Annons

12 december – dagens lucka i adventskalendern

Dagens lucka är en guldgruva för alla er som står i renoverar- och fixartagen. I potten ligger inte mindre än ett presentkort på 3000 kronor att använda hos Nordsjö Idé & design. Allt du behöver göra för att delta är att svara på följande tre frågor, och hålla tummarna. Du har som vanligt en dag på dig. Lycka till!

1. Vad heter färgen som får små rum att kännas större?
2. Vilket Nordsjö-spackel ska du använda om du vill ha ett miljövänligt underlag?
3. Motivera varför just du behöver 3000 kr att renovera för hemma.

Tävlingen är avslutad. Grattis till MiaC!

Tävlingen pågår tom 13/12 kl. 11.00. Vinnaren utses av Trendenser.se och juryns beslut kan ej överklagas.Ev. vinstskatt betalas av vinnaren. Det finns ett presentkort i potten.

Kategorier:

Kommentarer

 • Catrin skriver:

  1. Färgen heter Nordsjö Light & Space.
  2. Nordsjö ECO spackel är miljövänligt.
  3. Äldste sonen ska i januari flytta tillsammans med sin flickvän, hans rum ska då få sig en uppfräschning med färg och tapeter. Det vore ju väldigt passande att kunna använda sig av Nordsjös produkter!

 • Anna skriver:

  1: Nordsjö Light & Space
  2: Nordsjö Spackel Eco

  3: Jag och min kille har köpt vårt drömhus ifrån 50-talet. Det behöver rustas upp men det är en oslipad diamant och kommer att bli såå fint när det är klart. Våra pengar gick åt till husköpet och nu renoverar vi med våra månadslöner. Hallen är höstens projekt som påbörjades i oktober. För att sänka kostnaderna gör vi så mycket vi kan själva. Vi Har hittills rivit tak o väggar samt isolerat och satt upp nya väggar och tak. I går gjorde vi klart spacklingen. Det är klart för att sätta väv och måla.. Hjälp oss med 3000:- till att köpa färg ifrån Nordsjö Ide & design så blir vi överlyckliga!

 • Anonym skriver:

  1. Nordsjö Light & Space
  2. ECO spackel
  3. Huset börjar bli gammalt och det mesta behöver målas om.

 • sandra skriver:

  1. Nordsjö Light & Space
  2. Nordsjö spackel eco
  3. Jag vill renovera hallen här hemma men är arbetslös just nu och har inte råd.

 • Solbritt skriver:

  Tar om det igen för namnet följde inte med.

  1. Nordsjö Light & Space
  2. ECO spackel från Nordsjö
  3. Huset börjar bli gammalt och det mesta behöver målas om.

 • Johanna skriver:

  1. Nordsjö Light & Space
  2. Nordsjö spackel Eco
  3. För att vi har stannat i renoveringen pga att jag började studera. Hittade min drömutbildning och därför får pengarna gå till annat

 • Tommy skriver:

  1. Nordsjö Light & Space
  2. ECO spackel från Nordsjö
  3. För att jag är trött på att det ser ut som det gör hemma. Vill göra om till något som speglar min personlighet

 • Lena skriver:

  1. Nordsjö Light & Space
  2. Spackel Eco (spackel) Spackel Eco Sprut (spackel)
  3. Många sparar och längtar efter att resa, jag sparar och ser alltid fram emot mina nya målningsprojekt.
  Jag älskar att måla om, göra väggmålningar och skapa ett hem full av det oväntade. Min son har aldrig haft ett rum med en vanlig tapet eller målat i en färg utan det har varit rum som sett ut som en riddarborg, en annan gång blev det ett enkelt träd med en uggla som satt på en gren och vakade över honom.
  Har bott i en trång tvåa men nu har vi äntligen fått tag i en större lägenhet som vi ska flytta till, så nu skulle ett sådant pris vara pricken över i:et!! Då kan jag äntligen få ge honom och hans lillasyster var sitt rum och kan låta fantasin få utrymme till att skapa två trivsamma och härliga barnrum, och jag kan äntligen få ett eget sovrum! En fristad att slappna av i när barnen lagt sig på kvällen.

 • Karoleen skriver:

  1. Nordsjö Light & Space
  2. Nordsjö spackel Eco
  3. Huset vi bor i just nu har ganska mycket trädetaljer. Taket är i furu, stolpar, trappen och så golvet och det gör att huset är väldigt träigt. Vi skulle så gärna måla om taket, stolparna och trappen för att slippa denna trä-hysterin. Trä är vackert i vissa detaljer, men att ha hela huset gjort så är som att bo i en bastu… och det tror jag inte någon vill =) Speciellt jobbigt är det i sovrummet och arbetsrummet där det blir otroligt mörkt av trät.

 • Sofia skriver:

  Light & Space och Eco Spackel. Jag skulle spackla över vår hemska glasfiber som sitter i köket. Istället skulle jag sätta upp en och samma tapet ur Marimekkos kollektion från Midbec, även bakom stänkskyddet. Vilken uppfräschning det skulle vara.

 • Linn skriver:

  1. Nordsjö Light & Space

  2. Nordsjö spackel eco

  3.
  I sonens rum jag ville fixa,
  tänkte jag kunde det där med att hemmatrixa,

  Men ack, jag tog i så att det rök,
  borren åkte rakt in i vårt kök!

  All färg o spackel gick åt att väggen åter täcka,
  och nu inte längre budgeten räcka!

  Om jag priset skulle vinna,
  jag få jullovet att hinna

  Att få väggarna som jag först ville,
  – det blir en överraskning till vår kille!

 • HannaB skriver:

  1. Nordsjö Light & Space

  2. Spackel ECO

  3. Vi har precis blivit med hus. Allt är frid och fröjd förutom ångesten när man kliver in i hallen. Och möts av mintgröna väggar. Den känslan lever vidare in i köket, som också är mintgrönt liksom trappen till övervåningen. Här skulle de 3000 kronorna göra underverk för oss i förvandlingen – till en vit, fräsch och välkomnande hall (med röda detaljer)och trapp (så sambons foton får övertaget i blickfånget) och ett grått kök (med svarta och röda detaljer).

 • Linn F skriver:

  1. Nordsjö Light and Space
  2. Eco spackel från Nordsjö
  3. Jag ska flytta hemifrån i januari så ett presentkort på 3000 kr att köpa färg och tapeter för hade varit perfekt! Har länge kollat på en tapet ifrån Pip wallpaper som jag sen skulle vilja ha i köket, vilket jag upptäckte fanns hos Nordsjö Idé & Design.

 • Elisabeth skriver:

  1. Nordsjö Light & Space
  2. Nordsjö spackel eco
  3. För jag ska flytta från huvudstaden till götet nästa år. Skulle vara himlans trevligt att kunna piffa till lite extra i sin första lägenhet 🙂

 • Ingrid J skriver:

  1. Nordsjö Light & Space.

  2. Nordsjö spackel eco.

  3. Oj, om du bara visste. Jag har ett gammalt sommarhus/stuga som har gått i arv i tre generationer. Den behöver verkligen rustas upp. men
  det är minsann inte billigt. Som läget är nu blir det bara små,små saker gjorda.
  Om jag vann det här, skulle det vara till stor hjälp.

 • Lina E. skriver:

  1. Nordsjö Light & Space
  2. Nordsjö Spackel Eco
  3. I våras köpte och renoverade jag och min sambo en härlig lägenhet uppe i Strömmensberg. Både kök och badrum gjordes om och alla väggar målades ljusa och vita. Vi blev även överlyckliga när vi hittade två välbevarade trägolv i sovrummet och köket och det är just dessa trägolv som vi nu vill fixa till. Ett presentkort hos Nordsjö skulle därför hjälpa oss att få de vita trägolv vi länge suktat efter och i och med det även ett färdigrenoverat hem.

 • Ida skriver:

  1.Nordsjö Light & Space 2. Nordsjö Spackel Eco 3. vi fick vår älskade dotter i september och håller nu på att fixa och trixa här hemma. Vi har tyvärr ett rum för lite så kontoret flyttar ut i förrådet som ska inredas och det gamla kontoret ska bli dotterns rum. Så presentkortet skulle bli en fin julklapp till det blivande barnrumnet samt nya kontoret:)

 • Yana Eriksson skriver:

  1, Nordsjö Light & Space
  2, Nordsjö Spackel Eco

  3, Min dotter blev plötsligt stor,
  vore kul att överaska henne med att göra om väggarna i hennes rum, så de blir mer tonåriga, medan hon är bortrest på jullovet!

 • Maja skriver:

  1. Nordsjö Light and Space
  2. Nordsjö Spackel Eco
  3. Vi köpte vårat fina hus, ett renoveringsobjekt, i mars i år och har dränerat och näst intill gjort klart köket. Vi har resten av huset kvar och känslan när man kommer in i en hall med tapeter i en färg som ger ångest och som dessutom är trasig på en hel del ställen. I vardagsrummet är det citrongult och fettfläckar och borrhål. Vi har det helt klart för oss hur vi vill ha det i alla rum och det enda som fattas nu är pengar. Ett presentkort på 3000:- skulle ta oss jättelångt! Vi skulle kunna färdigställa väggarna i både sovrum, vardagsrum och hall.

 • Sofie skriver:

  1. Nordsjö Light & Space
  2. Nordsjö Spackel Eco
  3. När familjen väntas större bli, blir lägenheten för liten. För mig är inte renovering tvi, ty jag är riktigt renoveringsbiten.

 • Sarah Krusell skriver:

  1. Färgen heter Nordsjö Light & Space.
  2. Nordsjö ECO spackel är miljövänligt.
  3. I våras målade vi vårt röda hus grått med en färg ifrån Nordsjö! Hur fins som helst! Men….färgen tog slut när vi hade en sida kvar på garaget. Och nu har pengarna sinat och motivationen trytit! Ett presentkort skulle vara den spark i baken vi behöver för att avslta det vi påbörjat…

  //Sarah

 • ANNIKA skriver:

  1 .Nordsjö Light & Space
  2. Nordsjö Spackel Eco
  3. vår hund har saboterat mycket i vårt hus så det är dags att renovera..

 • Lina G skriver:

  1. Färgen heter Nordsjö Light & Space.
  2. Nordsjö ECO spackel är miljövänligt.
  3. För att färdigställa min dotters rum då jag tyvärr blev sjukskriven nu pga pga skada jag fått i jobbet. Planen var att rummet skulle bli en julklapp men saknaden av heltidslönen gör att det inte blir så.
  Hoppas hoppas vi vinner!!

 • Linda Nielsen skriver:

  1. Nordsjö Light & Space
  2. Nordsjö ECO spackel

  Motivering:
  När det tryter i småbarnsföräldrarnas kassa,
  är det tungt när hemmet behövs målas massa.
  Nordsjö idé och designs generösa presentkort,
  en gåva finare än vi någonsin vågat hoppats eller trott.
  Lyckan att få måla och komma i ordning till jul,
  skulle göra oss så lyckliga och vara riktigt kul!

  God jul!

 • Marina skriver:

  1. Nordsjö Light & Space
  2. Nordsjö Eco spackel
  3. Vi bor i ett mysigt gammalt hus som vi renoverar lite i taget. Vi har hittills gjort om nästan hela övervåningen, nästa etapp blir undervåningen och en utbyggnad. Så mycket färg och tapeter går åt. Dessutom behöver hela huset utvändigt målas om, så nog skulle ett presentkort hos underbara Nordsjö sitta fint! =)

 • Emma skriver:

  1. Nordsjö light & Space
  2. Nordsjö spackel eco
  3. Vi väntar tillökning efter jul och det vore toppen att få 3000 kr till färg och tapet så kan vi göra om det kombinerade kontoret/gästrummet till en ljus och vänlig barnkammare.

 • Åsa Alvhage skriver:

  1. Nordsjö Light & Space

  2. Nordsjö Spackel Eco

  3. Till våren ska vi bygga sommarhus! Budgeten är minst sagt tight, så varje tillskott är värt hur mycket som helst!

 • Mia skriver:

  1: Nordsjö Light & Space
  2: Nordsjö Spackel Eco
  3: Efter fem års tokslit med vårt hus som totalrenoverats har det äntligen blivit dags för mitt utrymme. jag ska få ett sy och pysselrum. Skulle vara kanon att kunna lyxa till det lite extra när man inte behöver betala för allt. Det är jag värd 😉

 • Corone skriver:

  1.Nordsjö Light & Space
  2.Nordsjö Spackel Eco
  3.Jag behöver det inte för att renovera själv men det vore en mycket trevlig julklapp till mor och far som bor i ett hus från 70-talet där tvättstugan inte sett nya färger sedan dess. Senapsgula tapeter med vad som en gång måste ha varit vitt mönster, svartnande furulister och ett pumpafärgat plastgolv. Ryys! Inte ett rum man vill spendera några längre stunder i!

 • Anna-Carin W skriver:

  1. Nordsjö Light & Space
  2. Nordsjö Spackel Eco
  3. Det som ska vara vår tvättstuga är i stort behov av renovering men eftersom det kostar så mycket så tar det sådan tid. Ny färg skulle verkligen hjälpa oss en bit på vägen!

 • Hanna La skriver:

  1. Nordsjö light & Space
  2. Nordsjö spackel eco
  3. Jag flyttade in för ca ett år sen i min fina lägenhet. Men, den är inte riktigt jag än, och en stor anledning är de "myndighetsgula" väggarna som inte signalerar nån direkt harmoni, och att väggen till köket där balkongen finns behöver tas bort för att släppa in mer ljus och rymd. I should be so lucky om jag fick ett startkapital för renoveringen!

 • Linn skriver:

  1. Nordsjö light & space
  2. Nordsjö spackel ECO
  3. Egentligen inte jag som behöver pengarna då jag bor i hyresrätt. Men min pappa bor sedan ett par år i en 2-plans villa från 1932. Som han själv omsorgsfullt renoverar från grunden. Trappen till övervåningen är fixad på 70-talet med tillhörande plastmatta på trappstegen och smuts-beigea masonit på väggarna. Den är utan fönster och känns mest som en grotta även om det är högt i tak. Den känns extra bedrövlig då resten av huset långsamt genomgår en förändring mot ljust och fräscht. 3000kr skulle ge trappen en chans då det inte är den han i första hand vill lägga sina pengar på. Tror dessutom att trapphuset är en stark kandidat för Norsjö light & space. Skulle vara riktigt kul att överraska honom med en vinst.

 • Ida skriver:

  1. Nordsjö Light and Space
  2. Eco spackel från Nordsjö
  3. I vårt numer gemensamma hem finns ett rum som är så ledset att till och med blommorna hänger.

 • Anna H skriver:

  1 Nordsjö Light & Space
  2 Nordsjö Spackel Eco
  3 Skulle jag vinna skulle jag skänka vinsten till min mamma, hon har knappt om pengar och ett stort gårdshus där tapeter och golv är minst 50 år gamla och det finns något att fixa i varje rum. Hon skulle bli väldigt lycklig över att kunna komma en bit på vägen! 🙂

 • Emma H skriver:

  1. Nordsjö Light & Space
  2. Nordsjö Spackel Eco.
  3. Jag ska vinna för att vi nyligen köpt ett hus som behöver en makeover. Paret som bodde här innan oss (och som även byggde huset) hade sina glansdagar på 80-talet och var helt enkelt väldigt förtjusta i denna stil. Jag tror du kan förstå att vi behöver måla om i var och vartannat rum…

 • Ulrika A skriver:

  1) Nordsjö Light & Space.
  2) Nordsjö Spackel Eco.
  3) Skulle vara en liten hjälp på traven för att börja renovering av köket!

 • Jessica i Östersund skriver:

  1. Färgen heter Nordsjö Light & Space.
  2. Nordsjö ECO spackel är miljövänligt.
  3. Jag har lovat, dyrt och heligt, att min 8 årige sons rum ska omvandlas till ett rum passande en "tweenie". Han pysslar, han skriver, han sorterar, han sjunger, han dansar, han organiserar… och allt detta ska få plats i ett yttepytterum. Så en färg som ökar känslan av rymd? Ja tack!

 • Malin skriver:

  1. Nordsjö Light & Space
  2. Nordsjö Spacekl Eco

  3.
  Åh i vår nya drömlya, väggarna ser ut som spya.
  Tapeter i orange och gult, såg de inte att det var fult?
  De ilar in i ben och märg, tränger efter ny fräsch färg.
  Åh vår älskade lägenhet, kostade förstås en hel förmögenhet.
  Den är liten som en skoklåda, men vi får nog plats, vi båda.
  Mitt köp får bli Light & Space, Underbart ska det bli, vårt nya place.

 • Nilma skriver:

  1. Nordsjö Light & Space
  2. Nordsjö Spackel Eco
  3. Vi har våra funderingar att flytta till större för att ha plats för framtida barn och så vidare. Självklart gör man allt för att slippa låna för mycket pengar så ett bidrag med färg och spackel hade vart perfekt för att få vår blivande lägenhet precis som jag vill ha den!

 • Maria Rasmusson skriver:

  1. Nordsjö Light & Space
  2. Nordsjö Spackel Eco.
  3. Min farfar som snickrade och byggde hus sa alltid att jag skulle köpa Nordsjös färg eftersom den är bäst. Han var en klok man. Vårt vardagsrum med slitna medaljongtapeter i en brun nyans med gulddekorationer har gjort sitt. Vårt vardagsrum skriker efter färgen Light & Space.

 • Sara J skriver:

  1. Nordsjö Light & Space
  2. Nordsjö ECO spackel
  3. Jag vill vinna för att kunna ge mina föräldrar en fantastisk julklapp som kan hjälpa dem på vägen i deras renovering av den gamla banken från 1901 de bor i. Jag vet att de drömmer om att göra om hallen till en välkomnande och pampig sal med de vackra fönstervalven och fina snickerier. Just nu är allt målat i mintgrönt (inklusive lister), 80-talet har ringt några gånger och vill ha tillbaks sin färgsättning. Håller tummarna för att de får en vacker hall 🙂

 • Veronica skriver:

  Nordsjö Light & Space
  Nordsjö spackel eco

  Vår gillestuga behöver ljusas upp. Då skulle Light & Space bli perfekt! Vi ska måla både väggar och tak i vit nyans, därför skulle det bli den perfekta vinsten till vårt hem :o)

 • Anna skriver:

  Mina svar:
  1. Nordsjö Light & space
  2. Nordsjö Spackel Eco
  3. För ett år sedan flyttade jag och min sambo in i hans föräldrahem; 10 rok, 400 m2, gammalt timmerhus. Det är ett underbart ställe att bo i, men ytskikten är slitna. Eftersom rummen är stora så drar kostnaden snabbt iväg så den här julklappen skulle verkligen vara välkommen.
  God jul!
  /Anna

 • Vivi skriver:

  1. Nordsjö light & space
  2. Nordsjö spackel Eco
  3. Åh mycket lägligt:-) Min pumpflaska med olivolja som jag har till salladen EXPLODERADE i mitt kök! Olja överallt i hela vårat nytapetserade kök, ser förskräckligt ut:-(

 • Nickan skriver:

  1: Nordsjö Light & Space
  2: Nordsjö spackel Eco
  3: 1 februari får vi nycklarna till vårt alldeles egna hus. Där är det bara vitt, vitt och åter vitt. Vi vill färg förgylla huset lite invändigt. Då skulle 3000:- verkligen sitta som penseln i burken.

 • Camilla Palm skriver:

  1. Light and space
  2. nordsjö spackel eco
  3. Mina föräldrar håller på att renovera om i deras lägenhet och jag skulle verkligen vilja ge dem ett presentkort på 3000kr i julklapp. Skulle verkligen uppskattas!

 • Janina skriver:

  1. Nordsjö Light & Space
  2. Nordsjö spackel Eco
  3. Senast jag skulle renovera vardagsrummet gick helspacklingen åt helsicke. Skulle nu behöva göra en räddningsinsats för att få släta fina ytor så jag vågar släppa in ljuset igen. Skulle vara skoj att prova Light & Space så min etta kan kännas lite större.

 • Sofia skriver:

  1: Nordsjö Light & Space
  2: Nordsjö spackel Eco
  3. 27/12 drar vi igång projekt renovera vardagsrummet. Ska gipsas om och nytt tak ska upp. Kommer gå några liter färg! 🙂

 • Charlotte W skriver:

  1 Nordsjö Light & Space
  2 Nordsjö Eco spackel
  3 För att mitt just nu överfyllda (?) extrarum ska kunna bli ett härligt arbetsrum att bara vilja va i kan man fixa alltfrån golv till tak på Nordsjö Idé & Design, och bara göra´t!

 • Petra skriver:

  1: Nordsjö Light & Space
  2: Nordsjö spackel Eco
  3: Bor på 25 kvm och skulle verkligen behöva lite mer light & space!

 • Sofia skriver:

  1.Nordsjö Light & Space

  2.Nordsjö spackel Eco

  Mina föräldrar behöver måla om det mesta i sitt gamla fina hus. Det skulle vara kul att få ge deras vardagsrum en ansiktslyftning med Nordsjös färg och min arbetsinsats.

 • Philippa skriver:

  1. Nordsjö Light & Space
  2. Nordsjö spackel Eco
  3. Vi hyr ett hus och kommer så att göra närmaste två åren. Detta hus är helt tapetserat i gräslig terracottafärg! Det är närmast outhärdligt men vill inte gärna lägga pengar på något vi hyr. Dilemma! Dagens lucka kan vara den perfekta lösningen!

 • 1. Vad heter färgen som får små rum att kännas större?
  – Nordsjö Light & Space.

  2. Vilket Nordsjö-spackel ska du använda om du vill ha ett miljövänligt underlag?
  – Nordsjö Spackel Eco.

  3. Motivera varför just du behöver 3000 kr att renovera för hemma.

 • Sara skriver:

  1.Nordsjö Light & Space
  2.Nordsjö spackel Eco
  3.Vårt hus är helt vitt med väv. Vitt är ju fint, men lite färg här och där skulle göra underverk för inredningen!!

 • Lisa skriver:

  1. Nordsjö Light & Space
  2. Nordsjö spackel Eco
  3. Min kära mor och far har byggt och byggt på vårt hus sen innan jag föddes. När jag kom hem från BB var nedervåningen så gott som färdig. Vi är tre syskon som idag har flyttat ut (jag är 23, snart 24 år!). Så nu finns det nästan 3 rum på övervåningen, varav 2 av dom gjorts om till gästrum. Men det är 3 rum kvar på övervåningen som inte är i närheten av att vara klara, varav ett vardagsrum. Jag vill vinna 3000 kronor för färg och spackel för att kunna ge mamma och pappa en knuff i baken så de får ordning på sitt drömhus. Jag vill att mamma ska få sitt vardagsrum med braskamin och vackraste utsikten! Jag tror de tröttnat lite grann och en del pengar saknas för att kunna färdigställa huset. Snälla låt mig hjälpa mamma och pappa med sin dröm! Det skulle betyda världen för mig att kunna göra det!

 • – Fick liksom inte med motiveringen! Tryckte på enter och så gick kommentaren iväg!
  Men jag kan lova dig, blogger to blogger, att jag är mycket duktigare med färg än teknik, och det skulle jag givetvis visa dig om jag vann den här fantastiska julklappen!
  Hemma hos mig får färg komma fram och jag har vardagsrummet kvar att måla! Sovrummet har fått en designergrå färg, köket en varmrosa och jag tänker mig en mörk, mörk turkosgrön (med fokus på grön) färg till de vita vardagsrums- och hallväggarna.
  Oooo, snälla, snälla tomtemor-Frida, jag lovar att jag har varit i år snäll! 😉

 • Frida skriver:

  1. Nordsjö Light & Space
  2. Nordsjö spackel Eco
  3. Vi har precis köpt ett hus där den förre ägaren rökte inne. För vår dotters hälsas skull (hon har astma) måste vi renovera alla ytskikt i huset innan vi ens kan flytta in, 3000 kronor skulle vara ett väldigt välkommet bidrag och för dessa skulle vi frossa i Nordsjös utbud av spackel, väg- och takfärger.

 • Petra skriver:

  1. Nordsjö Light & Space
  2. Nordsjö Spackel Eco

  3. Skulle så gärna vilja förändra i mina barns rum, men eftersom jag är mammaledig har jag inte så mycket pengar. Då skulle det komma väl till pass att vinna denna tävling!

 • Anne skriver:

  1. Nordsjö Light & Space
  2. Nordsjö Spackel Eco
  3. Ja, vad tänkte vi egentligen på när vi målade om sovrummet i grågrönt och mullvadsfärgat? Det är – minst sagt – dags att göra om. Och göra rätt.

 • 1. Nordsjö Light & Space
  2. Nordsjö spackel eco
  3. Efter jul flyttar vi till en nybyggd lägenhet. Vi har valt alla väggar vita som grund för att ha en chans att sakta men säkert inreda med färger så som passar oss bäst. 3000 kr skulle oavkortat gå till sonens (16 år) rum då han är den som är längst gången i sin planering (blivande inredare?) när det gäller tapetval osv. Skulle vara kul att överraska honom med ett eget presentkort som han själv får bestämma över 🙂

 • F_Errari skriver:

  1. Nordsjö Light & Space
  2. Nordsjö spackel Eco
  3.
  En hantverkare från hell, har varit allt annat än snäll.
  Ser ut som om varenda vägg han snuddat fått sig en smäll.
  Buckligt, sprickigt och ack så fult
  – skulle lika gärna ha kunnat måla allt i neongult.
  Men om Nordsjötomten till oss kommer i jul,
  ja, då blir allt mycket mera kul!

 • Daniela skriver:

  1. Nordsjö Light & Space
  2. Nordsjö Spackel Eco
  3. Hemma håller vi på att städa ur gästrummet för att kunna börja tapetsera om och lägga nytt golv. När vi är klara där ska vi renovera toaletten med sitt gris-rosa kakel 🙂 3000 kr skulle alltså komma mycket väl till pass hos oss!

 • Jamie says dream skriver:

  1. Färgen heter Nordsjö Light & Space.
  2.Spackel Eco
  3. Jag skulle vilja måla om i min tonårssons rum, för att motivera honom att hålla ordning 🙂 3000 kronor skulle också räcka till lite färg till att måla om möbler för att de ska passa in, dels i min sons rum och dels i vardagsrummet.

 • Henrik W skriver:

  1. Nordsjö Light & Space
  2. ECO spackel från Nordsjö

  3. Oj vad vi skulle behöva vinna… Min sambo köpte skitfärg från Rusta och allt lyser igenom. Det är fruktansvärt vilket dåligt resultat det blev. Vi måste göra om och jag vill nu bara göra om en enda gång till. Snälla låt oss vinna det här. Vi är faktiskt desperata. Kök, vardagsrum och sovrum är helt förstörda!

 • Nissan skriver:

  1. Nordsjö Light & Space
  2. Nordsjö Spackel Eco
  3. Det rum som närmast behöver renoveras hemma hos mig är hallen. Just nu sitter där en ganska trist grön tapet, så ett bidrag till en lite piggare färg och/eller ny tapet skulle göra mig jätteglad! 🙂

 • 1. Nordsjö Light & Space
  2. Nordsjö Spackel Eco
  3. Jag vill vinna presentkort på färg för vi har påbörjat en store make-over av vårt skånska hus. Mycket färg kommer att behövas för att få dt ljust och fräscht!

 • 1. Nordsjö Light & Space
  2. Nordsjö Spackel Eco
  3. Vi behöver göra om vårt kontor/lilla rum. Där har förra ägarna tapetserat. Gräsligt fult. Skarvar, och det fattas tapet. Som föräldraledig dryper man inte av pengar, så en liten extra slant hade varit toppen!

 • Stine Appelqvist skriver:

  1.Nordsjö Light & Space

  2. Nordsjö Spackel Eco

  3. Vi byggde huset 1999, men efter att ha uppfostrat tre barn, en hund
  och två katter i huset, är det dags att fixa till de mest slitna ytorna
  igen:)

 • Malin skriver:

  1. Nordsjö Light & Space
  2. Nordsjö Spackel Eco
  3. Jag och sambon har massa idéer för vår hyreslägenhet, men aldrig de där exra slantarna som krävs. Så, med detta presentkort skulle vi ÄNTLIGEN få klart i köket, sovrummet OCH kontoret, sen känns lägenheten som vår.

 • Josefine skriver:

  1: Nordsjö Light & Space
  2: Nordsjö Spackel Eco

  Vi skulle använda allt krut på sovrummen! Dels vårt eget och våra tre barns. Dom är bara vita och tråkiga och vi vill ha ränder på höjd och bredd och en och annan prick (o:.

 • Jeanette Bodlund skriver:

  Hej,
  1. Nordsjön Light och Space
  2. Nordsjön Spackel Eco
  3. Vi har trätak i vårt hus, min dröm är att kunna måla dom vita.

 • Anna skriver:

  1. Nordsjö Light & Space
  2. Nordsjö Spackel Eco
  3. Vi har ett renoveringsobjekt från 20-talet som är snett och vint och inte mycket som är helt på, men jag älskar det. Om jag skulle vinna skulle det komma ett steg närmre att åter se ut som i sina storhetsdagar.

 • vita_margarita skriver:

  1) Nordsjö Light & Space
  2) Nordsjö Spackel Eco
  3) Mannens & mitt sovrum skriker efter en renovering. Nattsömnen skulle bli bättre utan detta brus…

 • Helene Lundström skriver:

  1 nordsjö light & space
  2 nordsjö spackel eco
  3 Jag skall precis måla om i köket. Det hade blivit så kul att få hjälp med färg mm från Nordsjö. Då skulle jag ju äntligen få den där "sparken i baken" och komma igång!

 • Tess skriver:

  1. Nordsjö light & space
  2. Eco Spackel
  3. Vi renoverade huset och mitt i alla beslut så orkade vi inte ta fler så huset blev "vitt och fräscht". Nu har jag tröttnat, varför tog vi inte "glatt och roligt" istället? Det borde alla ha hemma, så nu måste det fixas!

 • Evelina skriver:

  1. Färgen heter Nordsjö Light & Space.
  2. Nordsjö ECO spackel är miljövänligt.
  3. Min dröm har äntligen gått i uppfyllelse, förrådet ska bli en ateljé! Till detta behövs färg och åter färg! Eftersom förrådet är ganska litet så kunde Light & space från nordsjö inte passa bättre! Hipp hipp hurra för kreativiteten!

 • Biet skriver:

  1: Nordsjö Light & Space
  2: Nordsjö Spackel Eco
  Det tråkigaste rummet-tvättstugan- Därför behöver jag tips och rolig färg. Det kanske kan bli roligare att tvätta och stryka!?

 • Jonna skriver:

  1. Nordsjö Light & Space
  2. Nordsjö spackel Eco
  3. Efter sommarens bästa möbelfynd – ett gammalt sideboard som med vit färg blev en snygg tv-bänk – har jag insett hur kul det är att måla om saker. Ja, man skulle kunna kalla det min nya besatthet. Så nu finns det mycket som ska få ett lager färg, till exempel en byrå, skrivbordsstolen, kökspallen…

 • Emma Bengtsson skriver:

  1. Nordsjö Light & Space
  2. Nordsjö Spackel Eco
  3. Jag har den sjukdom som kallas rosa rum-syndromet. När jag var liten ville jag ha ett prinsessrum, och nu är jag mer för minimalism och matta färger. Jag antar att problemet är tydligt, och att min motivation är tillräcklig.

 • Marit E skriver:

  1. Nordsjö Light & Space
  2. Nordsjö spackel eco
  3. Med ett hus från 1800-talet pågår en ändlös, om än otroligt rolig, renovering!

 • Conny skriver:

  1. Nordsjö Light & Space
  2. Nordsjö spackel Eco
  3. Köpte stuga i våras, var som ett Kinderägg, ständiga överraskningar, har redan gått mycket, men vi är inte halvvägs, behöver kvalitefärg som håller så all fritid inte bara är renovering utan även lite fritid.

 • Anna G skriver:

  1. Nordsjö Light & Space
  2. Nordsjö Spackel Eco
  3. Vi flyttade till ett radhus i somras och, som för så många andra som flyttar, så är det självklart en massa att göra. Som en liten bonus till detta fick vi reda på att taken ska göras om i längan. En liten nätt kostnad som äter upp typ hela renoveringsbudgeten. Därför hade ett bidrag suttit som en smäck , så att vi kanske kan få lägga över den hemska plastmattan från 76 som fyller hela övervåningen.

 • Zara skriver:

  1 Nordsjö Light & Space
  2 Nordsjö spackel ECO
  3 Min son var arg och sparkade i väggen vilken var en gipsvägg varpå det blev ett hål, skulle därför se till att göra det snyggt och nytt.

 • pysseliten skriver:

  1. Nordsjö Light & Space
  2. Nordsjö spackel eco
  3 Om jag vann skulle det bli till sonensnya lya då det är väv i alla rum ;( då skulle det spacklas och målas 🙂

 • Johanna skriver:

  1. Nordsjö Light & Space
  2. Nordsjö ECO spackel

  Motivering:
  Jag skulle vilja testa vad färg kan göra för ett rum, skulle vilja testa att måla takert kulört och väggar i några olika snarlika med ändå olika nyanser.

 • Johanna skriver:

  1. Nordsjö Light & Space
  2. Nordsjö ECO spackel
  3. Jag skulle göra i ordning vårt TV-rum som idag är väldigt omysigt… Lite färg skulle göra susen!

 • Anonym skriver:

  1. Nordsjö Light & Space
  2. Nordsjö Eco Spackel
  3. Har tyvärr inte köpt något gammalt drömhus att renovera, är istället bara en singeltjej som bor i hyresrätt. Men jag spenderar mycket tid åt att fundera över hur jag på bästa sätt, med små och billiga medel kan förändra mitt hem som jag älskar att vara i. Färg är ju faktiskt ett av de enklaste sätten, vare sig det är på väggarna eller på loppisfynd. Skulle vara så fantastiskt att få en chans att sätta några av mina idéer i verket i vår!

 • Louise skriver:

  1. Nordsjö Light & Space
  2. Nordsjö Spackel Eco
  3. Efter pojkvännens lyckade övertalningsförsök – i hippiens alla färger vi ska måla vårt kök. Snälla hjälp oss att måla våra luckor i turkost, rött och rosa – ni då bidrar till härlig kuriosa! Denna vinningslystna mö och hennes djärva monsieur skulle vara er evigt tacksamma om ni hjälpte oss att köket glamma!

 • Anna P skriver:

  1 Nordsjö Light & Space
  2 Nordsjö spackel ECO

  Ack, vår koja känns trist,
  Om man ändå vore på grön kvist,
  Då skulle vi måla,
  utan att behöva snåla,
  Jag är en värdig kandidat,
  Och jag är minsann inte lat,
  Inom en vecka ska koja förvandlas till slott,
  Och tristessen blir ett minne blott,

 • Camilla S skriver:

  1) Nordsjö light & space
  2) Eco spackel
  3) Vi flyttade in i vårt hus för snart ett år sedan och har hunnit med att renovera hela nedervåningen. Nu återstår "bara" resten, dvs källaren och övervåningen=) Vinsten skulle verkligen vara ett välbehövligt bidrag!

 • Alex skriver:

  1. Den heter Nordsjö Light & Space.

  2. För ett miljövänligt underlag är det Nordsjö Spackel Eco som gäller.

  3. Jag och min pojkvän behöver 3000 kronor för att renovera vår andrahandslägenhet som inte blivit vidgjord sen typ 70-talet. Den är nu i lagom risigt skick, speciellt som vår hyresvärd inte vill spendera pengar på den. Med tanke på att vi tänker köpa den om sisådär ett halvår, så skulle det vara bra med ett startbidrag för renoveringen!

 • Paolo skriver:

  1. Nordsjö Light & Space
  2. ECO spackel från Nordsjö
  3. Vi har köpt ett stort renoveringsobjekt och behöver all sponsring vi kan få:)!

 • Sophia skriver:

  1. Nordsjö Light & Space
  2. Nordsjö spackel Eco
  3. Vi bor i ett hus från 1920-talet som vi nästintill har totalrenoverat. Kvar är gillestugan som idag är helt beklädd i furupanel. Ni förstår själva vilken mängd färg det kommer att gå åt ;). Ett presentkort från Nordsjö skulle vara ett mycket välkommet bidrag.

 • Lotten skriver:

  1. Nordsjö light & space
  2. Nordsjö ECO spackel
  3. Jag drömmer om en förnyelse här hemma… och det är i första hand köket som skall fräschas upp. Luckor och skåp skall målas…Väggar, lister och tak med… en budgetrenovering hade jag tänkt mig utan att tumma på estetiken.
  Ett annat måleriprojekt som står högt upp på önskelistan är att måla furutrapporna i huset – ett mastodontjobb!

 • Marie skriver:

  1. Nordsjö light & space
  2. Nordsjö ECO spackel
  3. För att vi bor i ett hus byggt 1913 och här finns mycket som skulle behöva fixas. Jag har precis gått hem på föräldraledighet, ser då allt som skulle behöva göras samtidigt som jag emellanåt drömmer mig bort bland allt fint på inredningsbloggar. Som föräldraledig är ekonomin inte den bästa-därför vore det toppen att vinna så att jag kan måla och fixa medan liten sover.

 • Åsa skriver:

  1. Nordsjö light & space
  2. Nordsjö ECO-spackel
  3. Vi skulle behöver måla och tapetsera om i flera rum i sommarstugan, det är inte gjort på åratal. Då vi både färg & tapeter behöver så nu hoppas jag på en lycko-klöver.

 • Helena skriver:

  1. Färgen heter Nordsjö light & space
  2. Spacklet heter Spackel Eco.
  3. Jag och min sambo köpte ny lägenhet när vi fick vår lille son. De tidigare ägarna hade stora skåp och hyllor uppsatta i alla rum, vilket resulterade i enorma hål på alla väggar. Eftersom jag nu är föräldrarledig räcker inte riktigt budgeten till att åtgärda detta, men å vad jag längtar efter att få fixa iordning barnkammaren.

 • Jenny skriver:

  1. Nordsjö Light & Space
  2. Nordsjö spackel Eco

  3. JA, vilken bra tävling! Vi köpte ny lägenhet i augusti och har rivit hela (!) innertaket som sattes dit på 70-talet och tagit fram det gamla fabrikstaket. Det visade sig dock att ursprungstaket var i allt annat än kanonskick och vi behöver spackla och måla sjukt mycket för att få det snyggt. Peppen börjar ta slut men det här presentkortet skulle verkligen göra att den kom tillbaka! Heja heja!!!

 • Anonym skriver:

  Hej, fin blogg. Släng gjärna in en liten kommentar, det skulle vi uppskatta !

 • Teres skriver:

  1. Nordsjö Light & Space.
  2. Nordsjö ECO spackel.

  3. Vilken lycka det skulle vara att få 3000kr att renovera för. Då skulle jag hjälpa mamma och pappa och renovera deras fjällstuga. Eftersom våran familj vistas där så pass mycket skulle det kännas bra att få ge något tillbaka som tack.
  Vet att mamma drömmer om att få måla stugan utvändigt eftersom den blivit så pass väderbiten, samt måla väggarna invändigt.

 • Sarah skriver:

  1: Nordsjö Light & Space
  2: Nordsjö Spackel Eco

  3: Why me? Vi har länge gått i tankarna att göra om vårt sovrum helt, en garderobsvägg är prioriterad för att sluka alla kläder och annat. Tyvärr slukar den även en stor del av budgeten, detta bidrag skulle kunna färdigställa hela sovrummet!

  KRAM!

 • Sofie skriver:

  1. Nordsjö Light & Space
  2. Nordsjö spackel Eco
  3. För att föreningen just genomfört ett stambyte som tagit 9 veckor utan vatten i kök och badrum och byggkillar som borrat hål i väggen in till vårt vardagsrum, som nu måste spacklas och målas om!

 • AnnCatrin skriver:

  1.Färgen heter Nordsjö Light & Space.
  2. Nordsjö ECO spackel är miljövänligt.
  3. Vilken härlig julklapp det skulle vara om vi vann presentkortet! Vi håller på med att byta ut garderoberna som tillhör sovrummen i hallen. Samtidigt så måste hallväggarna bredspacklas då ytskicket är en gammal väv. Tidskrävande är det men fint ska det bli!!

 • Nicole skriver:

  1. Nordsjö Light & Space
  2. ECO spackel från Nordsjö
  3. jag flyttade till min första egna lägenhet i höstas, en bostadsrätt. Dock pluggar jag så pengar är en bristvara. Mitt kök ser riktigt, riktigt illa ut..Så om jag skulle vinna skulle jag äntligen kunna börja måla om i köket och få lite liv där igen och göra det hemtrevligt. Som det är nu trivs jag inte riktigt i lägenheten pga köket som verkligen inte känns som "mig".

 • Emma skriver:

  1. Nordsjö Light & Space
  2. Nordsjö Spackel Eco
  3. Efter 8 år i min (trodde jag) tillfälliga lägenhet har jag bestämt mig för att bli kvar här. Så nu är det dags att börja fixa till den med färg och tillbehör för ett framtida boende.

 • A skriver:

  Läs min blogg. Om SANNINGEN om precis allt.

 • Anonym skriver:

  1. Nordsjö Light & Space
  2. Nordsjö Spackel Eco
  3. Har upptäckt att det inte håller att låta tonåringen vänta på "sin tur". Hon kommer ha flyttat hemifrån för länge sedan när vi kommer så långt…

 • Mia skriver:

  1. Nordsjö Light & Space
  2. Nordsjö Spackel Eco
  3. Har upptäckt att det inte håller att låta tonåringen vänta på "sin tur". Hon kommer ha flyttat hemifrån för länge sedan när vi kommer så långt…

 • Frida skriver:

  1. Nordsjö Light & Space
  2. Nordsjö Spackel Eco
  3. Vi har köpt vårt första hus och är så glada över att flytta in i vår. Det rum som ska bli vår 4-åriga dotters egna rum har svarta (!) väggar, som valdes av de tidigare ägarnas tonårsdotter. Alltså, skulle lite färg eller tapet vara alldeles nödvändigt för att göra ett fint ljust barnrum. Liiite ljusare än svart hade vi tänkt. 😉

 • johan och matilda skriver:

  1. Nordsjö Light & Space
  2. Nordsjö spackel eco
  3. Just nu har vi inga fungerande garderober i vår lägenhet på 36kvadrat. Dessutom har vi sprickor i taket och tapeten i hallen har börjat lossna på flera ställen. När man kommer in i vårt hem möts man av en frys och massa skor som inte har någon bättre förvaring än hallgolvet. Vi behöver bygga garderob och hallförvaring, samt måla om i den mörka hallen. Är inte detta skäl nog så säg.

 • Elin skriver:

  1. Nordsjö Light & Space
  2. Nordsjö spackel Eco
  3. Jag och min man köpte vår första gemensamma lägenhet för 3,5 år sedan, en lägenhet med "stort potential" som det heter. Efter mycket hårt renoveringsjobb och många sena kvällar kunde vi äntligen flytta in men orken, tiden och framför allt pengarna räckte inte riktigt till att göra något åt hallen och än idag skriker hallen efter förändring. Jag drömmer om en hall med ljusa väggar och gärna med en fondvägg i något härligt mönster så att man blir glad när man kliver innanför dörren. Med ett bidrag hade jag gjort drömmen till verklighet! 🙂

 • Amanda skriver:

  1) Nordsjö Light & Space
  2) Nordsjö Spackel Eco
  3) Jag och min pojkvän flyttade precis till vårt allra först hus. Nu längtar vi efter att få fira vår första jul här. Om det bara inte hade varit för de förra ägarnas mycket dåliga målning av väggarna. Nej, här behövs färska tag i pigga kulörer och att också kunna göra detta med miljömärkta produkter skulle vara ett stort plus.

 • Jenny skriver:

  1. Nordsjö Light & Space
  2. Nordsjö spackel Eco
  3. Har precis köpt min första lägenhet som är en charmig 50-tals lägenhet som behöver mycket spackel och färg på väggarna. Skulle vara underbart att vinna detta så att jag kan börja renovera lägenheten och göra den precis som jag själv vill ha den.

 • Hej! Din blogg är så sjukt bra, kan inte sluta läsa den. <3 Om du är sugen på tävlingar, så finns det hos mig. Dagens blogg, avslutas imorgon 13/12: http://welovetoblog.blogg.se/2011/december/dagens-blogg.html#comment

 • Kajsa Anka skriver:

  1 Norsjö Light & Space
  2 Nordsjö Eco spackel
  3 Vi har äntligen kommit till vårt sovrum i renoveringen som pågår. Efter det tvättstugan! Finns mycket att lägga pengarna på.

 • Mimmi Staaf skriver:

  1. Nordsjö Light & Space
  2. Nordsjö spackel Eco
  3. Jag har just startat mitt företag Mimmi Staaf Möbelmakeri som kommer öppna en butik i januari. Jag klär och målar om möbler och skulle använda presentkortet till färg för möblerna 🙂 Håller tummarna!

 • Veronica liljebäck skriver:

  Nordsjö Light & Space och Nordsjö Eco Spackel. Om jag har turen att vinna går pengarna till renovering av ett fint skåp jag köpt. Behöver både häftgrund, panellack samt vanlig lackfärg. Skåpet ska bli vitt o fint, kanske lite pärlemoskimmer i översta lacklagret 🙂

 • Malin skriver:

  1. Nordsjö Light & Space
  2. Nordsjö spackel Eco
  3. Jag skulle spackla över alla tusen hål som finns i väggarna och sedan måla väggarna i mitt vardagsrum 😀

 • Veronica R skriver:

  Svar på 1, 2 och 3:

  Det självklara svaret på fråga ett,
  Har jag med egna ögon sett.
  Att få det lilla rummet att kännas stort,
  är med Nordsjö Light & Space snabbt gjort!
  Svaret på fråga tvås miljövänliga underlag,
  är det första spacklet i Sverige av sitt slag.
  Med Nordsjö Spackel Eco blir underlaget slätt,
  dessutom känns det fint att göra miljö-rätt.
  Nu ska jag på fråga tre motivera,
  Varför vi hemma behöver renovera.
  Mycket spackel och färg behövs i sonens rum,
  resultatet skulle göra självaste Tomten stum!
  Dessutom skulle vår lilla 4-åring bli otroligt glad,
  om han vaknade upp med rosa väggar en dag!

 • jossan skriver:

  1. Nordsjö Light & Space
  2. Nordsjö Spackel Eco
  3. Detta skulle jag vilja vinna,
  så min mor ny tapet skulle finna.
  Den bästa julklappen under gran,
  Åh vad det skulle förgylla dan.
  Min mamma sätter alltid själv själv sist,
  men nu skulle hon kunna få en ny list.
  Mamma världens bästa är,
  detta skulle hon vara värd

 • Amanda L skriver:

  Hej!
  1. Light & Space
  2. Spackel Eco
  3. Efter att jag fixat till hallen är det dags för vardagsrummet och det behövs spackel och ganska mycket tapet om jag ska få till det. Ett presentkort som start hade varit fantastiskt!

 • Marie skriver:

  1. Nordsjö Light & Space
  2. Nordsjö Spackel Eco
  3. Jag behöver renovera för att den förra hyresgästen satt upp en klocka som förstörde hela tapeten när den togs ner!

 • maria skriver:

  1. Nordsjö Light & Space
  2. Nordsjö spackel ECO
  3. Har renoverat bort åtskilliga tusenlappar från plånboken under hösten, nu är det bara ett rum kvar och vore trevligt att låta plånboken vila lite.

 • Mia skriver:

  1. Nordsjö Light& Space
  2. Nordsjö spackel Eco
  3. Lever i ett reparationskaos där hall, sovrum och vardagsrum håller på att målas, presentkortet skulle underlätta.

 • Hanna skriver:

  1. Nordsjö Light & space
  2. Nordsjö Eco-spackel
  3. Om jag skulle vinna skulle vardagsrummet samt köket få sig en omgång eftersom vår älskade dotter "åt upp" tapeten på vissa hörnen här när hon var liten…

 • veronica skriver:

  Hejsan! Har utlottning i min blogg på en stor cupcake/muffins i keramik! Gå gärna in och var med, det enda du behöver göra är att skriva en kommentar att du är med 🙂 Lycka till!

  Om inte, så vill jag önska dig en fortsatt trevlig kväll 🙂

  http://sstromberg.se/2011/december/utlottning-stor-cupcakemuffins-i-keramik.html#comment

 • Erika skriver:

  1. Nordsjö Light & Space
  2. Nordsjö Spackel Eco
  3. Oj vilken vinst detta skulle vara för mig och sambon! vi har hållit på å renovera här hemma men har stannat upp sen snart ett år tillbaka pga. att jag är sjukskriven. Tuffa tider men man får göra de bästa av situationen å då har tyvärr renoveringen kommit i sista hand=( får hoppas på de bästa nu då!

 • Anna skriver:

  1. Nordsjö Light & Space

  2. Nordsjö spackel eco

  För tre år sedan fann vi kärleken i en gammal skola på Gotland! Skolkänslan ska bort och vi skapar vårat drömhem. Huset är dock stort( 270kvm i två plan) så lite bidrag till färg hade inte suttit fel!

 • Linn skriver:

  1. Nordsjö Light & Space
  2. Nordsjö Spackel Eco

  3. Varje gång vi går in vårt sovrum slås vi av de omålade väggarna, de smutsiga strukturtapeterna och hur vi liksom bara måste sova där ändå, det är ju ändå vårt sovrum. Tänk om vi kunde få vakna upp med en helt ny känsla efter ett besök på Nordsjö Idé´och Design, det vore guld värt!

 • Annila skriver:

  Hej!

  1. Nordsjö Light & Space.
  2. Nordsjö Spackel Eco.
  3.Ska flytta till en ny lägenhet och även om alla rum blev godkända under besiktningen, tycker jag att tapeter samt badrum ser anskrämligt ut. Skulle vara underbart att få vinna och kunna börja fixa o dona så allt är klart innan flyttlasset går, och därmed få en lägenhet som ser bra ut och där jag utan problem skulle kunna trivas 🙂

 • Anonym skriver:

  Nu har vi frågestund 🙂 http://www.gwcc.blogg.se

 • Lisa skriver:

  1. Nordsjö Light & Space
  2. Nordsjö Spackel Eco
  3. Bor i en lägenhet med orangea plastgolv, hatar de innerligt och min högsta önskan är att få byta ut de mot härlig parkett!

 • Anna B skriver:

  1. Nordsjö Light & Space
  2. Nordsjö Spackel Eco
  3. Dottern vägrar städa sitt rum om hon itne får det ommålat. Tyvärr har vi inte haft råd till detta och hoppas därmed på tur i denna tävlingen

 • Barbro Larsson skriver:

  1) Nordsjö Light & Space
  2) Nordsjö Spackel Eco
  3)Studerande dotter och måg
  annons om hus till salu såg
  ett ruckel med tak som läcker
  till det deras pengar räcker
  Så ny färg till deras innertak
  vore inflyttningspresent i min smak

 • Kajsan skriver:

  Spackel EKO
  Färg Light & Space
  Nu är det 28 år sedan jag flyttade hit, så det börjar väl bli dags …

 • Ann C skriver:

  Nordsjö Light and space
  Nordsjö Spackel Eco

  Det skulle vara till stor hjälp ekonomiskt och tänk så underbart att äntligen kunna genomföra den där uppfräschningen som mitt hem behöver o som kommer lyfta hela lägenheten!

 • 1.Nordsjö Light & Space
  2. Nordsjö spackel eco
  3. Jag och min lilla familj har precis köpt ett hus som vi ska flytta in i nu på fredag och varje rum behöver målas om. Skulle jag ha turen att vinna så skulle jag bli otroligt glad och det skulle bli en perfekt julklapp för hela familjen!

 • Sandra skriver:

  Följas via bloglovin :)?
  Missa inte min tävling, och bli länkad framför 2000 läsare!!
  http://saandriiiee.blogg.se/2011/december/vinn-ett-inlagg.html#comment

 • Åh vilken härlig tävling 😀
  KRAM http://angelica.blogg.se

 • Sandra Jonsson skriver:

  1 Nordsjö Light & Space
  2 Nordsjö spackel eco
  3 Jag tycker att jag bör vinna för i vårt hus vi köpte för 2 år sen har en riktig klåpare bott förut. Det som på ytan såg så fint ut, var inte alls bra gjort, så vill göra om alla rum.
  Skulle jag vinna den här färgen så skulle jag måla vårt gästloft.

 • Jessica Wennering skriver:

  1. Nordsjö Light & Space
  2. ECO Spackel
  3. Vi behöver varenda krona till renovering då vi håller på att planera vårt kök. Det är det sista (och dyraste..) rummet i vår nyinköpta lägenhet som vi har kvar att renovera. Min kära man och jag har planerat och sparat i flera månader och vi är faktiskt rörande överens om hur vi vill ha det. Det blir lite stad möter det gamla bondeköket. Så vi vill gärna vinna ett bidrag till detta spännande projekt.

 • Vilje skriver:

  1. Nordsjö Light & Space
  2. Nordsjö Spackel Eco
  3. Min femårige son vill bli konstnär när han blir stor och pratar bara om sin kommande konstutställning och hur mycket han älskar färgglada färger (själva har vi mest vitt). I sitt rum skulle han gärna vilja ha regnbågsfärger på alla väggar och jag skulle gärna måla det som han vill ha det för att inspirera till framtida storverk, men tyvärr kostar det en hel del när man vill ha många olika färger. Så – en regnbåge till en konstnärlig femåring och framtiden blir kanske lite färggladare!

 • Monika skriver:

  1. Nordsjö Light & Space
  2. ECO Spackel
  3. Tvättstugan ska målas och en ny garderob ska byggas där. Lilla badrummet har jag tagit på mig som mitt projekt, måla tak och väggar. Vi har också en bastu under renovering, så presentkort från Nordsjö skulle sitta som en keps.

 • Anna skriver:

  1. Nordsjö Light & Space
  2. Spackel Eco
  3. Efter ett antal år i en lägenhet med golv à la tidigt 90-tal känner jag att jag vill ta tag i det. Det är plastmattor som ska se ut som ljusa trägolv, och den som lagt in golvet visste tydligen inte att det blir betydligt finare om man åtminstone försöker lägga in golvet rakt. Nu är det dessutom hål i mattan lite här och där också. Tyvärr sätter min ekonomi käppar i hjulen, så det vore fantastiskt roligt att få en möjlighet att fräscha upp mitt hem.

 • MiaC skriver:

  1. Nordsjö Light & Space
  2. ECO spackel
  3. Ojojoj OM du visste vad bra den här julklappen skulle passa =) Vi ska precis måla om kontoret och i somras köpte vi ett litet torp som vi påbörjade att renovera… så jag kan garantera att det kommer köpas färg till tusen… ja eller rättare sagt för tretusen… om vi vann =)

 • ebba skriver:

  1: Nordsjö Light & Space
  2: Nordsjö Spackel Eco

  3 Jag skulle vilja vinna så att vi kan tapetsera om mitt rum där det sitter en tråkig rustatapet.jag skulle vilja ha en roligare tapet med glada färger

 • care69 skriver:

  1. Nordsjö Light & Space.
  2. Nordsjö ECO spackel är miljövänligt.
  3. Hallen här hemma är mörk och trist och skulle verkligen behöva uppfräschning.

 • Maria skriver:

  1. Nordsjö Light & Space
  2. Nordsjö ECO spackel
  3. Jag skulle använda Nordsjö Light & Space till vårt mörka vardagsrum för nu vill jag ha ljust i vårt hus.
  God Jul 🙂

 • Viveca skriver:

  1. Nordsjö Light and Space
  2. Nordsjö Spackel Eco
  Min man flyttar äntligen ut sitt kontor från vårt hem till annan plats. Här ska vi nu renovera detta rum till en stor walk in closet. Härligt men kostar massa pengar så ett bidrag skulle göra oss superglada:)

 • Anonym skriver:

  1. Nordsjö Light & Space
  2. Nordsjö ECO spackel
  3. Jag skulle använda Nordsjö Light & Space till vårt mörka vardagsrum för nu vill jag ha ljust i vårt hus.
  God Jul 🙂

 • evamar skriver:

  1) Nordsjö Light & Space
  2) Nordsjö ECO Spackel
  3) Vi har köpt en fantastisk stuga med underbart läge och jättebra planlösning. Det är bara en sak som är fel: Det ser ut som att någon har kräkts bastupanel i gulnad furu över den. Furugolv, furutak och givetvis furuväggar precis överallt. Vi har inte heller el i stugan utan använder solcellslampor och det känns som om ljuset bara SUGS in i väggar och tak. Lite Light & Space känns som den ultimata lösningen, eller hur?

 • Positivia skriver:

  1. Nordsjö Light & Space.
  2. Nordsjö Spackel Eco.
  3. Vårt vardagsrum är alldeles för mörkt. Väggarna är vinröda och gula. Jag kan inte ens få ihop så mycket lampor så att vi kan sitta och spela ett familjespel, jag menar så att vi ser vad det står. Vi skulle mer än allt annat behöva vita väggar, så att vi kan börja leva som en normal familj.
  Vad glad jag vore om vi kunde få vita väggar!

 • Lisa skriver:

  1. Nordsjö Light & Space
  2. Nordsjö spackel Eco
  3. Viljan, Tiden och Orken finns, men inte Pengarna, just nu… Studerat i många år, nu arbetslös eller mellan två jobb. Jag vill måla och göra i ordning i vår hall… Hoppas, Hoppas, Hoppas!
  /Lisa

 • Malin skriver:

  1. Nordsjö Light & Space.
  2. Nordsjö Spackel Eco.
  3. Vi flyttade till ett nybyggt hus för ett halvår sen och alla väggar i huset är vita. Så lite färg på väggarna skulle verkligen pigga upp.

 • Lina skriver:

  Hej hej!
  Ettan: Nordsjö Light & Space
  Tvåan:Nordsjö Eco är ett miljövänligt spackel
  Trean och motiveringen: Jag, min sambo och vår son på 1 1/2 år har äntligen lyckats byta vår hyrestvåa som vi trängt ihop oss i till en trea. Tyvärr är den mycket sliten och då det är en privat värd vill han inte investera något. Att kunna få ett bidrag till egen bekostad renovering skulle vara helt fantastiskt så här i jultider när det är mycket utgifter såsom julklappar, mat, möbler och färg. Eftersom det är en hyresrätt får vi inte göra rotavdrag och då rinner kostnaderna snabbt iväg. Jag har sett ut fina färger i era pamfletter "Indoor Living Grey" och "Nordsjö Trendpalett" som skulle vara så fina i vår lägenhet. Jag skulle vilja ha SpeciElle till min sons första rum och StrukturElle till vårt vardagsrum och EmotionElle till sovrummet. I hallen skulle Natural Peace vara så stilig. Och jag älskar Nordsjös satsning på miljövänliga alternativ som lugnar en curling mamma! Tusen tack för en fin blogg och roligt initiativ till julkalender!

  mvh Lina

 • hedvig skriver:

  1. Nordsjö Light & Space
  2. Nordsjö ECO spackel
  3. För att jag och gobben ska bygga oss ett hus, och alla bidrag är varmt välkomna!

 • Helene F skriver:

  Hejsan

  1: Nordsjö Light & Space
  2: Nordsjö spackel Eco
  3: Med en etta på 22kvm behöver man ta till alla knep för att få mer utrymme, och en färg som skapar en illusion av större rum skulle vara perfekt! Håller tummarna för detta pris och har redan börjat fantasimåla med olika nyanser 🙂

 • Malin Hedlund skriver:

  1. Nordsjö Light and space
  2. Nordsjö Spackel Eco
  3. Går äntligen ut läkarutbildningen i januari och ska äntligen efter 10 års studier flytta tillbaka till min hemstad, Stockholm. Där har vi mirakulöst nog fått vår drömlägenhet genom 12 år i kommunens hyresrättskö. Vi väntar vårat första barn och Nordsjös fina färger skulle vara fantastiskt för att göra i ordning ett barnrum samt att ta fram lägenhetens fina funkischarm.
  Frida, tack för en jättefin blogg/ Malin

 • Kicki skriver:

  1. Nordsjö Light & Space
  2. Nordsjö spackel Eco
  3. Att Nordsjövinsten hem till Torslanda kamma
  skulle muntra upp en stolt tvåbarnsmamma
  som föräldraledig har man det inte ekonomiskt fett
  men det känns såklart helt rätt
  att få vara hemma med de små liven
  fram tills de tar de första kliven
  vinsten skulle komma väl till pass
  då färgmatchningen i barnens rum är helt kass

 • Eva skriver:

  1) Nordsjö Light & Space
  2) Nordsjö ECO Spackel
  3) Mina barn tycker att det är alldeles för mycket svart och vitt hemma. Om jag vinner har jag tänkt att sätta lite färg på deras tillvaro 🙂

 • smäm skriver:

  1. Nordsjö Light & space
  2. Nordsjö Spackel Eco
  3. Av alla luckor hittills i din fantastiska kalender behöver jag nog den här mest :)) Har haft köpstop i ett år med tanke på ett bröllop jag behövt spara till i USA. Gissa om jag slitit mitt hår då jag inte ens kunna köpa den minsta av färgburkar till väggarna som skrikit "MÅLA MIG". Det finns en hel del det där fina presentkortet kommer att användas till om jag vinner!

 • Rebecka skriver:

  1. Nordsjö light & space
  2. Nordsjö spackel Eco
  3. Trots att vi egentligen inte hade råd kunde vi inte låta bli att slå till när vi äntligen hittade ett passande första hus till vår lilla familj på tre plus hund. Funkis, mysig trädgård och nära Göteborg. Ett presentkort på Nordsjö skulle vara ett hopparuntavglädje tillskott till vår annars ganska deprimerande budget :)!

 • Emma skriver:

  1. Nordsjö Light & space
  2. Nordsjö spackel Eco
  3. Jag skulle hemskt gärna vilja ge något fint i julklapp till mina föräldrar. Jag vet att de är i behov av renovering hemma i huset. Som de flesta vet är föräldrarna och familjen det bästa man har och det skulle kännas mer än bra att få ge bort något stort och fint såhär till jul!

 • Anna skriver:

  1. Nordsjö Light & Space
  2. Nordsjö ECO Spackel
  3. För att jag snart ska flytta hemifrån till en liten etta som har en förskräcklig halltapet. Om jag vinner kommer den snart vara ett minne blott!

 • Kerstin skriver:

  1) Nordsjö Ligth & Space
  2) Nordsjö Spackel Eko
  3) Min 4-åriga dotter Tyra ska få ett större rum – hon drömmer om himmelsäng och det vore ju läckert att måla väggarna i matchande färg!

 • Emma Westerlund skriver:

  1. Nordsjö Light & Space.

  2. Nordsjö spackel eco

  3. Vi har ett förråd och ett allrum som vi verkligen behöver ta tag i. Tyvärr är pengarna slut efter vårt nybygge. Allt kostar ju så otroligt mycket! Jag skulle dock gärna göra i ordning allrummet, som är tänkt att vara barnens tv-rum. Det vore så roligt att få måla och göra lust och fräscht + en väggmålning med mycket färg. Barnen skulle älska det!

 • Emelie skriver:

  1. Nordsjö Light & Space.
  2. Nordsjö ECO spackel.
  3. Ljust och fräscht i all ära, det har gått lite överstyr. Här är vitt överallt och jag börjar längta efter färg, mönster, liv.

 • jessica. skriver:

  1. Nordsjö Light & Space
  2. Nordsjö ECO spackel
  3. Jag är precis i tagen att köpa min första lägenhet! Det är såklart ett stort steg för mig och då bostadspriserna i stockholm inte är direkt låga så skulle det vara perfekt med lite hjälp på traven för att kunna få lägenheten att bli precis som jag vill ha den!

 • Viktoria skriver:

  1. färgen som får små rum att kännas större heter Nordsjö Light & Space.
  2. Nordsjö Spackel Eco.
  3. Tapeter från 1981 som är vinröda med prickar,
  det är så att man sätter i halsen & hickar…
  Vi önskar få ett ombonat arbets- & gästrum.
  nu är det brunt golv & det känns som avskum.
  Färg skulle stora underverk göra,
  jag skulle med glädje penseln föra!

 • 1. Nordsjö Light & Space
  2. Nordsjö Spackel Eco
  3. Vi håller på och ska göra om i barnens sovrum och i vårt sovrum. Vårt sovrum har massor av gamla skruvhål i sig och barnens rum är allt annat än mysigt. Jag går dock från mammaledig till student i vår så pengar har man tyvärr inte alltför gott om så jag håller mina tummar hårt för detta.

 • Lotta skriver:

  1. Nordsjö Light & Space.
  2. Spackel Eco
  3. Vi väntar vårt första barn i början av 2012 och skall till sommaren göra iordning ett rum till barnrum. Då föräldrapenningen gör ekonomin lite knaper hade ett presentkort att köpa färg och fondtapet för varit helt underbart för att den lill* skall få ett fint krypin att sussa sött i.

 • Jeanette skriver:

  1. Nordsjö Light & Space
  2. Nordsjö spackel eco
  3. Det här är en perfekt vinst som jag verkligen behöver! Om tre veckor får jag och sambon nyckeln till vårt hus! Det är mycket som vi vill fixa, men allt får ta sin tid för vi har inte råd att göra allt på en gång. Det som vi gärna skulle vilja göra men som vår budget inte räcker till just nu, är att måla om alla rum på nedanvåningen. Jag håller verkligen tummarna att jag vinner!

  Jag önskar dig en god jul.

 • Anna skriver:

  1: Nordsjö Light & Space
  2: Nordsjö Spackel Eco

  3. Jag har oslagbara argument!!!
  Ge vinsten till en inrednings-tokig student,
  som snart får tillgång till sin skokartong,
  sitt första boende bland förortens betong.
  Skulle älska att botanisera i Nordsjö:s sortiment.

 • Ellen Hansson skriver:

  1) Nordsjö Light and Space
  2) Nordsjö spackel Eco
  3) För att måla om mitt kök. Jag flyttade in i lägenheten som var mörk och sliten 2 veckor innan jul med ca 2 veckor på mig att packa samt välja väggfärg. Fick panik och valde tråkigaste beigevita färg som fanns att hitta. Tänkte bara att den var ljus men trodde inte att den var sååå tråkig.
  Sju år har gått och jag har fortfarande inte lyckats måla om. Jag behöver spark i rätt riktning.

 • Maria Nilsson skriver:

  1. Nordsjö Light&Space
  2. Nordsjö spackel Eco
  3. Vår yngste sons rum som är i skriande behov av renovering. Stackaren har dessutom ärvt rummet av sin storebror så han har inte ens själv valt färgerna. Just nu går det i olika ljusblå toner. Ganska fjantigt om man är 8 år och tycker att de coolaste färgerna man kan ha i ett rum är svart, vitt och grått! 🙂

 • Elwira76 skriver:

  1: Nordsjö Light & Space
  2: Nordsjö Spackel Eco

  3: Jag & min man flyttade till vårt drömhus 2006 och sedan dess har vi ändrat från 1-planshus till 1.5-planshus men allt vad det innebär. Ovanvåningen är helt nyinredd och nu vill vi fixa till "skavankerna" på nedanvåningen i form av att måla väggarna så ett bidrag till färg ifrån Nordsjö Ide & design hade suttit fint!

 • Stämningsfullt skriver:

  1 Nordsjö Light & Space
  2 Nordsjö Spackel Eco
  3 Just nu känns vårt renoverande lite här och var i huset som en "never ending story", så varje hjälp på traven tas mer än tacksamt emot!

 • Linnea skriver:

  1. Fina färgen Nordsjö Light & Space
  2. Nordsjö Spackel Eco (detta hade jag inte hört om innan, kul med produktutveckling på området!)
  3. Eftersom min kille var med i en trafikolycka (han blev påkörd) för lite drygt två år sedan, vilket slog mot både plånboken och energinivån, så har lägenhetsrenoveringen stått stilla sedan dess. Vore så härligt att få ge honom lite uppmuntring så att vi kommer igång igen! 🙂

 • Hanna J skriver:

  1. Nordsjö light and space
  2. Nordsjö spackel ECO
  3. Allt blir så vackert med ECO-spackel det är bara att förstå, ju mer vi spacklar jorden vi sabbar, med ECO, blir det inte så. Åh så vackert med ny färg i köket att sambon inte kan förstå, med vinst från nordsjö så känns det större, trots vår lilla kokvrååå.. (melodi: yeah yeah wow wow med Martin)

 • Veronica skriver:

  1. Nordsjö light and space
  2. Nordsjö spackel ECO
  3. Jag har tid men inte pengar för att få ordning på mitt kryp in.

 • Anna skriver:

  1) Nordsjö Light & Space.
  2) Nordsjö ECO spackel.

  Jag vill vinna detta härliga presentkort eftersom jag går i små, hemliga tankar om att måla om våran träfasad! 😉

 • Emelie skriver:

  1. Nordsjö Light & Space

  2. ECO spackel

  3. Vårt hus bli 100 år 2012 och vi totalrenoverar. Tidigare ägaren hade sänkt taket och när vi nu höjt till originalhöjden på nästan tre meter så saknas tapeter på översta delen. Det skulle passa fint med lite hjälp på vägen.

 • 1. Nordsjö light and space.
  2. Nordsjö spackel ECO.
  3. Ett perfekt pris för mig och min sambo som är mitt uppe i en "extreme home makeover". Dem slantarna skulle komma väl till pass till det kommande barnrummet!

 • Anonym skriver:

  1. Light & Space
  2. ECO Spackel
  3. Vi köpte en helt fantastisk vit mosaik till renoveringen av vårt kök och blev felaktigt rekommenderade att använda en grå fix. Istället för ett ljust och fint kök fick vi ett dassigt då mosaiken förlorade all sin lyster och jag vill bara gråta när jag går in där och påminns om detta. För 3000 kr skulle vi komma en bit på vägen att göra om och få mosaiken vi drömt om.

 • Ylva skriver:

  1. Nordsjö Light & Space
  2. ECO spackel

  3. Det senaste året har varit smått kaotiskt på olika sätt med start av företag osv. Jag jobbar med att göra fint hos andra men kommer inte någonstans hemma eftersom både tid och pengar är- tja- en bristvara. Men jag vet att vi skulle komma lååångt på 3000 så jag hoppas : )
  /Ylva

 • Åsa skriver:

  1. Light & Space
  2. ECO Spackel
  3. Vi köpte en helt fantastisk vit mosaik till renoveringen av vårt kök och blev felaktigt rekommenderade att använda en grå fix. Istället för ett ljust och fint kök fick vi ett dassigt då mosaiken förlorade all sin lyster och jag vill bara gråta när jag går in där och påminns om detta. För 3000 kr skulle vi komma en bit på vägen att göra om och få mosaiken vi drömt om.

 • Hanna skriver:

  1. Nordsjö Light & Space
  2. ECO Spackel
  3. Jag och min 6-åring tittar ofta på SVTs fixa rummet, han älskar programmet. Då och då säger han – "mamma, tänk om vi kunde fixa mitt rum, ta bort allt det vita och bara måla med många fina färger". Det skulle vi göra, han och jag!

 • Stina skriver:

  1. Nordsjö Light & Space
  2. Nordsjö Spackel Eco
  3. Jag och min sambo vill måla alt. tapetsera om två stycken fondväggar som "följde med" lägenheten och som absolut inte ger oss Feng Shui, snarare tvärtom. Vore för oss guld värt att få ett presentkort och med hjälp av Nordsjös produkter och fina inspirerande tips skapa ett boende som vi kan trivas i, längta hem till och känna att vi mår riktigt bra av.

 • Sara Johansson skriver:

  1. Nordsjö Light & Space
  2. Eco spackel
  3. Jag önskar denna klapp för vårat nya hus behöver den sista finishen för att bli riktigt trivsamt! En ovanvåning med sovrum och Lovisens barnrum är halvfärdigt…saknar vägg, färg och garderob. Man blir tokig av att bo i ofullständiga projekt, ju! Varför vänjer sig ändå på nåt lustigt sätt? Vill bli klar! Med lite hjälp går det kanske?

 • Annika skriver:

  1. Nordsjö Light & Space
  2. Nordsjö Spackel Eco
  3. Efter jul, så ska vi renovera vårt slitna kök. Ny köksinredning kostar mycket, så 3000 kr till färg och ny tapet skulle verkligen vara toppen! Då kan jag beställa min drömtapet från Sandbergs.

 • Maud skriver:

  1. Nordsjö light & space
  2. Nordsjö Eco spackel
  3. En omtapetsering av hallen är vad jag vill
  och säkert räcker färgen att köket fräscha till

 • Gabr skriver:

  1: Nordsjö Light & Space
  2: Nordsjö Spackel Eco
  3: Jag har köpt ett renoveringsobjekt i Skåne, som troligtvis kommer att ta resten av mitt liv för att få ordning på… därför skulle jag behöve en extra input i form av ett presentkort från Nordsjö Idé & Design 😉

 • amanda skriver:

  mer besökare ?

  det här är ett väldigt effektivt och bra sätt att fixa det :

  http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=Paam97

  många kramar amanda 🙂

 • Jess skriver:

  1. Nordsjö Light & Space
  2. ECO spackel

  Pistagegrönt, laxrosa och vinrött,
  det är varken läckert, stilrent eller sött,
  det var på ljuva 50-talet,
  som någon gjorde det valet,
  nu är det dags at gå in i år 2012,
  jag vill måla om både väggar, tak och golv!

 • Pernilla skriver:

  1. Nordsjö Light & Space
  2. Nordsjö Spackel Eco
  3. Jag behöver pengarna så att mina föräldrar kan renovera resten av lägenheten (bor kvar hemma). Toaletten och köket är båda klara men sovrummen behöver piffas upp med lite färg. Så länge jag kan minnas har det varit vitt där inne och det börjar bli lite tråkigt.

 • Wow, jag är med!!! 🙂

  1. Nordsjö light and space.

  2. ECO-spackel

  3. Jag vill vinna denna toppen tävling för att jag och sambon köpte en lägenhet som visserligen är ganska nyrenoverad nästan överallt. Utom i vardagsrummet! Annars är allt nytt. Då vi lagt ut mycket pengar på lägenhetsköpet kände vi att vi ej hade råd att fixa vrummet just nu. Och vi tjejer vill ju gärna få allt överstökat på en gång!

  Så jag vinner gärna denna vinst och gör klart vardagsrummet, tipp topp! Så behöver jag ej gruva mig mer och kan njuta till fullo av våran nya lägenhet! (sambon är även utbildad målare, dock pluggar just nu, så jag vet att det kommer bli ett BRA resultat!)

  Kram Emelie
  [email protected]

 • johanna skriver:

  1. Nordsjö Light & Space.
  2. Nordsjö Spackel Eko.
  3. Vi har renoverat vår kolonistuga i 5 år och både pengar samt inspiration börjar tryta. Nu närmar vi oss slutet, men det är fortfarande lite måleriarbete kvar samt en del möbler som behöver fixas. Ett tillskott på 3000kr hade varit pricken över i för att bli klar och äääntligen kunna bara njuta av vår älskade oas i stan.

 • Anonym skriver:

  1. Nordsjö Light & Space
  2. Nordsjö Spackel Eco
  3. Detta skulle vara den perfekta julklappen att ge till min syster! Jag vill Min systers vardagsrum som har stått still mitt i renoveringen i månader nu, pga av företaget hon jobbade för gick i konkurs. Behöver få färg för att äntligen bli klart och så att hon trivs där hemma.

 • Lisa Andersson skriver:

  1. Nordsjö Light & Space

  2. Nordsjö Spackel Eco

  3. Detta skulle vara den perfekta julklappen att ge till min syster!

  Renoveringen av hennes vardagsrum har nu stått still sen hennes arbetsplats gick i konkurs och för att hon ska kunna färdigställa det och trivas där hemma, är det bara lite färg som saknas.

 • Emma skriver:

  1 .Nordsjö Light & Space
  2. Nordsjö Spackel Eco
  3. Det är roligt att göra om och det blir så trivsamt, just nu går pengarna till annat så vore skoj att få det som en julklapp 🙂

 • Jeanette skriver:

  1. Nordsjö Light & Space
  2. Nordsjö spackel eco
  3.

 • Åh vilken härlig utlottning, bara måste vara med i den!!!! Mina svar är:

  1. Nordsjö Light & Space
  2. Norsjö ECO spackel
  3. Ja herregud, vart ska jag börja, kan väl bara säga att vårt hus innebär en OCEAN av göromål, men trots det är det bara sååå charmigt och vi älskar att bo i det! Vi brukar säga att "huset borde vara tacksam" över att vi flyttade hit, och det är nog sant :)))

  Hoppas hoppas hoppas på tur!!!

  Stööörsta kraaaaaaaaaamen aka

  [email protected]

 • Anonym skriver:

  1. Nordsjö Light & Space
  2. Nordsjö spackel eco
  3. Det är dags för vår lilla dotter som är 6 månader att få sitt eget rum. Vi skall därför sätta upp en vägg i vårt allrum för att få till ytterligare ett rum. Skulle vi vinna skulle det bli ett fint barnrum med en härlig blandning av färgerna rött, rosa, vitt och lime!

 • Anna-Karin skriver:

  1. Nordsjö Light & Space
  2. Nordsjö spackel eco
  3. Det är dags för vår lilla dotter som är 6 månader att få sitt eget rum. Vi skall därför sätta upp en vägg i vårt allrum för att få till ytterligare ett rum. Skulle vi vinna skulle det bli ett fint barnrum med en härlig blandning av färgerna rött, rosa, vitt och lime!

 • Susanne skriver:
 • Jennysen skriver:

  1. Den heter Nordsjö Light & Space
  2. Spacklet som är miljövänligt heter Nordsjö Spackel ECO
  3. Jag förtjänar att vinna för att jag tycker det är urtråkigt med inredning och renovering, men efter 5 år i min lägenhet finns det ett behov… det fanns där redan när jag flyttade in. Haha. Så detta kanske vore en kick i baken? 🙂

 • Anna skriver:

  1) Nordsjö Light & Space.
  2) Nordsjö Spackel Eco
  3) Vi skulle behöva de extra kronorna för att kunna fortsätta renovera vårt radhus från 70-talet. Har bott har i drygt ett år nu och kämpar varje dag med de ekonomiska prioriteringar som en renovering innebär 🙂

 • Susanne skriver:

  1) Nordsjö Light & Space
  2) Nordsjö spackel Eco
  3) ta ett rum i vår lägenhet – vilket som helt – och väggarna där behöver både ny färg och/eller färg! Vi älskar färg men har gråvit daskighet!

 • Louise skriver:

  1. Nordsjö Light & Space
  2. ECO spackel från Nordsjö
  3. För att kunna ge det i julklapp till mina föräldrar som alltid ställer upp för mig. Jag är student och hade tänkt bjuda dem på middag, tänk att avsluta med att lämna över detta, vilken julklapp!

 • Lina skriver:

  1. Nordsjö Light & Space
  2. Nordsjö Spackel Eco.
  3. Då jag snart kommer att få prioritera mellan ett nytt fönster till sonens rum eller nya snygga tapeter så kommer det dessvärre sluta med att han får ett nytt fönster. Detta innebär ju också att han får ett helt kalt rum med vita väggar och i min värld är det ganska tråkigt. Lite mer färg åt folket och tapeter till Wiggo! 😉

 • Lina Örner skriver:

  1. Nordsjö Light & Space
  2. Nordsjö Eco Spackel
  3. Till vårt nyinköpta hus finns det inget som behövs mer just nu än färg. Överallt. Färg, färg, färg… Presentkortet skulle vara mer än välkommet!.

 • Bina skriver:

  1. Nordsjö Light & Space
  2. Nordsjö Eco Spackel
  3. 2004 flyttade vi in i en gammal statarlänga från slutet av 1800-talet. Säljaren hade själv målat på 90-talet (gult/oranget/rött laserat eller svampat) och vi spenderade mycket tid och pengar på att få väggarna vita. Sju år och två barn senare är väggarna inte längre fräscht vita… Och vi behöver verkligen allt ljus vi kan få med det lilla ljusinsläppet från våra små spröjsade fönster!

 • L otta skriver:

  1) light&space
  2) ECO spackel
  3) innan vi flyttade in ägnade jag stora delar av sommaren 2009 åt att måla-måla-måla nästan hela radhuset i Nordsjövitt – en favvekulör som vi hade i hela lägenheten före huset. jag hann/orkade nästan hela. kvar är gästtoaletten och gästrummet. fortfarande. för det lilla, mörka, gästrummet låter light&space bra. toaletten vill jag ha i riktigt högblank lackfärg… fix ide. får jobba lite på underarbetet först… min man är tyvärr neurotiskt ohändig

 • Helena Larsson skriver:

  1.Nordsjö Light & Space
  2.Nordsjö Spackel Eco
  3.Efter en spontan"kaffestänksmålningsolycka" på min vita köksvägg är jag i stort behov av FÄRG!!

 • Carro skriver:

  Hej!
  1: Nordsjö Light & Space
  2: Nordsjö Spackel Eco
  3. För jag vill måla om!

 • L otta skriver:

  … äsch tekniken…. om den ohändige mannen skulle jag väl mest säga att jag kan behöva lite extra stöd o pepp 🙂 han kanske kan läsa lite steg-för-steg-guider hos nordsjö och vara till nytta denna gång;)
  L otta

 • Karin S skriver:

  1. Nordsjö Light & Space
  2. Nordsjö spackel eco
  3. Fyra personer på 35 kvadrat, två stora och två små
  vi behöver all hjälp vi kan få
  att fixa till vårt lilla hem
  för vem vet, snart blir vi kanske fem!

 • Marina skriver:

  1. Nordsjö light & space
  2. Nordsjö spackel ECO
  3. Har en hall med omålad bröstpanel som skulle bli så mycket snyggare med färg. Resten av väggen är glasfiberväv vilket är bland det fulaste jag vet. Det är en sådan väv som finns på alla sjukhus och pizzerior. Så det skulle jag bli överlycklig om jag kunde ha råd att köpa några hinkar spackel och bredspackla över alltihop.

 • Jill skriver:

  1) Nordsjö Light & Space
  2) Nordsjö Eco Spackel
  3) Vi håller på att renovera vår Hälsingegård fr mitten av 1800. Nu har vi kommit till uppbyggnadsfasen efter att ha tömt allt på nedre våningen. Det känns otroligt roligt och spännande men också kostsamt så presentkort samt tips å idéer fr Nordsjö och trendenser är och skulle vara såååå himlars välkommet!

 • Maria skriver:

  1. Nordsjö Light & Space
  2. Nordsjö spackel Eco
  3. Vi bor i en klassisk villa från 60-talet, med allt vad det innebär, när de tidigare ägarna inte alltid lagt ner så mycket tid och energi på just underhåll och förbättring. Grunden i huset är väldigt bra, vilket ju är tur, annars hade vi nog gett upp för länge sedan. Vi har kommit en bit på väg, men ännu återstår en hel del. Näst på tur hoppas jag är hallen. Det är så otroligt tråkigt att komma in och mötas av en ruffig, tråkig, sliten hall. Vilket välkomnande!

  /Maria

 • Johanna skriver:

  1. Färgen heter Nordsjö Light & Space.
  2. Nordsjö Spackel Eco som faktiskt är Sveriges första miljömärkta spackel – så himla bra och verkligen på tiden att denna produkt kom!
  3. Vi flyttade in i vår älskade lilla lägenhet för ungefär ett år sedan och började så himla ambitiöst att renovera. Vi spacklade och slipade, målade och kaklade och gjorde klart nästan allt ganska snabbt. Men så tröt både orken och kassan precis på slutsträckan och vi är väl bara minuter från att våra vänner ringer "arga snickaren". Vi skulle bli så himla himla glada över att få lite hjälp med det som återstår, t.ex. skulle våra garderober som är tapetserade med strukturtapet bli vansinnigt glada över att slipas och målas fina och vita!!

  Jag håller tummarna stenhårt!!

 • suss skriver:

  1. Nordsjö Light & Space
  2. Nordsjö spackel Eco
  3.Eftersom vi har nymålat och fint men saknar en stor matta så skulle jag använda pengarna till att köpa en typ stor ryamatta 3,5 x 3,5 m. Det skulle bli pricken över i:et!

 • Anna skriver:

  1. Nordsjö Light & Space
  2. Nordsjö spackel eco
  3. för att vi precis (troligen) ska köpa hus och då kommer pengar verkligen att behövas 🙂

 • Linda skriver:

  1 light and spacce
  2 Eco spackel
  3 37 små kvadrat som skulle behöva ett lyft. Litet nog för mig att klara av men det skulle bli en stor förändring

 • Hej, jag är gärna med och tävlar! 🙂
  Svar:
  1. Nordsjö Light & Space
  2. ECO spackel från Nordsjö

  3. Jag vill gärna vinna för att kunna renovera om hallen i vår lägenhet. Tanken var att vi skulle renovera den när vi flyttade in februari 2009 men än idag är det inte gjort något i hallen. Saken är den att just nu går jag på studielån så att lägga pengar på färg, spackel ect går inte på frågan så nu hoppas jag få vinna så hallen kan få sig ett gott nytt år! 😉

 • Martina skriver:

  1. Nordsjö light & space
  2. Nordsjö eco spackel
  3. Jag ska flytta hemifrån i morgon! och skulle vilja sätta min egen prägel på lägenheten, men är man student finns det bara pengar till hyra, nudlar och en och annan fredagsöl 🙂

 • Lena Eriksson skriver:

  1. Nordsjö Light & Space
  2. Nordsjö Spackel Eco
  3. Sist jag renoverade var när jag flytta in i lägeheten, för snart 25 år sedan. Det behövs både spacklas och lagas både här och där. Med Nordsjö´s färg kan lägeneten få sin forna glans tillbaka och till och med upplevas vara större än vad den egentligen är.

 • Anja skriver:

  KLICKA IN PÅ MIN BLOGG OCH FYNDA SNYGGA PÄLSAR! SÄLJER ÄKTA RÄVPÄLSAR TILL MYCKET LÅGT PRIS. BARA TILL MINA BLOGG LÄSARE. SÅ KLICKA IN PÅ BLOGGEN OCH FYNDA!!

  http://justanja.blogg.se

 • Aniika skriver:

  1) Nordsjö Light & space
  2) Nordsjö Spackel Eco
  3) Min superfixige storebror tar alla sina surt förvärvade slantar och renoverar upp huset till sin familj. Vore kul om tomten kunde hjälpa honom lite på vägen…

 • Maria =) skriver:

  1. Nordsjö Light & Space
  2. Nordsjö Spackel Eco
  3. En ny fas i livet,vår dotter har flyttat och nu ska rummet göras om! Blir ett "eget" data och pysselrum =)

 • Eva-Marie skriver:

  1. Nordsjö Light & Space
  2. Nordsjö spackel Eco
  3. Min 8-åriga dotter väntar såå på sitt drömrum, men som alltid verkar det komma nåt emellan, så pengarna måste prioriteras på annat, men med denna vinst skulle hon få sitt efterlängtade tjejrum. Håller tummarna nu:)

 • Emma skriver:

  1. Färgen heter Nordsjö Light & Space.
  2. Nordsjö ECO spackel är miljövänlig.
  3. Vi har hållt på att renovera vårat hus sen vi flyttade in för 5 år sedan och alla pengar måste gå till det så vi har inte ens råd med julklappar (då kommer jag få två ledsna småsystrar). Men det här skulle underlätta väldigt mycket och vi skulle få julklappar och bråka mindre om vi har lite mer pengar till annat.

 • 1. Nordsjö Light & Space
  2. Nordsjö spackel Eco
  3. FÖr att just nu räcker bara pengarna till saker åt vår lilla son och vi har ett rum som är sådär halvklart!

 • Sigfrid skriver:

  1. Nordsjö Light & Space
  2. Nordsjö spackel Eco
  3. Student og litt "sliten" økonomi. Drømmer om å sette mer farge på tilværelsen!

 • Lotta skriver:

  1. Nordsjö Light & Space
  2. Nordsjö Spackel Eco
  3. Jag älskar färg och att måla, nästan lite som nån sorts terapi för själen. Se snabba resultat och kunna få en helt annan känsla i ett rum. Just nu är det trappen och vardagsrummet på övervåningen som behöver fixas, ska bli kul och ett presentkort hade hjälpt till oändligt mycket!

 • Lina Cronier skriver:

  1. Nordsjö Light & Space
  2. Nordsjö Spackel Eco
  3. I en hyreslägenhet är man lite begränsad i vad man kan få göra om och ej. Men måla och tapetsera får vi minsann! Hade jag vunnit hade jag gjort om sonens lekrum med fräcka tapeter och MYCKET färg!

 • Petronella skriver:

  1. Nordsjö Light & Space
  2. Nordsjö Spackel Eco
  3.För då skulle jag renovera ett par gamla skåp hemma. Dom är fina idag också så det är inte ett akut projekt, men dom skulle kunna bli så mycket finare med lite färg. Så 3000 kr hade gått till något som inte måste göras, men som hade varit himla kul att göra.

 • Sofia skriver:

  1. Nordsjö Light & Space
  2. Nordsjö Eco Spackel
  3. Motivering:
  Med ett presentkort på Nordsjö skulle jag gör om min sons rum
  Så han när kompisarna kommer på besök slipper känna sig dum
  Det skulle även bli ett bidrag till hans fattiga studerande mamma
  Det skulle vara fantastiskt att vinsten hem kamma!

 • Elizabeth skriver:

  1. Nordsjö Light & Space
  2. Nordsjö Eco Spackel
  3. Motivering:
  Vårt vardagsrum är i stort behov av renovering. TV-tittande, bokläsning samt social samvaro sker på egen risk då vårt gamla spänntak riskerar att falla ner vilket ögonblick som helst. Det hänger likt en hängmatta och har en spricka från ena änden till den andra tvärs över rummet. Tapeterna är snart moderna igen, men har förlorat en hel del i lyster under de senaste 34 åren. Och apropå lyster, golvet som en gång var lackat ser numera ut som om det har varit utsatt för en syraattack. Barnens flinka fingrar med kritor har också satt sina spår. Så 3000:- skulle komma väl tillpass hos oss.

 • Josefine skriver:

  1. Nordsjö Light & Space

  2. Nordsjö Spackel Eco

  3. En bild säger mer än 1000 ord sägs det, så om jag bara kunde visa vårt sovrum – det hade varit all motivering som behövs och mer därtill!

 • Annelie Ros skriver:

  1. Nordsjö Light & Space
  2. ECO spackel
  3.Om jag vann skulle jag göra om ivårat sovrumm, då de är en hemsk röd färg sen förra ägaren.De känns inte lugnt och avslappnande.Om sen pengarna räckte, en tapet till köket som har en hemsk gröntapet.
  mvh Anneli Ros

 • Moma/Veronica skriver:

  1. Nordsjö Light & Space
  2. Nordsjö spackel Eco
  3. Jag sitter med hela hemmet nerpackat i flyttkartonger i väntan på flytt. I stället för som vanligt ha näsan i recept, har jag med hjälp av Trendenser hittat massor av inspiration till nya hemmet, bla. har jag kommit på att jag ska försöka måla lite av mina gamla möbler i stället för att köpa nytt så jag har spanat färg och tapeter för att ge den nya (gamla) lägenheten ett lyft med tapeter och färg och nymålade gamla möbler!!

 • Annelie Ros skriver:

  1. Nordsjö Light & Space

  2. Nordsjö Spackel Eco

  3. Skulle göra om vårat sovrumm då de nu har en hemsk rödtapet,lugnet och myset vill inte riktigt infinna sig.Om sen pengarna räckte skulle jag vilja byta den hemska grönatapeten i köket samt måla furutaket vitt.
  Mvh Annelie

 • Folkes mamma skriver:

  1. Nordsjö Light & Space
  2. ECO spackel
  3. För att få ordning på familjens sömn! Vi skulle behöva göra i ordning ett eget rum till vår lilla kille som just nu håller alla vakna med sin egen lilla dygnsrytm…

 • Katarina skriver:

  1. Nordsjö Light & Space
  2. Nordsjö spackel ECO
  3. 3000 kr färg och tapeter skulle hjälpa oss attäntligen göra ett mysigt sovrum, något som alltid blivit eftersatt och som jag saknat. Barnen har fått sina färgglada härliga rum, nu är det päronens tur! Hjälpen skulle vara extra välkommen nu pga föräldrapenning som inte tillåter renovering just nu.

 • Britta skriver:

  1. Nordsjö Light & Space
  2. Nordsjö spackel eco
  3. Efter 8 års slitage i vårt lilla hus är det dags igen. Nu i vinter målar vi om hela övervåningen, tak och väggar. Tänk vad fantastiskt om den skulle kännas större efteråt …

 • Nora skriver:

  1. Nordsjö light & space
  2. Nordsjö spackel eko

  3. Vi skulle flytta och såg fram emot det i sex månader innan de vi skulle byta med drog sig ur i sista sekund. Och nu sitter vi i vår lite för lilla lägenhet för den familj vi ska bli eftersom vi väntar barn (beräknat idag!). Vi skulle verkligen behöva lite ny färg och pepp i vår lägenhet!!

 • Emelie skriver:

  1. Nordsjö Light & Space
  2. Nordsjö Eco Spackel
  3. Jag önskar att jag som många andra här inne hade ett hus att renovera på. Eller en vettig lägenhet. Nu trängs jag istället i en liten hyreslägenhet som jag knappt har råd att bo i, lider av stressrelaterad depression och ångest, är arbetslös och önskar jag hade något att fly till, att göra. I somras påbörjade jag därför ett projekt på min farmors gård i en miniby i västebottniska inlandet. Där står en liten stuga på 22 kvadrat som inte är renoverat sedan 40-talet. Väggarna måste tätas så innerväggarna kommer att försvinna och jag ska ta fram det obehandlade trägolvet under plastmattan som lades som skydd på 70-talet (enda ändringen). Min farbror som jobbar som snickare hade spånskivor till halva väggarna. Eftersom jag gör detta på nollbudget, som ett utmanande projekt och för att jag inte har råd med annat så kommer det inte att bli färdigt under 2012. Hade jag vunnit detta presentkort hade det hjälpt mig på följande vis

  – Jag hade haft mer motivation till att betala pengar för väggarna.
  – Jag hade haft något jag älskar att göra under tiden jag är arbetslös.
  – min depression lindras när jag gör något jag tycker om
  – jag och resten av min släkt hade haft en tillflyktsort och en gäststuga att bo i.

  Så snälla snälla Jultomten – detta är vad jag både behöver och vill ha!
  God Jul!

 • Pia Tverin skriver:

  1. Nordsjö Light and Space
  2. Nordsjö Spackel Eco
  3. I takt med att familjen växer (nu blir vi snart fem) måste även vårt hus växa. Det vore underbart att få skapa ljus och rymd med härliga färger i de små rummen våra små tjejer ska växa upp i!

 • Marie skriver:

  1. Nordsjö Light and Space
  2. Nordsjö Spackel Eco
  3. Vi skulle behöva renovera måla om vårt vardagsrum. Vår lilla treåring, då två-åring, lekte konstnär en dag och prydde vår vita vägg med huvudfotingar och andra artistiska tolkningar. Försök få bort kulspetspenna från en vit vägg…

 • Anonym skriver:

  1. Nordsjö light and space
  2. Nordsjö Spackel eco
  3. "mitt hem är min Borg" detta uttryck stämmer perfekt hemma hos mig. Jag älskar mitt hem o jag älskar att vara, fast att jag är extremt social!!! O även älskar att träffa människor!! En perfekt kombo är därför att bjuda hem vänner o gärna nya sådana så får jag en perfekt mix!! Hur som, mitt kök är superfint o mysigt, men tyvärr ganska mörkt!! Där hade light and space kunnat göra underverk (har såklart sett reklamen!!). Även mitt kreativitets rum hade behövt en makeover med roliga, inspirerande tapeter så att jag o mina syskonbarn verkligen kan kreera där inne!! Håller tummarna för detta kanon pris!!! Tack o mvh Lisa S i H viken

 • Lisa S skriver:

  I min iver att hinna få in inlägget i tid missade jag att skriva mail adress!! OCH det skall stå "jag älskar att vara hemma"!!! Mvh Lisa S

 • Madeleine skriver:

  Jag är gärna med och tävlar. 🙂

  1: Nordsjö light & space.
  2: Nordsjö spackel eco.
  3: Jag och min sambo flyttade till större för ett par månader sedan, har dålig ekonomi och hemmet ser fortfarande väldigt opersonligt ut då pengarna har fått läggas på annat. Det vore en fantastisk vinst att kunna unna sig något till hemmet, jag älskar ju trots allt vårt lilla hem. 🙂

 • veronica skriver:

  1 Nordsjö Light & Space
  2 Nordsjö Spackel Eco
  3 Huset vi bor i köpte vi för snart 5 år sedan. Innan bodde vi i lägenhet och vårt liv var i kaos, många år av barnlöshet och den ena graviditeten efter den andra stannande av på tok för tidigt. Livet var svårt. Vi köpte detta hus och sedan första start har livet inte varit enkelt son husägare, men redan första månaden var vi gravida och eftersom vi arbetade med huset och trädgården fanns nu även annat i mina tankar än bara graviditeten. Nu på snart 4 år har vi fått två underbara fina barn. Som har fina och renoverade rum. Men vårt sovrum är inte stiligt på något sett. Färgen på väggen är vinröd och de tidigare ägarna har slarv målat över en vit tapet, så den vinröda färgen ligger över tak och golvlister och en stor reva på 1 meter är bort riven som idag göms av en garderob. Nu känns det som om det är vår tur att få sova lite fräscht.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.