Annons

New Näver

Finska stylisten Susanna Vento har slagit till igen. Kollade precis in portfolio i ett annat ärende och fick syn på dessa bilder, fixade för Housing fairs i Kokkola 2011. Så många fina att jag omöjligt kunde välja. Därför kräks jag nu ut årets kanske årets längsta bloggbildsvep. Hittills. Förälskade mig ju genast i hennes stylingidé med näverkorgar, som syns på det första fotot. Jag dör nästan en smula. Så otroligt fint.

Foto: Kristiina Kurronen och styling Susanna Vento

Kommentarer

 • Gillart!
  Snodde med mig några näverkorgar från min mamma i våras… Var visst fulla med mössor och halsdukar så snart upptäcker de nog…

 • Tant Johanna skriver:

  Men guuud så snyggt med näverkorgarna! Jag tror att jag dör lite granna jag med.. Ska förresten genast springa och köpa ett ex av nya Elle, kan man ju bara inte missa 😉
  Kramar Johanna

 • Maria Westerlund skriver:

  Ja vår finska Susanna gör alltid så fina jobb! Underbart med den Muutoinspirerade hyllan men på finskt nävervis. Vad kul att du gillade mina bilder på kjedjorna. Gladde mig! Själv är jag som fastkedjad i dem och det du såg var faktiskt mina gardiner: http://miawinredning.blogspot.com/2010/10/arabia.html
  häls. miaw/åland

 • Lina skriver:

  Underbara bilder!!! Vilken känsla. Kärlek och finsk sisu!

 • Maja skriver:

  Arbetsrummet föll jag för. Fast så där rent och vackert skulle det aldrig kunna se ut om jag huserade där.

 • Designbird skriver:

  Jag som varit besatt av neon hela sommaren önskar nu att neonsladden "fanns i en butik nära mig"…
  /Camilla

 • Fridasfina skriver:

  Så snyggt och friskt och finskt! Älskar allt och särskilt bollarna på bild nr.3..

 • vita_margarita skriver:

  Arbetsrummet var underbart. Sparade bilden för inspiration, håller på att inreda mitt eget just nu.

 • Mona Nilsson skriver:

  Hejsan
  Vart kommer bokhyllan ifrån? Vill gärna veta det så jag kan göra ett inköp!Kramis

 • Eve skriver:

  Bokhyllan är av Johannes Nieminen. Mer information här:

  http://niemisen.fi/gallery.php?id=3

 • Att jag inte såg "korg-hyllan" innan sommaren! Då hade jag sprungit efter sånna på alla loppisar jag var på. Helt magisk idé. Är det spännband man ska använda runt om tror ni? Det finns en liknande hylla med cirklar som går för en saftig peng i fina butiker. Tror det är spännband runt och kradborre runt cirklarna, inte helt säker.

 • Daniel skriver:

  Hej, Underbara bilder! Ska definitivt kolla in hennes arkiv, tackar!!

 • Cecilia skriver:

  Hej Frida,

  Undrar om du vet vad trästolarna på bilden längst ner heter och kommer ifrån?

 • Marie skriver:

  Cecilia, det ser ut som Arka från Stolab, Svenssons i Lammhult säljer dessa.
  Kolla in glödlampan som hänger i neonsladden i den andra bilden uppifrån. Den finns att köpa hos mig! Den är verkligen supersnygg.
  http://www.aschebergsgatan24.se/kategorier/belysning/plumen-001-lagenergilampa.html

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *