Annons

Mera modestilleben

Igår var jag i Stockholm på mötesrace hela dagen. Jag passade bland annat på att säga hej till den här tjejen eftersom jag hade vägarna förbi hennes kontor. Och vilket kreativt sådant. Klickar man sig genom Carolines blogg eller Ipadmagasin kan man faktiskt få sig ett och annat mode-inrednings-stilleben till livs. Lite svensk Coveteur light.Själv har jag fått en om möjligt starkare hang up på Celinés fina Boston Bag i ljust skinn sedan det här fotot fastnade på näthinnan. Eehrm… Niklaaas, snart är det jul.

http://trendenser.se/2011/february/trendenser-goes-coveteur.html
Foto: skärmdumpar lånade från Carolines mode

Kategorier:

Kommentarer

 • Designbird skriver:

  Vi har likadan smak när det gäller väskor ser jag. Boston bag står högt på önskelistan. Stod och klämde på en nu när jag var i New York, fick slita mig ifrån den…

 • Seventeendoors skriver:

  Jag veeeet, den står på min önskelista också.. men jag är inte så kinkig, anything from C works.. 🙂
  Ha en trevlig helg!!

 • Itzi skriver:

  Absolutely right, Caroline´s blogg is an inspiration for me week after week. She has a great eye for fashion.

 • Martina skriver:

  Älskar carolines blogg! 🙂

 • Lowi skriver:

  Hej!
  Tänkte kolla om det fanns möjlighet att du kunde göra en tävling där man kan vinna valfri ring ur min höst/sommarkollektion(även ha med bilder på ringarna som jag mallar över. Och kanske även länka till min blogg så man kan gå in & kika och få lite mer info om den som gör ringarna?

  Lowi 🙂  

 • Marie skriver:

  Hej

  Har du någon aning om vart man kan beställa väskan?

 • Julbloggen skriver:

  Hej! Gillar du julen? Besök isåfall min mysiga julblogg! Där skiver jag om allt som har med julen att göra.

  Gillar du inte julen ber jag om ursäkt för min kommentar!

  Mvh Elin – Julbloggen

 • Lina skriver:

  Superfin blogg! Tack för tipset! Vilka bilder hn tar.

 • Åh, den väskan är bekant! Svärmor har precis inhandlat en sådan, men inte visste jag att den var så populär. Har sett den på ett flertal bloggar senaste veckan. Håller tummarna för att den dyker upp i ett av dina paket om ett tag då. 😉

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *