Annons

Grå vardag

Säga vad man säga vill om att vi går mot ljusare tider utomhus just nu, men jag tror starkt på de mörkgrå väggarnas framfart på insidan av våra hem. Inte minst efter Li Edelkoorts senaste trendrapport. Vi går en grå vardag till mötes, för att uttrycka det med Göteborgshumor. Och den är företrädesvis målad i matt färg. Här fångad i fina foton av Heidi Lerkenfeldt. Fler bilder hittar du i hennes portfolio.

Foto: Heidi Lerkenfeldt

Kategorier:

Kommentarer

 • Anonym skriver:

  um, jag är pepp på gråa väggar med somriga växter och annat färgglatt i rummet 🙂
  grå är den ultimata färgen. skiitbra.

 • Johanna skriver:

  Grått + kaktus = 2011!!

 • Linda skriver:

  Grått var ordet. Det är väldigt snyggt, men orkar man med en massa grått inne vid den här årstiden också? Jag som bor på västkusten känner nog inte för det i alla fall! 🙂

 • Grått är snyggt men svårt. Det gäller att få rätt nyans. Målade ett rum grått för många år sen i tron att det skulle vara ultimat bakgrund till mina färgstarka bilder. Icke! Rummet blev åter vitt o har förblivit så.

 • anna k. skriver:

  Gråa väggar är verkligen snyggt, även om jag inte skulle överväga att byta ut mina vita väggar. Speciellt strukturen, att färgen inte jämn, gillar jag!

 • Jag älskar grått och välkomnar kulören i våra hem.

 • Tänk att grått i olika nyanser kan vara så himla fint!! Snygga bilder!

 • Nilla skriver:

  Snyggt! Där är du nog en trend på spåren 🙂

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *