Annons

Kärlek och vansinne

Man har ju hört talas om udda extremfall av liknande karaktär. Folk som köper en ny espressomaskin till köket, som inte passar till kaklet som måste bytas, och sen passar det nya kaklet inte med skåpluckorna, och sen är det ju lika bra att byta bänkskivan. Och då kan man lika gärna lägga nytt golv också. När man ändå håller på. Exakt den formen av delirium drabbas jag av när jag ser Mark Edens Schooley lamp. Den kan få mig att, tja… Vilja spontanköpa en lägenhet jag var på visning av igår. Trots att den egentligen har knasig planlösning. Bara för att komma åt den perfekta matsalen, med den perfekta utsikten – där det här lilla tygstycket skulle hänga. Helt. Perfekt. Men så lyfter jag blicken, ruskar tag i förnuftet och försöker bli kompis med förståndet. Joråsåatteeh. Lite så, håller jag på. Just nu.

Foto: pressbild Artilleriet

Kategorier:

Kommentarer

 • Petra Liuski skriver:

  Härligt med impulser ändå! Att får drömma och leva ut sin passion – om än bara i fantasin – det ger energi.
  Spännande formgivning på lampan!

 • Anna skriver:

  Nja gillar inte lampan men en "kotten" hade gärna fått flytta in i den lägenheten =)

 • Malin skriver:

  Nä, den här gången delar jag inte din kärlek 😉

 • Åh! Älskar den där lampan. Kärlek 🙂

 • annajohanna skriver:

  Visst är det härligt att få dagdrömma lite!

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.