Annons

Where they create

Det skrivs en del om arbetsmiljöer just nu. Maria på Husligheter visar bilder från Elle-redaktionen och Emmas designblogg visar bilder från fotografen Morten Holtums underbara studio. Och på tal om andras, väldigt inspirerande, kontor så tipsade en kollega om sajten ”Where They Create” tidigare imorse. Vilket fynd! En rejäl samling bilder från kreativa studios, ateljéer, kontor och tidningsredaktioner. Dessutom finns en del inredningsguldkorn att hämta mellan pappershögarna. Jag fastnade för den smartsnygga skinnsitsen till ”kasslerstjärtsstolen” Chair One, som jag hittade på Frames kontor, den var ny för mig.

Foto: Where They Create

Kommentarer

 • anna k. skriver:

  Det här var verkligen ett passande inlägg för mig personligen! Jag och mina kollegor ska få flytta in i ett nytt, stort kontor – och inredningen ska vi förhoppningsvis få välja ut själva!

 • Ann-Sophie skriver:

  Hur ser det ur på din byrå Frida? Nyfiken!

 • tinajo skriver:

  Jag fastnade för den härliga bilden högst upp till höger – vilken färg-och bildkavalkad! 🙂

 • litet hus skriver:

  här är en liknande sida/blog och detta är min senaste favorit därifrån eftersom jag är en förpacknings-junkie: http://fromyourdesks.com/2011/02/25/louise-fili/

 • Oh, den sajten måste jag verkligen kolla in nu när vi är på väg att flytta in i egen lokal! Tack för tipset!

 • Elisabeth skriver:

  Tycker ditt inlägg visar hur stor betydelse miljön har för att vi ska vara kreativa. Många belysande länkar. Trevligt.

 • Pella skriver:

  Åh, hade inte heller någon aning om skinnsitsen till Chair One. Toppentips!

 • Caroline =) skriver:

  Nice blogg 😀

 • Britta skriver:

  Hej,
  Hade just tänkte tipsa om http://fromyourdesks.com/ men såg att "litet hus" hunnit före. Jag skrev ett inlägg igår om en intervju just från den fina bloggen. Det är verkligen inspirerande att se bilder från kreativa arbetsmiljöer.

 • Kan inte låta bli att drömma om mitt blivande företagskontor. Det skulle vara underbart att ha ett kreativt ställe att jobba ifrån.

 • sarry skriver:

  Tänkte bara tipsa om denna gratissida: http://www.supergratis.se/?r=75450

  Genom att vara aktiv och utföra kampanjer (gratis) så tjänar man poäng, som man sedan byter ut mot valfri pryl. (jag själv har fått ihop till en kamera och 1000kr på HM) Världens bästa poängsida!

  Gratis är gott, eller hur? 😉

 • Peter Aderstedt skriver:

  Fantastisk tidningsvägg! Vill ha, vill skapa! Grym!

 • Anna skriver:

  Det behövs verkligen en kreativ plats för att vara just kreativ. Arbetsmiljöer är viktigt! Själv älskar jag att besöka min kollegor Tessan och Lindas kontor där inspirationen flödar från golv till tak.

 • Maria skriver:

  Åh, tack för tipset!! I love it. Måste också blogga om detta : )

 • johanna skriver:

  Tack för tipset, fantastisk fotograf som kan få minsta lilla sak att se ut som ett konstverk.

 • johanna skriver:

  Tack för tipset, fantastisk fotograf som kan få minsta lilla sak att se ut som ett konstverk.

 • Vilken kul sajt! Massor av fina foton att botanisera bland.

 • Nora skriver:

  fiin blogg!

 • Hanna skriver:

  Älskar det här! Vad säger du om rosa..jag har aldrig gillat det särskilt men känner mig nästan övertänd på att måla rosa i köket. Kolla gärna in på min blogg har tema på det..tack för en grym blogg by the way!

 • Anna skriver:

  Tack för att du tipsade vidare!

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *