Annons

24 december – dagens lucka i adventskalendern

Julaftonens lucka presenteras av tradition tillsammans med VålaMagasinet i Uppsala. En av mina äldsta och mest lojala annonsörer, som har hängt med i snart tre år. Jag är otroligt tacksam för deras stöd och väldigt glad över att de i år bidrar med deras alldeles egna soffmodell Vålasoffan – exklusivt designad av Jonas Ihreborn endast för VålaMagasinet. Den har avtagbar klädsel, vinkelben i mattkrom och sits av kallskum/resårstoppning. En skön, tidlös och prisvärd designsoffa som tillverkas av Ihreborn Stockaryd vilket innebär svenskt hantverk och kvalitet. Värde 18 290 kr! Tyget Bronze finns i tre färger (ljusgrå, mellangrå, mörkgrå) och modellen har följande mått: Bredd:213 Djup:94 Höjd:66 cm Just nu går den att köpa till kampanjpris: 14 990 kr. För att delta i dagens lucka, där du kan vinna din alldeles egen soffa, behöver du bara svara på nedan frågor i kommentarsfältet. Eftersom det är julafton förlänger vi tävlingstiden till en vecka. Så du har året ut på dig. Lycka till!


1) Vilket år etablerades VålaMagasinet i Uppsala
2) Vilka andra möbler från VålaMagasinets sortiment skulle du välja för att matcha soffan om du fick inreda ditt drömvardagsrum? Beskriv kort.

Tävlingen pågår tom 1/1 2012 kl. 07.00. Vinnaren utses av en jury från Vålamagasinet och deras beslut kan ej överklagas. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren.

Kategorier:

Kommentarer

 • Lina Cronier skriver:

  1. 1896

  2. Jag hade satsat på kuddar från Anna O att ha och mysa med i soffan. Perfekt färgklick! Hade också valt 2st jolly soffbord av kartell samt den fantastiska orange mattan från Kasthall. Det hade blivit ett stilrent men ändå lekfullt och färgsprängt underbart vardagsrum 🙂

 • Julialalala skriver:

  Svaret är 1896 🙂
  Jag hade inrett med Line Sängmöbeln, gundstolen Eames Plastic Armchair RAR, bokhyllan String Pocket hylla och den lurviga mattan Kasthall Mattor! 🙂
  Håller tummar och tår att jag vinner denna gång,
  och att jag varit tillräckligt snäll iår 🙂
  Godjul! 🙂

 • Solbritt skriver:

  1. 1896

  2. Ett par Ari fåtöljer vore bra att ha till så man kan sitta och njuta med en god bok ibland.

 • Ulrika A skriver:

  1) 1896 är rätt årtal.
  2) Soffan skulle jag matcha med lika Shepard fårskinnskuddar och pläd. Skulle bli mysigt och fint och stilrent!

 • 1. 1896

  2. Ett par Ari fåtöljer vore bra att ha till så man kan sitta och njuta med en god bok ibland.

 • whynja skriver:

  1. 1896
  2. Jag skulle matcha med Coffe Table Noguchi, en vit matta från Kasthall, två Cinema-fåtöljer i svart, Vass Sideboard, skåpet Snö, golvlampan AJ och bordslampan Bourgie. I soffan skulle jag ha fårskinnskuddar och päls från Shepard. På så sätt skulle jag ha samlat en hel del av mina designfavoriter i ett drömvardagsrum! Klassiskt men med en modern twist. Ja, där skulle jag nog kunna trivas.

 • Margareta Pileby-Jonsson skriver:

  1.1896
  2. Koden-korgar till inredningsmagasin och fleecefiltar för inspiration och färgglädje

 • Sara Jacobsson skriver:

  1. 1896
  2. Jag skulle väldigt gärna vilja ha soffbordet "Bläse Soffbord", och två fåtöljer "CH 445 Fåtölj". Alla möblerna är enkla, rena, klassiska, som gör att man kan förändra rummet med olika "accessoarer" 😀

 • Maja skriver:

  1. 1896
  2. Soffan skulle jag ställa tillsammans med en Jetson 66 fåtölj på en kasthallmatta i en varm rostorange färg, tre Breeze soffbord av Monica Förster till det och från taket skulle jag hänga en Kotte. Några kuddar från Anna O till det…

 • Sofia skriver:

  1. År 1896!
  2. Till denna fina soffa skulle jag köpa ett Air soffbord och golvlampan Arco. En röd ruggad matta och lite röda kuddar skulle ge vardagsrummet lite färg. Jag gillar även String Pocket hylla som skulle kunna sitta ovanför tv:n. En fårskinnspläd på soffan skulle vara pricken över i:t! Gud vad fint det skulle bli 🙂

 • Iris skriver:

  1. De etablerades redan 1896
  2. En brun fladdermusfåtölj hade gärna fått följa med också, och några shepard fårskinnskuddar i grått och vitt. Allt i naturliga material och färger för ett lugnt och rustikt intryck 🙂

  kram och god jul!
  /Iris

 • Johanna skriver:

  Företaget etablerades 1896 i Uppsala.

  Attitude soffbord jag till soffan skulle välja. Och våra gamla soffor skulle jag till Röda Korset skänka för dem att sälja.
  Arco golvlampa att ställa bredvid soffan nya och fina, oj vad de kommer att bli imponerade, svärföräldrarna mina.
  För att sedan även få lite färg i tillvaron så skulle jag placera en Ball klocka på väggen över soffan. Och i soffan skulle vi finna färgglada kuddar i färgerna cerise, röd och blå. Sådär, låt mig nu denna vinst få.

 • Linda J skriver:

  1. 1896
  2. Jag har faktiskt redan köpt en brun fatboy från just Vålamagasinet och den står i mitt vardagsrum. Den skulle passa perfekt med soffan. Gillar en avslappnad stil och det står verkligen fatboyen för.

 • Lina skriver:

  1. Svaret är 1896
  2. Soffbordet Flower Soffbord i svart och 2 st röd corona fåtölj och en matchande matta.

  God Jul!

 • Kajsan skriver:

  1. 1896!
  2. Älskar satsbord, så det skulle bli Släden.
  Två stolar Arka, en Bestlite golvlampa och en svart- och vitrandig matta. Sen kan man efter hand sätt färg (rött?) med textilier.

 • Hanna skriver:

  1. år 1896
  2. Bordet Chess Tabel, två vinröda Blow fåtöljer från Hay, på väggen ovanför soffan hänger Moo Vägglampa.

 • Veronica Ö skriver:
 • Veronica Ö skriver:

  1. 1896

  2. Om jag får drömma mig bort lite och inreda mitt vardagsrum med möbler från Vålamagasinet och med soffan som utgångspunkt skulle jag till att börja med ha ett par vita kuddar från Shepard, soffbordet Brazilia i valnöt, det fantastiskt fina hyllsystemet Boknäs/Villinki och två Svanen fåtöljer! Då hade jag förmodligen aldrig lämnat det rummet igen! 🙂

 • Anna skriver:

  1. År 1896
  2. Jag hade matchat med fina soffbordet Brazilia från Swedese (i ek), och en brun Bruno-fåtölj från Källemo. En härlig matta från Kasthall hade fått ligga under. Bredvid soffan skulle en Snö-byrå från Asplund stå med bland annat bordslampan Glo-Ball från Flos på.
  God jul!

 • Ida skriver:

  1. 1896

  2. Arkastolarna tycker jag är sådär lagom fulsnygga. Hade gärna velat ha en (eller fyra för den delen) i vardagsrummet att få slänga ett fårskinn över. Vardagsrummet skulle också få stoltsera med en roströd kastallmatta och en alentobyrå. Ja, så får det bli.

 • Kristina skriver:

  1) År 1896
  2)
  En svart Barcelona fåtölj och Breeze soffbord i vitt
  blir med Camouflage lampa och AJ golvlampa vit en hit
  På väggen en pocket Stringhylla
  som jag med mina favoriter fylla
  Lägg sen till, rummets stilrena fantom
  Vålasoffan med tyg i Bronze och ben i krom
  Vardagsrummet blir en plats att trivas och ha det gott
  och så otroligt elegant och flott

 • tess skriver:

  1, 1896
  2, en stor orange ryamatta från kasthall. De är underbara att gå barfota på. Ett runt breeze soffbord (fruktansvärt snygga!!)Take bordslampor i fönstret, färgglada men ändå klassiska. Gregg som taklampa. Stringhylla på väggen för favoritsakerna. Och ingen tv! Jag vill ha mitt vardagsrum för sociala aktiviteter inte för TV-tittande.

 • Hannah skriver:

  1. 1896

  2. 3208 Stol Design: Fritz Hansen Arne Jacobsen. Dess knallröda färg är en fröjd mot soffans estetiskt gråa. Älskar kombon.

  Aulia Soffbord. Design: Linteloo. Hank Vos. Passar den hårt skurna soffan med sin hårda, japanska kantighet. Helt underbara bord!

  Rainmond Taklampa. Design: Moooi som tillför oreda och kaos i det annars så stilistiska.

  GOD JUL FRIDA OCH TACK FÖR 24 JÄTTEROLIGA LUCKOR!

 • Madeleine Holm skriver:

  1.1896
  2.Jag hade inrett tillsammans med ett floder bord från Swedese,
  och en trevlig matta.
  GOD JUL !!

 • Marie skriver:

  1. 1896.

  2. Nästan omöjligt att välja bland allt snyggt men jag hade använt den tuffa golvlampan från Bestlite och en såldeds lika tuff matta från färg och form då dess två är precis den stil jag söker. Sen hade jag valt det underbara soffbordet från Breeze och på det hade jag "fuskat" och använt kivilyktor :-). Vad skoj att läsa om detta företag som jag inte alls kände till innan.

 • Elwira76 skriver:

  1. 1896

  2. En röd matta från Kastall, Flower soffbord , AJ golvlampa (1 eller 2 st) samt några mysiga fårskinnskuddar från Shepard hade passat perfekt ihop med soffan :o)

 • Sophie Hoffmann (DK) skriver:

  1) 1896
  2) Would have matched it with Aulia the couch table, the Danish chair Ch 07 Fåtölj and the Mirror Ball Taklampa.

  Have an amazing Christmas evening and a great new year with lots of new furnitures 😉

 • Conny Eriksson skriver:

  1.1896
  2. Jag och min flickvän överraskade mina svärföräldrar med en kattunge när de kom hem från en resa för ett par sommrar sedan. Katten var busig som liten och har klöst sönder deras i övrigt fina soffa. Det vore otroligt roligt att få möjligheten att ge dem den här soffan som pressent. De har ett fint och välinrett vardagsrum men en hel soffa, ett par fårskinnskuddar från Shepard och en PH 3/2 bordslampa skulle komplettera miljön
  fint.

 • Katarina Ek skriver:

  1. 1896
  2. Framför den ljusa Vålasoffan skulle jag vilja placera ett Skiffer Soffbord. Över skulle jag hänga den häftiga Mirror Ball Taklampa! Sedan önskar jag även att det stod en Arka Stol och CH 445 Fåtölj i rummet. National Geographicskåpet i gult är ett självklart val då jag blir glad av den gula färgen. Sedan hade jag velat mysa i min Vålassoffa med en Shepard Fåskinnspläd mitt i det fantastiska drömvardagsrummet!

  God jul!

 • guldmulten skriver:

  1.1896
  2. Jag skulle välja Haslev 900 Soffbord och fårskinnskuddar till soffan.
  Sååå snyggt det skulle bli!!

 • God Jul och ett riktigt Gott Nytt År önskar jag er! =)

  Mvh Jessica

 • Hugo skriver:

  God jul, hoppas du får en bra jul i år.

 • Sigfrid skriver:

  1. 1896
  2. Breeze soffbord, svarte ben, 2K Hyllsystem (rød) Archimoon soft Golvlampa,CH 445 Fåtölj, Anna O (puter)

 • Kristin skriver:

  1. 1896
  2. Skulle matcha med den här fina fåtöljen: CH25 Fåtölj, en Arco Golvlampa och en stor, mjuk matta med lite färg Kasthall Mattor och det ett rejält soffbord: Kristensen 0204 Soffbord!

 • annelie skriver:

  god jul hoppas den blir fin för dig?

 • Sofie skriver:

  1. 1896
  2. Två svarta Jetson-fåtöljer en Arco Golvlampa, Newton Soffbord för att mjuka upp det stela lite, en ryamatta från Kasthall, en filt och kuddar från Gant, ljusstakar från Freemover och bokhyllan Bookworm och en Tivoli Audio som spelar ljuv musik!

 • Anna skriver:

  1. Året var 1896.
  2. Jag skulle välja att inreda med två Colonial-fåtöljer och soffbordet Naver AK 972. I soffan skulle jag lägga en Shepard fårskinnspläd, och på väggen skulle det få hänga ett par pockethyllor från String. Ljuset skulle golvlampan Arco få stå för och på golvet skulle jag lägga en ryamatta, gärna en grön.

 • Karolina Broberg skriver:

  Här kommer lite svar mitt i julfirandet:
  1) 1896
  2) Jag skulle vilja matcha soffan med Brutus soffbord och Wegners CH 07-fåtölj med en fårskinnsfäll i. På golvet en ullmatta från Kasthall.

 • Maria B skriver:

  1. 1896
  2. I mitt drömvardagsrum skulle jag matcha soffan med ett vitt Flower soffbord och med två vita och låga Snö vitrinskåp. En grå Hide golvlampa skulle bli perfekt till. Mina fåtöljer och min matta skulle få vara kvar. De är arvegods och har emotionellt värde för mig. Tillsammans med de nya fina möblerna gör de mitt rum både stilrent och personligt!

 • Mona Nilsson skriver:

  Hejsan
  1. År 1896
  2. Jag skulle ha Brazilia Soffbord med freemover ljusstakar på i olika str. och färger.
  Jag skulle ha en Peakgolvlampa samt 3 stycken
  Sectotaklampor ovan bordet i olika höjder.
  De färger jag skulle ha på freemover ljusstakarna skulle jag låta återspeglas med kuddar i soffan samt i gardintyger.
  Tack för ordet å GOD-JUL
  Kramar Mona Nilsson Öjebyn,Norrbotten

 • Ebba skriver:

  Ha en jätte bra jul!
  // bebba

 • Camilla Palm skriver:

  1. 1896
  2. Jag skulle matcha med lampan "Big Bang", "itomaki" soffmord, "happy låg" fåtölj i orange, och en "kasthall" matta 🙂 Sedan ett par stora tavlor som sitter lågt på väggarna. Och såklart en stor grön golvväxt och en vas med vita tulpaner på vardagsrumsbordet.

  God jul och gott nytt år! 🙂

 • gabriella r skriver:

  1896

  Alvar alto fotöljen, svart. Vilken dröm. Jag blir helt piggig när jag ser den

 • Carin skriver:

  1) 1986

  2) Arne Jacobsens golvlampa tycker jag är grymt snygg! Finns bara i svart och vitt och jag skulle vilja ha den röda, en på var sida. Men jag kan hålla till godo med de svarta 😉 Soffan piffas till med blandade kuddar från Oddbirds! Fördelen m grått tycker jag är att de flesta färger passar till fast det ändå är en neutral bas. Passar mig perfekt eftersom jag älskar färg men ändå vill ha ett stilrent hem som inte är för brokigt!
  Tur att man inte har några ekonomiska begränsningar då man får önska, haha. God Jul!

 • Carin skriver:

  1) 1896

  2) Arne Jacobsens golvlampa tycker jag är grymt snygg! Finns bara i svart och vitt och jag skulle vilja ha den röda, en på var sida. Men jag kan hålla till godo med de svarta 😉 Soffan piffas till med blandade kuddar från Oddbirds! Fördelen m grått tycker jag är att de flesta färger passar till fast det ändå är en neutral bas. Passar mig perfekt eftersom jag älskar färg men ändå vill ha ett stilrent hem som inte är för brokigt!
  Tur att man inte har några ekonomiska begränsningar då man får önska, haha. God Jul!

 • Carin skriver:

  Råkade visst vända på siffrorna… Skyller på julstressen:)

 • Patrik skriver:

  1. 1896
  2. Den stilrena soffan hade jag kombinerat med det mjukt böljande soffbordet Newton Design: KA-Andersson /D.Sunaga,S.Holm. Ovanför soffbordet hänger lampan Caboche från Foscarini. En lampa som jag sneglat på i evigheter.
  Ser även framför mig hur jag sitter uppkrupen i soffan bland kuddar från Mimou och läser i skenet av den underbara Bestlite-lampan i svart.
  På golvet vill jag lägga en matta från Kasthall. Eftersom jag nu får drömma vill jag ju kunna välja färg och mått själv.
  Som förvaring väljer jag en låg vit Alento från Voice.

  Ojojo, vad kul det är att drömma sig bort. Den där Vålasoffan i mellangrått astnade verkligen på näthinnan.

  God Jul/Patrik

 • Elena skriver:

  1.1986
  2.Greiht skåp och Arne Jacobsens golvlampa skulle bilda ett mysigt hörn tillsammans med soffan. Om jag inte tänker på budgeten såklart.

 • Linda skriver:

  jag e med och tävlar:D

  svaret: är :1896 🙂
  2: Med soffan skulle jag även ha Bestlite Golvlampa
  Carl Hansen Hans.J Wegner fåtölj
  2 stycken Diningtabel Isamu Noguchi: "Vitra/Isamu Noguchi,1954/55" som jag skulle ha framför soffan. Det är väldigt viktigt med detaljer och med den här soffan skulle mitt drömvardagsrum bli sann 🙂

  Ha en trevlig jul:D

 • Lidda skriver:

  1. 1896 årtal
  2. Atlantic Fåtölj design FogiaBrutus, Soffbord – design Englesson, Arco Golvlampa – design Achille astiglioni fär Flos,Färg & Form Mattor – design Färg&Form, med några kuddar Anna O design Anna Ortmark – min dröms vardagsrum.

 • Hej!
  Har du någon slags beundran för One Direction eller för en enskild medlem i bandet? Besök i så fall gärna min blogg om världens bästa band: http://sveonedirection.blogg.se/

  Ha en fortsatt trevlig dag! 🙂

 • Malin skriver:

  1. 1896
  2. Jag skulle satsa på en likadan soffa att ha mittemot den andra samt mysiga shepardkuddar, orangea och blåa sidenkuddar från mimou samt den blå mattan från kasthall.Belysningen skulle få bli en golvlampa från AJ helst i orange. Soffbordet skulle ev få bli Helsinki 485 att rullas fram vid en omgång alfapet. Det skulle ge vardagsrummet spännande strukturer samt färgboost och funktion.
  God Jul! =)

 • annika skriver:

  1896

  en likadana soffa vi kunde mysa busa och brottas kramas

 • ann-sophie E skriver:

  1.1896
  2. Till den underbara soffa som är väldigt stilren vill jag sätta tillsammans med två sabrina stolar i samma tyg. En fin kasthall Matta under de två väldigt estetiska snygga borden breeze i olika storlekar.

  Ha en underbar julhelg!!

 • Birthe skriver:

  1. 1896

  2. Jag hade matchat men en snygg matta. Det finns inget så tråkigt som en soffa utan matta. Dom hör liksom ihop!

  God Jul!

 • chanette skriver:

  Ohhhhhhhh en soffa. vilken dröm present för vår lilla familj..skulle varit sååå underbart att få kasta ut den skroten som vi har nu

  1….svar. 1896

  2…svar: soffbord noguchi
  lampa bourgie
  shepard fårskinnskudde
  sen denna råå snygga mattan till

 • Lisa skriver:

  1. 1896
  2. Om jag vann skulle jag matcha soffan med ett svart flower-soffbord, En svart aj golvlampa och Två svarta Bruno fåtöljer.

  Måste tacka för en supertrevlig julkalender, lika roligt varje dag att gå in och kika vad du hittat på för roligt just den dagen!

 • rebecka skriver:

  god jul och gott nytt år! haft en bra dag? 🙂

 • Frida Lindahl skriver:

  1896
  Om jag skulle vinna så skulle jag matchat soffan med ett par fina kuddar från "kategorin" Oddbirds Textilier

 • Maria skriver:

  1. 1896
  2. Fåtöljen Barcelona skulle vara ursnygg ihop med Vålasoffan. Kanske lysa upp med några Anna O-kuddar, med sina härliga tyger och färger. Jag tror att ett runt soffbord skulle vara bra komplement, kanske det smäckra Breeze. En härlig lampa, naturligtvis en Kotte talkalmpa och en Bestlite govlampa till fåtöljen, så att bokläsningen är tryggad. Fattas bara en stor, härlig tekopp – önskerummet är fullbordat.

  /Maria

 • Anna Hägg skriver:

  1. 1896

  2. jag skulle välja 2 stycken Ari fåtöljer så man har plats när man får gäster 🙂 alternativt en soffa till 🙂

 • Christina,4 barns mamma och mormor skriver:

  1.1896
  2.Jag skulle inreda med Octo Taklampa i Taket.En AJ golvlampa i svart på golvet.På väggen ,en hylla Bookworm.På golvet,mattan red6.
  Bordet ,Annika och som pricken över iet,Sheppard Fårskinnskuddar (svarta)
  God Jul.

 • Mia Lövgren skriver:

  1) 1896

  2) Soffbordet "Newton soffbord" – ett jättefint soffbord som bryter soffans raka linjer med runda former. Taklampa Chasen – skulle matcha både soffan & soffbordet. Matta skulle helt klart bli Kasthall i färgen turkos. Lite färg passar alltid!

 • Kickan skriver:

  God Jul! 🙂

 • Åsa Holmgren skriver:

  1) 1896
  2) till soffan hade jag valt, en soffa till, fåtöljerna Highland,lätt att flytta runt , soffbord flower för att mjuka upp de strama linjerna, en härlig mjuk ryamatta på vårt sten golv, raimond taklampa

 • Lisa skriver:

  1) 1896
  2) Jag och min man bor i 2 rum och kök i Göteborgs innerstad och hemma hos oss samsas inramade Clintan-affischer, mormors omklädda teakfåtölj och en modern Tv-möbel, och vi älskar det. För oss är utmaningen att hitta möbler som binder samman våra 'must-haves' och Vålasoffan med dess moderna linjer och retroflört skulle vara så vacker hemma hos oss, Soffan kombinerar vi med Swedeses vitaminkick Happy, en Kasthallmatta i smaragdgrönt och den genialt designade bortslampan Lumiere från Foscarini.

 • Johanna B skriver:

  1 – 1896 etablerades våla magasinet
  2 – flower table och kasthall matta med anna o kuddar och en sectolampa

 • R(amla) skriver:

  1) år 1896
  2) jag skulle matcha med grå kuddar från HAY, ett soffbord från GAD med kalkstensskiva, en grå matta från kasthall och två golv lampor från Bestlite

 • Janina skriver:

  1. 1896
  2. Jag har gärna en bas av vita möbler för att sedan leka med färg på väggar och textil. Vita möbler behöver dock inte vara tråkiga utan får gärna ha lite humor och charm så därför hade jag valt Newton soffbord i vitbets, random bokhylla och Stingray gungfåtölj.

 • Karin Stjärnkvist Fors skriver:

  1. 1896 etablerades företaget.
  2. Jag kan tänka mig Flower soffbord, CH 07 fåtöljer med belysning från Bestlite golvlampa, massor med kuddar i soffan för att mjuka upp och matcha Collect Skåpet, en mörkare matta på golvet som håller ihop möbleringen. Ja listan skulle kunna göras lång och att välja kräver både tid och verklighetsbild. Men soffan är stilren och i de grå tonerna lätt att placera i vilket vardagsrum som helst.

 • matilda skriver:

  1. 1896
  2. Jag älskar Ch 07 fåtöljen och hade nog matchat med ett vitt flower soffbord. Jag hade försökt hålla mig till grått och vitt som bas och sedan adderat gröna detaljer nu till våren.

 • 1. 1986

  2.
  I taket skulle denna hänga; http://www.valamagasinet.se/?&MainMenu=2&CategoryMenu=0&CatalogPager=4&ShowItem=653
  Soffbordet blir http://www.valamagasinet.se/?&MainMenu=2&CategoryMenu=6&CatalogPager=2&ShowItem=131
  Som bokhyllesystem blir det http://www.valamagasinet.se/?&MainMenu=2&CategoryMenu=3&CatalogPager=8&ShowItem=1053

  Skulle även vilja ha http://www.valamagasinet.se/?&MainMenu=2&CategoryMenu=3&CatalogPager=2&ShowItem=1177. Och två fatboys; http://www.valamagasinet.se/?&MainMenu=2&CategoryMenu=2&CatalogPager=2&ShowItem=926 i klarrött som står på varsin sida om skåpet.

  Mitt val grundar sig i att jag vill framhäva det fina med rostfritt/stål och den stilen. Det enkla framför allt.
  Det sistnämnda skåpet och fatboysen vill jag ha som en färgrik kontrast mot allt annat. En färgklick liksom.

  Kram Annika
  [email protected]

 • Jenny skriver:

  1. 1896
  2. Oj, oj vad vi skulle behöva en sådan fin ny soffa! Vi står i valet och kvalet att kasta ur vår gamla IKEA-soffa från 2002, som har börjat spricka i tyget, eller om vi ska kosta på ny klädsel… Om vi hade den stora turen att vinna en ny soffa så hade jag velat matcha den med ett Flower soffbord i rött, en matta från Kasthall. Och som extra färgklick de fantastiska kuddarna från Anna O!

 • Britt L Ericsso skriver:

  1. År 1896
  2. Jag skulle köpa två Breeze soffbord i olika höjder till denna soffa.

 • Erica skriver:

  1. 1896

  2. Jag lever fortfarande tillsammans med Tommelilla från IKEA anno 1998, så en ny soffa hade VERLIGEN piffat upp vardagsrummet!! Den skulle sen matchas med en Loft golvlampa från Jielde i svart, två CH25-fotöljer med svarta fårsinnsplädar från Shepard, ett CH 008-soffbord och under hela härligheten skulle jag ha drömmattan från Mangas mattor/Patricia Urquiola!! Till sist några fina kuddar till soffan från Oddbirds som plockar upp färgerna från mattan. Japp, så blir det när jag får drömma mig bort 🙂

 • Jeanette skriver:

  Svar: 1. 1896

  Jag och sambon flyttar till hus om en vecka och då skulle jag ställa den här soffan i vårt läsrum och skulle vilja matcha det med möblerna: soffbord http://www.valamagasinet.se/?&MainMenu=2&CategoryMenu=6&CatalogPager=3&ShowItem=668
  och bokhyllan: http://www.valamagasinet.se/?&MainMenu=2&CategoryMenu=3&CatalogPager=2&ShowItem=879 Till det skulle jag ha en svart eller vit matta.

  Jag önskar dig en god fortsättning på det nya året!

 • Erika skriver:

  1. År 1896
  2. Vi ska alldeles snart flytta, och det hade passat med enkla möbler. inte för komplicerade, och inte för mörka färger. det ska vara neutralt och fint, precis som jag och mamma vill ha det! vi kom överrens om svaret tillsammans, och håller nu tummar och tår! 🙂

 • Tomas skriver:

  1. 1896
  2. I vår lilla vardagsrumsoas skulle jag skaffa den kryddiga mattan Marocco från Kasthall, ställa ett Brazilia soffbord ovanpå och placera några färggranan kuddar från Oddbirds i soffan.

 • Linda skriver:

  1. 1896
  2. Jag hade matchat min nya soffa med ett Flower soffbord från Swedesse, en snygg Foto lampa från Zero, en stor och härlig matta från Kasthall (gärna Happy Passion), kuddar till soffan från Anna O och en kartell Fly taklampa i rosa samt en fladdermusfåtölj.Ett vardagsrum som både vuxna och barn hade trivts i!

 • Jenny skriver:

  1) 1896
  2) Jag skulle matcha den ursnygga soffan med ett Air soffbord i vitt, en AJ golvlampa i svart och en rund Componibili (för böcker och fjärrkontroller) för att mjuka upp känslan i rummet.

 • Anna skriver:

  1) 1896

  2) Tror den här stilfulla svala drömmen skulle trivas fint ihop med lekfulla kompisar som Patricia Urquiolas Manga-matta och Jieldes Loft-golvlampa!

 • Kerstin jonsson skriver:

  1.1896
  2. Jag skulle komplettera med Haslev 120 soffbord (i bok) och en collage Taklampa.

  Stilrent och snyggt!

 • anna skriver:

  företaget grundades 1896.

  Jag hade velat möblera med soffbordet Turn 180, 2 st svarta jetson fåtöljer, förvarings serien Greith och taklampan Dandilion. Till detta har jag rullat ut en mjuk mjuk matta, lagt en pläd i soffan och tänt några ljus i freemoverljustakar och njutit.

 • Desiree skriver:

  Merry★Christmas and many happy days to you
  desiree

 • Lotta m åtta skriver:

  1, 1896

  1, Jag hade valt att ha bordet: Soos Soffbord
  Sedan några kuddar: Shepard Fårskinnskuddar (grå och svarta)
  Till det en grå pläd; Shepard Fåskinns plädar
  och till sist en lampa ovan allt: Kotte Taklampa

  Detta skulle absolut göra MIN hörna av vardagsrummet supermysigt och välkomnande! =)

 • Rebecca Hermansson skriver:

  1. 1896

  2. newton soffbord och kuddar från anna!

 • Johanna skriver:

  1. År 1896.
  2. Jag skulle i grunden vilja ha det avskalat och rent vad gäller färger och möblemang. En SongBook från Tivoli Audio hade fått stå på en A2-byrå och bidra med stämningsfull musik. En mjuk vit matta från Kasthall och en stilren vit AJ-golvlampa från Louise Poulsen hade fått rama in soffan som får sällskap av några Happy-fåtöljer i olika färger från Swedesse. Bordet Flower i vitt skulle gladeligen få stå för serveringen av kvällsmat!

 • Ingrid J skriver:

  1. 1896
  2. I taket skulle det hänga en Kotte Taklampa av Louis Poulsen.På golvet skulle jag ha en stor,mjuk och ljus matta från Kasthall.Den skulle täcka en stor del av rummet.Breeze soffbord i vitt. Bakom soffan skulle jag ställa en Etage Mi 1150 hylla, där skulle jag ha mina inredningstidningar staplade.Bredvid soffan ställer jag en Pernilla 3 Mi
  478 fåtölj i fårskinn. Och som läslampa får det bli en AJ golvlampa. Jag skulle kunna fortsätta hur länge som helst, för tänk så kul att få välja precis vad man vill.

 • Anna G skriver:

  1. 1896
  2. Vi flyttade till radhus i somras, och pga kostnader för renovering och sådant så har inredning av övervåningen fått ligga lite på is. Så i allrummet, där vi just nu sitter på en madrass på golvet, så hade en ny soffa suttit finfint! En skön matta från Kasthall skulle dölja plastgolvet och skapa hög mysfaktor. Får jag drömma så hade en AJ golvlampa skapat bra belysning och Free hyllsystem hade tagit hand om förvaringen. Lägg till lite fina fårskinnskuddar från Sheperd en Pal radio och en Eames Hous bird, så hade vi nog bosatt oss på övervåningen helt 🙂

 • Lotta skriver:

  1896

  Två Colonial-fåtöljer och ett Hejnum soffbord från G.A.D skulle passa fint till soffan. Fick jag lyxa till det ytterligare skulle en kudde från Mimou utgöra pricken över i. Flott!

 • hedvig skriver:

  1. 1896
  2. Ett stort Book-hyllsystem för alla mina böcker och alla sambons skivor, och en eller två Colonial-fåtöljer. Skulle lägga ett par fina Oddbirds-kuddar i soffan också. Soffbordet och mysmattan vi redan har skulle passa utmärkt till detta, likaså mina loppisfyndade lampor. En trevlig blandning av gammalt och nytt!

 • Sara Jansson skriver:

  1. 1896
  2. Jag skulle matcha med tuffa Itomaki soffbord, Collage taklampa i vitt, två stycken Arka stolar i svart och en snygg matta från Kasthall. Gillar den lite råa känslan på möbler och färger för att sedan mjuka upp med en snygg matta och härliga ljus.

 • Anna skriver:

  1. 1896
  2. Jag skulle välja en lampa från Tom Dixon som är galet retro-snygga. Den underbara stringhyllan, naver sideboard som tv-bänk och en matta från Kasthall. 🙂

 • 1. 1896
  2. Jag skulle matcha med soffbordet, Naver AK 950 Soffbord och ett ljusarrangemang med mycket vitt i. & en Shepard Fåskinns pläd 🙂 Så mysigt.

  Håller tummen.
  Kram Emelie
  [email protected]

 • Gagga skriver:

  1896
  Soffbordet Itomaki med svart underrede, och fåtöljen Fly i svart samt en svart hylla Pilaster samsas perfekt med den vackra stilrena soffan i mörkt grått. Mina färgstarka egenhändigt tillverkade textilier och litografier framträder i full kraft inramade av de klassiskt sköna svart/grå formerna.

 • Gagga skriver:

  1896
  Soffbordet Itomaki med svart underrede,fåtöljen Fly i svart samt en svart hylla Pilaster, samsas perfekt med den vackra stilrena Vålasoffan i mörkt grått. Mina färgstarka egenhändigt tillverkade textilier och litografier framträder i full kraft, inramade av de klassiskt sköna svart/grå formerna.

 • Daniela skriver:

  1. 1896
  2. Decker soffbord, lika klassiskt och stilrent som soffan. Mittemot soffan en CH 445 Fåtölj, ursnygg skinnmöbel som dessutom ser riktigt bekväm ut. Bredvid den skulle jag ställa en Arka stol, tror att den skulle göra sig bra ihop med fåtöljen. Slutligen skulle en Big Bang taklampa över bordet vara pricken över i:et!

 • Maud skriver:

  1. 1896
  2. Till Vålasoffan i ljusgrått med mängder av kuddar i vinrött och ljusbeige tillsammans med sherpafilten i svart och vitt jag fick i julklapp från jobbet i så skulle jag välja soffbordet Flower i två olika storlekar och färger som får stå intill varann på en fin ryamatta i vilsamt vintervitt och över det takplafonden Clover. Tv:n får stå på förvaringsmöbeln Arctic i högblankt vitt med toppskiva i valnöt. Där kommer jag trivas och sitta och mysa i vinter!

 • FridaW skriver:

  1. År 1896
  2. Jag skulle inreda vardagsrummet i samma stil som de övriga rummen i vårt hus, dvs i en stilren svart-grå-vit-skala. Förutom soffan skulle jag möblera med soffbordet Turn 180 Board, en svart och en vit taklampa Carravagio och tv-bänken Slapshot. För att bryta av den grafiska stilen skulle jag dessutom vilja ha två Colonial fåtöljer i brunt skinn, några färgglada kuddar och allra helst även en knallig musikanläggning från Geneva. Åh vad fint det skulle bli!

 • anette carlsson skriver:

  Jag äger ingen soffa och en grå skulle passa perfekt till min svart och mörkgrå lammskinns fotölj så har mina gäster någon annanstans att sitta mer än på matsals stolarna.

  Jag gillar och delar tävlingen på min face book anette meg carlsson

  Ett fint komplement till soffa vore breeze soffbord som är enkel, rund och underbar stilren till soffan. Få så fina bord finns.

  Hoppas på turen nu eftersom jag inte har någon soffa 😉

  anette carlsson

 • hanna skriver:

  1) 1896
  2) Jag skulle bryta av den lite striktare soffan med ett Flower-soffbord och hänga en Icon/Fly-lampa i rosa över.

 • Ingrid R skriver:

  1. 1896
  2. Till denna exklusivt designad snygga Vålasoffan skulle jag matcha med Haslev 900 soffbord. På bordet en ljusbricka med orange och svarta ljus på.
  Skulle gärna ha en CH 445 fåtölj från designern Carl Hansen/HJ Weger. Och en ursnygg taklampa från Chasen.
  En snygg matta från Kasthall i en snygg grå ton till soffan skulle också bli fint.
  Vill även ha lite hyllor från Bonzai som skulle passa till vår hemmabio med surroundljud och all elektronik.
  För mysigheten så kommer det att ligga några kuddar i soffan också i orange och svart.
  Hoppas jag vinner!! =)

 • Nicoline skriver:

  Följ med i modellivet efter Fröken Sverige och Miss World 2011 :)checka här: http://www.improveme.se/missworldsweden
  Grym Inredning och fin blogg!

 • 1. 1896
  2. Soffan skulle jag matcha med det luftiga Opus Soffbord från olby design och så skulle jag vältra mig i soffan med gladkuddar från AnnaO eftersom jag älskar det handgjorda.
  /Elin

 • Marit skriver:

  1. 1896
  2. En härlig röd matta från Kasthall att peta ner fötterna i, det vackra soffbordet Hejnum att ställa tekoppen på, Shephardkuddar att fluffa in mig i och lampan Arkipelag att läsa under.

 • Linn skriver:

  1. 1896
  2. En av de underbara sectolamporna hängandes vid sidan av soffan, Bläse soffbord med 3 st freemover ljustakar på i grått, svart och träfärgat. En arkastol för att ta upp det den randiga känslan i sectolampan. För att få en ombonad känsla av mys väljer jag en katehamatta och en fårskinnspläd som förgyller soffan.

 • Anders Sikström skriver:

  Shephardkuddar är perfekta absolut
  för att lägga mig i juryns beslut!

 • Sofie "soffan" Hallgren skriver:

  Hej!

  1. 1896 är svaret.
  2. Om jag ägde denna ljusgrå soffa så hade jag tillfört en Artek/Alvar Allto med det djuriska zebramönstret för att få en kontrast till det mjuka i det gråa. Enkelt och snyggt!

 • Peter Olsson Wästergård skriver:

  Hej!

  Tack för en beroendeframkallande blogg! 🙂

  Svar till tävlingen om soffan;

  1: 1896

  2: ett breeze

 • Peter Olsson Wästergård skriver:

  2: Ett vitt Breeze soffbord, en blå ryamatta från Kasthall, samt en Laminofåtölj med fotpall (ek/grå)

 • Tessan skriver:

  Har julen varit bra?

 • Annki skriver:

  Året var 1896
  Om fru Fortuna och Tomten hade varit snälla hade jag hade valt soffbord Flower,två snygga Barcelonastolar(till min man),toppat med en Kottelampa som är både mjuk och kantig. Grunden hade varit en mönstrad/färggrann matta från det fantastiska sortimentet och en stor Buble Double på golvet.

 • marianne eriksson skriver:

  1. 1896
  2. Ari-fåtöljer 2 st. Bordet jag har får duga så länge.

 • Elisabet Andersson skriver:

  1. Årtalet är 1896.
  2. Den stiliga soffan skulle jag matcha med den mysiga, svartvitrandiga mattan och med Brutus snygga soffbord. På bordet skulle jag placera den svarta designfågeln Eames, som en extra detalj. Inreder man konsekvent i svart och vitt blir det alltid tjusigt och rätt!

 • Vanessa J skriver:

  1. 1896
  2. Framför min nya soffa vill jag ha ett bord, Det från Fullhouse är som gjord, En skön Shepard pläd skulle även passa, Och dess kuddar i massa, Detta rum skulle ge mig lugn och ro, Där vill jag förevigt bo

 • Robin E skriver:

  1. 1896
  2. Atlantic Fåtölj – det är kul att våga blanda lite olika stil och färg!

 • Sara K skriver:

  1. 1896
  2. Jag skulle välja att inreda med en fin pläd i soffan, dock inga kuddar för det skulle ge ett för trångt intryck i mina ögon. Framför soffan så skulle Bas 2 soffbord få stå med en härlig ryamatta under. Anne sideboard skulle också få stå i vardagsrummet. I taket skulle Camouflage Taklampa få hänga och ge ett fint ljus i hela rummet. UNDERBART!

 • Alice skriver:

  1. 1896
  2. Jag hade matchat med en lika fin klassiker som soffan och då hade jag valt en String hylla. Jag tycker att en string pocket hylla är fint till allt men två klassiker tillsammans kan ju nästan inte bli bättre.

 • Rolf Karlsson skriver:

  1896

  Bläse Soffbord passar in färgmässigt, likaså två styck Atlantic Fåtölj, tre syck Shepard Fårskinnskuddar och Fly Fly som taklampa. OBS ingen matta de samlar bara damm anser jag.

 • Nickan skriver:

  1: 1896
  2: Vårt vardagsrum är rätt stort så i drömmarnas vardagsrum finns bland annat detta….
  Två st Vålasoffan med kuddar i glada färger från Anna O.
  En måttbeställd Kasthall Matta vid sofforna som passar just vårt vardagsrum och 2 olika höga Ch 008 Soffbord i valnöt.
  String Hyllsystem valnöt med svarta gavlar och ett flertal Pinivinis på en av väggarna.
  2 Rundrygg fåtölj av Carl Malmsten framför brasan med ytterligare en Kasthall Matta i mindre format att gosa ner fötterna i.
  Stella Hörnlampa i tre sektioner och Manhattan lampor att hänga i fönstren, olika mönster men samma form…

  Jag skulle kunna drömma i evigheter, men det får räcka här. Har försökt att hålla mig till svenska designers…med inslag av lite danskt 🙂

 • Anna skriver:

  1) Vålamagasinet grundades 1896
  2) Jag skulle välja ett Flower mono table från Swedese och ställa Bestlites på tidningshögar som de hade gjort i den fina Alvhemslägenheten häromsistens. På väggen skulle jag hänga mina egna tavlor och matcha med kuddar som min mamma sytt.

 • Lina skriver:

  1) 1986
  2) Jag skulle välja att matcha den grå soffan med en Arco golvlampa och en fluffig rya från Kasthall! Bordet Breeze och kuddar från Mimou. Ja tack!

 • Jessica Hellström skriver:

  1. 1896
  2. 2 fåtöljer från Alvar Alto skulle soffan få komplettera
  och på soffan en svart pläd från Shepard husera
  en matta från Kasthall skulle passa bra till
  och 2 Freemover ljusstakar för omtanke och stil!

 • AR skriver:

  1) 1896 grundades butiken
  2)
  I denna soffa kan man sitta och mysa,
  och med en filt på benen så slipper jag frysa.
  Vålasoffan matchas därför bäst med pläd
  I mjukaste ull för lite extra vardagsflärd

 • Alexandra skriver:

  1. Företaget etablerades 1896
  2. Jag skulle gärna matcha soffan med ett snyggt skåp från deras serie Alento, en Hide golvlampa och ett fina Flower Soffbord i vitt. Skulle passa perfekt i vår funkis gillestuga tillsammans med betongväggarna som vi bestämt oss för att behålla.

 • Tobias M skriver:

  1) 1896
  2) Jag hade kompletterat med en svart Laminofåtölj i skinn plus fotpall, en mörkare modell av mattan Kasthall, ett Lissoni soffbord, och slutligen en röd Fly/Icon taklampa för att få lite färg. Bakom soffan hänger jag en String Pockethylla, där jag sätter alla omaka prydnadsföremål som min mamma envisas med att ge mig varje jul.

  God fortsättning!

 • Sanna Nilsson skriver:

  Vålamagasinet grundades 1896 i Uppsala.

  Jag hade gett soffan kompisar i form av takpendeln Big Bang, AJ golvlampa i svart, sideboarden Vass i lila, ett Flint sofford och en härlig, vit fluffig matta och ett isländskt lammskinn. Klart!

 • Alexandra skriver:

  1. År 1896.
  2. Vi har precis hittat drömhuset i vår lilla hemstad – något vi trodde var omöjligt. I vardagsrummet i huset fån 20-talet skulle soffan få kompletteras med vägglampan Moo som jag drömt om länge, en klassisk Häggbom fåtölj och två Arkastolar. Komplett!

 • Ulrika skriver:

  1. 1896
  2. Jag skulle matcha med en likadan soffa till. Sofforna mitt i rummet, mitt emot varandra. En Colonial fotölj på ena sidan. Ett Naver AK1300 sideboard på andra sidan, mot en lämplig vägg. Med TV på. En AJ-lampa på väl vald plats. Matta och kuddar och pläd kompletteras eftersom. Härligt.

 • Lena skriver:

  1. 1896
  2. Uuuh! Jag gillar färg och Oddbirds kuddar såg riktigt fina ut. sen är jag en sucker för återanvändbart material. Skulle slänga in en Shepherd fårskinnspläd på soffan också. Ett svart Puckbord i svart askfanér skulle också få flytta in samt en vit eller grå kasthallmatta (om det finns i de färgerna).
  En svart Arifåtölj skulle göra min rygg lycklig. 😉

 • Christina skriver:

  1. 1896
  2. Om vardagsrummet vore tillräckligt stort skulle väl det mesta från Vålamagasinet kunna finna en plats i det! Men om jag måste välja skulle soffbordet Bläse från GAD få stå för natur tillsammans med fåtöljen Rundrygg från Carl Malmsten som får stå för hantverket och Fly/Icon i taket skulle vara en färgklick.

 • Annalainen skriver:

  1. 1986
  2.
  SOFFBORD: Newton från KA-Andersson /D.Sunaga,S.Holm
  MATTA: Kasthall
  LAMPA: loft golvlampa från Jielde
  DETALJER: Eames House Bird från Vitra
  KUDDAR: Shepard Fårskinnskuddar

 • K. skriver:

  1) 1896 ETABLERADES BUTIKEN ENLIGT HEMSIDAN
  2) GRÅTT ÄR FLOTT OCH FINT SOM FISKEN
  HOS VÅLAMAGASINET FINNS ALDRIG RISKEN
  ATT NÅT MAN VÄLJER BLIR FULT OCH FEL
  HÄR FINNS JU OCKSÅ EN HEL DEL
  ATT VÄLJA MELLAN FÖR DEN GLADA KONNÄSSÖREN
  SOM INTE BRYR SIG OM ATT SPARA SINA KORVÖREN

 • Ylwa skriver:

  1. 1896
  2. Allt gammalt åker ut och jag inreder med "Annika satsbord" så att allt och alla kan få plats, en riktigt snygg "Arco golvlampa" får bli sällskap till deckaren på kvällskvisten allt medan "Eames House bird" avundsjukt kikar ner från fönsterbrädan på mina fötter som jag borrar in i en härligt lurvig Kasthallmatta och bara njuter!

 • Sophia skriver:

  1. 1896
  2. Jag skulle matcha soffan med Brazilia Sofford, en "egget"-fotölj, en skön färgglad ryamatta från Kasthall och massa fina kuddar från Anna O.

 • Perssons pack skriver:

  1) 1896
  2) En sån fin soffa! Jag har aldrig varit på Vålamagasinet eftersom jag bor på andra sidan landet men av webben att döma skulle jag satsa på en NTK Sisalmatta, matchande kuddar och en pläd i senapsgult.

 • Camilla Sandmark skriver:

  1. 1896
  2. Jag hade valt 2 st CH 445 fåtöljer i grått,Annika soff-och satsbord,en härligt lurvig kasthallmatta i rött och Twiggy tak-och bordslampa i rött!

 • Veronica skriver:

  1896.
  Nu sitter jag här och drömmer min bort och inreder mitt vardagsrum när jag vunnit soffan.
  Först skulle jag välja- Haslev 900 Soffbord, så skulle jag ha några Shepard Fårskinnskuddar i soffan. Sen hade jag valt 2 Ari Fåtöljer och sen skulle jag ta en Twiggy Golvlampa. Det är så mycket jag skulle vilja ha men jag skulle börja med detta. =)

 • Lisette skriver:

  1. 1896
  2. Jag hade valt den klassiska Barcelona fåtöljen, ursnygg och kommer att hålla i många år! Jag hade också valt Breeze soffbord, ett större och två små.
  Till detta hade jag matchat med en Kasthall matta och några Shepard fårskinnskuddar!

 • Åsa skriver:

  1) 1896
  2) Jag skulle valt två laminofåtöljer (gärna vitt fårskinn på, och mörkt trä) och ett Flint soffbord (vitt), en Kasthallmatta och Anne hyllsystem. Som taklampa hade jag valt random light. Till matsalsdelen hade jag valt Vass matbord med CH24 stolar alternativt Ullrika karmstolar, och så någon AJ golvlampa i något hörn.

 • Anna P. skriver:

  1.)) 1896
  2.)) Jag hade kombinerat med två fåtöljer av modell Pernilla 69 och två PH-golvlampor från Louis Poulsen!

 • Sussi skriver:

  Svar: 1896
  2 st Blow fåtöljer och soffbord Air. Till det ryamatta från Kasthall och läcker belysning i form av Arco golvlampa. Som grädde på moset fårskinnsplädar från Shepard!!!

 • Elin skriver:

  1. 1896
  2. Oj oj, om pengar hade vuxit på träd och om skulle mitt vardagsrum se ut på följande vis:

  Vardagsrummet skulle vara indelat i tre sektioner, en del för umgänge, en för middagar och en för läsning.

  I delen för umgänge skulle jag matcha soffan (i vilken jag har lagt två kelimkuddar i) med Lowtide Soffbordet där jag skulle lägga alla mina fina böcker, alltid ha en enkel vas med vackra blommor i och alltid ha min kubs 4 tänd (en sådan har jag då – eftersom att det är min dröm). Eftersom jag vill ha plats med många vänner i mitt hem skulle jag ha två stycken CH25 Fåtöljer så att iallafall två garanterat skulle få vila sin bakdel på några av de vackraste fåtöljerna jag vet. I en av fåtöljerna skulle jag lägga en fårskinnspläd (oäkta eftersom jag är vegetarian.) Och till det här skulle jag välja en kelim eller en orientalisk matta. Min Tv skulle jag ställa på Öresund sideboard (Design: KA-Anderssson Mogensen)
  och över soffbordet skulle jag hänga Rock Taklampa.

  I läsarhörnan skulle jag ha en svart Egget Fåtölj (min våta dröm) och vid den skulle jag ha en Loft Golvlampa (jielde).

  I matsalsdelen skulle jag ha MI 01 Slagbord/Fällbord (Design: Bruno Mattsson Int.) Runt bordet skulle jag ha svarta Meridiana Stolar (Design: Driade/Christope Pillet)
  Och istället för en taklampa skulle jag ha en vit Twiggy Golvlampa (Design: Foscarini/Marc Sadler) vid bordsändan för att bryta av.

  Och sen skulle jag lägga till det här och det här osv men kortfattat blev lååångt, här är ialalfall grunden.

  Håller både tummar och tår och hoppas på att slippa våran nuvarande soffa from hell!

 • Åsa skriver:

  Av en slump surfade jag under mellandagarna in på denna sida och hittade en väldigt fin soffa och en ny webshop att utforska!
  1. Svaret är år 1896
  2. Till den fina soffan skulle jag vilja ha soffbordet ”Attitude” Frits Hansen, en ljus matta från Kasthall, en Grön Don fotölj med fotpall. För att kunna sitta i fåtöljen och läsa behövs en AJ golvlampa stående brevid! I taket hänger jag en Random light taklampa. Som detalj kan man lägga till två gröna kuddar i soffan! I samma rum ställer jag också ett Collect skåp och på den en tivoli radio i valnöt! Precis så skulle jag vilja ha det hemma hos mig i alla fall!!

 • Monika skriver:

  1. 1896
  2. Jag skulle ha två Vålasoffan mittemot varandra. På golvet skulle jag ha en stor matta i ljusgrått/vitt från Woodnotes kanske mattan New York, på mattan skulle jag ha två olika storlekar av bordet Breeze i vitt. Jag skulle också tänka mig att ha två vita Jetson fåtöljer bredvid varandra för att komplettera sofforna och som kronan på verket skulle jag ha en vit Octo lampa.

 • mammaspring skriver:

  A. 1896

  B. Åh, jag skulle byta ut en stor del av vår inredning som följt oss i 12 år nu – sedan jag och min man träffades. Vår gamla soffa skulle jag ge till min mans syster och hon skulle bli väldigt glad för den!

  En grå soffa skulle passa bra med vår stora vita fåtölj och vårt vita tv-bord. Soffan skulle prydas med accentfärger i gult och orange från AnnaO. Geneva Music system skulle platsa perfekt nära soffan och ett nytt soffbord skulle vara ett måste. Föll direkt för Air soffbordet. Slitstarkt och hållbart för en barnfamilj. Eftersom min yngsta precis slog sönder min Bourgie lampa då han drog i sladden och lampan föll i golvet skulle jag investera i en ny lampa också!

 • Sandra C skriver:

  1. Vålamagasinet etablerades 1896
  2. Mitt drömvardagsrum består först och främst av den mörkgrå soffan. Eftersom vi lever i en liten lägenhet med två små barn är vi löjligt förtjusta i förvaring. Så på önskelistan står bl.a Free hyllsystem – med den gröna baksidan! Där skulle vilken pryl som helst här hemma kunna hamna och ändå se bra ut.
  I taket skulle det gärna få hänga en camouflage taklampa. Vi vill att vårat hem ska vara färgstarkt och lekfullt och ha plats för alla i familjen utan att det ska kännas som en lekstuga.
  Med en soffa skulle vi vara på god väg!

 • HannaB skriver:

  1. år 1896

  2. Jag gillar färg och form, vilket syns i vardagsrummet, där den mörkgråa soffan mixas med det röda Flower soffbordet och en Svanen-fåtölj i svart eller rött. På golvet ligger en härlig grå Kasthallmatta. Längs ena väggen står Free hyllsystem, med grön bakgrund, som fylls med böcker, favoritsaker, foton och magasin. Och på den andra väggen huserar ett antal Pinivini, som förvirrar gästerna. Belysningen kommer från Rainmond i taket och två röda Twiggy golvlampor.

 • Emma skriver:

  1. 1896
  2. Till en mellangrå soffa vill jag gärna matcha,
  en Fatboy i brunt så dottern får lattja.
  Ovanför soffbordet Breeze får lampan Twiggy lysa
  och jag kan i soffan med Anna O-kuddar mysa.

 • Stämningsfullt skriver:

  1 1896
  2 Vit AJ golvlampa, Rosy Angelis F Golvlampa, Artic förvaring från Voice på väggen, vitt Collect Skåp, Don´t leave me Bord i svart eller vitt, Flower Soffbord i vitt, 2 st vita Eames Plastic Rocking Armchair RAR, Shepard Fåskinnsplädar i Eames stolarna och en stor grå ryamatta.

 • Alexandra Alehammar skriver:

  Ååh vilken grym tävling!

  1. Företaget etablerades 1896.

  2. Jag hade satt upp den hyllan string pocket och matchat med röda och vita kuddar. Lägg till Ballfinger golvlampa i svart och Breeze soffbord i svart!

 • Jill skriver:

  1) 1896

  2) Jag skulle då välja ett Ekeby soffbord med kalkstensskiva, matta från Kasthall och fårskinnskuddar, såklart så måste min sambo få ha stor´n som han skjutit på väggen och jag kan bara inte motstå Anna O kuddar!! Om jag får fortsätta att bara välja å önska skulle jag ta 2 st Colonial fåtölj med fårskinn…(det får bli två skinn från min fars får)

 • Kerstin skriver:

  1) 1896
  2) Det vore superfint att kombinera soffan med 2K Hyllsystmet i rött till och en Ari fåtölj. På golvet en matt från Kasthall i mörkgrått! Mmmm! 🙂

 • Amanda Hesselgard skriver:

  1. 1896

  2. Jag hade valt ett Itomaki soffbord och en lavendelblå matta från Kasthall! Kuddar från Oddbird i blandade lila/blå/grå färger. Pricken över i:et blir en Kotte taklampa lågt hängandes över soffbordet!

 • F_Errari skriver:

  1) 1896
  2) Mitt vardagsrum ska snart vitmålas och jag vill gärna ha lite färgdetaljer, så soffan i mellangrått skulle jag kombinera med:

  Två Collect Skåp och utgå från dess färger blå, grön och rosa när jag sedan väljer bakryggsfärg på Free Hyllsystem. Ett Colors Soffbord i någon av Collectskåpets färger, en blå Corona Fåtölj, en lurvig matta i lämplig grön färg och en rosa Collage 450 Taklampa. Och vita Shepard Fårskinnskuddar i soffan.

 • AnnaS skriver:

  Företaget etablerades 1896

  Färgklickar som läckra kuddar från Anna O, en röd Twiggy i taket, drömbordet Flower med några färgglada Freemover Ljustakar på och under bordet en härligt grön matta från Kasthall. Detta skulle gärna få levereras till min dörr, men inte föränn efter 20knut, jag vill gärna få njuta färdigt av julen först 🙂 TACK

 • Lena Samuelsson skriver:

  Fårskinnskudde från Shepard i en mörkgrå/svart nyans, taklampa Enigma med sina spejsade ringar och en orange mindre ryamatta från Kasthall. Detta placerar jag tillsammans med den stilrena soffan i anslutning till min öppna spis i 30-talsstil.

 • Lena Samuelsson skriver:

  1. 1896

  2.Fårskinnskudde från Shepard i en mörkgrå/svart nyans, taklampa Enigma med sina spejsade ringar och en orange mindre ryamatta från Kasthall. Detta placerar jag tillsammans med den stilrena soffan i anslutning till min öppna spis i 30-talsstil.

  2011-12-27 @ 22:53:45

 • Elga skriver:

  1.1896
  2. Jag hade valt Bläse Soffbord, snyggt grå till soffan. Hårt och mjukt i skön förening. Ovanför soffbordet hade jag hängt lampan Rainmond. En matta hade passat bra till, jag hade valt en orange till allt det sobra och i soffan hade jag valt grå och orange kuddar.

 • patrik nilsson skriver:

  Hejsan! här kommer mina svar

  1) 1896

  2) En Air Tv-bänk är ett självklart val för mig, dessutom ett tillhörande Air soffbord ett ytterligare klart val. Sedan skulle jag också välja en Arco golvlampa. Sen får jag faktiskt inte plats med så mycket mer i vardagsrummet.

  Mvh Patrik

 • Lina skriver:

  1. 1896

  2. Jag skulle välja soffbordet Turn 180 Board som skulle stå på Kasthallmattan Gry i färgen Strawberry (röd/orange). På bordet skulle jag ha massa olika Freemover ljusstakar i blandade färger och bredvid soffan skulle jag ställa en Twiggy golvlampa i vitt. Jag skulle också vilja ha ett vitt sideboard från Alento i den här miljön med en Eames House Bird på, en svart Tivoli Audio Songbook och en Cage Rocket lampa i svart!

 • Anonym skriver:

  1. 1896
  2. Jag tycker mycket om den lite klassiska stilen så jag skulle matcha soffan med Atlantic fåtölj och bas2 soffbord. I soffan skulle jag ha ett drös kuddar från Mimou.

 • 1. 1896
  2. Jag tycker mycket om den lite klassiska stilen så jag skulle matcha soffan med Atlantic fåtölj och bas2 soffbord. I soffan skulle jag ha ett drös kuddar från Mimou.

 • vita_margarita skriver:

  1)1896
  2) Thinner soffbord i vitt skulle få ackompanjera soffan, för att inte störa utsikten mot havet. Det är nämligen så att om jag vann soffan skulle den få stå vänd mot havet på vårt vårt lantställe. Aj golvlampa i vitt skulle lysa upp romanen jag skulle läsa i kulna mörka höstkvällar och en matta från Woodnote i vitt och grått skulle komplettera det hela.

 • Rille skriver:

  1 – 1896
  2 – Två st lamino i oljade ek och soffbordet bläse med svat bordsskiva skulle gifta sig snyggt med bestlites i svart (golvmodellen) samt kuddar i fårskinn!

 • Åsa H skriver:

  1= 1896
  2= 2 kuddar fr Shepard med tillhörande pläd,
  Brutus soffbord, största mattan från Kasthall, PH-5 taklampa, och Orbital golvlampa. En Arkastol i svart, Ch445 fåtölj 2 stycken.

 • Mikaela skriver:

  1. 1896
  2. De finns så mycket fint som jag skulle vilja matcha soffan med, men det som jag främst skulle vilja ha är en matta ifrån kasthall och sen skulle ett soffbord från Olby design matcha väldigt fint till 🙂 God fortsättning!

 • Anna Markmann skriver:

  1. 1896
  2. Då skulle jag placera 2 vita Hee Lounge chairs mittemot soffan med varsitt fårskinn i från Sheperd. Däremellan ett runt stort Lowtide soffbord och en stor gråvit matta från Kasthall under som ramar in möblerna fint. Över bordet skulle en Mirror Ball Lamp i spegelglas hänga och som läslampor vid den ljusgrå soffan 2 st svarta Bestlite vägglampor. Vid sidan av soffan skulle en Svanen fåtölj i brunt skinn stå. Mot någon vägg i anslutning till möblemanget skulle ett svart Book hyllsystem stå med en vit Cosy bordlampa. På soffbordet skulle jag ställa en Kubus ljusstake och i soffan en svartvit Krux pläd. Japp. Det är mitt drömvardagsrum

 • Anna Markmann skriver:

  Ifrån Vålamagasinet. Modernt och klassiskt!

 • Camilla skriver:

  1) 1896

  2) Soffan skulle gärna få vara min stickhörna. Till det behövs bra ljus, ARKIPELAG m bord, soffbordet TRIPPO vitt med stålben, att förvara garn och mönster i 2K Hyllsystem och det hela ska naturligtvis toppas med kuddar och pläd från Shepard.

 • Filippa skriver:

  1. 1896
  2. Om jag vann skulle soffan hamna hemma hos min pappa, framför panoramafönstret på det gråa stengolvet. Med kuddar från Anna O och en Svart Lamino bredvid. Flankerad av två Rosy Angelis F golvlampor. Perfekt.

 • Emma skriver:

  1. 1896
  2. Soffan i mörkgrått. Två CH 445 fåtöljer i en ljusare nyans mittemot soffan och ett Lifter soffbord däremellan. Etage Mi 1150 i vitlaminat för förvaring av minnen, böcker och vackra ting. Block TV möbel med dold förvaring av DVD spelare mm. Geneva music system i rött på TV-möbeln bredvid en riktigt diskret TV. En turkos matta från Kasthall på golvet. Big Bang taklampa. Twiggy bordlampa i rött till fönstret och en böjd Twiggy golvlampa som läsbelysning invid soffan. Några turkosa och röda kuddar i soffan och det är klart!

 • Caroline skriver:

  1. 1896
  2. Jämte soffan skulle jag ha en vit AJ golvlampa, svart- och vitrandig matta, en Arka stol som fåtölj och soffbordet blir ett svart Turn 180 board. Snyggt!

 • Oskar skriver:

  1) 1896
  2) Utbrett framför soffan skulle en matta från Kasthall ligga och ge en mysig inramning till soffbordet Brazilla i valnöt. Bredvid soffan ska två Pallasfåtöljer stå i par med varsin Peak golvlampa. På väggen bakom står en Freehylla från Asplund.

 • Cecilia skriver:

  1. År 1896
  2. Till soffan skulle vi investera i ett breeze soffbord i vitt och en stor härlig Slow Chair Ottoman på ena sidan samt en klassisk Arkastol på den andra. I matrummet intill skulle drömmen vara att ha ett stort Chamfer Matbord av Karl Andersson med 6 stycken Imprintstolar i ljusbrunt från Lammhult.

 • Eric J skriver:

  1) 1896
  2) Soffan skulle jag matcha med lika Shepherd fårskinnskuddar och en filt.

 • Hanna G skriver:

  1) 1896
  2) Behövs det verkligen matchas, den är ju så snygg som den är!

 • Yoshi skriver:

  1. 1896

  2. Det skulle vara det enda sättet att få min sambo att gå med på att kasta ut hans slitna favoritsoffa.

 • Kristina skriver:

  1. 1896
  2. Ett mindre svart bord och tre Laminofåtöljer!

 • Katrin & Lars skriver:

  Hej!

  Här är våra svar/idéer!

  1. 1896

  2. Hade framför soffan lagt en vacker svensktillverkad Kasthallsmatta. På mattan, framför den vackra soffan med tre Mimoukuddar och en grå fårskinnskudde från Shepard i, står bordet Hejnum (den rektangulära modellen) med gotlänsk kalkstensskiva. På bordet står några Iitala kiwiljustakar. Till vänster lite bakom soffan en AJ-golvlampa i vitt så vi får bra belysning när vi ligger där och läser. Till höger en Lamino i ek och ljusgrått fårskinn. Väggen bakom soffan är tapetserad i en tapet i ljusblå nyanser, denna färg tas upp i mattan/Mimoukuddarna/en av Iitalaljusstakarna. Här skulle vi trivas!

 • Sofie skriver:

  1. 1896
  2. Jag skulle vilja matcha med en Kasthallsmatta. Förstärker det varma och välkomnande som soffan utstrålar, men med stil. Ett Annika Soffbord skulle få stå och pryda framför och bli den givna platsen för eftermiddags-kaffekoppen. En Arco Golvlampa skulle få smyga fram bakom soffan och ge soffutrymmet en modern och touch av industri och enkelhet och i soffan skulle kuddarna Anna O ge ett stänk av färg och mönster och sätta liv i det hela. I denna hörna skulle jag och min sambo trivas som bäst och bli en given del av vår vardag!

 • Jonas B skriver:

  1) VålaMagasinet i Uppsala etablerades år 1896.

  2) Jag skulle matcha soffan med ett Puck Soffbord, en Shepard Fåskinns pläd och en Hide golvlampa. Då är både tv-, läs- och myskvällen räddad.

 • annie skriver:

  1. 1896

  2. En vit AJ golvlampa, ett vegetabiliskt garvat fårskinn, en senapsgul klippanfilt och en kopp varm choklad med vispgrädde!

 • Lena Bjugård Bränfeldt skriver:

  1896
  Om jag vann skulle jag matcha soffan med en ljust beige Kasthall ryamatta, ett She soffbord, kuddar från Anna O i röda nyanser samt en röd ballfinger taklampa. Vore det en dag då jag hade mycket pengar skulle jag köpa två CH 07 fåtöljer i samma trä som soffbordet. Hälsar Lena Bjugård Bränfeldt

 • noomi linnros skriver:

  1. år 1896
  2.en Cinemafåtölj i svart,
  soffbord "bläse"
  orange matta från Castall
  och 2 fårskinnskuddar från Shephard

  förresten: att vinna soffan vore som julens önskelista, TÄNK om det slår in

 • Mia skriver:

  1. 1896
  2. Ett Bläse soffbord från GAD, en grå-och-vit matta från Woodnote, 2 svarta Bestlite golvlampor (en på var sida om soffan), 2 Eva fåtöljer av Bruno Mathsson, LeKlint 172 taklampa, flera Book Hyllsystem, ett Collect skåp (det vita), 2 vita Shephard fårskinnsplädar och ett par kuddar från Oddbird

 • Susanna K skriver:

  1. 1896
  2. Jag skulle inreda med saker i olika nyanser av glått till den gråa soffan och istället variera med olika material. Skulle vara en fin kontrast till min annars färglada lägenhet. Några kuddar i fårskinn från Shepard, några glansiga från Mimou och några i härlig mix från Oddbirds. Sen hade jag haft en färgstark gungstol i rött/oranget från Eames till det.

 • johanna skriver:

  1) 1896.
  2) I soffan skulle jag vilja ha en drös med färgglada kuddar. Bredvid soffan ska Dolly Golvlampa stå och över soffbordet Itomaki hänger en härlig blandning av Tom Dixons fantastiska Beat Light. Längs en vägg skulle ett system av stringhyllor och skåp få breda ut sig.

  Vilka andra möbler från VålaMagasinets sortiment skulle du välja för att matcha soffan om du fick inreda ditt drömvardagsrum? Beskriv kort.

 • Elin skriver:

  1. Svaret är 1896

  2. Min inredning hade varit kuddar från Anna O. Dom hade jag haft i soffan. Sedan skulle jag ha ett Annika Soffbord som skulle stå framför soffan, Under bordet skulle en lavendelblå matta från Kasthall ligga. Detta är min vision av mitt dröm vardagsrum:)

 • Frida Lundqvist skriver:

  1. 1896
  2. Jag vill inreda med några stycken Breeze soffbord för dynamiken med olika bord och flera avställningsytor eller om man vill flytta borden utefter behov och en Kasthall matta under. På bordet står en Eames House bird för att jag tycker det är så fint med fåglar i inredningen! I soffan får Odbirds kuddar ligga med sina olika gråa och blå kulörer. Bakom soffan på väggen finns Pinivinis förvaring med bäcker som man snabbt kan ta sig en när man blir lässugen. Tolomeo Collage lamporna står vid var sida av soffan och någon liten på ett lågt soffbord. Moo vägglampan hänger mellan Pinivinis hyllorna och lyfter den nordiska gråa stilen lite till. Någonstans i rummet hänger Manhattan taklampa med olika styrkor i belysningen, för att jag tycker dem är så fina och föreställer is. Det är kort min inredning från VålaMagasinet.

  Hoppas på vinst då min Blocket-studentsoffa gått sönder när brorsan har sovit på den under julen, väl värt ändå för att ha sina kära nära!

 • Carola skriver:

  1. 1896
  2. Bredvid soffan skulle jag välja att ställa AJ golvlampan för att förena nytta och nöje. Samtidigt som jag genom en bok bildar mig i den mysiga soffan i skenet från lampan så njuter jag av allt det för ögat vackra.

 • victoria skriver:

  Svar:
  1. 1896
  2. Jag skulle ställa soffan längs ytterväggen i vårat vardagsrum/kök
  Mittemot den skulle jag ställa två CH 445 fotöljer i tyg. Mellan detta skulle jag ha två breeze-soffbord i två storlekar i vitt. Dock skulle jag måla den ena, mindre bordskivan i en ljus turkos/grå/blå färg för att knyta ihop rummet med andra detaljer jag har i huset. För att gör det varmt och välkommande skulle jag dekorera soffa och fåtölj med kuddar och plädar i en mix av ljusrosa, grå och ljusa turkosa färger från Minou. Mycket färg men ljusa, mjuka färger som inte sticker i ögonen utan ger ett behagligt intryck. Mot väggen snett bakom fåtöljerna hade jag gärna ställt en lilla Åland stol i ljusblått som lätt kan dras fram vid större sällskap. Vilket förövrigt är den färgen jag skulle vilja komma åt när jag målar mitt soffbord.

 • Karin S skriver:

  1. 1896

  2. Jag skulle satsa på något som håller sig med åren. Två Lamino fårskinnsfåtöljer i ek. Ett Decker soffbord i ek med en Gregg Taklampa över. Några röda kuddar och en röd matta från Kasthall. Snyggt och tidlöst!

  Mvh
  Karin

 • Lillstrumpan skriver:

  1) 1896
  2) Två Jetsonfåröljer i svart skinn och två Bestlitegolvlampoer och en matta från Kasthall!

 • Jasmina skriver:

  1. Ända sedan 1986 har vålamagasinet sålt kvalitets och designmöbler.

  2. En av mina stora favoriter är såklart jetsonfåtöljerna av bruno mathsson, så den hade fått sin plats i hörnet brevid fönstret med en vacker farskinnspäls från shepard. Soffbordet Ch 008 designat av Hans J Wegner ( ännu en favorit) och självklart en tidlösa och fina Jieldelampan Loft Golvlampa. För att binda ihop den nordiska känslan skulle jag sätta upp en enkel liten stringhylla på väggen i ljusa färger, gärna vitt och ljus ek eller bok. sedan skulle jag mjuka upp rummet med fårskinnsplädar och kuddar och massa fina kuddar från Mimou.´till sist skulle jag fylla rummet med olika magasin och böcker och en massa kärlek.

  Nu håller jag tummarna
  Vänligen Jasmina

 • Stina Sundqvist skriver:

  1- 1986
  2- Ett stilrent Naver AK 950 soffbord och två svarta golvlampor från Bestlite närmast soffan. I soffan en brokig samling recyclade kuddar från Oddbirds textilier. En stor vacker Mangamatta i spännande form under bordet. Intill en svart arkastol. På en vit Alento sidebord en mängd färgstarka Freemover-ljusstakar.
  Katching!

 • Ellen Hansson skriver:

  1) året var 1986
  2)Jag skulle välja Boknäs/Villinki Hyllsystem för att allt blir snyggt som man förvarar i detta. och vi behöver verkligen förvaring!
  Jag skulle också välja några Double Buble lampor i olika storlekar bara för mysfaktorn och en Gray Matgrupp som arbetsbord/matbord.
  Mycket textilier tex kuddar från Oddbirds och mattor från Kasthall behövs för att göra rummet varmt och härligt.

 • Johanna Dietmann skriver:

  1, 1896
  2, Av modellerna blir striden oavgjord mellan Brutus och Attitude-soffbord, ej heller vill jag underskatta en läckert kornblå Kasthall-matta, ja tänk att mycket vill ha mera, en dröm det blir att få möblera, ett snyggt och stilrent vardagsrum, med vålasoffan som signum.

 • Simone skriver:

  Svar:
  1.1896
  2.Jag skulle valt itomaki soffbord framför den här soffan.Jag skulle haft en fårskinnskudde, någon vit kudde brevid och även en turkos.en creme färgad woodnots matta,svart fladermus fåtöljen brevid.
  dandilon vit taklampa.Det skulle vara mitt drömvardagstum med så klart mer detaljer på väggar mm.

 • Linda Fransson skriver:

  HallåHallå!! Är mer än gärna med! 🙂

  1. År 1896

  2. Jag skulle välja Haslev 900 Soffbord

  3. Länkat om tävlingen på min blogg:
  http://lindastavlingsblogg.blogg.se/2011/december/1-jan-vinn-en-underbar-soffa-kallad-valasof.html

  4. Motivering:

  Vålasoffan verkar vara så skön.
  I den vill jag sitta, hör min bön!

 • Linda skriver:

  1. 1986

  2. Jag skulle välja Vålasoffan i mellangrått. Blow fåtölj, CH 07 Fåtölj i valnöt, två st Don´t leave me Bord som sidobord. Liko Soffbord i högblankt vitt. Angelpoise Bordslampa i fönstret bakom soffan, som läslampa. Cluster lamp som taklampa. Dolly Golvlampa. Liten Double Buble lampa på sidobord. Joy elljusstake i ett annat fönster. Kasthall ullmatta. AnnaO kuddar: baba patch green, raw sil purple, tropical white och ikat silk vintage. Shepard vit kudde. AnnaO parrot green Quilt i soffan.

 • MARIA UPPSALA skriver:

  1. År 1896
  2. Skulle matcha den vackra soffan med Bourgie lampa från Kartell, en fin tavla som jag redan spanat in från Therese Sennerholt, ett vitt vägghängt tidningsställ som jag även sett i Våla butiken och slutligen en massa mysiga kuddar från Mimou!

 • Alex skriver:

  1. 1896.

  2. Jag skulle börja med en stor ryamatta från Kasthall i en mjuk, neutral färg, ett Icecap-soffbord och två CH 25-fåtöljer. Skulle också gärna inreda med ett String hyllsystem i vitt, samt två-tre Freemover-ljusstakar i mjukt blågrön, stålgrå och trä.

  Hälsningar,
  Alex

 • Louise Nilsson skriver:

  1. 1896
  2. Jag tycker det skulle matcha den rena soffan med nordiska blonda möbler. Det får bli två Tank-fåtöljer från Alvar Aalto.

 • A&D skriver:

  Svar:
  1. Vålamagasinet etablerades år 1896.
  2. Vi skulle inreda ett stort och luftigt vardagsrum med den ljusgråa soffan tillsammans med Swedeses ek-Lamino i askgrått, PJ-Furnitures Colonial i oljad ek och Källemos Bruno i just brunt. Till sittmöblemanget passar Fogias satsbord Annika oss bra. För att sätta vårt läsintresse i centrum skulle vi välja pigga National Geographic skåp från Källemo. För ljuddämpning och dekoration väljer vi kulörta kuddar och mattor från Linum. Rummet skulle ljussättas med ett flertal Tom Dixon Mirror Ball-taklampor i olika storlekar.

  Allt gott!

 • Viktoria skriver:

  1) VålaMagasinet etablerades 1896.
  2) Jag skulle komplettera soffan med två Barcelonafåtöljer, som funnits i mina drömmar länge. De tillsammans med ett stort & ett litet Flower soffbord i helsvart skulle bli riktigt snyggt i vårt vardagsrum! En stor matta från Kasthall skulle bli det perfekta myset för fötterna. En Collage Taklampa får ljuset att sprida sig på ett msyigt sätt! Jag lägger mig i soffan med huvudet på en Shepard fårskinnskudde & drömmer mig bort….

 • Johanna skriver:

  1) 1896

  2) Först en matta lika skön som ett par Lovikavantar, Tekla från Kasthall, på den vill jag ha mina fötter när jag sitter i vår nya snygga ljusgrå Vålasoffa. Soffan kommer bo hos oss i många år. Soffbord med glasskiva och hjul, design-klassikern Tavolo Conroute Soffbord. Tre lampor ovan bordet samtida design som gör mig glad, lysande bär i glas, Chouchin från Foscarini. Såg lamporna i skylten hos Vålamagasinet i höstas och ville plocka dom direkt. Softande i en säregen modern fåtölj generös och inbjudande med två mossgröna kuddar vill jag se en vän, en röd slow chair från Vitra. Bredvid den en nygammal snygging till golvlampa, gräshoppan från Gubi. Detta är början på vår skogsglänta!

  Gott nytt år!

 • Jennysen skriver:

  1. 1986

  2. Då jag bor i en etta så kan jag inte få in hur många möbler till som helst, men jag skulle absolut välja Icecap soffbord 90*90 cm. En fatboy sittsäck i lämplig färg kan vara ett bra komplement som är lätt att stuva undan. En elflugan lampa skulle kunna stå i mitt fönster vid vardagsrumsdelen och sprida mysigt ljus.

  Hoppas på vinst nu!

 • Åsa skriver:

  1.1896
  2.Jag skulle valt "Air soffbord" framför den här soffan. Några "Anna O" kuddar i soffan som dekoration och en "Cambell taklampa" över soffbordet.

  Gott nytt år på er!!!

 • Thess skriver:

  1. 1896
  2. Flyttade till hus i Uppsala för snart två år sedan och letade soffa. Har sedan dess ångrat bittert att jag inte köpte Vålasoffan istället för den vi valde. Hoppas nu få möjligheten att byta till den soffa jag egentligen skulle ha.
  Vi har ett svartbetsat parkettgolv och jag skulle matcha Vålasoffan med 2 vita Barcelona-fåtöljer, ljusgrå matta från Kasthall, Newton soffbord samt det fantastiska hyllsystemet Melody. Min absoluta drömlampa är sedan länge PH-Kotten, men med tanke på övriga val skulle jag här istället välja Caboche taklampa. En vit AJ golvlampa som läsbelysning skulle också finna sin plats här. Vålasoffan skulle jag fylla med sidenkuddar från Mimou för att få in lite lagom med färg i rummet. Framför kaminen lägger jag en fårskinnspläd från Sheperd där jag kan mysa med en kopp te om kvällarna.

  Gott Nytt År alla!

 • Marie skriver:

  1. 1896
  2. Till soffan skulle jag vilja ha en vit matta från Kasthall, soffbordet Coffe table Noguchi, två vita Libri hyllor, varpå jag ställer mina favoritprylar, som en Pal radio och den Eames house bird. På golvet står AJ golvlampor, en på var sida om soffan. Dröm! 🙂

 • Emelie skriver:

  1. 1896

  2. Till soffan hade jag valt det bastanta men vackra bordet "Lowtide", tillsammans hade de stått på en stor enfärgad matta "Häggå" från Kasthall i färgen Grey Green 9331. En "Oslo golvlampa" från Northern lighting hade fått ge ljus åt läshörnan och för att mysa till det extra hade jag lagt kuddar från mimou, "Petit Valencia" i färgerna terra cotta, brass och mineral i soffan, och om den nu finns på Vålamagasinet hade jag också velat ha en svart puff "Texas" från mimou att vila fötterna på. Skulle även byggt ihop ett "lågt hyllsystem från Montana" i färgen Milk som skulle stå längs en lång vägg, däruppepå hade jag ställt fina tavlor och grafiska tryck i olika storlekar och i hyllan böcker förstås. I övrigt skulle mina nuvarande saker också få sin plats, bland annat mitt renskinn och några fler lampor samt ett par gamla vackert slitna träbord.

 • 1. År 1896

  2. Min stora pojke ska få sin första lägenhet så han skulle få bli ägare till den fina stilrena soffan. Jag skulle vilja inreda vardagsrummet med ljust trä, lite svart, grått och med någon accentfärg.
  Så det blir fåtöljer från Gervasoni i ljust trä. Soffbord från Fullhouse. Bestlite golvlampor. Octo taklampa i svart. Moo vägglampa tillsammans med en massa horn, jakttroféer, ett collage. Oddbirds textilier för att få in det lite galna och ge det ett mer ungdomligt uttryck. Matta Marocco från Kasthall. Tänk så snyggt han skulle få det!!!Hoppas på tur. I övrigt skulle jag komplettera med snygga detaljer från Artilleriet i Gbg!

 • Emma A skriver:

  1. 1896

  2. Jag älskar Ch 008 Soffbord av Hansen/Wegner, så det skulle klart få ackompanjera den snygga soffan, liksom en Ch 07 Fåtölj för att fortsätta temat, och självklart snygga Anna O-kuddar strösslade i soffan som små karameller. Vilken dröm.

 • Malin skriver:

  1. 1896
  2. Skulle helt klart matcha soffan med hyllmoduler från montana, en jetson fåtölj, en stor skön matta i starka färger och gärna en lampa från moooi

 • Emma skriver:

  1. 1896
  2. En rund lite mindre Mangas matta framför soffan, gärna med lite färg i. Block tv möbel som är stilren och modern. Skåpet Collect i vitt för förvaring av diverse prylar. En shepard fårskinnspläd i soffan såklart och en Bolero golvlampa i rött för att få in lite mer färg. I det rummet skulle jag trivas 🙂

 • 1. 1896

  2. MedTill denna raka, stilrena soffan skulle jag välja att skapa en internationell känsla i rummet; med en likadan soffa mittemot , ett runt Chicago soffbord och AJ golvlampor. Till det det en mjuk och fluffig Kasthallmatta. För att mjuka upp det hela lite Shepherd kuddar och ett skinn. Och så det snygga Random förvaring.
  Det skulle bli ett rum som jag skulle trivas i länge.

 • Kattis W skriver:

  1. 1896

  2. Jag skulle vilja matcha med ett Itomaki soffbord, Rock taklampa, tre stycken Gray karmstolar mitt över soffan och på ena kortväggen Vita förvaringssystem. Och som pricken över i:et, en schysst matta från Kasthall i någon fin färg. Och till det MÄNGDER av fräscha snittblommor. (Eftersom det är en tävling där man får drömma sig bort tänker jag mig att jag är superduktig på att sköta blommorna, nåt som inte är verklighet idag. Därav plastblommor och ful soffa.)

 • Mikael skriver:

  1) 1896

  2) En röd Corona för att bryta av det strikta med lite runda former.

  En vit Random Light, alltid rätt.

  En stor Double bubble, av Eero Aarnio, en av mina designfavoriter.

  Kilt 120 skåp av Claesson Koivisto Rune.

  Vita förvaringssystem på ena väggen.

  I övrigt egna saker som fått hänga med genom livet och kanske i generationer, för att lägga till personlighet som passar in på denna grundläggande snygga design.

 • Irene skriver:

  A. 1896

  B. Soffan kombineras med soffbordet Flower från Swedese, med svart skiva, prydd med en blommande orkidé. Två fåtöljer CH25, som "pingar" trälisten i soffbordet, klädda med vitt fårskinn. Belysning, två svarta golvlampor AJ, mjuk fluffig matta Kasthall i relativt ljus nyans samt kuddar i vinröda nyanser med mycket svart i sig.

 • Caroline skriver:

  1896
  Jag har inte kunnat låta bli att möblera endast omkring soffan. Har även en liten "svart" hörna samt en ljus förvaringsdel. Har tänkt i ganska strama linjer samt utgått från mina favoritfärger rött, grått, svart och vitt. Om jag vann soffan och dessutom hade pengar så blir mitt vardagsrum så här:

  -Camouflage Taklampa
  -Skiffer Soffbord
  -Ett par röda Corona Fåtöljer
  -Glo-Ball F Golvlampa
  -två vita + två grå Shepard Fårskinnskuddar till soffan
  -en svart Kasthall Matta
  -en svart Hylla Bookworm ovanför soffan

  -2 st svarta Masters stolar
  -Newton soffbord
  -Bourgie bordslampa silverfärgad
  -Pinivini förvaring
  -en Swedholm Spegel S+
  -en grå Mangas Matta

  -Alento Förvaring
  -Etage Mi 1150 Hylla
  hyllplan i vitlaminat med svart kantlist.
  -en röd AJ Bordslampa
  -en röd Pal Radio
  -Made by Eimar Spegel med svart ram
  -Eames House Bird

  GOTT NYTT ÅR!

 • Karolina skriver:

  1. 1896
  2. En snygg soffa ska man med rätt ljus belysa,
  för att man där ska kunna sitta och mysa.
  En PXL lampa i taket och på golvet lampan Loft,
  det tror jag blir riktigt soft.

 • susanne skriver:

  1. 1896
  2. Mitt vardagsrum som jag har idag är öppen planlösning med vardagsrum, matrum och kök.Soffan blir perfekt där min gamla soffa stått med ett vitt flowerbord, en lamino i vitt fårskinn samt en Eames RAR gungstol.Det finns redan så jag skulle matcha upp den hörnan med matbordet Loop från Hay samt Eames plastic armchair runt det bordet.Det skulle bli fint att titta på från den del av rummet som soffan står.
  En jättestor matta från Kasthall där hela sittgruppen skulle rymmas samt två läslampor skulle binda ihop det och sittgruppen bli som en ö i rummet.

 • susanne skriver:

  1.1896
  2.Jag har mitt drömvardagsrum redan som består av en öppen planlösning med vardagsrumsdel, kök och matrum.Soffan skulle passa in där till det jag redan har;flowerbord i vitt, lamino i vitt fårskinn samt en Eames RAR gungstol i svart. Jag skulle satsa på fixa till matrumsdelen så den matchar vardagsrumsdelen bättre. Man ser ju den från soffan. Då väljer jag ett matbord från Hay – Loop samt Eames Plastic Chair till.
  Skulle nog också välja en stor matta från kasthall där hela sittgruppen rymms samt två läslampor tex AJ.

 • susanne skriver:

  Fick besked om att min första kommentar ej blev publicerad och skrev en ny och ser nu att den första kom med med i alla fall. Räkna med den sista.

 • Maje skriver:

  1. 1896
  2. Just nu skulle jag välja. Lifter soffbord, två fåtöljer CH445, en Kasthallmatta i en fin grön färg, ett par kuddar i grönt från Anna O och en Cagetaklampa i grönt.

 • annie skriver:

  1.1986

  2. Jag tror att Naver AK 972 soffbord hade vart fint till. jag hade också valt en orange svanen fåtölj för att få en härlig färgklick. För att binda ihop gruppen hade jag valt en kasthallmatta i svart.

 • Johanna skriver:

  1) VålaMagasinet etablerades 1896.
  2) Jag är upp-över-öronen förälskad i soffbordet Hejnum som skulle passa så otroligt fint till soffan. Jag skulle klämma in en Jetson fåtölj bredvid och på väggen soffan ska stå vid tänker jag att det skulle vara hemtrevligt att hänga några stringhyllor som jag fyllt med mina älskade böcker. I soffan kan man såklart mysa med massa snygga kuddar från Mimou. Det hela lyses upp med en PXL pendel… nej förresten, med en Octo lampa (de är så himla himla fina!).

  Här vill jag bo!!!!

 • kaarina skriver:

  1. 1896
  2. 2 fatboy

 • Sandra skriver:

  1896.

  VålaMagasinet har ju många av de dyrgripar som jag trånat efter i många år så för mig är matchningen enkel; en Mangasmatta, några Beat Light-lampor hängandes på olika höjder i klunga, en vägg Montahahyllor för alla mina böcker, ett Vass sideboard för tv:n med tillbehör och så några Breeze som soffbord. Med andra ord; en mix av den bästa samtida designen som håller en hel livstid (och som lär kunna ärvas av nästa generation…)

 • Martina skriver:

  1896 etablerades Vålamagasinet

  När det finns så mycket fint gäller det att komplettera,
  för att med den fina soffan bäst möblera.
  Flowers soffbords härliga form,
  blir min nya norm.
  På bordet får Freemovers lysa,
  krypa upp med Shepherds och bara mysa.
  Och tänk att väggen få smycka,
  Med Moo, vilken lycka.
  Allt toppas med det skåpet National Geographic,
  Sen är mitt vardagsrum mer än chic!

 • Mikael Karlsson skriver:

  1896 är svaret

  När asfalt slutar och grusväg tar vid,
  där har vi vårt bo – där finner vi frid.
  Huset står ensligt vid skog och vid sjö,
  i en vacker och gnistrande norrlandsmiljö.
  Mot stadens alla ljud råder skarpa kontraster,
  här hörs kaffepannans visslande och brasans knaster.

  När det kommer till att vardagsrummet möblera,
  är Vålamagasinet ypperliga på att inspirera.
  Stockholm 532ww Bokhylla- förvaring av böckerna däri,
  skulle vårat vardagsrum förgylla – pricken över i.
  Och Rosy Angelis F Golvlampa – tänk vilken lycka,
  att låta den ljuskällan vardagsrummet smycka.
  Opus Soffbord vilken godbit,
  är varmt välkommen att flytta hit!
  Jag kan både tro och tycka,
  att produkterna från Vålamagasinet leder till glädjefnatt och innerlig lycka!

 • magnabus skriver:

  1. 1896 etablerades Vålamagasinet.
  2. Soffan skulle få bli blickfånget i vårt stora vardagsrum, som just nu genomgår en rejäl omvandling och ansiktslyftning, och jag skulle väldigt gärna matcha soffan med några designklassiker som kommer att följa oss genom livet. Två Wegnerfåtöljer i modell Ch07 mittemot soffan, och makens hemsnickrade vita låga soffbord med stora rustika hjul får stanna kvar, sedan gärna både låg och hög förvaring av Bolin/Asplund/Sandells SNÖ vitrinskåp och sist men inte minst förståss min önskedröm Jielde golvlampa i svart. Ja, listan går ju att göra mycket längre men det här skulle vara en underbar grund att bygga vidare på!

  Gott nytt år till alla!

 • Jenny J skriver:

  1) 1896

  2) NTK matta (S:t Anton)
  Ljusblå Acapulco fåtölj
  Flower Mono Soffbord -svart el. vit
  Rosy Angelis F Golvlampa
  Enigma Taklampa
  Och massa fina kuddar..

 • Anna W skriver:

  Till att börja med lägger vi en Shepard fårskinnspläd och ett par kuddar av Anna O i soffan. Vi behåller vårt befintliga Flowerbord och kompletterar med två gråa Laminofåtöljer – funnits på önskelistan sedan länge! Allt detta ställer vi på en stor, härlig Kasthallmatta upplyst av blandade Tom Dixonlampor.

  Med hopp om tur och önskar alla ett Gott Nytt År!

 • Anna W skriver:

  I min iver glömde jag fråga 1:
  Svar: 1896

 • Ramona K skriver:

  Fråga 1: VålaMagasinet etablerades vid Vaksalatorg 1896. Vår stads äldsta möbelaffär? Det borde man framhäva mer. Har bott i Uppsala sedan 1976 och även om jag tittar in rätt ofta kände jag inte till historiken.
  Fråga 2: (Tänker inte hela rummet utan omkring soffan)

  Ett par Tolix pallar som också kan tjänstgöra som soffbord
  Golvlampan Flamingo
  I soffan så här års, några Shepard fårskinnskuddar i vit och grå samt en av Shepards fårskinnsplädar.
  På golvet en Kasthall matta gärna grå/vitrutig

 • Michaela skriver:

  1. 1896
  2. Jag skulle kombinera Vålasoffan med Air Soffbord(bagge design) med en röd ryamatta under. Jag skulle ha en Arco Golvlampa bredvid soffan så den når över soff bordet. Soffan skulle jag pryda med Shepard Fårskinnskuddar så att det blir ysigt att ligga och kolla på film i soffan.

  Älskar att inreda och denna soffan smälter in fint i min vision. Gott Nytt År!

 • Jess skriver:

  1986

  Kasthallmatta i grått
  Vit Camuoflagelampa i taket
  Breeze soffbord
  Gray karmstol
  å sist men inte minst…min stora dröm….ett Cell hyllsystem.
  Done.

 • Henrik skriver:

  1) 1896

  2) Jag skulle vilja kombinera soffan med en AJ Golvlampa, Itomaki soffbord i valnöt, en varm fårskinnspläd från Shephard och på golvet en härlig ullsisal från NTK.

  Gott Nytt År.

 • Ann C skriver:

  Svar startades år 1896

  jag skulle kompettera soffan med
  Alvar Alto fåtölj 406 i svart saldelgjord,
  Anna Ortmark kuddar i svart bakgrund
  svart fårskinn shepard
  soffbord Breeze i svart
  lampa Glo-ball F golvlampa
  matta gärna en snygg Kasthall matta.

 • Anna skriver:

  1896

  Jag skulle kombinera den med ett vitt flower mono från swedese och ett par lampor modell secto och octo i vitt och Björk!

 • AP skriver:

  1) 1896
  2) jag skulle önska mig en vit camouflage från zero, soffbordet från GAD med vit kalkstensskiva och en drös med kuddar från Mimou

 • Lena Eriksson skriver:

  1. 1896
  2. Nu släpper jag på mina drömmar:
  -Fåtöljen Corona får stå för de böljande formerna.
  -Soffbord Naver AK 972 följer upp fotöljens former.
  -Shepard Fårskinnskuddar blir mysfaktorn.
  -Bokskåp Snö i grått till alla mina böcker.
  -Geneva Music system för njutningens skull.
  -Eames House Bird som påminner mig om kärleken till vacker inredning.
  -Jeeves Lampa blir ett lekfullt inslag.

 • Annila skriver:

  1. 1896
  2. Jag skulle välja En Kasthall matta – Ingrid, 2 st Charlotta soffbord i olika storlekar -A.citterio, En Slow chair med ottoman, En Glo-Ball S Taklampa och Bestlite golvlampa för att inreda mitt drömvardagsrum! 🙂

 • Monika skriver:

  1) 1896
  2) Det som, förutom vålasoffan, skulle göra mitt drömvardagsrum är:

  Kasthall matta Rita Grey-White 56
  New york soffbord i helvitt
  Stor Caboche taklampa från Foscarini i Transparent Vass förvaringsskåp
  och en Slow chair!

 • Sofia skriver:

  1.1896
  2.Jag hade kombinerat soffan med ett triangulärt Haslev soffbord i valnöt med träben, två colonial fåtöljer och en octolampa i svart.

 • Jenny skriver:

  1. 1986
  2. I mitt drömvardagsrum skulle jag ha ett Skiffer soffbord från Rubner och 2 Jetson 66 fåtöljer. Som taklampa skulle Sky Garden i guld passa perfekt!

 • monnah skriver:

  1) 1896

  2) "Hemmets lycka är förnöjsamhet". Gissa hur nöjd jag skulle känna mig med en Vålasoffa?! Om den fick sällskap av Arkipelag Golvlampa med bord för tekoppen, en skön Kasthallmatta att gosa in tårna i, kudde och pläd från Anna O för skönhet och värme och så ett Hejnum soffbord till alla mina böcker och tidningar så vore det toppen!

 • Jenny w l skriver:

  Ja jag hann!!! Tävla alltså. Har varit bortrest o trodde inte jag skulle hinna men tar en paus från nyårsfirandet för att tävla i viktigaste luckan. Förra året var ni med och det var första gången jag hört talas om er affär. Tävlingen då gick ut på att svara på vad som skulle få en att besöka er affär. Fridas fina reklam räckte så jag tog en utflykt när jag var i närheten av uppsala och oj vilken inspirerande butik!

  Nu till tävlingen: 1986

  Fina soffan hade jag kombinerat ihop med bordet Lissoni, code från asplund storlek större, arka stol med fårskinnskudde, jielde loft svart golvlampa, kasthall-matta i ullig mosskvalitet som jag inte minns namnet på. O så älskar jag montana men det är så dyrt så jag är på jakt efter billigare alternativ. Mitt hopp tändes nu när jag såg MDF italia vitt förvaringssystem och lägger till ett sådant i mitt drömvardagsrum. Och sen vill jag lägga till den fantstiska ljusstaken som jag såg i er butik som jag inte heller minns namnet på men inte kunnat släppa ur min sinnesvärld sedan besöket hos er. En ljusstake bestående av svarta kulor i olika stl som satt ihop i en svans och kostar ca 3000. Så vacker. Kan ni berätta vad den heter blir jag lycklig bara för det!

  Gott nytt år! Och håller alla alla tummar för den vackra soffan!

 • Dennis Eriksson skriver:

  Svar: 1896
  Jag matchar soffan med Coffe Table Noguchi och några Rabbit Lamp som får husera både på och under bordet. På väggen sätter jag upp Moo Vägglampa. På golvet hamnar även ett par Shepard Fåskinnsplädar.

 • Anna P skriver:

  1. 1896
  2. Mangas Matta, CH 07 Fåtölj, CH 008 Soffbord, Don´t leave me bord, Artic Voice förvaringsbänk, Geneva Music System, Twiggy golvlampa, Tress bordslampa, Odd birds kuddar, Shepards fårskinnspläd och som pricken över i:et Eames House Bird. Alla möbler & belysning i vitt/ljust och Kuddar + textiler med färg. Härligt att få drömma lite..

 • Susanne Hedman skriver:

  1. 1896
  2. Soffan skulle jag matcha med en Kasthall matta Rita Grey-White 56 samt Shepard fårskinnskuddar och pläd, det skulle ge en känsla av lyx och flärd. Det kombinerat med vår kamin skulle värma mig bra när jag inte gubben hemma har, då behöver han inte han vara orolig att jag söker värmae hos en annan karl.

 • Lisa O skriver:

  1 1896
  2 Kuddar matta pläd lampa tavla hylla bord … Vad man än väljer från Våla Magasinet vet man att man får stil, kvalitet och komfort som håller minst en livstid.

 • Rebecka skriver:

  1. År 1886 etablerades Vålamagasinet, men år 1998 började mina drömmar om ett vackrare hem när jag började gymnasiet och varje eftermiddag försökte cykla så långsamt det gick förbi Vålamagasinets lockande skyltfönster.

  2. I soffan kuddar från Anna O och oddbirds, bredvid läsljus från Bestlite, framför ett runt ch008 för tekopp och ljusstakar, som sällskap två gråa lamino i ek och under oss kvalitetsrya från Kasthall. Januari och februari känns redan ljusare!

 • Henrik B skriver:

  Svar = 1896

  Hos mej passar soffan perfekt framför TV:n.
  Kompletterar med ett par stora sköna kuddar från Shepard och en mysig matta från Kasthall. Minsta bordet som inte stör när vi spelar TV-spel. Med kuddarna och tillräckligt skön matta kommer kompisarna att både ligga i soffan och på mattan !

 • Susanne skriver:

  O nej att jag glömde sista dagen! Den soffan hade varit fin hemma hos oss.
  Återstår bara att tacka för en kul kalender som lyst upp mitt december – Stort tack och må ditt 2012 bli fantastiskt!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.