Annons

Triss i favoriter

Den här bilden inkapslar tre av mina hang ups just nu. Marmor, grått krulligt fårskinn och Ola Wihlborgs fina code basket från Asplunds i mjölkvitt. Och en fungerande öppen spis, men den kategorin önskemål är lite svårare att justera utan flytt så därför nöjer jag mig med att lista en triss.

Foto: Micke Dubois och pressbild från Asplunds

Kategorier:

Kommentarer

 • Annika skriver:

  Code basket hör till mina absoluta favoriter. Superfin! Inget man tröttnar på – någonsin. 😉

 • Stämningsfullt skriver:

  Jag vill också ha korgarna från Asplunds! SÅ fina och användbara!

 • Anonym skriver:

  Fantastisk triss! Helt i min smak.

 • Pella skriver:

  Åhh – fantastisk triss! Helt i min smak.

 • Pella skriver:

  Åhh, vilken toppentrio – helt i min smak!

 • Pella (igen) skriver:

  Sorry för triss i kommentarer… seg uppdatering här… 🙂

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *