Annons

Christine Rudolph

Man kan ofta hitta bilder och hyllningsdikter till den danska fotografen Ditte Isager på olika inredningsbloggar från världens alla hörn. Men det är inte lika ofta man ser hurrarop riktade mot hennes parhäst, den kanske i vissa sammanhang mer okända, stylisten Christine Rudolph. Men vis av erfarenheten från min egen yrkesroll (trots att stylisterna sliter som djur och faktiskt står för en stor del av arbetet bakom en välkomponerad bild, både före efter och under en plåtning, så är det fotografen som tryckt på knappen som äger fotot) vill jag göra tvärtemot branschpraxis och ge doldisen en klapp på axeln för ett fantastiskt jobb. Alltid lika genomtänkt och välarbetat. Hatten av för Christine! Vill du se fler färska bilder, missa inte hennes agenturs blogg.r
Foto: styling Christine Rudolph, bilder publicerade med tillstånd av JMI reps

Kommentarer

 • Karin A skriver:

  Snygg styling! Det ruffa ihop med den fina grå färger känns helt rätt. Inspirerande tavelvägg!

 • anna k. skriver:

  Åh, jag älskar alla de här skitiga naturfärgerna! Blir mer och mer övertygad om att nästa gång det blir att dra fram rollern blir färgen allt annat än vitt!

 • Karina skriver:

  Jättefint arrangerat! Jag håller helt med dig om att stylisterna är jätteviktiga för att fotot ska bli fint, de borde få mer uppmärksamhet.

 • Karina skriver:

  Missade att skriva i min bloggadress i inlägget

 • Si skriver:

  Härliga bilder! Du, undrar om du skulle kunna skriva vinnare i inlägg när de dras? Typ "nu har vinnare för … dragits" och göra det som länk till tävlingen? Skulle göra det både roligare och smidigare att kika på vinnarna! Måste säga att du fixat en fantastisk julkalender, många många saker har på sin egen önskelista!!! Tack förresten för en trevlig blogg!

 • InneoUte-Malin skriver:

  Riktigt riktigt snyggt!

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *