Annons

2 december – dagens lucka i Adventskalendern

Vi fortsätter årets kalender med ett riktigt fint pris, den här gången i samarbete med The Home Company. Bakom dagens lucka döljer sig ingenting mindre än designklassikern Utensilo från Vitra, värde 2300 kronor! En riktigt snygg och praktisk väggförvaring till kontoret eller hallen som ofta syns i hemma-hos-reportagen hos designkunniga personer, men som kanske kostar lite väl mycket för oss vanliga dödliga. Nu har du chans att vinna ett eget exemplar! För att delta i tävlingen ska du svara på följande två frågor i kommentarsfältet. Du har 24 timmar på dig, tävlingen stänger imorgon kl 12.00. Lycka till!

1) Vilken är din favoritprodukt i The Home Companys sortiment/webbshop? Motivera kort.
2) Ge The home Company ditt allra bästa förslag på hur du tycker att man skulle kunna utveckla deras webbshop för att bli ännu litet bättre. Motivera kort.

Tävlingen är avslutad! Stort grattis till Kristian P. Hör av dig med din postadress så kommer vinsten hem till dig inom kort!

Tävlingen pågår tom 3/12 kl. 12.00. Vinnaren utses av sponsrande företag och deras beslut kan ej överklagas. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren. Det finns en Utensilo från Vitra i potten, det är den större modellen i vitt – värd 2300 kr exkl. frakt.

Kategorier:

Kommentarer

 • hedvig skriver:

  1. En Eames RAR. Jag får lite ont i magen varje gång jag ser dom, för dom är så fina. En dag kommer jag förhoppningsvis att äga en sådan…
  2.Information om ni levererar till utlandet eller inte, och info om fraktpriser inom norden. Jag bor på Åland, och gillar också fina saker. 🙂

 • Josefin Johansson skriver:

  1. Componibili med 3 fack. Jag drömmer om denna lilla fina byrå. Det blir ett måste när lillens spjälsäng har flyttat till ett eget rum!
  2. Rent estetiskt sett skulle det vara trevligt att anpassa startsidan efter säsong!

 • Karoleen skriver:

  1. Favoriten är Headdemock. Brilliant sommarpryl som bara blir trevligare om man tar in den på vintern och har inomhus!
  2. Något som jag ofta tänker på är att jag vill ha tillgång till alla varorna på en och samma gång. Det är inte alltid så att jag vill söka i kategorier, utan vill kunna klicka på "se alla varor" och få fram alla varor som butiken har att erbjuda. För mig som kund gör det att jag har valet att bara "browsa" så som man kan göra i en butik… Och då blir det lättare för mig att hitta något jag tycker om!

 • Lina skriver:

  1. Vilstolen H55. Får mig att drömma om varma semesterdagar
  2. En enkel sökfunktion på designer alt producent

 • Johanna B. skriver:

  1) Min favorit är New York-planschen. Den är så fin!
  2) Jag tycker att det vore bra med lite mer unika produkter, som den här planschen, som bara görs i limiterade utgåvor som inte finns överallt. Tycker alla webbshopar har samma saker….

 • Emma Fahlstedt skriver:

  1. Min absoluta favoritprodukt är också det som står högst upp på önskelistan inför julen, nämligen ljusstaken Nordic Light i vitt/björk. Så fin och skulle passa perfekt hemma hos oss.

  2.Som journalist skulle jag säga att jag saknar en pressflik. Jag skriver om inredning/trender och vill gärna skriva om fina webshoppar, men det kan vara svårt att veta hur man får kontakt med pressansvarige för hjälp med bilder, info om produkter eller butiken.

 • Rebecka skriver:

  1 Jag måste säga New York Postern från Ehrenstråhle % Wågnert. New York är mina drömmars stad och postern är otroligt snygg.
  2 Lite bättre översiktsvyer vore fint.

 • Malin skriver:

  1. Min favorit är helt klart AJ golvlampan. Ääälskar den!
  2. Jag skulle vilja se alla kategorier samtidigt så att man slipper klicka sig fram för att välja kategori.

 • Emelie skriver:

  1. Så mycket fint! Jag har länge suktat efter planschen "a guide to Manhattan", så jag skulle säga att den är min favorit!

  2. Som förbättring tycker jag att man borde kunna kommentera under produkterna! Det är trevligt med en dialog och bra att kunna ställa frågor som alla kan svara på!

 • Alexandra skriver:

  1. Fina fina Milk-lampan från &Tradition. När bebisen hemma slutar dra i sladdar och pilla på allt, kanske man vågar köpa den.
  2. Se gärna över fraktpriserna. Många webshops erbjuder fraktfritt för order över 1000 kronor.

 • Kristina Andersson skriver:

  1. Kubus fina ljusstake som passar oavsett årstid.
  2. Att överskådligt se alla produkter. Nu måste man trycka fram det som inte ses och man glömmer då lätt vad som finns. Man ska inte behöva komma ihåg vad som finns utan det ska vara synligt så gott det går. Se gärna http://www.useit.com/papers/heuristic/heuristic_list.html för mer tips.

 • Mrs. b skriver:

  1. En favorit såhär i juletider är Alessis vita julkrubba – den hade jag gärna sett på ett bord hemma hos mig.

  2. Visserligen är det snyggt, att varunamnet och priset poppar upp när man för musen över produktbilden. Men för mig som lider av musarm (obs. dock ej pga av för mycket shopping… :-), skulle jag gärna få ut lite mer information direkt utan att behöva föra musen över varje enskild produkt. Dvs hellre pris och namn direkt vid första anblick – det känns för mig mer användarvänligt.

 • Monika skriver:

  1. Min absoluta favorit är Werner Panthons Flower pot bordslampa.
  2. Det skulle vara smidigare om man på startsidan skulle kunna se sortimentet och dess underrubriker på en gång, istället för att klicka sig vidare och söka.

 • Lina Cronier skriver:

  1. Porslinstant som jag är (trots endast 28 år gammal) så älskar jag julkrubban från Alessi. Funkar både i ett hem med barn men också som fräck inredningsdetalj i det moderna hemmet. En klar vinnare i jul 🙂

  2. Det viktigaste tycker jag är att priset bör stå direkt när man ser produkterna så man slipper klicka in på varje enskild för att se vad denna kostar. Blir mycket mer lätthandlat och överskådligt!

 • Hanna skriver:

  1, jag illar verkligen MHY – Pendant Lamp av Muuto. Under min uppväxt så kallade min mamma mig alltid för Lilla My eftersom jag ser ut som henne!

  2, Jag skulle gärna vilja se priserna tydligare och hela tiden, inte bara när man för musen över bilden, blir lite extra jobb i min redan informationstressade hjärn:)

 • Veronica skriver:

  1. Mango radion har varit på önskelistan länge! Jag lyssnar massor på radio o det blir ju ännu bättre när man kan lyssna från en otroligt snygg o stilren sådan också! Skulle bli pricken över i:et på stringhyllan i mitt kök!

  2. En tydlig "kontakta oss" ruta där man kan maila frågor om produkter smidigt. Kanske även att man skulle kunna ha en chattfunktion för att få snabba svar innan man lägger sin order!

 • Nickan skriver:

  1:Klockor, jag är svag för klockor. Det finns en som föll mig i smaken direkt. Sunburst. Den visar mig tiden tydligt med sina visare och är samtidigt en riktigt fin utsmyckning gjord för länge sedan men ändå precis som att den designades idag. Det kallar jag design som håller i tiden!!

  2: Gör kategorierna mer synliga så man ser vad ni har mer tydligt. När jag först surfade in såg jag inte mer kategorier än de som ligger på fösta raden. Kände att det var en rätt så dålig sida/shop med så litet utbud. Jag tyckte det var konstigt för jag såg bilder på saker som jag inte sett under kategorierna. Så efter att jag klickat runt lite såg jag de blå pilarna och texten fler kategorier. Hmm, jag kan möjligen vara lite väl traditionell men bättre navigering skulle göra mig mer nyfiken på sidan. Jag har i dagsläget svårt att få överblick på det fantastiska utbudet ni har och som för mig först var helt dold. Ett sånt budskap vill man ju inte leverera till blivande kunder tycker jag. Kanske lägga alla kategorier i knappar med mindre bild där de ligger idag men så att man ser alla på en gång…
  Bra är dock att slippa bläddra i flera sidor när man kommit in i en kategori. Alla saker i samma kategori på en scrollbar sida, det gillar jag.

 • CarPet skriver:

  1. Min favorit är Hang it all i brunt/svart. Så snygg!
  2. Här finns så mycket snyggt när man letar lite, men det ser man inte direkt varken under hem eller när man söker. Så jag skulle vilja se en mer inspirerande inte så rörig första sida och en bättre sökfunktion.

 • Linda skriver:

  Åh wow!! På fråga ett måste jag svara Utensilo, om man nu får göra det! Annars väljer jag button-up eller baby rudolf. Men den där utensilo har jag alltid drömt om – den är en dröm för en välorganiserad själ som jag.

  2. Det hade varit bra att slippa scrolla för att se hela startsidan. Det är egentligen bara en petitess, men det är alltid snyggast så.

 • Hanna W skriver:

  1. Plexiskrin med 12 småaskar inuti.
  Så otroligt vackert samt att man ser vad man har i askarna. De ligger i sig i en annan stor ask. Ordning och reda när den är som smartast och mest estetiskt. Billig dessutom!

  2. Jag skulle tycka att man skulle få en presentation över vilka saker som ligger under varje kategori genom att dra muspekaren över bilden.
  Dvs, ett register av fotona som finns där, ska komma upp. Om man ser en intressant färg eller form, kan man genast klicka på den istället för att klicka in på alla olika kategorier.

  Det skulle göra att man köpte t.ex en lampa som man inte ens visste att man ville ha bara för att man råkade dra över med musen och upptäcka det vackra föremålet.

 • Linn skriver:

  1. Jag vill så gärna ha flera Mama-krokar från Essem i min hall. Vi har Nostalgi-hatthyllan och krokarna skulle vara ett fantastikst komplement (som jag hela tiden snålar ur att själv skaffa).

  2. Ofta när man går in på en webshop letar man efter ett speciellt märke eller speciell sak, då skulle det underlätta på THC:s sida om man kunde få fram en lista över designers/kategorier. Idag är sidan mer formmässigt snygg än praktisk (men jag har inget emot att titta bort en halvtimme på de fina presentationerna 🙂 )

 • Anna M skriver:

  1 Min favorit är just Utensilo av Vitra. Jag har en vana att städa undan precis allt. Men skulle jag ha en sådan kunde ju allt ha en egen liten plats!

  2 Inspiration sidan kändes lite platt. Även om det är fint så är det alltid roligare att se sakerna i ett mer levande perspektiv som olika hemmiljöer.

 • augusta skriver:

  Jag fullkomligt älskar just uten. Silo så helst hade jag nog valt den. Annars vill jag ge min silvriga work lamp en kompis i mässing.. Tycker dom är så fina ihop!

  Ang. Förbättringar på hemsidan gillar jag att kunna se märke och pris tillsammans med varan utan att behöva klicka mig in på produkten i sig. Annars är det alltid käckt med en kategori med julklappstips såhär i juletider. Jag gillar sortimentet dock, kan nog bli både en och två klappar härifrån.

  Tack Frida för bästa bloggen och för att vi får möjlighet att tävla om såhär fina priser.

 • Martina skriver:

  1. Min absoluta favorit är Flos – Miss K. Gillar hur ljuset leker genom skärmen. Definitivt en modern klassiker.

  2. Rent estetiskt tycker jag att The Home Company är en av de webbshoppar som är i översta skiktet. Jag gillar att det inte känns som en shop vid första blick utan mer som en inspirationskälla. Dolda priser fungerar väldigt bra för mig. Om jag ändå ska vara kritisk så skulle fri frakt kunna erbjudas vid en lägre summa. Keep up the good work!

 • Sara Lindvall skriver:

  1. AJ bordslampa i svart har länge stått högt på min önskelista och sedan fastna jag för Katt affischen i retro stil fast jag mera är en hundvän.

  2. Tycker om kategorier i vissa fall men vill också ha möjligheten att se alla produkter på en gång om jag så önskar. Leveransinfo ang beställningar från utlandet kunde också vara bra att ha om ni sysslar med sådant.

 • augusta skriver:

  Jag fullkomligt älskar just uten. Silo så helst hade jag nog valt den. Annars vill jag ge min silvriga work lamp en kompis i mässing.. Tycker dom är så fina ihop!

  Ang. Förbättringar på hemsidan gillar jag att kunna se märke och pris tillsammans med varan utan att behöva klicka mig in på produkten i sig. Annars är det alltid käckt med en kategori med julklappstips såhär i juletider. Jag gillar sortimentet dock, kan nog bli både en och två klappar härifrån.

  Tack Frida för bästa bloggen och för att vi får möjlighet att tävla om såhär fina priser.

 • fmi skriver:

  kan man bare være med n¨r man bor i Sverige?

 • Frida skriver:

  1. En pedalhink på Vipp hade ju varit härligt. 🙂
  2. Jag tycker att inspirationssidan är lite mager. Ordet inspiration får mig att hoppas på så mycket mer. Kanske fina bilder med produktplacering eller en liten blogg. Det kan ni fixa lätt!

 • viktoria skriver:

  hej, hur är det med dig idag?
  kraam

 • It's a house skriver:

  Har länge velat ha en Utensilo i mitt pysselrum men prislappen har tyvärr satt stopp så självklart vill jag vara med och tävla!

  1) Åh en mattsvart Bestlite golvlampa har stått på min önskelista länge, så det är min favorit!
  2) Som bloggare skulle jag så klart önska en lättåtkomlig sida med pressinformation. En sökfunktion där man kan söka på leverantör, pris etc. Sedan skulle jag önska en mer lättöverskådlig sortimentöversikt, som det är nu måste man bläddra för att se alla sortimentkategorier vilket gör det svårt att få en överblick. Jag skulle hellre se alla på samma gång, alternativt i en rullgardinsmeny. Prisgaranti och fraktfritt gillas ju alltid så klart. Stort plus för funktionen med önskelistor!

 • Charlotta Bäck skriver:

  1. Återkommer alltid till denna lampa när en sån här fråga dyker upp, och det är AJ golvlampa!! (eller bord eller vägg:-)) Önskelampan alla kategorier!!

  2. Första anblicken för mig,som för första gången var in på denna sida, var att den var rörig, visste inte riktigt vart jag skulle gå för att se produkterna. Alltså en bättre struktur. Man ser heller inte priset på produkten, utan måste gå in på varje bild för att få den uppgiften. Inspirationsmappen förstår jag mig heller inte på, en liten bild på ett rum/upplägg och sen bara bilder på produkter??

 • Sigfrid skriver:

  1.Min favoritt er BESTLITE, bordlampe. Den er enkel i stilen,og passer i de fleste miljøer.I tillegg gir den godt lys.
  2. Jeg syns hjemmesiden deres er ok, men kanskje litt fargeløs og nøytral.

 • Mia skriver:

  1. Jag är barnsligt förtjust Shuffle bord. Så lekfullt och genialiskt.
  2. Jag tycker att the Home Company har en väldigt bra webshop. Men småjusteringar kan alltid göras, så som att kunder kan kommentera en produkt, att man kan söka på varumärke och att man ka få en vy där alla kategorier syns samtisigt. och så är det trevligt med säsongsanpassad startsida.

 • Ylva skriver:

  Vilket grymt pris idag, något som stått på önskelistan en längre tid, wow. Jag har många favoriter i sortimentet men jag säger utensilo och den fina new york affischen som jag nog ska klicka hem.

  Webbshopen är fin och ren och snygg. Jag skulle gilla att kunna se alla kategorierna utan att scrolla i sidled. Jag skulle också kunna tänka mig förslag med relaterade produkter, det är alltid bra med förslag i samma kategori/uttryck.
  /Ylva

 • Linnea w skriver:

  1. Efter att i somras ha testat en Headdemock är jag såld, vi låg två vuxna och tre barn och vilade i den i kvällssolen!

  2. Jag saknar att kunna se kombinationer/färger direkt i översikten. Att t.ex. För Headdemock direkt se vilka färger som The Home Company har i sitt sortiment, utan att behöva klicka in mig på produktsidan. Vet inte hur företaget jobbar med reaprodukter, men kan annars vara bra att ha en reaflik eller dylikt som gör att folk kanske köper något mer än va de tänkt!

 • Emma Bengtsson skriver:

  1. Förutom priset? Ja, då skulle jag nog vilja ha Mme Oiseau latte-/temugg eftersom motivet är en illustration av Lovisa Burfitt. Jag har länge uppskattat hennes konst eftersom… Nu ska jag inte ge en lång och invecklad beskrivning av hennes konstverk, utan säger bara detta – det är fint att titta på, and that's it.
  2. En mer lättöverskådlig och "klassisk" visningssida för sortimentet skulle jag uppskatta. Den gråa färgen i kombination med de andra färgerna skulle jag nog också byta ut mot något mer monokromt och minimalistiskt.

 • Anna Sjöstrand skriver:

  1. Här måste jag ju bara säga Utensilo 😉 Den har funnits på önskelistan länge nu!
  2. Gillar att man kan se en tydlig produktbild och få fram pris etc utan att klicka sig vidare. Bilderna skulle däremot kunna vara lite mindre så att man kan se fler produkter samtidigt utan att scrolla. Skulle även gärna vilja se kategorierna tydligare. Gärna redan på startsidan. Kanske även en extra kategoriuppdelning efter varumärke.

 • Kristina K skriver:

  1. Jag gillar lampan tolomeo mini – kanonläcker! Väcker ett habegär.

  2. Om man klickar på en vara så vore det smidigt om det kom upp tips på "liknande och matchande artiklar". Köper du en lampa kanske du vill ha en plansch som passar till lampan menar jag… 🙂

 • Hanna I skriver:

  1. Verner Pantons Flowerpot är svårslagen favorit i ur och skur.

  2. Fler underkategorier under sortiment, så att man kan få vilda ideer om hur det breda sortimentet kan användas på många olika vis till exempel på sängbordet, bredvid badkaret, i hallen och så vidare.

 • Benita skriver:

  1. Just Utensilio står faktiskt på önskelistan till sonens rum. Behöver även en trappstege så därför faller Karl Malmvalls Stepstege i vitt mig på läppen.
  2. Jag saknar att kunna betala med PayPal. Önskar också att man redan på startsidan bland insirationsbilderna skulle kunna få en "quick preview" med pris och info.

 • Camilla S skriver:

  1) Min favorit är nog Masters Chair, det skulle passa så fint till vårt matsalsbord
  2)Jag vill se alla kategorier i sortimentet på en gång, ex på sidan, gärna med en bild som det är nu och inte en tråkig rullist. Sedan skulle jag önska att man när man klickar på inspirationsbilderna får upp "miljöbilden" större, produkterna i miljön kan vara märkta med en prick eller liknande och när man håller pekaren över pricken så står namn, pris etc och man kan klicka sig vidare till varan. Inspirations/miljöbilderna borde rulla automatisk istället för att man som nu måste klicka på pilen för att se fler bilder.

 • Lina skriver:

  1. Kubus ljusstake 4 är min favorit. Tidlös, elegant och galet snygg, men lite för dyr för min plånbok.

  2. Jag skulle vilja ha en mer lättöverskådlig hemsida med bättre upplägg med kategorierna. Hade jag inte kollat noga hade jag bara sett 5 första kategorierna. Ett måste för mig är att jag skall kunna få en lista på företagen och inte bara kategorier. Bilderna på varje produkt är bra med kategorierna måste vara tydligare, synligare och samlae på första sidan med en gång.

 • Lotten skriver:

  1, Min favorit som jag har suktat efter länge nu är RAR-stolen…. annars så här års förll jag för Alessis julkrubba i rött – såå fin!

  2, En flik med "Nyheter" eller "populärt" skulle vara bra… liksom att kunna se alla produkter utan att behöva klicka sig fram kategori för kategori. Lite mer unika produkter som ni är ensamma om eller limiterade produkter är kul och känns lite mer exklusivt.

 • Kristian P skriver:

  Hej!
  Vilket fantastiskt pris, denna skulle vara som klippt och skuren i vår hall. Tänk att få en möjlighet att äntligen kunna få ordning och reda där bland nycklar, mynt, parkeringskort och halstabletter! En dröm!

  1. Det är otroligt svårt att välja en produkt bland detta gedigna sortiment och utbud! Jag skulle dock utnämna två stycken produkter som mina favoriter Model One Snow från Tivoli Audio och Cross Blanket av Pia Wallen. Två tidlösa klassiker om passar i alla hem och är av super kvalitet (talar av egen erfarenhet).

  2. Hemsidan är väldigt välbyggd och bra att navigera sig fram på samt väldigt stilren. Den speglar den känsla som produkterna speglar – tidlöshet, klassiker, design och stil. Lite förslag om förbättringar som jag skulle önska att se är inspirations- och miljöbilder där man kan se produkterna i ett "hem" kanske ta hjälp av gästspelande stylister eller kända personer som får inreda sitt rum/hem. Lite som IKEA gör när de bjuder in kända kockar att ta fram deras julbord, som i år Tina Nordström. Lite fler erbjudanden i olika prisklasser hade varit trevligt och säkerligen lockat till merförsäljning hos besökaren. För att öka möjligheten till lätt navigering skulle jag gärna vilja ha alla kategorier samlade på startsidan för att snabbt se utbudet och hitta just den kategori som jag söker snabbt och enkelt. Framhäva kategorin NYHET mer så att den sticker ut och känns just ny och fräsch – idag smälter den in bland de andra kategorierna. Underrubriken leverantörer skulle jag byta ut mot rubriken varumärken – känns mer logiskt, leverantör kan ibland förväxlas med återförsäljare. Något som jag saknar på flera av de sidor som säljer inredningsartiklar och produkter är referenser från tidigare köpare – vad de tycker om produkten, motsvarade den deras förväntningar. Lite som nelly.se där man kan läsa kommentarer och referenser från tidigare köpare på varje plagg/artikel. Skötselråd om hur hantera och vårda olika produkter hade varit toppen! Sedan skulle jag slutligen gärna få ta del av inredningstips/råd och kanske lätta upp stämningen med lite klassiska husmorsknep – vad händer när olyckan är framme och rödvinet är i soffan eller kaffet på mattan?

  Hoppas att ni alla får en riktigt trevlig helg!

 • Jenny G W skriver:

  1. Tigeraffischen av Ingela P Arrhenius. Passar lika bra i vårt kök som i sonens rum. Färgerna är ljuvliga!
  2. Jag vill se era produkter i miljö! Fina saker men för få bilder med inspirerande rum.

 • Sofi S skriver:

  1. Så mycket fint! Skulle jag välja en grej skulle det nog ändå bli just Uten.Silo. Så himla fin!
  2. Jag gillar tips om vad andra köpt som tittat på samma sak som jag. Det är ett sätt att inspireras som jag tycker om.

 • Anna-Karin W skriver:

  1. Tänk att få, en bil som är grå, säger en dotter som lär sig gå, då skulle hon må (klassisk racingbil silver)
  2. Jag skulle vilja ha en hemsida med mer trendspaning, vad är på gång, vad är stort just nu?

 • Emelie skriver:

  1. Ja det är samma som min all time favourite – nämligen Semi taklampa från Gubi!

  2. Jag blev förvirrad till en början när jag såg sortiment under en flik och butiken under en annan flik, jag klickade först på butiken då jag trodde att det var en webbshop – jag har alltid varit avskräckt av att trycka på sortiment, det brukar vara jobbiga katalogskänslor över det hela och priser brukar aldrig stå och det var dessutom första intrycket jag fick när jag tillslut klickade mig in under rätt flik, Jag tänkte helt enkelt "åh nej detta kommer bli jobbigt" Nu var det förstås inte så illa när jag förstod grejen men jag tror man kan bli avskräckt av detta, så jag föreslår följande:

  – Byt namn på fliken Sortiment till webbshop, eller gör en tydligare skillnad på den och filken "butiken"
  – Sätt kategorierna på vänster sida så man slipper scrolla ner för att se produkterna.
  – Gör alla kategorier synliga på en gång så ni undviker att folk missar att det finns flera, det kan hända om man är ouppmärksam eller trött.
  – jag märkte inte förrän nu att vissa hade underkategorier, gör de mer synliga så att det är lättare att hitta vad man söker.

  Tyvärr måste jag säga att loggan ni har inte riktigt förmedlar ert sortiment. Jag trodde ni sålde diskmaskiner till en början!

  Annars har ni ett riktigt fint sortiment, jag har eventuellt tittat ut några julklappar, kul!

 • Ylwa skriver:

  1. AJ bordslampa som är snygg som en välklippt siluett på arbetsbordet. Med så snygg belysning går jobbet som en dans.

  2. En interaktiv tjänst där man virtuellt kan inreda sin bostad/ett rum med era vackra saker och se vad som passar var och tillsammans med vad.

 • Stämningsfullt skriver:

  Men HUR ska man kunna välja bara en favorit?! De har ju verkligen allt man vill ha. Jag har haft Utensilo på min önkelista länge nu så jag få välja den då 🙂

  Miljöbilder är alltid bra för att man ska få en bild av hur stor/liten produkten är.

  / Vanja

 • Jess skriver:

  Den ljuvliga lilla Hoprimisten Baby Rudolf.
  http://www.homecompany.se/at-home-jul/793-hoptimist-baby-rudolf.html

  En månadstävling eller liknande på framsidan. Där kunderna får visa sina köp på motiverande fotobilder. Bästa bild vinner nåt fint från shopen.

 • Ingrid skriver:

  1. Svårt val, dom fina tvålarna eller Streamliner, helt underbara, eller Componibili, kan hålla på hur länge som helst 🙂
  2. Sidan är enkel och snygg men jag vill se bättre inspirationsbilder. Gärna också alla kategorier på en sida och inte i en rullist.

 • ANNIKA skriver:

  1. Ni lottar ut min favoritprodukt Utensilo som jag skulle behöva för att få lite ordning och reda härhemma.Finns massor att önska sig …
  2.Vill gärna se varorna på en gång.Inte uppdelat i kategorier som man måste klicka sig fram till…
  Så lätt att missa en del.
  Trodde ni hade jättefå varor först.
  Låt förstasidan synliggöra ett stort sortiment utan att behöva klicka sig vidare.

 • Ebba skriver:

  1. Min favorit är definitivt General Van Blackweter! Den perfekta kombinationen av hund och människa.

  2. Det hade varit mer översiktligt om man kunde se alla underkategorier till rubriken sortiment utan att behöva scrolla. Det behöver ju inte nödvändigtvis vara en lista utan de fina bilderna som redan finns kan absolut användas, men samla ihop dem, för enkel orientering på sidan!

 • Pethra W Å skriver:

  1. AJ bordslampa drömmer jag om… En dag ska jag slå till! 🙂
  2. Jag tycker sidan är en av de mest stilrena och snygga svenska nätbutikerna redan som det är, skapar mycket shoppingsug hos mig. Något jag saknar är dock mer inspirationsbilder, få känslan av "det här kan jag åstadkomma om jag köper den här varan".

 • Sofie Haug skriver:

  Hej!
  1 Utensilon! då precis flyttat in i ett funkishus och med två små skoltjejer så skulle det blir lite mer ordning på kontoret så slapp vi städa undan varje gång vi ska jobba hemma..
  2 Produkterna kunne ha visats i sin rätta miljø, så man själv fick lite ideer vad och hur man skulle ha sakerna.

 • Ulrika A skriver:

  1) Min favorit blir Tivoli Audio.
  2) Tycker faktiskt inte att det finns något som behöver förbättras i nuläget. Den är klockren! Fina och bra bilder, med bra info. Kanske man skulle starta en blogg, så man ser produktnyheter och få lite inspirationstips!

 • Camilla skriver:

  Quasimodo q3 i svart att matcha vår nyuppfräschade hall. det finns mycket mer man vill ha men denna hänge gillar jag mest!

  det skulle vara kul med specialerbjudande på en/några pryl + presentation av designen på hemsidan så får den som designat den lite mer uppmärksamhet

 • Emma Westerlund skriver:

  1. Keramikvaserna från Ferm Living är så underbara att jag knappt finner ord.

  2. Jag efterlyser mer unik design, sådant som inte finns på varje webbutik. En kategori i butiken som heter just unik design kanske vore något? Där kan formgivare som inte slagit igenom ännu, sälja sina saker. Det skulle locka många!

 • Johan Kitti skriver:

  1. Just självaste vinsten är den finaste produkten enligt mig. Min flickvän önskar sig inget annat än den i julklapp men jag tycker att den är liiite för dyr.

  2. Jag jobbar som datakonsult och därför lägger jag först märke till att er webbsida har en hel del brister. Det framgår t.ex. inte ens att ni har en webbutik. Jag trodde att jag bara såg ett urval av det som fanns i den faktiskt butiken. En tydligare marknadsföring avseende detta skulle vara ett stort lyft.

 • Sofia skriver:

  1.Mikael Reuters Mjölk-affisch. Arla-kon kan vara världens snyggaste logotyp och affischen är så stilren och snygg!

  2.Jättefin hemsida! Jag skulle önska att alla kategorier syntes samtidigt på skärmen, det gör shoppingen mer lättöverskådlig.

 • Britta Wirström skriver:

  1/ Jag har länge drömt om en AJ golvlampa till läshörnan.
  2/ Jag tycker att THC hemsida är funktionell och lätt att navigera i. Däremot saknar jag lite mer inspiration i form att exponera saker i miljö. Kanske en idé är att bjuda in en oväntad gäststylist som gör ett urval och sätter de i ett roligt och inspirerande sammanhang.

 • Linda skriver:

  1. Det är faktiskt just Utensilon eftersom den både är kul och praktiskt. Alla de där prylarna som ligger i en skål, låda eller bara utspritt där hemma blir till ett konstverk när de placeras i Utensilons funurliga fack och krokar. Ett konstverk som ändrar form hela tiden!
  2. Gillar sidan men skulle vilja ha kategorierna i en vänsterlist istället för högst upp. Då ser man kategorierna hela tiden utan att behöva klicka på en pil. En annan önskvärd funktion skulle vara "Andra kunder har också köpt..". Bra sätt att få inspiration!

 • MyzaaN skriver:

  Mme Oiseau latte-/temugg eftersom motivet är en illustration av Lovisa Burfitt. älskar hennes illustration hon är grym.

  2. en lättar kontakta oss , en knapp någonstans eller så

 • Susanne skriver:

  1. De fantastiskt fina "Family Chairs". Så snygga, enkla och lite roliga eftersom dom är olika men ändå lika.
  2. En bättre översikt över de olika kategorierna, kanske samtliga kategorier på rad på vänster sida för att lättare kunna navigera mellan olika kategorier.

 • Jess skriver:

  Jag älskar alla produkter från Vipp, de är så stilrena och lyxiga. Denna pedalhinken hade varit fin att ha på toaletten! http://www.homecompany.se/badrum/68-pedalhink.html

  2. Jag hade gärna sett att det fanns lite fler kategorier i sortimentet och även att man skulle kunna ha en meny med alla märken för att lätt se alla produkter med ett och samma märke!

 • Louise skriver:

  1. Min favoritprodukt är en grön Puppy, stilren inredningsdetalj både för vuxna & barn. Passar lika bra i vårt V-rum/kök som i min sons rum!
  2. Supersnygg & lättöverskådlig hemsida, en nackdel anser jag är produktens namn & pris. Det är snygga, stora bilder vilket är ett stort plus, men namnet hade fungerat snyggt att ha på tex. vänstra sidan (lodrätt) av bilden & priset i tex. högra nedre hörnet. Sen är det perfekt!

 • Karin skriver:

  1.Den Röda julkrubban från Alessi!

  2. Skulle vara fint med era fina produkter i ett samanhang (kanske barnrummet eller ett vackert fönster), så man får lite inrednings insperation.

 • Ifrith skriver:

  1. Jag måste säga Flower pot bordslampa av Verner Panton… den har stått högt uppe på min önskelista i evigheter.

  2. Mitt tips är att berätta lite kort och kul om varumärkena! Inte liksom "ta för givet" att kunderna till exempel vet vem som startat Alessi, när och varför. Lite kuriosa är supertrevligt i en webbshop tycker jag, i synnerhet då den personliga servicen liksom saknas och det så lätt blir "stelt och tråkigt".

 • Frida Svahn skriver:

  1/ Jag gillar hand hook. Annorlunda, kul och uppseendeväckande krok.
  2/ Kommentarer om vad andra köpare tycker om produkten. Mått på alla produkter.Mer inspiration.

 • Malin Persson skriver:

  1. En orange 360 Container från Magis är min absoluta favorit alla kategorier. Så enkel och funktionell förvaring som skulle vara perfekt till mig som behöver organisera mitt kreativa kaos på skrivbordet.

  2. Jag tycker att kategorierna på hemsidan var bra uppdelade i men de skulle behöva visas på första sidan istället för att behöva använda pilen för att scrolla, Jag tror det skulle innebära mer "klicklust" för besökaren och göra sortimentet mer överskådligt.

 • Ida skriver:

  Utensilon hade verkligen gjort sig över skrivbordet i vårt arbetsrum!
  1: Jag älskar hoptismisterna, man blir ju glad av att se dem!
  2: Väldigt fin, stilren och lättnavigerad sida, snygg design och lätt att få en överblick. Det enda jag saknar är mer förmånliga fraktpriser, tex. fri frakt över 1000 kr eller liknande. Ett annat minus är den kraftiga vill-ha-abstinensen man får av att vara inne på sidan… =)

 • Erica skriver:

  1. Min favoritprodukt är den röda julkrubban från Alessi.

  2. Jag tycker att det är lite svårt för mig som potentiell kund att se vad som finns i deras sortiment. Kategorierna skulle kanske kunna visas på ett annat sätt så jag snabbt kan få en överblick över vad som finns. Jag vet inte hur många gånger jag måste trycka på pilen för att se alla kategorier. Om jag däremot vill titta på inspirationsbilder så kan jag se hur många piltryck jag kan göra (det krävs dock lite mer jobb för att få det snyggt).

  Enhetlig design i en webbshop tycker jag ger ett proffisgt och seriöst intryck, vilket medför större chans för att jag kommer att handla hos dem.

 • Nettan skriver:

  Den nya "Hang it all" i svart och trä skulle jag gärna haft i min hall! Jag säger bara "yes" till denna sidan och har ingenting att klaga på. För min del som precis hittat dit så upplevde jag den, i förhållande till många andra sidor, väldigt stilren, enkel och tydlig. Kategorier, produkt och pris – perfekt! Rent och snyggt blir mitt betyg och jag kommer garanterat tillbaka.

 • Moa skriver:

  1. Plexiförvaringen med handtag hade varit kanonbra att ha antingen i mitt lilla badrum eller helt enkelt ståendes framför spegeln i hallen där jag oftast sminkar mig innan jag ska iväg på morgonen.

  2. Sidan ger ett jättesnyggt helhetsintryck men jag hade uppskattat ifall det fanns en överrubrik som hette "nyheter" där alla nya produkter oavsett kategori hamnade så att man lätt kan kolla in nya saker ifall man besöker sidan ofta!
  En annan sak är att när man är inne under sortiment och bläddrar bland de olika kategorierna och klickar på en kategori så stannar övermenyn där man var vilket är toppenbra, det hade varit kanon ifall det var precis likadant på inspirationskategorierna.

  Håller tummarna nu 🙂 Kram!

 • Joachim Nilsson skriver:

  1: Jag älskar vitras produkter och en sunburst-klocka skulle sitta fint på väggen hemma.
  2: Det vore coolt med "veckans deal" med fina produkter till riktigt bra pris, jag skulle kolla på sidan varje vecka i hop om att göra ett fynd.

 • Linnea skriver:

  Jag är sedan länge hopplöst och ofrånkomligt förälskad i stolen DSW från Eames. Härligt att den finns på nätet nu för tiden – kanske får jag se till att ge mig själv det i present när jag är klar med min universitetsutbildning i vår!
  Mitt bästa förslag för att utveckla webshopen (som faktiskt var en av de mer lättöverskådliga jag sett på senare tid) är: mer inspiration! Eftersom det finns en livebutik kanske miljöbilder från butiken med möjlighet att direkt klicka sig vidare till produkterna. En annan sak som jag tror skulle vara populär är webbaserade "kataloger" i samma stil som till exempel Toast och Bodie and Fou.

 • Linda B skriver:

  1. Muutos Salt och Peppar. Älskar den i flera färger. Härlig 60-tals känsla som skulle passa i min nybyggda sommarstuga.
  2. Jag skulle önska att då ett köp genomförts så föreslås att jag publicerar mitt inköp på Facebook, i stil med: "Linda Blomqvist har beställt Muutos Salt & Peppar från The home Company" Och så är det en länk med bild till produktens sida på The home company.

 • Johanna skriver:

  1.
  Min absolut favorit är Wodden radio Mini.
  Charmerande, ärlig och rättvis! Vilken härlig kotrast till dagen teknik.

  2. Fantasktisk fin sidan, men efter funderingar önskar jag:
  En knapp som tar en till relaterade produkter när man väl är inne på en produkt.

 • Annie skriver:

  1.Min absoluta favorit är Hoptimisterna, dom är helt underbara. Den bästa är Baby Rudolf. Jag kan helt enkelt inte sluta le när jag ser den. Det känns som att man skulle längta ännu mer till julen bara för att kunna ta fram den.

  2.Hemsidan är väldigt snygg med schysst stilren design. Blir dock lite förvirrad. Var är webbshoppen? Det skulle vara bättre fall det hette Webbshop istället för sortiment. Så att det inte känns som ett galleri av produkterna som finns i den fysiska butiken.

 • Tess skriver:

  1. Just nu är det definitivt stolen DSW, så himla snygg!! Men jag behöver 8 st och det blir lite väl dyrt.
  2. Bilder från butiken där man kan klicka direkt på produkterna för att kunna köpa (smidigt att slippa leta runt), sortiments indelningen känns inte klockren, skulle kunna göras mer inspirerande, Man får scrolla väldigt io varje kategori, kanske skulle kunna ha en bild till i bredd för att få ihop det lite.

 • Anne Skoogh skriver:

  1. Jag är ju svag för förvaring, så hurtsen Magis från 360 container får min röst!

  2. Den har ju redan en rad föredömliga funktioner, som att kunna lägga direkt i kundvagn och önskelista, och möjligheter att sortera på diverse kriterier. Men jag vill nog kunna se alla kategorier på en och samma sida, kanske i en drop-down menu under sortiment, istället för att som nu behöva klicka på bilden flera gånger för att se alla.

 • Christina skriver:

  1. Uten.silo i rött. den är fräck och praktisk – slut med små högar av prylar överallt. jag skuyle sätta den centralt i huset och allt som ligger löst skulle liksom "sugas uypp" i den och ligga tryggt utan att synas.
  2. Webbutiken skulle kunna innehålla mer oväntade prylar, mer nytänaknde design. Därmed inte sagt att den inte är bra som den är!

 • Christina skriver:

  1. Uten.silo i rött. den är fräck och praktisk – slut med små högar av prylar överallt. jag skuyle sätta den centralt i huset och allt som ligger löst skulle liksom "sugas uypp" i den och ligga tryggt utan att synas.
  2. Webbutiken skulle kunna innehålla mer oväntade prylar, mer nytänaknde design. Därmed inte sagt att den inte är bra som den är!

 • Zara skriver:

  1 Model one radio gul – jag har älskat gult sedan jag var liten och aldrig övergett färgen, man blir glad av den.
  2 Att inte allt var kategoriserat, det blir väldigt mycket klickande.

 • Åsa Heurling skriver:

  1. Korgen Restore gillar jag massor! Jag skulle kunna tänka mig att ha minst en i varje rum. Fint och praktiskt!

  2. Navigeringen kunde göras bättre. Jag skulle föredra att se alla kategorierna på samma gång, eftersom det ger en bra överblick och att det fanns som en kategori som hette "alla produkter" (eller liknande) för att kunna skumma hela sortimentet.

 • Thomas skriver:

  1. Är helt förundrad över hur vacker Stepstegen av Design House Stockholm är! Kan man verkligen göra en stege så fin!

  2. Skulle säga att jag skulle uppskatta om ni fanns med på sidor som t.ex. prisjakt.nu och pricerunner eller liknande för att lättare hitta till er när man söker produkter på google. Skulle troligen också generera mer trafik till er sida då ni ofta har bra priser!

 • Lina skriver:

  1. Min favoritprodukt Plywood animals från Ferm Living. Dessa djuren skulle gärna få stå i mitt vardagsrumms fönster! Förresten så har jag endast hittat dessa hos Home company så just nu ligger de på min önskelista till tomten!

  2. Även fast Home company är en av mina favorit webbshopar och har snygg layout så kan jag störa mig lite på att man skulle kunna sortera sortimentet i prisklassordning, "lägsta till högsta", "högsta till lägsta", "under 300 kr" osv. För om man skulle köpa en present för en viss budget så måste man gå igenom hela sortimentet!

 • heddan skriver:

  1. offer hand hook, den är liksom kul och grotesk på samma gång. Ena stunden är jag på vippen att köpa den, sen avstår och tänker att den inte är rolig men läbbig. Nu har det hänt så många gånger att det nog kommer sluta med att jag köper den :)…
  2. Webbshopen är snygg men jag skulle gärna se att man kunde få bättre översikt av kategorierna! När man väljer en vara kan det dyka upp förslag på liknande produkter, eller "andra kunder som köpte den här varan har också tittat på".

 • Martina skriver:

  En AJ lampa vore väl ursnyggt! Eller Masters stolen!

  Jag skulle önska att man inte behövde bläddra bland kategorierna så väldigt. Att alla kom upp samtidigt under sortimentet. Jag tillhör också dem som förespråkar att inte behöva dra musen över bilden för att se priset.

 • Martina skriver:

  Tillägg till ovan. De är så snygga att de inte behöver motiveras – de är ett smycka i sig!

 • lilla.u skriver:

  1. Panthella lampan för att jag alltid älskat den. Så vacker!

  2. Lättare översikt av produkt-kategorier då jag först inte såg att det fanns mer än jul, toalettaftiklar etc …
  Lite mjukare stil. Allt är väldigt fyrkantigt. Men samtidigt vackert …

 • Veronica R skriver:

  1) Jag gillar skarpt att ni inte enbart har de klassiska designprodukterna från de stora varumärkena utan även erbjuder egendesignat och mindre vanliga varumärken. Av den anledningen skulle jag önska mig en lampa man inte hittar i varje butik: Bedside Gun från Flos. Ja, jag är svag för annorlunda lampor 🙂

  2) Förbättra gör man bäst genom att göra om det som är mindre bra och förstärka det som är bra. Vi börjar med det positiva – inspirationen! Jag tycker det är underbart med ”kollage” med olika teman, det händer alltid något nytt! Låt det synas och fortsätta vara navet i er hemsida. Det som dock faller bort är den användarvänliga navigeringen. Det är näst intill omöjligt att få det att gå ihop utan en meny i vänster/högerspalten á la klassisk webshop. Trist rent designmässigt men det fungerar ypperligt, så ibland är det bästa att gå mainstream. Det jag saknar allra mest är en lättöverskådlig meny med kategorier och varumärken. Hittar man ett annorlunda varumärke (ni har ju inte bara de vanliga utan många som är nya och spännande för mig) så vill man kunna se alla produkter från det varumärket. När man idag är inne i en kategori (ex belysning) och går in på en underkategori (taklampor) så försvinner underkategorierna, det är inte så användarvänligt som jag skulle önska. Önskelistefunktionen är också jättebra, framhäv den för då kan kunderna komma tillbaka när de sparat ihop det de trånar efter eller rikta släktingarna rätt när det vankas födelsedag eller jul. Sedan framstår hemsidan nästan lite mystisk för mig som inte har varit där tidigare – var har jag hamnat? Vad är The Home Company för företag/webshop? Ni har en stark slogan: "Design is not a philosophy, it´s for life". Låt den ta plats och synas på hemsidan! Mitt sista tips är att tydliggöra att det rör sig om en webshop och inte bara en fysisk butik, enkelt fixat genom tydligare rubricering.

 • Gabriella skriver:

  1. Plexiskrinet med 12 små askar. Vackert smycke i sig!

  2. Minimera antalet klick rakt över. Vid t ex mouseover ska man kunna se produktens pris utan att behöva klicka sig till den.

 • emelie skriver:

  1.
  Uten.Silo, såklart! tänk så mycket jag kan gömma i den, så mitt skrivbord kan se städat och organiserat ut. Ser alltså mycket fram emot vinsten!
  2.
  Personligen tycker jag att det är bekvämare när produkterna är uppdelade efter vara och inte kategori.

 • eni skriver:

  1. tändsticksfodral (kristina stark)
  2. kategorier pa sidan

 • Anette Johansson skriver:

  1. Min favoritprodukt är Utensilo förvaring, en produkt jag länge kollat på!
  2. Det som kan bli bättre är att samla alla kategorier på första sidan. Som kund är det lättare att leta vidare i shopen om man får alla alternativ direkt. Inspirationsdelen känns inte som inspiration utan mer ytterligare visning av produkter. Man vill se produkten i ett sammanhang i en interiör.

 • Anna skriver:

  1. Stolen Hee lounge chair i svart är en sådan sak som jag har suktar efter länge, så även här.
  2. Jag tycker att det vore väldigt bra om man kunde få en bättre överblick över kategorierna, plus att det vore bra att kunna välja att se alla varor samtidigt, oavsett kategoriindelningen.

 • Anna skriver:

  1. Min favoritprodukt är "Hoptimist – Baby Rudolf" för att den är så överdrivet söt och jag skulle kunna leka med den hela jullovet!!
  2. Det skulle vara mycket snyggare om typsnittet ändrades till ett mer roligare typsnitt.

 • Frida Olander skriver:

  Hej!
  1. Just Utensilo är min favorit, den symboliserar mig, oordning i total ordning och reda.

  2. Tips från mig, gör knapparna där man bläddrar mellan kategorierna lite tydligare. Trots att de är markerade i blått i högra hörnet är dom är lätta att missa och då missar man även mycket fint att bläddra mellan. Det gjorde nästan jag…

 • Stina Nordström skriver:

  1. En Mopskudde står överst på min önskelista då vi har en sådan hund! Jättefin!
  2. Jag uppskattar när det är fraktfritt från webbsidor så det är mitt generella tips. Sidan var snygg och lättnavigerad så det får bli lite mer övergripande tips… Att bidra på bloggar som den här med tävlingar tror jag mycket på – jag har aldrig tidigare varit inne på denna webbsida men kommer tack vare denna tävling definitivt besöka den igen!

  / Stina

 • Louise skriver:

  1. Det är svårt att välja endast en produkt. Till mig själv hade jag valt Charles & Ray Eames RAR-stol. Så här i juletider hade jag nog ändå hellre velat ha guid to manhattan-postern, eftersom det är vad jag har planerat att ge min new york-älskande pojkvän i julklapp, vilket är påfestande för min studentbudget.

  2. Jag tycker att det borde vara en bättre överblick redan på förstasidan. Tydligare kategoriindelning, så att man enkelt kan klicka sig vidare. Jag hade även velat ändra sortiment till webshop. Den stora bilden med aktuella kampanjer hade kunnat vara större så att småbilderna höger om den hade försvunnit. Då hade förstasidan blivit mer stilren vilket passar till deras sortiment. Dessutom tycker jag att det borde vara enklare att klicka runt när man väl är inne i "sortiment", så att man slipper bläddra bland kategorierna. Förslagsvis hade man kunnat ha alla kategorier så att de syntes och när man höll musen över kunde de delas upp i mindre områden tex detaljer och sedan tavlor.

 • Amanda Sverre skriver:

  1. Jag tyckte allra mest om handukarna Keith från missoni.

  2. Jag skulle gärna se en enklare designerlista där man snabbt kan hitta vad man letar efter.

 • Elwira76 skriver:

  1. En pedalhink från Vipp hade varit perfekt på toaletten!

  2. Hemsidan ska vara inspirerande, denna är för "platt och intetsägande" tycker jag. Bara vitt, vitt & vitt men utan kontraster så jag tycker den är tråkig :o( Otydlig navigation, lätt att missa inspiration osv…

 • Lisa skriver:

  1. Julkrubban från Alessi. Man blir ju bara sååååå glad!
  2. Större och trevligare logga som bjuder in. Annat typsnitt och fraktfritt hela året.
  Mvh Lisa

 • Zandra skriver:

  1. Jag är som min mamma frälst av lampor och hittade givetvis lampan från Ruben Lighting, Nomad. Den lampan i rött skulle passa perfekt brevid soffan så jag får bra ljus när jag ska plugga!
  http://www.homecompany.se/belysning/240-nomad-.html
  2. Kanonbra erbjudande med fraktfritt året ut, vid köp över 300;-! Smart med en önskelista också. Annars tycker jag ni borde ha någonstans där man enkelt kan välja att se alla produkter och enklare överskådning av kategorierna.

 • Milea skriver:

  1. Take bordslampa
  2. När man klickar butik, så tänkte jag webbutik – men det var det ju inte. Och då tänkte jag att det nog inte fanns någon webbutik – men det gjorde det ju – under sortiment. Tydligheten skulle kunna vara bättre.

 • care69 skriver:

  1) http://www.homecompany.se/nyheter/361-fiducia.html – vaserna gillar jag skarpt, de skulle jag vilja ha.
  2) Jag gillar sidan men när jag har tittat på alla saker inom en kategori så skulle jag vilja ha en "tillbakaknapp" längst ned så jag slapp skrolla mig upp igen.

 • Kellie skriver:

  Hej! Jag tycker att alla djurformade kuddar är helt underbara, speciellt ugglan. Är lite kär i ugglor, jag. Kuddarna ser så gosiga ut och kan liva upp vilket hem som helst.

  Hur man kan förbättra webbshoppen? Jag tycker själv att det är svårt att förstå om man klickat på en kategori, eftersom att alla produkter hamnar så himla långt ner, så jag ser dem inte ens på min skärm. Så jag tycker man kan försöka ha en kategoriväljare (lika snygg såklart!) på sidan istället, så att produkterna syns på en gång. Dessutom tycker jag att startsidan är lite för plottrig och man förstår först inte var man ska trycka, så den skrollande "inforutan" (eller vad jag ska säga) borde man göra med mer white space, så att det inte blir så himla mycket på samma gång. Annars tycker jag att det är en mycket stilren och snygg hemsida!

 • Frida skriver:

  1. block-lampan, absolut den finaste lampan som designats! jag önskar mig en till varje rum, tyvärr tar min budget slut innan jag ens beställt en!Den står därför högst upp på önske listan!

  2. Jag tycker det är viktigt att veta vad andra tycker om varan, så ett kommentarsfällt hade passat jätte bra!

 • Daniela skriver:

  1. Jag gillar plexiförvaringen med handtag 🙂 Ett snyggt sätt att hålla reda på allt smink!
  2. Fler kategorier under sortiment, mer färger och lyft fram leverantörerna redan på första sidan så man lockas att klicka sig vidare.

 • Emma T skriver:

  1. Min favorit är ljusstaken Lux av Kristina Stark. Enkel men ändå så snygg och användbar i många sammanhang.

  2. Det jag tycker kan förbättras:
  * Ge möjlighet att se en översikt över alla kategorier.
  * Produktbilderna är superfina, men jag skulle uppskatta om de var mindre så att fler produkter kan visas på samma sida. Det skulle ge bättre överblick och man skulle slippa scrolla så mycket.

  Nu när jag hittat till Home Company kommer jag med all säkerhet att återkomma – vilket fantastiskt sortiment!

 • Sophia skriver:

  1. Jag tycker att barnlamporna i trä från Ferm Living är alldeles underbara.

  2. Jag gillar inte att behöva scrolla på en hemsida. Stora produktbilder i all sin ära men på översiktsbilden kan de vara mindre. Sedan vore det bra om man skulle kunna se alla produktkategorier samtidigt. Risken är att man missar en kategori.

 • Jonas skriver:

  1. Jag skulle vilja ha AJ golvlampa från Louis Poulsen.
  2. Jag tycker de borde fixa bättre möjligheter att få en översikt på deras produkter och kategorisera det bättre för att kunna hitta bättre!

 • Alex skriver:

  1. Min favorit är, om jag ska vara ärlig, Stringhyllorna. Men med kort motivation, så får jag välja den vita flodhästen Züny. Den är söt, snygg, klassisk och håller mina älskade böcker på plats!

  2. För att förbättra webshopen, så har jag bara en idé: se över förstasidan. Blev väldigt ställd över att hamna på en så rörig sida när jag klickade på länken, resten av webshopen ger inte alls samma intryck, utan är snyggt och rent.

 • 1. Alessis röda julkrubba. Jag har svårt att hitta julkänslan idag, och jag är inte direkt religiös. Men den röda fina krubban med de glada figurerna i gör mig glad! Och det vill jag vara när det blir jul!
  2. Jag skulle vilja se fler miljö/inspirationsbilder – och lite personligare än vad det är nu. Kanske en blogg, rentutav?

 • Cecilia skriver:

  1. Alessis julkrubba är UNDERBAR

  2. Jag tycker att rubriken "Inspiration" skulle likna era hopplockade "presenttips" istället för frilagda, kala produktbilder Under resp område kan ni styla inspirerande grupper/miljöer
  Sedan ser jag fram mot ett kompletterande sortiment under "designed by THC"

 • Anneli Edvinsson skriver:

  1. Ljusstaken Nordic light, i dessa mörka tider:) kan jag inte få nog av ljus

  2. Skulle vilja ha en lista ibokstavsordning för att lättare kunna hitta saker man söker efter

 • Lina skriver:

  1) Bäst gillar jag Utensilo faktiskt. Men andra favoriter är Mirror ball, Tom Dixon och lampan Milk.

  2) jag skulle vilja sida mer ihoppkoppling mot sociala medier för att kunna gilla och däremed göra reklam för vissa produkter, kanske sätta ihop en bröllopsönskelista eller en julklappsönskelista? jag skulle också gärna se möjligheten att skriva omdömen om produkter eller för användare att kunna skicka in bilder på hur det blev hemma hos dem.

 • Carolina skriver:

  Utensilo är ju min absoluta favorit! Men ni har ett helt fantastiskt barnsortiment till bra priser!

  Jag önskar mig lite mer överskådlig hemsida där priserna syns lite mer. Sen skulle jag vilja se mer marknadsföring för jag har trots att jag läser en massa inredningstidningar och bloggar inte sett er hemsida eller företag innan, synd eftersom det fanns en massa fina saker

 • Elena skriver:

  1. Min favorit är My Deer Lamp. Så barnsligt söt!
  2. Jag tycker att det behovs fler bilder. Jag vill för ex. titta närmre på lampan ovan.

 • Johanna skriver:

  1. Jag måste säga att min favorit är Vitras stol DSR. Klassisk, enkel men ändå något extra!
  2. Det skulle vara bra om en "meny" med kategorier fälls ner när man för pilen över rubriken sortiment, då blir det mycket lättare att snabbt hitta dit man vill.

 • Kristin skriver:

  1. Den här snygga och lekfulla klockan: http://www.homecompany.se/klockor/76-ball-clock-multicoloured.html
  2. Lättare att se och söka i kategorierna. Inspirationssidor där sakerna är placerade i ett hem, inte bara bilder med produkter.

 • Tove - Formfront skriver:

  1. Min favorit är pendelarmaturen Unfold från Muuto. Den är snygg, praktisk och skulle passa perfekt över mitt köksbord!
  2. Namnen som poppar upp när man drar musen över produkterna verkar inte stå efter en viss mall. Ibland står det "Handduk" på första raden och "Missoni" på andra raden medan det kan stå "Tvålkopp" på första raden och "Tvålkopp" på andra raden på en annan produkt. Det kan nog vara bra att ha lika på alla produkter, exempelvis "Namn" och "Leverantör"…

 • Ann C skriver:

  Just nu är jag förälskad i Missonis underbara produkter tex pläden Humbert T 70.

  Jag tycker det är svårt att få överblick vilka produkter ni har när kategorierna kommer upp genom att scrolla sidledes. Överblicken blir tydligare om man kan se alla produktkategorier samtidigt, genom att listningen går vertikalt istället. Hoppas ni förstår vad jag menar..

 • Kicki skriver:

  1. Utensilo alla kategorier!
  2. Lite mindre rörig sida där man enkelt kan söka på designers resp produkter med prisbilden lite bättre

 • P.S. skriver:

  1) Åh, Utensilo är en av favoritprodukterna, den har stått på min önskelista länge och ligger sedan länge i min virtuella önskelista hos "The Home Company". Rena linjer, tidlös design, ett snyggt sätt att göra förvaring lättillgänglig samtidigt som det är en inredningsdetalj som förskönar.

  2) Jag har haft svårt att logga in ett tag, det vore kanon om det gick att lösa, för det är så smidigt att spara i önskelistan. (har Firefox)

 • Åsa skriver:

  1. Jag ÄLSKAR julkrubban från Alessi, den är underbar, nytänkande & så cool.
  2. Att de som redan köpt en vara kunde kommentera och lämna betyg på varan & butiken.

 • Jenny skriver:

  1. Min favorit är Componibili, gärna den med tre fack. Praktisk och snygg. Rymmer mycket och allt gms bakom de smarta skjutdörrarna. Jag vill ha en i varje rum!

  2. Jag skulle gärna vilja se alla kategorier från början för bättre överblick, och helst färre kategorier. T.ex kategorierna förvaring och hall skulle kunna vara en. Accessoarerna sticker ut lite och kanske skulle säljas på annan sida. De hör inte riktigt ihop med resten av sortimentet.

 • Jenny skriver:

  1. Min favorit är Componibili, gärna den med tre fack. Praktisk och snygg. Rymmer mycket och allt gms bakom de smarta skjutdörrarna. Jag vill ha en i varje rum!

  2. Jag skulle gärna vilja se alla kategorier från början för bättre överblick, och helst färre kategorier. T.ex kategorierna förvaring och hall skulle kunna vara en. Accessoarerna sticker ut lite och kanske skulle säljas på annan sida. De hör inte riktigt ihop med resten av sortimentet.

 • Alexandra skriver:

  1) BANK IN FORM OF A PIG – Visst behöver man spara, för mig.. inte det mest uppenbara! Inredningstok som man é.. Denna gris från mig att både vilja spara och le. En sparbössa i form av en gris, får av mig högsta pris!

  2) Finner att hemsidan är lite rörig, skulle även vilja slippa bläddra efter fler kategorier under "sortiment" (det skall gå fort när man vill navigera sig runt på en hemsida). Smidigast vore om kategorier resp. underkategorier var placerade på vänster sida.

 • 1. Utensilo
  2. Jag skulle vilja se alla kategorier samtidigt så att man slipper klicka sig fram för att välja kategori.

 • Anna skriver:

  1. I princip allt är ju favoriter på deras hemsida men jag gillar Arne Jacobsens golvlampa grymt mycket. En klassiker man borde ha i sitt hem.

  2. Fick ett väldigt gott intryck av hemsidan så svårt att komma på något på rak arm. Det jag märkte efter att ha kikat runt var att det inte var självklart att det fanns fler kategorier än de som syntes på första sidan under sortimentet. Står ju "fler kategorier" och en pil, men trots detta var det lätt att missa. Så trodde först att de inte hade större sortiment.

 • Mikael skriver:

  1) Min favorit är Arkipelags golvlampa med bord. Smäcker form, lättplacerad och fantastiskt med den dubbla funktionen.

  2)Jag tycker butiken är lättöverskådlig med tydliga bilder, men det tog ett par besök innan jag förstod att det var fler kategorier än de som först visas. Pilfunktionen kunde vara tydligare så man får en bättre översikt.

 • Anonym skriver:

  Allt bra? 🙂

 • Åsa Alvhage skriver:

  1. Min favorit är faktiskt Utensilo! Jag får aldrig nog av bra förvaring då jag försöker kombinera sovrum med hemmakontor.. inte alltid så lätt. Drömmer om en Utensilo 🙂

  2. Fler sök/sorterings-alternativ. Exempelvis skulle man kunna välja under kategorin Bad: textil/förvaring/färg, eller Belysning: golvlampa/taklampa/färg osv
  Hoppas ni förstår min tanke!

 • marty skriver:

  Den vita julkrubban från alessi skulle jag gärna pryda min spiselkrans med. Den är så modern och rund o ljuv i Sina former o ger ett mjukt intryck. Jag skulle gärna se att man kundw söka i olika prisklasser

 • mariana bohlemark skriver:

  1) Hang it all. Alltid en favorit!

  2) Tycker att sidan är väldigt utvecklad, snabb, saklig och snygg! Önskar inspirationsbilder från miljöer där produkterna finns, mer fantasi. En "tour" i den fysiska butiken. Musik. Många av produkterna är ju klassiker men kunde ändå vara bra med bilder från fler håll och storleksreferens, klämma och känna-känsla.

 • Kerstin skriver:

  1. Pal Pink Tivoli Audio – riktigt häftig!
  2. Önskar en mer "livlig sida".. mer kontraster och färg, känns lite platt och tråkig trots att innehållet är så bra. Innehållet behöver lyftas med mer färg!

 • johanna skriver:

  1) min favoritprodukt fråm The Home Company är "Mirror Ball". Jag är förälskad i all Tom dixon's belysning, speciellt denna!
  2) Spontana förslag är fler underkategorier. Tex vilken typ av belysning (golvlampa, taklampa etc) eller under kategorin barn skulle man kunna ha inredning, leksaker etc.
  Dessutom förväntar jag mig produkterna insatta i miljöbilder under "inspiration", inte produktbilderna än en gång..

 • Ingrid J skriver:

  1. Så många favoriter att man får ont i hjärtat.Men om jag måste välja en så får det bli Componibili 3 fack av Kartell. Skulle så gärna vilja ha den som sängbord.

  2. Jag tycker att sidan är rätt så rörig,speciellt första sidan. De skulle kunna göra den mer lättmanövrerad. Kolla på andra liknande sidor,och ta det som funkar bra från dessa. Förutom det, tycker jag att de har helt underbara produkter.

 • Cecilia skriver:

  1) Miss K från Flos i transparent. Subtil elegans när den är som bäst och den skulle gärna få lysa upp en vrå i mitt hem.

  2) Menyn för sortimentet, hela stommen för webbsidan, behöver förenklas för att underlätta för kunder att handla. Det som fungerar bäst på en webbsida, enligt normen för webbdesign, är en meny till vänster för övergripande navigering. Eftersom vi läser böcker från vänster till höger är det uppe till vänster vi först tittar på sidan för att orientera oss. Sortimentet är det kunden främst är ute efter, därför är det mest lönsamt att placera menyn för sortimentet just till vänster. Att kunna sortera sortimentet på varumärken/designers är ytterligare något som skulle förenkla för kunder att hitta vad de är ute efter.
  Som det är nu hade jag tyvärr lite svårt att hitta bland sortimentet men annars gillar jag verkligen utbudet!

 • getpalmd skriver:

  1. http://www.homecompany.se/belysning/111-work-lamp.html är en favorit – men gud vad mycket fint det finns på sidan!!

  2. Oftast hittar jag alltid något att kritisera, men nu tycker jag ärligt talat att sidan är helt perfekt… visst, mycket vitt, men stilrent passar en sida som denna! Kanske då lite färg i bakgrunden skulle pigga upp det?

 • Susanne skriver:

  Tivoli Audio en vit, skulle jag så gärna vilja ha på min bänk i köket! För jag har ingen musik alls där.

  Jag som hittade till denna sidan för första gången, visste inte alls vad jag skulle ta vägen.
  Skulle varit toppen om ni hade en SE ALLA PRODUKTER, så man fick en uppfattning om vad ni har.

 • Ulrika skriver:

  1, Guide to Manhattan Postern, snygg till tusen och får mig att längta tillbaka.

  2, Uppmärksamma nyheter bättre, ofta besöker man en webshop (i varje fall jag) för att se om de har något nytt och spännande. Om de inte uppmärksammas, försvinner de ofta in i resten av sortimentet.

 • Mette Schultz skriver:

  Motivering:
  Badrummet snart färdigrenoverat är, vad vore bättre än en bläckfisk med flärd? (Octopus)

  Förbättring:
  Eran hemsida är fantastisk, underbara produkter. Det enda jag skulle vilja förbättra är att den optimeras för mobilsurf, Android och iPhone då det används mer och mer.

 • Jessica i Östersund skriver:

  En Tivoli Audio är min favorit, imponerande ljudkapacitet i litet format!

  Jag gillar funktionen "andra som köpt denna vara har också köpt…" för att få inspiration! Det är mitt tips till förbättring.

 • Aniika skriver:

  1. Min favorit finns på barnavdelningen, och heter "Elephant". Min son är tokig i elefanter just nu, efter att ha sett flera stycken i Thailand, och har därför önskat sig en alldeles egen Elefant i julklapp. Och, den från The Home Company är både rumsren och snygg… 🙂
  2. Hemsidan är snygg! Men, jag gillar inte riktigt "Slideshowen" som sätts i gång automatiskt. Låt istället några huvudprodukter ligga som fokus på förstasidan, och låt sedan kunden själva klicka sig vidare. Så tycker jag!

 • noomi linnros skriver:

  1.uttensilo förvaring
  2. att jag som kund efter ett köp kan få tycka till om en vara motsvarar förväntningarna

  nu hoppas jag på tur

 • Marianne Egerdal skriver:

  1. Eames hang it all i svart. Klassiker i ny, enda mer tidløs look. Gir det lille ekstra til et hjem uten å bli for overveldende.
  2. For få kategorier under sortiment gjør at det er vanskelig å finne det man vil ha uten å søke.

 • Nissan skriver:

  Jag blev förtjust i de färgglada hängarna/knopparna från Ohook. Jag är ute efter hängare både till hallen och sovrummet, gärna en samling knoppar att hänga lite oregelbundet på väggen. Därför skulle Ohooks glada varianter passa mig jättebra!

  När det gäller Ohooks ville jag veta hur stora (diam resp djup) de olika storlekarna var (small, medium, large), men hittade inte den info. Därför är mitt förslag att se till att det finns detaljerad info om alla varor.

 • Peter Aderstedt skriver:

  1. Guide to Manhattan Poster
  2. Möjlighet att se alla kategorier på en gång. man vill inte leta.

 • Jenny skriver:

  1) Förutom förvaringsmöbeln som ligger i potten så får favoriten bli Hee Lounge Chair från Hay. Sådana står sedan länge på önskelistan!

  2) Kategorierna kan gärna stanna kvar där uppe då det ser fint ut, men får gärna finnas mer överskådligt i vänsterspalt. Gärna olika kategorier också så att man kan söka på både produkttyp och designer osv.

  Visa gärna inspirationsbilder i samband med varje produkt också. Typ "miljöbild" eller "inredningsbild".

 • EmmaP skriver:

  1. Min favorit är den rosa roboten "lady robot".

  2. Jag skulle vilja ha nån knapp längst ner på varje kategorisida så man kommer till toppen av sidan igen. Nu finns det mycket fint i varje kategori, men det är lite drygt att behöva skrolla upp igen när man kollat på allt.

 • Linda skriver:

  1. Hinken Vipp 16. För att jag verkligen behöver kasta min IKEA-hink som inte längre stänger locket utan våld.
  2. Ett enkelt tips för merförsäljning är en "de som köpt den här har även köpt" lista i högerspalten när man är inne på en produkt.

 • Anna S skriver:

  Tempo, väggklockan från Magis! Har varit utan klocka i köket länge nu, jag har tidigare inte hittat någon jag gillar nog mycket… Nu har jag det 🙂

  Jag vill kunna se alla kategorier samtidigt, för att lättare och snabbare komma till den produkt jag söker.

 • Jessica Wren skriver:

  Min favorit är lilla knubbiga lampan Milk – ett rent känsloval, kärlek vid första ögonkastet som varat länge nu!

  Deras hemsida skulle kunna föebättras med bättre översikt på sortimentet, inte produktkaterogier som skall scrollas utan alla på en sida, lätt att missa produkter annars.

 • 1. Ljusstaken Kubus – otroligt snygg klassiker.

  2. När jag valt en kategori vore det bra om jag kunde se priset per produkt utan att behöva föra musen över produkten.

 • Elsa skriver:

  1 – Utensilo som lottas ut! Rolig och snygg förvaring som passar såväl i badrum som kontor eller sovrum.

  2 – Jag skulle vilja kunna se produkterna i någon sorts miljö, inte bara för sig själva. Annars är webshopen är perfekt; stora bilder, lätttillgänglig översikt av produkten och inspirationsbilder.

 • Hanna Tschemernjack skriver:

  1.Jag är omåttligt förtjust i ljusstaken/skålen "Ljusskålen" En fantastiskt vacker produkt!
  2. Jag skulle vilja se alla kategorier samtidigt så att man slipper klicka sig fram för att välja kategori.

 • Sofie skriver:

  1) Tändsticksfodralet av Kristina Stark. Känner "mys" när jag ser den – är väl för att solstickspojken alltid har hängt med sedan barnsben. Gillar fodralen väldigt mycket.

  2) Gillar webshopen, och jag har besökt den förut:) Anledningen till att jag inte beställt därifrån är att frakten är förhållandevis hög. Man kan köpa samma sak från ngn annan webshop, men till lägre fraktpris. Så mitt förslag är att sänka fraktkostnaderna.

 • Madeleine Holm skriver:

  Hej !
  1. Jag älskar Alessis juldekorationer och har i år börjat samla på dem, hade gärna skaffat fler.
  2.Jag tycker överlag hemsidan är trevlig, men för att göra den ännu tydligare hade det vart bra att se alla kategorier vid första anblicken, och att ha en "fynd hörna" så köper man oftast mer. För att fynda inredning tycker vi om !

  Må så gott !

 • Line skriver:

  Halloj Frida!

  1. En Utensilo i vitt såklart! Beställde en sådan från The home company i våras, tyvärr inte till mig själv utan till ett inredningsprojekt jag höll på med. Så sedan dess är den på min "vill-ha-lista", gilla!
  2. Jag skulle uppskatta om fältet med kategorier följde med även fast man scrollar nedåt när man är inne under respektive flik. (Förstod ni något av de där tro?) 🙂

 • AnnCharlotte skriver:

  Den röda julkrubban fick jag en stark "vill ha nuuu-känsla" av….
  Jag tycker alla kategorier ska synas på samma sida.

 • Veronika skriver:

  Arkipelag golvlampa med bord till min läshörna, ja tack! 🙂

  Mitt allra första intryck av hemsidan (som jag inte besökt innan) var att det var väldigt plottrigt. Men när ögonen vant sig ett par sekunder så blev jag nyfiken på sortimentet som verkade lovande. Tycker kategorierna skulle vara på samma sida så man får bättre överblick. Bra med de stora tydliga produktbilderna, men hade önskat en funktion då man kunde välja om man ville minska ner bilderna för att se fler varor samtidigt. Tyckte inte om att behöva scrolla upp igen när man kommit längst ner för att välja ny kategori.

 • Johanna skriver:

  1. Snyggare kan ingen vara än Vitras Hang it all – limited edition! Finaste klappen man kan ge!

  2. En bloggflik där man lyfter fram produktnyheter och andra inspirerande och spännande saker och händelser som t.ex. "julskyltat i butiken" och "nyårsrea".

 • Amanda R skriver:

  1. Definitivt Pinoccio-mattan av Hay, den är helt underbar! Jag har velat ha den i flera år, men inte köpt pga priset och brist på utrymme i min lilla lägenhet.

  2. Alla kategorier bör vara synliga på en gång, och priserna bör alltid stå under produkterna. Det finns ingen anledning att göra det svårare än vad det behövs :).

 • Nina skriver:

  1) Just nu är det Bumble Santa. Härligt röd o fin!
  2) Rent allmänt känns sidan lite "företagsaktigt" traditionell ut. Kanske man skulle mjuka upp sidan med många fler och framförallt större bilder som faller ut. Detaljbilder som tar upp hela sidan istället för den vita bakgrunden. Text ersätts av ikoner. Och kanske skulle homeservice teamet ha lite tips och trix för hur du kan inreda hemma med produkter från hemsidan. Inredningens a till ö!

 • Maria G skriver:

  1. Jag drömmer mig tillbaka till sommaren i den fantastiskt snygga stolen "Vilstolen H55"
  2. Jag höll faktiskt på att missa att det fanns fler kategorier, så lite tydligare där skulle vara bra.

 • Johanna H skriver:

  Heeello, håller tummarna..

  1.Skulle faktiskt ta just Uten.Silon, önskat och suktat efter den länge, länge..

  2. Utöver de förslag som redan postats ang navigering, tex fliken "sortiment", de blå pilarna och de faktum att om man klickar på nån kategori så justeras ej sidan nedåt så man ser produkterna på en gång (klickade som tusan tills jag märkte att det redan kommit upp), så tänkte jag iaf att det vore fint med en inspirationsblogg i anslutning till hemsidan för ett mervärde kring varumärket och produkterna!

 • Lotta skriver:

  1. Åh jag skulle vilja ha Panton trådhylla http://www.homecompany.se/nyheter/586-panton-tradhylla.html
  Vet inte HUR länge jag haft den på min önskelista. Dom är fantastiskt snygga! Vill ha fyra stycken med en glasskiva över, som soffbord.

  2. Jag önskar mig navigationen/sortiment i en meny till vänster som visas hela tiden. Då blir det lättare att navigera och byta kategori, utan att behöva gå upp och scrolla. För det gör man ju hela tiden 🙂

 • Sara F skriver:

  1. Imorgon beräknas mitt första syskonbarn födas och jag skulle väldigt gärna ge henne/honom Nordic Light racer-bilen i julklapp. Inte för att den kan användas ännu men så snygg!

  2. Jag tyckte först att sortimentet var väldigt litet eftersom jag inte såg att det gick att bläddra till fler kategorier. Under "sortiment" lägg upp alla kategorier istället för att bara visa fem i taget. Tog ett bra tag innan jag hittade resten av sakerna och det var bara för att jag gjorde en sökning på "RÖD" och det då kom upp massa saker jag inte sett tidigare.

 • Lotta skriver:

  1. Jag hittade just den perfekta lampan för vårt arbetsrum, den hade passat perfekt bredvid fåtöljen! Så jag måste nog säga den, Ruben Lightnings Arkipelag i vit.

  2. Jag hade gärna velat se priset utan att behöva föra muspekaren över produkten. Sen hade jag gärna sett att nyheterna visas på ett mer tydligt sett.

 • Viktoria skriver:

  1) Svårt att bara välja EN favorit
  Golvlampa Arkipelago blir dock min godbit!
  Total relax med ett inbyggt bord för kaffekoppen,
  ihop med ett magasin blir det som balsam för hela kroppen!

  2) Mitt förslag är att alla sortimentkategorierna skulle synas samtidigt. Svårt att få en överblick av alla underbara produkter som finns i denna webshop!

 • Sophia Christianson skriver:

  1) Alessis vattenkokare är min favoritprodukt eftersom den trots sin enkla och stilrena design förmedlar så många budskap; den blåa färgen på handtaget som för tankarna till svalka, den röda färgen på pipen som varnar för hettan och slutligen det faktum att pipen är utformad som en fågel som ger ifrån sig ett visslande ljud när vattnet kokar. Funktion och design i harmoni!

  2) Då jag har en 13 tums skärm, vilket är en ganska vanlig storlek för en laptop idag, måste jag skrolla ner för att kunna se hela bilden på produkten jag är intresserad av. Översikten är viktig, informationen ska vara tydlig och omedelbar, det är något som jag personligen prioriterar högt hos en hemsida som jag spenderar mycket tid på.

 • Sara skriver:

  1) min favort just nu är Mia Hamborgs Shuffle bord http://www.homecompany.se/fatolj-soffa/267-shuffle-bord.html. Det är förändringsbart och en modern variant på en klassisk möbel tycker jag.

  2) Man skulle behöva göra något åt er lista högst upp över olika kategorier, tog ett tag innan jag såg och förstod att man kunde scrolla till höger. Hade nog varit bättre om man såg alla kategorier på en gång.

 • Martina Isaksson skriver:

  Om jag måste välja en favorit å blir det Pedrera bordslampa från Gubi. Den har varit med på min önskelista länge nu…

  Först måste jag säga att jag älskar butiken! Bor knappt tio mil från Karlskrona och det brukar bli ett sommarbesök i staden och då måste jag alltid till Home som vi säger!
  Jag gillar att se alla kategorier samtidigt när jag är inne på en webshop och det har jag faktiskt reagerat på innan att man inte gör på denna hemsidan. Sen är det alltid en bonus med fraktfritt om man kommer över tex 500 eller 1000:-.
  Jag gillar jättemycket att priserna kommer upp när man för musen över bilderna och inte visas hela tiden. Det gör att det känns mer exklusivt!

 • e skriver:

  1. Min favorit är Daw. Snygg, skön och funktionell.
  2. Jag skulle vilja se alla kategorier på en gång för bättre överblick. Skulle också vilja sortera i kategorierna på tex golvlampor, taklampor etc. Behövs inte under varje kategori men bra om man inte vill/orkar scrolla ner.

 • saravillfara skriver:

  1. Cross Blanket. För att jag alltid är frusen, och snyggare filt finns inte!
  2. Ni har en fin shop, men det känns irriterande att man "tappar bort" kategorien man var inne i, när man klickar sig in i en underkategori. Om ni förstår hur jag menar?

 • Fanny skriver:

  1- Min favorit är Flower pot-lampan eftersom den har en sådan glad och gul färg som piggar upp!

  2- Ändra så att man kan se alla kategorier på en gång, och detta direkt på förstasidan.

 • 1. Min favorit är Hoptimisten Baby Rudolf, den har jag aldrig sett förut och tycker den är helt underbar, jag började skratta när jag såg den, helt rätt reaktion!

  2. Det här var första gången jag var inne på The Home Companys hemsida och det första jag reagerade över var att jag inte förstod vilken inriktning sidan hade, var det försäljning av prylar, leksaker eller vad (intrycket beror på när kan hamnar på sidan), när jag hade letat mig runt lite förstod jag att det även fanns möbler att köpa men tyngdpunkten tycks ändå vara på designade prylar. Jag anser att det var mindre bra att behöva klicka sig vidare för att hitta alla kategorier, de är prio nr 1 för mig. Tänkt max två klick för att komma till produkten, annars tröttnar jag (och många med mig). I övrigt tycker jag sortimentet är bra och med väl utvalda produkter.

 • Jamie says dream skriver:

  Wow, vem vill inte ha den här designklassikern på väggen!

  1. Svårt att välja en favorit, men jag säger Muutos Unfold pendel. Har gillat den sen jag såg den första gången, står på min önskelista.
  2. Det tog ett tag innan jag fattade att man kunde klicka på en pil och få fram fler kategorier. Letade vidare för att jag tyckte att det borde finnas fler kategorier. Låt oss se alla kategorier på en gång eller gör det mycket tydligare att man kan klicka för att se fler 🙂 (Lite inspirationsbilder med produkter i miljö vore också jättenice.)

 • 1. Min favorit är denna http://www.homecompany.se/nyheter/698-miss-k.html
  JAg blev helt paff när ag såg den och tycker den e så sjukt snygg.

  2. Jag gillar själv när priset står under produkten istället för att man måste ta musen över bilden. Sen tycker jag som första besökare att det var lite rörigt..

 • Anna R skriver:

  Då skall man komma med på något orginellt med 181 kommentarer ovan… 😉
  1. Den dova pläden Erode från Missoni Home hade hottat upp min soffa enormt!
  2. Tycker jag hänger med rätt så bra på vad som händer inom inredningsbranschen men The Home Company var nytt för mig och den pyttelilla loggan i vänstra hörnet gjorde mig osäker på vad för företags webbshop jag hamnat på. Större logga = inpränta loggan i folks hjärnor! Tyckte också det var så där lagom småirriterande att inte se alla kategorierna på en gång. Behöva klicka hit och dit. Pang fram med all info direkt! Det uppskattar iallafall jag när jag skall handla på nätet. Plus för snygga och tydliga bilder!

 • Jenny skriver:

  1. En röd Vipp pedalhink! Skulle vilja kunna slänga bajsblöjor med stil. För mer glamour i blöjträsket.
  2. Kategorierna borde komma som dropplista på förstasidan eller ligga i en list i kanten. Lite för många klick blev det och svårt att få överblick.

 • Pernilla skriver:

  1. Alla produkter är snygga men min absoluta favorit är ändå en UTEN.SILO i vitt. Jag som är perfektionist gillar ju ordning och reda så det skulle vara till mycket hjälp att vinna en sådan produkt, speciellt då jag behöver någonstans att förvara mitt konstnärsmaterial. Och som jag har letat! Den här är perfekt!

  2. Det jag tycker fattas i webbshopen är kundinflytande. För att göra kunderna mer sociala och aktiva kan man t.ex. låta de kommentera produkterna och sätta betyg på de. Det är alltid kul och insiktsfullt att läsa vad andra tycker och tänker kring något.

 • F_Errari skriver:

  1.OMM Designs affisch Ögon har jag velat ha ett tag … den är så läcker!
  2. Ha inte kritvit bakgrund – det blir jobbigt för människor med olika typer av synåkommor med så skarpa kontraster.

 • Johan skriver:

  1. Stolen DSW. Den kommer passa perfekt till Uten.Silon och Ikeas vita Vika-bordskiva med svarta ben i mitt kommande hemmakontor..

  2. Var inne på The Home Companys sida för första gången och hade svårt att förstå att sortimentet fortsatte horisontellt genom att klicka på pilarna. För mig funkar allt på webben vertikalt och jag vill gärna bläddra neråt för att ta del av hela sortimentet/bilder etc.
  Att klicka mellan de olika rubrikerna känns lite för krångligt. Passar på att tipsa webmastern om en inspirerande sajt med mycket enkel funktionalitet: http://jjjjound.com/

 • Paula Laine skriver:

  1. FLODHÄSTEN I TRÄ SOM DESSUTOM ÄR EN PENNHÅLLARE ÄR UNDERBAR!!
  2.FÖRSTASIDAN ÄR LITE SMÅTRÅKIG! BILDERNA PÅ PRODUKTERNA KAN FÖRBÄTTRAS. DET BLIR INGEN RÄTTVIS BILD AV SÅDANA FINA SAKER.

 • anette carlsson skriver:

  Mina favoriter är plexiskrin med småaskar, perfekt till örhängen, ringar, mediciner, smink. Är en perfekt present till en tjej i komfirmation, till student.

  Jag gillar också Componibilil 3 fack- till badrummet 🙂

  Och så klassikern Stor tax dragleksaker, en given dop-present, 1 årsdagen.

  Det jag skulle ge i idé till er är fackdel med TIPS ATT GE I PRESENT TILL VISSA MÅL GRUPPER.

  Då kan den unga personen bara säga till sina mor och farföräldrar jag gillar The Home Company.se och de har de har förslag på student presenter som är jättebra på nätet.

  Kanske små lappar som kan skrivas ut av ungdomen/ det nygifta paret och ge till folk som undrar vad de önskar sig. Vi önskar oss The Home Company förslag på giftemål, student, dop, komfirmation, svärmor och inte minst en avdelning för tips till kvinnor 50+, denna grupp som känns att de har allt.

  Det bästa med er är att ni sätter stil och funktion ihop och det är toppen! Därför kan förslag på målgrupper vara perfekt.

 • Anonym skriver:

  1. Bestlite BL3 golvlampa. Den är supersnygg och så är funktionen väldigt väluttänkt. Den går att vrida och vinkla så att man får ljuskäglan där man vill och så sprider den ljuset precis perfekt.
  2. När man klickar på "Sortiment" får man fram en rätt så ologisk och lite irriterande sida. Det syns endast 5 kategorier + en massa information om kategorin badrum! Sedan måste man klicka sig vidare med hjäp av pilarna om och om igen för att gå igenom alla kategorierna. Jag skulle önska att alla kategorierna syntes med en gång när man klickar på "sortiment". Alla kategorier på en sida alltså, som man kan scrolla sig neråt på.

 • Mia skriver:

  1. Bestlite BL3 golvlampa. Den är supersnygg och så är funktionen väldigt väluttänkt. Den går att vrida och vinkla så att man får ljuskäglan där man vill och så sprider den ljuset precis perfekt.
  2. När man klickar på "Sortiment" får man fram en rätt så ologisk och lite irriterande sida. Det syns endast 5 kategorier + en massa information om kategorin badrum! Sedan måste man klicka sig vidare med hjäp av pilarna om och om igen för att gå igenom alla kategorierna. Jag skulle önska att alla kategorierna syntes med en gång när man klickar på "sortiment". Alla kategorier på en sida alltså, som man kan scrolla sig neråt på.

 • Sofia Mårtensson skriver:

  1.Nyss hemkomen från NY får det bli "Guide to Manhattan Poster" som jag letat efter ngt liknande i 5 dagar i NY… Så finns den bara ett klick bort 🙂

  2. Med risk att låta lite tråkig så tror jag att mest arbete ska göras på landningssidan. Bra med inspiration men lite svår att hitta rätt bland märken, sortiment och produkter vilket jag antar är lite iden med en webbshop. Så tydligare och enklare startsida utan att tappa den goa känslan som ni lyckats hitta!

 • Si skriver:

  1. Milk bordslampa är en av alla mina favoriter som The Home Company har. Skulle göra sig fint i sovrummet.

  2. Att från första sidan kunna välja mellan/inom kategorier utan att ladda om sidan, kunna gå direkt på producent/namn/tillverkare. Annars fint med inspirationsbilderna (få företagsloggan att kännas lika inbjudande/snygg)

 • Lisa S skriver:

  1. Oj, svårt att välja, finns såååå mkt fint!! Men just Utensilo tycker jag är kanon! En klassiker, supersnygg, praktisk och man tröttnar aldrig!! Vill man ha "lite nytt" är det ju bara att ändra om i facken och flytta runt den där hemma!!
  2. Också svårt, faktiskt. Har kollat noggrannt nu på hemsidan och tycker att den är fantastisk!! Det kommer jag i och för sig ihåg sen innan! Men om jag skall komma på ngt så är det nog ännu mer inspiratiosn bilder. Och då menar jag bilder "hemma hos" så att man ser lite hur det kan se ut i verkligheten!!
  Oj oj oj vad jag kommer att hålla tummarna för denna supervinst!! Tack för mig, Lisa S i H-viken

 • Sophie skriver:

  1. AJ bordslampan, svart.

  2. När man går in på inspiration och klickar sig vidare på fler kategorier, väljer ex Light – at home, så rullar kategorilisten tillbaka, vilket gör att man måste trycka på fler kategorier-pilen igen för att se fler alternativ… Liten detalj men gör att man tappar flytet vilket kan vara avgörande för att man ska klicka hem en vara!

 • 1. Skulle välja just Utensilo för bra förvaring kan man aldrig få för mycket av när man bor litet.
  3. Jag uppskattar webbutiker där man kan få upp så många produkter som möjligt på samma gång. (Surfar inte från mobilen när jag handlar på nätet.) Jag tyckte det var lite för många kategorier med få produkter i varje. Även om man gick in på insprirationsdelen var man tvungen att klicka väldigt mycket.
  Jag har adress i Sverige om jag mot förmodan skulle vinna 😉

 • Onny skriver:

  1. Gemhållaren Chip, mycket snyggare än den vanliga gemkoppen som pryder var och vart annat skrivbord. 2. Förbättring av hemsidan skulle vara att man borde kunna gå vidare och se fler produkter när man väl scrollat längst ned i varje produkt kategori. Förnärvarande måste man gå upp igen och passera alla varor man redan passerat en gång till för att kunna se fler produkter.

 • Cool Pictures skriver:

  I like reading blog posts, and when I stumbled upon to this weblog, it just blew me away! Hey there I mean it! Your contents are rich and I discover them very useful! I wish I could post like you do
  —-
  Useful websites

  Cool Pictures : http://www.coolpicturegallery.us/
  Forex Articles For Forex Traders : http://www.forexarticlesforforextraders.com/
  International Pictures : http://internationalpics.blogspot.com/
  Porbazde : http://www.porbazde.com/
  Cool High Quality Pix : http://coolhqpix.blogspot.com/
  CoolPictureGallery : http://www.coolpicturegallery.net/
  Porbazde.info : http://www.porbazde.info/

 • 1. Favoriten är denna söta hund som lillmatte här hemma önskar sig tror jag 😉 http://www.homecompany.se/color-at-home/45-puppy.html

  2. Jag skulle gärna vilja se att de ändrar typsnittet på texten på sidan. Jag som har dyslexi tycker det är extremt svårläst på sidan då de lätt flyter ihop för bokstäverna är så smala och nära varandra.

 • Frida skriver:

  Hej!
  1. Miss K bordslampan. Jag älskar den lite maskulina designen inom inredning och den lampan var gööör fin!!
  2. Att man ska kunna se priserna direkt, utan att behöva dra musen över produkten.

 • Malin M skriver:

  1. Favoriten är just Utensilo. Den förenar förvaring och konst på ett enastående sätt!

  2. The Home Company har ett helt fantastiskt utbud! Jag skulle dock gärna se en förbättring på följande punkter:

  – Underkategorierna i sortimentet är bra, men det skulle vara ännu bättre ifall man även kunde välja "alla produkter" och inte vara tvungen att gå genom underkategorierna.

  – Dessutom hade jag gärna sett att det fanns fler bilder på varje produkt, gärna produkten placerad i en fin miljö. Detta triggar åtminstone igång inspirationen och köpsuget för min del,mycket mer än endast en närbild på produkten i fråga!

 • Anne skriver:

  1. Kategorin barn är suverän! Bokstödet i form av en gorilla; gärna!
  2. Urvalet är viktigt. Att man inte bara smashar ihop all typ av design utan har ett urval.Typ Artilleriet.

 • Sandra Nordin skriver:

  1. Min favorit är såklart Utensilon ; )
  2. Webshopen tycker jag är suverän, däremot skulle jag lägga lite mer krut på marknadsföringen.. hade nämligen aldrig hört talas om Homecompanys webshop tidigare – men nu har jag en ny favvo! : )

  Kram Sandra

 • loppran skriver:

  1. Om tomten tycker jag varit tillräckligt snäll
  får jag en Componibili från Kartell.
  Är tomten petig med brister och fel
  får jag kanske i alla fall ett änglaspel.

  2. Er webbshop är härlig och inspirerande
  trots att oöverskådligheten kan vara irriterande.
  Men designen och stilen gör mig köpsugen och kär
  så jag tycker ni ska behålla den precis som den är.

 • Eva skriver:

  1) Hoptimisten Baby Rudolf så klar. Självskriven till jul!
  3) Meny i vänsterkanten med få, enkla kategorier, typ Soffor, Bord, Stolar etc.

 • sanna sträng skriver:

  1. Vattenkokaren från alessi, skulle sitta som en smäck på min köksbänk!
  2. För försäljningen skulle det nog vara en fördel att startsidan var produktsidan, så man slipper fundera på om det är en webshop eller butik.

 • Maria Berg skriver:

  Headdemock från fatboy är favoriten för den är fantastiskt skön att ligga i och snygg att ha i trädgården!

  Jag tycker sidan är snygg och enkel men skulle vilja förbättra den genom att ha alla kategorier synliga samtidigt så man slipper bläddra bland de olika.

 • Elin skriver:

  1. Jag sitter och dreglar över det mesta, men en Vipp Pedalhink står nog överst på listan.

  2. Eftersom det är 16 kategorier går det inte jämnt ut när de kommer 5 i taget. Kanske borde det vara rutor på 4 (4×4=16), så att den sista, Accessoarer, inte blir ensam.

  Och ett OBS! Under Sortiment/Inspirations-fliken är det både siffror och pilar, där siffrorna täcker "Fler kategorier". Bör kollas över.

 • Susanne skriver:

  1) utensilo eller componibili – snygga och stilrena

  2) Fina varor och bra utbud, men information i rutorna när man pekar med musen över bilderna skulle vara utförligare. Inspirationsbilder/miljöbilder hade också varit ett plus – och kanske leda till merförsäljning.
  Jag tycker att sidan har för mycket vitt och jag skulle uppskatta mer färg, tex som avgränsningar så att vita varor ändå syns mot den vita bakgrunden.

 • Annika skriver:

  1) Favorit; en Random Light från Moooi har stått länge på min önskelista!

  2) Jag gillar webbshoppen! Den är snygg och det är lätt att hitta. Mitt tips blir; starta en egen blogg, med stylade inspirationsbilder och tips om nyheter.

 • Wysteriia skriver:

  1. Plexiförvaring med handtag – Då jag är utbildad makeupartist så är man ständigt på jakt efter snygg förvaring till att produkter!

  2. När man går in under "sortiment" så skulle jag vilja att alla kategorier blev synliga på en gång istället för att man ska bläddra bland dom. Få en enklare och snabbare översikt helt enkelt!

 • Linda M W skriver:

  1. favoritprodukt. Readers nest då jag behöver en liten hylla/bord brevid min säng. Storleken är perfekt och är man en boknerd kan det ju knappast bli bättre.

  2. Webshoppen, Jag skulle vilja ha en meny på samtliga avdelningar när man rör musen över sortiment. Då ser jag samtliga avdelningar utan att behäva trycka framåt i "bildspelet". För mig som oftast använder små bildskärmar blev det även lite dumt att denna avdelningsmeny kom över produkten jag tryckt på. Fick scrolla ner för att se produkt. Så jag hade hellre haft denna meny på högersidan el likn när man är inne på produktmenyerna.

 • Fröken W skriver:

  1. På sidan finns hur mycket fint som helst men en stor favorit är Pantons trådhylla. Modern och retro på samma gång, med hur många användningsområden som helst. Säng-/soffbord, bokhylla, tidningsställ, vedförvaring…
  2. Vid mobilsurf behöver man klicka in på produkten för att se priset, något som tar lite för mycket tid, iaf om man har en trög uppkoppling..
  En "alla produkter"-kategori, samt att man kan se alla produktkategorier samtidigt. Även det tidssparande.
  När man har öppnat en produkt skulle jag uppskatta att bilder på "liknande produkter" också skulle visas (tex i en rad nedanför). Ofta tittar man på något som man gillar men det är ändå inte riktigt rätt grej, kanske "the one" skulle visas där?

 • Cecilia skriver:

  1) Eames stolen är helt underbart vacker! En stol som känns modern även för mig, en 18-åring. Då vet jag att den verkligen är tidlös.

  2) Grafiska mönster i kanterna i antingen svart eller en intensiv färg. Behåller det stilrena men det blir lite ungdomligare, lite modernare och häftigare. Mer unikt och något som fångar intresse.

 • Suss skriver:

  1. Önskar mig Eilersen Zenith soffan som är på kampanj nu. Min vintage Dux Askö har lämnat vardagsrummet och sorgen är stor.Den levde i 28 år och dog pga av en rökskada. Lukten lämnade aldrig soffan och det blev slutet.
  2.En enkel justering som skulle spara irritation är pilarna till höger där man tittar på kategori och inspiration. Fungerar inte riktigt på inspiration och kanske dem kunde varit i mitten istället för till höger.Visa priserna på lilla bilden när man tittar på inspiration så man slipper klicka upp den stora bilden.

 • Josefin skriver:

  1. Jag är svag för ljusstaken Nordic Light som är vacker både i juletid och under övriga året.

  2. Jag skulle vilja kunna se alla produkter och kategorier samtidigt. Det kan verka rörigt vid första anblick, men ger mängder med inspiration!

  Varma hälsningar,
  Josefin

 • Anonym skriver:

  1) Det finns så himla mycket fint i The Home Companys sortiment, men det bästa är såklart det man bara hittar på THC; nämligen de vackra köksprodukterna med Karlskronamotiv. Min bästa vän i världen kommer från Karlskrona så de är alldeles speciellt fina i mina ögon!
  2) Jag tycker det är lite svårt att navigera på sidan; att hitta det man söker. T.ex. letade jag efter i vilken kategori postern Guide to Manhattan av David Ehrenstråhle kunde ligga i, men hittade ingen som verkade passa. Jag skulle hemskt gärna haft lite fler underkategorier till sortimentet och lite tydligare vy av alla kategorier!

 • Johanna skriver:

  1) Det finns så himla mycket fint i The Home Companys sortiment, men det bästa är såklart det man bara hittar på THC; nämligen de vackra köksprodukterna med Karlskronamotiv. Min bästa vän i världen kommer från Karlskrona så de är alldeles speciellt fina i mina ögon!
  2) Jag tycker det är lite svårt att navigera på sidan; att hitta det man söker. T.ex. letade jag efter i vilken kategori postern Guide to Manhattan av David Ehrenstråhle kunde ligga i, men hittade ingen som verkade passa. Jag skulle hemskt gärna haft lite fler underkategorier till sortimentet och lite tydligare vy av alla kategorier!

 • Sara Larsson skriver:

  1. Lampan Flowerpot är min favorit, den är tidlös och fin och samtidigt en elegant klassiker. Är än så länge ägare till 2 stycken, kanske blir det fler …
  2. Mitt tips på förbättring är att alla produktkategorier ska synas direkt på sortimentsidan.

 • Ida skriver:

  Hej!
  1, jag gillar denna leksak. http://www.homecompany.se/nyheter/296-nesing.html Det ger lite nostalgi och jag vet hur jag gillade sånna när jag var liten.

  2, Jag tycker det är lite rörigt och svårt att hitta. Enklare mindre bilder med pris tydligt direkt. Det önskar jag på sidan.

 • Cecilia skriver:

  1. Precis som de flesta andra i bloggosfären är jag påverkad av alla vackra bilder av Kubus ljusstaken av Lasson och jag älskar den särskilt i 4 nickel-utförandet!
  2. Första sidan är lite rörig. Jag gillar moodboardsen som ger inspiration att klicka vidare och handla, men om man söker en specifik produkt eller vill få en överblick över sidan är det klurigare. Kunde en traditionell högerställd meny vara något?

  Mvh Cecilia

 • Marie skriver:

  1.min favorit som känns extra "vill ha-ig" såhär i mörkret är kubus ljusstaken. Har stått på önskelistan länge!
  2. Jag skulle vilja se alla kategorier The Home Company har, utan att behöva trycka vidare på pilen. En liten förändring som jag tror skulle göra det smidigare/mer lättöverskådligt för oss köpare.

 • Jonas skriver:

  1. Alessis julkrubba, helt klart. Gärna i vitt så det blir lite annorlunda.
  2. Synliggör alla kategorier på första sidan. Om man väljer en sak kan ni gärna ge tips på annat som skulle passa till.

 • irene skriver:

  1. Uten.Silo står just nu högst upp på min önskelista så det får bli den som är min favorit 🙂
  2. Känner att loggan inte riktigt förmedlar det fantastiska sortimentet, missade först att det fanns fler kategorier då inte alla syntes på en gång, annars bra sortiment och priser.

 • Jag gillar http://www.homecompany.se/barn/558-affisch-katt.html. Varför?, jo för att vår familj har en förkärlek till tigrar. Denna var fin och lite "barnslig" – det gillas av oss alla!

  Tips för att göra webshopen lite bättre, det var svårt – den är redan jättebra! Men personligen skulle jag gilla ett annat navigeringsupplägg bättre. Kanske menyer (med undermenyer) i sidan? Det ger en mer lättöverskådlig look, och får mig att stanna längre på sidan.

  Kram Annika
  [email protected]

 • HannaB skriver:

  1. Min favorit är Vitras DSR-stolar.

  2. Alla kategorier i den dropplista på startsidan – gör det enklare att hitta och mindre risk att tappa bort sig. Möjlighet att välja "se alla varor" för en ännu bättre överblick. Kommentarer från kunder och inspirationsbilder och miljöbilder för just inspiration.

 • Sanna skriver:

  1. Stolen Dar från Vitra hade gjort sig bra i vår hall! 🙂

  2. Se priser direkt. Kommentarsfunktion vid varje sak. Lättare att se kategorier samt ha "Visa allt".

 • Victoria G skriver:

  1. Gillar kombinationen av prylar på hemsidan. En klassisk stringhylla skulle jag inte tacka nej till, men de ursnygga väskorna från Ceannis lockar också. För att inte tala om det galet roliga banana brothers 🙂
  2. Man behöver se samtliga kategorier på en gång, kunde lika gärna missat att det fanns fler genom att scrolla till höger. När man valt en kategori så fattar man inte riktigt att man kommit in på den – man måste scrolla nedåt för att se produkterna. Lite mindre grafik (både rutor för kategorierna och produkterna) skulle nog göra att man fick bättre översikt och minska scrollandet. En alternativ sortering på formgivare skulle också vara nice.

 • Anonym skriver:

  1. AJ golvlampa-en klassiker är aldrig fel
  2.visa produkterna i miljö för inspiration(ger även merförsäljning)

 • anne-maj skriver:

  1. AJ golvlampa-en klassiker är aldrig fel
  2.visa produkterna i miljö för inspiration(ger även merförsäljning

 • Linus skriver:

  1. Semi taklampa från Gubi är en favorit, tycker det är kul att Gubis produkter uppmärksammas mer och mer då de har en hel del snyggt.

  2. Jag hade gärna sett alla kategorier på en och samma gång, kan tänka mig att de med mindre internetvana inte tänker på att man kan bläddra, något t.o.m. jag missade första gången jag besökte sidan. Sedan hade jag gärna sett priserna direkt och inte behövt röra musen över varje pryl då det är så mycket man är intresserad av.

 • Malin skriver:

  1. En Uto.Silo såklart. Men om man ska bortse från dagens vinst så har jag länge drömt Kay Bojesens apa, så ska man välja något bland alla go'bitar skulle det bli denna.
  2.En sidomeny (lista) med alla produktgrupperna skulle göra det mer lättorienterat.

 • Louise skriver:

  1) En klassisk gåbil är min favorit. Min lille son på 6 veckor förtjänar såklart ett vrålåk redan från starten av sitt liv 🙂

  2) Det är inte självklart hur man hittar till webshopen från startsidan. Istället för menyvalen Sortiment och Butiken, hade t.ex. Webshop och Kontakt.

  Under Sortiment hade det varit positivt med en översiktsbild där alla kategorier visades samtidigt, i nuläget är det lätt att missa att det går att scrolla fram fler.

 • Anonym skriver:

  hej snygging kolla gärna in min ny startade blogg och säg vad du tycker! 😉

 • Kerstin skriver:

  Oj vilken snygg sida! Stilren och tydlig precis som man vill ha det! En liten förbättring kanske är inspirationssidan. Det känns inte så "arbetat" att bara placera bilderna på sidan. Det hade varit snyggt om man kunde klicka på bilderna och se en interiörbild där produkten sätts i ett sammanhang. Att se hur snyggt det kan bli!
  Här fanns det många favoriter men min julfavorit är Alessis julkrubba. Snyggt, stilrent och en blivande klassiker!

 • Carin skriver:

  1. Eftersom jag är inne på lampor just nu måste jag säga lampan Semi-pendel från Claus Bonderup/Torsten Thorup från 1968.
  Semi är en designklassiker som åter tagits upp till produktion.
  En häxhatt ovanför matbordet – vasst!

  2. Tycker hemsidan är lätt att hitta på, logiskt strukturerad.
  Vill dock se fler inspirerande miljöer. Koppla filmer, reportage till sidan med inspirerande människor och deras arbets och hemmiljöer!

 • 1. Hittade massor av godbitar på sidan men främst gillar jag verkligen Muutos salt- och pepparkar Plus.

  2. Att ha kategorierna på vänstersidan låter en se alla kategorier på samma gång utan att behöva trycka på pilar fram- och tillbaka. Lite mer färg på sidan skulle göra den lite roligare också, den får gärna fortsätta vara vit i grunden men en större färggladare logga e.d. skulle göra sidan mer attraktiv.

 • Jill Persson skriver:

  1) Det finns så mycket men just nu skulle det vara Arne Jacobsen Roman för sin enkelhet och elegans.
  2) Tycker nog att det skulle vara mer användarvänligt och överskådligt om samtliga sortimentskategorierna kan ses snabbt, under dessa skulle det kunna vara underkategorier. Detta för att omedelbart se så mycket och bra produkter ni har. Annars kan man lätt missa gobitar…
  Bra med inspiration och produktbilder men de kanske skall få mindre plats på sidan till förmån för att ge en mer överskådlig bild. Hursomhelst så blir man hur sugen som helst på era produkter.

 • Karin skriver:

  Vad mycket fina produkter!
  1. Eames DSW från Vitra! Klassisk, stilren och så snygg. Jag är en sucker för Eames och denna stol är ett mästerverk!

  2. Jag tycker att all information som behövs på sajten men den är något rörig. Varorna visas på olika sätt beroende på i vilken kategori du tittar -sortiment/kampanj/nyheter. Det ger inget enhetligt intryck. Förstasidan bidrar också till rörigheten genom att ha skiftande bilder med två delar i -en med bilderna blandat och en med bilderna i rutnät. Ett förlag är att strunta i rutnätet och bara använda vänstersidan av bilden! Jag tycker också att de kan byta plats på "sortiment" och "inspiration".

 • Helena skriver:

  1 Min favorit är Tivoli Audio/white som skulle ge mig färska nyheter till frukosten.
  2. Mer inspirationsbilder, och prisuppgifter . Det skulle vara bättre med "webshop2 istället för sortiment.

 • Anonym skriver:

  När jag som inredningsintresserad tonåring växte upp i Karlskrona på 90-talet var The Home Companys butik ett fönster till en ny värld! Då gick jag dit och suktade efter Bookworm, Block lamp och Tricia Guildfärg. Butiken har utvecklats enormt sedan dess till större lokaler och på nätet och så även min smak men drömmen om en Block lamp består, min klara favorit.
  Hemsidan är jättebra kan jag konstatera nu när jag lämnat Karlskrona för jobb i huvudstaden så min enda önskan skulle väl vara fler av de egna produkterna så jag kan inreda med snygga saker som påminner om min vackra hemstad…

 • Lina Larsson skriver:

  1. SÅ mycket fint på en och samma plats gör valet otroligt svårt. Men Candleholder string från Ferm Living är otroligt söt och hade passat som adventsljusstake hemma hos mig nu och självklart som en snygg pryl resten av året.

  2. Fin. inspirerande och översiktlig sida med produkter som skapar ha-begär!
  Det jag saknar är Information om ni levererar till utlandet. Jag bor i Oslo och hade gärna klickat hem saker från er sida. Men kan jag det?

 • Andy skriver:

  1. BESLITE, mattsvart, BL3 – matchar min fådda svarta Kaiser.
  2. Shysst sajt, men spretar lite. Svårt att hitta en specifik pryl. Kanske ni kunde lägga till ett val: Alla produkter. Minska ned storleken på korten.

 • Nina skriver:

  Ohook – enkel och mjuk, passar att hänga både stora jackor, små overaller på.

  Att kunna sortera efter färg.

 • Nina skriver:

  Ohook – enkel och mjuk, passar att hänga både stora jackor, små overaller på.

  Att kunna sortera efter färg.

 • Mia skriver:

  1) iPal från Tivoli är min favorit. Funktion och vacker design i en och samma produkt.

  2)Jag tycker hemsidan är lite svårorienterad. Det är inte jättelätt att hitta bland olika flikar. Tema-kategorier är trevligt, men om man söker en viss produkt tycker jag att det är bra om kategorisidan är tydlig och lättorienterad. Man ska veta, redan vid första anblicken, vart man ska ta vägen. Annars klickar man sig snabbt vidare till en annan hemsida. Tror det är viktigt med enkelhet, för webshoppar med hemiredning finns det gott om.

 • JeMo skriver:

  Älskar Nordic Light ljusstakarna och har äntligen i år unnat mig en egen.

  Jag tycker sidan är väldigt bra och mkt inspirerande. Kanske skulle lagerstatus kunna finnas med så man kan se hur länge man kan fundera innan man slår till. Kanske en tillhörande blogg.

 • Filip Lexfors skriver:

  1. Jag måste välja Restore av Muuto eftersom den både är vacker är titta på, fyller en bra funktion, samt att den är återvunnen.

  2.Jag diggar er hemsida, speciellt inspirationsdelen, som ni har fixat snyggt. Dock hade jag viljat ha sidan lite mer lättöverskådlig. Kanske möjlighet att ha mindre bilder och en lista över objekten.

 • joakim lindström skriver:

  1. Utensilo är favoriten – jag får en skön "Månbas Alpha-feeling av den".
  2. Bilder ur tidningar och filmer från tiden då produkt formgavs ger inspiration!

 • nina skriver:

  1.Kubus by Lassen är min favorit, så tidlös och kommer att hålla många år framöver
  2. Gillar skarpt upplägget under Inspiration, tex A White Christmas,Color at home mm Fortsätt gärna med liknande och flytta Inspirationsfliken till huvudmenyn.(idag är den fliken underflik till Sortiment)

 • 1. Just nu styr behov mer än design (annars skulle jag välja någon fin pläd eller prydnad…) med ett litet nyfött barn så en hink från Vipp skulle sitta fint i modell större så man får plats med lite blöjor utan att behöva byta påse varannan minut…
  2. Väldigt snygg och stilren sida men det finns några brister:
  – borde stå webshop istället för sortiment då det klart och tydligt skulle framgå att man dels kommer till en webshop (som kanske inte är alldeles solklart nu) och sen låter sortiment lite tråkigt
  – under den fliken borde alla kategorier framgå på en gång, nu tog det mig ett tag att se pilen för att få fram fler vilket är synd. Däremot snyggt och praktsikt med sök och inspirationsknapparna!

 • Pernilla Bern skriver:

  Uten Silo och egentligen alla saker under kategorin förvaring 🙂 Detta eftersom att genier behärskar kaos men jag är bara en vanlig förskollärare som är en geni med kaos på jobbet. Men när jag kommer hem är alla genidrag bort blåsta och jag vill ha ordning och reda.

  En av sakerna som man skulle kunna ändra på är att göra sortiment sidan lite tydligare med att ta bort att den själv välje att visa produkterna från badrum. Att man istället själv får välja bland alla kategorier som finns. Ha alla kategori genvägarna på första sidan för sortiment, då slipper man ca 4 klick för att komma till en speciel kategori.

 • MarieL skriver:

  1. Min favoritprodukt är Magis Diskställ. Vi har ett redan och det är så toppenbra, värt varenda krona!
  2. Min första tanke är att alla produktkategorier borde synas på en och samma sida. Jag gillar också när produkterna är listade i prisklasser. När man tex ska ha en liten present är det bra att ha "produkter under 200 kr"-kategorier osv

 • Nathalie skriver:

  Hej,
  1. En AJ bordslampa till mitt hörn i den nyombyggda garderoben/arbetshörnan.

  2. I grunden är det en välutformad och lättnavigerad hemsida men det finns några saker som skulle kunnas förbättra.

  Såsom att det är svårt för en person som besöker sidan första gången att på ett klick hitta webshopen . Om man ändrar texten Sortiment till Webshop kanske det löser sig.

  Inspirationskonceptet är en bra idé men behöver utvecklas till att också innefatta mer miljöbilder där produkter displayas.

  Lycka till med utvecklingen av hemsidan och verksamheten!

  /N

 • Seventeendoors skriver:

  1. Uten silo är faktiskt favoriten och därför deltar jag i den här tävlingen! 🙂

  2. När jag tryckte på "Sortiment" kom jag till "Badrum". Hade förväntat mig att komma till en överskådlig lista av kategorier och underkategorier. Sen (efter att ha gjort om klicket på sortiment) förstod jag att kategorilistan var bilderna som sedan fortsätter när jag trycker nästa. Hade varit bra om allt var samlat på samma sida, så man inte, liksom jag gjorde, tror att man kommit till badrum (som i själva verket var den första kategorien i sortimentet). Hm.. Hoppas ni förstår vad jag menar.. 🙂

  Hälsningar
  Ulrika

 • Susanne skriver:

  Av många möjliga, skulle jag nog helst se en röd Arkipelag golvlampa med bord (från RUBEN) i hemmet – den är inte bara snygg och funktionell utan också "miljömässigt hållbar"!

  Jag tycker att The Home Companys hemsida känns både lättillgänglig och tilltalande (mest gillar jag bristen på plotter och mängder av information – att bilderna här får mest plats och att fakta om produkten är enkelt och kort uppställd). Det som kunde förbättras är att man under sortiment borde få fram samtliga kategorier. Jag trodde först att det endast fanns de få kategorier som syntes på sidan – pilarna till andra kategorier är inte så tydliga! Kanske kunde man också ha en något roligare logotype?
  Ytterligare en fråga för webbutiker för design (eller vad som helst som ska säljas online) är hur de ska sticka ut i mängden? För att inte försvinna kanske man borde tänka på vad som är just vår grej? vår inriktning. Å andra sidan kanske den fysiska butiken är huvudsaken och webbutiken "bara" är en bonus?
  Och det är ju i så fall bara att tacka – jag handlar gärna på Home Company hemifrån!

 • Maria H skriver:

  1) Hang It All i svart/valnöt är helt klart min favorit! Äntligen finns den att tillgå i Sverige!
  2) The Home Company var min favoritbutik när jag bodde i Karlskrona under min studietid! Jag kunde gå runt där i timmar. Men med ett studiemedel var det bara små godbitar som fick följa med mig hem… Kul att man kan handla hemifrån nu, eftersom jag flyttade efter mina studier. Jag tycker webshopen är bra, men saknar lagerstatus på produkterna och en översiktsbild där alla kategorier visas samtidigt.

 • Kajsa skriver:

  1. Finns massor fina saker, men Kartells Componibili är nog prio ett. Ett perfekt badrumsskåp, ett snyggt nattduksbord, bra förvaring hos barnen, ett smidigt bord vid läsfåtöljen… combonibili passar överallt!

  2. Jag trodde som flera andra att sortimentet enbart innehöll fyra kategorier till en början. Jag saknar fraktkostnaden någonstans under köpvillkor. Det kanske dyker upp i kassan senare, men just frakten kan vara avgörande om jag väljer denna sida eller letar vidare.
  Jag tycker om startsidan där de satt ihop saker i färgkombinationer, men sidorna ändras lite för fort. Man hinner inte riktigt titta på alla fina saker.

 • Lena skriver:

  1. Mirror ball. Den skulle göra sig i min hall. När jag renoverat klart.
  2. Jättefin sida. Lätt att hitta, bra bilder, lättshoppat i mobilen. Jag tycker ni ska utveckla design by htc, unika produkter som bara finns hos er. En usp.

 • Loppan Lorum skriver:

  1. Min favorit är bulldogg-kudden från Areware. Vi skulle så gärna ha en riktig engelsk bulldogg, men eftersom vi redan har två andra hundar är det inte aktuellt i dagsläget. Då kunde en kudde vara en liten tröst så länge i a f!

  2. Det är lite svårt att få överblick kan jag tycka. Kanske för att bilderna är såpass stora att man måste scrolla en hel del för att få se allt, i a f på min ganska lilla skärm. Lite mindre bildstorlekar är därför mitt förslag – självklart med möjlighet att se bilderna större en och en om man vill kika närmare!

 • Linda skriver:

  1. favoriten är gåbilen från Nordic Bike

  2. Första gången jag besökte sidan och trodde först bara att det fanns de fem kategorierna som visades på första sidan, blan annat badrum, barn, belysning. Snabbt ska det ju gå men hade jag kollat lite mer så hade jag sett den blå knappen =) En meny på sidan som är lättorienterad skulle jag önska.

 • Åsa skriver:

  1. Min favorit bland allt det fina är Arne Jacobsens klocka City Hall som i all sin enkelhet ändå är så vacker. Klockren helt enkel, om man ska vara lite fyndig:)
  2. Mitt bästa tips är att lägga till en urvalsfunktions som baseras på pris. Jag köper ofta presenter på nätet och ibland har man en viss summa som gräns, och då är det bra att kunna välja ut varor under denna summa.

 • Maria Wigartz skriver:

  1. Min favorit är definitivt uten silon. Sån fantastisk klassiker och superb kvalitet! Sväljer nycklar, kort, frimärken och dylikt hur lätt som helst för en som gillar småpryttlar men har begränsad yta…
  2. En mer lättorienterad sida med tydligare kategorier. Bra om priset framgår utan att man måste klicka in sig på produkten! Tummen upp för inspirationsdelen!

 • Nike skriver:

  1. Kudden Jack Russell tyckte jag var hur fin som helst! Snygg och rolig utan att bli "söt hund på kudde"-aktig.

  2. Snyggt formgivet. Kunde behöva något som gjorde det mer lättorienterat mellan de olika menyerna.

 • Frida skriver:

  OBS! TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!

 • Hanna W skriver:

  Aldrig velat vinna något så mycket som den här! <3

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.