Annons

Shelf portraits

Patric Söderberg som ofta plåtar bilder till IKEA Livet Hemma har massor av ögongodis i sin portfolio. Och jag har märkt att han ofta tar bilder på bokhyllor och boktravar. Det finns många exempel det. Lite som shelf portraits. Men jag gillar’t. Jag tycker det är kul att kolla in vad folk väljer att ställa fram (och att läsa) för böcker. Har du några du hellre visar än andra? Vilka är dina bästa skrytböcker?

Foto: Patric Söderberg

Kategorier:

Kommentarer

 • Frida skriver:

  Jag gillar min LV cityguide, och min specialutgåva av nationalencyklopedin – båda gör sig fint i bokyllan eller på soffbordet eller var som helst:) Sedan älskar jag ju alla mina inredningsböcker, både för det yttre och för innehållet:)

 • Jamie says dream skriver:

  Jag har mycket "skrytböcker" när det gäller skönlitteratur, har läst litteraturvetenskap och böcker har alltid varit viktigt för mig. Bokhyllorna är proppfulla, och det samlas bokhögar lite överallt. Men snygga "soffbordsböcker" har jag ont om…

 • Susanne skriver:

  Mina skrytböcker är helt klart alla mina virk-, stick- och pysselböcker. Plus att jag har miljarder böcker om hur man bakar muffins.

  Det är en märkvärdig samling om Du frågar mig. 🙂

 • Johanna B. skriver:

  Blev nyfiken på en av titlarna i traven och hittade den här. Galet fin!
  http://www.bokus.com/bok/9789171261649/from-back-home/

 • Matilda skriver:

  Playing with books av Jason Thompson. En bok med papperskonst av böcker i olika former och beskrivningar på hur man skapar fina saker av böcker. Väldigt vacker och inspirerande.

 • Anna-Karin W skriver:

  min finaste skrytbok är "Svenska fyrar" för de fantastiskt vackra fotografierna som finns där!!

 • anna skriver:

  haha, jag har en skrytbokshög med criminal profiling, sex and the city, crime scene investigations, en stenålders skitrolig "hemmfru-etikett"-bok från mormor, anthony kiedis från red hot chili peppers självbiografi, 365 sex positions, criminal psychology, 100 skräckfilmer du måste se, och så vidare. den speglar min personlighet rätt bra!

 • Ullabella skriver:

  ÄLSKAR att snoka i folks bokhyllor! Jag har flera deckare jag inte läst, BL a med Leif GW för att han är frän o andra nya "fina" deckare….PINSAMT! (men jag tänker läsa dem….nån gång????

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *