Annons

Christmas blues

Efter att ha klickat runt i den danska fotografen Anders Schønnemanns portfolio kunde jag inte låta bli att tipsa er även om den här bildserien, som går i kornblått. En färg jag aldrig riktigt förknippat med jul tidigare men det var verkligen inte alls tokigt. Bruna detaljer och oxiderat silver, igen. Svalt och snyggt!

Foto: Anders Schønnemann

Kommentarer

 • Camilla skriver:

  me like!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • w skriver:

  Har frågestund i min blogg,
  släng gärna in en fråga eller två:)

 • Angelicassmycken skriver:

  Hej!
  Varmt välkommen är du in till min smyckesshop där jag säljer egengjorda smycken som är mycket eftertraktade! Hoppas du hittar något som faller dig i smaken 🙂

 • Anna skriver:

  Skönt med något svalkande och svalt i förhållande till alla röda varma nyanser som jag annars ser överallt.

 • Karin skriver:

  Fint men inte alls juligt tycker jag. Det var väl bara en bild, den med grenarna, som man direkt tänker jul/advent när man ser den. De två vänstra bilderna hade kunnat vara från vilken fest som helst.

 • Vilje skriver:

  Ett förslag när det gäller adventskalendern, skulle det vara möjligt med ett "Vinnare"-inlägg som uppdateras när företagen gjort sina val? Det blir mycket scrollande upp o ner som det är nu, särskilt när man är med varje dag.

 • Frida skriver:

  Vilje; jag fixar en uppdatering veckovis. Väntar bara in några besked, men det är på gång!

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *