Annons

Sara Sandström

Via en kollega på kontoret fick jag nys om Göteborgstjejen Sara Sandström i samband med ett annat helt ”obloggigt” projekt. Men, efter att ha kikat runt i hennes portfolio kan jag inte låta bli att skriva en rad om hennes fina akvareller här på trendenser. Kanske något att kika närmare på om du är på jakt efter unik väggkonst? Webbshop har hon också. Jag fastnade för hennes stilleben av vattenfärger.

taveltips
Foto: akvarellmålningar signerade Sara Sandström

Kommentarer

 • Vad roligt att du lyfter fram henne Frida, hon är verkligen jätteduktig! Jag har sneglat på hennes konst tidigare, och för mig tog det ett tag innan jag insåg att det målat… 🙂

 • Thaikalle skriver:

  Gillar akvarellmålningar.Hoppas hitta någon som kan göra en på mina apor

  Thaikalle

 • johanna skriver:

  Anmäl dig till dagens blogg & få chansen att öka din besökarstatistik med flera hundra! :* Puss!

 • Åååå jag som är så svag för såntdär!

 • Johanna skriver:

  Duktig tjej, Att klara av att göra såhär detaljrika stilleben i akvarell. Blir det fel med akvarell så blir det fel. Superfint!

 • Hej Frida! Du skrev tidigare att du trodde papper i inredning och dekoration och papperskonst var the next big thing. Jag har alltid älskat papper då jag är formgivare och nu tänkte jag ge mig på att göra ett julpyssel med gamla pocketböcker och tidningar. Lite återvinningspyssel om man så vill. Vad tycks? http://hellysjul.blogspot.com/2011/10/gran-blir-tidning-blir-gran.html
  Ha det bäst!

 • Hej Frida! Du skrev tidigare att du trodde papper i inredning och dekoration och papperskonst var the next big thing. Jag har alltid älskat papper då jag är formgivare och nu tänkte jag ge mig på att göra ett julpyssel med gamla pocketböcker och tidningar. Lite återvinningspyssel om man så vill. Vad tycks? http://hellysjul.blogspot.com/2011/10/gran-blir-tidning-blir-gran.html
  Ha det bäst!

 • tre tjejer skriver:

  http://projektpoland.blogg.se/
  Följ oss på vår resa för att hjälpa ett barnhem!

  Hjälp oss hjälpa andra!

 • Louise Svensson skriver:

  Otroligt tjusigt. En verkligt ypperlig julklapp – till sej själv eller andra.

 • Nissan skriver:

  Jättefina. Måste kolla in webshoppen!

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *