Annons

Nytt från Norska Funkle

Funkle är ett Norskt varumärke som gör textilier i strikt modern stil. Lite kul som kontrast till alla Lexingtonstjärnor och Amerikanska östkustinfluenser som annars tycks dominera i hemtextilbranschen när det ska startas nya företag. Deras nya serie Electric Dreams har mönster av gamla klassiska elstolpar, om man kikar närmare bakom rastret. Själv har jag nästan bara vita sängkläder. Vad har du?

Foto: pressbilder Funkle via NordicDesign

Kategorier:

Kommentarer

 • Emelie skriver:

  Vi har också bara vita. Fast nu har jag faktiskt köpt grårutiga. Kul med företag som tänker nytt! Ha en underbar dag. Kram Emelie

 • Smäm skriver:

  Snygga. Yup, också bara vita.

 • Catarina W H skriver:

  Jag har mest färgglada mönstrade. Mycket rött och orientaliska mönster.
  Men något vitt med dekorkant har jag och det är vad som känns bäst numera.

 • Lina skriver:

  Vitt är enklast i tvätten. Och jag är praktiskt lagd 😉

 • Destiny skriver:

  Jätte härlig blogg du! Titta gärna in hos mig där kan du hitta lite allt möjligt. Och snart åker jag till USA för att gå på auditions och provspela för lite olika filmer. 🙂

 • Jag gillar ju mycket av Lexingtons sortiment, om än inte stjärnorna…men jeanstygslakanen är assnygga. Letar annars efter en "hårdare" look till sängkläder så detta tips var välkommet!!

 • Hem-ligheter skriver:

  Snyggt! Gillar dom ruffa väggarna man kan skymta i bakgrunden.

 • Designbird skriver:

  Jag måste erkänna att jag är konservativ när det kommer till sänglinne. Köper bara enfärgat, från vitt till mörkare neutraler. Viktigast är kvaliten, därför görs inköpen i USA eller Italien. Sorry men jag får kalla mig nörd inom just detta område.

 • Lili skriver:

  kul med lite nya varianter och ett extra plus för de svarta o vita.. Skall jag vara ärlig börjar jag bli lite trött på lexingtonstuket. Själv har jag inget sådant hemma utan kör på ett hel svart sängsett ifrån IKEA, med ett vitt örngott med texten "sussa sött…" på ifrån village.. De gillar jag annars så brukar de bli vanliga vita med, enkelt och stilrent 🙂

 • Elin skriver:

  Fast viktigt att komma ihåg om man får för sig att beställa från Norge är att det brukar vara andra mått än på svenska lakan.

 • monnah skriver:

  Vitt här också. Jag är annars lite motvalls till allt vitt, men vita sängkläder känns väldigt fräscht… Hade jag haft en annan inredningsstil där de här lakanen hade passat hade jag gott kunnat tänka mig dem!

 • Snyggt, snyggt, även om jag har väldigt svårt för mönstrat på sängkläder. Alltid enfärgat och väl värt att lägga lite extra pengar på bra sänglinne./ Henrick

  ps: Tack för lunchsällskapet häromdagen, alltid lika inspirerande!

 • MALIN skriver:

  ett påslakan kan göra mycket!
  älskar snygga!

 • Sofia skriver:

  Jätte snyggt. Uppskattar verkligen kontrasterna mln det svarta o vita. Vi har mkt blåa o gråa sängkläder hemma om än med vita lakan.

 • Robert skriver:

  De var rätt så fina för att vara grafiska. Har dock sett snyggare. Kör bara satin och annat svart/vitt grafiskt motiv. Vanlig bomull går fett bort! Motiv tycker jag bestäms av hur rummet ser ut i sin helhet. Bara vitt kan funka i vissa rum men tråkigt och händelsefattigt i andra. Kan vara lika avgörande som en fondvägg.

 • Aniika skriver:

  Vitt, eller blått. Gillar Lexington-stilen, men kul att prova något annat!

 • Marie skriver:

  Jag har snöat in lite på Beach House lakan, enfärgade vita,"fog" grå. Mest vita i övrigt. Inget mönstrat.

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *