Annons

Penseltavlor

Jag tycker mig ha snappat upp ett nytt fenomen i bloggosfären, på Pinterest, på Flickr, i hemma-hos-reportage och bland Hemnetannonser. Den naiva penseldragstavlan med till synes planlösa färgstreck (företrädesvis svarta), gärna huller om buller och öppna för tolkning av betraktaren. Är det en ny massvurm månne? Ganska fint, och enkelt att göra själv. Den här är lånad från Bjurfors.

Foto: redigerad objektsbild från Bjurfors i Malmö

Kategorier:

Kommentarer

 • Kan inte min stil av konst. Men ändå skulle jag stanna upp och titta på den en extra gång.

 • Absolut så. Och det är garanterat ett sådant där projekt som ser väldigt enkelt ut, men som i själva verket är himla svårt för att få till de rätta effekterna. En färgstark konstnär som får till det – http://webshop.modernamuseet.se/sv/nyheter/utan-titel-2007

 • Anonym skriver:

  Nja…?

 • Häftigt. Tror jag ska göra en i rosa 🙂

 • Katia skriver:

  Hej hoppas du har haft en bra dag:))
  Kram:))

 • Michaela skriver:

  Jag älskar faktiskt den här typen av konst och har gjort några sådana tavlor själv. Tycker om att färgen får spela så stor roll och att det blir en så intressant form.. en ny form 🙂

 • Niklas skriver:

  Vilken bra & inspirerande blogg du har. Hur har jag kunnat missa den här?

 • Lowa skriver:

  Jättefin blogg!
  Jag har just nu en giveaway tävling där du kan vinna en inramad illustration av dig själv. Om det låter intressant kan du gå in och kika här: http://dubbelveillustrations.blogg.se/2011/october/giveaway-tavling.html#comment

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *