Annons

Retropärla

Jag höll på att tappa Iphonen i ansiktet när jag kvällsurfade på Hemnet innan läggdags häromkvällen och sprang på den här lägenheten i nyhetsrullen. Så fin! Sen föll den i glömska, men jag blev snabbt påmind när jag såg retropärlan flasha förbi hos Sandra. Och det finns så många fantastiska bilder att den förtjänar att idisslas många gånger om. Speciellt förtjust är jag i de gula detaljerna som återkommer här och där.
stadshem
Foto: Stadshem

Kategorier:

Kommentarer

 • Vilken otrolig lägenhetsannons. Det ser nästan helt ut som ett inredningsreportage. makalöst. Tack för det. Tycker verkligen att du är otroligt duktig i det du gör Frida. Du fortsätter att förnya och förfina din blogg åt rätt riktning. Så kul med alla dina stajlingsbilder som kommit och dina små trendspaningar. I love it

 • j skriver:

  gillar du mitt radio program jp11

 • Hannah skriver:

  Blev helt betagen av denna fantastiska lya! Vet du var den svarta barnsängen kommer ifrån? Även tavlan Home sweet home blev en favorit. Så fina och genomtänkta detaljer.

 • Malin skriver:

  Riktigt snygga kuddar både i soffa och säng och väldigt stilrent, men nästan för stilrent för min smak. När det är så sparsmakat, vitt, grått och svart tycker jag det blir för kliniskt och opersonligt. Ser ut som ett dockskåp som ingen bor i – även om det såklart är stylat i det här fallet inför försäljningen. Men njaeee. Vet inte.

 • Johanna skriver:

  Underbart stilfullt! Vem bor där? Jag blir så galet nyfiken på vad det är för människor med så schysst smak? Ett proffs?

 • Lina Josefin skriver:

  SÅÅÅ vill jag bo! Riktigt fint 😀

 • Maria skriver:

  Äntligen har jag hittat en inredningsblogg helt i min smak, underbart!

  //en blivande trogen läsare

 • Maria skriver:

  Äntligen har jag hittat en inredningsblogg helt i min smak, underbart!

  //en blivande trogen läsare

 • Johanna skriver:

  Åh så fina bilder!! Själv gillade jag den rosa tavlan på översta bilden väldigt mycket. 🙂

  Ha det gott!
  /Johanna

 • Verkligen urläckert! Jag gillar också alla de gula detaljerna!

 • Linnéa skriver:

  Ojoj, snacka om fint asså! 🙂
  Så skulle jag att vilja bo, herregud så fint!
  Ha det bra! 🙂

 • Så läckert. Där fanns verkligen många fina detaljer.

 • Pella skriver:

  Vilket toppenfint hem!! Så inspirerande.
  @ Hannah – den svarta barnsängen är en gammal modell från IKEA, finns ej kvar i sortimentet. Men brukar finnas ute på Blocket nu och då. 🙂

 • Ida skriver:

  Åh, jag hittade också den här lägenheten på Stadshems sida. Jag blev helt betagen och skickade direkt en länk till min sambo och skrev: så här vill jag bo! Vi ska försöka snickra en liknande sänggavel, vet ngn var den är ifrån?

 • Karin skriver:

  Håller med! Otroligt snyggt

 • Håller verkligen med. Väldigt fina detaljer överallt i lägenheten… 🙂

 • Sofie skriver:

  Någon som vet vart man kan hitta den rosa tavlan? Blev ju smått kär i den….

 • lizaloop skriver:

  Ja gult är ju verkligen en färg som piggar upp, jag tycker det är jätttefint dock är det inget som skulle passa hos mig! Vet du vad, snart är jag oxå en stolt ägare av Kaj´s apa!!!

 • Martina skriver:

  Så fint! Skulle gärna bo så och trevligt läge också! Allt är superfint, men många detaljer känner man igen från din blogg samt många andra inredningsreportage. Kanske lite "för" rätt… Känns mer homestylad än att de faktiskt bor så. Fast proppfullt med inspiration och hög mysfaktor!

 • Monnah skriver:

  Lite ödsligt med tanke på vad som brukar synas här hemma, men det är så klart skillnad på riktiga hem och lägenheter/hus som ska visas upp och säljas. Det är ju rätt mycket som får gömmas undan innan man fotar… Men jag gillar också de gula detaljerna och faktiskt det svart-vita också, fast jag inte är så förtjust i det egentligen.

 • Erica skriver:

  ja visst är det helt underbart fint!!!

 • Gagga skriver:

  Fantastiskt fint!!!! Mycket genomtänkt o stilren helhet!
  Det enda jag skulle vilja lägga till är färgstark inramad konst. Gärna med gult tema 🙂

 • Stina skriver:

  Häftigt och snyggt.:-)
  Stina

 • camilla skriver:

  snyggt, men överstylat!

 • Jenny F skriver:

  Mikket bra lägenhet. Men jag undrar vad köksstolarna heter?

 • Clara skriver:

  Någon som vet vad den brun-svarta fåtöljen i vardagsrummet är för någon?!:D

 • maria skriver:

  Känns trendigt stylad. Saknar det personliga och unika. Fint javisst, men inga bestående intryck hos mig iaf 🙂

 • Malin skriver:

  Där skulle man inte tackat nej till att bo:)

 • Pella skriver:

  Söta rosa tavlan The Ghost av Fellow Designers finns hos Wonderwall. 🙂
  https://www.wonderwall.se/?hr=1#/the-ghost

 • Joanna skriver:

  Hej alla!
  Jag bor här!

  Jag har det givetvis inte såhär upplockat jämt eftersom jag har två barn men jag hade önskat! 😉

  Tack för komplimanger, ni som gillar det 🙂 Värmer.
  Kram på er.

 • Emelie skriver:

  Åh där vill jag bo, precis i min stil 🙂

 • Nakne Kocken skriver:

  själv så är man helt allergisk mot helt vita rum 😉

 • Johanna skriver:

  Gillar verkligen lösningen med sänggaveln – snyggt och smart förvaring – det behövs alltid!

 • lise skriver:

  anybody knows where the couch is from? – or any recommendations for "couch inspiration"? looking for a new one…

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *