Annons

Två fin(ska) tidningstips

Med mig i väskan från Helsingfors följde bland annat de här två pappersgodisarna. Finska Plaza Koti och favorittidningen Deko. Har du den senare i en välsorterad affär i närheten så rekommenderar jag köp. Stylisten Susanna Vento är med i ett stort hemma-hos. Här kan du se hennes kök.

Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Vicke skriver:

  Tack för tipsen jag som har bara 5 min resa över till Finland ska minsann köpa med mig en tidning nästa gång jag åker över dit och handlar finsk mat 😀
  Kram

 • jenny skriver:

  Har hört talas om båda. Riktigt bra verkar de vara.

 • Nina skriver:

  Älskar båda tidningarna, dock är deko. min absoluta favorit.

  /Nina
  PS har du köpt även den lilla från Pia Wallén

 • Hannasvirrvarr skriver:

  Deko är också en av mina absoluta favorittidningar!

 • Maria Westerlund skriver:

  Ja Deko är bara sååå bra och deras Susanna Vento likaså.Synd bara att finskan är så förbaskat svårläst.

 • sanna♥ skriver:

  skulle vara jätte snällt om du ville lyssna på detta inlägget då jag sjunger. Det är första gången så jag skulle verkligen uppskatta om du skrev vad jag kunde gjort bättre eller om jag är dålig eller om jag är bra.
  Direktlänk:
  http://ananaskiwi.blogg.se/2011/september/jag-sjunger-en-bit-av-who-you-are.html

  kram

 • jelena skriver:

  vad är det för fint typsnitt du använt på bilden?

 • sofia skriver:

  Jag vill gärna också veta vad typsnittet heter som du använt på bilden!

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *