahlberg skriver:

  1. Howard 3-sistsoffa
  2. Jessica Hultén
  3. Jag skulle placera den i "amningshörnet" där den skulle skänka både komfort och ögongodis!

 • Lena skriver:

  1. Howard 3 sits soffa
  2. Jessica Hultén
  3. Åh, den skulle nog få lite olika platser, jag är en ommöblerings freak som möblerar om ofta, då mitt huvud alltid kommer på nya idéer och lösningar i vårt hem. Och min första tanke nu är att jag skulle skapa ett hörn i lägenheten som skulle få bli ett "bibliotek" en härlig gammal vintage lampa och några bokhyllor fyllda med böcker för härliga resor för mig själv och med barnen 🙂

  Underbar blogg förresten! Läser den alltid När jag lagt barnen och behöver en stund för mig själv och inspireras 🙂

 • Viveka Wernqvist skriver:

  1. Howard tresitssoffa
  2. Jessica Hultén
  3. Jag skulle nog ställa den i sovrummet vid öppna spisen där den fick agera som skön amningsfåtölj samt vardagslyx sittplats för mig då jag får lite egen tid över.,, förstå vilket härligt ställe jag skulle ha att sitta på och spela lite wordfeud..;-)

 • Debora Berggren é Silva skriver:

  1. Howard 3-sits soffa
  2. Jessica Hultén
  3. Min efterlängtade howard fotölj skulle plaseras vid mitt runda vardagsrumsbord snett mitt emot min howard soffa. 🙂

 • Lena Eriksson skriver:

  1. Howard tresitssoffa.
  2. Jessica Hultén
  I mitt sovrum skulle jag ställa Howard fåtölj från TheHome.se. Där sitter jag med en tidning eller en bok och läser, dricker mitt te och en god kaka till och bara tar det lugnt efter en dags slit. En skön paus i hemmets mysigaste vrå.

 • LM skriver:

  1: Howard 3-sitssoffa
  2: Jessica Hultén
  3: Brevid min älskade Howard-soffa i vardagsrummet passar fåtöljen, som definitivt blir min nya älskling. Dear TheHome, pleas delivery Howard to my home. I need him!

 • Tobias M skriver:

  1. Howard tresits-soffa
  2. Jessica Hultén
  3. Jag skulle ha den i mitt kontor, där jag kommer sitta bekvämt och hoppas på att äntligen få kläcka den där idén som kommer göra mig rik…

 • Anna N skriver:

  1. Howard tresits-soffa.
  2. Jessica Hultén.
  3. Eftersom jag bor i en tvåa med sonen varannan vecka så har jag fått vara lite fyndig när det kommer till rumsindelningen och avskiljandet.. Kort sagt har han en del av vardagsrummet som sovrum, vilket innebär att den delen av rummet är förbjudet område sedan han lagt sig. I alla fall om man som jag gillar att ha sovande barn om kvällarna.
  Därför skulle jag ställa fåtöljeni mitt sovrum, strax bredvid fönstret. Där skulle jag krypa upp med en kopp te och en bok och bara njuta av lugnet som infunnit sig hemma och samtidigt ladda batterierna för en ny dag, fullproppad med aktiviteter och läxläsning.

 • Katja skriver:

  1. Howard 3-sits soffa
  2. Jessica Hulten
  3. I somras skilde jag mig och ex-mannen tog soffan i vardagsrummet och har ännu inte kunnat bli ersatt. Vi har det mysigt i köket men vardagsrummet ekar tomt och är trist påminnelse om soffan (och mannen). Det skulle vara toppen att fylla tomrummet.

 • Frida skriver:

  1. Howard 3-sits soffa
  2. Jessica Hulten
  3. Jag och sambon går och väntar på att få flytta in i vår nya lägenhet, men det dröjer ett HELT år till innan den e klar… Kan redan se fåtöljen i vårt nya stora vardagsrum! Hade blivit en given plats att bråka om framför tvn!

 • 1. Howard 3 sits soffa
  2. Jessica Hultén
  3. Tillsammans med min solfjäder fåtölj skulle den få stå i vardagsrummet och agera mys möbel, läshörna.

 • Veronica skriver:

  1. Howard 3-sitssoffa
  2. Jessica Hultén
  3. Den skulle få pryda sin plats vid den öppna spisen såklart!

 • Anna Wärme skriver:

  1. Howards 3-sits soffa
  2. Jesica Hult'en
  3. I det tomma hörnet i med utsikt över hallen där jag kan sitta i lugn och ro och diskutera vinterskors vara eller inte vara med min 13-åring

 • Philippa skriver:

  1. Howard 3-sitssoffa
  2. Jessica Hultén
  3. Den fina fåtöljen får gärna stå i barnens lekrum! Bland alla färgglada leksaker skulle den stå ut som en klenod och där kan jag få pusta ut mellan kojbyggen och kurragömmalekar!

 • Lena skriver:

  1. Howard 3-sits soffa
  2. Jessica Hultén
  3. Givetvis framför braskaminen i vardagsrummet. Köper en till maken också 🙂

 • Sofie skriver:

  "Toppar topplistan gör en 3-sits Howardsoffa med fyra ben, tips & råd får man av The Homes egna inredare, vid namn Jessica Hultén.
  En läshörna, jag sålänge velat ha, men just idag, barnens leksaker all plats tar.
  Men skulle vi fåtöljen från The Home vinna, skulle prylarna från burspråket upp på barnens rum försvinna.
  Det skulle bli en mysig plats där sagostunder, lugn & ro ska få dominera, bonus blir att howardfåtöljen, som en skulptur, i vardagsrummet stoltera."

 • Anna skriver:

  1. Howard 3-sits soffa
  2. Jessica Hultén
  3. Efter 4 år på universitet har jag fortfarande inte hittat någon bra plats att läsa alla obligatoriska artiklar på. Om jag har turen att vinna skulle jag ställa den i vardagsrummet, med en stor kopp te i andra handen och markeringspennan i andra så skulle jag ha fått det PERFEKTA stället! (och självklart får vardagsmys dygnets andra timmar 🙂 )

 • Anneli Lindell skriver:

  1. Howard 3-sitssoffa
  2. Jessica Hultén
  3. Jag skulle byta ut vårt loppisfynd till fåtölj och ställa denna i vardagsrummert brevid öppna spisen med utsikt över vår vackra trädgård.

 • Maria skriver:

  Hej!
  1. Howard 3-sitssoffa. (förstår varför!!!)
  2. Jessica Hultén
  3. Vi kommer inom det närmsta halvåret förändra vårt "tornrum" från matsal till TV-tum/sällkapsrum. Där har vi redan bestämt att vi ska ha Howardmöbler så räkna med merförsäljning om jag vinner 🙂

 • Karin skriver:

  1. Howard 3-sits soffa
  2. Jessica Hultén
  3. Vi håller just nu på och bygger till vårt hus och ända sen vi tog vårt första spadtag har önskat mig dessa underbara fotöljer till vårt kommande, alldeles nya vardagsrum. Så jag skulle köpa mig en parhäst till denna, och ställa dessa två framför vår öppna spis och bara njuta!
  Superfin shop ni har – jag återkommer!

 • Sofia skriver:

  1. Howard 3-sitssoffa
  2. Jessica Hultén
  3. Jag skulle lyxa till det med en läshörna i vårt pyttelilla sovrum (jo, jag tror det preciiis finns plats för en fåtölj!). Tänk att få sitta där, i världens stiligaste fåtölj, omgiven av härliga böcker med en snygg läslampa monterad på väggen bakom.. Ahhhh!

 • Anya skriver:

  1. Howard 3-sitssoffa
  2. Jessica Hultén
  3. Denna underbara fåtölj hade jag placerat i hörnet av vår vardagsrum, precis under vår snedvägg och en stor bjälke. Det hade blivit min lilla mys/läsarhörna.

 • Karolina skriver:

  1. Howard 3-sits soffa
  2. Jessica Hulten
  3. Jag skulle placera den framför fönstret i vårt lilla hus på landet. Där skulle jag sitta och titta ut över havet. När sen solen gått ner skulle jag snurra min Howard-fåtölj och kura upp mig framför brasan. Idag har vi en ärvd trästol. Inte riktigt lika mysigt.

 • Chatarina skriver:

  1.Howard 3-sits soffa
  2. Jessica Hultén
  3. Den skulle passa perfekt i min nya lya, att kunna sitta och titta ut över Mälaren och bara mysa med en bok och en kaffe.

 • Ellen Aguirre skriver:

  Fåtöljen skulle få bli en av få möbler vi lyckats skrapa ihop till vårt nyinköpa sommarhus, ett gammalt baptistkapell. Antagligen framför den öppna spisen, det känns som en klassiker.

 • Ellen Aguirre skriver:

  Och så svaren såklart:

  1. Howard 3-sits soffa
  2. Jessica Hultén

 • Kristina skriver:

  Vilken drömvinst! Sååå snygg! Och ser minst lika skön som snygg ut!
  1. Howard 3-sits soffa
  2. Jessica Hultén
  3. Nästa vecka får jag min nya lägenhet. Lägenheten är inte stor, men jag saknar ändå en fåtölj att ha i vardagsrummet både för mig själv att krypa upp i och som extra sittplats för gäster. Idag får vi sitta "på rad" i soffan – inte mysigt.

 • Catharina Lager skriver:

  En tävlande från det riktiga Solsidan (Saltsjöbaden i Stockholm) här 🙂

  1. Howard 3-sits soffa
  2. Jessica Hultén

  3. I mitt ganska nyinköpta Solsidanhus: hemmaspa i källaren – check. 18.000 kronors grill på terrassen – check. Segway i garaget – check. Hunterstövlar i hallen – check. Klänning från Schuterman i min walk-in-closet – check. Howardfåtölj invid stora fönsterpartiet i vardagsrummet – saknas! Snälla, snälla gör mitt liv mera likt Mickans…

 • eva svensson skriver:

  1. Howard 3-sits
  2.Jessica Hulte´n
  3.Den stilfulle Howard skulle få hedersplatsen i läshörnan!
  Här skapas en inbjudande stämmning och familjen får äntligen den Sagofåtölj vi alla drömt om !

 • Sarah Ström skriver:

  1. Howard 3-sits soffa
  2. Jessica Hultén
  3. Att skapa värme i en nybyggd lägenheten är inte lätt, men när jag såg lucka 5 kom jag på ett sätt.
  En klassisk modern Howard från the Home skapar mys. I vår dotter Sophias rum,(men hon kallas faktiskt "Lilla fnys")

 • Linda skriver:

  1, Howard 3-sitssoffa
  2, Jessica Hultén
  3,I mitt lilla hus på "Skuggsidan" skulle den underbara fåtöljen få paraplats i vardagsrummet, där skulle jag krypa upp när jag behöver lite lyx och flärd i livet!

 • Anonym skriver:

  1. Howard 3-sitssoffa
  2. Jessica Hultén
  3. Det står en tom plats i vardagsrummet som bara väntar på denna underbara fåtölj. Jag tänkte även stoppa ner tomten i denna fårölj när han kommer i jul 🙂

 • malin skriver:

  1 – Howard 3-sitssoffa
  2 – Jessica Hultén
  3 – Den underbara fåtöljen skulle få flytta in i den blivande barnkammaren. Det skulle absolut föra de kommande långa amningsnätter till en helt annan nivå!

 • Monica Bergström skriver:

  1.Howard 3-sitssoffa
  2.Jessica Hultén
  3.Det står en plats i vardagsrummet & väntar på denna härliga fåtölj! Tänkte även att jag skulle stoppa ner tomten i den när han kommer på julafton 🙂

 • Camilla andersson skriver:

  1. Howard 3-sitssoffa
  2. Jessica Hultén
  3. En fåtölj fin som snö, ska inte komma fram först i tö. I vardagsrummet den fint får stå, och alla beundrande ögon kan få.

 • sofia grändinger skriver:

  1 Howard tresitssoffa
  2 Jessica Hultén
  3 En fåtölj där jag ska sitta och bara njuta av lite egen tid då barnen leker i snön utanför fönstret.

 • Mathilda skriver:

  1. Howard 3-sits soffa
  2. Jessica Hultén
  3. Jag skulle ge den till min studerande pojkvän och placera den i hans studentlägenhet. Den skulle förhöja mysfaktorn enormt och han kan få en skön plats att läsa på. /Mathilda

 • sofia grändinger skriver:

  1 Howard tresitssoffa
  2 Jessica Hultén
  3 En fåtölj där jag ska sitta och bara njuta av lite egen tid då barnen leker i snön utanför fönstret.

 • martin skriver:

  Tänk att få sjunka ner i den här i tornrummet på vårt slott. Se ut på den gnistrande snön och vidderna och samtidigt smutta på en rökig whisky. Men vi har ju inget tornrum, och inget slott. Tror jag ställer den i min busige sons favorithörna i vardagsrummet istället, staplar alla hans böcker bredvid och gör det till vår alldeles speciella plats!

 • Lisbet skriver:

  1. Howards tresitssoffa
  2. Jessica Hultén
  3. På bästa platsen under en läslampa i mitt vardagsrum, där jag kan sitta o njuta under en pläd på söndagseftermiddagarna med en kopp te o en bra bok. 🙂

 • Frida skriver:

  OBS!

  TÄVLINGEN ÄR NU AVSLUTAD!

 • Josefin skriver:

  (1) Howard tresitssoffa.
  (2) Jessica Hultén
  (3) Den skulle få stå i mitt rum, (bor fortfarande hemma. ;/)

 • Petra skriver:

  Gud så kul att vinna! Jag har mailat dig Frida!

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *