Annons

Inspirerande hylla till barnkammaren

Jag är ledsen att det blir stort julfokus så här i december, det är svårt att inte ryckas med i vinteryran och inte helt lätt att få ihop tiden med allt administrativt pyssel bakom julkalendern. Men på tal om något annat så får jag ju ofta frågor om ”otraditionell” inredning för barnrum och därför måste jag bara visa den här hyllväggen ovan en skötplats som jag sprang på hos April & May, via Emma. Svalt och stilrent. Dessutom väldigt icke könsstereotyp (rosa/blå). Det funkar väl så länge föräldrarna får bestämma, kan jag tänka mig.

Foto: April & May, via Emma

Kategorier:

Kommentarer

 • Karolina skriver:

  Kul att du tipsar om inredning till barnrum lite då och då!

 • Ja den där skulle absolut funka här hemma hos oss. Snyggt!

 • smäm skriver:

  Jag älskar julfokuset 🙂 Superfin hylla också.

 • Anette skriver:

  Åh så fint!

 • Sara skriver:

  Smart hylla! 🙂

 • Therese skriver:

  Fint:) Men lite för grått o stelt för min smak!

 • nadja skriver:

  häftig och fiffig blogg ! =D ha en bra kväll 🙂

 • kasia skriver:

  Hejsan! Gillar du smycken? tex korshalsband,fjäderörhänge osv..?
  Kika då in på min smyckesblogg (jewelsbykasia.blogg.se)
  Alltid gratis frakt, hoppas du kollar in 😉
  ps.. bra blogg du har! 😀

 • Farinoush Cicek skriver:

  Hej! Vart kan jag hitta denna gråa hyllan?

 • Anja Bloch-Hamre skriver:

  I want to know where to get the shelf too… Please tell me where 🙂

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *