Annons

Hemma hos Elin Kling

Jag blev så glad när jag läste senaste numret av Residence, och ännu gladare när jag nyss läste tidningens twitterfeed, för de har gjort ett hemma-hos-reportage i Elin Klings lägenhet och nu ligger bilderna ute på nätet. Jag kan inte hjälpa det men det är verkligen roligt att få kika in i färgstarka profilers hem, och se ännu mer av deras personlighet. För även om klädstilen säger en del (i Elins fall, att det är en tjej med stenkoll) så skvallrar sakerna vi omger oss av hemma kanske än mer. Och det här var väldigt fina, avslappnade, schysst stylade bilder. Hela taget känns nytt och mer jordnära. Lite som The Selbys nästan. Jag gillar’t! Bra jobbat Elin, och mer sånt Residence. Fler hittar du här!

Foto: Residence

Kategorier:

Kommentarer

 • Jag håller med – fantastiskt avslappnade och läckra bilder av ett hem och ett folk som går ihop. Gillar det mycket och hittar inspiration både lite här och där.
  Tack för tipset!

 • Sofia skriver:

  Superfint hem och jag älskade att hon hade en gammal kristallkrona i deras "dressingroom".

 • Johanna skriver:

  Sjukt inspirerande!

 • pernilla skriver:

  Jag älskar bilderna och måste erkänna att jag blev positivt överraskad när jag såg Elins hem. Trodde inte att jag skulle gilla hennes hem.

 • Fredrik skriver:

  Stylish, men ser inte alls likheten med superstylat och extrema model-poser a´la Kling – med Selbys kreativa, avslappnade hem och människor a´la Starck etc…

 • mammaxtre skriver:

  Jag såg dessa bilder i en annan blogg. Så fint hem, verkligen roligt att se.

  Ha det gott

 • Karin skriver:

  Gillade verkligen bilderna supermycket! Man blir inspirerad gång på gång i denna blogg…:)
  Go kväll!

 • Ida skriver:

  Elins hem var lika fint som H&M kollektionen hon gjort!!!

 • Lotta skriver:

  Så fina bilder! Bilden på matplatsen är min favorit! Hela numret var för övrigt bra den här gången 🙂

 • Johanna skriver:

  Snyggt hem med snygga människor i, fin inspiration.

 • monnah skriver:

  Snyggo-Elin med likaledes snyggt bihang i drömhem. Bra ögongodis för oss vanliga.

 • Lina skriver:

  SMART drag Residence!

 • kristin gager skriver:

  Oh så fint det var hemma hos elin. Precis min stil 🙂

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *