Annons

Schack matt

Efter en vecka där jag våndats deluxe och till slut fattat ett stort och viktigt beslut (som jag antingen kommer jubla åt eller slita mig skallig över, på sikt) så har den här helgen ägnats åt hemmahäng. Galore. Som tidigare nämnts; adventspyssel och lussebullsbak. Men också skogspromenader med tänk och soffsurfande via Ipaden med återkommande besök hos sajter som ger energi. Hannah’s är en av dem. Liksom nyfunna Scandinavian Deko och Bodie & Fou. Triss i inspirationsmässig schack matt.

Foto: Scandinavian Deko, Honeypieliving, Bodie & Fou

Kommentarer

 • tinajo skriver:

  Jag har blivit ganska förälskad i vår iPad – för det första har den apelsinfärgat smart cover vilket gör mig glad, för det andra är den ju grymt behändig just när man vill slappsurfa. Fina grejer det! 🙂

 • Mia skriver:

  Trevlig första advent på dig Frida!

  Kram

 • Natta skriver:

  Hej fina du! Kika gärna in på min nystartade blogg där du kan läsa om allt möjligt men framförallt om hälsa, mode, tankar och funderingar, musik och givetvis eftertraktade skönhetstips! 🙂
  Ge den ett försök kanske fastnar du, enjoy!

 • sarah skriver:

  Hejsan! Jag inspireras verkiligen av dina bilder! Så himla fina!

 • mymic skriver:

  fy vad snyggt!

 • Darn. Love the pic of the black macaroons! Gorgeous. x

  Audrey

 • Hejsan!
  Tänk att svart och vitt alltid känns rätt trots att man längtar efter färg ibland. Jag blandar svartvita marimekko kuddar i vit soffa med svart/grå cashmere pläd med mönstret "livets träd" för att att få lite mys i höstmörkret 🙂
  Lyktor kan man ju ha i rött för julstämningen …

 • Petra Liuski skriver:

  Låter som om du haft en bra helg efter beslutet 🙂 Ibland behövs det lite må-bra-tid i lugn takt. Ja, du vet ju att jag hade en sådan helg också. Det laddar batterierna på ett helt annorlunda sätt än en må-bra-helg med fart. Båda är bra – men vid olika tillfällen.

  Älskar bilden du hintat på de svara macaronerna!

 • Josefin skriver:

  Är hemskt nyfiken på vad det är för stort beslut du fattat, när får vi veta det? Fina bilder som vanligt 🙂

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *