Annons

Ljust och fräscht

Visst faller stilen rakt ner i den välplogade ljus-och-fräscht-fåran men jag struntar i raljerandet och konstaterar att jag skulle kunna tänka mig en frukost i det här köket vilken dag som helst. Snacka om ljusterapi. Jag gillar också hur den brokiga gardinen bryter av den i övrigt så återhållsamma inredningen.

Foto: nytt objekt till salu hos Stadshem i Göteborg

Kategorier:

Kommentarer

 • Karin skriver:

  Otroligt fint.. Fräscht med det blå i bakgrunden!

 • Madelene skriver:

  Man blir ju rätt trött på allt raljerande också.

  Tycker att du gör helt rätt som håller fast vid att visa det du inspireras av, ljust och fräscht eller ej!

  Otroligt snyggt förresten. Undra hur länge vi ska se Eames-stolarna i var och varannan annons? Jag älskar dem visserligen fortfarande och undrar om jag någonsin kommer tröttna, men som du skrev tidigare är annonserna extremt (ovanligt!?) likformade just nu.

  Kram till dig!

 • Erica skriver:

  bara älskar lampan! Är den en FLY från Kartell eller är det en liknande som påminner?

 • Ingrid skriver:

  Gillar bordet. Påminner om barndomen 🙂

 • Veronica skriver:

  Riktigt fräscht =)

 • Tina Dalemo skriver:

  Fullkomligt älskar taklampan! Och stolarna! Ett riktigt fint kök.

 • Ida skriver:

  Jag tycker att 'ljust och fräscht' håller än…=)Varför ska något bli opoulärt bara för att många gillar det?!
  Någon som vet vad tyget i köket och sovrummet kommer ifrån?

 • Anna F skriver:

  Jättefint, förutom den svarta kakelfogen

 • S skriver:

  Ida: Tygerna hittar du hos Marimekko (Kanteleen kutsu och Pakkanen heter dom).

 • Hanna skriver:

  Supersnyggt! Det enda jag inte gillar är det mörka mellan kakelplattorna, känns smutsigt.

 • Henrik Nordell skriver:

  Det var ett väldigt vitt kök. Men jag gillar kontrasterna mellan det vita och det svarta och träet. Den kupade lampan är också snygg. Ser ut att ge ett bra ljus över hela bordet.

 • Även om jag personligen är lite emot hela det "ljus och fräscha" så måste jag erkänna att det här faktiskt så ut som just det. I en positiv mening. Lite mer trä bara och inte vita golv så hade det fallit mig ännu mer i smaken. Helt klart trädetaljer och det skarpa blåa som lyfter upp ett annat väldigt vitt rum. Gillar bänken med fårskinnspläden. Skulle gärna ha en fin gammal kökssoffa målad i någon skarp färg som rött eller gult i mitt eget kök. Tipsade om lite fräschör på förstasidan på SocialaMedier.se också. 🙂 /Linda

 • in my house skriver:

  Hej Söta du…. Malin "Minta och Karin va i Butiken idag, och M sa att du kommer hit nästa vecka, då kom jag på ditt mail. som jag helt har slarvat bort! Tyvärr blir det ingen reklam, för jag har precis gåt med i lantliv tidning. Men tack ändå för att du tänkte på mig!!!!
  Ha en skön tid ute i solen =)

  Kram josse

 • Lucifer skriver:

  Det verkar som om hela bloggsfären fick en kniv i hjärtat iom Lindström & Schyfferts show, som är mycket sevärd. Det är ju trtos allt ni som har skapat trenden. Så var lite stolta istället. Och gör inte som arkitetkerna som aldrig vill bo i det de skapat. Om du vill ha ljust & fräsch och dessutom lite charmigt sekelskifte, måste du dock lämna framsidan och flytta till ljust och fräscht huvudstad. Välkommen till min del, Vasastan i Stockholm.

 • de5 skriver:

  Tyget är superfint. Vet bara inte vart man skulle ha det men det är fint. Kanske skulle sy kuddar av det??? eller en tygpåse? Hmmm. Fin i alla fall.
  Hälsningar från de5

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *