Annons

Mitt bröllopskollage

I veckan svarar jag på dukningsfrågor i samarbete med Iittala/Fiskars som sponsrar TV4’s stora programsatsning Fyra Bröllop. Passa på att ställa frågor till mig via deras webb, eller låt dig inspireras av det mood board som jag själv har satt samman inför planeringen av mitt och Niklas bröllop senare i sommar. Nedan är ett smakprov, du hittar alla bilder om du klickar här. Eftersom vi ska gifta oss i min hemstad Umeå blir temat inte helt oväntat Björkarnas Stad och huvudfärgerna vitt, grönt och svart.

Foto: inspirationskollage med bilder från b la Brides.com, Ruffledblog och Jesse Leake

Kategorier:

Kommentarer

 • Tess [CityChic] skriver:

  Vackra bilder.
  Grattis vad roligt att ni ska gifta er, det kommer bli ett riktigt fint bröllop.

 • Vad fint det ser ut jag kan bara ana om hur fint ert bröllop kommer att vara! Såg också att du sagt upp dig för att jobba med Trendenser på heltid. Så roligt! Grattis!
  Emmelie

 • Lina skriver:

  Tjusiga bilder! Gillar kjolen på det första fotot!

 • Stämningsfullt skriver:

  Grattis! Vad roligt att ni ska gifta er!
  Otroligt vackert mood board du har gjort, det hade jag missat.
  Kram!

 • Tina Dalemo skriver:

  DET kommer att bli ett fint bröllop. Grattis hälsar vi som också sponsrar programmet Fyra Bröllop(www.skanskabyggvaror.se). 🙂

 • pernilla skriver:

  Otroligt vackert! Härlig inspiration.

 • monnah skriver:

  Jag hade gärna varit en fluga på väggen på ditt bröllop! Det lär bli något alldeles extra med detaljer och allt… 🙂

 • Sofias Inredning skriver:

  Åh va skoj att ni ska gifta er! Jag ansvarar för dekorationen på min kompis bröllop i Augusti och behöver all inspiration jag kan få! 🙂

 • Elisabeth skriver:

  Förstår om detta blir ett av ditt livs tillfälle också ur skapande och kreativitetsaspekten.

 • Linas inredning skriver:

  Åh vad roligt, grattis till er!!!

 • Lovisa skriver:

  Så roligt med giftemål! Efter att ha följt din blogg sen starten känns det nästan som att man känner dig lite, kul om vi får följa med på ett hörn här på bloggen! Lycka till!

 • Kattis skriver:

  Åh grattis till giftemålet, anar att det kommer bli riktigt fint! 🙂
  Om du är intresserad av att inskaffa en fin björklampa från brunklaus till den dagen så har jag en hemma som jag gärna säljer av, hittade aldrig ett bra ställe till den hemma så den behöver ett nytt hem. http://www.brunklaus.nl/en/collection/lighting/thelog/log30

 • SÖNT HEMMEA skriver:

  Jätteroligt! Stort grattis till dig och Niklas!
  /Anna

 • Magasinprojektet skriver:

  Åh vad fint! Jag gillar björkarna väldigt mycket!

 • veronica skriver:

  Gud så fint =)

 • @my casa skriver:

  UNDERBARA bilder – vilket fiint bröllop ni kommer få:)))

 • Anonym skriver:

  Du är så otroligt duktig Frida! Och kul att du får fler och fler stylistuppdrag. Det är du värd! Stort grattis till att du också ska gifta dig! Det är den mest fantastiska dagen i ditt liv. Så passa på att njuta också av planeringen.

 • Anonym skriver:

  Grattis! Vad roligt med bröllop! Lycka till!

  Kram/Camilla

 • saravillfara skriver:

  Åh, väljer ni Umeå för bröllopet?
  Bilderna är super-inspirerande, och jag är helt övertygad om att ert bröllop kommer att bli en fullträff i stil och smak. Och kärlek.
  Ett stort grattis!

 • Aniika skriver:

  Ja, det verkar som vi är många som vill få en tjuvtitt på ditt bröllop i sommar. 🙂

  Lycka till med all planering. Själv hade jag ingen aning om vad som väntade när jag och min man steg in i lokalen där vi hade bröllopsmiddagen; mina systrar hade fått fria händer. Jag var lyrisk, det var helt perfekt! /Aniika

 • marty skriver:

  hej! ska gifta mig på lördag och har tänkt ha björkar utanför festlokalen och kyrkan men vill inte ha det för yvigt och spretigt. Har du några tips på hur man fixa till björkarna för lite trendigare och stilrenare touch. börjar få lite småpanik… tack

 • Nilla skriver:

  Jättefina bilder! Vad spännande med bröllop!

 • Nilla skriver:

  Jättefina bilder! Vad spännande med bröllop!

 • Björn skriver:

  Fint! Men man får inte glömma att björkar är fina att ha inomhus också. Vi satte ihop en artikel med massor av inspiration för de som vill inreda med björkar – http://mobler.se/nyheter/inred-med-bjorkstammar

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *