Annons

5 december – dagens lucka i Adventskalendern

Till årets kalender har jag verkligen försökt handplocka produkter som jag själv har i mitt eget hem. Idag har du chans att vinna den klassiska danska designljusstaken Kubus 4, som står i mitt eget vardagsrum sedan 2008, tack vare webbshopen Urban Living. Formgivaren Mogens Lassen var före sin tid när han formgav denna ljusstake med nästan matematisk precision, för drygt 40 år sedan. Kubus är tillverkad i galvaniserad lackerad stål och värmebehandlad till 350°C. För att göra rent räcker det med att placera Kubus i ugnen, på en bit folie, i 100°C så smälter eventuella stearinrester ned och ljusstaken blir som ny. För att delta i tävlingen ska du svara på följande frågor i kommentarsfältet.

Dagens tävlingsfrågor
1) Sponsrande Urban Living finns även som fysisk butik i en svensk sommarstad. På vilken adress?
2) Vad skulle få dig att handla mer på Urban Livings webbshop? Motivera kort.


Tävlingen är avslutad. Grattis till Anna som svarade kl.13:38:53 Maila oss din adress så ser vi till att priset kommer till dig på Posten inom kort!


Tävlingen pågår under ett dygn tom 6/12 kl. 07.00. Sponsorföretaget ansvarar för att utse bästa tips/motivering bland de svarande deltagarna och dess beslut kan ej överklagas. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren. Det finns en Kubus i potten, värd 2090 kr exkl. frakt.

Kategorier:

Kommentarer

 • Elin skriver:

  1. Butiken finns på Fabriksgatan 1 här i Simrishamn.

  2. De roliga och orginella möblerna gör att man kan klicka sig runt på deras sida i evigheter och helt plötsligt ligger både det ena och andra i varukorgen. En absolut favorit är bokstavshyllorna. Stort plus är ju även den fria frakten om man handlar för mer än 1000kr (vilken inte är en svår bedrift på Urban Living)!

 • anna skriver:

  1 Fabriksgatan 1, Simrishamn

  2. Jag tycker Urban Livings sortiment är kanon, men allt finns att köpa på andra ställen. Tips är att ha lite prylar som ENDAST finns hos Urban Living. Österlen vimlar av duktiga konstnärer, designers etc. som inte finns representerade överallt. Limited editions på en handgjorda adventsstjärnor, ljusstakar, schyssta muggar, designade/omgjorda möbler hade lockat till köp. Ordet "begränsad upplaga" är magi för köpsugna designdårar som jag.

 • Anna K skriver:

  1. Fabriksgatan 1, Simrishamn
  2. Sortimentet är lite spretigt tycker jag, men hellre än att ta bort någon kategori för att renodla utbudet skulle jag uppskatta posters och tavlor med både kända och originella tryck.

 • Anonym skriver:

  1.
  Fabriksgatan 1, Simrishamn

  2.
  Jag tycker att de har ett bra sortiment, mer än många andra, jag vill gärna ha mycket att välja på. Däremot så tycker jag att menyn till vänster känns trist, och det är VÄLDIGT många kategorier staplade på varandra.
  Fraktfritt över 1000 är ju också finemang, men kanske ett lock-fraktfritt nu vid jul hade funkat bra? Å andra sidan är det på den här webbshoppen vi handlar på, så jag ska inte klaga;)

 • Helene Ekblom skriver:

  1.
  Fabriksgatan 1, Simrishamn

  2.
  Jag tycker att de har ett bra sortiment, mer än många andra, jag vill gärna ha mycket att välja på. Däremot så tycker jag att menyn till vänster känns trist, och det är VÄLDIGT många kategorier staplade på varandra.
  Fraktfritt över 1000 är ju också finemang, men kanske ett lock-fraktfritt nu vid jul hade funkat bra? Å andra sidan är det på den här webbshoppen vi handlar på, så jag ska inte klaga;)

  2010-12-05 @ 07:42:13

 • Jenny skriver:

  1. Butiken finns på Fabriksgatan 1 i Simrishamn
  2.Sortimentet är kanonfint men kanske lite för stort. Väldigt många kategorier. Städa upp lite och rensa bland produkter och kategorier för en tydligare profil.

 • Birgitta A skriver:

  1. Fabriksgatan 1, Simrishamn.
  2. För att jag skulle välja U.L skulle jag vilja ha en mer inspirerande och tilltalande hemsida, t ex miljöbilder, annan layout, blogg kopplad till hemsidan. Jag tycker hemsidan är stilren men på gränsen till tråkig.

 • Anna skriver:

  1. Butik Österlen i Fabriksgatan 1, Simrishamn
  2. En högre lön… Så fina saker!

 • Jenny Persson skriver:

  I Simrishamn, på Fabriksgatan 1

  Jag tycker som tidigare inlägg att sortimentet är rätt spretigt, de skulle vinna på att nischa sig lite mer och rensa bort ur det enorma utbudet. Alternativ skulle vara att de fräschar upp vänstermenyn lite? I övrigt tycker jag att sidans design är tilltalande, ren och utan massa plotter

 • e skriver:

  1. Fabriksgatan 1 i Simrishamn

  2. Bra utbud som skulle vinna på att bilderna var mer enhetliga. Ibland är det enbart produkten och ibland är det produkten i miljö vilket gör det lite plottrigt. Vissa produkter skulle kunna ligga i fler kategorier så man inte missar dem. Tex skulle barnlamporna även kunna återfinnas under belysning, nu är det risk att man missar dem om man bara går in i den ena kategorin. Och sedan kan det ju inspiration till köp man inte planerat från början 🙂

 • Susan skriver:

  1) Fabriksgatan 1, Simrishamn

  2)Urban Living har ett stort brett sortiment, mer än många andra. Detta upplever jag som positivt. En oerhört fin butik. Jag föreslår att Urban Living erbjuder fri frakt lite då och då, då brukar jag oftast "slå till".

 • Marie skriver:

  1. Fabriksgatan 1 i Simrishamn.
  2. För min egen del är det helt klart frakten, fraktfritt skulle göra att kanske skulle små handla lite i butiken. En sak är att införa en färgsökning på hemsidan, då kan man kombinera butikens olika produkter och handla mycket på en gång istället.

 • Sara skriver:

  Fabriksgatan 1 Simrishamn.
  Jag älskar utbudet av lampor och skulle gärna se dem i en hemmiljö för att våga handla.

 • Malin skriver:

  1. Butiken hittar du på Fabriksgatan 1 i Simrishamn.
  2. Denna indelning på varumärken och indredningsprylar har vi ju sett förr, gör om spaltet och hotta upp den lite!

 • Elisabeth Arvemo skriver:

  1. Butiken finns i Simrishamn.

  2. Förstasidan är inte så lockande. Mer småbilder på vad man kan förvänta sig hitta inne i butiken. För oss som ströletar web-butiker är förstasidan jätteviktig. "Veckans vara" till extra lågt pris gör att man återkommer då och då för att se om just min (lite extra dyra) önskningsprodukt kan hittas till en för mig acceptabel summa.
  Mycket trevligt för övrigt.

 • Maria skriver:

  1. I Simrishamn
  2. Nu vet jag ju att de finns, smart att samarbeta med en så stor inredningsblogg! Väldigt brett sortiment, man måste ha lite tid för att bläddra igenom allt. Tror att fraktfritt oavsett summa skulle vara väldigt bra, många av de saker som de har finns också på andra ställen, med fraktfritt börjar jag med att kolla här.

 • care69 skriver:

  1) Fabriksgatan 1, Simrishamn.
  2) Det är inget fel på butiken alls, jag tycker den är jättebra, utan det ligger oftast hos mig att jag helst vill känna på sakerna innan jag handlar.

 • Tess skriver:

  1, Fabriksgatan 1 i Simrishamn, lätt att hitta till!
  2,hemsidan speglar inte alls butiken känner jag. Butiken är väldigt tilltalande och inspirerande men hemsidan ger mig ingen inspiration alls. Mer inspirationsbilder på produkterna. Mer kampanjer, ala fri frakt eller köp en x och få en y på köpet. Presenttipslänk,möjlighet att skapa önskelista på hemsidan. Det som är bra är att de skickar mateus-porslin vilket inte jättemånga butiker gör.

 • Maria skriver:

  Oj, glömde skriva Fabriksgatan 1.

 • Madeleine Holm skriver:

  Godmorgon !

  1. Butiken ligger på Fabriksgatan 1 i Simrishamn.

  2. Om jag hade fått välja fritt hade jag valt bordet TAVOLO XZ3, och matchat det med mina Eames stolar från 1964, som inköptes i England och som stått på ett cafe i Sussex sedan de inhandlades.

  Tack !

 • Anne B. skriver:

  1) Fabriksgatan 1 i Simrishamn
  2) Fraktuppgifter om frakt utomlands. Bra erbjudanden.

 • johan andrén skriver:

  1. fabriksgatan 1, simrishamn
  2. gigantiskt sortiment, dassig meny.

 • Maria Dahlstedt skriver:

  1. Fabriksgatan 1
  272 36 Simrishamn
  2. Då skulle jag köpa mig TPX Pendel zero. Skulle passa perfekt över mitt matbord.

 • Malin skriver:

  1. Fabriksgatan 1 i Simrishamn
  2. Är då och då inne i webshopen och drömmer mig bort… så många fina lampor bl a. Det som skulle få mig att handla mer på Urban Living är om man skulle vinna en högvinst för då skulle det shoppas rejält 🙂

 • Ulrika skriver:

  1.Fabriksgatan 1 i Simrishamn

  2. En inspirationsdel med tips, ideér och fina bilder på verkliga miljöer där shoppens produkter mixas smakfullt skulle få mig att besöka sidan oftare och därmed handla oftare. Denna del måste dock uppdateras relativt ofta, minst efter säsong.

 • Maria Wanche skriver:

  1. Fabriksgatan1, Simrishamn
  2. Möjlighet att dela upp betalningen

 • 1. Fabriksgatan 1, Simrishamn. skriver:
 • Lina skriver:

  1. Urban Livings härliga butik ligger i Simrishamn
  2. Skapa inspirerande miljöer med olika produkter. Detta så att man tydligare ser och får inspiration hur man kan skapa och förändra sitt hem. Självfallet är även specialerbjudanden sådant som får mig att spendera lite extra

 • Loppan Lorum skriver:

  1. Butiken finns i Simrishamn
  2. Jag skulle gärna handla massor hos dem om jag hade mer pengar! Men det är ju svårt för dem att påverka… Ett lägre tak än 1000:- för fraktfritt vore bra dock!

 • Åsa skriver:

  1.Simrishamn
  2.Om jag fick högre lön skulle jag nog handla merpå Urban Living! Annars tror jag att det är smart att locka med fraktfritt ibland!

 • Ifrith skriver:

  Hoppsan. Ursäkta föregående inlägg!

  1. Fabriksgatan 1, Simrishamn.

  2. Oj svårt med så mkt. fint i sortimentet! Förutom fetare egen plånbok praktiska merprodukter såsom glödlampor/lågenergilampor med fint ljus och vårdande produkter till skinnsoffan etc. kanske kunde va något.

 • Lina skriver:

  1. Butiken ligger på Fabriksgatan 1, 272 36 Simrishamn.

  2. Jag skulle vilja att hemsidan blir mer attraktiv och enklare i menyer och bilder. Mer inspirations bilder. Men en sak som jag tycker är väldigt viktigt är om en produkt finns i olika utförande t.ex. Display Me från HAY och man väljer den produkten så borde en bild på den specifika produkten komma upp. Annars måste jag själv ta reda på fakta och söka bilder för att kunna genomföra mitt köp. Jag vill vara säker på att jag handlar rätt sak. Detta gäller alla produkter i alla färger och utförande. Enklare och mer kundvänlig blir hemsidan då och detta gör det enklare att handla.

 • Åsa skriver:

  1. Fabriksgatan 1, Simrishamn
  2. Månadens vara – varje månad är det en speciell vara som är rabatterad och skickas fraktfritt.

  Jag håller tummarna!! Kanske får jag denna ljusstake i min julstrumpa.
  Mvh
  /Åsa

 • Linzan skriver:

  1. simrishamn

  2. jag blir alltid lockad av fri frakt – känns som man sparar så mycket pengar då ;))

 • Johanna Andersson skriver:

  1) Butiken ligger i Simrishamn.
  på Fabriksgatan 1.
  2) Fraktfritt eller lägre fraktavgift.

 • Camilla skriver:

  Fabriksgatan 1
  272 36 Simrishamn

  Lite mer färg på sidorna om menyn och artikelsidan. kanske årstidinspierande Jag är inte så förtjust i helvita sajter så lite mer färg och form skulle sätta piff på den och få mig att stanna och slutligen köpa!

 • Sara Karlström skriver:

  Urban living finns i simrishamn på fabriksgatan 1.

  Jag gillar Urban livings sortiment och jag gillar att de har fri frakt när man handlar över 1000:-. Däremot så finns det många butiker med samma sortiment vilket gör att man har många att välja på när man bestämt sig för en pryl. Själv har jag närheten till malmö vilket gör att jag oftare handlar mina prylar i en fysisk butik i malmö än beställa dem via webshoppar. Man kanske skulle haft lite mer "special-erbjudanden" (?)

 • SAR skriver:

  1) Fabriksgatan 1 i Simrishamn på Österlen
  2) Det är tveklöst en av landets finaste butiker, både i fysisk form och på webben. Jag hade gillat om de kunde ha en större Outlet/rea-del på webben.

 • Linda P skriver:

  1) Fabriksgatan 1, Simrishamn. Mitt emot Ica 😉

  2) Fraktfritt hade varit tevligt och kanske några speciella erbjudanden då och då.

 • Tina skriver:

  1. I Simrishamn på Fabriksgatan 1.
  2. Jag skulle nog handla mer där om de sänkte priset på en del produkter. Lever på 3-4000 i månaden, och då kan det kännas väldigt dyrt att beställa vissa produkter därifrån.

 • Marianne Skogekker skriver:

  1. Fabriksgatan 1. Simrishamn
  2. Fraktfritt

 • Carola skriver:

  1. Den fysiska butiken finns i Simrishamn, på Fabriksgatan 1.

  2. Som många andra har svarat så uppskattar även jag att det finns ett stort och brett sortiment av produkter. Kategoriindelningen skulle dock kunna ses över, det blir för många kategorier staplade på varann i vänsterkanten. Sen tycker jag att det finns en alldeles för liten rea-avdelning på sajten. Två produkter känns futtigt. Eftersom de inte har något unikt sortiment utan har samma saker som många andra webbshopar så skulle specialerbjudanden och en mer välfylld outlet-avdelning locka mig att titta in hos Urban Living oftare.

 • Elin skriver:

  – Fabriksgatan 1, Simrishamn

  – jag saknar en tillgänglig webshop som säljer Habitats grejjer, kanske något för UL:s sortiment? (http://www.habitat.co.uk/)

 • Jessica skriver:

  1. Fabriksgatan 1 i Simrishamn

  2. Fri frakt, 360-graders vy av produkterna, möjlighet att zooma in för att se detaljer som mönster och tygkvaliteter, fler miljöbilder så att man får en känsla av hur produkterna ser ut i ett hem och hur stora de är, presenttips, möjlighet att se produkterna sorterade utifrån prisklass, stylingtips.

 • Sofia skriver:

  1. Fabriksgatan 1 i Simrishamn

  2. Vilket fantastiskt sortiment!! Allt från mjukaste babyfilten till designhyllor. Dock känns hemsidan lite tråkig, FÖR stilren. Produktbilderna lockar inte riktigt till köp, skulle gärna se personligare bilder där möblerna och inredningsdetaljerna finns i ett "hem" (=studio & arrangerat). Bilderna ska insperera mig som köpare, " så vill jag ha det hemma, jag bara måste köpa hyllan, lampan, spegeln, ljusstaken…." 😉

 • Maria skriver:

  1. Fabriksgtan 1 Simrishamn
  2. Jag tycker UL har ett mycket bra sortiment. Det är väldigt viktigt med bra bilder när man handlar på webben så man kan se vad det är man beställer hem. UL skulle kunna erbjuda mer enhetliga bilder (det är viktigare med bild på produkten än med miljöbilder, även om det bästa är att kunna få se båda typer av bilder). Jag vill också kunna se bilder på alla typer av en och samma produkt (t ex i alla olika färger). I annat fall brukar jag leta bilder på andra sidor, och då kanske man avslutar sin beställning där istället.

 • Anne skriver:

  1. Fabriksgatan 1, Simrishamn.
  2. Gärna kampanjer och erbjudandenm, i lite högre utsträckning. Det är också lite väl hög gräns för fraktfritt.

 • Lina skriver:

  1. Österlen – Simrishamn – Fabriksgatan 1.

  2. Webbutiken har en bra översiktskarta över de olika inredningsgrupperna vilket jag tycker mycket om. Enkelt att navigera! Något som skulle få mig inspirerad vore om det fanns inredningstips och olika miljöer fotade av de produkter som finn. Älskar att få nya ideer på det sättet; och det bidrar till ökad försäljning!

 • Josefin skriver:

  1. Fabriksgatan 1, Simrishamn
  2. En högre lön och ett snabbare internet!

 • Anna-klara skriver:

  Fabriksgatan 1 Simrishamn

  Fri frakt
  Bra returvillkor
  Bättre kostnader än butik
  Snabb leverans direkt hem till dörren

 • Lena E skriver:

  I Simrishamn ligger butiken.
  Föredrar att ta mej till butik och titta och känna på saker innan jag handlar, speciellt lite dyrare saker. I Urban living butiken är det ömöjligt att lämna utan att ha handlat någonting men hemsidan känns lite tråkig och oinspirerande, tyvärr.Något större bilder och flera bilder av samma produkt hade varit bra.
  Men ett rött Mateus fat till jul hade jag nog kunnat slå till på!

 • Lena skriver:

  1.fabriksgatan 1, simrishamn
  2. mer överskådlig layout – så mycket fint att man knappt ser det. Mer miljöer där man ser produkterna.
  (Kanonfina produkter, jag kommer leta mig dit fler gånger efter detta)

 • elin har ordet skriver:

  1. Fabriksgatan 1 i Simrishamn!

  2. Vilken grym webbutik! Jag hade absolut handlat mer ifall det var något billigare priser. Just nu får jag nöja mig med att klicka runt för inspiration, men hade jag haft en större inkomst hade jag köp vackra mattor och möbler!

 • Anne-Greta skriver:

  1) Fabriksgatan 1, Simrishamn.

  2) Att scrolla runt bland foton från människors/ kunders hem, se varan som de köpt från Urban Living i dess miljö och bli köpsugen.

 • Birgitta skriver:

  1. Fabriksgatan 1, 272 36 Simrishamn

  2. Frakten känns något dyr. Iallafall för moindre varor. Ändra den så kanske jag klickar hem något:)

 • Johanna skriver:

  Hej!
  Åh… MIN önskestake!
  1. Fabriksgatan 1 i Simrishamn
  2. Sidan har ett brett sortiment där man i princip önskar sig varenda penal. Lite erbjudanden el tävlingar på förstasidan hade gjort att man gick in på sidan oftare för att inte missa något! Det är bra att möjlighet finns att leta efter både kategori och varumärken.

 • Peter Finnberg skriver:

  1. Butiken återfinns på Fabriksgatan 1 i Simrishamn.

  2. På en webshop likt er så gillar jag funktionen att era kunder kan kommentera och "gilla" produkter. Denna funktion kräver att man som säljare litar/tror på sitt sortiment men det tror jag att ni gör.
  Ett annat förslag är en topplista med mest populära produkter.

  MVH Peter

 • Rex Tigerstrand skriver:

  1 Fabriksgatan 1, Simrishamn

  2 Om ni syndes lite mer? Facebookgrupp, en blogg, tävlingar, iphone app, syns man så finns man.

 • Rama skriver:

  1) Fabriksgatan Simrishamn, Österlen
  2) Jag skulle vilja se fler bilder per produkt, lite som DWR.com

 • Julie skriver:

  1. Fabriksgatan 1 i Simrishamn.

  2. En tjockare plånbok är nog det som fattas för att jag ska shoppa loss på Urban Livings webbshopp. Lite specialerbjudande på produkter till rabatterade priser och fraktfritt även under tusen kronor skulle med andra ord vara varmt välkommet.

 • Mrs. b skriver:

  1. Fabriksgatan 1 i Simrishamn.
  2. Fraktfritt. Och bra erbjudanden då och då.

 • Anna skriver:

  1) Fabriksgatan 1, 272 36 Simrishamn

  2) Jag skulle handla mer om det var lite lättare att navigera på sidan. Istället för att scrolla så mycket som det blir t. ex. under belysning skulle designen vara mer dynamisk uppbyggd. Alternativ till scroll är att dela upp det på flera sidor, innehållsförteckningen till vänster kan "följa med" vid scrollning om det ska vara kvar. Ett annat tips är att ha lite inspirationsbilder, det tycker jag om!

 • Ignatius skriver:

  1. Fabriksgatan 1 i Simrishamn
  2. Designen på sidan imponerar, men ett behov ni kreerar, om ni mer unika podukter levererar och genom blogg nyheter lanserar.

 • Idun skriver:

  1. Fabriksgatan 1 i Simrishamn
  2. Fri frakt redan vid 500 kronor (eller lägre) och ett ännu större utbud av produkter inom varje kategori.

 • Anette skriver:

  Fabriksgatan 1, Simeisehamn

  Når jeg går inn på Lysestaker for å se etter Kubus ser jeg først den med 8 lys. Jeg leter etter den med 4. Det kunne vært en rad under "flere bilder" med "lignende produkter".

 • Monnah skriver:

  1) Fabriksgatan 1 i Simrishamn
  2) Jag har tittat igenom hemsidan ordentligt. Den är snygg och har ett väldigt stort (kanske lite spretigt) sortiment. En av anledningarna till att jag inte handlat hos Urban Living är att jag inte har upptäckt butiken. Jag har läst namnet i någon inredningstidning, men att synas för något alldeles speciellt, t ex en produkt som ingen annan säljer, måste vara bra. (Om jag hade haft mer pengar att handla för hade det också varit bra…)

 • Emelie skriver:

  1. Fabriksgatan 1 i Simrishamn
  2. Skära ner och tighta till sortimentet, svårt att få en översikt nu. Dessutom erbjudanden, "Just nu" "Veckans vara" "månadens vara", "fri frakt på allt en kort period", så att man måste kika in för att inte missa vad som gäller nu!

 • ChristinaE skriver:

  1. Fabriksgatan 1, Simrishamn

  2. Differentierad frakt. Köper man en enstaka (liten) sak känns 75:- i frakt mycket. Jag tycker också att företaget bör synas mer. Själv glömmer jag sidorna/shoparna, men när jag blir påmind blir det oftast ett "klick".

 • Nina skriver:

  1.Fabriksgatan 1, Simrishamn
  2. Fri frakt på allt alt en lägre frakt för "smågrejor".

 • Tove skriver:

  1. Butiken ligger på Fabriksgatan 1 i Simrishamn.
  2. Jag brukar oftast välja nätbutiker där jag får fri frakt. Jag vet att Urban living har det över 1000 kr men jag brukar tänka att om det är fri frakt så är det bara varan jag köper och då är det värt mina pengar.

 • Madeleine skriver:

  1: Butik Österlen. Fabriksgatan 1. 272 36 Simrishamn

  2: Obegränsat med pengar 😉
  Det är nog det enda som är galet.. webbutiken finns det absolut inget att gnälla på..bra sortiment, lätt och enkel sida.. Kanske något bra erbjudande..?

 • Magnus C skriver:

  1. Fabriksgatan 1, 272 36 Simrishamn

  2. HEE LOUNGE CHAIR, så att jag kan längta efter balkongen och sommaren.

 • Lina Johansson skriver:

  1. Fabriksgatan 1 i Simrishamn är adressen.

  2. Jag älskar Urban Living, har handlat där ett antal gånger. Varför jag älskar Urban Living är för det har smak på de dem tar in i sortimenten, det passar mig utmärkt så jag fortsätter handla där och tittat in på hemsidan minst en gång per dag! (jag väntar tom. på en leverans). Love Urban Living

 • Nina skriver:

  1. Fabriksgatan 1, Simrishamn

  2. Lite kampanjer och fraktfritt då och då skulle nog få mej att handla oftare. Lite enklare navigering vore också bra. Nu är t.ex. barnrum, belysning och bord blandat i samma kategori…Borde det kanske vara sorterat enligt rum och möbler osv. istället. Då skulle det vara lättare att hitta det man söker. Annars fint, bra och stort sortiment!

 • Anna skriver:

  Fabriksgatan. 1 i simrishamn

  Jag skulle handla på er hemsida om ni hade fri frakt och bra returvillkor, som hos brandos skowebbshop. Prisvärda erbjudanden och rabatter på hela sortimentet skulle också göra att jag ville handla mer.

 • JEANETTE skriver:

  1.)Den fysiska butiken ligger på Fabriksgatan 1 i Simrishamn.

  2.)Kanske om mer WOW-Factor på hemsidan, så att intresset fångar. Urban living har en snygg logga,men Jag skulle vilja se större bilder på deras NYHETER, TJÄNSTER och ERBJUDANDEN,inte så mycket text.

 • Lina Karlström skriver:

  1. Fabriksgatan 1 i Simrishamn

  2. Gratis frakt överlag tror jag att de flesta webshoppar hade tjänat rätt bra på. Att som stammis kunna få erbjudanden som andra inte får, detta ökar också chansen att handla inte bara en gång utan flera gånger hos just hos er.

  Och snabb leverans och bra kommunikation är också viktigt!

 • Linda Griffin skriver:

  1. Butiken finns på Fabriksgatan 1 här i Simrishamn.
  2. Fraktfritt vid lägre totalsumma. Urban Living "syns" inte så mycket, så mer reklam och marknadsföring.

 • Maria skriver:

  1) simrishamn

  2) mer inspirerande teman, moodboards och kollage. En liten gruppering av produkter som har något gemensamt, skulle locka och inspirera mig till fler köp!

 • Petra skriver:

  1. Butiken ligger på Fabriksgatan 1 i Simrishamn.

  2. Jag tror att fler (däribland jag) skulle handla mer hos Urban Living om de syntes lite mer; tidningar, internetannonser, mm. Inte det lättaste att trolla fram resurser till detta, men det är mitt tips! Annars är det en urläcker hemsida med ett super sortiment!

 • Benjamin skriver:

  1. Fabriksgatan 1, Simrishamn.
  2. Vad som skulle få mig att handla mer hos Urban Living vore om de hade engagerat sig mer socialt på webben, till exempel genom en blogg med nyheter, inspiration, presenttips vid mor- och farsdag/julafton et cetera, sådant som underlättar för konsumenten. Fler produktbilder hade inte skadat heller! Det kan man aldrig få för få av!

 • Katja skriver:

  1. Fabriksgatan 1, Simrishamn
  2. Någon kategori för tavlor, konst hade varit kul, kanske med åtminstone inslag från skånska konstnärer.

  instämmer med flera andra, det är lite plottrigt i kategorierna och extra erbjudanden till frekventa kunder är ju alltid lockande.

 • Ela skriver:

  1. Fabriksgatan 1 i Simrishamn
  2. inspirationsbilder där man ser produkterna i olika miljöer.

 • Moa skriver:

  1. Fabriksgatan 1 i Simrishamn.

  2. Ärligt talat? Om det såg ut lite mer som … jag förväntade mig att en webshop skulle se ut. Just nu ser det ut som ett galleri. Jag skulle ha föredragit en avdelning mellan menyn där man kan välja kategori, och där bilderna är.

 • axelina skriver:

  1. Fabriksgatan 1, Simrishamn.
  2. Jag skulle bli inspirerad till köp om jag fick se inspirationsbilder/miljöbilder med produkterna så att det blir lättare att tänka sig in i hur produkten ser ut i hemmet. Samt vore det kul att få se exempel från deras inredningsservice!

 • whynja skriver:

  1: Fabriksgatan 1, Simrishamn
  2: Fri frakt och erbjudanden/rabatter för stamkunder. Då hade jag handlat mer från Urban Living!

 • Johan skriver:

  1. Fabriksgatan 1, Simrishamn
  2. Kampanjer typ "Veckans vara" veckans designer för att få inspiration, fri frakt, köp ger bonuspoäng som går att byta mot varor

 • Ylva skriver:

  1 Fabriksgatan 1, Simrishamn
  2 jag tycker att frakten är i saftigaste laget, många butiker har runt 50-lappen. de kanske kan förhandla bättre avtal med fraktbolaget?!

 • 1. Fabriksgatan 1, Simrishamn.
  2. Om jag haft mer pengar på fickan! 🙂 Annars hade nog fri frakt gjort att man lite oftare klickat på köp-knappen.

 • Tant Johanna skriver:

  1) Fabriksgatan 1, 272 36 Simrishamn
  2) Urban living är en utav mina favoriter så jag har inte mycket att klaga på, förutom min plånbok 😉 Men fri frakt är ett sätt att locka till sig fler kunder.

 • Anonym skriver:

  1. Fabriksgatan 1 i Simrishamn

  2. Jag tycker webshoppen ser bra ut, mitt största hinder för att shoppa loss är att jag är fattig student och tyvärr inte har rätt plånbok för shoppar som denna. Bra erbjudanden skulle locka mig!

 • Johanna skriver:

  (Jag glömde visst lämna namnuppgifter i svaret ovan, sorry!)

  1. Fabriksgatan 1 i Simrishamn

  2. Jag tycker webshoppen ser bra ut, mitt största hinder för att shoppa loss är att jag är fattig student och tyvärr inte har rätt plånbok för shoppar som denna. Bra erbjudanden skulle locka mig!

 • Hanna skriver:

  1. Butiken finns på fabriksgatan 1 i Simrishamn.

  2. Jag skulle inspireras till att handla mer om jag såg en personlighten bakom butiken, genom en blogg eller insprationsbilder från butiken i Simrishamn.

 • Carolina skriver:

  1. Fabriksgatan 1 Simrishamn
  2. En bra blandning mellan lyx och budget, samt en blandning mellan designklassiker och nya unika produkter.

 • Hedvig skriver:

  1. Fabriksgatan 1, 272 36 Simrishamn.

  2. Nu känner jag ju till butiken, vilket jag inte gjorde före den här tävlingen. Så mera sådant här, det är jättebra marknadsföring! Hemsidan är fin, och det finns mycket fina grejer att shoppa loss på, så mer marknadsföring helt enkelt.

 • Hanna Hjalmarsson skriver:

  1. Fabriksgatan 1, Simrishamn.
  2. Butiken har ett stort och fint utbud av olika produkter och märken. Fri frakt och fina erbjudande skulle locka till ytterligare köp.

 • Jessica Audsley skriver:

  1. Fabriksgatan 1 i Simrishamn.

  2. Efter många år i England där konkurrensen om internetförsäljning inom alla segment är stenhård är det en sak som över allt annat som lockar både mig och mina vänner att välja att handla hos en webhandel över en annan om de erbjuder samma typ av varor – den som har fri frakt. Vinner alla gånger!

 • Maria Larsson skriver:

  Fabriksgatan 1, Simrishamn.

  Ett bonussystem där man känner att man är en viktig kund. Det skulle generera i att man skulle unna sig något mer om man får ett bra pris på det.

 • Anette skriver:

  1. Fabriksgatan 1, Simrishamn
  2. En lottovinst och fri frakt 🙂

 • Sara S skriver:

  1. Fabriksgatan 1, Simrishamn

  2. Bra erbjudande och fri/billig frakt är 2 måsten.
  Mycket fin sida annars.

 • Camilla Eriksson skriver:

  1. Fabriksgatan 1, Simrishamn
  2. Jag skulle handla mer i webshopen om de hade en tydligare uppdelning av sortimentet. Nu är det många kategorier och lite svårt att hitta det man söker.

 • Clara skriver:

  1. Fabriksgatan 1, 272 36 Simrishamn
  2. Lägre priser än i butik. För mig är det ett nöje att besöka fysiska inredningsbutiker och det ligger en butik precis bredvid mitt jobb som har ungefär samma sortiment som Urban Living. Hade däremot priserna hos Urban Living varit lägre så hade jag kunnat tänka mig att shoppa mer där.

 • Fanny skriver:

  1. Fabriksgatan 1, Simrishamn
  2. Jag skulle vilja ha möjlighet att kunna betala via direktbank, det är den absolut smidigaste betalningslösningen för att handla på internet enligt min mening. Annars har jag inga synpunkter, butiken känns inspirerande och lockande och sortimentet presenteras på ett bra sätt!

 • Agneta Johnsson skriver:

  1. Butiken finns på Fabriksgatan 1 i Simrishamn.

  2. Jag tro att en utökad sökfunktion skulle göra att man lättare hittade det man letade efter. En sökfunktion där man kan välja prisintervall, varumärken och kanske vilken kategori varan tillhör.

 • Emelie G skriver:

  1. fabriksgatan 1 i Simrishamn

  2. En väldigt fint sortiment. Jag tror att bättre struktur på hemsidan, kanske med fler underkategorier, mer spridning om er existens (det här är en väldigt bra kanal att nå ut), fri frakt även på småsaker, annars köper jag ju hellre i butik och vackra stylade miljöer på hemsidan.

 • Frida H skriver:

  1. Fabriksgatan 1 i Simrishamn

  2. Locka med fraktfritt. Och så behöver jag nog en större inkomst.

 • Josefine skriver:

  1. Fabriksgatan 1, 272 36 Simrishamn

  2. 2 saker; lägre (eller fri) fraktkostnad, och sen om sidan lämnade ett starkare och tydligare intryck – som det är nu så är det webbshopen jag oftast glömmer bort!

 • Marika Ström skriver:

  1. Fabriksgatan 1, Simrishamn

  2. Fler inspirerande bilder på produkterna redan på första sidan, tydligare formspråk, mer marknadsföring kring att sidan finns och fri frakt! Älskar produkterna ni säljer och just den här ljusstaken har jag önskar mig i två år utan att få i julklapp så i år hoppas jag att tomten heter Urban 😉

 • L otta skriver:

  1) Fabriksgatan 1, Simrishamn
  2) Sökmotoroptimering? Trots att jag sökte på Bloomus tesil härromdagen hittade jag er site. Annars snyggt, bra kategorier och bra med alla bilder på en sida (!). Kanske lite dyrt (230kr istf 199kr) och så dyr frakt – fraktfritt lockar!!

 • Hilde Sivertsen skriver:

  1. Fabriksgatan 1 i Simrishamn.
  2. Lägre gräns för fraktfritt. Miljö-/ interiörbilder; att se produkterna i inspirerande sammanhang.

 • Bodil skriver:

  1. Fabriksgatan 1 i Simrishamn
  2. Det finns ju många webbshoppar med liknande utbud så det gäller ju att differentiera sig. Det kan man ju göra på många sätt. Varför inte nischa sitt sortimentet, ta fram ett eget märke/linje, ge kunderna ett mervärde i form av kundklubb och eller blogg. Personligen tilltalas jag även av enhetliga produktbilder och fri frakt!

 • Marie skriver:

  1. Butiken ligger i vackra Simrishamn, på Fabriksgatan 1.

  2. Jag tycker att enhetsfrakten på 75 kr är i mesta laget, det gör iallafall att jag drar mig för att köpa "småpresenterna" där. (Det fraktfria vid köp över 1000 kr är dock strålande). Jag hyllar och lovordar internet-shoppar och tycker om att handla presenter/ julklappar över nätet. Ibland handlar det bara om en liten gåva och därför tycker jag att det skulle vara bra med en flik med olika priskategorier. Precis som många andra har sagt är vänstermenyn tråkig och för lång.

 • Evalotta skriver:

  1. Fabriksgatan 1, 272 36 Simrishamn

  2. Bredda startsidan och sätt in fler inspirationsbilder på framsidan, någon av bilderna kan bytas ut ofta då ni har så mycket fint att visa upp. Här kan även lockande erbjudanden visas, kanske ett nytt varje vecka. Det rullande bildspelet "vi rekommenderar även" kan flyttas upp – annars lätt att missa.

 • Kaisa skriver:

  1) Fabriksgatan 1, 272 36 Simrishamn

  2) Fraktfritt eller lägre gräns för fraktfritt. Mer inspirations bilder. Tycker det är lite rörigt på sidan bland alla produkter och kategorier. En enklare sida hade varit att föredra.

 • Anna-lisa skriver:

  1. Fabriksgatan 1 Simrishamn
  2. Mer inspirationsbilder, skulle vara roligt att se bilder från butiken! Ett & annat erbjudande är aldrig fel :)…
  Mysig 2:a advent!

 • emme bygger bo skriver:

  1. Fabriksgatan 1, Simrishamn.
  2. Jag tycker om sidan, upplever den lättnavigerad och smidig. Men för att handla så måste man först lockas dit! Nätreklam i allmänhet ser man ofta förbi, dock uppmärksammar man fortfarande reklamrutorna på facebook. Ha direktlänkar därifrån! Och fri frakt.

 • 1. Fabriksgatan 1, Simrishamn
  2. Jag gillar Urban Livings sortiment, en del klassiska snygga designprodukter blandat med nya fina saker. Jag hade absolut handlat mer om jag hade mer pengar. Bra och tydlig layout och navigering, men lite mer inspirationsbilder hade uppskattats.

 • Rebecca skriver:

  1. Fabriksgatan 1, Simrishamn
  2. Det finns så många webshopar och fysiska butiker som har i princip samma produkter så man måste sticka ut. Hemsidan är inte särskilt inbjudande, jag hade hellre gått till konkurrenten designonline.se. Mer inspirationsbilder på förstasidan som speglar sortimentet. Och varför inte fri frakt nu till jul?

 • Anna skriver:

  1. Fabriksgatan 1, Simrishamn

  2. Webshopen borde ha en blogg som på ett lite personligare sätt visar fram nyheter och inspirationsbilder.

 • Li skriver:

  1) Fabriksgatan 1, Simrishamn
  2) Lägre fraktpris om man köper småsaker, det får en att kunna småhandla. Även underkategorier, så om man t.ex. trycker på BÄDD/TEXTIL så vore det bra om man kunde välja mellan t.ex. PÅSLAKAN, ÖVERKAST, etc. En lite sökruta vore ju inte helt fel.

 • Jessica H skriver:

  Fabriksgatan 1
  Köpenhamn

  Inspirationsbilder från privata och offentliga miljöer.
  Ett erbjudande om fri frakt över en viss köpesumma lockar alltid. Det ska synas ordentligt på förstasidan.
  Gärna en inredningsinriktad blogg med inspirerande skribent som är knuten till hemsidan.
  Varför inte en rolig tävling varje månad? T ex en fototävling där man får visa hur man gjort med sitt köp.

 • Fru Mars skriver:

  1. Fabriksgatan 1 i Simrishamn

  2.Lite mer inspirationsbilder och mer personlighet, något som gör att det här känns som Urban Living. Känns lite som att sidan inte sticker ut utan försvinner bland mängden.

 • gella skriver:

  1. Fabriksgatan 1 i Simrishamn.
  2. Blir kanske tjatigt, men något som sätter stopp för mig är oftast fraktavgiften. Jag ställer liksom in mig på produkternas priser och så känns det som att priset ökar i slutet av en extra avgift och då gäller det att den är så låg att det inte gör så stor skillnad för att jag ska genomföra köpet.

 • EGR skriver:

  1. Fabriksgatan 1, Simrishamn
  2. Jag gillar utbudet och "siten" i sig, fast fraktfritt vore inte helt fel.

 • Hanna skriver:

  1) Butiken ligger på Fabriksgatan1 i Simrishamn.
  2) Jag önskar mer inspirationsbilder med produkterna fotade i olika miljöer, gärna flera produkter tillsammans för att se hur man kan kombinera dem!

 • Frida skriver:

  1. Fabriksgatan 1 272 36 Simrishamn

  2. Urban living är en inspirarande sida och man blir shopping sugen med en gång när man kommer in! Enkelt att förstå och guida sig runt och hitta de ena efter andra som man kan skriva upp på önskelistan nu i jultider. Men kanske lite veckanserbjudande eller en klubb med lite extra förmåner för kunden så man känner sig lite speciell. Gillar att man kan få nyhetsbrev så man lätt kan drömma sig bort med några få klick!

 • Silje skriver:

  1: Fabriksgatan 1, Simrishamn.
  2: Det nevnes ikke noe om frakt ut av Sverige under Villkor. Det ville fått meg til å handle mer, for feks finner jeg ikke denne Kubus lysestaken i noen norsk webshop og den selges kun over disk i Oslo (som jeg har sett), og det er 2 timer med fly dit… I Norge er det dårlig med bra webshopper, så send varer hit, vi bestiller gjerne! Men husk å trekk fra den svenske momsen 🙂

 • Jennifer skriver:

  Fabriksgatan 1 simrishamn.

  Jag skulle vilja se mer inspirations och produktbilder som ändras ofta så sajten ser fräsch och ny ut. Blogg om nya saker hade varit kul också.

 • Maria K skriver:

  1. Fabriksgatan 1 Simrishamn.
  2. Jag gillar utbudet av lampor och skulle gärna se bilder på dessa i hemmiljö innan jag klickar hem dem.

 • Marianne skriver:

  1: Fabriksgatan 1, Simrishavn
  2: Mer penger, haha! For meg som er norsk er problemet med nettsiden åpenbar – jeg må sende mail til kundeservice for å få vite fraktkostnader og vilkår. Dette gjør at jeg rett og slett ikke orker. Sannsynligvis satser ikke urbanliving.se på det norske markedet, men det kunne de fint gjort. Det finnes etter det jeg kjenner til ingen lignende nettbutikker i Norge der man kan handle fra et så bredt utvalg varemerker. I tillegg er det fristende for nordmenn å handle fra Sverige siden den norske kronen er sterk, og momsen trekkes fra (men så legges selvsagt toll på slik at resultatet er det samme). Men altså – jeg vil gjerne at de tilpasser også for norske kunder. Ellers har jeg ingen kommentarer, for sortimentet er utmerket, og siden er både logisk bygd opp og fristende!

 • Heddie F skriver:

  1. Simrishamn, på Fabriksgatan 1
  2. Tycker det är bra med ett stort utbud som når en bred publik. Jag skulle gärna vilja se produkter i en hemmiljö eller annat för att få en känsla av hur dem ser ut i ett sammanhang. Det är alltid kul med erbjudanden som 15% på sortimentet och liknande, då slår man ofta till på något om man tvekat. Limited edition produkter från trakten eller produkter som exklusivt finns på Urban Living lockar ju också till dem som vill ha en unik inredning hemma.

  Mvh Heddie

 • Kristina skriver:

  Fabriksgatan 1, Simrishamn.

  Jag saknar inspirationsbilder.
  Vad är unikt med just U.L? Det som är unikt med just U.L. måste framhävas och tas fram på förstasidan. Om de har ett varumärke som inte finns någonannanstans så måste det synas bättre på första sidan (nu upptäckte inte jag något sådant men jag kan ha missat det, då det fanns mycket att leta bland).
  För mig som webkund är frakt oerhört viktigt. Om jag letar efter en speciell produkt så jämför jag naturligtvis fraktpriser. Och är det en produkt av lägre värde så blir fraktpriset betydande.

 • Jesper N skriver:

  Fabriksgatan 1, Simrishamn.
  Nyhetsbrev med specialerbjudanden vore trevligt.

 • Sigrid skriver:

  1. Fabriksgatan 1, Simrishamn.

  2. Webshoppen er veldig bra. men den kunne vært enda bedre om man hadde laget litt insirasjonsbilder (á la magasin-/blogg-format, og tatt inn lokale Österlenskunstnere – som det jo fins så mange av! Da hadde butikket stukket mer ut!

 • Camilla K skriver:

  1. Fabriksgatan 1 i Simrishamn

  2. Hade jag lite mer pengar över varje månad skulle jag inte tveka att handla mer än jag gjort hittills!

 • Sofia skriver:

  1: Butiken ligger på Fabriksgatan 1 i Simrishamn

  2: Jag föredrar att handla i en riktig butik där man kan känna och klämma på sakerna. Men annars så är det ju rätt sak till ett bra pris som skulle locka mig. I nuläget så räcker inte föräldrarpenningen till så många inköp, men när jag börjar jobba igen =)

 • Suss skriver:

  1.Adress:Fabriksgatan 1,272 36 Simrishamn.
  2. Om UL hamnade högre upp i Google sökmotor så hamnar man på deras webshop oftare när man söker på enstaka dyrare ptodukter. Är det då bra priser och fraktkostnader så handlar man.

 • Sara skriver:

  1. Fabriksgatan 1 i Simrishamn
  2. Lite färre kategorier med fler underrubriker skulle inte vara fel. Så som det är nu är det lite rörigt om man inte vet exakt vad det är man vill ha. Tror att de går miste om många impulsköp i och med att det är så många kategorier, man går kanske inte igenom alla. Annars mycket snygg sida med fina saker!

 • Anne skriver:

  1. Fabriksgatan 1 i Simrishamn.
  2. Gillar att handla design via internet. Stegen brukar vara: läser tidningar, kolla bloggar, hitta inspiration, sen googlar jag upp en webbutik, de som hamnar högst handlar jag hos. Sedan är en snabb leveranstid viktigt och att sidan är rätt uppdaterad med lev tid: aldrig ljuga!

 • Alexandra skriver:

  Butiken ligger i Simrishamn på Fabriksgatan 1 och jag hade handlat mer på deras webbshop om de t.ex. hade haft veckans eller månadens erbjudande.

 • Victoria skriver:

  1. Fabriksgatan 1 i Simrishamn.
  2. Veckans/månadens vara och fri frakt. Dessutom är hemsidan lite stökig. Var konsekventa med frilagda/miljöbilder samt se över menystrukturen.

 • Josefine skriver:

  Fabriksgatan 1 i Simrishamn.

  Jag eftersöker webbutiker som även fungerar som inspirationskälla utöver själva shoppingen. Mitt förslag till Er är att satsa på inspirationsbilder där ni kombinerar era produkter i hemmiljö. På så vis vävs det något spretiga sortimentet även samman.

 • Katarina skriver:

  Fabriksgatan 1 i Simrishamn
  Lägre fraktavgift på köp under 1000kr.

 • Petra skriver:

  1. Fabriksgatan 1, Simrishamn
  2. Urban Living har väldigt många fina produkter men kanske borde minska ner sitt sortiment och nischa sig litegrann. Hemsidan är något svåröverskådlig. Om hemsidan vore mer inspirerande skulle jag kanske handla mer där.

 • Liselott skriver:

  1) Österlen, Fabriksgatan 1 Simrishamn.
  2) Vänterpalten skulle behöva lättas upp, med färre alternativ.
  Ett tips kanske även skulle vara att visa några av era varumärken på högersidan så man ser ert fantastiska sortiment.

 • Mona Nilsson skriver:

  Fråga 1. Fabriksgatan 1, 27236 Simrishamn
  2:a frågan Om de sänkte priset på fri frakt som det är nu måste du handla för 1000 kronor för att få fri frakt och för mig som bor i Öjebyn ca. 5 km från Piteå spelar fraktkostnaden en stor roll.

 • Anna skriver:

  Åh, detta är ju drömvinsten nummer 1.
  1. Fabriksgatan 1, Simrishamn
  2. Själva webbshopen tycker jag är snygg och enkel. Men precis som alla andra är det "vanliga" produktbilder. Varför inte göra några egna bilder så man ser hur produkterna ser ut i en hemmamiljö. kanske samarbeta med inredningstidningar eller en mäklarfirma?
  Gratis frakt! Ett måste även om ni höjer priserna.
  Nyhetsbrev och specialerbjudanden. Kanske månadens vara. Tänk på att även en liten rabatt ex 10% gör skillnad då dessa designprylar sällan reas ut på andra ställen.
  Sen kanske även ett forum vore ngt för alla inredninsnördar 🙂

 • Petnoga skriver:

  1. Fabriksgatan 1, Simrishamn
  2. Större utbud, men mer nischat. Fler olika bilder på varje produkt. Gillaknapp och topplistor över de mest sålda produkterna. Men framförallt måste de göra mer reklam för sig genom till exempel sociala medier. Jag hade inte en aning om att de fanns förrän idag.

 • Anna S skriver:

  1.Fabriksgatan 1, Simrishamn

  2. Fraktfritt, det lockar iaf mig! Det är ett stort och bra sortiment men jag saknar de där udda/annorlunda sakerna som inte finns överallt. Annars är det alldeles för lätt att fortsätta handla där man brukar. För många kategorier, svårt att överblicka innehållet. Bättre med "stora kategorier" som tex Kök och sen kommer underkategorierna upp om jag klickar på Kök. Presenttips, inspirationsbilder.

 • martina skriver:

  1 Fabriksgatan 1, Simrishamn
  2 Fraktfritt (punkt)

 • Lotta skriver:

  Fabriksgatan 1, Simrishamn.

  Fler saker,gratis frakt eller billigare frakt vid köp för en viss summa. Månadens vara är inte heller så dumt.

 • 1. Butiken hittar man på Fabriksgatan 1 i Simrishamn.
  2. Mer inspirationsbilder där man ser produkten i ett sammanhang. Och några kampanjer, varför inte månadens vara?!

 • Jenny skriver:

  1). Fabriksgatan 1, 272 36 Simrishamn

  2). Det som skulle vara roligt är om Urban Living erbjuder antingen limited edition på varor som är unika, kanske lokaltillverkade, som ingen annan webbbtuik har. Elller om det är Urban Livings egna sortiment. En blogg hade varit roligt med.

 • johanna skriver:

  1. Fabriksgatan 1, Simrishamn
  2. Jag gillar Urban livings utbud jättemycket och har tänkt att jag skulle beställa därifrån många gånger. Fri frakt över en viss summa är ju toppen också. Helt fri frakt hade nog gjort att jag verkligen slagit till.Då blir det ju att man köper enstaka ting och inte väntar tills man har massa man behöver.

 • Anna I. skriver:

  1. Butiken finns på Fabriksgatan i det mysiga Simrishamn i Skåne.
  2. Jag är kluven, tycker å ena sidan om det stilrena, sobra uttrycket på Urban Livings webbutik, men saknar lite mer personliga miljöbilder för att verkligen bli inspirerad. Varför inte en blogg som komplement, där man kan varva inspirationsbilder från magasin etc., med produktnyheter och lite glimtar från ägarnas eget hem och den fysiska butiken?! Det skulle kännas roligare, personligare och mer aktuellt, i kombination med fri frakt emellanåt skulle i alla fall jag klicka hem både det ena och det andra!

 • Marie skriver:

  1. Fabriksgatan 1 i Simrishamn
  2. Kanske lägre frakt eller fraktfritt vid en lägre summa än 1000 kr. Skulle även jag kunna tänka mig att se dessa underbara produkter i hemmiljö för att få en bättre känsla av hur det skulle funka i "ens egna hem". Annars är det ju bara så att det finns sååå mycket snyggt!!

 • Sara skriver:

  1) Fabriksgatan 1, 272 36 Simrishamn
  2) Mer marknadsföring för jag ska ärligt erkänna att jag aldrig varit in på hemsidan förrän nu och jag gillar den väldigt mycket. Olika prisklasser och stort utbud.

 • Emelie skriver:

  1. Fabriksgatan 1, Simrishamn

  2. Jag skulle önska att man såg över kategoriseringen en aning, som det är nu ligger t ex väggklockor och armbandsur på samma ställe och lite huller om buller. För mig är det viktigt att lätt och snabbt kunna hitta vad jag söker. En kortare inventarielista med underkategorier som blir synliga när man klickar huvudkategori skulle ge bättre överskådlighet och ge ett mindre spretig intryck:
  exempel:
  * Urverk (huvudkategori)
  – väggur (underkategori)
  – armbandsur (underkategori)

  Annars förordar jag en funktion som ger kunden möjlighet att bygga egna moodboards genom att gruppera produktbilder – det manar på kreativiteten och jag personligen sporras lätt till merköp när jag på ett tydligt sätt kan se vad som fungerar ihop. Kan t ex implementeras genom en 'önskeliste-funktion.' Sist men inte minst så är priset såklart viktigt, jag använder mig alltid av prisjämföringstjänster när jag handlar på internet och kan en butik inte konkurrera prismässigt alternativt har fått tvivelaktiga omdömen så vänder jag mig någon annanstans.

 • Sandra S. skriver:

  1) Fabriksgatan 1 i Simrishamn
  2) Hade jag haft en högre lön hade jag shoppat loss. Bra utbud och fräsch sida. Inspirations- och miljöbilder hade varit ett plus.

 • Helena skriver:

  1=Simrishamn Fabriksgatan 1
  2=Fraktfritt.

 • Emma skriver:

  1. Butikens adress är Fabriksgatan 1, 272 36 Simrishamn

  2. Jag har tidigare aldrig varit in på webbshoppen, men nu när jag väl hittat dit kan jag tänka mig att handla. Tycker dock att sidan var något tråkig. Plus för fraktfritt när man handlar för 1000 kr!

 • Karin O skriver:

  Fabriksgatan 1 i Simrishamn

  En kategori med miljövänliga och fairtrademärkta produkter skulle intressera mig!

 • Conny Eriksson skriver:

  1. Fabriksgatan 1, Simrishamn

  2. Något rörig design och lite väl mångs produkter. Dock mycket fina grejer. Rensa upp och välj ut de produkter ni verkligen brinner för och fixa en mer lättöverskådlig design så kommer er sida fungera kanon. Stort plus för gratis frakt när man handlar för mer än 1000 kr.

 • Maria skriver:

  1. Fabriksgatan 1, Simrishamn.

  2. Inspirerande miljöbilder där produkterna visas i ett sammanhang, gärna klickbara. Jag använder mig gärna av funktionen "Alla produkter" för att få en snabb överblick men jag skulle föredra att liknande produkter då finns grupperade istället för nästan slumpartat utspridda.

 • – Fabriksgatan 1 i Simrishamn
  – Fraktfritt över viss minimisumma

 • evamar skriver:

  1. Fabriksgatan 1 i Simrishamn
  2. Det enda jag kan komma på att jag saknar är lite inspirationsbilder. Annars gillar jag sortiment och upplägg. Kanske fri frakt för de som har handlat tidigare? Det lockar ju att handla igen.

  PS. Jag har länkat också. Karma, du vet…

  http://evamar.blogg.se/2010/december/ljusstake-6-dec.html

 • Anonym skriver:

  1. Fabriksgatan 1 Simrishamn
  2. Fraktfritt på alla produkter

 • Lina skriver:

  1. Fabriksgatan 1 Simrishamn
  2. Fraktfritt på alla produkter

 • Majsan skriver:

  1. Fabriksgatan 1 i Simrishamn
  2. Sänkt gräns för fraktfritt och mer specifik kategorisering med underrubriker

 • ANNIKA skriver:

  1 Fabriksgatan 1 .Simrishamn
  2.Lite rörigt med allt för mycket produkter.Lite mer överskådligt kanske…

 • Ida skriver:

  1 Fabriksgatan 1, Simrishamn

  2. De kanske inte behöver 15 olika kategorier för det som skulle kunna sammanfalla under tex kök
  dvs förenkla sin sidospalt lite.
  Kanske fraktfritt, visserligen är det inte svårt att komma över 1000:- men det är surt de gånger man faktiskt inte gör det..

 • 1. Urban Living finns på Österlen – Fabriksgatan 1
  i Simrishamn.
  2. Fraktfritt lockar alltid mer. Dessutom gillar jag verkligen inspirations/miljöbilder, där produkterna syns i en mysig miljö. Då kan man mer se det i sin hemmiljö.

 • Jenny skriver:

  1. Fabriksgatan 1, Simrishamn
  2. Några inspirationsbilder. Väldigt fina produkter men det är för många.

 • Susanne skriver:

  1. Fabriksgatan 1 i Simrishamn

  2. JÄTTEFINA saker, men tyvärr så här i kristider, det alltför mycket i plånboken svider. Får hoppas att Svenska Spel mej ringer en dag,…för då återkommer jag!!

 • Emma skriver:

  1) Fabriksgatan 1, Simrishamn

  2) Jag tycker själva kategoriseringen av varor i huvudsak är bra då det inte är alltför många produkter under varje kategori är det lättöverskådligt. Man ska inte kategorisera "bara för att" då det känns överflödigt. Dock tycker jag kategorin "Alla produkter" blir onödigt rörig, där skulle man kunna lägga till ett hjälpmedel att kunden kan sortera produkterna efter exempelvis: pris, färg, stil osv. Kanske ha en liten inspirationshörna också med olika produkter som passar bra ihop och ev. inspirationsbilder. Sen är jag lite förtjust när man får med något litet på köpet om man handlar för en viss summa, det brukar fungera bra.

 • mariia skriver:

  1. Fabriksgatan 1, Simrishamn
  2. Fraktfritt eller billigare frakt är alltid en stor fördel! Det är oftast det som stoppar mig.. sen är alltid roliga erbjudanden bra!

 • MiaHB skriver:

  Fabriksg. 1 i Simrishamn

  Lite inspirationsbilder där man får se olika produkter i hemmiljö, lite snyggt stajlat med mat, människor, djur och växter, helt enkelt i en levande miljö!

 • karin skriver:

  1. Simrishamn
  2. Fler inspirationsbilder där produkterna sätts i ett sammanhang, lägra fraktkostnad vid mindre beställningar samt bäst sålda/ populära varor.

 • Mini skriver:

  1. Simrishamn (Fabriksgatan 1)
  2. Om jag hade mer pengar :). Nä men en sak som jag skulle uppskatta är om de hade presentinslagning.

  Mvh
  Mini Johansson

 • Emelie skriver:

  1. Fabriksgatan 1, Simrishamn

  2. För att jag ska "handla mer" och inte bara köpa sådant som jag bestämt mig för genom att först se ut det i en fysisk butik, så krävs ordentligt detaljerade bilder från mer än en vinkel. Bilder som man kan vrida ett varv och zooma genom att dra muspekaren över som det fungerar i de flesta klädbutiker på nätet hade varit en bra start. Att visa en produkt som en hylla både med och utan innehåll känns nödvändigt för att få en uppfattning om hur den skulle göra sig hemma hos mig.

 • Marianne skriver:

  1. Fabriksgatan 1 i Simrishamn
  2. Litografier, posters och lokat tillverkad keramik, textil och silver.

 • Hanna skriver:

  1. Simrishamn
  2. Bättre uppsorterat i kategorier med underkategorier och även mer inspirationsbilder där man visar hur man kan inreda med deras grejer.
  Att ha 'drives' med fri frakt vore också trevligt, samt en topplista med de mest klickade varorna.

 • Malin HBG skriver:

  1- Den bästa nätbutiken finns fysiskt på Fabriksgatan 1, Simrishamn.

  2- Ni är redan toppen! MEN fri frakt och läckert lokalt hantverk i form av svartvita tavlor och tryck. Fler egentagna bilder på alla produkterna i miljö! Alla älskar inspiration! Behåll er toppenservice. Den är guld värd!

 • madde skriver:

  1. Fabriksgatan 1, Simrishamn
  2. Fraktfritt eller lägre frakt. Mer konst/tavlor från både kända och mer mindre kända konstnärer/designers. Bra erbjudanden hade också lockat mig.

 • Maria skriver:

  Urban Living finner vi på Fabriksgatan 1 i Simrishamn.

  Första gången jag klickar in på Urban livings webbutik. Stort sortiment av de senaste inom inredning. Gillar kvaliteten på produkterna. Det enda som hindra mig från att handla är utrymmet i plånboken samt fraktkostnaden. Men jag kan ifs svänga förbi butiken i Simrishamn eftersom att jag är skånebo.

 • Gunbritt skriver:

  Fabriksgatan 1 Simrishamn.
  Jag gillar lamporna och fri frakt över ett visst belopp vore trevligt!

 • Lou skriver:

  1. Simrishamn
  2. Om de hade väggschabloner eller väggklistermärken. Jag älskar sådant och har letat högt och lågt efter liknande. Men förgäves. Hade Urban Living haft lite 'Vynil'-stickers hade jag nog hängt på den siten regelbundet.

 • Anna Johansson skriver:

  1. Butiken finns på Fabriksgatan 1 här i Simrishamn.

  2. Tack för tipset! Min samling av inredningsbutiker på nätet närmar sig snart omdömet optimal. Och oj vad fina arrangemang man skulle kunna göra bredvid staken med The Bowl också. Jag vill väldigt gärna kunna spara önskelistor och favoriter till nästa shoppingtillfälle!

  God Jul!
  önskar Anna

 • e n k e l e v a skriver:

  1) Fabriksgatan 1, Simrishamn.
  2) Tycker att sidan är överskådlig och snygg. Inte så plottrig som många andra shoppar. Däremot finns samma varor på många andra nätbutiker. Så någon form av erbjudanden. Veckans vara, hemlig gåva vid köp över en viss summa, eller något annat erbjudande som gör att man "vippar över" och handlar just på Urban Living. Även erbjudanden/tävlingar på facebook för alla som gillar Urban Living. På så sätt sprids butiken även.

 • jenny skriver:

  1. Fabriksgatan 1 i Simrishamn.
  2. mer roliga & originella saker som inte alla webbshopar har.

 • pernilla skriver:

  1. Fabriksgatan 1, Simrishamn
  2. Jag skulle handla mer detaljer om frakten var lägre eller gränsen för fraktfritt gick vid ca 300kr istället. En inspirationsblogg hade också kunnat hjälpa till.

 • Caisa skriver:

  1. Simrishamn
  2. Billigare frakt, fler köksvaror som kastruller och stekpannor, formar från Le creuset.

 • Elisabeth Ståhle skriver:

  1. Fabriksgatan 1, Simrishamn
  2. Jag har varit inne på er sida och även i den fysiska butiken. Nu kollade jag lite mer noggrannt, om jag skall vara helt ärlig tycker jag om den som den är, mkt "ljus och fräsch". Ett litet tips skulle kanske vara att ha fler bilder från er fysiska butik, då den är alldeleds underbar!! Ev också fri frakt vid lägre belopp!!

 • amanda skriver:

  1. Fabriksgatan 1, Simrishamn

  2. Jag hade handlat mer i webshopen om jag hade bott längre bort, nu väljer jag nämligen alltid att åka förbi affären eftersom jag ofta är i krokarna och personalen/ägarna är så otroligt trevliga och butiken lyfter fram alla föremål så fint.

 • Anonym skriver:

  VAR MED OCH TÄVLA OM ATT BLI DAGENS BLOGG! Ger även toasters och skriver en kort text om din blogg. 😉
  http://SCME.blogg.se

 • Stämningsfullt skriver:

  1 Fabriksgatan 1, Simrishamn
  2 Tex olika rabattkoder och erbjudanden om gratis frakt ibland

  Kram Vanja.

 • Therese Larsson skriver:

  1. Fabriksgatan 1 , Simrishamn

  2. Tycker det är en finfin webshop. Det som skulle intressera mig mer är fler inspirationsbilder på deras fina sortiment. Lite intetsägande med bara objekt på vit bakrund. Ett månandens/veckans erbjudande skulle också göra att jag kikade in oftare.

 • Helene W skriver:

  1 Fabriksgatan 1 i Simrishamn
  2 Fint utbud! Skulle behöva en tjockare plånbok alt att den nu väldigt lilla REA-avdelningen blir större.

 • Angelica skriver:

  ÅHHHHH! JAG ÄLSKAR GEOMETRISKA FORMER!! DET DÄR ÄR DEN ULTIMATA LJUSSTAKEN!

  Fabriksgatan 1
  272 36 Simrishamn

  jag skulle handla mer där om de anpassade priserna mer till fattiga studenter, som jag.

 • Malin Björling skriver:

  Hej Hopp !

  1.Fabriksgatan 1 i Simrishamn
  2.Jag gillar att bli inspirerad av vackra bilder och miljöer där man kan köpa produkterna som visas där, såe tt inspirationsgalleri efterlyser jag.
  Kram Malin Björling

 • Emelie Johansson skriver:

  1. Butiken finns på Fabriksgatan 1 i Simrishamn, Österlen.
  2. Det skulle kunna var bilder på olika miljöer som inredare har inrett med produkter från butiken. Det gör det lättare för mig iallafall att se saker som jag annars kanske hade missat om det inte varit placerat i någon fin miljö.

 • Louise skriver:

  Fabriksgatan 1, Simrishamn

  En blogg skulle vara ett bra komplement med inspirationsbilder, erbjudanden och ett sätt att presentera nyheter.

 • Rebecca skriver:

  1. Fabriksgatan 1, Simrishamn

  2. Om jag hade ännu mer pengar och mer plats skulle jag handla mer! Var sak är verkligen värd sitt pris men det ska rymmas hemma också!

 • Maria G skriver:

  1. Fabriksgatan 1, Simrishamn.
  2. Jag kände inte till denna sida innan. Nu gör jag det och spanar noggrant in alla fina saker för att beställa julklappar.

 • Sofie skriver:

  1. Du hittar Urban Living på Fabriksgatan 1 i Simrishamn.
  2. Lägre frakt (för varor under 1000:-).

 • Monica i Löddeköpinge skriver:

  1. Fabriksgatan 1, Simrishamn

  2. För min smak fattas inte något. Jag är så sugen på ett par Tolix stolar, så kanske kanske att jag klickar hem dem till mig själv i julklapp…

 • Ida Svensson skriver:

  1. Fabriksgatan 1 i Simrishamn

  2. Ett mindre och mer noga utvalt sortiment som gör det lättare för mig som kund att hitta saker jag vill ha. Sidan är lite rörig och jag vet inte var jag ska börja titta. Det vore bra om produktpresentationerna/bilderna var mer homogena.

 • Ann-Christin skriver:

  1) Butiken finns på Fabriksgatan 1 i Simrishamn

  2) Jag tycker att hemsidan är jättefin och stilren, helt i min smak. Enkel navigation och enkelt att hitta det man söker. Stort härligt utbud av produkter. Det enda egentligen som skulle få mig att handla mer hos Urban Living är en fetare plånbok! Men om jag ska nämna något så skulle det i så fall vara fri frakt och massor av fler miljö/inspirationsbilder där produkterna syns i olika sammanhang.

 • Linda skriver:

  1. Fabriksgatan 1, Simrishamn
  2. Sänkt frakt för för beställningar under 1000 SEK eller kanske "veckans vara" fraktfritt skulle definitivt locka mig att handla från Urban Living!

 • Ingen vanlig dag skriver:

  1. Fabriksgatan 1, 272 36 Simrishamn

  2. Mer inspiration och en blogg är väl aldrig fel där man kan följa arbetet bakom och inspirationsbilder.

 • Sandra skriver:

  1. Fabriksgatan 1, SIMRISHAMN.

  2. Nästan allt man kan önska när det gäller inredning finns på er sida, super fin och lätt att hitta. En butik i närheten (göteborg) skulle få mig att handla mer.

 • Linda Gelin skriver:

  1. Butiken ligger på Fabriksgatan 1 i Simrishamn.

  2. Jag skulle handla mer på Urban Livings webshop om det fanns mer inspirationsbilder och kampanjer/erbjudanden på startsidan. Loggan och layouten är väldigt snygg men i övrigt är sidan lite fattig, så fler bilder skulle höja shoppingsuget helt enkelt!

 • Emelia skriver:

  1. Fabriksgatan 1 i Simrishamn.
  2. Jag tycker alltid att det är kul när butiker plockar ihop egna teman med inspirationsbilder utifrån sortimentet. Ungefär som ni bloggare ofta gör!

 • 1. Fabriksgatan 1 – Simrishamn

  2. Lägre fraktkostnad skulle få mig att handla mer. Vid fraktkostnad över 50:- drar jag mig för att handla när det bara är en eller ett par saker man vill ha.

 • Jessica Thorman skriver:

  1. Ligger på Fabriksgatan 1 i Simrishamn.
  2. Sänk gräsen för fraktfritt och webbsidan behöver bli mer tydlig och mer inspirationsbilder.

 • Anna-Carin skriver:

  1. Fabriksgatan 1 i Simrishamn
  2. Fri frakt oavsett ordersumma är en sådan sak som gör att jag kan välja just den webbutiken. Så det tycker jag att dom kunde ha.

 • Karin skriver:

  1) På Fabriksgatan 1 i Simrishamn
  2) Jag skulle satsa på fina uppläggnigsfat och skålar från Mateus.

 • Emm skriver:

  1. Fabriksgatan 1, Simrishamn
  2. Fri frakt och rabatter gör alltid mig mer benägen att välja en webbutik framför någon annan 🙂

 • Katrin L skriver:

  1. Butiken ligger på Fabriksgatan 1 i Simrishamn.
  2. De har ju redan massa bra märken och tuffa artiklar så där är inget som behövs ändras på. Däremot tycker jag att det är lite många kategorier att söka bland, hade varit bättre att ha lite färre kategorier och sen lite undergrupper ex. BARN – Inredning, Leksaker, Textil mm…. Lite mer bilder på förstasidan kanske, men fortfarande i samma rena och snygga stil som sidan har idag!

 • Anna skriver:

  1. Fabriksgatan 1, Simrishamn
  2. Urban Living är ens tor favorit hos mig och jag fick upp ögonen för denna trevliga sida när den nämndes här på Trendenser.se. Jag önskar dock att det fanns en känsla av mer exklusivitet av olika varumärken/produkter (många produkter hittar men på de flesta webbshops) förslagsvis kan Urban Living knyta nya, up coming designers som är i startblocket av sin karriär till sig och att dessa designers produkter enbart kan köpas på Urban Living. Detta skulle även generera merförsäljning av det andra sortimentet då man i så fall kan hitta allt hos Urban Living – både det senaste och sällsynta ihop med klassisker. Ett annat förslag är att köra på erbjudanden som "veckans vara" eller använda sig av olika teman som "kök", "badrum" och ha olika produkterbjudanden knutna till detta tema. Ett annat tips är att skapa ett kommentarsfält till varje produkt som ex. Nelly.se har med sina produkter, där tidigare köpare eller besökare kan kommentera produkten – exempelvis om produkten motsvarar hur den ser ut på bilden, om färgen stämmer överens etc. Detta ger en trygghet för kommande köpare/besökare. Det hade även varit intressant med en lista över de mest sålda och populära produkterna. På flera utländska sidor finns det ofta en neutral produktbild och sedan en bild där man får se produkten i en miljöbild, detta ger väldigt mycket tips och är inspirerande och gör ofta att man köper något mer som man egentligen inte tänkt sig. Varför inte köra på ett samarbete med Frida & Lousie till miljö- och inspirationsbilder, med tanke på vilka fantastiska bilder de har presenterat här på trendenser.se den senaste tiden?

  Vilket fantastisk pris som det finns att tävla om i lucka 5, Kubus står överst på min önskelista i år! En sådan tidlös klassiker.

  Trevlig söndag!

 • Linda på Åland skriver:

  1. Fabriksgata 1 i Simrishamn.
  2. Forma sidan mer som en "livstilsbutik" för att skapa mer inspiration. Kanske försöka koppla in någon inredningsbloggare. Även någon typ av dagens outfit (fast med saker då..)som kan sätta ihop en röd tråd för det lite spretiga sortimentet. Gärna lite prisgruppsalternativ. Bra att ha vid tex julklapps- eller presentköp – man vet vad man får för en viss summa.

 • Camillasnyahem skriver:

  1. Fabriksgatan 1 i Simrishamn. Väldigt mysig butik!

  2. Ja, hur ska man kunna välja bland allt fint? Jag får nog ändå lov att säga nya fat från Mateus eftersom maken hade sönder mina i somras och oj, vad det gjorde ont i inredningshjärtat!

 • Camilla skriver:

  1. Fabriksgatan 1, Simrishamn
  2. De har ju fantastiskt fina saker. Jag visste inte om att butiken fanns, så bara detta att sprida infon gör nog att många handlar.

 • Lena skriver:

  1. Fabriksgatan 1 i Simrishamn
  2. Skapa erbjudanden under "Veckans vara" – en produkt väljs ut varje vecka och säljs till nedsatt pris. För oss som älskar inredning (och att göra bra fynd!) skulle det göra att jag, av ren nyfikenhet, skulle titta in på hemsidan ofta, ofta!

 • Annie skriver:

  1) Fabriksgatan 1
  272 36 Simrishamn
  2) Inspirerande nyhetsbrev med fina bilder. Lägre / ingen fraktkostnad.

 • Rebecka skriver:

  1.Fabriksgatan 1 Simrishamn
  2.Jag skulle önska att de körde nån kampanj med fraktfritt och kanske lite mer erbjudanden exempelvis månadens vara till ett pris som inte bara går att mostå, och då slinker det säkert mer fler produkter i shoppingkorgen…

 • Anna Wallström skriver:

  1. Fabriksgatan 1
  272 36 Simrishamn
  2. Det som skulle få mig att handla mer skulle vara om det fanns inspirationsbilder eller en inspirerande blogg på webbshopens hemsida. Jag skulle även handla oftare om det var fraktfritt redan vid 500 kr i sället som vid 1000 kr som det är idag. Presentinslagning hade varit uppskattat när man skickar paketen direkt till den som man vill fira.

 • Camilla skriver:

  1. Fabriksgatan 1 i Simrishamn

  2. * Färre kategorier med underkategorier = lättare att hitta
  * Inspirationsbilder med produkter i en miljö/komplettera med Inredningsblogg
  * Erbjudanden tex fraktfritt nu till jul, rabatter på olika produkter

 • Jenny F skriver:

  1. Fabriksgatan 1, 272 36 Simrishamn
  2. Att ha bredare huvudkategorier (med fler lockande bilder i fokus), och sen eventuellt ha underkategorierna bakom dessa skulle skapa en större nyfikenhet hos mig. Att "av misstag" hoppa vidare mellan kategorierna pga bilder och en mer sammanflätad sida gynnar både merförsäljningen för shopen och inspirerar besökaren.

 • Stina Nordström skriver:

  1. Fabriksgatan 1, Simrishamn (var där i somras)
  2. Jag fick senast i veckan hem två paket från Urban living – riktigt snabb leverans så jag är supernöjd! Något jag uppskattar mycket när jag köper saker via webben är att paketen har hanterats och packeterats snyggt och bra. Svenskt Tenn är bra på det (man får ett infobrev med stämpel på fint papper med paketet) även Bosign är bra på att paketera sina varor så att det känns så där lite speciellt när man förväntansfullt öppnar sina paket efter att ha hämtat ut dem!

 • Erika skriver:

  1. Fabriksgatan 1, 272 36 Simrishamn.
  2. Jag tror att fina inpirationsbilder under varje kategori hade gjort mig ännu mer köpsugen och inspirerad att handla hos dem!

 • Emelie skriver:

  fabriksgatan 1 27236 simrishamn
  urban living har redan allt som står pa min önskelista, bra priser dessutom. kortare leveranstider är det enda jag kan tänka mig

 • AnnCatrin Walfridsson skriver:

  1.Fabriksgatan 1 i Simrishamn
  2. För att det ska var intressant att handla via nätet så kan det inte bli dyrare än att handla i butik…så fraktfritt är en modell eller något lägre priser så att det kan bli intressant att shoppa.

 • Jessica skriver:

  1. Fabriksgatan 1 i Simrishamn

  2. Först och främst skulle nog en tjockare plånbok behövas. Annars måste jag säga bättre bilder. Det är väldigt viktigt att det finns bra produktbilder. Och att alla färger på en produkt kan ses på bild.

 • stine skriver:

  simrishamn

  jag lockas av sidor där jag kommer nära produkterna, där de känns levande och presenteras på ett personligt sätt. tex länkar från imagebilder, favoritlistor, hänvisningar till/från reportage (tex den här är med i tidningen xxx nu), rekommendationer av saker som passar ihop utan att vara från samma serie/tillverkare.

 • Jessica i Östersund skriver:

  1. Fabriksgatan 1 i Simrishamn
  2. Första gången jag gick in till denna butik – gillade den! Jag är en sådan som gillar att göra fynd, spanar gärna efter veckans vara, till exempel. Det är mitt tips!

 • Therese skriver:

  1. Fabriksgatan 1, Simrishamn

  2. Inför veckans vara till ett bättre pris! Alla vill fynda oavsett hur stor plånboken är.

 • Anna E skriver:

  1. Butiken finns på Fabriksgatan 1 i Simrishamn.
  2. Om man hade erbjudande om fri frakt eller andra rabatter hade jag nog handlat oftare. Tycker om när butiker har ett stort sortiment och som i detta fallet helt i min smak!

 • mini skriver:

  1. Fabriksgatan 1, Simrishamn
  2. Enklare beställa från utlandet – givna fraktkostnader et.c. på hemsidan istället för att man måste kontakta kundtjänsten.

 • Annika skriver:

  1) Fabriksgatan 1, Simrishamn

  2) För mig är fri frakt först på över 1000 väldigt mycket, jag handlar hellre mindre prylar och ogillar att handla för så stora summor på nätet. Ska jag sedan handla för något mindre vill jag inte att frakten ska vara en så stor procentandel av priset. Sortimentet känns också väldigt spretigt, allt från möbler till läppbalsam gör inte att jag kommer ihåg att det är just i denna affär jag sett vara x.

 • Anna skriver:

  1. Fabriksgatan 1 i Simrishamn
  2. En tjänst som gjorde att man kunde "testa" möbler och saker i ett virtuellt rum så man lättare kunde se hur det skulle se ut hemma hos sig själv. Att veta mer exakt hur köpet skulle se ut bidrar till fler lyckade köp.

 • Ulrika Nilsson skriver:

  1. Fabriksgatan 1 i Simrishamn.
  2. Om jag hade fått erbjudande emailade till mig någon gång i veckan så hade jag handlat oftare, definitivt. Då hade butiken varit "top of mind". Jag hade förmodligen köpt saker oavsett om jag behövde dem eller inte pga att jag vill gå miste om ett bra erbjudande.

 • Beijan skriver:

  1/ Fabriksgatan 1 i Simrishamn
  2/ Oj, alla produkter i min smak, bättre bilder skulle locka mig ännu mer:-)

 • Malin skriver:

  1. Fabriksgatan 1, Simrishamn.
  2. En lite mer personligt utformad sida skulle göra att jag kikade in lite oftare hos Urban Living. Många av dessa produkter finns att hitta på många webb-shopar och då krävs det det där lilla extra för att locka dit köparen och fånga intresset.

 • Isabella skriver:

  1. Butiken ligger i Simrishamn!
  2. Det som skule få mig att handla mer är fler bilder där man kan se sakerna i ett sammanhang. På det sättet är det lättare att få en bild på hur det kommer att se ut i "verkligheten".

 • Anna skriver:

  1. Fabriksgatan 1, Simrishamn.
  2. Det är inte så kul börja klicka. Första sidan är inte så bra som de som kommer sen, jag skulle vilja ha några inredningar där som väcker nyfikenhet och ger inspiration. Det positiva är att när man klickar på en kategori så kommer många snygga bilder och man kan inte sluta klicka.

 • Julia skriver:

  1) Sponsrande Urban Living finns även som fysisk butik i en svensk sommarstad. På vilken adress?
  – Fabriksgatan 1, Simrishamn
  2) Vad skulle få dig att handla mer på Urban Livings webbshop? Motivera kort.
  – Mer inspirationsbilder och förslag, det går alltid hem. Ibland behöver man någon som "visar" hur de kan se ut, för att man ska förstå! 🙂 Såklart är inte "fraktfritt" något dåligt förslag heller, när man är student är det mycket som spelar in! 🙂

 • 1. Fabriksgatan 1 (Simrishamn)
  2. Jag upplever att det är många kategorier. Jag hade försökt att göra fler underrubriker istället så det blir lättare att fånga besökaren och att den vill gå vidare på sidan.
  Jag tycker inte heller att alla bilder helt kommer till sin rätt. Vissa visar inte riktigt hur fina produkterna verkligen är och då måste man känna till dom sedan tidigare. Tror också att man kan arbeta mer med exempelvis "de som tittade på den här produkten tittade också på det här.." och så länkar man vidare besökaren till andra produkter. Eller "den som köpte den här köpte även den här".. det gör att man får runt besökarna och kanske intresserar dem för fler produkter 🙂

 • Tomas skriver:

  1. Fabriksgatan 1, Simrishamn
  2. Inspirationssidor, eller kanske en egen blogg. Varför inte göra kollage/inspirationssidor för olika stilar eller olika rum. Nu till jul skulle man kunna göra julklappstips för tex mamma, pappa, lillasyrran etc. Specialerbjudanden, paketinslagning, trevlig kontakt är jätteviktigt.

 • |||||||||||||||
  1.
  Fabriksgatan 1, Simrishamn

  2: Lättare att hitta sökrutan och ett större sökfält

  ||||||||||||

 • Vilje skriver:

  1. Butiken ligger på Fabriksgatan 1 i Simrishamn.

  2. Att jag blev påmind om att den finns lite oftare, t.ex. genom annonsering på andra internetsidor eller i inredningstidningar. Varje gång jag "hittar tillbaka" så blir jag glad, men sen faller det fort i glömska igen. Ett showroom i Sthlms-trakten skulle inte heller vara helt fel, så att man kan känna o klämma på produkterna och sedan göra sin beställning. Liknande HM Home-butiken, fast det är ju inte nödvändgt att det ligger SÅ centralt. En inspirerande blogg i samband med webbshopen skulle inte heller vara dumt, där produkterna sätts i ett sammanhang och så att man återvänder för att läsa nya inlägg (vilket även påminner om webbshopens existens). Men jag gillar verkligen utbudet, jag skulle gärna önska mig "en av varje, tack!" av tomten.

 • Lina Örner skriver:

  1. Fabriksgatan 1, Simrishamn

  2. Bra sida över lag tycker jag. Jag vet av egen erfarenhet att det är svårt att erbjuda fraktfritt för att gå butiken att gå runt. Det är nog endast de "stora"butikerna som klarar av det. Men det är ofta tyvärr det som verkar locka kunder. Ni behöver inte ha fraktfritt hela tiden utan kanske, t.ex. nu under december månad och liknande.
  Annars tycker jag att underrubriker under kategorierna ger en mer överskådlig blick.
  Att kunna spara sina favoriter/önskelista ger ytterligare en dimension.
  Miljöbilder skapar lust och ger en bild över hur produkten ser ut i verkligheten (storlek mm)
  Plus, som några tidigare skrivit, att ha ned några lokala hantverkare eller saker som finns i begränsad upplaga för att skapa något som känns unikt för er.
  Skapa en facebook-grupp för att synas (gratis). Ha tävlingar, erbjudanden mm via denna sida.
  I övrigt, en mycket bra och snygg sida tycker jag 🙂

 • Jennie L skriver:

  1: Fabriksgatan 1, Simrishamn
  2: Jag tycker det vore kul med lite mer inspirationsbilder på hemsidan.

 • Anette johansson skriver:

  1. Fabriksgatan i simrishamn
  2. Genom mer marknadsföring i olika medier. Att ha fler bra erbjudanden och låga bra priser. Att butiken syns mer genom att skriva om tips och ideer i en blogg.

 • sofia Sjögren skriver:

  1) Fabriksgatan 2, Simrishamn
  2) Ytterligare en fysisk butik, för att få känsla för varorna, bygga upp varumärket ännu mer, sprida ordet.

 • Lisa skriver:

  1. Fabriksgatan 1 i Simrishamn

  2. Jag skulle nog kunna tänka mig att handla lite julklappar i webshopen om de hade en kampanj med fri frakt alternativt fri frakt över 300 kr. I dagsläget är det just p.g.a. fraktkostnaden många webshopar faller bort som ett alternativ för min del. Men i övrigt gillar jag sidan. Snygg design och lättnavigerat och ett riktigt bra utbud.

 • martina skriver:

  fabriksgatan i simrishamn. jag var inne i denna affär i somras och den är verkligen inspirerande! för mig som bor långt från österlen så är webshopen (nästan) det enda alternativet. men för att få mig att handla just i denna affär skulle bra erbjudande då och då göra mig mer köpsugen. 🙂

 • Charlotta skriver:

  1. Fabriksgatan 1 i Simrishamn

  2. Produkterna i hemmamiljö samt mer inspirationsbilder skule få mig att handla mer.

 • Nicoline skriver:

  1 – fabriksgatan 1, Simrishamn
  2 – det är lite för få bilder som "drar" in mig vidare på hemsidan. Att synas mer i inredningstidningar, göra nyhetsbrev som man kan prenumerera på, ha ngn form av läsarpanel som ger poäng som man kan handla för, tips på hur man kan inreda med deras produkter etc. Mvh NIcoline

 • Ulla-Britt skriver:

  1) Fabriksgatan 1 i Simrishamn

  2) Mer inspirationbilder och en inspirerande blogg som kan locka fler besökare till sidan. Bra erbjudanden är inte heller fel lite då och då.

 • emelie nilsson skriver:

  1. Fabriksgatan 1 i Simrishamn

  2. Urban Living har många fina saker, men allt finns att köpa på andra webshoppar också.
  Tycker att ni borde ha några varor som är exklusivt för just eran sida. Konst och konsthantverk är det jag helst vill köpa. Fri frakt lite då och då är ju inte helt fel heller.

 • Ulrika skriver:

  1. Fabriksgatan 1, Simrishamn
  2. Fri frakt, erbjudanden (särskilt nu innan jul), inspriationsbilder gärna.

 • Annelie skriver:

  1. Fabriksgatan 1, Simrishamn

  2. Ifall de hade lite bättre blandning mellan dyrt och billigt i alla kategorier och även om betalning kunde ske direkt genom banken. Även bättre fraktvillkor.

 • Linda Johansson skriver:

  1. Simrishamn
  2. En mer inspirerande hemsida. Bra sortiment och hemsidan är tydlig men lite tråkig och inspirerar inte till köp.

 • Anna Öman skriver:

  1. Fabriksgatan 1, Simrishamn.

  2. Då jag är webbdesigner måste jag nästan säga hemsidan. Hemsidan är snygg – MEN man skulle kunna göra lite mer. Exempelvis en tydligare navigeringsmenu, där besökaren på ett tydligare sätt kan leta efter och hitta produkter. Det innebär alltså en bättre/tydligare kategorisering bland alla länkar. Jag har inte själv besökt den fysiska butiken, men bland kommentarerna verkar det vara en fin och bra butik – kanske kunde hemsidan erbjuda en "virtuell rundtur" för att väcka nyfikenht? Kanske kunde man ha en länkad blogg där man skrev om produkter, designnyheter, mässor etc.?

 • malin skriver:

  1.
  Fabriksgatan 1, Simrishamn

  2. Spännande erbjudanden nu vid jul, exempelvis en kalender med bra priser på olika produkter varje dag fram till jul!

  Hoppas på tur!

 • Rebecca Nyström skriver:

  1. Fabriksgatan 1, Simrishamn

  2. Mer insperations bilder. Möblerna i ett sammanhang gör det alltid lättare att vilja köpa mer. Piffa til navigeringsmenyn då den känns rätt "tung" på vänster sida.

 • Johanna skriver:

  1. Fabriksgatan 1, Simrishamn

  2. Det som skulle få mig att köpa mer är något så enkelt som om ja hade mer pengar! För utbudet och servicen (med fri frakt över 1000kr osv) är det inget fel på! Så bara min ekonomi helt enkelt!

 • Ulrika skriver:

  1. Fabriksgatan 1 i Simrisham är den rätta adressen.

  2. Som många shoppar redan har eller startar mer och mer, är ju deras egna bloggar. Det skulle jag tycka var en mycket bra idé. Då skulle man ju ha koll på alla snygga nyheter som kommer in i deras sortiment och vad som finns i just den shoppen och få många andra bra tips av riktiga inredare. En annan sak skulle även vara att man justerade fraktkostnaderna. Varför inte ha fraktfritt? Det skulle säkerligen göra så att nätshoppandet ökar mer – och således så skulle säkert också försäljningen för företaget öka ännu mer… 🙂

 • Ingrid Nielsen skriver:

  1. Fabriksgatan 1 i Simrishamn
  2. Mer pengar i plånboken.

 • Maria skriver:

  1) Fabriksgatan 1 i Simrishamn
  2) En spännande avdentskalander så här till jul skulle vara kul. Samt att locka med fraktfritt någon gång då och då oberoende på hur mycket man handlar för. Erbjudande via e-post (kanske redan finns?).

 • Sofia skriver:

  1.Fabriksgatan 1, Simrishamn
  2.Finns bara en sak som hindrar mig från att handla och det är bristen på pengar :/

 • Cathrine skriver:

  1. Fabriksgatan 1, Simrishamn
  2. Jag saknar de unika varorna som man inte hittar någon annan stans – sen skulle hemsidan må gott av en liten uppfrachning med en liten personlig touch, även här något som sticker ut och gör det enkelt att veta att just nu tittar jag in hos urban living. Det kan vara typsnitt och grafisk design av hemsidan.

 • Jenny skriver:

  Fråga 1, Fabriksgatan 1, Simrishamn

  Fåga 2, Är ingen webbshop expert men jag kan tänka mig att fraktfritt kan göra en del. Plus att jag tycker det ska bara vara produktbilder i menyerna, nu är det mixat med interiörfoton för vissa produkter. Jag saknar även en inspirationsdel med interiörfoton. Som bloggare söker man ofta interiörfoton som inspirerar. Lägger ni tid på att göra några stylade foton som kan spridas i press på bloggar med mera så tror jag ni får mycket publicitet för en liten summa. Sedan kan ni ju alltid starta en blogg själva?

 • Theresa skriver:

  1. Fabriksgatan 1 i Simrishamn
  2. Tvärt emot många andra som kommenterat gillar jag att utbudet är så stort. Finns "risk" att det hamnar något mer än man tänkt sig i varukorgen. Saknar mer miljöbilder på produkterna och så skulle ju inte ett fraktfritt-erbjudande sitta helt fel till jul. 🙂

 • Mimma skriver:

  1.Simrishamn
  2.Det är bara mina behov, som gör om jag handlar mer eller mindre.

 • Anna skriver:

  * Fabriksgatan 1 Simrishamn
  * Placera gärna produkterna i en miljö och några fler prisvänliga produkter då allt är ganska dyrt, jag blir avskräckt när jag ser prislappar på 4000:-

 • Mimma skriver:

  1=Simrishamn Fabriksgatan 1, sorry se tidigare kommentar.

 • Monica skriver:

  Fabriksgatan 1 i Simrishamn.

  Vet inte vad de skulle locka med, för att få mig att köpa mer. Kollade länge på Pelle Vävaremorgonrockar, men nu är den borta ur sortimentet, den jag ville ha.Velig som jag är!

 • Elwira76 skriver:

  1. Fabriksgatan 1 i Simrishamn!
  2. En inspirerande hemsida med många fina bilder hade gjort mig mer "köpsugen". De har bra utbud men som sagt en väldigt trist hemsida. Fraktfritt alltid, inte bara för köp över 1 000:- hade säkert gjort att fler handlat "smågrejor" via deras webshop.

 • Ida skriver:

  1. simrishamn fabriksgatan
  2. för att de har saker i min stil, enkla och stilrena, enkel hemsida vilket är lätt att förstå sig på vilket är viktigt.

 • Anna skriver:

  Fabriksgatan 1, Simrishamn

  Urban Living har alla välkända saker, men något som jag saknar är ett sortiment som bara är deras eget. En Urban Living-kollektion helt enkelt

 • Anonym skriver:

  1. Adressen är: Fabriksgatan 1, 272 36 Simrishamn.

  2. Sidan är lätt att läsa men man vill gärna klicka på rubrikerna i vänstermenyn också. Kanske hade de kunnat arbeta om dem. Sidan känns inte fullt så lyxig som de produkter som de säljer, den är fin men lite tråkig. Kanske skulle en kundklubb med erbjudanden ibland få mig att bli mer Urban Living.

 • Jenny WL skriver:

  Fabriksgatan 1 i Simrishamn.

  Bra sida men med förbättringspotential. Jag skulle vilja ha en tydligare meny till vänster. Jag skulle även vilja ha en större exklusivitetskänsla – det känns lite enkelt nu. Det får förstås inte bli pråligt men mer exklusivt. Jag skulle även vilja ha miljöbilder – dvs fler bilder där produkterna visas i olika miljöer.

  Många sidor har ungefär samma innehåll så vad som ofta får mig att välja en sida är fri frakt – ett tips så gott som något.

  Hoppas på en kubus!

 • Heli skriver:

  1. Fabriksgatan 1, Simrishamn
  2. Mindre plottrig websida med möjlighet att sortera produkterna i varje kategori efter pris skulle i alla fall locka mig att lägga till en "liten" extra vara innan det är dags att checka ut.

 • JessicaT skriver:

  1. Fabriksgatan 1, Simrishamn
  2. Genom att få tips om att butiken finns genom en tävling som denna gör att jag kommer att besöka den igen och kanske lägga in en order. Fraktfritt skulle dock inte skada. 🙂

 • Karin skriver:

  (tusan. jag glömde skriva mitt namn ovan – här kommer det igen)

  1. Adressen är: Fabriksgatan 1, 272 36 Simrishamn.

  2. Sidan är lätt att läsa men man vill gärna klicka på huvudrubrikerna i vänstermenyn också. Kanske hade de kunnat arbeta om dem. Sidan känns inte fullt så lyxig som de produkter som de säljer, den är fin men lite tråkig. Kanske skulle en kundklubb med erbjudanden ibland få mig att bli mer Urban Living.

 • 1. Fabriksgatan 1, i Simrishamn
  2. Om gränsen för att få varorna skickade fraktfritt var lägre skulle jag beställa mer.

 • Saras Inredning skriver:

  Åh den ljusstaken är så fin 🙂

  Men jisös så många som tävlar. Jaja lycka till!

  Kramkram/Sara

 • Patricia skriver:

  1. Fabriksgatan 1, Simrishamn
  2. Priser även i euro och prisuppgifter på leverans till utlandet.

 • Louise skriver:

  1. Fabriksgatan 1 i Simrishamn.
  2. Jag skulle vilja ha färre menyer = mindre scrollande. Och så alltid fraktfritt, såklart!

 • Ella skriver:

  1. på Fabriksgatan 1 i Simrishamn
  2. Jag skulle vilja att produkterna i kategorierna sorterades per produkt. Tex under "Bad" så kan först alla sophinkar komma i en följd, sedan tvålkoppar osv.Jag gillar också när man går in på en produkt att man kan få en direktlänk till flera produkter från den desginen. Tex om jag går in på Vipp tvålkopp så får jag en länk till alla Vipps produkter.
  Ett till önskemål är att varumärks-listan får någon form av bokstavsindex för lättare överblick av märkena.

 • Jimmy skriver:

  1. Fabriksgatan 1, Simrishamn

  2. Fler inspirationsbilder där produkterna presenteras i olika miljöer hade varit en strålande idé på ett mer säljande koncept.

 • Gerdan skriver:

  1. På Fabriksgatan 1 i Simrishamn (dår jag bor)
  2. Att man blev utsatt för mer reklam för Urban Living., t ex på Eniro, i dagstidningar, i reklambroschyrer som Sverigehäftet (heter så el något liknande)

 • Hanna Andersson skriver:

  1.
  Fabriksgatan 1, Simrishamn

  2. Jag visste faktiskt inte att hemsidan fanns och skulle handla mer om jag såg reklam för den på fler ställen än vad jag har gjort idag. ingångar via populära forum, bloggar, communities eller nyhetsportaler hade fått mig uppmärksammad. Jag tror på mer marknadsföring helt enkelt!

 • Nina E skriver:

  1.
  Fabriksgatan 1, Simrishamn

  2. Hemsidan känns lite rörig bland kategorierna. Skulle även vilja ha lägre frakt så att man kan småhandla. Eller kanske studentrabatt?

 • Ulrika N skriver:

  1, Fabriksgatan 1 i Simrishamn

  2, inspirations- och miljöbilder.

 • Johan skriver:

  1. Fabriksgatan 1, Simrishamn
  2. För att få mig att handla mer så hade jag velat att sidan var mer anpassad för mig som kund. Sidan har just nu för många visande kategorier och varje sida innehåller för många produkter. Föredrar sidor där jag kan välja om jag vill se 10, 20…100 på varje sida. Många bildvisningar på en och samma gång gör sidan tungroddad!

 • Tove skriver:

  1. Fabriksgatan 1 i Simrishamn

  2. Hemsidan är jättefint uppbyggd, synd bara att den inte har uppmärksammats mer. Jag visste inte om att butiken fanns. Så mer marknadsföring kanske. Sen kanske det är lite tråkigt med en sån hög fast frakt om man bara beställer en liten grej.

 • frida skriver:

  kikar in! haft en bra helg? 😀

 • Anna skriver:

  1. Fabriksgatan 1, 272 36 Simrishamn.
  2. Jag kan gå och vela fram och tillbaka över prylar man vill ha. Det finns ju så många 😉 Men erbjudanden är ju alltid svåra att motstå! Även veckans vara gör ju att man återkommer oftare till en webshop.

 • Kristin skriver:

  1) Fabriksgatan 1, Simrishamn
  2) Det som skulle få mig att beställa mer från deras webbshop vore om de annonserade mer om den. Jag hade aldrig sett sidan tidigare, men nu när jag besökt den tyckte jag de hade väldigt fina varor, det var lätt att navigera och hitta det man ville, snygg och stilren design på hemsidan m.m. Sedan skulle det såklart vara bra med fri frakt även vid mindre inköp, som 500 kr.

 • mia wärnevall skriver:

  1. Simrishamn
  2. Lite mer udda produkter som man inte hittar överallt.

 • Annika skriver:

  1) Fabriksgatan 1, 272 36 Simrishamn
  2) Jag skulle gärna se beloppet för fraktfritt var runt 600-700 kr, 1000 kr är lite mycket. Vidare skulle jag gärna se att det fanns lite fler erbjudanden, REA fliken var ganska fattig.

 • Linn skriver:

  1. Fabriksgatan 1 i Simrishamn

  2. Skulle nog vara bra att rensa lite bland kategorierna och"strama åt" utbudet. När det finns fler underkategorier till rubriken "Övriga produkter" än vad det finns till "Inredning" känns det som att butiken vill lite för mycket på en gång.

 • hanna skriver:

  Har du haft en bra dag än så länge?=)
  /hannazlife

 • Jeanette skriver:

  1. Fabriksgatan 1, Simrishamn
  2 – sortimentet är bra men det är lite för mycket kategorier för min smak

 • Lisa skriver:

  Hej!

  1. Simrishamn

  2. En sjysst introduktionsrabatt!

 • irene skriver:

  1. Fabriksgatan 1 i Simrishamn
  2. Urban Living har otroligt mycket fint…men enligt min åsikt, tyvärr lite för många produkter. Tar sådan tid att ta sig igenom allt att köplusten nästan är borta innan jag är klar. Men trots detta skulle jag handla om jag bara hade ett lite större hus.

 • Lotta W skriver:

  1 Fabriksgatan 1 i Simrishamn
  2 Ett bra och unikt utbud, samtidigt som man hittar det som är "inne" nu.

 • B-M skriver:

  1. Fabriksgatan 1, Simrishamn
  2. Bra erbjudanden skulle helt klart locka mig att handla mer, dessutom vore ju fri frakt kanonbra!

 • Si skriver:

  1) Fabriksgatan 1, 272 36 Simrishamn.

  2) Fri eller billigare frakt, motiverar småköpen mer… Absolut fler inspirationsbilder som ger mersmak! Ni har ett bra sortiment ju!

  Och jag har spanat på Kubus-ljusstakarna sen Frida visade bilder och länkade er shop i somras!

 • Åsa skriver:

  1. Fabriksgatan 1, Simrishamn
  2. Stick ut mer från mängden genom att koppla till Österlen, som är känt för sina gårdsbutiker, caféer, inredning och spännande kuriosa i en underbar kombination.
  Satsa på känslan av den unika lokala designbutiken som samtidigt är modern, global och tillgänglig för alla genom web-shoppen!
  Plocka in produkter som är unika för Österlen och satsa på erbjudande och kampanjer, gärna i kombination med lokala händelser. T ex rabatterbjudande om lampor, eller ljusstakar designade av lokala konstnärer, i samband med Österlen lyser.

 • Annica skriver:

  Butiken ligger i Simrishamn

  Jag har aldrig hört talas om Urban Living innan men köplusten infann sig direkt när jag upptäckte att något jag letat efter länge finns att köpa där – nämligen GRANDE VOLIÈRE! Jag har aldrig sett lampan i verkligheten och därför skulle jag önska fler miljöbilder på webshopen så man får se lampan i ett sammanhang, det tycker jag gör köpbeslutet enklare.

 • Maria =) skriver:

  1)Fabriksgatan 1, Simrishamn
  2)Produkter från Rice,samt marknadsför kampanjer tydligare,fri frakt och hemgjord Choklad!

 • Nissan skriver:

  1. Fabriksgatan 1, i Simrishamn.
  2. Det finns ett stort utbud av design-och-inredningsshoppar på nätet idag. UrbanLiving har redan en väldigt attraktiv, enkel och tydlig design på sin webshop. Det som skulle få mig att handla mer på just UrbanLiving skulle vara:
  – billigare priser (jmft med andra shoppar),
  – fler/regelbundna rea- och rabatterbjudandet (tex till de som prenumererar på nyhetsbrevet),
  – helt fri frakt.

 • Sia skriver:

  Simrishamn

  Fri frakt är för min del viktigt när jag handlar för mindre summor. Om jag skulle köpa en dyrare möbel så spelar frakten förmodligen mindre roll. (Det är redan dyrt så att någon hundralapp hit eller dit känns inte lika betydelsefullt) Jag tycker om Urban livings sortiment och jag skulle gärna handla där men till rabatterade priser.

 • Annelie L skriver:

  1 Fabriksgatan 1 Simrishamn

  2 Shopen har ett brett och bra utbud. Problemet är att för mig som bor i huvudstaden är det lättare att gå till en av de många butiker som säljer samma sak och köpa hem det fraktfritt. En medlemsklubb där man har speciella tidsbegränsade erbjudanden skulle kanske få mig att äntligen slå till på något jag länge funderat på att köpa.
  Ett annat tips är att ta in en produkt som är unik för urban living, kanske egen produktion? Om den bara går att få tag på där så kan det leda till merförsäljning.
  Fota gärna lite fina inspirationsbilder att ha på startsidan, ibland ser en vara bättre ut bredvid en annan istället för ensam och tråkig.

 • Zandra skriver:

  1. Fabriksgatan 1, Simrishamn
  2. Fri frakt vid mindre summor samt kortare ledtider.

 • Nina H skriver:

  1. Den fysiska butiken ligger på Fabriksgatan 1 i Simrishamn.

  2. Jag skulle gärna se att det stora sortimentet gick att dela in i fler underkategorier! Söker jag efter en golvlampa vill jag exempelvis inte se alla tak- och bordslampor på samma gång.

 • marika skriver:

  1. Fabriksgatan 1, Simrishamn.
  2. Jag tycker inte om frakt avgiften, så jag skulle vilja att den blev gratis.

  Trevlig 2:a advent önskar en pitebo

 • Janina S skriver:

  1. Butiken ligger på Fabriksgatan 1 i mysiga Simrishamn.
  2. Väldigt sparsmakad och lättnavigerad hemsida. Uppskattar att ni tydligt visar fraktkostnad då det är en av de främsta saker jag jämför när jag väljer var jag ska köpa ngt. Ett lägre tak på fri frakt på kanske 500 kr skulle övertyga mig att välja er. Något annat som irriterar mig enormt är när det inte finns bilder på olika färger på en vara. Jag vill kunna få en klar bild av den vara jag är intresserad av och slippa behöva surfa runt på nätet för att kunna jämföra. Ja ni märker kanske själv så upprörd jag blir ;-P

 • Malin L skriver:

  1. Fabriksgatan 1, Simrishamn

  2. Sortimentet är enormt, men det räcker inte riktigt för att kicka igång mig. Jag saknar inspirationsbilder och miljöer. Det blir lite för sterilt – även om jag gillar det enkla och rena så slår det över mot det opersonliga. Webbplatsen håller inte riktigt vad namnet och logotypen lovar. Plus däremot för att man aldrig tappar bort sig i navigeringen!

 • Elena skriver:

  1. Fabriksgatan 1, Simrishamn
  2. Fler kategorier och mån form av erbjudande. Fynda är kul ju 🙂

 • Cecilia skriver:

  1. Fabriksgatan 1, Simrishamn
  2. En nerbantning av menyn till vänster är det första som slår mig. Sen vore det bra om bilden alltid ändras till det val man gjort av t ex färg och storlek.
  lite fler erbjudanden vore treligt liskom kanske att kuna välja att få utskick på månadens vara eller liknande.

 • Jenny skriver:

  1. Simrishamn

  2. Så fina saker men så dåligt med bilder. Ofta finns det inte bilder på en produkt i alla färger som den går att beställa i. Ofta väljer jag att inte klicka hem något för att jag inte kan se bättre bilder. I övrigt är hemsidan lite tråkig och har sett likadan ut ganska länge!
  Varför inte ha lite bilder ur butiken hur de själva har stylat produkterna de säljer?

 • Angelica skriver:

  1. Butiken finns på Fabriksgatan 1 i Simrishamn.

  2. Deras utbud är stort och bra och de har snygga produktbilder, däremot skulle de kunna minska och sortera underrubriker ngt. Erbjudanden samt fri frakt vid ett lägre orderbelopp gör att de kan konkurrera ngt mer med övriga inredningssidor.

 • Kajsa skriver:

  1. Fabriksgatan 1, Simrishamn
  2. Fin butik som jag inte visste om så tack 🙂 De borde synas mer och fraktkostnaden 75kr är hög.

 • Camilla skriver:

  1. Fabriksgatan 1 i Simrishamn

  2. Jag hade gärna sett att man kunde se de övriga bilderna på en produkt på samma ställe som ursprungsbilden, i samma storlek. För att sen kunna förstora yterligare. När man sitter med en mini-pc så vill man kunna se en bild i sin helhelt och sen kunna se ännu större (men att man då får scolla).
  Sen hade det varit bra om kategorierna låg i en kolumn för sig, så att man slipper scrolla upp när man ska in i en annan kategori.

 • Lena skriver:

  Fabriksgatan 1, Simrishamn

  Jag kan känna att jag skulle vilja ha nåt i stil med "Lista alla"
  ibland vill man bara scrolla igenom allt utan att behöva välja kategori.

 • Jennie Nordvall skriver:

  1. Fabriksgatan 1, Simrishamn.

  2. Fri frakt och fina erbjudanden skulle locka kunder till butiken.

 • kristin ljung skriver:

  Simrishamn, Fabriksgatan 1.

  Så fina produkter att jag nästan skulle kunna köpa alltihop! Lite härliga inspirationsbilder som sätter produkterna i ett sammanhang skulle öka fingertoppskänslan till webshopen.

 • Helene Flink skriver:

  1. Fabriksgatan 1 i Simrishamn!

  2. För mig är det viktigt att få mycket information om produkten när jag handlar över nätet. Material, mått, bilder från olika vinklar (i olika storlekar) och i olika miljöer är tips för att få mig att handla mer! 🙂

 • Spacegirl skriver:

  1. Fabriksgatan 1 i Simrishamn
  2. Lägre fraktkostnad och bra erbjudanden.

 • Fabriksgatan 1 i Simrishamn.

  Billigare frakt vid köp under 1000:-.

 • Vicky skriver:

  1. Fabriksgatan 1 27236 Simrishamn.

  2. Fantastiskt utbud! Lägre frakt.

 • Anna S skriver:

  1. Butiken ligger på Fabriksgatan 1 i Simrishamn.

  2. Det som skulle få mig att shoppa mer är främst om butiken har ett bättre pris på en vara än andra butiker. Annars kan inspirationssidor och egna ihopplockade kombinationer inspirera till köp man annars kanske inte hade tänkt sig. Hur ser produkterna ut i hemmiljö? Ovanstående ljusstake har jag blivit sugen på enbart efter att ha sett den på Trendenser.
  Kanske kan man ha inspirationskategorier med olika stilar: mörkt och murrigt, vintage, lantligt vitt, ultramodernt mm.

 • Maud skriver:

  1.Fabriksgatan 1, Simrishamn
  2. Att få se produkterna från olika håll och gärna i samband med andra prylar för att bättre kunna få en uppfattning kring hur det matchar samt storlek. Jag som bor i en storstad kan ju köpa direkt från butik så för att en webshop ska slå det måste de ha något extra, eventuellt något eget märke eller specialerbjudanden.

 • Mia skriver:

  1. Fabriksgatan 1 i Simrishamn
  2. Tråkigt svar, men jag blev så sugen på att shoppa loss när jag gick in på deras hemsida + att frakten var gratis över 1000 kr så jag kan inte komma på något mer som skulle göra att jag vill handla ännu mer. Jag vill handla!

 • maria skriver:

  1 Fabriksgatan1 Simrishamn

  2 Mycket att välja på men känner inte att namnet på butiken stämmer överens med känslan man får när man är inne och tittar.

 • 1 Fabriksgatan 1, Simrishamn

  2.Urban Living har ett alldeles enastående brett sortiment!
  Som besökare på deras hemsida skulle jag uppskatta ett mer enhetligt bildspråk vad det gäller själva produkterna!

  Vänliga hälsningar
  Rebecka

 • Maria S skriver:

  1. Urban living ligger i Simrishamn på Fabriksgatan 1
  2. Skulle gärna handla mer i denna trevliga affär,
  som är fylld av saker som väcker begär!
  Fler kampanjerbjudanden och fri frakt, då skulle jag handla här ofta,
  så sant som det är sagt!

 • Sandra skriver:

  1. Fabriksgatan 1 Simrishamn
  2. Att frakten alltid skulle vara gratis! Jag hatar att köpa från en hemsida och det alltid ska tillkomma en hög frakt, sätt istället priset på varorna lite högre så det inte behövs någon frakt överhuvudtaget.

 • Marie skriver:

  1)Fabriksgatan 1, simrishamn
  2)Jag har tre barn i olika åldrar, & känner att utbudet på baby/barn-saker är ganska dåligt. Jag skulle definitivt handla mer om utbudet på baby/barn-prylar vore större.

  Mvh Marie

 • Mia skriver:

  På Fabriksgatan i simrishamn återfinns härliga UB…

  Jag skulle gärna återigen handla hos Urban living då deras varierade sortiment fyllt med klassiker och handplockade gisslet tilltalar mig mycket, sedan att personalen servicen och kontakten är suverän när man handlar via web är ju bara plus och gör att man gärna klickar sug in igen både en två och tre gånger:)

  Håller nu tummarna:)

 • 1. Fabriksgatan 1, Simrishamn
  2. Jag skulle lättare bli kund om det var fraktfritt, och det hade varit mycket mer inspirerande att se produkterna i en miljö, lite så som man arrangerar i en fysisk butik. En "inspirations-kategori". Kategorierna kanske f ö kan städas upp lite, som det är nu ser jag inte alla kategorier på sidan utan att scrolla, vilket inte är bra.

 • AnnaO skriver:

  1.Fabriksgatan 1, Simrishamn.
  2.Jag brukar ofta bli mer köpsugen av att se inspirationsbilder. Att se produkterna i en snyggt stylad miljö gör att man ser fler möjligheter och ibland klickar hem något man inte ens hade tänkt köpa.

 • Åsa Wikström skriver:

  1.Fabriksgatan 1, Simrishamn.
  2. Billigare frakt eller erbjudanden emellanåt som tex vid jul med låg frakt.

 • Anki skriver:

  1. Fabriksgatan 1, Simrishamn
  2. Först och främst vill jag ha lite mer pengar i plånkan… 😉 Sedan gillar jag styling- och inspirationsbilder. Som klickbara länkar kanske? Jag tycker inte om rörlig grafik, skippa det till höger. Annars är det ett mycket trevligt sortiment!

 • erica skriver:

  1. Fabriksgatan 1, Simrishamn.
  2. Dagens vara, inspirationsbilder, blogg kopplad till hemsidan med senaste nytt. Enklare hemsida.

 • Frida skriver:

  1. Fabriksgatan 1 i Simrishamn
  2. Jag saknar miljöbilder, att få se produkterna i en miljö kan göra att man ser helt andra användningsområden för dem. En produkt som man inte är helt säker på kanske man ser med nya ögon.

 • Hanna E skriver:

  Fabriksgatan 1, Simrishamn

  Hemsidan är inte så lockande, trots det fina och stora utbudet. Det är även väldigt många kategorier, vilket lätt blir lite rörigt. Erbjudanden, tex månadens vara/varor till ett rabatterat pris vore även trevligt.

 • Caroline Ingvarsson skriver:

  1. Adressen är Fabriksgatan 1, Simrishamn

  2. Ni skulle behöva göra dropdown-menyerna när man ska välja produkt längre, eller i flexibel längd. Som det är nu syns inte hela mitt val av färg och storlek i en del fall, vilket så klart gör det svårt att handla via webbshopen. Jag har sett det här vid tex string-gavlar och K-Chair och använder IE 8.

 • Monica skriver:

  1. Urban Living Fabriksgatan 1 272 36 Simrishamn

  2. Webbshopen känns lite anonym, en glimt av butiken eller foton på personalen/medarbetarna som ger kunden en relation. Saknar läckra miljöbilder där produkterna visas det skulle nog påverka och underlätta köpet. + mer designhistoria, fler klassiker, textil metervara, renovringkitt, tapet och färg.

 • Cecilia Zaar skriver:

  1.Butiken ligger i Simrishamn, på fabriksgatan 1
  2.Personligen tycker jag om urban livings webbshop då dem har varor i väldigt varierande prisklasser, men jag misstänker att inte alla vet det. En lite mer inspirerande starsida och faktiskt även bakgrundfärg på webbsidan tycker jag hade gjort deras sida mer tilltalande, och att dem även kanske slår ett slag för det faktum att dem har varor som faktiskt dem flesta har råd att köpa:)

 • Marianne Eriksson skriver:

  1. Fabriksgatan 1, Simrishamn.

  Locka med Månadens Vara, det tror jag får människor nyfikna och intresserade. Urban Living har så mycket snyggt och okonventionellt att det är synd att inte nå ut till alla.

 • Ingrid skriver:

  1. Fabriksgatan 1, Simrishamn
  2. Startsidan är stilren men kunde vara lite roligare,mer inspirerande.Jag tror också på att ha fraktfritt, åtminstone någon gång vid speciella tillfällen. Sätta ner priset på t.ex månadens vara.Jag har själv upptäckt att ibland handlar man mer om någon vara har nedsatt pris.

 • Sophie skriver:

  1. Fabriksgatan 1, Simrishamn
  2. För mig finns i denna webbutik alla de designklassiker samlade som jag har på min önskelista. Då jag får en klar och tydlig bild av produkterna här så är det in hit jag ibland går för att fundera och planera vilken pryl som ska prioriteras vid nästa inköp…

 • gunilla magnusson skriver:

  1: fabriksgatan1 27236 simrishamn.
  2:Har nu anmält mig till nyhetsbrevet och på så sätt hålla mig uppdaterad med produkter och erbjudanden.

 • Ann-Cathrin skriver:

  1. Fabriksgatan 1, Simrishamn
  2. Myckett bra sortiment, men saknar personliga och inspirerande miljöer som visar produkterna. Ibland finns dessa i leverantörens produktkatalog, kanske kan ni använda dessa förutom era egna? Fri frakt alltid bra.

 • 1. Fabriksgatan 1 i Simrishamn

  2. Fri frakt är alltid en plus och gör att jag gärna handlar just via webbshop

 • Marie Elise skriver:

  hei.
  1. Fabriksgatan 1 i Simrishamn.
  2: Merker som Eames, Verner panton, Blafre, Høganæs.
  Savner informasjon om kostnader ved kjøp fra utlandet (Norge).

 • Benita skriver:

  1. I simrishamn
  2. Fri frakt även på varor under tusenlappen. Då shoppar även jag som är Stockholmare och tycker det är onödigt att spendera 75 kronor extra när jag ju egentligen har allt så nära inpå fast hellre sitter hemma och klickar än springer ut på stan.

 • 1. Fabriksgatan i Simrishamn
  2. Jag hade gärna sett ett större sortiment av textilier. Jag hade också gärna sett fler märken på framförallt kuddar.

 • Sofia skriver:

  1. Fabriksgatan 1 i Simrishamn
  2. En tydligare sökfunktion, och fler unika produkter. Speciella erbjudanden med produkter som inte alltid finns, och som inte finns på så många andra ställen skulle definitivt locka

 • Lilly skriver:

  1. Fabriksgatan 1 i Simrishamn
  2. Stort plus för ett brett sortiment med mycket tilltalande produkter. Miljöbilder tycker jag är ett sätt att nå ut till fler och gör det enkelt för kunden att se produkten i sin helhet och hur den skulle kännas hemma hos sig. En lägre fraktfri gräns hade definitivt lockat till fler köp – även om man lätt kommer upp till 1000 kr med tanke på alla fina saker! 🙂

 • Carro skriver:

  1. Butiken ligger i Simrishamn.
  2. Om ni som webshop kunde pressa priserna mer än "vanliga" fysiska butiker, med likande sortiment, så skulle jag öppna plånboken oftare. Lite fler erbjudanden.

 • Ylva skriver:

  1. Butiken finns på Fabriksgatan 1 i Simrishamn.

  2. Webshopen är lättanvänd och utbudet är stort och mycket fint. Nästa steg kan vara inspirerande bilder med t ex produkterna i miljöer.

 • Johanna skriver:

  1. Butiken finns på Fabriksgatan 1 i Simrishamn.
  2. Jag saknar fler inspirationsbilder. Ibland är det svårt att inbilla sig hur en produkt kan användas om man bara har en "naken" produktbild. Annars tycker jag att shoppen är suverän, stort utbud!

 • Anonym skriver:

  1) Fabriksgatan 1, Simrishamn
  2) Tips, ideer, miljöer, fri frakt och extraerbjudanden då blir jag alltid sugen på köp.

 • Erika skriver:

  1.Butiken finns på Fabriksgatan 1 i Simrishamn
  2.Att jag numera vet av att den finns! Tidigare visste jag inte av den! Kan absolut tänka mig att handla här!

 • Maria R skriver:

  1.Fabriksgatan 1, 272 36 Simrishamn
  2. Dels billigare frakt. 1000 kr tycker jag är för hög gräns för fri frakt.
  Att de inte ligger med dyrare priser än i butik. Exempel är Simple World Åkpåse som kostar en hundralapp mer än i "min" vanliga babybutik. Eftersom trendenser nu uppmärksammat mig på butiken så kommer den få fler besök framöver.

 • 1. Butiken finns på Fabriksgatan 1 i Simrishamn.
  2. Jag har just upptäckt Urban Living och har inte hunnit handla där än, men för att jag skulle handla mer skulle jag behöva mer pengar 🙂

 • Butiken finns i Simrishamn.

  Kanske skulle sidan kunna erbjuda en personligare känsla, kanske en egen blogg med bilder från butiken, inspirationsmiljöer osv. Jag älskar Urbanliving som webshop och skulle mer än gärna besöka butiken, men det är på tok för långt. Jätte nyfiken på hur det ser ut som med deras underbara sortiment i miljöer.

 • Annika K skriver:

  1. Fabriksgatan 1 i Simrishamn
  2. Urban Living har mycket fina produkter men fler vackra miljöbilder skulle få mig och handla mer.

 • maude lundqvist skriver:

  Fabriksgatan1 Simrishamn Fraktfritt är alltid lockande Mvh/maude

 • 1. Fabriksgatan 1, simrishamn.
  2. På min önskelista inför julen står urban living MULTI CANDLE PIN! Med de svävande ljusen ger det en härlig kontrast till det annars fasta rummet.

  Mvh Hanna

 • Nickan skriver:

  1: Fabriksgatan 1, 272 36 Simrishamn
  2: En egen fetare plånbok skulle underlätta. Förutom det se mera av grejerna i en miljö för inspiration och så tycker jag nog att det kunde vara lite billigare. Fri frakt över 500:- skulle också locka mig mer.

 • Erik skriver:

  1. Fabriksgatan 1 i Simrishamn.

  2. Jag handlat mer om jag blivit bättre underrättad om sortimentet – och påmind om butikens existens (webshoppar är en djungel)- genom regelbunden reklam i inredningsmagasin.

 • Camilla skriver:

  1)Fabriksgatan 1 Simrishamn
  2) Fri frakt oavsett köpsumma samt inspirationsbilder där man kan se artiklarna i vackra miljöer. Även uppdaterade bilder från den fysiska butiken där man t.ex. kan säsongsbetonade varor för inspiration!

 • 1. Fabriksgatan 1 simrishamn.
  2. läste fel på frågan nyss.
  Men biligare frakt skulle självklart öka köpkraften för webshopen!

  / Hanna

 • tina skriver:

  1.Fabriksgatan 1 Simrishamn.

  2. Jag gillar deras sortiment men med en lägre summa för fraktfritt, tex 500:- hade jag nog "slått till" och beställt!

 • JennyI skriver:

  1. På Fabriksgatan 1 i Simrishamn

  2. Urban Living har ett fantastiskt sortiment med många läckerheter jag suktar efter, men det som skulle få mig att köpa mer är helt klart extra erbjudanden och fraktfritt ibland. Det är då man känner att man gör fynd och ska passa på. Bonus vore lite miljöbilder också. Den stilrena designen och att sidan är lättnavigerad uppskattas!

 • Jenny Johansson skriver:

  1. Fabriksgatan i Simrishamn
  2. Urban Living är en bra inredningssida. Jag har däremot aldrig handlat där. Orsaken är att det inte är fraktfritt. Det finns andra billigare alternativ. Det jag skulle vilja se är produkterna i verklig miljö. När man klickar bilderna vill man se ex lampan på nära håll men även hur den ser ut i ett fönster. Har länge avrit på jakt efter fina moderna kuddar. Större utbud av textil och kuddar hade inte varit fel. Även mer originella varor. Ta in danska/norska och tyska märken som ex Kähler mm som inte är så kända i sverige. Det var några tips. Annars så är sidan upplägg väldigt bra och fina färger på sidan! Ja just det veckans vara skulle man kunna ha också =) vänligen Jenny

 • Jessica Törnqvist skriver:

  1. Fabriksgatan 1 i Simrishamn
  2. Lite lägre fraktkostnad, faktfritt ibland eller lägre tak. Då skulle nog fler klicka hem billigare saker oftare helt enkelt.

 • Jenny Johansson skriver:

  1. Fabriksgatan i Simrishamn
  2. Urban Living är en bra inredningssida. Jag har däremot aldrig handlat där. Orsaken är att det inte är fraktfritt. Det finns andra billigare alternativ. Det jag skulle vilja se är produkterna i verklig miljö. När man klickar bilderna vill man se ex lampan på nära håll men även hur den ser ut i ett fönster. Har länge avrit på jakt efter fina moderna kuddar. Större utbud av textil och kuddar hade inte varit fel. Även mer originella varor. Ta in danska/norska och tyska märken som ex Kähler mm som inte är så kända i sverige. Det var några tips. Annars så är sidan upplägg väldigt bra och fina färger på sidan! Ja just det veckans vara skulle man kunna ha också =) vänligen Jenny

 • Sanna skriver:

  1) Fabriksgatan 1 i Simrishamn

  2) Aldrig hört talas om UL living innan så lite mer reklam. Fraktfritt är ju alltid lockande. 🙂

 • Linda skriver:

  1.Fabriksgatan 1, Simrishamn
  2.Fri frakt då och då, fler inspiratonsbilder eller bilder med varan i hemmiljö.

 • Emilie skriver:

  1. Fabriksgatan 1, Simrishamn

  2. Fler inspirationsbilder och erbjudanden!

 • Malin Tuvesson skriver:

  fabriksgatan 1 Simrishamn
  Fri frakt lockar alltid till köp

 • Emma skriver:

  1) Fabriksgatan 1 Simrishamn

  2) Hade uppskattat lite mer miljöbilder på produkterna. Samt en egen kategori med blandade inspirationsbilder- som en katalog. Eller kanske Be kunder skicka in egenfotade bilder med era produkter. Alltid kul med produkter i ett sammanhang de lockar till merköp:)

 • Lotte skriver:

  Fabriksgatan i Simrishamn

  Lägre gräns för fraktfritt.Flera erbjudande.Några unika varor.

 • Jenny skriver:

  1. Fabriksgatan 1 i Simrishamn.
  2. Ett stort plus skulle vara om de hade fri frakt på allt. Detta skulle göra mig benägen att välja dem vid shopping online, framför konkurrenter.

 • Sabine skriver:

  1. Fabriksgatan 1 i Simrishamn
  2. Sidor med inspiration (produktförslag, sammanställning av olika produkter) och fri frakt!

 • Sara skriver:

  1. Simrishamn på Österlen
  2. Vetskap om att den finns:)! Nu när jag varit inne och kollat runt så kommer jag att handla! Fraktfritt är annars alltid bra och gör att jag hellre beställer på nätet än jagar runt i butiker på stan.

 • Marie skriver:

  1. Fabriksgatan 1 i Simrishamn
  2. Jag saknar inspirationsbilder och miljöbilder knutna till varje produkt. Sedan borde Urban Living försöka se till att hamna i topp på Google när man googlar olika produkter. Jag har t.ex. googlat Kubus många gånger eftersom jag länge funderat på att köpa en, men aldrig har jag då hamnat hos Urban Living. Detta gäller även andra designföremål.

 • Emma Westerlund skriver:

  1. Fabriksgatan 1 i Simrishamn

  2. Jag tycker att 75 kr är för hög frakt, speciellt om jag bara vill beställa en sak. Då undviker jag att beställa istället. Jag uppskattar också inpiraionsbilder där de fina produkterna visas upp. Kanske skulle också en undergrupp i menyn kunna vara UNIKA SAKER eller ENDAST HOS OSS. Där skulle saker som endast går att köpa på denna webbutik finnas! Det skulle locka många, garanterat. Många av oss lockas av nya saker!

 • Marie skriver:

  1. Fabriksgatan 1 i Simrishamn
  2. Jag saknar inspirationsbilder och miljöbilder knutna till varje produkt. Sedan borde Urban Living försöka se till att hamna i topp på Google när man googlar olika produkter. Jag har t.ex. googlat Kubus många gånger eftersom jag länge funderat på att köpa en, men aldrig har jag då hamnat hos Urban Living. Detta gäller även andra designföremål.

 • Anna F skriver:

  1. Butiken finns på Fabriksgatan 1 i Simrishamn.

  2.
  Urban living borde starta en blogg där de på så sätt visar upp sina möbler/produkter i olika miljöer.

  Ha tävlingar då och då, tex att om man köper för minst 1000:- så har man chans att vinna tillbaka sin handlade summa via en motivering. Jag som älskar tävlingar skulle nappa direkt!!!

  Att man kör med månadens erbjudande till reducerat pris och att handla fraktfritt

 • Johan Kitti skriver:

  1. Fabriksgatan 1 Simrishamn
  2 Gratis frakt vid 500 istället för 1000 kr.

 • pia kollberg skriver:

  fabriksgatan 1 simrishamn

  Ja.. fri frakt- kanske i alla fall fösta gången man beställer.. som lockbete i alla fall. Annars var det en blandad och fin sida med mycket att välja mellan.

 • Malin Gustafsson skriver:
 • Henrik skriver:

  1. Fabriksgatan 1 i Simrishamn
  2. Fri frakt och erbjudanden. Varför inte en julkalender med nya erbjudande varje dag?

 • Hanna Tschemernjack skriver:

  1. Österlen – Simrishamn
  2. Pengar 🙂 Hade jag mer pengar skulle jag definitivt handla mer!!!

 • Hanna Tschemernjack skriver:

  1. Österlen – Simrishamn
  2. Pengar 🙂 Hade jag mer pengar skulle jag definitivt handla mer!!!

 • Therése skriver:

  1. Fabriksgatan 1, Simrishamn.

  2. Fri frakt och kampanjpriser skulle få mig mer köpsugen.

 • Sandra skriver:

  1. Fabriksgatan 1, Simrishamn
  2. Mer miljöbilder – det är alltid roligt att se objekten i en verklig miljö, men framför allt fungerar miljöbilderna för mig som en stor inspirationskälla. Dels i valet av exempelvis en ny möbel eller lampa men framför allt i hur jag ska kunna förnya mitt hem med hjälp av accessoarer som tex filtar, kuddar och vaser.

 • Malin Gustafsson skriver:

  1. Den fysiska butiken finns på Fabriksgatan 1 i Simrishamn.
  2. Gör det unikt att handla fler artiklar (ju mer du handlar, desto förmånligare). T ex att bjuda på fraktkostnaden vid en minimigräns. Fraktkostnaden är idag lite hög om man endast handlar för en mindre summa. Lite mer inspiration på hemsidan skulle ytterligare locka.

 • Malin Vänersborg skriver:

  1. Den ligger på Fabriksgatan 1 i Simrishamn.
  2. För mig är det större plånbok som skulle behövas. Urban Living har fin sida, lättnavigerad, snygg och väldigt fina saker.

 • Paula skriver:

  1. Fabriksgatan 1 i Simrishamn

  2. Jag är en sucker för inspirationsbilder, bilder av hela inredningar, av hem eller det som skulle kunna vara hem. Att kombinera shopen med några sidor av inspirationsbilder med olika miljöer skulle helt klart öka köplusten.

 • Amandalyn skriver:

  1. Fabriksgatan 1, Simrishamn.
  2. Att de bjöd på frakten om man handlade för en viss summa

 • Martina skriver:

  1. Fabriksgatan 1, 272 36 Simrishamn

  2. Jag skulle önska fler inspirations bilder innehållande sortimentet hos butiken. De hjälper till att få översikt och att få syn på sånt man kanske inte hade kommit över annars. Eventuellt en veckans sak i olika kategorier.

 • Ulrika Sundqvist skriver:

  1. Fabriksgatan 1, Simrishamn.
  2. Kampanjer med ex fraktfritt.

 • linnea dalstrand skriver:

  1. Fabriksgatan 1, 272 36 Simrishamn

  2. Bilder på föremålen i någon miljö vore nog ett plus. Det finns ju "inzoomningar" i miljöer men jag menar mer ett helt rum där man kan se lite olika artiklar från shopen.

 • CissiW skriver:

  1. Fabriksgatan 1, Simrishamn

  2. Ett stort och spännande sortiment som skulle vinna på en omdesign av webbsidan som i nuläget faktiskt känns färglös och lite tråkig. Lite färre menyrubriker, lägg till blänkare på förstasidan med erbjudanden, specialpriser, spännande nyheter etc. Varför inte ta bilder på inredda miljöer, låta kunden se produkterna i ett sammanhang och på så sätt locka till nya och kanske oväntade inköp?

 • Frida skriver:

  1. Fabriksgatan 1 i Simrishamn.

  2. Produkter indelat efter stil, typ: Stilrent, shabby shic, fransk industri och hemtrevligt. Bilder i miljöer med era produkter visar var/hur på vilket sätt de kan användas. Det är som i en modekatalog. Allt ser bättre ut i ett sammanhang/miljö. Det skulle öka köpbegäret. En stor chans att få med miljöbilder hos diverse bloggar och därmed gratis reklam.

 • Malin skriver:

  1. Fabriksgatan 1, Simrishamn

  2. Fler kampanjer och kanske ett forum på hemsidan för olika trender och nyheter, jag tycker sidan känns en aning opersonlig, men med en bra översikt och sökfunktion.

 • nicole skriver:

  1. Fabriksgatan 1, Simrishamn
  2. Urban Living's hemsida och utbud är nästintill helt perfekt, men jag tycker dock att man skulle kunna blanda de dyra märkesprodukterna med produkter i en lite lägre prisklass.

 • Lotta skriver:

  1: Fabriksgatan 1 i Simrishamn

  2: Jag handlar gärna på Urban Living.
  Ert sortiment passar precis mitt hem!
  För att handla ännu mer: Inspirationsbilder,
  olika erbjudande.Fraktfritt.
  Er Kubus4 är helt otroligt snygg. Jag gillar
  verkligen den!!!

 • catja karlberg skriver:

  1. Fabriksgatan 1, Simrishamn

  2. jag känner mig som hemma på sidan, jag skulle vilja ha mycket mer av er i helsingborg iaf, mer design åt folket, mer shabby shic för det lever jag för o älskar hålla på med själv. tack för era fina saker.

 • charlotta skriver:

  1. Fabriksgatan 1 Simrishamn

  2. Fraktrfritt vid en lägre summa och inspirationsbilder av miljöer, blir väldigt lockad av det, tänk en fysisk affär då blir man sugen på att köpa det som är snyggt på skyltdockan…

 • nina skriver:

  1.Fabriksgatan 1, Simrishamn
  2.Många fysiska butiker har det redan men få webb-butiker har det. Inför system för att belöna trogna kunder, tex bonussystem där man samlar poäng. Vi kunder går alltid på sånt.

 • Maria skriver:

  1. Butiken finns på Fabriksgatan 1, i Simrishamn.
  2. Urban Living har en fin hemsida, med många härliga varor. "Månadnes vara" eller liknande kan ju locka lite. Billigare frakt, eller kanske helt fraktfritt korta perioder, kan också vara ett lockbete. Inspirationsbilder med härliga miljöer, tycker jag vore lite trevligt.

  /Maria

 • Amanda Hedlund skriver:

  1.Fabriksgatan 1 i Simrishamn

  2. Jag skulle tycka att det vore bra om det vore fraktfritt, i alla fall på små grejer.

 • Jessica skriver:

  1.Fabriksgatan 1 i Simrishamn.
  2.Handlar gärna när produkterna finns för
  omgående leverans. Tycker också att ni ska
  ge kampanjer en ärlig chans.
  Trevlig butik med ett brett sortiment, då blir ett köp för mig riktigt lätt hänt!

 • Pernilla K-T skriver:

  1 Fabriksgatan 1, Simrishamn
  2 Oemotståndliga erbjudanden, kanske "veckans vara"!? Produkterna på sajt och i butik är sådana som många av oss har på våra önske/snart slår jag till-listor och dyker en sådan vara upp m lite rabatt som "veckans vara" så kan det lätt bli det lilla som behövs för att just slå till!

 • Lovi skriver:

  1. Butiken ligger i Simrishamn
  2. När man inte kan känna eller klämma behövs substitut. Flera bilder från olika sidor av produkterna, så att jag åtminstone kan se hur allt ser ut funkar ganska bra. Kanske kan man med ljud ytterliggare förstärka en känsla, en mjuk symfoni för en mjuk pläd.

 • Jeanette skriver:
 • Jeanette skriver:

  1) Fabriksgatan 1, Simrishamn
  2) Tycker att man ska försöka få in de olika föremålen i olika förslag till miljöer. Det blir enklare att få igång sin egen fantasi.

 • Anna H skriver:

  Fabriksgatan 1, Simrishamn

  Kampanjerbjudande och billig frakt lockar alltid tror jag.

 • Oskar skriver:

  1.Butiken ligger i Simrishamn

  2.U r bra rabatter
  R oliga erbjudande
  B ra leveranstid
  A lltid fraktfritt
  N oggranna utvalda produkter

 • Maria skriver:

  Fabriksgatan 1 i Simrishamn

  Fraktfritt hade varit bra.

 • Emma skriver:

  1) Fabriksgatan 1, Simrishamn
  2) De kanske borde ha billigare frakt på mindre varor. Roliga erbjudanden och kanske få in bilder på varor i hemmiljö för att få en känsla. Jag hittade min efterlängtade almanacka på Urban Livings webbshop och sedan dess är jag inne och spanar på deras utbud ofta!!

 • Eva B skriver:

  1. Fabriksgatan 1, Simrishamn

  2. Fler miljöbilder, tips på bra produkter som på ett eller annat sätt är bra för miljön.

 • Jenny skriver:

  1. Fabriksgatan 1 i Simrishamn
  2. Olika sorters kampanjer och erbjudanden skulle locka mig att köpa mer på Urban Livings webbshop. Tror även att en enklare struktur med lite fler inspirerande bilder hade ökat mitt shoppingsug.

 • Sara skriver:

  1. Fabriksgatan 1

  2. Fri frakt.

 • Johan Tell skriver:

  1. Fabriksgatan 1
  272 36 Simrishamn

  2. Flera produkt- och detaljbilder samt någon inspirationsbild. Inspirationsbilder är till exempel bra för att jämföra produktens storlek i ett rum.

  Månadstävling/Medlemstävling för alla som prenumererar på ert informations mail eller följer er på Facebook.

 • sara skriver:

  Var visst lite väl kortfattad, glömde skriva Simrishamn.

 • Marie skriver:

  1. Butiken ligger på Fabriksgatan 1 i Simrishamn
  2. Fraktfritt tror jag skulle få fler än mig att handla oftare, jag märker att jag kollar efter det nu när jag sitter och beställer julklappar till släkten. Sen tror jag också att ett lite lägre pris än i butik lockar folk. När jag skulle köpa en papperskorg från Vipp för några veckor sedan kollade jag runt på olika webbutiker och alla hade exakt samma pris som den mysiga lilla butiken ett kvarter bort, så då gick jag förstås dit istället, men hade det varit åtminstone en liten skillnad hade jag säkert klickat hem den på nätet istället.

 • trisse skriver:

  fabriksgatan 1 simrishamn

  visa en chick pryl och en snarlika billigare variant för de gånger man nöjer sig med lite billigare vara

 • trisse skriver:

  fabriksgatan 1 simrishamn

  visa en chick pryl och en snarlika billigare variant för de gånger man nöjer sig med lite billigare vara

 • Lotta skriver:

  Fabriksgatan 1

  Alltid fri frakt, bra erbjudanden och billigare priser än liknande webbutiker. Erbjudanden kan tex vara gåvor till alla som köper under en viss tidsperiod. Annars mycket bra utbud, gillar denna butik massor!

 • Jenny skriver:

  1. Fabriksgatan 1 i Simrishamn.

  2. Fler erbjudanden. Billigare frakt samt flera kampanjperioder med gratis frakt. Just dyra fraktpriser får åtminstone mig att inte spontanshoppa när jag hittar fina saker i webshoppar. Urban Living har ju ett stort och härligt sortiment och verkar vara en proffsigt skött butik, men en något mer inspirerande startsida vore ju toppen. Många med mig shoppar med ögonen och behöver något lockande för att "dras in" i butiken.

 • Lisa skriver:

  Butiken finns i Simrishamn

  Urban Living har bra leveransvillkor och ett fint, stort sortiment. Om möjligt för stort. Jag orkar knappt titta igenom hela hemsidan trots allt fint. Annars är det toppen!

 • Malin skriver:

  1. Fabriksgatan 1, 272 36 Simrishamn
  2. Jag visste inte ens att butiken fanns, så marknadsföring. Men bortsett från det skulle det vara kul med veckans tips, eller mer inspirationsbilder på rum och hur man kan göra något kul av ett vanligt "Svensson" rum utan att köpa allting nytt utan genom några få viktiga detaljer.

 • Lisa skriver:

  Butiken finns i Simrishamn

  Urban Living har bra leveransvillkor och ett fint, stort sortiment. Om möjligt för stort. Jag orkar knappt titta igenom hela hemsidan trots allt fint. Annars är det toppen!

 • Jenny S skriver:

  1. Fabriksgatan 1 i Simrishamn

  2. Mer kampanjpriser skulle nog öka min shopping. Veckans vara till kanonpris?!

 • Anna Nasstrom skriver:

  1. Simrishamn
  2. Det vore roligt om de gjorde en Urban Living kollektion!

 • Gabriele skriver:

  1.Fabriksgatan 1, Simrishamn (då var det inprogrammerat , jag kommer mao sätta min fot där nästa gång jag besöker Simrishamn;-))
  2. Ge mig bilder med produkterna placerade i en inspirerande miljö med även andra prylar än butikens, så som antikviteter och loppisgrejer, kombinationen av nydesign i ett personligt inrett hem…sätt de i ett sammanhang, det skapar större habegär hos mig då de flesta heminredningssajter lätt blir stereotypa och skiljer sig inte tillräckligt från varandra! Då blir också skälen fler att gå in på er sida; inspiration till inredning och shopping! Om man dessutom märker att priserna är snäppet billigare än övriga försäljare är favoriserimgen ett faktum! Fraktfritt över tusen känns rimligt och bra och massor av fantastiskt fina produkter!!

 • Ida Danielsson skriver:

  1. Fabriksgatan 1, 272 36 Simrishamn.
  2. Fraktfritt på allt, specialerbjudanden och en lite personligare webbshop med blogg och inpsirationsbilder.

 • Anna K skriver:

  1. Simrishamn
  2. Webbsidan skulle behöva en ny layout, känns lite omoderna med rörliga bilder som rörsig framåt på det sättet, typsnittet är inte heller särskilt tilltalande. Fri frakt och lite annorlunda och spännande nya produkter skulle också pigga upp.

 • Caroline skriver:

  1. Fabriksgatan 1, Simrishamn
  2. Eftersom jag surfar väldigt mycket på mobilen hade en bra app till iPhonen varit super. Plus, det som många varit inne på, fri frakt.

 • Tine skriver:

  1. Fabriksgatan 1, Simrishamn

  2. At det blev tydeligere, hvor meget porto der kommer på til Danmark! 🙂

 • Anna W skriver:

  1. Fabriksgatan 1 Simrishamn
  2. Miljöbilder, många gånger väcker det ett intresse och en idé var just en produkt skulle passa hemma hos mig. Vilket också leder till ökad försäljning hos U.L.

 • Åsa Nilsson skriver:

  1. Fabriksgatan 1 i Simrishamn
  2. Jag skulle gärna se dom fina produkterna i inspirerande miljöer.

 • Lisa L skriver:

  1.Fabriksgatan 1, 272 36 Simrishamn.
  2.Webbutiken har en bra översiktskarta över de olika inredningsgrupperna som jag gillar. Den är enkelt att navigera!. Det som skulle inspirera mig vore om det fanns inredningstips och mer miljöfoton. Gillar att få nya ideer på det sättet. Fraktfritt är också en faktor som gör det lättare att klicka hem grejer.

 • Matilda skriver:

  1.Fabriksgatan 1, 272 36 Simrishamn
  2.Jag handlar redan som det är en hel del av dem, men fraktfritt skulle göra att jag skulle handla mindre saker också. En inspirationsdel där man kan få idéer om hur sakerna ska placeras/möbleras i mitt hem skull öka mitt köpande.

 • sandra.s skriver:

  1.fabriksgatan1 Simrishamn
  2.
  – fraktfritt
  – skapa en inspirationssite som ger en känsla av inredningsblogg och webbshop, går det att knyta an någon duktig bloggare som bloggar för er?
  – mer inspirerande bilder på era produkter. istället för bild på respektive produkt komponera i hop dem i en inspirerande miljö. ex bild på vardagsrum där ni säljer alla objekt ni visar.

 • Sandramaria skriver:

  Fabriksgatan 1 Simrishamn
  Fler inspirationsbilder på första sidan. Skapa intresse! Erbjudanden från ev lokala designers som skapar produkter med begränsad upplaga.
  Arrangera era produkter i stylad miljö àla inredningstidning så man vill kopiera till sitt eget hem. Vilket man då kan geni
  Att köpa era produkter.

 • Pelle skriver:

  1) Fabriksgatan 1 i Simrishamn

  2) Hemsidan känns redan idag rätt bra men de långa produktlistorna som dyker upp när man trycker på en kategori känns lite tråkiga. Det hade också varit trevligt att kunna sortera produkterna på färg eller liknande.

 • elin b skriver:

  1. Fabriksgatan 1 simrishamn
  2. Urban Living är faktiskt den sajt som jag surfar mest på för att köpa inredning på nätet. Men om man som jag bor i Stockholm är det oftast lättare att köpa direkt i affär, gissar att fri frakt skulle vara grejen som fick mig att handla mer på sajten. Annars tycker jag att det är en mycket bra sajt, med inspiration, ett jämnt kvalitativt utbud och saker som skapar habegär!

 • Iris skriver:

  1. Butiken finns på Fabriksgatan 1i Simrishamn.

  2. Jag hade nog handlat mer om det fanns inredningstips, inredningsbloggare som väljer sina favoritprylar, inspirerande bilder ifrån riktiga hem! Fri frakt är också alltid uppskattat!

  Kram /iris

 • Smäm skriver:

  1. Fabriksgatan 1, Simrishamn

  2. Jag hade velat ha sajten lite mer inbjudande. Fina erbjudanden på framsidan kanske eller Månadens vara. Loggan känns klockren men produktbilderna på framsidan kan göras bättre och mer tilltalande. Fraktfritt vid 500 känns som en bättre mental spärr än vid 1000.

 • Marlene Trapp Wikman skriver:

  1. Fabriksgatan 1, 272 36 i Simrishamn.
  2. Sortimentet är fantastiskt, stilrena produkter från bra leverantörer.
  Lite mer inspirationsbilder lockar alltid till köp där man kan se produkten i ett sammanhang.

  http://marlenetrappwikman.blogspot.com/

 • Helena skriver:

  1) Fabriksgatan 1,Simrishamn
  2) Sortimentet tilltalar mig,allt från mångfärgade gladroliga skåp till strama sparsmakade prylar.

 • mega skriver:

  Fabriksgatan 1, Simrishamn
  Fraktfritt på allt , kampanjerbjudanden och en lite personligare webbshop med blogg och inpsirationsbilder.
  Urbanliving är en av de bästa inredningsaffärer som finns – både på nätet och i butiken!

 • Sophia skriver:

  1. Fabriksgatan 1, Simrishamn

  2. Jag skulle handla om jag kunde sortera sortimentet efter olika parametrar som t.ex. pris fallande/stigande, färg, märke osv. Just nu så tycker jag att det är svårt att få en bra överblick, iaf när det är många produkter. Jag gillar också när man kan zomma in produkter, gäller särskilt för att se struktur på tyger och material på möbler. Plus dock för att ni visar alla produkter på samma sida under resp. kategori så man slipper klicka mellan en massa sidor.

 • Hanna skriver:

  1. Fabriksgatan 1, postnummer 272 36, i Simrishamn

  2. Första gången jag är inne på er hemsida! mycket fina grejer! jag tycker att ni ska satsa på att en produkt billigare per dag under en period, då ni även satsar stort på att marknadsföra er. på så sätt får ni fler besökare som köper saker, och har man väl börjat gilla en hemsida och sett sortimentet tror jag man är fast!

 • Carola stenroos skriver:

  1.Fabriksgatan 1 i Simrishamn
  2.Inspirationsbilder till vänster utmed produktlistan.Det ser för tomt ut nu.Till höger bilder på nyheter och/ eller tillfälliga erbjudanden.

 • Karoleen skriver:

  1. Fabriksgatan 1, 272 36 Simrishamn
  2. Jag tycker tyvärr att hemsidan är lite väl tråkig. Det finns ganska få inpirationsbilder och färgerna är ganska trista. Det går att göra hemsidor som har färg men inte är plotriga eller röriga…

 • Andreas skriver:

  1. Butiken ligger i Simrishamn, på Fabriksgatan 1

  2. Fri frakt är jättebra! Däremot är det svårt när det gäller kända varumärken som många butiker säljer. Där måste man ha någon lägsta prisgaranti eller något bonussystem t.ex. Handla för 5000kr och du får 500kr i rabatt nästa gång du handlar.

 • johanna bergman lodin skriver:

  1. Fabriksgatan 1, 272 36 Simrishamn
  2. Utbudet är redan to-die-for. Så: De borde göra sin facebook-sida mer interaktiv, ett förslag vore ju att inspireras av whyred och ha folk att 'gilla' deras olika produkter under en viss period (ex 1-2v), och den produkt som flest gillar säljs under en begränsad tid till ett nedsatt pris. ett annat förslag är att vi alla som kommenterar här och inte har turen att vinna kubus 4 får köpa den till ett rabatterat pris 🙂

 • Sofia skriver:

  1. Fabriksgatan 1, Simrishamn
  2. Fri frakt, en mer inspirerande hemsida och ett mer nischat sortiment.

 • Catrin skriver:

  1. På Österlen, Fabriksgatan 1 i Simrishamn.
  2. Lägre fraktkostnad, sänka gränsen för fraktfritt från 1000kr till 300 kr. Vissa webbshopar har gratis frakt ni i december, vilket gynnar shoppandet. En kampanjvara till bra pris kan i sin tur öka handeln. Urban Living har ett helt undrbart sortiment!

 • Alex skriver:

  1. Adressen är Fabriksgatan 1, 272 36 Simrishamn.

  2. Jag saknar en mindre översikt på sidan "Varumärken". Det hade varit smidigt med små bilder på märkets "mest sålda" eller "mest känt för", så man kan se om stilen är något som passar eller se om det är det du letar efter. Ett exempel kan vara en bild som dyker upp när man håller pekaren över länken.

 • Marie skriver:

  1. Fabriksgatan 1, Simrishamn
  2. Jag tycker alltid det är trevligt när hemsidan "tipsar" om saker man kanske skulle gilla med utgångspunkt från de saker man tittat på där. Det är också trevligt om man ser en liten lista på de saker man kikat på, så det är lått att gå tillbaka.

 • Malin I Form skriver:

  1)Fabriksgatan 1, Simrishamn

  2)Jag hade dragit mer till sajten om det var något mer färgglatt som framhävdes. Den är simpel och bra men en färgklick hade vart pricken över i:et!

 • 1. Fabriksgatan 1, Simrishamn
  2. Spännande kampanjer lockar alltid och att kategorisera efter pris och färg är alltid bra.

 • Victoria skriver:

  1. Fabriksgatan 1, Simrishamn

  2. Att det var rea lite oftare. 2 ggr/år i alla fall.

 • Malin M skriver:

  1. På Fabriksgatan 1 i Simrishamn finner man denna underbara pärla! Underbar affär!!

  2. Gärna fler inspirationsbilder med den aktuella produkten! Fina miljöbilder kan verkligen inspirera till köp!

  Jag tycker även det är lite småtrevligt när sidan tipsar om andra produkter som de tror att man skulle gilla, antingen med utgångspunkt för vad man tidigare tittat på på sidan, eller "andra som köpt denna produkt köpte även…".

  Slutligen skulle det vara oerhört kul med en "vintage/begagnad"-avdelning, men roliga och väl utvalda saker för det personliga hemmet! Designprylar i all ära, men blandas det inte upp med annat kan det se lite opersonligt och "ängsligt" ut.

  Mvh

  Malin M

 • Maria skriver:

  1. Simrishamn
  2. Använd Facebook! Starta ett företagskonto på Facebook och värva vänner! Ha sedan unika erbjudanden för dessa på just er Facebook-sida som man bara får ta del av om man ”gillar er sida”, det vill säga går med i gruppen och blir vän med Urban Living. Vänner kommer bjuda in vänner som bjuder in vänner om ryktet att man kan köpa några utvalda produkter billigare sprider sig. Dessutom kan ni använda er facebook-sida för att uppdatera era kunder om nyinkomna produkter, specialpriser överlag, medarbetarnas tips, om ni har fri frakt under en tid med mera. Vilket alla kan locka till köp. Ni lägger även upp en liten ”Facebook-annons” på er sajt som folk kan klicka på för att gilla er på facebook och blir därmed vänner direkt med er. Kort sagt, ett bra sätt att ha en närmre kontakt med kunderna (de kan även lämna feedback till er här, och diskutera prylar och inredningsidéer med varandra) och ni får ut produkterna och specialkampanjer på ett lätt och smidigt sätt, vilket kommer generera fler köp. Jag hade nappat. Och framförallt så syns ni bättre.

 • Anna skriver:

  1. Fabriksgatan 1, Simrishamn

  2. Snygg sida med massor av underbara önskeprylar!! Skulle vara kul med tillfälliga erbjudanden. Det skulle göra att man tittade in oftare… Tex att nu vid jul ha en adventskalender med ett bra köptips varje dag.
  Hellre större men färre kategorier.
  Mer små, roliga och lite billigare saker som är lätta att klicka hem till sig själv och som present!
  Hit kommer jag komma tillbaka ofta! Riktigt bra sida!!

 • Lina skriver:

  1. fabriksgatan 1 i Simrishamn
  2. Det är en underbar sida och jag tittar ofta runt där och drömmer om hur de vackra sakerna hade passat bra in här i huset. Hade det varit fraktfritt hade jag beställt oftare.

 • Emelie skriver:

  1. Fabriksgatan 1, 272 36 Simrishamn

  2. Sortimentet är på topp både i den fysiska butiken samt i webbutiken,dock för att skilja sig lite från mängden vad gäller övriga webbshopar så ta in gästdesigners, Österlen har ett fantastiskt utbud som är vida känt!
  Helhetsintrycket är bra, dock hade det gett ett mer enhetligt intryck om rubrikerna i spalten till vänster hade följt av samma svarta text (i stil med er rena, snygga logga – alltså bort med den mörkgröna färgen!)
  Satsa på produktbilder som enbart visar produkten på bild 1 och visa gärna mer miljöbilder som bild 2 och ev 3. Åter igen för att få ett enhetligt intryck,men ändå välkomnande och inspirerande!

 • 1) Sponsrande Urban Living finns även som fysisk butik i en svensk sommarstad. På vilken adress?

  Fabriksgatan 1, Simrishamn.

  2) Vad skulle få dig att handla mer på Urban Livings webbshop? Motivera kort.

  Produktbilder och bra beskrivningar av varan är mycket viktigt. Det jag saknar är fler produktbilder och gärna i en inspirerande miljö.
  Och så tycker jag att faktura-avgiften på 40 kr är något högre än hos många andra.

 • Emily Liljedahl skriver:

  1. På Fabriksgatan 1 i Simrishamn (Österlen)
  2. Jag tycker Urban Living lyckas med att ha ett intressant och tidlöst sortiment. Ännu mer nyfiken på de olika produkterna skulle jag bli om ögat presenterades för olika konstellationer av möbler, lampor och andra attribut.

 • Cissela skriver:

  1) Fabriksgatan 1, Simrishamn
  2) Känns som det är väldigt exklusivt allting….fraktfritt över 1000 :- – det är ju inte direkt att man spontan handlar precis!

 • Ida skriver:

  1. Simrishamn
  2. Jag skulle köpa en CAMOUFLAGE i från zero i färgen vit, den skulle jag placera i vår hall. Även den har stått länge länge på önskelistan. Mycket snygg!

 • Magnus Krantz skriver:

  1. Fabriksgatan 1 Simrishamn

  2. En bättee menysrrktur hade underlättat sökandet. Indelning i olika kategorier med bättre och tydligare rubriker.

 • Linda skriver:

  1. Fabriksgatan 1, Simrishamn

  2. Jag skulle handla oftare om det var lite kampanjer och fraktfritt då och då. Köper man "småsaker" så drar frakten annars upp priset väldigt mycket.
  Annars ytterst fint, genomtänkt och stort sortiment!

 • Therese W skriver:

  1) Fabriksgatan 1, Simrishamn

  2) Helt ärligt – att min egen ekonomi blev lite stadigare. Urban Living har ett superbra sortiment, varierat och snyggt. Men det hjälper ju inte när plånboken trutit. Ser fram emot att kunna göra inköp där dock!

 • Urban Living finns i det underbara Österlen!
  Adress:
  Fabriksgatan 1
  272 36 Simrishamn

  Jag har länge suttit och kikat på sortimentet hos Urban Living, dom har såå mycket som jag verkligen älskar! Vi håller på att inreda här hemma, mycket ska ut – och mycket nytt ska in!
  Sortimentet hos Urban Living står verkligen för min personlighet, deras saker utstrålar personlig aura, värme, kärlek och ja… allt! Att inreda hemmet med deras produkter skulle vara en dröm.
  Problemet är väl att jag går arbetslös, och endast sambon jobbar. Fjärde barnet är på väg och anländer inom några veckor. Med en ekonomi som vår så blir det att försöka ta tillvara på det lilla, men drömma kan man!
  En dag så kommer jag shoppa loss inne hos Urban Living, för dagen kommer ju då jag kommer ut i arbetslivet, eller hur? 😉

  Länkar: http://nilssonpettersson.blogg.se/tavlingsblogg/2010/december/trendenser-6-december.html

  Kram Annika
  [email protected]

 • Patrick Kharma skriver:

  SVAR:
  1. Fabriksgatan 1 i Simrishamn.
  2. Delbetalning med Klarna skulle garanterat få mig att handla mer!

 • Helena skriver:

  1. Butiken finns i Simrishamn
  2.Jag skulle önska tätare nyhetsbrev, mer lokala svenskdesignade produkter, billigare frakt.

 • Lena Eriksson skriver:

  1. Fabriksgatan 1, Simrishamn
  2. Att avgifter såsom frakt- och fakturaavgifter bakas in i priset på varorna istället för att vara en separat avg.
  Jag tycker verkligen inte om alla dessa extra avgifter (även om en del kan vara berättigade). Även om varorna blir lite dyrare känner man sig som en vinnare när man slipper dessa avgifter.

  I övrigt gillar jag sortimentet som Urban Living har. Alltifrån den trendig belysningen till de läckra armbandsklockorna.

 • Dennis Eriksson skriver:

  1. Fabriksgatan 1, Simrishamn

  2. Det skulle tyvärr mera vara på det personliga planet, som student kommer det tyvärr inte mycket pengar.

 • Roger Hugosson skriver:

  1. Fabriksgatan 1 Simrishamn
  2. Frakten är en negativ sak när man handlar tunga saker via nätet- att göra något åt den skulle vara viktigt för att man överhuvudtaget ska handla på nätet….

 • Roger Hugosson skriver:

  1. Fabriksgatan 1 Simrishamn
  2. Frakten är en negativ sak när man handlar tunga saker via nätet- att göra något åt den skulle vara viktigt för att man överhuvudtaget ska handla på nätet….

 • Karin skriver:

  1. Simrishamn, fabriksgatan 1
  2. Ta in mer från lokala hantverkare och keramiker. Det finns så otroligt många duktiga i området!

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.