Annons

Mera inredning till barnrum

Jisses vilken flodvåg av frågor det förra inlägget skapade. Beware mailboxen. Det verkar finnas ett uppdämt behov av inspiration till just barnrum. Jag hinner inte göra ett mastodontinlägg på det temat nu, men ett tips så länge är att gå in på Weekday Carneval, som bloggar alldeles magiskt fint om inredning för små. Jag är förtjust i hennes vimpel version 2.0. Sydda cirklar. Ett hösthelgspysseltips!

barnrum inredning vimpel
Foto: lånat av bloggen Weekday Carneval

Kommentarer

 • smäm skriver:

  Fy vad fint. Blev jättesugen på att göra en fin bollvimpel till sonens rum 🙂

 • Johanna B. skriver:

  Åh grymmesnyggt!!

 • runda saker på rad är fint!
  jag tovade mina.
  http://solrum.blogspot.com/2011/07/tusselitova-bolleriboll.html
  grattis fru ramstedt, förresten!

 • Tess skriver:

  Grymt! Väntar ju en liten i november, men det dröjer ju ett tag innan jag behöver inreda rummet.

 • Lovin' it! Känsla av cirkus, godis och lek. Fram med symaskinen!

 • Anna H skriver:

  Jag gjorde en likadan fast med cirklar klippta ur ganska tjock filt i olika färger. Sen bara plockar man upp dem på måfå ur påsen och syr rakt över. Klart på 10 min och blev superfint över sonens säng.

 • stina olsson skriver:

  fint med inredningstips

 • Maja skriver:

  Jättefin vimpel. Bra tips!

 • Jeanette skriver:

  Ja va kul med mer barnrumsinredning – det är mitt bloggfokus… för det mesta!! Även jag pysslade en cirkelformad pappersvimpel av mönstrade rundlar i vintras, enkelt o fint!

 • Bee Thalin skriver:

  Åh, tack för den! Nu fick jag massor av inspiration till min nya fotostudio!! Inte behöver det kosta mycket heller 😉 Toppen!
  Tjingeling!
  Bee, http://www.beethalin.se

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *