Annons

Gör en egen bokhylla

Minns ni inlägget från Formexmässan, där jag visade en bokhylla gjord av IKEA’s boxar PRÄNT? Här finns en enkel beskrivning på hur man kan göra en liknande själv. Köp så många lådor du behöver (de kostar bara från 89 kr styck!) och välj gärna olika format så att du skapar ett oregelbundet intryck. Lyft av locken, måla insidorna i olika färger, stapla fram valfri form, kläm fast på bredden och på höjden. Klart! Kanske ett kreativt helgprojekt att inspireras av, om du har tid och behov?

Bokhylla gör det själv inspiration ideer inredningsblogg trend trärent
Foto: IKEA Livet Hemma

Kategorier:

Kommentarer

 • Lina skriver:

  Smart idé!

 • Malin skriver:

  Otroligt kul idé. Tål att tänkas på. 🙂

 • Johanna B. skriver:

  Jättefint!

 • Hanna skriver:

  Fiffig hylla nu blev jag genast sugen på att göra en variant av denna i mitt blivande arbetsrum. Behov finns, men tid? Njae… Ha en trevlig helg!

 • Nina Andersson skriver:

  Säger som ovan, varför har man inte mer TID?!

 • ES skriver:

  Kolla in Lindex skyltning på Kungsgatan! De har anammat idén!

 • Susanne skriver:

  Jag har använt mig av dom lådorna i min dotters rum när jag bytte inredning i våras. Jag har tapetserat inuti dom, jättesnyggt!

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *