Annons

Grafisk adventskalender för vuxna

Varje år slår triljoners föräldrar knut på sig själva för att hitta på hemmagjorda adventskalenderlösningar med 24 överraskningar till sina barn. Här är ett alternativ till alla er mitt-emellan krogliv och familjebildarfasen. En vuxenkalender för den som vill överraska sin partner eller hitta på något kul till ett syskonbarn. Svart botten av kartong och 24 numrerade stuvbitar av designtyger som döljer lika många hälsningar, presentkort och annat omtänksamt. Fint pysslat av Minna Jones på finska deko.

Foto: deko

Kommentarer

 • julia skriver:

  så fin!:D

 • Annika skriver:

  Jättefin! Maken får gärna ge mig en sådan kalender med små överraskningar. Eller kanske borde jag ge honom en? :)Sonen fick en Lego-kalender. Bästa tänkbara kalendern till honom. Och så enkelt det blev för oss. 🙂 Kram

 • Anonym skriver:

  Hej, ville bara önska dig en fortsatt trevlig helg, och hoppas du har haft en bra dag!
  Kram & God natt! 😀

 • vita_margarita skriver:

  Snyggt. Som ofta är det enkla det bästa.

 • pessys skriver:

  Så härlig bloggen din är! 😀 Hoppas att allt är bra? Kramaar!

 • Lisa skriver:

  Tips är annars 24 olika öl till karln sin. Lite provsmakning sådär.

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *