Annons

Vinnaren i lucka 24

Oj så många som deltog i förra årets upplaga av adventskalendern. Vilken fantastisk uppslutning! Trendenser.se slog besöksrekord i december och vissa dagar var det så många svarande att tekniken brakade. Listor på vinnarna från lucka 1-23 hittar du här och här, och nu har Vålamagasinet utsett vinnaren i lucka 24. Finalluckan vars varuvärde uppgick till 23 905 kr! Den innehöll hyllan Cell system från String, en Laminofåtölj och en lampa från Ruben! Stort grattis till Annika som svarade: 2010-12-31 @ 15:05:36 Hör av dig till mig så ser jag till att vinsten kommer med bud inom kort! Tack till alla sponsrande företag, och stort tack till er som deltog med kloka svar. Det kommer fler chanser under 2011. Var så säker!

Kategorier:

Kommentarer

 • monnah skriver:

  Stort grattis, Annika! Vilken fantastisk vinst. 🙂

 • Johan skriver:

  Grattis Annika! 🙂

 • Anonym skriver:

  Grattis Annika, jag som höll tummarna SÅ hårt 😉

  När kommer nästa tävling?

 • Anna skriver:

  Hej Frida!
  Saknar tyvärr frotfarande en vinnare till lucka 6, det står bara:

  "Lucka 6: Le Creuset värde 1599 kr Vinnare: ej utsedd ännu pga tekniska problem hos Blogg Esse"

  Tack på förhand!

 • Anna skriver:

  Glömde: Grattis Annika!

 • Anna:
  Precis som det står i det inlägget "På grund av tekniska problem kan vinnaren inte utses." Jag är jätteledsen, men jag väntar fortfarande på hjälp från Blogg Esse. Det går inte ens att komma in i kommentarsfältet, tekniken brakade ihop den dagen.

 • ANNIKA G skriver:

  Grattis Annika !
  Tänk vilken fantastisk start på året.
  Jättekul …gläds med dig.
  från en annan ANNIKA

 • Annika skriver:

  TACK, tack, tack! Jag har fortfarande svårt att tro att det är sant. Jag är så otroligt glad! Vilken grej…

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.