Annons

Väggord 2.0

Citat– och bokstavstrenden inom hem- och inredning har väl knappast undgått någon vid det här laget när så gott som samtliga magasin och bloggar pepprats med varianter så att det nästan svämmat över på alla håll. Men jag tycker mig skönja en försnirklag variant, eller vad säger ni? Den här hittade jag i fotografen Petra Bindels portfolio på Agent Bauer (hon är ny i deras stall). Visst påminner dessa lite om varandra?
Väggord citat inredning
Foto: Petra Bindel, Agent Bauer via Lotta Agaton

Kategorier:

Kommentarer

 • anna k. skriver:

  Det här påminner så starkt om de verk Alexander Calder gjorde = jag gillart!

  Det finns massor av läsning om hur man går till väga om man googlar 'wire art'.

 • Johanna skriver:

  Otroligt fint! Jag blir inspirerad att fixa själv med stålvajer!

 • Mia skriver:

  Kul med en ny variant eftersom det nästan gått inflation i bokstavstrenden.

 • ingen vanlig dag skriver:

  Ja det är fint och det är kul med det som blir lite mer tredimensionellt. Jag gjorde liknande till min adventsljusstake i år där jag snirklade till ett, två, tre och fyra för att hänga på ljusen. Det går om än det är lite pill. Nu ska jag googlapå wire art.
  /Kristina

 • tina skriver:

  Fint!!Något att försöka sej på själv kanske!

  tina

 • mintekopp skriver:

  Riktigt läckert!

 • isa skriver:

  Verkligen lika enkelt men så snyggt!!!!!! Skulle gärna äga några sådana rader till våran ute vägg på altanen. För jag tror att dessa vore ett sådant läckert stopp till blommorna som slingrar sig mot husknuten.

 • Anette Herwell skriver:

  Dette har jeg sett i et interiørblad en gang også, og jeg syns det er kjempestilig! Ikke ofte man ser ting som dette, og hadde vært veldig koselig og hatt i hjemmet med noen ord som betydde litt ekstra.
  Liker bloggen din godt!
  – Anette

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *