Annons

Hemma hos Acne

Idag var jag uppe i Stockholm för ett jobbmöte på Acnes huvudkontor och jag kunde inte låta bli att fascineras av de magiska lokalerna. Bakom knarriga ekportar mitt i Gamla stan tornar en långlånglång trappa upp sig och den pampiga byggnaden, som tidigare var ett ”bankpalats”, huserar nu Acnes olika verksamhetsgrenar på olika våningsplan. Jag önskar verkligen att jag hade vågat hala upp pocketkameran där i creddighetens högborg, men vissa saker gör man bara inte. Så ni får hålla till godo med några officiella pressbilder istället. Inredningen var inte helt oväntat trendkänslig och rätt på. Jag skådade allt från Franks Teheran till svarta Panton Chairs och Eames till Carl Malmstensoffor. Tjusigt.

Foto: Acne och Senab Interiör mfl

Kategorier:

Kommentarer

 • Olivia skriver:

  Va häftigt!

 • Johanna skriver:

  Mäh. Jag vill se meeeer!

 • Susanna skriver:

  Fint 🙂 Vet du var stolarna på den sista bilden kommer ifrån?

 • Erik skriver:

  Det brukade vara Peter Celsings arkitektkontor.

 • Tomas skriver:

  Någon som vet vad det är för skrivbord?

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *