Annons

Detaljer, detaljer, detaljer…

Ibland känner jag mig som Rainman. Jag lägger detaljer på minnet som om huvudet hade oändligt med plats. Och jag hakar upp mig på vissa av dem, skapar mönster och ser dem överallt till slut. Selektiv perception antar jag. Ett litet dilemma när man som jag läser något fler inredningstidningar än vad som kanske är hälsosamt. Ett färskt exempel på detaljfenomenet är min hang up på de snygga flaskorna från Hendricks Gin. Tro nu inte att jag kikar djupt i botten på dem, tvärtom har jag aldrig smakat på innehållet. Däremot har jag fastnad för den fina formen på de svarta flaskorna. Och jag har snart sett dem i vartenda utländskt magasin värt namnet. Nu senast i Vouge Livings reportage från Captains of Industry.

Foto: kollage av bilder från Hendricks Gin samt faksimiler av Vouge Living

Kategorier:

Kommentarer

 • Haha! Jag är precis likadan. Det är liksom detaljerna som gör det hela 🙂

 • Anonym skriver:

  ja…detaljer är viktigt…. roligt att läsa ditt inlägg hur du ser på dej själv ! 😉

 • kommentaren ovan är min !!!!!!!!!!!!!!!!!

 • Camilla skriver:

  Hihi.. man känner igen sej 😉 Men det är ju detaljerna som gör det hela.
  Vi är helt enkelt nördiga på detaljer 😀

 • Knaada skriver:

  Dom var grymma! Innebär nu detta att dom inte finns att köpa i Sverige? Jag får nog googla det hela…

 • A skriver:

  Haha man kan bli akhl med stil 😉

 • Linnea skriver:

  Blev såklart nyfiken på den fina flaskan, de finns i Systembolagets beställningssortiment, men det var ju inte den billigaste ginen direkt.. 450 kronor för 700 ml!

 • Budget tips! skriver:

  Bra blogg! 🙂

 • Vilket härlig detaljsinne du har!

 • Maria skriver:

  Den har vi hemma. Det är gin som är god nog att dricka som den är och inget man blandar i drinkar. Visst är flaskan fin!

 • Stefan W skriver:

  Det var riktigt snygga flaskor 🙂

 • Billy skriver:

  Hejsan! Jag tänkte bara berätta att jag startat upp filmbloggen http://www.filmster.se och där finns det nu massor av filmtips! Det vore i alla fall jätteroligt om du ville spana in den och säga vad du tyckte 🙂 Du kanske tycker något saknas och då vill jag så klart veta det 🙂

 • Cecilia skriver:

  Tack för tipset, min man är en hängiven gindrickare (hur dumt det nu låter…) och gillar att prova nya sorter, jag har nu beställt denna sort tills hans födelsedag. Bra för mig att förpackningen kan vara snygg också!

 • MiaMaria skriver:

  Blev helt förälskad i flaskorna…gav en till gin-älskande maken i födelsedagspresent! Två flugor i en smäll kan man väl säga…;-)

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *