Annons

Terra-trenden och Formex 2011

En av de mest omdiskuterade och branschhypade detaljerna under den senaste Formexmässan var danska Nordals ”halvmålade” lerkrus. En press-snackis som haussades genom bloggdjungeltrumman från det ena örat till det andra. Krusen sades vara en tydlig symbol och signal för terakottans revival i trendsammanhang. Och mycket riktigt. I dagarna släpptes Formexmässans kommande trendtema för septemberveckan. Jag blev inte särskilt förvånad över att koppar, terracotta och brända jordtoner spås komma tillbaka i höst.
lerkrus
Foto: katalogbilder från Nordal

Kategorier:

Kommentarer

 • Anonym skriver:

  Terakotta tillsammans med vitt är ju superfint. En trend som jag tror kommer att slå.
  Du verkar ha haft det bra i Milano. Bra presenttips för övrigt.. 🙂
  Kramar

 • Pella skriver:

  Ska verkligen bli superspännande att se tolkningar på detta tema!

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *