Annons

4 december – dagens lucka i adventskalendern

Jerker Andersson som vunnit Red Dot Award och fått utmärkelsen Excellent Swedish design fem gånger har formgivit flera moderna klassiker men hans adventsljusstake Julius är en personlig favorit. Vad passar väl bättre än att fira in årets andra advent med den i potten? Bakom dagens lucka, som presenteras i samarbete med Patino.se, döljer sig alltså en Julius, i vitlaminat värde 1550 kronor. Allt du behöver göra för att delta i dagens lucka är att gilla Patino på Facebook och svara på en fråga. Lycka till!

2) Vilken produktkategori är din personliga favorit i Patinos nystartade webbshop? Motivera kort.

Tävlingen är nu stängd! Grattis till Jenny på Hemtrender som Patino utsett till vinnare.
Tävlingen pågår tom 5/12 kl. 10.00. Vinnaren utses av sponsrande företag och deras beslut kan ej överklagas. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren. Det finns en Julius i potten, värd 1550 kr

Kategorier:

Kommentarer

 • Jag gillar dem på Facebook!

  Min favorit är Kaj Bojesens apa, det är en klassiker som jag läääänge suktat efter.

 • Jonna skriver:

  1. Gjort! 😉

  2. Jag har länge varit på jakt efter en kubus med 4 ljus, men den är lite för dyr för att jag ska slå till. Så jag måste säga att det är min favorit!

 • Var lite snabb där, bästa produktkategori är INREDNINGSDETALJER just för att kategorin samlar så många designklassikers.

 • ZLotta skriver:

  Min favorit är självklart ljustaken JULIUS, vi hoppas att vi blir klara med renoveringen av vårt fritidshus i Åredalen. Köket är matt svart och Björk. Skulle vara så fint med denna ljusstake i det NYA KÖKET:)

 • Lina Cronier skriver:

  Har gillat 🙂

  Bästa kategori för mig är belysning just för att rätt belysning kan få tillochmed det tråkigaste rum att bli varmt och mysigt!

 • Gillar på Facebook och tipsat vänner om den nya webbshopen.

  Utöver kategorin belysning (som alltid är en favorit i mörkare tider) vill jag slå ett slag för kategorin HALL, för där finner jag några krokar som heter GLORIA, de kommer passa perfekt i vår blivande hall som vi flyttar till efter årsskiftet (beställning på väg…).

  Vänligen
  Joanna

 • Sofia skriver:

  Inredningsdetaljer är min favoritlategori – för att där finns en sådan underbar blandning av saker, jag tror alla kan hitta något de gillar i den kategorin.

 • Ulrika skriver:

  1) klart
  2) förvaringskategorin är min favorit. Mycket viktigt med snygg, praktisk förvaring. Byrån snö är så fin och passar i alla rum, kommer vara en favorit för alltid.

 • Annika skriver:

  Gillat på FB.

  Just nu är min favoritkategori "Förvaring". Håller på att sortera upp hemmet och älskar den fina Pilasterhyllan som jag skulle kunna ha i varje rum.

 • Annie skriver:

  Jag gillar på facebook!

  Min favorit produktkategori är "belysning". Jag älskar lampor och alla lamporna är helt ljuvliga, skulle vilja ha allihop.

 • Petra skriver:

  Gillat på facebook!

  Åh, svårt att välja mellan belysning och förvaring då jag inte kan få nog av något av dem! 😉
  Men jag svarar förvaring då det fanns så fina saker i den kategorin! En SNÖ byrå eller en Stringhylla skulle man ju inte tacka nej till!

  Ha en bra adnra advent, o tack fär en fin blogg!
  Petra

 • Matilda skriver:

  Byrån SNÖ är min absoluta favorit och jag har en tom vägg här hemma där den skulle passa perfekt! Hoppas hoppas tomten läser detta!

 • Hanna Tschemernjack skriver:

  1. Klart jag har gillat på FB <3
  2. Förvaring eller inredningsdetaljer är mina favoritkategorier! SÅ svårt att bara välja en…

 • Lena E skriver:

  Så.. nu gillar jag Patino på face book tillsammans med några av mina vänner…
  Barnsligt svag för lampor och under den kategorin hittade jag min önske dröm….Lumiere piccola. (dessutom till ett hyfsat pris !)
  Happy advent !

 • Aniika skriver:

  Gillar på FB!
  Min favoritkategori är "Inredningsdetaljer". En bra mix av saker man egentligen inte behöver, men ändå blir så lycklig av…

 • Petronella skriver:

  Jag gillar't.

  Kubus 4 i vitt står högt upp på min önskelista. Håller på att bygga ett hus som jag inreder i mina tankar just nu. Och Kubus 4 är inkluderad i den inredningen :-).

 • Kellie skriver:

  Har gillat!

  Jag älskar den lilla hyllan "Display Me" (http://www.patino.se/produkter/varumarken/f-j/hay/display-me?grp=983704) Den är supersnygg, stilren och man kan verkligen på ett snyggt sätt lyfta fram något som man tycker om och man vill att alla ska se. Suverän hylla!

 • Lena E skriver:

  Hej..
  Så….. nu gillar jag och några av mina vänner också Patino.
  Barnsligt svag för lampor och under den kategorin hittar jag min önske dröm…. Lumiere Piccola (dessutom till ett hyfsta pris !)
  Happy advent
  Lena

 • Ulrica skriver:

  Å, det finns mycket i den shopen som skulle passa perfekt här hemma. Dock har jag suktat efter en Pilaster i hela mitt vuxna liv. Den är lika fin, alltid, i alla sammanhang. Så det får nog bli den som är min favorit!
  Hälsningar Ulrica

 • Lena E skriver:

  Ouppsi gick lite fort där… Menade inte att skicka två inlägg. F'låt
  Lena

 • Stämningsfullt skriver:

  Har gillat!

  Min favoritkategori just nu är "bord". Det finns flera bord där som står på önskelistan!

  / Vanja.

 • Sara skriver:

  Förvaring är min favoritkategori – här har man lyckats pricka in flera designklassiker och i prisklasser som passar de flesta.

 • Anna H skriver:

  Like!

  *Jag tycker mycket om hyllan Libri från Swedese! Men jag äger ännu ingen ljusstake så Julius skulle LÄTT hitta en plats här hemma! 🙂

 • Linda skriver:

  1. Gillar Patino både på FB och i verkligheten (har varit där många gånger)!
  2. Eftersom både tidningsstället "Press" samt korgen "Code" finns på min önskelista så måste jag svara: "Förvaring". Här finns ju dessutom mycket annat fint också!

 • Jag gillar Patino på facebook (Annika Nilsson Pettersson)

  2. Jag fann snabbt två favoritkategorier, kök och hall. Men jag motiverar hallen! Detta för att våran hall är liten, trång och svår att inreda som jag vill. Men med dessa prylar fick jag genast en vision, och jag ska göra vad jag kan föra att lösa det som jag vill! Krokarna "tree vägg", "tree golv" och "nostalgi hatthylla" fick mina tankar att föras iväg – och i huvudet fick jag en bild av min drömhall!

 • Lisa S skriver:

  Gillar på FB!
  Mkt fint på hemsidan och den kändes mkt fräsch och "luftig"!! Även lite nya produkter, dvs som inte finns överallt!! Jag gillar när det inte är "same same". Min personliga favorit är nog kökskategorin! Mkt för att jag gillar att göra om i köket, här märks även mkt små förändringar lätt, tex ny, fin kökshandduk och tom ngt så litet som en fin wettex trasa!! Glad andra advent! Lisa S i H-viken

 • Carola skriver:

  Jag gillar på Facebook.

  Jag går igång på organisering, förvaring och framförallt då snygga förvaringslösningar där man inte behöver göra avkall på design och ett stilrent intryck och det hittar man verkligen i kategorin Förvaring hos Patino.

 • kristin skriver:

  Jag gillar Patino på FB. Och min favoritkategori på shoppen är Förvaring! Så mycket härliga saker som gärna skulle få fylla det tomma nya huset som snart är klart. Den enskilda favoritprodukten är byrån SNÖ.

 • Catrin skriver:

  En favorit bland många underbara är lampan Lumiere 05 piccola. Den är så otroligt fin, ser ut som en liten månraket… Denna skulle passa sonen som i januari flyger ur boet.

 • Anna skriver:

  Gillar på fb – Anna Berglund

  Älskar verkligen deras fåtöljer. De har fåtöljer för alla smaker och sådana som inte finns överallt

 • Emma B. skriver:

  1) Det är gillat! Mitt Facebook-namn är samma som mitt eget – Emma Bengtsson.
  2) Min personliga favorit i deras sortiment är "Tray set small". I samband med födelsedagar, mors dag, fars dag och dylikt, brukar jag överraska med frukost i sängen. Cupcake – helt med kokos -, färspressad juice, fil och hemmagjort müsli tillsammans med någon varm dryck (te eller kaffe). Detta är mycket uppskattat, både av mig själv och de jag gör de för, men det skulle bli mycket enklare och finare med "Tray set small"!

 • Linda Sandell skriver:

  Vilken underbar ljusstake!! Har nu gillat på fb och surfat runt i webshopen. Min favoritkategori är lätt inredningsdetaljer då det dels är saker som man köper oftare än möbler och dels var en sida välfylld med "vill-ha" ting; Kaj Bojesens apa, Kubus ljusstaken, Pinocchio mattan och mycket mera.

 • Anna skriver:

  Min favoritkategori är helt klart fåtöljer. Fina klassiker som gärna hade fått göra mitt hem lite finare.

 • Yana Eriksson skriver:

  Gillar på Facebook
  Favoriten är Förvaring,
  men i mitt liv blir det som mest kategorin Sale….

 • magnabus skriver:

  1. Gillar förståss!
  2. Hittar flera kategorier att tycka om hos Patino men den här gången säger jag "Fåtöljer". Vi tänker och sliter vårt hur kring hur vi allra bäst inreder vårt stora vardagsrum men med en hel del fönster och dörröppningar allra bäst och vi har konstaterat att flera fåtöljer är både praktiskt och flexibelt. Bokmärker den här nya webbshoppen direkt då det finns massor där som tilltalar mig!

  Glad andra advent alla! 🙂

 • jag är med, gillar på FB, Anna Karlsson

  Gillar bäst kategorin inredningsdetaljer, skulle inte tacka nej till Kina Svart mässing

  Har delat här

  http://molnboanna.blogg.se/2011/december/adventsljusstake-512-kl-10.html

 • Diana skriver:

  Hays DLM sidobord är min favorit på Pationos hemsida. Den skulle jag gärna ställe mitt julte på…både i vid soffan och vid sängen.

  Njut av söndagen!

 • tanya skriver:

  1. Jag gillar!
  2. Förvaring är favoritkategorin alla gånger, smarta och snygga lösningar!

 • Jess skriver:

  Jag gillar bäst kategorin "Inredningsdetaljer" för där finns så många olika och varierande produkter (och även min favorit – Kaj Bojesens apa)!

  FB är gillad 🙂

 • Zandra skriver:

  1. Gjort!
  2. Gillar produktkategorin hall, och därmed två olika lösningar dels Tree golv och sedan Loop Stand Wardrobe. Just för att vi har så sjukt dåliga väggar i vår lägenhet, vi har provat olika varianter men ingenting verkar vilja sitta fast på väggen. Så vi behöver någonting snyggt att ha stående på golvet, och det är inte det lättaste! Men nu har jag hittat vad jag sökt!

 • Jenny skriver:

  1. Färdig-gillat!
  2. Min favoritproduktkategori är "inredningsdetaljer". Detaljerna gör/är ju helheten!

 • Louise skriver:

  Gillar patino på facebook 🙂

  Min favoritkategori är Hall och jag bara älskar klädhängarna som ser ut som träd, ska önska en sån i julklapp 😀

 • Filip Lexfors skriver:

  1. Fixat.

  2. Belysning. Man kan ha ett rum inrett hur som helst, men utan bra och rätt belysning får man inte schysst stämmning.

 • Lisa skriver:

  Åh, Julius hade GÄRNA fått flytta hem till mig! Han är sååå fin!
  1. Gillar på Facebook
  2. Inredningsdetaljer är min favoritkategori, det är detaljerna som gör det! En Kubus ljusstake hade inte suttit fel!
  /Lisa

 • Tess skriver:

  1, gillat på fb.
  2, svårt at tinte ha kategorin "sale" som favorit 🙂 Men belysning är jag svag för, så snygga lampor!

 • Sofia M skriver:

  Gillat o klart!
  Förvaring förvaring förvaring. Kan varken få nog av förvaringskategorin som tycks innehålla de flesta av mina favvisar- eller förvaring i mitt hem…

 • Camilla skriver:

  1. Nä, jag har inte gillat. Men mest för att jag inte har Facebook.

  2. Just Julius är en av favoriterna. Så därför gör jag ett gott försök med att vinna hem denna skönhet. FASTÄN jag inte har Facebook och kan gillar där.

  Men jag ger en tumme upp här hemma istället och gillar både Patino och Julius.

 • Ida skriver:

  Inredningsdetaljer… Vackra småsaker som är konstverk i sig.

 • Carolina skriver:

  Min favoritkategori är inredningsdetaljer för där hittar man smått och gott blandade favoriter till bra priser. Pricken över i:et i ett hem. Man behöver inte byta ut allt utan kan bara addera en liten detalj som förändrar och förgyller ett helt hem.

 • 1. Gjort!

  2. Inredningsdetaljer. För att jag är mycket för detaljer hemma, så jag fastnar alltid för "smågrejer" 🙂

 • Josefin Johansson skriver:

  Min favoritkategori måste vara inredningsdetaljer. Det har tagit ett tag ett bygga upp ett hem med de möbler man gillar, nu byts det bara ut detaljer efter säsong och humör, så denna kategori gillar jag!

 • HannaB skriver:

  1. Gillar.

  2. Indredningsdetaljer, så klart. Vilken härlig blandning av många go'saker Patino har att erbjuda. Kay Bojesen elefant är en favorit som jag suktat länge efter.

 • ebba skriver:

  Jag har gillat på facebook!

  Min favoritketegori är belysning, rätt belysning kan piffa upp et helt rum. Att lamporna i Patinos webbshop är superfina är helt klart ett pluss! Måste också tillägga att jag blev positivt överaskad av produktkategorin inredningsdetaljer!

 • HannaB skriver:

  1. Gillar.

  2. Indredningsdetaljer, så klart. Vilken härlig blandning av många go'saker Patino har att erbjuda. Kay Bojesen elefant är en favorit som jag suktat länge efter.

 • Anne skriver:

  Gillar!

  Jag fastnar som vanligt för kökskategorin, och blev extra förtjust i Bowl, stor – den var helt ny för mig och verkligen vansinnigt fin!

 • emma eriksson skriver:

  1. Fixat
  2. Ägget i skinn-blir bara snyggare o snyggare och mer personlig med tiden!

 • Alexandra skriver:

  1) Klart!
  2) Jag gillar Kartells sidobord TipTop, perfekt stilrent modernt att mixa med lite ruffigare äldre möbler.

 • mia skriver:

  1. Gillat
  2. Förutom kategorin belysning (jag är en sucker for lampor av alla slag) så är det kategorin hall. ett rum som det är lätt att glömma bort. Men det är första intrycket och så är det ju många människor som bara kommer in i hallen och då vill man ju ha et fint där också

 • Karin skriver:

  1. Gillar på facebook!

  2. Min favorit så här i juletider är just Julius. Klassiskt snygg och modern på samma gång!

 • 1. Gillar
  2. Min favoritkategori är Förvaring. Här finns designfavoriter i olika prisklasser samlade. Det är detaljerna som gör ett hem och utan bra förvaring blir det lätt kaos – här är detsnygga detaljerna !

 • Jag är med!

  Shit så fin, jag har letat i hela stan i Luleå efter en advent ljusstake men alla är slut förutom dom som kostar 600 kr. Det har jag inte råd med. Jag skulle bli överlycklig om jag vann denna.

  *Gillat på fb (Emma hjorth)

  * Favorit: http://www.patino.se/produkter/varumarken/k-o/kartell/tati?grp=983697

  *Tipsat: http://lifeofhjorth.blogg.se/2011/december/adventsljusstake-512-kl-10.html#comment

 • Vivi skriver:

  Gillar på FB

  Underbart coola saker, här kommer jag handla!!
  Just nu gillas inredningsdetaljerna bäst, verkligen mitt i prick på prylar som står på min önskelista!
  Ja tack tomten!

 • ANNIKA skriver:

  1.Har tyvärr inte FB men gillar iallafall….
  2. "Julius" är min favorit bland alla just nu.
  Skulle behöva denna designade "snygging "eftersom min adventsstake ramlat i golvet och ej går att laga…

 • Lise-Lotte skriver:

  1. Gillar på FB!
  2. Belysning är favoriten. Jag är på jakt efter nya snygga lampor till mitt hem!

 • Linda Winberg skriver:

  Absolut Hays matta Pinocchio Multicolour. Den finns under inredningsdetaljer. Såg den första gången när familjen var på Gotland, hela familjen gillade den. Nu har jag även gillat på fb.

 • Anonym skriver:

  1. Gillar på FB.
  2. Loop Stand Hall är min favorit. Drömmen om en klädesgarderob al la SATC är långt bort, sålänge hänger jag gärna upp mina favoritplagg på denna så simpelt designade ställning så jag kan drömma mig bort varje dag.

 • Emeline skriver:

  Jag gillar Patino på facebook!

  På Patinos webshop är min favoritpryl adventsljusstaken Julius. Jag gillar den för att den är så modern och stilren. Snyggare får man leta efter!

 • Anna skriver:

  1. Gillar i dubbel bemärkelse.
  2. Utan tvekan bordslampan "Lumiere", formgivare Rodolfo Dordoni. Sedan jag såg filmen Mammut så har jag drömt att äga den här lampan, helst flera! I filmen finns dessa lampor i olika färger med i en väldigt schysst lägenhet. Så snygga! En dag ska jag lägga pengarna på den där lampan 🙂

 • Annika skriver:

  1) Fixat!

  2) Min favoritkategori är överkategorin "textil". Jag är så helt såld på Hays design att det inte kunde bli något annat. 🙂 Det är något med vinter och att få bulla upp en massa fina kuddar och plädar…jag dras till textilavdelningarna just nu.

 • Ulrika A skriver:

  1) OK, har gjort!
  2) Min favorit är: lampan Bourgie!

 • Lina skriver:

  1. Klart!

  2. Min favoritprodukt hos Patino.se är Bubbla, munblåsta små runda vaser. Fantastisk produkt som skapar nytt liv och ger glädje genom att kunna låta nya knoppar få liv. Så fin att sätta ihop flera stycken.

 • Milea skriver:

  1. Har gillat
  2. Victoria ghost stolarna

 • Mette Schultz skriver:

  1. Done!
  2. Favoriten är helt klart Kaj Bojesen Apa, klassisk fin design som man bara kan älska. Tänk att kunna ge den som present nu när man blivit moster 🙂

 • Gia Prytz Isgren skriver:

  Gillar på FB.
  Bästa kategorin är fåtöljer där Svanen och Ägget fångar ögat.

 • Ing-Marie Friberg skriver:

  1. Gillar er fina sida på Facebook!

  2. Nu till jul har jag snöat in mycket på ljusstakar då det gör så mycket för ett hem! I år önskar jag mig en Kubus 4 som jag tycker man kan ha året runt och inte bara som adventsljusstake! Så det är min favorit just nu!

 • Jessica skriver:

  Jag har gillat….och gillar förstås 🙂

  Min favoritkategori är absolut FÖRVARING.
  För att den löser mina vardagsproblem på varierade och galet snygga sätt. TACK.

 • Sofi S skriver:

  1. Klart!
  2. Mitt uppe i vår köksrenovering gör kategorin inredningsdeteljer mig fullständigt ha-galen med alla finfina grejer!

 • F_Errari skriver:

  1. Gillat!
  2. Belysning:
  Midvinternattens köld är hård, men det lyser i taken Det lyser i fönster, i varje vrå
  är endast tomten vaken?
  Nej,jag sitter uppe och funderar på
  hur jag ska dra det längsta stråt
  så att jag kan vinna den här saken.

 • Emma skriver:

  1. Klart!
  2. Min favorit är belysningskategorin!

 • Ingrid J skriver:

  1.Jag gillar Patino, men har ej facebook.

  2.Men jag måste bara få vara med, eftersom denna Julius är min stora favorit bland adventsljusstakar.

 • Ingrid J skriver:

  kompletterar .
  2.Belysning är och kommer alltid vara min favoritkategori.

 • Veronica skriver:

  1. Gillar på facebook (Vernica Vicke Jacobsson)
  2. Denna gillar jag SNÖ byrå C Vit den har allt som en möbel ska ha. bra förvaring och plats till alla saker.

 • Jamie says dream skriver:

  Har gillat på facbook!

  Min favoritkategori är Hall, för där finns produkter i riktigt snygg design som även jag med en liten budget kan köpa – och behöver. Dels Loop Stand Hall, som jag gillar för den vackra enkelheten och för att den inte är så bred = tar inte upp lika mycket utrymme som den klädstång på hjul som jag har nu. Sen älskar jag verkligen Gloria, den runda kroken. Så himla praktiskt att ha en eller flera (man kan ju fylla på efter hand) bredvid sängen och hänga upp kläderna där, på själva kroken eller mellan väggen och glorian så att säga. Fin, lite skulptural när den är tom, och ger då fint skuggspel på väggen.

 • Karin skriver:

  Gillar Patino på FB!
  Min favorit bland produktkategorierna är Förvaring! Utan bra förvaring spelar det ingen roll hur fina grejer man har, jag gillar inte oreda!

 • Sara skriver:

  Det måste nog vara Flower soffbord http://www.patino.se/produkter/varumarken/p-t/swedese/flower?grp=1020854. Mycket fint, rent men ändå lite spänning!

 • Bodil Westergren skriver:

  1. gillat på Fb
  2. Gillar KÖK- drömmer om ett Cookie fat att duka fint på… härligt kak-fat! 🙂

 • Therese Norrbelius skriver:

  Inredningsdetaljer såklart, det är ju dom som sätter den avgörande touchen i ett rum. Just nu klappar hjärtat lite extra för mattan Pinocchio som skulle vara såå himla fin i pojkarnas lekrum!

 • Cissela C-Benjaminsson skriver:

  1. Gillat! (via min man – har ej Facebook själv)

  2. Finns inte en chans i världen att att plocka ut EN produktkategori som min personliga favorit! Hela Pations wepshopen är ju som mitten på en kanelbulle – det godaste av det goda….jag säger ALLA!!

 • Ulrika skriver:

  1) Gillat
  2) Min favorit bland alla fina saker är byrån snö den är så fin och en klassiker som man aldrig kan tröttna på.

 • Emma Bengtsson skriver:

  1. Gillar!

  2. Min favoritkategori är FÖRVARING. Där hittar jag flera användbara saker och möbler till mitt hem. T.ex. Snö byrå som skulle se snygg ut i hallen samtidigt som den skulle rymma mössor, vantar m.m.
  Eller Code korg till vedförvaring framför kaminen.

 • petra skriver:

  Om man nu ska välja en produkt utav sa manga favoriter blir det nog förvaringsmodulen Componibili fran Kartel. Snygg, praktisk & perfekt för en liten lägenhet som min!!!

 • Anna Johansson skriver:

  Gillar Patino – på riktigt!
  Inredningsdetaljer var kategorin som jag fastnade i just nu. Även om det är belysning jag borde fixa till.
  En favorit, som står på min önskelista, är Picture it, från Hay, och den fanns där!

  Kram från Anna

 • Nicole skriver:

  Har gillat patino på facebook! 🙂

  Min personliga favoritkategori är Bord. Jag älskar bord i alla dess former och skulle gärna fylla hela lägenheten med dem. 😉 Favoriten från patino är breeze.

 • Maria skriver:

  1. Klart!
  2. Kubus ljusstaken är min absoluta favorit. Den är så stilren och klassisk och passar i alla lägen!

 • Cathrin skriver:

  Jag har gillat på Facebook.

  Min favoritkategori är stolar, jag älskar stolar av olika slag. Det är så fint att blanda! Inredningsdetaljer som dessutom har en nytta. 🙂

 • Sofia skriver:

  Nu har jag gillat Patino på FB!
  Min favorit är "Flower Soffbord Stort"! Ett jättehäftigt soffbord som drar allas blickar till sig, lämnar ingen oberörd! Bordet har fantastiska former som man inte kan se sig mätt på!

 • Anonym skriver:

  min favorit är ljusstaken julius, har inte köpt någon stake detta år så det skulle passa perfekt!

 • Vicky skriver:

  1) gillat!
  2)
  Min favorit är inredningsdetaljer
  Där finns design belönat med medaljer
  Fina saker som lyfter ett rum
  Och där kvaliteten ej sviker en tum
  Patino.se är värt många besök
  Där finns godbitar till alla rum och kök!

 • helen olsson skriver:

  1: gillar 🙂
  2: förvaring:
  ….med julius i mitt hus
  får jag det rätta ljus
  på den finaste byrån från kartell
  blir jag lycklig o snäll! <3

 • Kristin skriver:

  1) Har gillat
  2) Jag gillar kategorin inredningsdetaljer. Här finns det där lilla extra som gör ett hem personligt och unikt. Gillar speciellt de fina djuren!

 • Jessica skriver:

  ett) Gillar
  två) Cookie vit – stilrent kakfat som man kan ha flera sorters kakor på skulle passa bra hemma hos mig!

 • Maria Blom skriver:

  Har gillat.
  Belysning är min favoritkategori. Belysning av olika slag är så mysigt den här mörka årstiden.

 • Maria =) skriver:

  1) Gillar

  2) Jamen fåtöljen ägget är ju oslagbar men jag väljer att tycka om det lilla,Kaj Bojesen Elefanten-så söt!

 • Mirja skriver:

  Vackraste Julius-adventsljusstaken, den har jag drömt om att en dag få äga.. den hade passat så fint i köksfönstret hos oss.

  1. Jag har gillat på facebook.
  2. Förvaring. Där under finns "creme de la creme"-förvaringen, stringhyllorna, code-korgarna samt snö-byråerna, små konsverken… Jag hade varit eN lycklig kvinna om jag fått äga dessa FININGAR.

 • Anneli E skriver:

  1. Gillar självklart
  2. Min dröm att få köpa just nu hos Patino är en vit Julius. Den skulle passa så bra i vårt köksfönster

 • Johanna skriver:

  1. Jag har gillat på facebook(Johanna Kantola)
  2. Vad mycket fint den nya webshopen har! OJ, och därifrån ska man välja en favorit?
  Okej eftersom jag älskar julen så är den där http://www.patino.se/produkter/kategorier/jul/julius ljusstaken bara så fin! Kanske svaret vore ett helt annat vid ICKE-juletid:-)

  Jag vill vinna för att två av våra ljusstakar hade gått sönder i år och som student(sedan nu i höstas) har man inte direkt råd att köpa saker man kanske vill ha.

 • Susanne skriver:
 • Lina skriver:

  Jag vill gärna vara med och tävla. Har gillat på Facebook. Min favoritkategori är Inredningsdetaljer. Jag tycker att det är de små detaljerna som ger hemmet sin karaktär och därav är det detaljerna min favorit.

  // Lina

 • Susanne skriver:

  1. Gilla, gilla, gilla!
  2. Inredningsdetaljer för att jag är upp över öronen förälskad i Kaj Bojesen apan.

 • Susanne skriver:

  1. Gilla, gilla, gilla!
  2. Inredningsdetaljer för att jag är upp över öronen förälskad i Kaj Bojesen apan.

 • Ingrid skriver:

  Gillar på Facebook.
  Utan tvekan Kubus, gillar både 1 och 4.

 • Lina skriver:

  1. Mer än gilla!

  2. Tyvärr är min favorit Svanen i läder.

 • Maria skriver:

  1. Har gillat.
  2. Egentligen är kök vara min favorit eftersom jag är matlagningsintresserad. Där fanns många fina saker (Cubusskålarna!) men det var fortfarande ganska litet utbud av produkter. Hade gärna sett mer redskap och dylikt – varför inte knivar från Global, grytor från Le Cruset och fina fat från Matteus?! SKa hålla utkik efter det i framtiden!

 • Lisa Pantzar skriver:

  1. Har gillat facebooksidan!

  2. Kategorin Inredningsdetaljer tycker jag är det bästa, här verkar det som att jag kan finna det mesta.
  Såg en apa som var så fin, tänk om den kunde bli min.
  Den är så kreativ och kul, skulle snabbt ersätta min tomte vid jul!

 • Hanna S skriver:

  1. Gillat & klart!
  2. Förvaring är den kategori där jag stannar längst helt klart. Med ett hus som blir färdig-tillbyggt i dagarna gäller det att tänka till så att alla ytor används på ett optimalt. Tur att Patino har så många smarta saker som underlättar detta – just nu drömmer jag om ett gäng Stringpocketar i olika färger…
  3. Nu återstår bara att hålla tummar och tår hårt och länge för att det ska bli jag som kammar hem denna drömvinst!

 • Jenny skriver:

  1. Gillat på facebook

  2. Display Me är den perfekta inredningsgrejen. Man ledsnar aldrig då man kan förändra den efter humör!

 • Kristina Karlsson skriver:

  1. Kristina Karlsson gillar

  2. Det här rummet är mitt favoritrum husets själ – tycker jag,
  så kategorin "kök" hos Patino får mitt hjärta att slå ett extraslag!

 • Linda B skriver:

  1. Gillat
  2. Kategorin förvaring fastnar jag för, med det noga och underbart valda sortimentet med korgar och byråer. Skulle vilja ha ALLT hemma hos mig.

 • care69 skriver:

  Jag är gärna med!
  1. FB: C Care Regn
  2. Jag gillar:
  http://www.patino.se/produkter/varumarken/a-e/asplund/cookie?grp=1020881
  hur läcker som helst att duka upp till fika.

 • Erica skriver:

  Jag gillar, definitvt inredningsdetaljer vem kan få nog av det ?

 • Jennie skriver:

  Jag gillar belysning, för att det finns så mycket fint där som kan lysa upp vintermörkret!

 • Andrea skriver:

  Gillar på Facebook!

  Jag gillar inredningsdetaljer, för det är ju precis sådana saker som får en bostad att faktiskt bli ett hem!

 • Bitte Kråkbo skriver:

  Har gillat och min favorit ät http://www.patino.se/produkter/varumarken/k-o/kartell/cindy?grp=983697 då dom såg annorlunda men väldigt snygga ut.

 • Ida skriver:

  Hej!

  1, Gillat på fb – Ida Banck
  2, Min favorit är "Hall". Många fina hängmöjligheter som var jättefina.

 • 1. Gillar på facebook (Caroline Andersson)
  2. Svårt att välja, alla kategorier är bra på sitt sätt, men om jag måste välja så skulle jag nog välja belysning, fastnade för elflugan som är som gjord för vårat vardagsrum och vi skulle verkligen behöva lite fler lampor här hemma. Förutom den gillar jag förvaring väldigt mycket och fastnade för SNÖ byrå C Vit. 🙂

 • Marie skriver:

  1. Klart!
  2. Måste säga inredningsdetaljer. Så många favoriter och som med "enkla medel" gör så mycket för trivseln i hemmet. Bara älskar kubus, den klassiska apan mm mm Listan kan göras lång. Väldigt lång 🙂

 • stina skriver:

  1) Done!

  2) Hall är min favorit. En del av hemmet som inte alltid lyfts fram och får egen kategori. Hallen är viktig, det som hälsar välkommen. Trevligt också att ni säljer Swedeses fina träd vilka jag är svag för.

 • Emma skriver:

  Min favoritkategori är belysning! Ska man satsa en extra slant på någonting tycker jag belysning är det mest prisvärda! Med en bra och självklart snygg (!) belysning kan man på ett enkelt sätt förvandla ett ganska ordinärt rum till ett mysigare, exklusivare eller trendigare rum (ja eller vilken stil man nu gillar!)!

  Ps. Självklart gillar jag på Facebook!

 • mia b skriver:

  Design whit light, så enkel, stilren och vacker. Väldigt lättplacerad och förgyller terassen en sensommarkväll lika väl som den ger ett välkomnande sken i fönstret en blåsigt vardag i november.

 • Ulrika skriver:

  1, gillat och klart.

  2, kategorin måste bli förvaring. Ääääääälskar förvaring, finns det något bättre än lådor, korgar mm att stoppa saker i. Sen gör det inget att den är snygg!

 • Helena Björk skriver:

  1. Gillart
  2. Stolar, med sköna stolar kan man skapa rum som man vill vara länge i.

 • Jeanette R skriver:

  1. Gillat och hittat ny favorit!
  2. Förvaring – Componibili, som jag kunde köpt tidigt 70-tal men inte förstod då att det hade varit ett smart val… åren går och till slut man förstår!

 • Arvid skriver:

  Min motivering är kakfatet Cookie som jag haft så mycket användning för i så många sammanhang! Fatet kan ju stå framme för jämnan och bara se snyggt ut, samt vid middagar fyllas med diverse mumsigt, till vardags med frukt och till fest med tilltugg av olika slag. Finess & funktion i ett!

  Jag gillar Patino både på facebook och i verkliga livet!! 🙂

 • Ulrika skriver:

  1. Gillar

  2. Favoritkategori blir f n fåtöljer då jag är på jakt efter 2 st i mitt "soon to be" renoverade vardagsrum, 2 st Ägget, ja tack!

 • guldmulten skriver:

  1. Gillar!
  2. Bästa kategorin måste vara stolar. Jag älskar stolar och alla i den kategorin får gärna flytta in hos mig 🙂

  Ha en jättebra dag!

 • Maja/Cactusvit skriver:

  1. Like!
  2. Min favoritkategori av dom alla är utan tvekan belysning. Förutom att jag älskar att omge mig med fina lampor så är det a och o i inredningen samt en investering att satsa på några klassiker. Och fler skulle gärna få flytta in hos oss!

 • Mia skriver:

  1. Har gillat patino.se på Facebook.
  2. Jag gillar kategorin 'Belysning' bäst. Jag tycker att belysningen är otroligt viktigt för att trivas i sin lägenhet och för att få en hemtrevlig känsla. patino.se har flertalet lampor jag själv skulle älska att ha i min lägenhet. Lumiere 05 Grande skulle gärna få stå i mitt vardagsrumsfönster och Caboche pryda mitt sideboard.

 • Carolin A skriver:

  1) Gillat
  2) Favorit kategorin är lampor. Rätt belysning kan göra så mycket med ett rum, och framför allt finns det så många snygga att titta på. En favorit just nu är lampan Take transparant, så enkel men ändå så speciell. Den skulle passa hemma hos oss 🙂

  Carolin A

 • anette carlsson skriver:

  1. Jag har gillat Patino på face book, gillat och delat. anette carlsson.
  2. En av mina favoriter i den fina butiken är http://www.patino.se/produkter/varumarken/f-j/holmegaard/flora?grp=1020857
  Det är stilren,snygg vas och jag som älskar blommor älskar också snygga vaser.

  anette meg carlsson

 • Mia B skriver:

  Gillat!

  SNÖ byrå är sedan länge en riktig favorit. Underbart stilren och lekfull på samma gång!

 • Lina skriver:

  Det är redan andra advent och jag saknar adventsljusstake…
  Hur kan något annat än Julius vara min favorit idag!

  God Jul!

  /Lina

 • Elinor Janson skriver:

  1. Gillar Patino på Facebook
  2. Kubus 4 är min stora favorit just nu. Men som sagt Gillar Patinos sortiment i stort.

 • Carina skriver:

  Min favoritkategori är textil då det är ett enkelt sätt att förändra på… alltid läge att hitta nåt nytt!

 • Maja skriver:

  Har gillat Patino på facebook.
  Min favorit hos patino.se är Eldflugan grande för att vid jul är det kul, med lite ljus i vårt hus. Utan det kan vi inte se och då blir jul inte kul:)

 • Annelie C Karlsson skriver:

  1. Gillat på FB
  2. Fem fynd, men tittar även på inredning

 • Anna Janson skriver:

  1. Har nu gillat på facebook =).
  2. Kategorin Förvaring är min favorit då jag skulle vilja ha allt som säljs inom den kategorin.

 • Camilla S skriver:

  Gillar självklart på facebook

  Min favorit är nog inredningsdetaljer, ett snyggt urvl av grejer som verkligen kan sätta pricken över i:et i hemmet

 • Jag är med och tävlar.

  Gillar på FB – Katta Markowska

  Gillar http://www.patino.se/produkter/varumarken/a-e/asplund/code?grp=1020855 skulle passa fint till barnens alla leksaker.

 • Jag är med och tävlar.

  Gillar på FB – Katta Markowska

  Gillar http://www.patino.se/produkter/varumarken/a-e/asplund/code?grp=1020855 skulle passa fint till barnens alla leksaker.

 • Philippa skriver:

  1. Gillar på Facebook!
  2. Kategorin Förvaring är min favorit. För mig är det som för de flesta viktigt att kunna stuva undan båda praktiska (och opraktiska) prylar lätt, snyggt och "osynligt"!

 • Malin skriver:

  Gilla 🙂
  Inredningsdetaljer är min favorit. Det som gör pricken över i:et i inredningen.

 • Viktoria skriver:

  Vad spännande & kul med en ny webshop!
  1. Gillar nu Patino på Facebook (Viktoria Dahl)
  2. Produktkategorin Belysning är min favorit! Älskar lampor i alla former & kan aldrig få nog av ny belysning! Högst på belysningsönskelista står en transparent Gé & en Cindy i fuchsia.

 • susanne skriver:

  1. Gillat på FB
  2. Kategorin Inredningsdetaljer.Det är ju detaljerna som gör det.Är man less på vardagen och vill förändra så funkar det med små detaljer.Då känns det genast bättre.

 • Caroline Stenfelt skriver:

  Gillar på FB.

  KÖK så mycket fint är förälskad i Cross,Pia Wallén. Detaljer som gör köket !

 • Anna E skriver:

  Gillar!
  Gillar också kategorin Inredningsdetaljer, där skulle jag gärna gå loss och shoppa. Har legat på latsidan när det gäller att inreda hemmet på senare tid men här fanns mycket som ger inspiration!

 • Anette skriver:

  Inredningsdetaljer är min favorit – där fanns en massa intressanta saker bl a Picture It gillade jag. Smart att kunna byta ut innehållet så ofta man vill. Kan tänka mig att barnens alster skulle kunna hamna i en sådan – det kommer ju nytt hela tiden från deras pysselhörna ;-)!

  Gillar på Facebook (Anette Kristoffersson)

 • Finaste adventsljusstaken alla kategorier!

  Kategorin "Inredningsdetaljer" faller mig i smaken då den har många prylar som står på min önskelista. (Kom ihåg det tomten!)

  Kram Camilla

 • Finaste adventsljusstaken alla kategorier!

  Kategorin "Inredningsdetaljer" faller mig i smaken då den har många prylar som står på min önskelista. (Kom ihåg det tomten!)

  Kram Camilla

 • Malin Henningsson skriver:

  1. Done! 😀
  2. Gillar förvaringskategorin jättemycket. Sjukt snygga grejer och bra förvaring. Libri är en pärla i mitt hem!

 • Green man skriver:

  1. Gillar på Facebook!

  2. Inredningsdetaljer. När man inte är på jakt efter något specifikt kan man alltid gå in där och få sitt habegär väckt med råge. Gäller till exempel Kaj bojesen-apan och kubus ljusstake, osv osv 🙂

 • Emma Lisa Magnusson C skriver:

  Gillat på fb

  Jag uppskattar alltid kategorin Textilier, för mig som inte har råd att byta ut hela möblemanget vartannat år kan jag leka med underbara färgstarka textila detaljer och på så vis förändra mitt hem, här gillar jag särskilt de unika indiska plädarna, helt underbara!

 • Jenny skriver:

  1. Fixat!
  2. SALE såklart :-), kanske har man då råd med nåt lyxigt vackert… Annars måste jag nog säga Textil pga de vackra annorlunda antika filtarna.

 • jessica. skriver:

  har gillat!
  måste nog säga att jag gillar kategorin "inredningsdetaljer" mest, så mycket fint som man (kanske inte?) behöver ;-).

 • Nickan skriver:

  1: Har massor och mycket gillat hela dagen, men tyvärr så syns det inte då jag har inte något konto på FB. Hoppas på att få vara med och tävla i alla fall.

  2:Förvaring är min favorit. Varorna där är inte bara fina, de trollar ordning och reda på andra saker som är långt ifrån lika fina som det de förvaras i.

 • Martina Isaksson skriver:

  Så nu har jag inte gillat bara på facebook utan jag gillar irl också:)

  Måste säga förvaringskategorin för där är min favoritönskemöbel, Snö vitrinskåpet. En väldigt fin webshop som blir bokmärkt!

 • Ida skriver:

  1. Gillar härmed Pation på facebook!
  2. Förvaringskategorin är favoriten. Snö, pilaster och Code finns ju där! De har stått på önskelistan länge…

 • Lisa skriver:

  1. Gillar!

  2. Inredningsdetaljer, eftersom jag tycker att detaljerna gör helheten. Att byta ut detaljer efter säsong är också det enklaste sättet att hålla ett hem dynamiskt.

 • johanna skriver:

  Nu har jag "gillat"!
  Jag gillar allra mest kategorin Hall eftersom den visar att förvaring av ytterkläder inte behöver döljas utan kan stolt visas upp.

 • Emma W skriver:

  Jag har gjort det, gillat alltså. Min personliga favorit är helt klart borden tray table, som är helt underbara. Nu håller jag tummarna!

 • Emelie Friberg skriver:

  1. Gillar er sida, både på Facebook och på riktigt!
  2. Min favoritkategori bland produkterna är lampor! Så mycket fin belysning gör för ett hem!

 • Janina skriver:

  1. Kollade in webshopen-resultat: Gillar! 🙂
  2. Min favoritkategori är textil baserat på det fina urvalet. Man kan förändra så snabbt med textil och adderar på köpet värme, färg och ljuddämpning.

 • Karoleen skriver:

  1. Gillat
  2. Kök

 • Lina skriver:

  1) Check 🙂

  2) Inredningsdetaljer, eftersom detaljer gör helheten. I den kategorin finns också de snyggaste sakerna såsom Kubusljusstakarna.

 • Jenny skriver:

  1. Gillar 🙂
  2. Min favorit är just ljusstaken Julius. Har kikat in denna skapelse de senaste tre åren vid denna mörka tid. Stilren och så enkel med det lilla extra.

  //Jenny

 • Anneli skriver:

  1. Gillar
  2. Inredningsdetaljer; där fanns många favoriter och en hel del klassiker.

 • 1. Gjort!
  2. Helt klart belysning då ett hem, hur fint stylat det än är, aldrig blir riktigt "hemma" utan lite lampor här och var! Och en och annan goding fanns där…

 • Lina skriver:

  Gillar!

  Min favorit är Kubus 4. Inte alls originellt, men ljusstakar och ljuslyktor är "min grej" (det som jag inte berättar för sambon att köpt och gömmer en stund i garderoben innan det får komma fram på bordet) Och just den här saknas i vårt hem.

 • Maria Brengesjö skriver:

  Textil är min favorit bland produktkategorierna. De indiska plädarna förenar skönhet, fantastiskt hantverk och ekotänk. En produkt helt rätt i tiden!

 • Lina Ö skriver:

  1) Gillat så klart!
  2) Belysning är min favoritkategori
  för ett hem förutan lampor uti
  är ett hem som känns kallt och rått
  men det är nu ett minne blott.
  Hos Patino jag hittade det mesta
  men belysningen, det slog de flesta 🙂

 • Malin skriver:

  Jag gillar på fejjan!
  Min favoritkategori är belysning. Dels för att det finns så mycket snygga saker och för att det lyser upp den så annars mörka årstiden.

 • Karin Alinder skriver:

  Min favorit är, utan tvekan, Elflugan.. Den kommer att pryda vårt hem i framtiden, förhoppningsvis får den då sällskap av Julius!
  Trevlig december!

 • Nina skriver:

  Gillar så klart !

  Favorit kategori är Förvaring. Älskar allt i den kategorin. Mest dock Snö från Asplunds. Ni har verkligen valt det vackraste i ert sortiment. Valet av Förvaring var enkelt eftersom bra förvaring, och dessutom med snygg design, är grunden i ett harmoniskt och tilltalande hem.

 • NIna skriver:

  Gillar så klart !

  Min favoritkategori är Förvaring. Älskar allt i den kategorin. Mest dock Snö från Asplunds. Ni har verkligen valt det vackraste i ert sortiment. Valet av Förvaring var enkelt eftersom bra förvaring, och dessutom med snygg design, är grunden i ett harmoniskt och tilltalande hem.

 • Linda Johansson skriver:

  bäst kategorin är såklart Förvaring, för det kan man aldrig få för mycket av!

 • nina skriver:

  Gillar så klart !

  Min favoritkategori är Förvaring. Älskar allt i den kategorin. Mest dock Snö från Asplunds. Ni har verkligen valt det vackraste i ert sortiment. Valet av Förvaring var enkelt eftersom bra förvaring, och dessutom med snygg design, är grunden i ett harmoniskt och tilltalande hem.

 • Annika skriver:

  1. Gillat – och rekommenderat 🙂

  2. Min favoritkategori måste bli inredningsdetaljer. Det är är så kul med detaljer. Gör det där lilla extra i inredningen. Jag hittade många av mina favoriter hos Patino. Stort plus!

 • Frida W skriver:

  Lampgalen som jag är så väljer jag belysningskategorin, som innehåller några (gissar jag) mycket noggrant utvalda lampor helt i min smak!

 • Erïca skriver:

  gillat på facebook!

  Favoriterna är såklart trädjuren som är designade Kay Bojesen. Passar både gammal och som ung!

 • 1. Gillar! 🙂
  2. Min favorit är "Tree vägg 194cm" just för att den skulle passa riktigt bra in i vår nya hall som vi håller på att renovera. Vitt och naturlig, vi vill ta med oss naturen in och vad vore inte bättre med ett trä i hallen?! 😀

 • Anna skriver:

  Åh, precis det jag önskade finnas i årets fina kalender.
  Svårt val mellan förvaring eller inredningsdetaljer, men får bli detaljerna, en hel avdelning med perfekta saker för ett vackert hem.

 • Emma skriver:

  Min favorit, förutom fina Julius ;), är den alltid lika fina ljusstaken Kubus 4. Har haft ögonen på den hur länge som helst och ska spara ihop till den. Vore inte helt fel om min framtida Kubus fick sällskap av en Julius 🙂

 • Cecilia skriver:

  1. Jag gillar Patino på FB!
  2. Min favorit är DLM sidobord från Hay. Precis som namnet antyder – don't leave me – kan man bära runt det till precis dit man är och det behövs för att hinna fika och samtidigt hänga efter en aktiv 16-månaders krabat!

 • cammie skriver:

  1. Gillar på FB – Camilla F Tuschaa
  2. Jag gillar: http://www.patino.se/produkter/varumarken/a-e/asplund/cookie?grp=1020881. Så underbart "anorlunda" lixom =)

 • Johanna S skriver:

  1. Självklart har jag gillat på Facebook.

  2. Den första kategorin jag klickar in mig på när jag besöker en webshop är Övrigt. Här hittar man det som webshopsinnehavaren inte kan motstå, men som inte riktigt platsar i de "namngivna" kategorierna. Så även här – det får nog bli två Display me från Hay i julklapp till mig själv!

 • Maria skriver:

  Jag har gillat och delat på fb.
  Min favoritkategori är Förvaring. Jag försöker alltid röja och rensa, framför allt behövs det när maken är en riktig hamster. På Patino finns det fina möjligheter till ett "renare" hem, bland annat den läckra Box in Felt.

  /Maria

 • Malin M skriver:

  Gillar Patino på Facebook!

  Mkt fint utbud i alla kategorier! Favoritkategorin blir förvaring eftersom både fantastiska byrån Snö och korgen Code finns med där! De gör sig så fint i alla möjliga miljöer! Förvaring kan man aldrig få för mkt av. Bra förvaringsmöbler skapar förutsättningar för ett vilsamt och välorganiserat hem, vilket i sin tur även ger ordning och reda i sinnet.

  /Malin M

 • Susanne skriver:

  1) Nu gillar jag!
  2) Favoritkategori i Patinos webshop är inredningsdetaljer: det är, och det gäller det mesta här i livet, detaljerna som gör skillnad!
  Favoritprodukt befinner sig i en annan kategori, men så glad jag blev att hitta den: Display Me från Hay. De blir julklapp till mig själv!
  /Susanne

 • jenn skriver:

  Klart att jag vill vara med!!! Jag har gillat pa Fb med namnet barbados jenn!
  Jag tycker denna var super fin:
  http://www.patino.se/produkter/varumarken/k-o/kg-design/flaskoppnare-pippi?grp=1020881

  Det skulle verkligen se mycket finare ut pa bordet an en vanlig flask oppnare! Super cute!!!

 • jenn skriver:

  Klart att jag vill vara med!!! Jag har gillat pa Fb med namnet barbados jenn!
  Jag tycker denna var super fin:
  http://www.patino.se/produkter/varumarken/k-o/kg-design/flaskoppnare-pippi?grp=1020881

  Det skulle verkligen se mycket finare ut pa bordet an en vanlig flask oppnare! Super cute!!!

 • Anna skriver:

  1. Gillar på FB

  2. Inredningsdetaljer- det viktigaste av allt för att ge ett rum sin personliga karaktär

 • Annika K skriver:

  1. Gillar
  2. Min personliga favorit är belysning. Patino har ett urval som lyser upp i både slott och stuga!

 • Patricia skriver:

  Gillat Patino på fb. Jag gillar kategorin inredningsdetaljer bäst. Där finns det många fina julklappar, både till mig och mina nära. 🙂

 • Johanna skriver:

  Belysning för dess tydliga underrubriker och kvalitetsprodukter i kombination med att jag har Pippi på lampor!

 • Emma Fahlstedt skriver:

  Jag gillar dem!

  Ljusstaken Kubus är min favorit, den skulle passa perfekt på mitt matsalsbord

 • Pia Tverin skriver:

  Gillar!
  Inredningsdetaljer är min favoritkategori, eftersom det blir så tydligt att det är de små men noga utvalda detaljerna som kan göra hela skillnaden.

 • AnnCatrin skriver:

  . Fillar och gillat!

  Ljusstaken Kubus gillar jag skarpt och har klämt på den många många gånger…den blir det nog!

 • Nina Elmsjö skriver:

  1. gillar!
  2. Ååå allt som heter belysning är alltid på önskelistan och i år har jag faktiskt Julius högst upp! Däremot så är jag i stort behov av kökstolar och provsitter stolen Masters så ofta att min man har tröttnat! Men de är ju såå fina å skulle passa vårt nya kök så bra!

 • Lina Johansson skriver:

  Gillar på FB (Lina Johansson)

  Favoriten är utan tvekan stringhyllan: http://www.patino.se/produkter/varumarken/p-t/string/stringpocket?grp=1020855
  Jag ÄLSKAR stringhyllor och är oändligt bitter att mormor & morfar har SLÄNGT sina från det kära 50-talet. Om de bara kunde förutse att jag vill ha dom istället 🙂

  Men sen är ju staken jäkligt snygg med 🙂

 • Britt-Marie Rosbäck skriver:

  FÖRVARING är min favorit.
  Enkla snygga klassiker som stringhyllan.
  De läckra tidningskorgarna ja allt…

 • Jenny Lindkvist skriver:
 • Jenny Lindkvist skriver:

  FB- check!

  Kategorin inredningsdetaljer kollar jag alltid in först, det är detaljerna som gör´t..

  Och titta så mycket fint som fanns här, bla Kubus som står högt upp på min önskelista i år (ska visa denna sida för min mamma, alltså tomten:)

 • Helena W skriver:

  Förvaringskategorin faller mig i smaken bäst, då man alltid tycks behöva mer och mer förvaring med åren, och snygg förvaring kan praktiskt nog alltid vara framme. Praktiskt och i ögonfallande..

 • Malin skriver:

  1. Check!
  2. Inredningsdetaljer är helt klart bästa och billigaste sättet att förnya hemmet och därför gillar jag förstås denna kategori bäst.

 • Maria skriver:

  1. Gillar!
  2. Inredningsdetaljer – en samling fina saker där flera sen länge finns på min önskelista. Känns uppdaterad.

 • Ulrika skriver:

  1) Har gillat, självklart!
  2) Julius adventljusstake, så underbart snygg! Ren i sin enkelhet, stram, modern, inga krusiduller och bara ja, sååå snygg..

 • chanette skriver:

  chanette svensson gillar på fb

  http://www.patino.se/produkter/kategorier/belysning/caboche

  så otroligt vacker och cool design

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *