Annons

Aprikost i kubik

På tal om pasteller, har ni sett dessa fina foton i Lo Bjurulfs portfolio på Agent Bauer? Underbara! De här bilderna är också ett tydligt exempel på hur färger och intryck kan växa på mig. För jag ska ärligt erkänna att jag inte riktigt gillade dem när jag först såg dem i tryck. Men nu, ett par veckor (eller är det månader?) senare känns de mitt i prick. Aprikost och pastelligt är riktigt fint med grått och senap.

Foto: bilder stylade av Lo Bjurulf

Kommentarer

 • Isabell skriver:

  FInt! Men vad är det för snyggt sidobord med färgglad fot?!

 • Stämningsfullt skriver:

  Fint! Men det gäller att man kombinerar det rätt så att det inte blir "mjäkigt".

 • Tove skriver:

  Fint stylat! Vet någon vart stolen med rosa sits kommer ifrån?

 • Kul att se att en gammal favoritfärg är på modet igen! Väldigt snygg styling!

  Kram Karin

  Ps. Hoppas att allt är bra annars! Ds.

 • Karin // DBKD skriver:

  Åhh, jag har också fått dille på aprikost. Gjorde så härliga bröllopsinbjudningar till en kund i aprikost/champange. Ovanlig kombo som blev superfin!
  Ha en fin dag!
  Kramar Karin

 • Jenny skriver:

  Första gången jag ser dessa färger ihop och jag måste erkänna att dessa färger kommer nog ta lite tid innan jag blir stormförtjust, för precis som du skriver det tar ett tag att vänja ögat vid nya kombinationer! 😉

  Ha det bra!

 • Kajsa Anka skriver:

  Nej tack, det här tycker jag inte om.

 • tinajo skriver:

  Härlig inspiration! 🙂

 • Aprikost alltså?! Oj, då … det får jag nog smälta ett tag. Men så är det ju oftast med nya trender. Jag är lite skeptisk i början och plötsligt så gillar man det bara. Förstår inte hur det går till 🙂

  Jag önskar dig en fin kväll!
  //Sofia

 • Maria skriver:

  Ja de är jättefina! Fast jag gillade dem nog från början : )

 • Thilda skriver:

  Får jag bara fråga vart borslampan kommer i från som är längst ner till höger… Jag har för mig att du har skrivit om den förut men jag kan inte hitta den i bloggen…
  Tacksam!
  mvh
  Thilda

 • johanna skriver:

  sååå fint! Älskar färgen!

 • Fru Frithiof skriver:

  Hej, tror du man kan "rädda" ett nybygge i märkliga materialval med dessa färger? Undrar om du har någon idé: huset vi kollat på som f.ö. är strikt arkitektmodernt har "biblioteks"-klinkers i terrakottagult,och därtill ett nytt kök i ek-spegel-luckor med mörkgrön kakel(!). Allt nytt -för nytt att riva ut. Badrum nykaklat i hudbeige med ekinredning. Alltså smaken för old-people. Hur göra???mvh

 • Åh jag får sådana 80-talsvibbar från min tonårstid. Jag kommer att ha svårt för att ta in just aprikost – det kommer att ta lååång tid om någonsin. Fast väldigt snyggt på dessa bilder.

 • Hanna skriver:

  Åhh!! Vad är det för snygging till fåtölj på bilden längst ner till höger? Ha-begär uppstod på direkten!!

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *