Annons

Solklara detaljer

Några bilder är nya, några är favoriter i repris. Men de har en sak gemensamt, accentfärgen. Jag vet inte om det är min intensiva längtan efter våren, men just nu är jag väldigt sugen på intensivt solgula detaljer. Och visst är det fascinerande att det räcker med så lite av den färgen för att göra stort intryck.

Foto: Bo-Laget i Malmö, Stadshem Göteborg och pressbild från String.

Kategorier:

Kommentarer

 • Designbird skriver:

  Jag har ett älskar/hatar förhållande till gult. Tror mig inte gilla det, men så ser jag mig runt i hemmet och inser att gult poppar upp här och där som små smörkluttar. Inser även att gult finns med i nästan alla mina tavlor. Så jag får nog erkänna att jag gillar gult…

 • Designbird skriver:

  Jag har ett älskar/hatar förhållande till gult. Tror mig inte gilla det, men så ser jag mig runt i hemmet och inser att gult poppar upp här och där som små smörkluttar. Inser även att gult finns med i nästan alla mina tavlor. Så jag får nog erkänna att jag gillar gult…

 • Janina S skriver:

  Måste va längtan efter våren..jag har själv fått ett väldigt sug efter gult. Fick för mig att spraymåla om en lampa till just denna gula färg men min sambo var tyvärr inte riktigt med. Jäklars, man kanske ska göra det i smyg och överraska honom. Tror inte han vet sitt eget bästa 😉

 • Mini skriver:

  Underbara bilder! Fastnar också för gula detaljer just nu och ja det är nog längtan efter våren som spelar in, i alla fall för mig :).
  Häls. Mini

 • Karin skriver:

  Börjar gilla gullt mer och mer. Skulle inte tacka nej till gula detaljer i mitt hem nu i vår…

 • Sofia skriver:

  Härliga bilder!! Jag gillar gult och försöker inreda köket med gula detaljer! Även snyggt att blanda gult och grönt tycker jag! 🙂

 • Ylva skriver:

  har varit helt besatt av gult på sistone! snart får jag en överdos, det är inte den lättaste färgen egentligen. Men man blir ju så glad!

 • Linda skriver:

  Fina bilder, en påminnelse att gult kan vara så fint, Är väl ingen "gul" person men kan gillar gult när den drar åt citron, då känns den vårig och fräsch!

 • Vi är visst flera som har körde gult tema igår, du, jag och A-K!! Var det något med den underbara dagen!

 • Gult är fint som accent färg mot vitt 🙂

 • Jonas T skriver:

  Vart får man tag i fotbollspallen?

 • Elisabeth skriver:

  Kontrasten som skapas gentemot vitt är alltid fint. Effekten blir stark. Less is more.

 • Alexandra Engström skriver:

  Angående string bilden. Vart kommer bollen/puffen ifrån? Den ser ut att vara i brunt skin?
  Skulle vara en perfekt present till min sambo.
  Tacksam för alla tips!

 • Vilka härliga inspirationsbilder. Kan inte låta bli att bli sugen på gult fast jag aldrig kört med den som accentfärg förut.

  Svar:
  Tack, vad roligt att höra!

 • Adam skriver:

  Ni som frågar efter "bollen" eller "puffen" ser det ut att vara en s.k medicinboll. Medicinbollen användes som gymnastikredskap iaf under min skolgång. En googlesökning gav denna bild:

  http://skgransen.org/Gy%20medicinboll.JPG

  OnT: Fina bilder!

  Mvh

 • Designbird skriver:

  Jag har för mig att liknande medicinbollar finns hos fildefer.dk

 • Hem-ligheter skriver:

  Gillade också skinbollen. Snygg och annorlunda inredningsdetalj.

 • Karin A skriver:

  Jag är också sugen på gult just nu! Kan mycket väl vara så att det är för att vi längtar efter vår och grönska. 🙂 Snygga bilder…det gula sticker verkligen ut mot de enhetligt vita, svarta och grå miljöerna.

 • Gult ger verkligen energi! Känns som en välkommen trendfärg för våren 🙂

 • Kristin gager skriver:

  Oh, gult är så fint och vårigt. Gult passar verkligen just nu.

 • monnah skriver:

  Kul att du också gillar det gula! Gult har varit så otroligt bannlyst länge nu… (För tio år sedan skulle man dra upp allt gult i trädgården till förmån för det vita och samma sak har hänt i hemmen. Vitt, vitt, vitt. Inte för att det inte funkar med vitt, men nog blir det lite träligt med bara det i längden!)

 • Johanna skriver:

  Håller med om att gult är en riktigt härlig färg!! 🙂
  Glatt, ljust och soligt. 🙂

  Ha det gott
  /Johanna

 • Maria Hansson skriver:

  Vilken jättesnygg soffa!! I ett snyggt rum! Var kommer soffan ifrån?
  undrar Maria

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *