Annons

4 december – dagens lucka i Adventskalendern

Vitras klassiska skalstolar från Charles och Ray Eames har dykt upp i och varannan inredningstidning de sista åren och tyck ha blivit nästa generations Myran-stolar. En riktig IT-klassiker, med andra ord. Idag har du chans att vinna en egen stol, en vit DSR till ett värde av 2170:-,  tack vare sponsrande webbshopen The Home Company. Allt du behöver göra är att svara på följande två frågor i kommentarsfältet. Lycka till!

Dagens tävlingsfrågor
1) Om du fick 2000 kr att spendera på The Home Company, vad skulle du köpa?
2) På vilket sätt skiljer sig The Home Company från andra webbshopar på nätet. Motivera kort.


The Home company har nu korat en vinnare bland de många tävlande! Stort grattis till Lisa som svarade kl. 20:44:04. Kontakta mig med din mailadress så ser vi till att priset kommer dig tillhanda. Även Ignatius och Hemmakatten får gärna höra av sig, två bonuströstpriser väntar på er!


Tävlingen pågår tom 5/12 kl. 07.00. Vinnaren utses av sponsrande företag och deras beslut kan ej överklagas. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren. Det finns en stol i potten, värd 2170 kr exkl. frakt.

Kategorier:

Kommentarer

 • emme bygger bo skriver:

  1. ett par vita stringhyllor, och några helsvarta blyertspennor!
  2. lättnavigerad och tydlig, men samtidigt inspirerande. Ny favorit!

 • johanna skriver:

  Wow vilket pris!

  För 2000 kr skulle jag köpa Arne Jacobsens Bankers. Så fin!
  Det som skiljer dem från andra webbutiker är deras sortiment, tycker jag. De har en bra bladning som gör att man kan hitta allt man vill ha på ett och samma ställa.

  Hälsningar
  Johanna, från Karlskrona 🙂

 • Lina skriver:

  1. Jag hade köpt massvis med söta robotar samt de fina leksakerna från Brio till vår kommande bebis som ska titta ut i mitten av januari.

  2. Jag gillade att det fanns barnsaker, och snygga sådana hos dem. Just att det finns saker från ex Brio som kostar både över tusenlappen samt runt hundralappen gör att det finns något för alla där.

 • Emelia skriver:

  1. Jag skulle lägga till ett par tusen och köpa mig gungstolen RAR så jag äntligen kan låta min inre tant komma fram.
  2. Ett brett sortiment av både tidlösa klassiker och roliga nymodigheter.

 • Benita skriver:

  1) Jag skulle lägga till 290.- ur egen ficka och köpa en iPal i vitt/silver.
  2) Jag gillar det rena upplägget där man inte ser priserna förrän man hovrar över produkterna. Det känns också verkligen som att det är någon/några med väldigt bra koll och med god smak som ligger bakom urvalet som känns mer genomtänkt och noga utvalt än många andra webshopar.

 • Elinor skriver:

  1. Då skulle jag köpa en till vit DSR, för att undvika slagsmål mellan mig och min sambo om vem som ska få sitta i stolen.

  2. Tydlig struktur och ett stort sortiment. Enkelt att handla helt enkelt!

 • Nina skriver:

  Vilket härligt pris!

  1. Jag skulle nog köpa en väggklocka! Arne Jacobsens Bankers eller Georg Nelsons ball clock.
  2. Det som jag upptäckte var toppen med webshoppen var att man kan välja prisomfånget!

 • Ingrid Nielsen skriver:

  En tavla från Therese Sennerholt, svårt att välja bara, alla är så jäkla coola.
  Lättnavigerad och inspirerande + att det är fraktfritt vid köp över 300 spänn. I like.

 • Jenny Persson skriver:

  1. Nordic light ljusstake, Readers nest bokhylla och en wave klädhängare skulle jag ha slagit till på, alla finns redan på önskelistan. Oj vad mycket fint man kan få för 2000 kr! Annars är ju Vipp 13 pedalhink kanonfin men då räcker ju pengarna bara till den 🙂

  2. Jag tycker att sidan är väldigt överskådlig med begränsat antal produkter i varje kategori, det är svårt att greppa utbudet om varje kategori i sin tur består av flera sidor. Snygg, ren design och ett stort plus för att man kan sortera efter pris!

 • Emma skriver:

  1. Jag skulle lägga pengarna på deras home service. Ett hembesök och inredningsförslag för mitt vardagsrum som behöver bli lite mer spännande!
  2. Jag tycker att de sticker ut för att de erbjuder service och produkter för hela hemmet, inte bara möbler och inredningsdetaljer utan även accessoarer, ljud och spel t.ex. Alla kategorier har begränsat med produkter men det känns som att de lyckats plocka ut de riktiga guldkornen!

 • Anette skriver:

  SMD bladkurv eller vedkurv. Tror jeg må ønske meg den til jul hvis jeg ikke vinner.

  Navigasjonen! Den fungerer kjempebra.

 • Rebecka Taube skriver:

  1: Jag skulle lägga de 2000 kr på en AJ lampa som är den absolut finaste lampan jag vet. Har suktat efter den länge =)
  2: Otroligt ren,enkel, snygg och användarvänlig websida. Som besökare är man nyfiken på vilka produkter som finns, hur de ser ut och framför allt vad de kostar. Detta är precis den information man får! Det som skiljer denna websida mot andra är att man snabbt får en överblick över sortimentet och lätt hittar den produkt man söker.

 • Loppan Lorum skriver:

  Oj oj oj, vilket drömpris!! hoppas

  1. Jag skulle valt en svart taklampa "Mhy" att hänga i vår hall som snart ska renoveras. Den skulle både jag och mitt mumintroll till sambo älska! För de resterande 200:- skulle jag valt flaskhållaren Octopus till duschhörnan eftersom vi inte vill göra hål i kaklet där för en hylla.

  2. Stora tydliga bilder i första hand – text och pris först när man visar intresse genom att föra pekaren över bilden. Blir överskådligt. Bra med möjligheten till olika sorters sortering. Jag tyckte dock att det var lite otydligt vilka färger en del produkter fanns i dock – en sak kunde finnas i en kulör under en kategori men i fler kulörer under en annan.

 • Anne B. skriver:

  Ååå, vill ha, vill ha.

  1) Harri Koskinens Block lampa. Har beundrat lampan sedan den kom ut på markanden för många år sedan. Iittalas Vitriini i trä och klart glas. Så vacker.
  2) Tydliga och stiliga sidor som passar produkturvalet perfekt. Sortimentet är klart uppdelat i logiska underavdelningar (tyvärr är detta inte en självklarhet i alla webbutiker). Sortimentavdelningarna försvinner inte heller ur synfältet fastän man klickar på en produkt, så det är lätt att fortsätta shoppa till nästa produkt i en annan kategori. Ett stort plus är att man kan få fram produktens namn och pris bara genom att föra kursorn över bilden och på det viset sparar man ett "av och an" klickande. Bilderna är tillräckligt stora och dessutom vackra. Läste även om klubben som verkar intressant. Blev genast prenumerant av nyhetsbrevet. 🙂 Jag kan tänka mig att home servicen är till stor hjälp speciellt vid större införskaffningar och större förändringar i hemmet. Då kan det vara bra med ett nytt par ögon som kan se helheter och föreslå nya kombinationer.

 • Sofie Börjesson skriver:

  Mina 2000:- hade jag spenderat såhär;
  1.Lampan Woods Muuto till mig och mannnen 1495:-.
  2. Hunden Puck från BRIO till lilla Esther 7 månader 299:-.
  3. Coola affishen Pear till Ebba 5år 195:-

  Något till famljens alla medlemmar!!!

  "Det bästa är deras stora sortiment (över 100 leverantörer) samt deras lättmanövrerade webshop. Tydlig info och pris på den första produktbilden gör att man får en bra överblick av produkterna"

 • Sandra L skriver:

  1. Jag skulle lägga till 500 kr av mina egna pengar och köpa en fatboy. Hade varit perfekt att slappa i en sådan framför tv:n.
  2. Jag gillar den stilrena designen på sidan, fastän det är mycket saker på en och samma sida så blir det aldrig plottrigt och det är skönt att vila ögonen på. Det är det som skiljer den från andra sajter plus att bilderna är stora och bra redan från början så man behöver inte klicka extra för att förstora dem som på andra sidor.

 • 1: I och med att det är jultider skulle jag köpa mig en "Joy" ljusstake i vitt. Så snygg och kul med den lite annorlunda designen.

  2: Jag tycker de har ett väldigt brett sortiment med både gamla klassiker och nyheter. Jag blev verkligen positivt överraskad när jag för några veckor sedan besökte butiken i Karlskrona för första gången. De har ju verkligen allt man kan önska sig som inredningstokig:) Hemsidan tycker jag är lättöverskådlig, stilren och snygg.

  /Linda

 • Annika skriver:

  1) Jag skulle köpa Design House Stockholms ljusstake Joy, något jag drömt om i flera år men inte haft pengar till.

  2) Jag tycker sidan känns som en kombination av ett galleri och en affär. Det finns mycket, stort och smått, men presenterat på ett enkelt sätt. Framförallt tycker jag om att priserna visas redan på mouse over.

 • Nicoline skriver:

  1 – En vit Code Basket med en massa härliga apelsiner nu i juletid skulle vara jättefint.
  2 – lättnavigerad sida med ett väldigt brett sortiment, både gamla och nya designklassiker. Skulle gärna besöka deras fysiska butik – hemsidan ger mersmak. Snöiga hälsningar Nicoline

 • Anonym skriver:

  1. 2000 pix skulle få bli starten på ett maffigt trälandskap av ljuvliga ASTACK. Och så skulle jag slänga till några kronor för att få spela Bajsspelet med familj, släkt och vänner i vinter.

  2. För mig är det tydligheten. Det ärlätt att navigera och att förflytta sej mellan sina favoriter. Dessutom
  är det skönt att varorna är kategoriserade i tydliga stilar med något för alla! Sidan känns proffsig helt enkelt.

 • Åsa skriver:

  1.unfold pendel och Componibili
  2. Brett sortiment och udda fina saker.

 • Elisabeth Arvemo skriver:

  För 2000 kr skulle jag köpa de snygga handdukarna från Ilta till vårt nya badrum.
  Webshopen är avskalad och SNYGGT presenterad.

 • Emelie skriver:

  1. Otroligt förstjust i rent trä. Ljusstakarna i furu från Arvesund är en favorit, väljer en läsk- en vin- och en PETvariant sedan väljer jag en godbit jag suktat efter länge, Milk bordslampa från Norm.

  2. Skönt med det limiterade urvalet. Känns som de plockat russinen ur kakan. Selektivt och lättnavigerat!

 • Maria skriver:

  1. En Arkipelag golvlampa i vitt. Enkel och tidlös design.
  2. Den känns fräsch och inspirerande. Det är lätt att hitta både bilder och information om produkterna. Den presenterar ett bredare sortiment än normalt, med allt i från möbler till tvål och leksaker.

 • Marie skriver:

  1. Det skulle investeras i en efterlängtad Stringhylla och även en Norsu spargris för att spara vidare till Fornasetti kuddarna.
  2. Det som skiljer är såklart att alla kan finna kul och överraskande saker blandat med tidlösa klassiker. Inte heller fel att hemsidan är snabb jämfört med andra e-butiker på nätet.

 • Ylva skriver:

  det var mig en fin vinst!
  1 Skulle välja några Nud-cords och japanska dockor.
  2. Väldigt fint och lite överraskande sortiment. Lite annorlunda navigering men fräsch sajt och fina bilder.
  /Ylva

 • Alexandra skriver:

  1, Kusmis Christmas tea, 6 st Dot fårskinn till kökstolarna, en förpackning var av Plutos julkonfetti och sist kommer en turkos robot som skulle få stå på skrivbordet.

  2, Hela upplägget är annorlunda, lätt navigerat samt att de har flera märken som jag inte sett tidigare på svenska siter, ex. Missoni home.

  Alexandra

 • Moa Theander skriver:

  Iih, vilken fin stol! 😀

  1) En Marimekko badrumsmatta i svart, en NUD-lampa (svartvit), en Crushed bowl skål (vit) och en Nextime klocka (för jag ÄLSKAR roliga detaljer, klockor och lampor.
  2) Jag har inte varit på så många webshoppar så jag vet inte vad jag ska jämföra med, men jag gillar att de faktiskt har grejer jag GILLAR. Inte alla har det! 😀 Det var dessutom bra indelat och lätt att hitta. Dessutom uppskattar jag att de har en butik på riktigt också, så man KAN gå in där, om man skulle ha vägarna förbi. Det känns säkert.

 • Sanna skriver:

  1. Jag skulle köpa Kay Bojesens fina lilla apa som jag suktat efter länge, samt kakfatet cookie som skulle vara perfekt för en fikaälskare som jag 🙂

  2. Snygg och lättnavigerad webbshop som bara säljer det bästa.

 • 1. För mig hade det blivit ett svart Loop stand och en svart mama-krok eftersom hallen anmält sig till extreme make over.
  2. Styrkorna är kompetensen bakom företaget, personligheten, bredden på produkter och lättöverskådligt (även om det hade varit bra om alla 15 sortimentskategorier hade visats på första sidan (som mindre knappar? eller en rullist som startar automatiskt när man för musen över den). För mig tog det flera besök innan jag upptäckte den lilla pilen "fler kategorier". En rolig grej att ha på sidan då kompetensen finns där är "inredaren tipsar" eller dyl. där personlen plockar ut kit av produkter eller rekommenderar en het vara. Viktigt att uppdatera ganska ofta för att visa närvaro även på nätet. Keep up the godd work! (Ups! Inte så kort motivering precis…)

 • Ella skriver:

  1. Magis puppy röd, Muuto unfold pendel-lampa, Kristina Stark Tändsticksfodral svart, Savon de Marseille doftljus 249 kr

  2. Ovanliga märken för att vara webshop i sverige tex Missioni Home. Märken passar väl tillsammans. Man kan inreda hela hemmet med deras val av leverantörer och varor.

 • e skriver:

  1. Jag skulle köpa en Joy i vtt. Har suktat efter en sådan länge.
  2. Ett bra urval som är enkelt att se. Tack vare layouten och mycket vitt så blir det inte plottrigt trots många färgglada produkter.

 • Hedvig skriver:

  1. Jag skulle köpa 3 kuddar från Margo Selby, och brioskallror åt alla bebisar som är på g i min vänkrets.

  2. Trevlig navigering, bra kategorier och inte bara sånt som man ser överallt.

 • Madeleine Holm skriver:

  Hej Frida !

  1. Om jag hade 2000:- hos The home company hade jag köpt en Tivoli Audio och satt i köket.

  2. Jag gillar den "tredniga" layouten, den känns väldigt 2010 och framåt och är överskådligt och bra, gillar även att det räcker att "röra" vid produkten för att det skall komma information. Sammanfattningsvis är den tydlig och får en att vilja handla.

 • Jenny skriver:

  1. Uj uj vad svårt att välja men det får bli förnuftet som vinner och en vit Vipp 13 skulle få flytta in i badrummet.

  2. Svårt att hitta en webshop där nästan varenda pinal är välkommen in i mitt hem på studs. Enkelt och lättnavigerat gör inte saken sämre. Det blir blir flera besök både för span och shopping.

 • care69 skriver:

  1) Jag fastnade för den här underbara ljusstaken:
  http://www.homecompany.se/belysning/398-joy.html
  2) Lättnavigerad, lättöverskådlig och helt underbara produkter, bara godbitarna och inte för mycket att titta på. Man hinner inte tröttna. Superbra med "hoovringen" där info om pris dyker upp direkt.

 • Carola skriver:

  Jag skulle välja ljusstaken Julius i vitt. Jag fastnade verkligen för den, så enkel och så snygg! Sen så skulle vi behöva en klocka till hallen och då skulle Next Time vara perfekt. För pengarna som är kvar skulle jag köpa tvålen Savon de Marseille svart jasmin.

  Jag hade aldrig besökt The Home Companys webbshop tidigare, men uppskattar enkelheten. Det är inget onödigt plotter på sidorna, som det är i många webbshopar. Det är också väldigt enkelt att hitta det man söker eftersom kategorierna är tydliga. Dessutom blir man mycket inspirerad eftersom sortimentet är otroligt bra ihopplockat. Det finns något för alla och det känns att sortimentet är genomtänkt. Jag gillar att det finns såväl klassiker (som finns att köpa överallt) som mer okända och ovanliga märken som inte finns i andra webbshopar. Även fast det var första gången jag var in på sidan så blev jag direkt köpsugen och det är väl ett gott betyg.

 • lina skriver:

  1. Jag skulle uppdatera mitt jul-förråd med en Alessi julkrubba och en vit julstjärna från SMD
  2. Bra blandning av gamla och nya designklassiker och ett bra blandning av olika inredningsprylar. jag gillar också att man har flera märken som man inte hittar på de andra svenska webshoppor tex Alessi

 • Maria Dahlstedt skriver:

  1. Jag skulle spendera pengarna på en superfin väska, Wild West Bag, Ceannis. Supersnygg.
  2. Väldigt enkel och stilren hemsida. Lätt att hitta vad man är ute efter. Det som gör att den är så speciell tror jag är att de erbjuder home service.

 • Ann-Cathrin skriver:

  1. Nu i jultider – definitivt dekorationerna från Alessi – särskild julkrubban!
  2. Vilket bra urval av inredningsprylar! Jag har redan spanat in en väggklocka från AJ – något som jag VERKLIGEN behöver nu när dotterna skall lära sig klockan…

 • Katrin L skriver:

  1. Jag hade köpt en svart Loop Stand från Hay att ha i sovrummet och de söta djuren Nesing till min söta lilla systerson, 3,5 månader gammal.

  2. Det som gör att webshoppen skiljer sig från andra webshopar är att den är lättöverskådlig. Man behöver inte klicka sig vidare till varje produkt för att få veta priset, bra uppdelade kategorier och ren och snygg design.

 • Sofia skriver:

  1. För 2000 kr och lite till skulle jag köpa ett DLM XL. I vilken färg kan jag inte bestämma mig för.
  2. Detta var mitt första besök på The Home Company, men den perfekta mixen av de bästa produkterna från rätt varumärken och layouten som ger en vill-ha-känsla till alla produkter gör att det absolut inte var mitt sista besök! Tack för tipset Frida!

 • Malin skriver:

  1. Jag skulle köpa en Fatboy, grön till mina barn och så en presentförpackning från Savon de Marseille med fikondoft!

  2. Enkelheten, vita bakgrunden, kvadratiska upplägget, krispigheten, och rörliga bilder som inspirerar till shopping av produkter man kanske inte annars hittat till på egen hand.

 • 1. Jag skulle välja MHY Pendant Lamp som skulle passa utmärkt i hallen.
  2. Kombinatinen av klassiker och nya produkter samt fraktfritt över 300, det sistnämnda betyder väldigt mycket för mig.

 • Frida skriver:

  1. Jag skulle direkt hugga en box vedkorg eftersom vi nyss flyttat till en underbar lägenhet med öppen spis!

  2. Den är stilren, tydlig och lättanvänd, helt perfekt!

 • gella skriver:

  1. Då skulle jag nog köpa den fina staken Joy i vit. http://www.homecompany.se/belysning/398-joy.html
  2. Jag gillar speciellt designen på sidan. Bra bilder (bra storlek och tydliga), och lättnavigerad. Det tycker jag ofta är brister på webbshoppar.

 • Anonym skriver:

  Eames hang it all eller en rosa tivoli pal.

  Urvalet, jag kollade upp ett gäng grejer som jag spanat på ett tag och hittade samtliga. Dessutom hittade jag dem snabbt. Bra där!

 • stine skriver:

  Eames hang it all eller en rosa tivoli pal.

  Urvalet, jag kollade upp ett gäng grejer som jag spanat på ett tag och hittade samtliga. Dessutom hittade jag dem snabbt. Bra där!

 • Susanne skriver:

  Hej!

  Jag skulle köpa en crushed bowl, en vit stringhylla och nya dricksglas för resten.

  Här finns det mycket nytt som jag aldrig förut. Kul!

 • 1.Oj, vad fint. Det hade nog blivit ett tändsticksfodral (Kristina Starks), en robot åt min son, och ett bidrag till en AJ bordslampa till mig 🙂

  2. Väldigt stilrent och enkelt, det gillar jag. Det är produkterna som är i fokus. Det är det som är problemet med många webbshoppar, att det finns för mycket att titta på som stjäl uppmärksamheten från just produkterna.
  Jag hade dock velat att man kunde se om produkten finn i andra alternativ, tex i rutan med priset. Som det är nu är det lätt att missa att tex Blarfes plåtväska finns i annat alternativ än rosa.

 • Lina Johansson skriver:

  1. Jag skulle köpt Ball clock multicoloured från Vitra, vilket jag suktat över länge, så jag skulle mer än gärna lätta till de 360 kr 🙂

  2. Skillnaden med The Home Company och andra webshoppar är att det är rakt och rent, man behöver inte leta sig igenom hela sortimenten innan man hittar grejen man söker. Ett stort plus i kanten är att The Home Company faktiskt enbart har saker som är snygga, bra smak på sitt utbud än andra webshoppar.

 • Jeanette skriver:

  1) Jag har väntat i månader på att vårt badrum ska bli klart. Nya handdukar från Missoni skulle vara underbart härligt och som skulle matcha perfekt!
  http://www.homecompany.se/badrum/332-lara.html

  2) Kanske inte det första man tänker på, men känslan är att siten är så otroligt användarvänlig!

 • 1. Svårt att välja, men mest troligt en Hang-it-all, den har jag suktat och tittat på länge!

  2. Väcker ett ha-begär. Lite texter och mycket bilder som fångar ögat. Ger en skandinavisk känsla och har ett stort urval produkter med mycket färg som ger sting mot den vita bakgrunden. Det som skiljer den mest från andra butiker är just att den jobbar med tydliga bilder istället för att den har flashiga rubriker och hojtar om sänkta priser. Känns trovärdig och åker direkt till min bokmärksmapp!

 • Jessica Törnqvist skriver:

  1. Mina 2000 kr skulle jag gärna spendera på en vit Vipp 13 till vårt badrum.
  2. Utbudet är varierat och välkomponerat och hemsidan är väldigt tydlig och lättöverskådlig. Jag gillar bilderna!

 • Hemmakatten skriver:

  1) För 2000:- hade jag köpt följande från Home Company: Till badrummet den mysiga handduken Rasy Matto och handkräm Lavendel i den vackra flaskan som matchar handduken i sina mullvadstoner.
  Till köket hade jag investerat i ett Cookie Tray och en kökshandduk Karlskrona för att alltid ha ett minne framme från denna vackra stad, som både är praktiskt och snyggt.
  2) Layouten är stilren och enkel med sin vita bakgrund. Det lyfter fram produkterna på ett tydligt sätt. Produkterna är också vackert komponerade tillsammans i fotogrupper vilket gör att designobjekten kommer till sin rätt både som enskilda produkter, men också som gruppkomposition.
  Siten är lättnavigerad och har en logiskt informationsstruktur. Men särskilt gillar jag första-sidans "klick-animation" (man klickar på 1-4) där erbjudanden & nyheter från webbsidan visas. Det skapar ett levande inslag sm gör att hemsidan känns dynamisk och tilltalande. Samt att det är utmärkt reklam för innehållet i hemsidan i sig!

 • Anonym skriver:

  1) Jag skulle köpa iPal White/silver från Tivoli Audio för att ge till min dotter i julklapp.

  2) Rena fomer rakt av inga krusiduller eller krimskrams.

 • Victoria skriver:

  1. En heima ljusstake att ha i nischen bakom kaminen, Ilta handduksset och Vipp tvålpump och tandborsthållare till det snart nyrenoverade badrummet. Åh så snyggt det kommer bli!

  2. Snygg, lättöverskådlig och jag blir shoppingsugen på det första klicket! Schysst blandning av klassiker och för mig nya skönheter. Vet inte om jag ska tacka eller bli arg för tipset (det kan bli en dyr bekantskap!)

 • Anonym skriver:

  1. En iPal är mer än välkommen hem till mig! Den är snygg, praktisk och bärbar. Me like.

  2. Jag har aldrig tidigare stött på en butik på nätet som erbjuder Home Service, vilken bra idé!

 • Anna skriver:

  1. Jag skulle köpt två stycken Componibili och haft som nattduksbord. Perfekta att ha en lampa och chiclit-bok på och kunna ha saker i de olika facken.
  2. Sidan är väldigt lättnavigerad och stilfull. Det känns som att designen på sidan matchar det som företaget står för och de varumärken som den erbjuder.

  Vilket fantastiskt pris! Hade gärna fått bli min arbetsstol! Trevlig lördag Frida.

 • kath skriver:

  1) Jag skulle köpa handukar från Missoni och en lila Muuto lampa.

  2) En väldigt lyxig och stilren sida, utan att bli tråkig och stel. Det har de lyckats bra med!

 • Pelle skriver:

  1) Jag skulle köpa den fantastiska Miss K lampan från Flos.

  2) The Home Companys webbshop känns väldigt dynamisk och levande samt en perfekt plats att finna inspiration på. Till skillnad från många andra liknande hemsidor känns det inte som att man kollar på produkterna på långa tråkiga produktlistor.

 • Lena E skriver:

  Först skulle jag vilja ha Componibilia som sängbord i yngste sonens rum. Perfekt med skjut dörrar så att han kan ha sine privata saker i fred och jag slipper irritera mej på oredan!!
  Sedan skulle jag köpa ett sällskaps spel till familjen. Charad får det nog bli!
  Ett superfint urval av varor, där jag tror att alla kan hitt någonting som passar

 • Anonym skriver:

  1. Helt klart julkrubban i rött, från Alessi. Underbar! (eller det söta kramträdet)
  2. Jag tycker det är skönt att sidan inte är så "plottrig" utan är byggd för att se lite stilren ut. Klar fördel!

 • Idun skriver:

  1. Helt klart julkrubban i rött, från Alessi. Underbar! (eller det söta kramträdet)
  2. Jag tycker det är skönt att sidan inte är så "plottrig" utan är byggd för att se lite stilren ut. Klar fördel!

  Var jag som skrev där uppe… glömde fylla i namnet 🙁

 • Kristina skriver:

  1. Om jag nu vann den första stolen så skulle jag naturligtvis köpa en stol till !!! Har önskat mig dessa stolar så länge…
  Annars så skulle det bli Model one snow white, radio.

  2. De har även Home Service. Sen en väldigt ren och tydligt hemsida.

 • Helene Ekblom skriver:

  1.
  Jag hade valt Wood Lamp fråm Muuto. Jag hade helt enkelt gjort om ett helt rum för att den skulle passa in… den kanske sulle få ett eget rum till och med….

  2.
  Den är helt klart snygg, enkel. Gillar "glidet" i sortiments menyn. Kanske hade jag valt att låta produkterna glida åt samma håll bara….

 • Linda P skriver:

  1) En matchande Eams-stol 🙂
  2) Just mixen i sortimentet gör att Home co skiljer sig från andra shopar.

 • Cecilia skriver:

  Jag skulle köpa Ola Wihlborgs code basket! Den har jag velat ha länge!

  Sidan var snyggare och renare än de flesta andra och hade en snygg navigation med priserna som dyker upp när man för musen över dem! Me like!

 • Jesper skriver:

  1) Någonting från Muuto, helt klart.
  2) Snygg hemsida, schysta produkter.

 • Rebecca skriver:

  1. Jag skulle börja med att köpa julkrubban från Alessi, fast i vitt! Jag älskar den och hade glömt att den fanns. Sedan skulle jag köpa några små barngrejer till vår kommande bebis.

  2. Stilren sida som är lätt att navigera. Och precis varenda sak i sortimentet tilltalar mig! En ny favoritsida helt klart!

 • Nina skriver:

  1. Jag hade lagt till 170 kronor och valt, faktiskt, just en vit DSR.

  2. Det jag gillar är blandningen av olika typer av produkter och framförallt att man inte behöver klicka sig in på produkten för att se pris utan bara behöver föra musen över så "poppar" det upp.

 • Erika skriver:

  1. Den fina fina spargrisen skulle jag bli så lycklig av att se i mitt hem, så den skulle jag köpa!
  2. Lättnavigerad och elegant sida!

 • Karin skriver:

  1) Jag skulle köpa en vipp pedalhink, svart.
  2) Känns som om sakerna är noga utvalda, med känsla, inget lull-lull. Moa vilsamt.

 • Tant Johanna skriver:

  1. Jag hade köpte en pedalhink i stlk 13 från vipp och träfigurerna från OMM design.

  2. Otroligt enkel och smidig sida att hitta på. Jag gillar att de sätter samman produkterna i inspirationsfliken.

 • Johanna Andersson skriver:

  1) Jag skulle köpa Hay japanska dockor till mig och en kudde Rusningstid i grönt till min kära son.
  2) Oerhört snygg sida med stora och bra bilder men ändå tydlig prisinfo när jag kikar närmre.

 • Anonym skriver:

  1. Om jag fick 2000 att handla för skulle jag unna mig HAYs fina lilla bord DLM som jag längtat efter länge!
  http://www.homecompany.se/fatolj-soffa/149-dml-bord.html

  2. De har en väldigt lättnavigerad sajt, med tydlig och snygg struktur. Jag gillade att all info om varje produkt inte syns förrän man tar musen över, det gav ett behagligt intryck. En annan viktig faktor för mig är att de känns personliga, tack vare presentationen om företaget vet du vem du handlar av 🙂 Det känns tryggt och bra!

 • Emma skriver:

  1. Jag hade klickat hem en eames stol såklart!
  2. Sortimentet! De har plockat ut det bästa! Precis det man vill ha!

 • Joachim Nilsson skriver:

  1: Jag renoverar kontoret hemma, så ett par nya stringhyllor hade suttit fint.
  2: Grymt bra utbud från topp-leverantörer.

 • Malin Björling skriver:

  Hej hopp !
  1. Model one snow white, den vill jag ha och lägger till några fjuttiga hundringar själv och njuter av dess krispigt vita skal.
  2. De visar sitt sortiment som en modenyhetspresentation med stiligt tagna fotografier på alla varor som inbjuder till köp. Och mkt lättnavigerade sidor, rätt snabba oxå.
  Kram Malin Björling

 • Anna skriver:

  Som bebyggelsesantikvarie skulle jag definitivt absolut köpa de ursnygga köksprodukterna som The Home Company designat själv med Karlskronas världsarvsbyggnader på! Både disktrasor och handdukar och tabletter. Sedan skulle jag komplettera med en hee lounge chair som också är helt OK.

  Hemsidan är enkel att navigera med stora härliga bilder på produkterna och dem har ett utsökt sortiment. Men jag måste säga att deras egen kollektion var en härlig syn, jag skulle gärna se att den utökades till koppar, tallrikar, kuddar, ja annat där förstorade enkla motiv på världsarvet skulle vara super

 • Sara skriver:

  1. En componibili, en snygg mjölkkanna, en Crushed bowl, ett svart tändsticksfodral av Kristina Stark och ljuslyktorna True Feelings
  2. Sidan är riktigt snygg, dessutom är sökfunktionerna rikigt bra och utbudet varierat och roligt!

 • Caroline skriver:

  1. Jag hade köpt Alcapulco mini, en perfekt julklapp för mitt gudbarn.

  2. The home company har ett begränsat sortiment, men ändå en stor bredd på sortimentet med allt från mindre inredningsprylar till ett fåtal stilsäkra möbler. Allt finns inte här, men det som finns är känns verkligen utvalt och inspirerande. Till skillnad från många andra sidor så druknar man inte alltför många produkter. Hemsidan är enkel och stilren och låter verkligen produkterna framtona bra och tydligt.

 • Fredrik Jansson skriver:

  1, Jag har bestämda åsikter om vilka möbler & accessoarer jag vill ha, men jag skulle gärna lägga de 2000 kr på att låta Anette Ceiner se vad som går att gör med tyger, gardiner & plädar i min lägenhet, då jag tyvärr har ett dåligt öga för tyger.

  2, De har en clean design på hemsidan och låter produkten tala, även på inspirationssidorna.

 • johan andrén skriver:

  1, skulle shoppa loss barnavdelningen speciellt haydockorna & kanske någon metallrobot till våran nyinköpta stringhylla.

  2, inspirationssorteringen.

 • marie skriver:

  1. vi har ingen taklampa i köket så skulle köpa mig en Hang taklampa. Även en Barefoot uggla skulle passa perfekt hos oss.

  2. sidan är lättnavigerad, tydliga ikoner, kompakt med bra varor och snygg sökfunktion.

 • Anonym skriver:

  1) Jag älskar julen & skulle direkt gå loss på julprylarna. Jag skulle välja en röd Julius ljusstake, en ljushållare av Kristina Stark och en Nisse från Alessi!

  2)Jag tycker websidan är väldigt snygg och lätt-överskådlig. Det är enkelt att surfa runt, och vackra bilder/foton väcker snabbt mitt ha-begär! Jag tycker även att era köpvillkor är bra sammanfattade och enkla att förstå, vilket är viktigt för oss kunder.

 • Annika skriver:

  Hm, glömde fylla i namn & adress..

  1) Jag älskar julen & skulle direkt gå loss på julprylarna. Jag skulle välja en röd Julius ljusstake, en ljushållare av Kristina Stark och en Nisse från Alessi!

  2)Jag tycker websidan är väldigt snygg och lätt-överskådlig. Det är enkelt att surfa runt, och vackra bilder/foton väcker snabbt mitt ha-begär! Jag tycker även att era köpvillkor är bra sammanfattade och enkla att förstå, vilket är viktigt för oss kunder.

 • Britta Wirström skriver:

  1/ jag skulle lägga till en hundring och köpa mig en härlig Missonipläd att lägga i min grå soffa.
  2/ The Home Companys hemsida skiljer sig med att formen speglar urvalet av produkter, rent, snyggt och genomtänkt.

  Hälsn Britta

 • Carolina skriver:

  1. Jag skulle köpa 2 st Componibili med 3 fack

  2. Enkel stilren design på hemsidan där produkterna får ta plats inte en massa "krimskrams" runt om. Sortimentet, där jag hittar alla klassiker men bäst av allt, även "ya" saker jag inte har sett någon annanstans.

 • Ida Danielsson skriver:

  1. Jag skulle köpa "Dot" kuddar från Hay men kunde inte se dem på er hemsida av sortiment där skulle jag köpa pläden "Plus 9" från Hay.
  2. Hemsidans design och struktur. Den känns genomtänkt och väldigt snyggt designat med animationer när man lägger varor i korgen. Allt sortiment visas inte utan bara ett urval, lite trist enligt mig. Produkterna sorteras bra och en sök med prisintervall. Inspirationskatorogi ett stort plus! Fortsätt med det.

 • Si skriver:

  1. Jag skulle köpa Gro miniväxthus och bordslampan Milk.

  2. Ett snygg urval och inspirerande bilder tillsammans med att man slipper fraktkostnad vid köp över 300 kr gör webbsidan tilltalande.

 • 1. Jag skulle använda mig av deras Home Service tjänst för att få hjälp med inredningsförslag och hjälp med att sätta pricken över i:et hemma hos mig.
  2. Stilren hemsida och lättöverskådlig. Jag får lust att shoppa. Den hamnade direkt i min bokmärkesrad.

 • Ida skriver:

  1. The home company skiljer från de andra webbdesignbutikerna genom att de inte har för mycket grejer på hemsidan, de har undvikit mycket bilder och färger i bakgrunden. Det medför att det blir en vit fräsch design som gör det hela extremt överskådligt och dessutom har sidan en enkel och logisk struktur, roligt att just detta kom som fråga då jag satt och reflekterade över detta igår när jag hittade sidan via en baner på din blogg.
  2. Om jag fick 2000 kronor skulle jag satsat på att köpa den varaktiga och klassiska aj-golvlampan i vitt och sedan lagt till resten själv.

 • Marianne skriver:

  1) Arne Jacobsens klokke "City Hall", eller en Eames RAR (da måtte jeg selvsagt betale en del selv også, men gud, så fin!)
  2) Strukturen på siden. Det er annerledes med en horisontal toppmeny. Jeg liker veldig godt inspirasjonssidene – de kunne med fordel vært synligere!

 • Anna S skriver:

  1. Jag skulle köpa ursnygga badlakan och handdukar i mönstret Lara från Missoni till hela familjen.

  2. Snygg sajt som erbjuder märken som man inte ser så ofta i webbshoppar t ex Alessi och Missoni. Intressant att man kan få inredningshjälp och kul med inspirationssidan.

 • Anonym skriver:

  1. Skulle jag få 2000 kr skulle jag köpa mig julstjärnan, den är sååå snygg! och givetvis skulle man ju kunna plocka med hur mycket som helst i kundvagnen. för de har så mycket snyggt!
  2. Väldigt annorlunda webshop, som utmärker sig med att inte se ut som alla traditionella!

  Hanna

 • OJ, mitt namn kom nog inte med i förra inlägget!!

  1. Skulle jag få 2000 kr skulle jag köpa mig julstjärnan, den är sååå snygg! och givetvis skulle man ju kunna plocka med hur mycket som helst i kundvagnen. för de har så mycket snyggt!
  2. Väldigt annorlunda webshop, som utmärker sig med att inte se ut som alla traditionella!

  Hanna

 • CissiW skriver:

  1. Jag skulle snabbt lägga vantarna på de fem ursöta japanska dockorna och så den vita Alessi-julkrubban. De skulle bli så fantastiskt fina i barnrummet.

  2. Designen är överskådlig och avskalad så att produkterna verkligen "syns" och skapar köplust. Bonuspoäng till önskeliste-finessen som gör det enkelt att spara sina favoriter inför kommande shoppingrundor.

 • Tanya skriver:

  1. Vipp 16
  2. Handplockad inspiration

 • Silje skriver:

  1. Hadde jeg hatt 2000 kr skulle jeg ha kjøpt en Eames House Bird, så fin og kul å ha sammen med RAR stolen og så ville jeg ha kjøpt en stor og en liten Missoni handduk, dette er den første webshopen jeg har kommet over som har disse. Så det var bra, håper dere kan sende til Norge 🙂
  2. Det første jeg tenker på etter å ha surfet på deres sider er utvalget, utrolig bra og variert utvalgt. Det virker som om dere er på trender, men samtidig fører klassiske varer som vi alltid vil ha. Pluss for gode bilder av varene og at man bare må føre muspekeren over for å få se prisen, så kan man klikke seg videre om man vil se mer info.

 • Tomas skriver:

  1. En Cosy in Grey lampa från Muuto. Den ser ut att vara riktigt läcker.
  2. Attraktiva produkter till schyssta priser och allt smidigt levererat!

 • Wow, vilken härlig webbshop! Tack för tipset!
  Nu till svaren!

  1. Fler Eames-stolar. För det är exakt dessa jag vill ha i matrummet!

  2. Fräsch,snyggt upplägg och lättnavigerad. Samt ett bra sammansatt sortiment.

  Nu ska jag gå in och kolla lite till…

  Anna

 • Fanny skriver:

  1. Jag skulle köpa taklampan MHY Pendant Lamp. Klassisk, enkel men ändå unik. Riktigt snygg!
  2. Det jag gillade allra mest, och som kändes mest speciellt, är inspirationskategorin som faktiskt fungerade exakt som det är tänkt – jag blev riktigt inspirerad att inreda (speciellt av Classic – At Home)!

 • Linda skriver:

  1. Vi skall flytta och kommer äntligen att kunna ha en matsal och just DSR stolarna står högst på önskelistan. Jag hade mao lagt till 170 SEK och köpt min första stol om jag hade fått 2000 SEK att handla för!

  2. Det som jag tycker sticker ut lite med The home company är sortimentet där designklassiker blandas med lite udda saker. Sedan är sidan ovanligt lättmanövrerad och den känns väldigt modern på något sätt! På det hela taget är det helt klart en sida jag kommer att besöka igen!

 • Rebecca skriver:

  1. Polku hängare i grönt till hallen och sedan hade jag bunkrat upp med lite produkter från Savon de Marseille för resterande. Sådant går alltid åt!

  2. De erbjuder kunden en härlix mix av varumärken och prylar för alla i familjen!

 • Katarina skriver:

  Jag skulle köpa en Joy ljusstake i svart, den skulle göra sig fantastiskt bra hemma hos mig! 🙂

  The Home Company har lyckats kombinera en väldigt väl fungerande site som innehåller logiska kategorier och snygg design med ett urval produkter som känns helt rätt. Ett självklart val helt enkelt.

 • Jenny Öström skriver:

  Då jag är i stort behov av en klocka hade jag köpt klockan Sunburst, designad av George Nelson, och skjutit till de extra 700kr ur egen ficka.

  Utöver The Home Company´s otroligt bra sortiment med en blandning av alla prisklasser måste jag säga att det är väldigt tydlig information om Köpvillkoren. All information finns samlad där, mycket användarvänligt!

 • Rebecca Nyström skriver:

  1 Jag lägger till pengar och köper den efterlängtade pjäsen (i mitt hem), nämligen Acapulco stolen.
  2 Blandat med härliga produkter en tydlig struktur och en genomgånde servicekänsla är detta en sida som kommer slå många liknande på fingrarna. Extra plus för home service tjänsten.

 • Vilje skriver:

  1. Om jag vann 2000 skulle jag köpa en Miss K bordslampa på studs och gladeligen inte ha en krona kvar!

  2. Lättillgänglighet, både när det gäller sidans manövrering och utbudet av design till alla oavsett var man bor. Inspirationskategorin är inspirerande och menyerna är överskådliga och önskelistan kommer att vara ständigt fullklottrad!

 • 1. Jag skulle köpa en Fatboy, Underbar för hela familjen att mysa i kring jul – julfilm!

  2. Enkelhet, tydlighet, lättnavigerat. Gillar utbudet, särksilt att det finns acessoarer också! Har potential att bli en ny favorit.

 • Emilie skriver:

  1. En hang it all från Eames!

  2. Välutformat och bra egen sökmotor. Sen är sortimentet oklanderligt.

 • Sara skriver:

  1) Skulle använda det som ett "bidrag" och köpa en Acapulco (petrol)

  2) Väldigt "ren" hemsida, enkelt att hitta och söka.

 • Kaisa skriver:

  1) Jag skulle köpa det turkos/grå överkastet från HAY. För resten av pengarna skulle jag jag vilja ha ett änglaspel.

  2) Mycket bra och attraktiva produkter. Väldigt lätt att se vad som finns och bra med inspirations sidorna. Det är en väldigt enkel och ren sida.

 • Frida H skriver:

  1. Jag skulle köpa mig en "liten apa" av Kay Bojesen.
  2. Jag gillar utbudet i affären. Riktigt snygga och fina inredningsdetaljer. Lagom många kategorier och lättsökt webshop.

 • Anna Johansson skriver:

  1. En julkrubba från Alessi har jag önskar många år. Eller så får det blir delbetalning för en Arkipelag golvlampa med bord. Finns ingenting som skulle passa bättre bredvid min säng!
  2. Älskar när det finns bra stora bilder på produkterna. Även sökmotor är ett måste och den är bra! Väntar med spänning på mitt första inspirerande nyhetsbrev nu.

  God Jul!
  önskar Anna

 • Jenny skriver:

  1). Jag skulle vilja köpa lampor, antingen från NUD collection eller från Muuto…svårt val. Skulle vilja köpa tre stycken…minst och hänga i olika längder. Vi bor i en modern lägenhet med blandning av gammalt och nytt och dom skulle passa in perfekt i v-rummet.

  2). Det som jag tycker är bra, att dom har en blandning av både barn, till hemmet och till dig, samtidigt som dom har få saker. Det känns som att dom har valt ut dom riktiga godbitarna och säljer. Jag får en känsla av att det är utvalt och jag vill inte handla någon annan stans.

 • Tess skriver:

  Trevligt med ett pris från min stad 🙂
  1, jag hade lagt till lite själv och köpt en ipal! En vit hade det fått bli.

  2. Eftersom jag har butiken "runt hörnet" så har jag knappt varit inne i deras webshop tidigare. Men den är tacksamt stilren utan en massa "fluff". Keep it simple! Det gillar jag!

 • Camilla skriver:

  jag skulle köpa den stora Nordic light med sju ljus och sen köpa 5 svarta tändstickfodral med solstickan-banret och ge bort till vänner/familj

  En lättnavigerad sajt för den moderna människan.

 • Hanna Hjalmarsson skriver:

  1. Pläd Plus9 från Hay, den orange. Har letat efter var den finns att köpa, och ser man på nu vet jag!
  2. Noga utvalt sortiment med det senaste inom design och inredning. Snygg och inspirerande webshop.

 • ingrid jonsson skriver:

  1. Jag skulle klart få svårt att välja. Vill ha en
  hel del här. Får jag lägga till så tar jag Eames
  gungstol RAR.
  2. Det är nog själva utformningen av sidan som
  skiljer sig från andra. Modern och enkel. Lätt
  att manövrera. Önskelistan och leveransmöjl.
  är stora plus.

 • Lina skriver:

  1. En DSW stol så är iallafall en liten del av vår spara-till-Eames-stolar-budget hjälpt! Stolen ovan är som gjord för vårt "bibliotek" medans 4 DSW ska till köket.

  2. Allt hos Home Company känns tidlöst, vilket är det viktigaste för ett härligt, genomarbetat hem. Jag får också idéer av att surfa runt på hemsidan!

 • Anne skriver:

  1. Jag hade nog köpt lite blandat småplock faktiskt – lite mysiga träbilar till barnrummet, lite nya krokar (mama!) till hallen, och en Hurricane ljuslykta.

  2. Den känns väldigt fräsch och lättnavigerad – stora tydliga bilder och smarta kategorier.

 • Anne-Greta skriver:

  1) En MHY-Pendant Lamp och en Mama krok 🙂

  2) Schysst med ganska snabb slideshow på första sidan. Jag blir intresserad och vill se mer.

 • Karin skriver:

  1. Jag lägga till några hundralappar och köpa Uten.Silo. En fantastisk väggförvaring att ha i arbetsrummet eller i köket.

  2. Den erbjuder ett helt koncept. Inte bara fysiska produkter utan också massor med inspiration, klubb och heminredningshjälp. Sidan är också upplagd annorlunda så att kategorierna är mer lättöverslådliga. Den annars obligatoriska listan i vänsterkanten är borta. Yey!

 • Heddie skriver:

  Hej!

  1. Skulle nog satsa på en AJ golvlampa, de 2000 kr kommer en bit på vägen men lägger gärna utan resten med stor glädje 🙂

  2. Det är första gången jag besöker hemsidan faktiskt och känner direkt att det är lätt att navigera sig. Gillar inspirationskategorierna, det är lätt att produkter "försvinner" när det visas många på en sida, men när några få produkter visas ser man dem bättre. Gillar att det finns produkter i olika prisklasser, alla har inte råd att köpa dyra designgrejer och tycker att design ska vara tillgängligt för alla och på Er hemsida finns det ju produkter i alla prisklasser. Har även testat olika sökord i Er sökmotor och den fungerar bra, viktigt så att man kan hitta dem man är ute efter! Gillar även att det är en blandning mellan klassiker och nyheter i Ert produktutbud.

  Hemsidan sparas i favoriter =)

  God Jul!

  //Heddie

 • Emilie skriver:

  1. Lätt skulle köpa vipp tvålpump. Jag älskar den! Den har en sån dragningskraft, för jag vill bara peta på den. Sen matchar jag gärna upp detta med ny tandborsthållare ur samma serie. Men TVÅLPUMPEN är viktigast.

  2.Gillar att det är stora, klara bilder på produkterna, samt att man ser priserna utan att behöva klicka omkring.

 • Linda Calmunger skriver:

  1. För 2000:- hos The Home Company skulle jag, efter beslutsångest som vanligt, köpa två Cookie etagefat från Asplund. De skulle bli perfekrta att servera våra cupcakes på när vi gifter oss.

  2. Det bästa med The Home Companys webbsida tycker jag är de stora, tydliga och snygga bilderna. Det gör att man blir inspirerad och sugen på att handla.

 • Linda skriver:

  1. Jag skulle köpt två "Plus – salt & pepper"-kvarnar, samt klockan "Watch me" av Normann.
  Salt/pepparkvarnarna har den där lekfulla detaljen som skulle göra sig bra i mitt galna kök.
  Klockan föll jag för så fort jag såg den, påminner lite om en ncs-färgkarta.

  3. Butiken har ett varierat utbud och en lättanvändarvänlig sida. Det är jättebra att de har stora bilder på produkterna och extra plus att de har med måtten på produkterna (i den mån det går).

 • marty skriver:

  hejsan!. jag skulle köpa ett DLM bord. det är så galet snyggt och väldesignat! och ja, man vill bara bära med sig det och aldrig lämna det. 🙂
  hemsidan är välorganiserad och det är roligt att bläddra mellan bilder och kategorier. bara det gör att sakerna känns snyggare och mer välbehövliga hemma. 😉

 • Birgitta skriver:

  1. Jag skulle lägga till pengar och köpa mig en svart eller petrol Acapulco. Den har jag tittat på länge! En plats utanför bastun är reserverad:)

  2. Ett nytänkande när det gäller upplägget. Tydliga bilder och bra med texten som kommer upp när muspekaren förs över. Bra mix av varumärken.

 • Cathrine skriver:

  1. För 2000 kr hade jag köpt en Componibili
  och en Fornasetti kudde nr 3
  2. The Home Company har ett spännande utbud som presenteras snyggt och inspirerande i deras mycket användarvänliga webshop.

 • Anna skriver:

  1. Jag skulle köpa en code basket från asplund.
  2. Hemsidan är otroligt inspirerande och har de flesta designklassiker. Otroligt bra service och bra erbjudanden.

 • Sandie skriver:

  1. För 2000:- skulle jag slå till på en Miss K från Flos. Alltid älskat den!
  2. Jag tycker att The Home Company skiljer sig på så vis att man kan få mer än bara möbler och inredning, som Home Service,med inredningshjälp, och där finns även en Kundklubb, vilket uppskattas mycket utav oss som vill få lite extra som kund.

 • Iris skriver:

  1. Jag skulle använt pengarna (samt lite av mina egna pengar..) för att köpa en DSW från Vitra, alltså en stol som den som lottas ut här fast med träben, hur fin som helst!

  2. Framför allt så är det layout och webbdesign som står ut ifrån mängden tycker jag. Hemsidan var väldigt användarvänlig och tydlig samtidigt som webbdesignen var snygg och stilfull.

  kram /iris

 • Jeanette skriver:

  1. Boxlight
  2. att de blandar "gammal" stil med ny modern

 • Anna skriver:

  1. Några tavlor av Therese Sennerholt. Jag skulle börja med "On the other side of fear lies freedom".
  2. Enkelheten och att de tänkt på oss användare. Snyggt att man inte ser priserna, precis som det i en vanlig butik inte hänger stora fula skyltar överallt med priset. Extra plus för att man känner igen både den fysiska butiken och nätbutiken, de har ett tydligt släktskap.

 • Emelie skriver:

  1. Förr 2000:- skulle jag juluppdatera köket med: väggklockan Nexttime, Formverkets bricka 55/Vardag, Dot stolsdynor i grått fårskinn, Marimekkos Rasymatto kökshanddukar och julte från Kusmi!

  2. Homecompany är en ny upptäckt för mig och jag blev smått lyrisk och av sidan som är lättnavigerad med en ren estetik samt intelligent upplägg som talar till och tilltalar en bestämd men också bred målgrupp, känslan är väldigt skandinavisk och i tiden. Inspirationsfunktionen förde tankarna till ett slags interaktivt designmagasin och jag som gärna själv bygger upp egna moodboards när jag inreder uppskattar de välkomponerade färgscheman, formspråket och tydliga bilderna.

  Tips till potentiella kunder: Jag hade tänkt föreslå en funktion som tillåter en att själv bygga just egna moodboards tills jag upptäckte att en sådan funktion i princip finns, om man skapar sig medlemskap och lägger prylar till önskelistan så dyker de upp i bild- och inte enbart listformat – föredömligt och kul!

 • 1. Jag skulle absolut köpa gåbilen i retrodesign till min son (både han och jag skulle älska den) och Therese Sennerholts tavla "If you don't mean what you say…" Tavlorna säljs visserligen endast i den fysiska butiken så om man måste välja från webbshopen köper jag Oddbirdskudden "Inga".

  2. Jag gillar inspirationsavdelningen, blandningen av designprodukter, att det finns barnsaker, att de har ett lagom stort sortiment och att sidan är lättnavigerad.

  Ha en bra helg!

 • Sigfrid skriver:

  Hei
  Jeg hadde kjøpt MISSONI HOME handdukar, de blir en fargeklatt på badet og ser myke og gode ut.
  The Home Company viser interiørting med en nyskapende og fremtidsrettet stil som passer i det 21. århundrede. De har veldig mye fint!

 • Jonna Backman skriver:

  1. På en vit DSW, så hade jag lagt ut 1225 kr själv! 🙂
  2. Lättöverskådliga kategorier och att de satsat på kvalitet i sortimentet istället för kvantitet.

 • Emelie skriver:

  1. Jag skulle köpa Hanno Gorilla och kudden Fornasetti 3, två ganska onödiga prylar som jag har svårt att prioritera men som båda bidrar till att göra hemmet intressant och personligt.

  2. Andra webshoppar går jag till när jag redan bestämt mig för vad jag ska köpa, på the home company får jag istället köplust för helt nya saker tack vare den lättnavigerade sidan med stora tydliga bilder.

 • Mikael skriver:

  1) Jag skulle köpa lampan Binic i vitt av Foscarini samt Readers Nest av WIS design.

  2) Jag tycker The Home Company har ett väl genomtänkt sortiment, med tidlös design som räcker länge, länge och passar in i många olika miljöer. Dessutom finns det snygg design för alla plånböcker.

 • Agneta Johnsson skriver:

  1. Jag skulle helt klart köpa ljusstaken ur serien Raw av Jens Fager. Jag har spanat på hans arbete långt innan han blev känd så den står högst upp på listan. Sen skulle jag lägga till 108 kronor och köpa en av varje av de snygga "flaskljusstakarna" från Arvesund. Helt underbara!

  2. Sökfunktionen på hemsidan är helt klart oslagbar. Perfekt när man letar presenter i en viss prisklass!

 • Anna skriver:

  Oj! Jag blev nästan tårögd när jag såg vad som fanns i adventskalendern idag. Eames-stolarna har varit överst på min önskelista i många år, men än har jag inte fått tummen ur att köpa någon.

  1. Förutom Eames då, så skulle jag välja det vackra grönblå överkastet från HAY.
  2. Jag surfar ganska friskt på inredningsrelaterade hemsidor och det första som slog mig när jag gick in på The Home Company's sida var att de har en riktigt snygg julskyltning! Än så länge har faktiskt ingen annan sida lockat mig att shoppa julinredning – förrän nu. Cred för det.

 • Emma skriver:

  1) Såhär i juletid skulle jag köpa en svart joy adventsljusstake till kontoret hemma, Som lyser upp fint när mannen jobbar där.

  2) Snygg och lätt överskådlig design på hemsidan. Plus ett trevligt sortiment i blandade prisklasser.

 • Marie skriver:

  1. Jag skulle köpa Design House Stockholm Work Lamp i silver, ett Kusmi christmas tea och saltkvarn från Muuto.
  2. Snygg, enkel och väldigt tydlig & stilren sida.

 • Ingen vanlig dag skriver:

  1. Jag skulle använda de 2000 kronorna till mattan Pinocchio från danska Hay (hade fått lägga till lite till också) som jag mer än gärna hade haft i min sons rum. den är så fin, färgglad och mjuk.

  2. Otroligt snygg sida som man lätt hittar runt i och framförallt ett sortiment som man kan dregla över läääänge. Bra med fraktfritt vid köp över 300.

  /Kristina

 • SRA skriver:

  1) Jag skulle använda de 2000 kronorna till att dekorera ett blivande barnrum med följande saker:
  Gåbilen i retrostuk för 995 kr
  Slackajack monkey 295 kr
  Hundtandspläd 599 kr
  och en Muuto socket i grått eller grönt

  2) Jag gillar The Home Companys sortiment eftersom det har hög modegrad och kvalité rakt igenom. Däremot saknar jag en riktigt fin barnsäng/spjälsäng i sortimentet och hade blivit fantastiskt glad om The Home Company kunde ta in en sådan. Kanske kan de utöka sortimentet med Stokke eller Dwell?

 • Cecilia skriver:

  1. Eftersom jag upptäck att jag har dåligt med julpynt skulle jag köpa en Julius ljusstake och en Nordic Light att använda som adventsljusstake nu i juletid. Båda i vitt!

  2. The Home Companys webshop är stilren och lättöverskådlig, har jättefina bilder och ett lagom stort sortiment där man orkar titta på allt!

 • Catrin skriver:

  1. Jag skulle av allt underbart köpa Alessis vattenkittel 1100 kr, Nina Jobs karaff Fia 595 kr, och Bread basket från Muuto 399 kr.
  2. Webbshopen har klara "block" med t ex nyheter, kampanj, inspiration osv. Allt är lättöverskådligt, sortimentet är också brett, dessutom fraktfritt över 300 kr.

 • Helena skriver:

  1=Jag har på senare tid önskat att jag var en sån där som gillar att lag mat, så jag gick in på "kök" direkt, för om det är fint i köket så är det ju roligare att laga mat, eller?
  Så jag hade lagt det här i korgen:
  Kusmi tea-kashmir tchai
  Hearb stand
  Fia karaff
  Tändsticksfodral
  Banana brothers salt och peppar (så söta).
  2=Det första som jag tänker på när jag kommer in på sidan är att det inte känns som om allt är så där super dyrt, som det kan kännas på andra sidor. Det är inte så stora utsvävningar ifall jag skulle handla här och jag kan ha råd med mer än en grej.

 • Ullis N skriver:

  1. Jag älskar lampor! Kan inte få nog av dem, så jag hade slagit till på en MHY lampa direkt! En gul, som man blir alldeles lycklig av!

  2. Enkelt att hitta, lättöverskådligt, utan att bli tråkigt! Bra bilder, snygg layout!

 • Manuela skriver:

  1. Jag skulle köpa en vit Vipp 13 papperskorg att ställa i badrummet. Handgjord, dansk, smart och praktisk design .

  2. Bra kategoriuppdelning samtidigt som man kan se allt från en leverantör.

 • Marie skriver:

  1. En vit Vipp 13 till gästtoaletten, skulle passa perfekt!
  2. Sortimentskombinationen med även musik och spel (utöver inredningsprylar) är inte så vanlig. Dessutom är layouten på sidan lite annorlunda med stora bilder, sortimentet mitt på sidan istället för en lista i den vänstra delen av fönstret – snyggt! GIllar också önskelistefunktionen.

 • Pethra skriver:

  1) Jag skulle använda pengarna till att köpa ett vitt DLM-bord från Hay, samt en vit nötknäckare från Drosselmayer.

  2) Sidan är lättnavigerad så att man i lugn och ro kan sitta och bläddra i menyerna. Mycket bra sortiment med hållbar design i olika prisklasser.

 • Kajsa skriver:

  1. Muutos salt & peppar, Kristina Starks tändsticksfodral och bokhyllan Readers Nest.
  2. Ger mig en massa inspiration med deras upplägg av bilder!

 • Caisa skriver:

  1. En svart Vipp 13 till badrummet och en Savon Marseille för växelpengarna!

  2. Mycket lättnavigerad, bra kategorier och enkelt att hoppa mellan de olika blocken. Snygga rena bilder.

 • 1) En fatboy junior i rosa till min dotter skulle jag köpa direkt – både smart, snygg och ergonomisk
  2) enkelheten och tydligheten, kort och gott självklarheten både i själva nätbutikens utformning och navigering samt i sortimentet som helhet

 • Ifrith skriver:

  1. Jag skulle köpa Blocklamp samt en pappelina dörrmatta.

  2. Hm. Ärligt talat så upplever jag inte att the home company skiljer sig från andra webshopar… Jag kan däremot säga vad jag tycker är bra med shopen. Förutom det fina sortimentet är t.ex fri frakt ett stort plus!

 • Frida skriver:

  1. Jag skulle köpa 2 stycken Ilta handdukar, en shower wiper, en grön pappelina, Savon de Marseille, doftljus i glas och en otcopus. Sammanlagt 2064 SEK. Varför jag väljer att spendera mina 2000 sek på just dessa produker är för att man väljer oftast att lägga 2000 på en större sak. Det är ju småpyntet som gör det hela 😉
  2. Det är första gången jag är inne på sidan. Det verkar vara bra struktur, lätt att klicka på en produkt om man vill lägga den i kundvagnen. Ni verkar ha en hel del fina klassiker vilket är bra. Man ska inte vara för bredd i sitt sortiment. Ett tips till er skulle vara att även sälja fårskinn och klassiska afficher.

 • Helene W skriver:

  1 Eames House Bird + en burk Kusmi Christmas Tea.
  2 Tycker att de har en hel del snygga saker som jag inte sett i andra webbshopar och som inte är så lätta att få tag på om man bor på en mindra ort.

 • jennie skriver:

  1, Jag skulle antingen köpa en Ipal eller en Blocklamp 🙂 Något som står högt på önskelistan..

  2, Den sticker ut med att den är modern och nytänkande. Sen att det är fraktfritt när man handlar över 300kr gör att det alltid är lite roligare att klicka hem något 🙂

 • 1. Normanns färgstarka Watch me+ En stor o en liten Mutos Crushed bowls+Normanns gröna swingvas= Många vackra drömmar för en liten peng 🙂
  2. Noggrannt utvalda designpärlor presenterade på ett lättöverskådligt och snyggt sätt. Gillar önskelistefunktionen 🙂

 • Rama skriver:

  1) Jag skulle klämma till på en Missoni-pläd. En Erode i grå/grönt.

  2) Det som skiljer The Home Copmany från andra är kategoriseringen i webbshopen. Jag gillar att de sorterar efter ex. Advent, eller "Natur" och andra trender. Det ger inspiration, man får lätt överblick, och kan hitta saker som passar med det man gillar vilket uppmuntrar till merköp – men, samtidigt kan jag uppleva det lite frustrerande och sökfunktionen kräver ett tålamod som jag inte riktigt har när jag surfar på nätet. Jag vill att allt ska gå jättefort. Och de där extra sekunderna man kan ha överseende med när man väntar på en hiss, eller att kaffebryggaren ska bli klar eller att reklaminslaget på TV ska ta slut – det existerar inte för mig på nätet. Då vill jag få omedelbar respons, så när jag klickar in ett sökord och det tar 30 sekunder till en minut för systemet att tugga fram en bild på det jag letar efter har jag redan tappat fart. Speciellt om svaret på min sökfråga blir att prylen inte finns i sortimentet…. Så det är en förbättringspunkt som jag hade kunnat önska mig på The Home Companys hemsida. Snabbheten!

 • Sara skriver:

  Hej!
  1. Jag skulle köpa en gul fin lampa som heter Unfold, dels för att den gula färgen gör mig glad men också för att jag vill stödja alla duktiga svenska designers som finns! Form us with love är inspirerande och driver ung, svensk design i rätt riktning. Dom resterande 800 kr skulle gå till en fin grafisk affisch från Terese Sennerholt.
  2. Ni får mig att känna mig hemma!

 • Emelie skriver:

  Jag hade köpt en blå Unfold lampa från Muuto och en componibili Hurts, båda har jag länge suktat efter!

  Annorlunda utformad sida, och även andra produkter än just bara möbler och inredning, spel och sådant som uppskattas, perfekt nu till jul. Dock så tycker jag att ni i den här konkurrensjungeln har lite dyra priser, Unfold kan man hitta 300 kronor billigare på många andra sidor exempelvis. Men fint utbud och en trevlig sida!

 • Malin skriver:

  1. Missoni handdukar & badlakan, japanska dockor och Chip gemhållare.
  2. De har det bästa inom varje katgori!

 • Eva B skriver:

  1. Jag skulle köpa en Mhy-lampa i grönt till sonens rum. För de resterande 200 kronorna skulle jag shoppa Alessis juldekoration Kramträd! Ursöt!

  2. Jag har aldrig varit in på sidan tidigare och tyckte att den var ganska krånglig att hitta på via menyerna. Tog ett tag innan jag förstod att det fanns fler menyer än de första fem som visades. Dessutom så skulle jag gärna se alla kategorier samtidigt för att slippa bläddra mellan en massa fönster… Dock så visades produkterna i de olika kategorierna på ett väldigt snyggt sätt jämfört med många andra sidor!

 • 1. Mitt bidrag skulle användas till Uten.Silo av Dorothee Becker.
  2. Mixen av klassiska varumärken och nya formgivare i en stilren webmiljö!

 • Jessica Thorman skriver:

  1. Tivoli Audio
  2. Fin hemsida med bra lay-out, härligt sortiment och klara fraktkostnader.

 • Ankie Eskdahl skriver:

  Vilken rolig hemsida de hade! 🙂
  1. Jag skulle valt 5-6 lampor i serien NUD collection i olik färger och hänga ihop, så läckert!
  2. Kul hemsida där det finns lite allt möjligt, både billigt och dyrare. Designen på sidan tilltalar, stilrent och enkelt, inspirerande att köpa.

 • Jenny skriver:

  Fråga 1, Jag skulle lägga till några kronor och köpa en Tivoli Audio radio iPal i vitt/silver.

  Fråga 2, Min första spontana reaktion är att den största skillnaden mot andra webbshoppar är att The Home Company verkar köra på devisen ”bilder säger mer än tusen ord”. Det är fotona som fångar ens intresse och den rena enkla förstasidan med mycket produktfoton får i alla fall mig att vilja surfa vidare på sidan.
  Mitt andra mer o-spontana svar efter lite mer surfande är att de har samlat de tuffaste, trendigaste och coolaste varumärkena!

 • Anna skriver:

  1. Jag hade köpt en Code basket att ha veden till vår kamin i.
  2. Lättnavigerad webshop, med snygga och tydliga produktbilder. Sedan är det ett pluss med fraktfritt vid köp över 300!

 • Janina S skriver:

  Tjohej vilket pris..jag vill va med 🙂

  1. Om jag haft 2000 att shoppa löst för skulle jag köpt Cindy lampa från Kartell då jag behöver lite skimmer här hemma. Skulle var en fin materialkontrast till min hemmabyggda gröna ullsoffa. För resterande 200 hade jag köpt ett Kramträd från Alessi som den sanna trädkramare jag är.

  2. Oerhört trevlig sida befriad från störande element. Inspirerande kollage och logisk uppbyggnad. Jag kan luta mig tillbaks och bara drömma om alla fina saker jag skulle vilja lägga vantarna på. Stora fina bilder serverade på fat. Härligt!

 • Sandra skriver:

  1. jag hade köpt lampan Hang från Normann. som jag suktat länge efter.
  2. Sidan har ett bra sortiment med priser som passar de flesta. dessutom lätta att hitta på.

 • Annika Kumlin skriver:

  1. Jag skulle köpa några nya lampor till köket. Kanske Unfold i svart och nån mer.

  2. Ovanligt stilren, lättnavigerad och så gillar de stora bilderna man ser produkterna ordentligt. Kanonfin sajt!

 • Anne skriver:

  1. Definitivt 2 st Muutos Unfold pendel över köksbordet. Står på inköpslistan!
  2. Bra layout. Bra kategorier. Snygga bilder. Läckert urval av designprodukter.

 • Lisa skriver:

  1. Jag skulle köpa "The Dots" i olika färger och olika storlekar till min nyrenoverad hall.
  2. Så underbar, stora fördelen är att "The homecomapny" har flera produkter som inte finns "överallt", känns mkt nytt och spännande!! Många saker har hamnat på min önskelista då jag snart fyller år!!!

 • Liselott skriver:

  1) Jag skulle lägga till lite och köpa en vit DSR stol. Det är ju drömstolen!

  2)Sidan är otroligt lätt att hitta på. Den känns ren, lättöverskådlig och inspirationen lockar till köp.

 • Fru Mars skriver:

  1. Jag skulle köpt kuddarna Fornasetti 3 och Lennart. En lampa från NUD collection och sist men inte minst tändsticksfodral från Kristina Stark.

  2. Största skillnaden tycker nog jag att det finns olika alternativ till hur jag som konsument väljer att titta på produkterna. Jag kan välja att titta på inspirationsbilder där olika produkter som kan passa ihop visas, eller via olika kategorier där jag själv kan välja vad som passar ihop eller inte. Mångsidighet är väl ett bra ord som sammanfattar The Home Companys hemsida.

 • ANNIKA skriver:

  1.Skulle lägga till lite och köpa ett antal Dot fårskinn att ha på barstolarna.
  2. överskådligt, stilrent och lätt att hitta bland tidlösa designklassiker och roliga överraskningar.

 • Rex Tigerstrand skriver:

  1. Jag hade köpt en Muuto woodlamp och ställt den på skrivbordet tillsammans med eamesstolen.

  2. Hemsidan känns genomtänkt och i sortimentet ryms bara det allra bästa från respektive leverantör.

 • Ulrika skriver:

  1. Då skulle jag med ett litet extra tillägg av mig själv köpa en svart Tivoli Audio Pal Basic som jag länge trånat efter….

  2. Jag tycker att deras hemsida skiljer sig från andra webb-shoppar på det sättet att deras första sida t ex är mer stilren och lyfter fram objekten på ett annat sätt, t ex genom att "färglägga" vissa bilder i färgglad färg och vissa får bara vara vanligt vita. Dessutom är det stora och bra bilder som finns för varje kategori. Om man sen trycker musen över så kommer mer info med t ex priserna upp. Det är bra! Och så önskelistan förstås… 🙂

 • Mona Nilsson skriver:

  Hejsan
  På fråga ett skulle jag köpa Fiducia vaserna 1.320 kronor som jag sucktat efter länge ca. 1 år närmare bestämt.
  På fråga 2. Jag anser att sidan var lätt navigerad samt hade ett uppdaterat innehåll vad gäller designade accessoarer. Även fina, stora bilder på de olika föremålen. Jag lade direkt till den som en av mina favorit butiker.

 • Åsa Wikström skriver:

  1, Skulle köpa inredning o leksaker till lillkillens nya rum.
  2, Bra sida, lättnavigerad och bra produktbilder

 • Karolina skriver:

  1. Jag hade absolut lagt pengarna på en Tivoli Model one och lagt till resterande summa. Den skulle passa perfekt in i mitt nya vita kök.

  2. Det som gör att The Home Company sticker ut från andra webbshopar är främst den smidiga navigeringen mellan produktgrupperna. Det gör det enklare för konsumenten att snabbt få en överblick av sortimentet.

 • Caroline Ingvarsson skriver:

  1. Om jag hade 2000 att handla för hos The Home Company, skulle jag genast skaffa mig den otroligt fina Cosy in grey från Muuto, för att det är vacker att titta på, och jag inte kan tillåta mig några som helst extravaganser för tillfället.

  2. Det som får The Home Company att sticka ut är utbudet som fokuserar mer på mindre inredning som lampor, stolar och detaljer, framför större möbler, det gör att det blir lättare att handla över nätet. Stora möbler som soffor och bokhyllor, vill i alla fall jag gärna se i en butik innan jag slår till, medan inte samma behov finns för mindre saker. Och det är ju faktiskt de mindre detaljerna, som en stol eller en lampa som gör att inredningen i ett rum håller ihop och känns genomtänkt.
  Det blir helt enkelt ett smidigt sätt att skaffa sig de där detaljerna som gör ens hem extra vackert.

 • Hanna skriver:

  1. Jag skulle slå till på en trägorilla och en väldans massa små robotar, det är dom små detaljerna som gör ens hem personligt!
  2. Det är en väldigt clean, lättnavigerad webshop. Det är lätt att hitta om det är något särskilt man är ute efter, men det är också en trevlig sida att bara inspireras av!

 • Camilla skriver:

  1. Jag skulle köpa ett svart DLM-bord, det mindre, och för resterande skulle jag köpa en lite vitriniask från Iittala.

  2. Tydlig och "ren" sida där man lätt kan se produkterna, lätt också att hitta i sortimentet.

 • Mini skriver:

  Hej!
  1. Jag skulle lägga pengarna på ljusstaken Joy i vitt, den skulle passa perfekt hemma hos oss!
  2. Väldigt användarvänlig och intuitiv hemsida med ett brett sortiment, ganska så komplett alltså.
  Hälsningar
  Mini

 • Karin skriver:

  1. Barngrejer till min nya (första) fantastiska brorson! En fin investering till en blivande designer!
  2. De har allt möjligt! Vackra, stilsäkra klassiker blandat med nya mer okända produkter, blandat med accessoarer och "bra att ha" grejer!

 • Jessica H skriver:

  foscarinis vita Binic-lamp. Den är min nya förälskelse sedan en tid tillbaka. Så retromodern i sitt uttryck. Skulle bli väldigt läcker vid mitt skrivbord. En riktig lampdröm!

  Det är otroligt lätt att hitta det man söker. Snygg, ren och prydlig design triggar shoppingbegäret och inredningslusten. Enkelt men absolut inte tråkigt!

 • AnnaJ skriver:

  1) Jag skulle köpa ett Zuny djur, Nesing träfigurer, Brioskallra samt en vit julius ljusstake (kunde inte summan varit större? Jag vill drömshoppa lite till =) ).

  2) Jag vill ju ha allt som de säljer! Det är få webshopar som lyckas så bra med sitt sortiment!

 • Sofie skriver:

  1. Jag hade fått lägga till pengar själv;) men jag hade velat ha Vipp till badrummet, tvålar från Savon de Marseille, fina AJ-lampor osv… Det fanns mkt fint!

  2. Det kändes som en liten "boutique", en sån där liten en som man går in i och blir överrumplad av hur mkt det finns! Väldigt tjusig sida, + för att den var lättnavigerad.

 • Malin skriver:

  1. En iPal whithe/silver skulle jag köpa mig då, att lyssna på radio framför brasan med en kopp te på morgonen – det är mys!
  2. Stilren, hela konceptet – idén triggar begäret för inredning på ett mycket inspirerande och gemytligt vis.

 • Malin Tuvesson skriver:

  jag skulle ta nått som alla vi i famijen kunde använda, kanske en fatboy att ha i trädgården.
  Prylar i massor, prisklass för alla, lätt som en plätt !

 • Sandra skriver:

  1. Jag hade valt en vit string hylla och ett cookie etage fat.

  2. The home company var nytt för mig. Mycket snygg sida med massa fina grejer. Här skulle jag lätt kunna handla mina julklappar, det finns något för alla. Kommer definitivt lägga till den bland mina favoriter.

 • Sigrid skriver:

  1. Jeg skulle kjøpe en hvit DSR! De stolene står aller øverts på ønskelisten for tiden!

  2. Stort pluss at butikken har fri frakt ved kjøp over 300,- og veldig lettmanøvrert side der det er topp at pris kommer opp når man tar markøren over bilde uten at man trenger klikke på det. Til slutt har butikken et topp utvalg som passer min stil!

 • Anna skriver:

  1. 2000kr skulle vara en bra hjälp för att förverkliga en av mina drömmar, nämligen en AJ bordslampa. I love
  2. Bra strukturerad hemsida som inspirerar. Ett stort plus är att frakten är gratis vid köp över 300kr och att personalen är väldigt kunnig om man har tillfälle att göra ett besök i Karskrona

 • evamar skriver:

  1. En ny bekantskap och en blixtförälskelse är Therese Sennerholts fina tavlor. De åkte snabbt högst på önskelistan och petade då ner iPal i White/Silver till plats två.

  Med tvåtusen och lite sparpengar skulle det nog ändå räcka till BÅDE Karma…-tavlan och iPal.

  2. Jag gillar navigeringen som är annorlunda än den jag har sett hos andra. Just att man kan välja mellan sortiment och inspiration passar mig som hand i handske.

 • Maria R skriver:

  1. Ett tändsticksfodral i rosfritt, En Savon de Marseille (Mediterrane), En String-hylla, En Puppy och en stor Gianniburk.
  2. Jag tycker sidan skiljer sig på så sätt att det är fantastiskt tydliga och fina bilder av produkterna. Väldigt lätt att se priserna. Sen tycker jag att det finns ovanligt bra sortiment på prisvärda presenter. Det som var negativt var att någon produkt (nu tittade jag på en Puppy) och den fanns i olika färger men gul och grön låg under en bild och röd låg själv (hittades även under "jul"). Hade önskat att alla färgvalen dök upp när man klickar på en bild. Kul dock att den röda hamnat under "jul" 🙂
  Jättefin sida!

 • Linda skriver:

  1.) Jag skulle köpa en Milk bordslampa som jag har suktat efter en längre tid samt två stycken Dot stolsdynor i fårskinn, som jag och maken skulle kunna hålla våra rumpor varma på i vinter!

  2.) Webbshopen skiljer sig från liknande bl.a. genom att det är stora fina bilder av produkterna, äntligen slipper jag sitta och kisa framför datorn… Att det är fraktfritt över 300 kr inspirerar också till köp.

 • Benjamin skriver:

  1. För 2000 kr hade jag gjort julen lite godare och finare hemma genom att slå till på ljusstaken Raw av Jens Fager för Muuto, en lite annorlunda ljusstake men helt i min smak. Kanske inte den optimala juletidsstaken då den bara har plats för tre ljus, men varför följa normen! Jag hade även slagit till på två goda sorters te från Kusmi Tea! Det är aldrig fel med ett gott te som start på dagen!
  2. The Home Companys webbplats är genomtänkt och verkligen användarvänlig, det märks! Man hittar vad man letar efter betydligt fortare än hos de flesta andra konkurrenter, och valet att bara visa produktbilder tills man håller muspekaren på bilden gör upplevelsen mycket mer behaglig samt sortimentet riktigt lättöverskådligt.

 • Tina skriver:

  1. Vipp 16 pedalhink. Har stått högt på önskelistan under en lång tid nu.
  2. Stilrent "vill ha" sortiment rakt över.

 • Patricia skriver:

  1. Jag skulle köpa den klassiska gåbilen åt min son och en Vipp roskis åt min man. Då skulle julen vara räddad. 🙂

  2. Jag gillar att deras sida är stilren och att man får en bra överblick över sortimentet. Tydliga produktbilder som ger en shoppingkänsla.

 • Anna-Carin skriver:

  Åhå, vilken fin vinst! En av mina drömstolar 🙂

  1. Jag skulle slå till på en liten apa av Kay Bojesen!
  2. Tycker att det var ett mycket bra urval och i olika prisklasser. Det mesta av det bästa!

 • Monica skriver:

  2=Stor, enkel,ren text likaså bilder befriade från information tills jag själv vill se den.

  1=Dot fårskinn stolsdynor till våra köksstolar, som är höga runda björkpallar i natur.Nu tar vi de fyrkantiga kuddarna från TV-soffan, för pallarna är så kalla att sitta på.

 • Anna Andersson skriver:

  Då skulle jag äntligen!!! för bara 170 kr köpa min alldeles egna DSR stol och bocka djupt för 2000kronorsbidraget.
  Sidan är ju nästan "klickfri"!!! Underbart! Behöver ej klicka för att förstora produktbilden då bilderna är stora nog och att det räcker att svepa över produkten för att få prisuppgift! Underbart att det erbjuds presentinslagning!!! /Anna

 • Sandra S. skriver:

  1) Jag skulle äntligen köpa mig en Tivoli-radio, en vit eller grå PAL.
  2) Modern sida med inspirerande inspirationsflikar. Lite svår att få bra översikt över men riktigt bra utbud av produkter i alla prisklasser.

 • Emma A skriver:

  Oj oj oj, jag fick hjärtklappning av den här luckan! Herregud, dessa stolar har stått högst upp på min önskelista läääänge.
  Så som svar på fråga 1 måste jag svara: precis denna stol, i turkos! (med 170 kr lagt från egen ficka då;)

  2. Den stilrena designen med mycket white space, jag gillart! Sen så har de också en bra inspirationsdel där man kan surfa runt och få en massa ögongodis 🙂

 • Mimma skriver:

  1.Vipp 13,önskedrömmen, så man slipper se allt man kastar och framförallt slipper känna ev. lukt.

  2."En bild säger mer än tusen ord", har man tagit fasta på, och inte klämt in information förrän betraktaren själv väljer att visa fram den.
  Stram, ren text som gör det snabbnavigerat.

 • Vicky skriver:

  Lovley vinst!

  1. Ran shopper,cognc, Lillput robot, Cokie etage Asplund och ett fint tändsticksfodral hade jag spenderat mina 2000 på!

  2. Super enkel och "ren" butik. Kul att titta runt och ett FANTASTISKT brett sortiment som lockar till massa klick klick!

 • Jenny WL skriver:

  1) En hang it all. Den har varit på önskelistan länge. Vilken karamell – gör en så glad.

  2) Jag handlar mkt inredning på nätet men har i ärlighetens namn inte upptäckt Home Company förrän nu. Wow! Vilken härlig hemsida. Inte plottrig som många andra affärer. Bilderna får verkligen tala för sig själva – I like!!! Enkel, tydlig och mycket snygg. Här ska jag handla!

 • Malin skriver:

  1: En tjusig Vipp 13! Det hade varit en finfin "julklapp" till det (äntligen) snart nyrenoverade badrummet 🙂

  2: Luftig, lättnavigerad och genomtänkt design av webbshoppen, vilket gjorde den väldigt attraktiv att klicka sig igenom 🙂 Tummen upp för det. Många andra känns krångliga och oöverskådliga – men inte så här.

 • Elin skriver:

  1. Jag hade faktiskt köpt just en DSR-stol, en vit t.o.m. Jag har haft ögonen på dem ett bra tag, men en students plånbok är strikt begränsad..

  2. Jag gillar att det finns musik och aktivitet (spel) till försäljning. Det bidrar till en mer övergripande inspiration, en livsstilskänsla. Det konceptet har jag inte sett på någon annan webbshop.

 • 1. För 2000:- skulle jg köpa mig en härlig Missoni-pläd och värma mig med i kylan.
  2. Hemsidan är väligt överskådlig, med bra kategorier och tydliga bilder. Man blir köpsugen!

  God Jul /Carolina

 • Maria =) skriver:

  1) Alessi och Kusmi Te för hela slanten!

  2) Unik utformning och profil lockar många till en deal,proffs eller amatör- Home Company passar till alla som leverantör.Enkelt och fräscht!

 • Jenny S skriver:

  1. Kanske är jag lite inspirerad av att ha byggt ett muminpepparkaskhus idag…men en MHY – Pendant Lamp skulle det få bli!

  2. Jag tycker det är toppen att butiken vågar sticka ut lite mot alla övergående trender och säga att deras produkter ska man kunna behålla hela livet. Bra design är tidlös och bra produkter slits inte sönder så lätt!

 • Inga-Maj Bjurbäck skriver:

  1.jag skulle bjuda hem Lennart och Torsten på fest i soffan…kuddarna alltså

  2.en stilrena sida som är lätta att bläddra på.ett sortiment med en modern och tradionell mix

 • Ulrika skriver:

  1. Skule vilja svar en av varje men då blev det dyrt så jag väljer lampan MHY av Muuto till ett barnrum.
  2. Bra kategorier, bra med önskelista, fina bilder osv. En bra nätbutik där jag kommer att handla från!

 • Therése skriver:

  1. Det skulle bli den härligt färgglada "Hang it all" till vår lilla sons rum.

  2. Gillar att de har en inspirationskategori, enkelt o snabbt att klicka sig runt och många fina produkter.

 • Ida skriver:

  1. En Vipp tvålpump och tandborsthållare att ha på handfatet. Det har stått på önskelistan länge…äntligen!

  2. Tydlig, enkel och användarvänlig webbutik som är lätt att guida sig igenom. Lagom stort och noga utvalt sortiment med bra och stora produktbilder. Rätt information (pris, mått och köpvillkor) lättigänglig vilket undlättar för mig som kund.

 • Malin L skriver:

  1. Jag skulle köpa DLM-bordet från HAY i grått. Sen skulle jag lägga till lite själv och köpa den fina väskan Raw Shopper i Dusty Pink för att få lite vardagslyx!

  2. Webbplatsen är snygg och enkel i utförandet. Fina, tydliga bilder och – inte minst viktigt – användbarheten är hög.
  Den är lättnavigerad med tydliga kategorier. Ändå finns det plats för både inspiration, sortimentet rakt upp och ner och en "snäll" sökfunktion med de viktigaste funktionerna.
  No fuss helt enkelt!

 • Josefin S skriver:

  1. Jag skulle köpe en loop stand. Det känns så trist att hänga upp alla fina kläder bakom en stängd garderobsdörr t.ex min nya färgsprakande klänning från Lanvin-kollektionen för HM eller min nya fina kofta i lava-färg! Jag blev så inspirered efter reportaget om Alice Rosignolis klädhängare (November 2010) och har bestämt mig att låta mina kläder vara en del av inredningen 🙂
  För slantarna som blir över skulle jag köpa ytterligare en vitriini ask från Iittala till min lilla samling. Perfekt att förvara sina favoritsmycken i!

  2. Det jag gillar speciellt med hemsidan är alla inspirationsavdleningen där man enkelt kan filtrera ner efter sitt behov! Dessutom gillar jag att produktbilderna är så pass stora så att man slipper klicka in på ikonerna för att få en bra "bild" av produkten!

  God Jul!

 • Becca skriver:

  1. För 2000 kr skulle jag köpa tre söta robotar till mina barn, Kushmi te för sköna rofyllda kvällar och en rusningstids kudde till min nyfödda son.

  2. Sidan har en skön layout. Inte för mycket "plotter". Man kan lätt söka efter produkter man letar efter och det finns ett brett sortiment. Många andra hemsidor klämmer in alldeles för mycket på en sida, så att det blir rörigt. Dessutom tydliga kategorier och fina produkter.

 • Johanna Törnqvist skriver:

  1. Då skulle jag köpa ett "dont leave me here" bord för de är så fruktansvärt söta!

  2. Deras sortiment är ju grymt bra! Men framförallt gillar jag deras inspirationskollage! Mycket fina och inspirerande! Kul med olika teman! 🙂

 • Martina skriver:

  1. Jag skulle köpa ännu en skalstol så att studentlyans lilla köksbord skulle få två luxuriösa vänner som skulle göra pluggandet mycket lättare (och utan risk att hamna på golvet på grund av gammal trasig stol).

  2. Fantastiskt utbud med

 • Martina skriver:

  1. Jag skulle köpa ännu en skalstol så att studentlyans lilla köksbord skulle få två luxuriösa vänner som skulle göra pluggandet mycket lättare (och utan risk att hamna på golvet på grund av gammal trasig stol).

  2. Fantastiskt utbud med en röd tråd. Design klassiker trängs med nya kanske framtida klassiker som kompleterar varandra på ett utmärkt sätt. Sidan är översiktlig och bilderna bra. Du får känslan av kunna bygga upp ditt hem på ett och samma ställe. Massor av inspiration.

 • Anette skriver:

  1.Jag skulle välja en Julius och en ren från Alessi
  2. Stor och tydliga bilder och att priset vissas när man scrollar över bilden är kanon!

 • Marie skriver:

  1. Jag skulle köpa Ola Wihlborgs code basket.
  2. Websidan, precis som den fysiska butiken, är inspirerande! Jag bor i Karlskrona och besöker butiken så ofta jag hinner. Dessutom vet jag att personalen är extremt duktiga och engagerade, så jag rekommenderar verkligen denna webshop!

 • Linda på Åland skriver:

  1. Valet skulle stå mellan en Vipp 13 pedalhink eller en Hang it all hängare. Angenämnt problem…
  2. Sidan är lättmanövrerad och mycket överskådlig! Gillar tanken med prisomfång. Tydlig information kring köpvilkor men framförallt inspirerande och det finns något för alla!

 • Josefine Dimberg skriver:

  1. Jag tycker om inredningsdetaljer med humor och skulle därför lägga slantarna på: Mr Cold tvättpump, en av varje Gianniburk i respektive storlek, Cuebot och så många av de japanska dockorna som resten av budgeten täcker!
  2. Lättnavigerad tydlig webshop med hög användbarhet även för den ovane. Stilrena produktbilder tillsammans med en minimalistisk design gör det enkelt att strosa runt i shopen en längre stund. Ett stort plus för sökfunktionen som fungerar ypperligt!

 • Heli skriver:

  1. Har länge suktat efter en Acapulco stol till min son, tidlös och tuff design som passar perfekt i barnrummet.

  2. Ett lättnavigerat och inspirerande sortiment som är lekfullt utan att bli tramsigt.

 • Emma skriver:

  1. Jag skulle lägga till en hundralapp och köpa en underbar Missonimattan (Erode).

  2. Jag tycker det som särskiljer The Home Company är att de har ett sortiment som känns väldigt genomtänk och väldigt bra. Man hittar så mycket av sådant man verkligen gillar hos dem. Sen är hemsidan väldigt väl organiserad, det är lätt att hitta det man letar efter.

 • Anna skriver:

  1. Jag skulle köpa någon av Harry Allens spargrisar! Jag tycker de är helt fantastiska!

  2. Något man inte ser med blotta ögat men som The Home Company är fantastiska på är deras personliga service! De märks när ett företag är mån om sina kunder!

 • Åsa skriver:

  1. Jag tycker att adventsljusstaken Joy är otroligt snygg. Den tar jag!
  2.Snyggt, modernt och lättnavigerat. Tidlösa produkter som jag gillar mycket!

 • Jeanette skriver:

  1.) Jag skulle köpa en vit matta 'SVEA' från Pappelina!

  2.) JAG TYCKER THE HOME COMPANY SKILJER SIG FRÅN ANDRA, MED DERAS 'CLEANCUT' LAYOUT SOM GÖR DET ENKELT ATT NAVIGERA SIG PÅ HEMSIDAN SAMT MÅNGFALDEN KREATIV VARIATION AV NORDISK TRADITIONFÖRETAG OCH INTERNATIONELL DESIGN ATT VÄLJA MELLAN.

 • Maria Larsson skriver:

  Jag skulle ta tillfället i akt och köpa en Mhy lampa(1795:-) eftersom våran PH-lampa ramlade ner för ett par veckor sedan.

  The Home Company har tagit steget vidare och erbjuder medlemskap i klubben "för alla oss som älskar inredning".

 • Tajfur V skriver:

  1. En Stelton termos samt några burkar kusmi te
  2.De har snygga och intressanta designprylar till överkomliga priser

 • Gerdan skriver:

  1. 2000 kr räcker ju faktiskt till två häftiga stringhyllor
  2. Ett fullständigt urläckert sortiment1 Varenda pryl har stil.

 • Anna skriver:

  1. Jag har länge suktat efter Stringhyllor och skulle därför köpa två stycken vita Stringhyllor att montera upp i min nymålade lägenhet!

  2. Enkelt att navigera på hemsidan, tydliga underkategorier. Väldigt lätt att hitta det man söker. Om man inte söker efter något särskilt, finns det härliga inspirationssidor som väcker många idéer och köplusten!

 • Hjärter skriver:

  1. Den vackra ljusstaken Joy.
  2. Det utsökta sortimentet.

 • Anonym skriver:

  1. En Missionipläd

 • Noxos skriver:

  1.Jag skulle lägga till lite och välja precis en sådan vit skalstol som man kan vinna i tävlingen.
  2. Det proffsiga sortimentet som blandar klassiskt med modernt.

 • Lotta skriver:

  Jag skulle välja det snygga och enkla bordet DLM från HAY,designad av Tomas Bentzen! Skulle vara så fint i vårt vardagsrum!

  Stilren, enkel och träffsäker upplever jag hemsidan! Lyfterfram produkterna på ett mycket snyggt sätt och är lättnavigerad! Väldig trevlig sida att surfa runt i!

 • Jessica skriver:

  1. Jag hade köpt en Work lamp och en stor Vitriiniask.

  2. Lättnavigerad sida. Men det allra bästa med sidan tycker jag var bilderna. Jag blir tokig på alla butiker där bilderna är så små så man knappt ser vad de föreställer. Här var de stora och tydliga, bra!

 • Sofia skriver:

  1.En steltonkanna att ge till mamma i julklapp och för det som blir över lite Kusmi-te till mig.
  2.Vansinngt lättnavigerad och överskådlig webbutik.

 • Jenny skriver:

  1. Nu måste man tänka taktiskt, jag skulle köpa en Hanno Gorilla och en Polkuhängare i grönt som jag suktat efter sedan jag såg den för första gången och själv lägga till 145 kronor. Sen skulle jag envist önska mig Hanno jr och en till Polku vid varje lämligt tillfälle!

  2. Jag har inte varit på The Home Company förut och jösses, vilket väl valt sortiment! Fina produktbilder, enkel och snygg sida som är inspirerande.

 • whynja skriver:

  1: Jag skulle köpa nya handdukar till badrummet från Missoni.

  2: De har massor av leverantörer och presenterar produkterna på ett sätt som gör att det är lätt att få en bra överblick.

 • Christine skriver:

  1. Jag skulle köpa mig en sån stol som är med i utlottningen eller gungstolen RAR.

  2. En bra tydlig sida där man enkelt kan klicka hem sina designfavoriter till bra priser.

 • Linnea skriver:

  1. Jag skulle välja en julstjärna från SMD, samt två DOT fårskinn

  2. Tidigare obekant med The Home Companys webbsida ser jag vid första anblick inget som är direkt speciellt med deras webbshop, förutom tydlig och snygg layout.

 • Annelie skriver:

  1. jag skulle nog köpt en Miss K lampa
  2. Sidan är lättnavigerad. Den är även stilfull och inspirerande.

 • Annelie skriver:

  1. jag skulle nog köpt en Miss K lampa
  2. Sidan är lättnavigerad. Den är även stilfull och inspirerande.

 • Vilket kanon pris Frida!!

  1. Jag skulle köpa bordet Hay i vitt (och lägga till 349,- själv)
  2. Jag tycker den skiljer sig från de flesta med att den har både detaljer och möbler. Dvs att den passar både den som vill köpa något för 200,- som upp till många tusen. Det gör att den får en väldigt bred målgrupp och passar även de flesta som är intresserade av inredning. Det finns även både äldre och nya inredningsklassiker. Det är också tydliga och väldigt bra bilder, vilket jag tycker inte alltid är en självklarhet på många sidor.
  Montering ingår också om varor körs hem (vilket jag tycker är en stor konkurrensfördel). Jag tycker också att The Home Company har väldigt billig frakt.

 • Sofia skriver:

  1. Jag skulle nog välja att köpa ljusstakarna astack, salt- och pepparkvarnarna från Muuto eller någon av Eames-stolarna!

  2. Webshoppen skiljer sig från mängden med sina stora och överskådliga bilder, bra varumärken och en design som gör det lätt för ögat att hitta det man söker. En ren design som framhäver produkterna. Inget plotter.

 • Martin Karlsson skriver:

  1. För 2000 pengar skulle jag köpa en Crushed Bowl och en Wood Lamp.

  2. De låter produkterna vara i fokus tack vare stora och fina bilder, mycket bra!

 • Jag skulle ha köpt vita stringhyllor! En riktig klassiker som håller.

  Sidan är lätt att förstå, med ett bra utbud och snygg design.

 • Josefine skriver:

  1) Jag köpa en citruskorg från Alessi då jag velat ha en sådan länge. Jag skulle även köpa klockan tid från Design House Stockholm att antingen placera i köket eller bland mina böcker i bokhyllan.
  2) Jag tycker att de har ett brett sortiment, till exempel även musik och spel, att sidan var väldigt lättnavigerad samt att det är stora och välupplösta bilder på varorna.

 • Conny Eriksson skriver:

  1. En apa från Kay Bojesen. Den är charmig och får en underbar patina med tiden.
  2. Bra mix av intressanta varumärken och en lättöverskådlig design.

 • Jennie L skriver:

  1: Jag hade köpt ett exemplar av Vitras House Bird. Den är så himla snygg!
  2: Tycker om att sidan är lätt att surfa runt på och att de har ett lagom stort utbud. Plus också för bra och stora bilder.

 • Alex skriver:

  1. Jag hade valt två stycken Componibili-hurtsar av typen med två luckor, för de ser bra ut och är dessutom möjliga att använda lite varstans.

  2. Man får en väldigt tydlig vi-känsla av att de anställda presenteras på hemsidan, sedan är det väldigt trevligt att de har ett sådant bra utbud av märkesprodukter.

 • tina skriver:

  1.Jag skulle nog köpa Ljusstaken Joy, i vitt från Design House Stockholm. Den har jag haft på önskelistan sedan den började säljas!

  2.Den har en bredd och där finns både klassiska som moderna produkter. Jag gillar också deras inspirationsssidor där produkter som sätter stilen kommer fram…. Sidan är överskådlig och stilren,gillas!

 • Camilla skriver:

  1. Jag skulle nog lägga till lite pengar och köpa mej en PUCK, lampan PUCK som jag kikat på så många gånger i flera år nu 🙂

  2. Butiken har ett brett sortiment. Och trots med alla de varorna och breda sotimentet känns butiken inte plottrig och rörig, som det lätt kan göra annars. Den är snyggt och enkelt uppbyggd.
  Sen är det lätt att komma till de olika katergorierna, när man då redan är i en annan.

 • Elin skriver:

  1. Jag skulle köpa väggklockan Nexttime och ljusstakarna Lucia i silver.

  2. Sidan är väldigt översiktlig och enkel att navigera på. Dessutom jättebra att man kan välja sortering, tex efter pris! Och bra urval såklart. =)

 • Pernilla KT skriver:

  1 Julen står för dörren och min önskelista den är lång. Så säger alla vuxna "vi köper väl bara klappar till barnen, även denna gång".. Vad gör man väl då om inte ordnar något åt sig själv? Jag skulle bruka de 2000 på en väska med fjäll! Ursnygga Fish scale bag!
  2 Lätt- det är bara att klicka hem, det spelar knappt någon roll var eftersom allt på sajten skulle hos mig få bo kvar!

 • Nina H skriver:

  1. Jag skulle slå till på Cosy in grey – lamp som jag sneglat på länge!

  2. Snygg och clean layout, otroligt inspirerande webbshop.

 • Annie skriver:

  1) jag skulle köpa en stol, precis den som är med i tävlingen. Vi håller på att göra om i sovrummet och kommer behöva ytterligare en stol där till vårt vita, väggfasta skrivbord. Denna skulle passa fint till min morfars gamla snurrstol i ek.
  2) Mer fokus på produkterna än man ofta ser! Fina produktbilder som verkligen gör produkterna rätta.

 • Johanna skriver:

  1. Jag skulle lägga pengarna på saker till ett barnrum, så som en Fatboy junior och en och annan robot!

  2. Enkel och tydlig sida fylld med inspiration!

 • Monnah skriver:

  1) Pengarna skulle räcka till den härliga ljusstaken Joy. Perfekt! De fem kronorna som blev över skulle jag skänka till nästa kund som bonus.
  2) The Home Companys hemsida känns härligt lyxig, stilren och lättnavigerad. Jag gillar den extra finessen att priset visas då man håller pekaren över en favoritbild. (Älskar den "riktiga" butiken också!)

 • Frida skriver:

  1. Jag skulle lagt de 2000 kronorna på en pläd från Missoni, jag har alltid älskat deras mönster och härliga färgkombinationer!
  2. De har ett noga genomtänkt urval av produkter och det känns verkligen som att de lyckats med sin devis att "design skall vara för livet". Saker med kvalitet håller och de bidrar därmed till en bättre miljö, I like!

 • Barbro Larsson skriver:

  1) Julius adventsljusstake i ek av Jerker Andersson och skulle lägga till pengar så jag fick 2 stycken.
  2)Enkelt att hitta det jag vill ha och tror att även de som inte är så vana besökare hittar det de söker.

 • Anneli D. skriver:

  1. En Componibili från Kartell i 3 våningar som nattduksbord till min dotters "nya" rum för 1090 – resten av pengarna hade jag köpt stringhyllor i vitt att matcha med.
  2. En lättnavigerad site där all information står i lättläst text plus sortimenten!

 • Mia skriver:

  1. Såhär i juletid känns det aktuellt att uppdatera våra julsaker. Jag skulle investera i julstakar som står sig många år framåt med sin klassiska design och stilrena utseende. På inköpslistan står därför en Gloria ljusstake och en Nordic light ljusstake.

  2. En för ögat estetisk sida med lättöverskådlig design, som inbjuder till att klicka vidare och bli inspirerad och intresserad, vilket många andra inte lyckas särskilt bra med.

 • Jonas Randeblad skriver:

  1. En Torsten och en Lennart för tjejen är besatt av kuddar.
  2. Clean layout med bra bilder.

 • B-M skriver:

  1. Antingen skulle jag lägga till ett par hundringar och köpa mig en iPAL, förmodligen en vit. Eller så skulle jag lägga till ännu mer och köpa en PH 50-lampa.
  2. Snygg fräsch layout med bra bilder

 • Christina skriver:

  1. En svart Joy ljusstake blir det självklara valet – så himla fräsig!
  2. Förutom sortimentet är det stor skillnad på hur varorna presenteras. The Home Company:s websida har en alldeles suverän samt minimalistisk design, vilket gör att varorna framhävs på bästa sätt!

 • Johan skriver:

  1. Jag hade satsat på lite inredningsdetaljer och hade speciellt valt ut, Hanno Gorilla, Racer-bil (Brio), Dachshund (Brio) och den härliga krukan Sky planter!
  2. Jag tycker att de har ett nytt snyggt och innovativt sätt för kunden att bläddra bland produkterna och lägga dem i sin inköpskorg utan att behöva klicka bort sig från produktsidorna!

 • mini skriver:

  1. vipp pedalhink
  2. det finns både kul och överraskande saker blandat med tidlösa klassiker.

 • Henrik skriver:

  1. En Vipp 13 Hink till badrummet.

  2. Bra sökfunktion. Bra utbud.

 • Maria skriver:

  1. Jag skulle köpa gorillan från Zülu. Blev förälskad i den då jag såg den första gången på Illum men har lite svårt att motivera köpet av en lädergorilla då vi just nu går i bostadsköpartankar.

  2. Så härligt ibland med smockfulla webbshoppar, där varorna blandas, såväl halvdant som toppar.

  Men när tiden tryter, och less känns som more, jag till Home Company ofta går.

 • Anna H skriver:

  Åh, jag skulle skämma bort mig med en STOR Nordic Light, som skulle få lysa upp studentlägenheten. För de resterande 1000 kronorna skulle jag köpa var sitt Savon  de Marseilles fikon-kitt till mig, mamma och min syster. Vardagslyx när det är som bäst.

  The Home Company är en webb-shop och ett koncept som ger mig både inspiration och en möjlighet till att snabbt och enkelt handla hem vackra ting. Både till  mitt hem och mig. 

 • Emelie Nilsson skriver:

  1. Jag skulle köpa ett "Cookie etagefat" och några gröna "sukat Makkaralla" marimekko glas och bjuda min familj på julfika 🙂

  2.enkel, lättnavigerad och stilren design på sidan. och med ett brett sortiment av fina saker!

 • Lovisa skriver:

  1. Så mycket fint att välja på men fliken som jag fastnade för mest var inredningsdetaljer. Asplunds Cookie etagefat är definitivt en produkt på min önskelista. Kanske till och med nummer ett. 🙂
  2. Det som främst skiljer den åt, upplever jag, är att sidan är enkel. Det är enkelt att navigera och hitta samt den goda översikten. Plus för att det är fraktfritt över 300 kr.

 • Sara skriver:

  1. DLM bordet från Hay's i vitt.
  2. Snygg och överskådlig hemsida med en bra sortiment i alla prisklasser men med kvalitet rakt igenom. Inget skräp!

 • Anonym skriver:

  1: Jag skulle absolut köpa en DSR stol, har länge velat ha ett gäng till slagbordet, det skulle bli såå snyggt ihop!

  2: Snygg, enkel och lättförstådd hemsida med bra sortiment.

 • Madeleine skriver:

  1: Jag skulle absolut köpa en DSR stol, har länge velat ha ett gäng till slagbordet, det skulle bli såå snyggt ihop!

  2: Snygg, enkel och lättförstådd hemsida med bra sortiment.

 • Louise skriver:

  1 En pläd från Missoni att hänga över mina nya eames-stolar.
  2 Att en sådan fantastisk heltäckande butik ligger Karlskorna, ovanligt. Att det finns en egen home company- kollektion. Tur att internet finns och att butiken erbjuder fraktfritt.

 • Johan skriver:

  1. En stringhylla och en minimyran-stol att ställa i hyllan!
  2. snygg design, bra sortiment, bra/säljande presentation av sortimentet.

 • Jessica Waldholm skriver:

  1. En stringhylla. En klassiker
  2. "Design is for life" De vill att produkterna ska kunna behålla hela livet, då blir den både lönsam och bättre för miljön.

 • Camilla Haglund skriver:

  1 jag skulle köpa ett gäng japanska dockor från Hay till min dotter,en robot till min gudson och en snygg väska till mig i julklapp!
  2 detta att det gick att hitta så fina julklappar i varierande priser och att det var lätt att hitta i kategorierna!Stora bilder och text!

 • Lotta skriver:

  Jag skulle köpa någon av era fina lampor. Där var så många att välja mellan så svårt att bestämma sig. Men en av dom skulle det bli.

 • Eva Aronsson skriver:

  1. En röd Uten.silo
  2. Webshopen är llika bra som den fysiska butiken!

 • Anna Wallström skriver:

  1. jag skulle köpa en vit DSR stol. Jag älskar designen på dessa stolar.

  2. Det som skiljer dem från andra webbshoppar är att de har en lång erfarenhet från en vanlig inredningsbutik i grunden. De har även härliga inspirationsbilder.

 • Lotta skriver:

  Oj jag glömde svara på fråga 2. Här kommer svaren igen.

  Fråga 1. Jag skulle köpa någon av era fina lampor. Där var så många att välja mellan så svårt att bestämma sig. Men en av dom skulle det bli.

  Fråga 2. Snygg och bra hemsida där man lätt förstår.
  Fina bilder och fina saker.

 • Annelie L skriver:

  1, jag skulle lägga till pengar och köpa en vit DSR såklart.

  2, jag gillar att de breddat sig lite utöver de vanliga shopparna med musik och teknik. Väldigt snygg sida son känns överskådlig och bjuder in till shopping.

 • Bodil skriver:

  1. Jag skulle lägga till en femhundring själv och äntligen slå till på DLM XL som jag trånat efter sedan den större storleken kom.
  2. Kul webbshop som var en nyhet för mig. Jag gillar navigeringen på sidan och att man får upp alla produkter inom en kategori på en sida. Jag gillar också de enkla rena och stora produktbilderna som lämpar sig väl med det stilrena och moderna utbudet. En egen kollektion är också ett plus och bidrar till att differentiera butiken från sina konkurrenter.

 • Tove skriver:

  1. Therese Sennerholt underbara tavlor skulle vara det självklara valet! 🙂

  2. En enkelt, lättsam och stilren hemsida. Fraktfritt över 300kr är absolut ett stort plus. Kul också att man kan göra en önskelista.

 • Ignatius skriver:

  1. Margo Selbys kudde Fiesta Present, Normanns Watch Me & Klenells Four Flower Wase!
  2. Glimten i ögat-design som engagerar, och nyhetsbreven inspirerar. Unika märken levererar, bland webshoparna triumferar!

 • Anna skriver:

  1. En fatboy 😀
  2. Sidan är lättnavigerad och möjligheten att välja pris"spann" är perfekt för den mindre plånboken.

 • Therese Wetterlöv skriver:

  1) Klassisk Racingbil i silver till mitt lilla kusinbarn Ingrid och Kay Bojesens "Liten apa" till mig själv.

  2) Stilrena saker med det lilla extra som får en att le vid varje besök.

 • Maud skriver:

  1. Sidobord DLM med en vitriini som ståtligt vaktar mina smycken över natten.

  2. Lättnavigerad sida, överskådlig och med allt man behöver- samlat!

 • Ann-Christin skriver:

  1. Jag skulle köpa två st Vitriini askar från ITTALA, 499 kr/st i färgen klar/trä.
  Sedan skulle jag välja miniatyrstolen Myran 1:6 för 995 kr i trä/valnöt. Har länge velat ha en så´n där miniatyrstol, de är så fina och perfekt gjorda.

  2. The Home Company har en mycket fin och överskådlig webbshop. Jag gillar de horizontellt scrollbara kategorierna som man får upp efter att man klickat på "sortiment". Snyggt!

 • Rebecka skriver:

  1. En pedalhink från Vipp hade jag slagit till på
  2. Gillar att det går att söka på produkter på en viss bokstav eller ett visst pris, kul med en önskelista också.

 • Maria skriver:

  1 Fornasetti kudde nr 9, mjölkanna, RAW shopper dusty pink, Rusningastid kudde

  2 Snygg layout, fina produkter, schysst med fraktfritt vid 300 kr!

 • Cecilia Nilsson skriver:

  1. Jag har lagt till nån hundralapp från egen ficka och köpte en till matchande stol.

  2. Jag gillar att hemsidan är väldigt lätt manövrerad och den har en väldigt stilren och enkel layout. Ett stort plus är också att personalen är väldigt trevliga i Karlskronabutiken. Det tycker jag är superviktigt när man handlar, bra service

 • Mamman i huset skriver:

  1) Antingen ett tryck av T.Sennerholt eller en massa småplock ifrån Inspirationssidan.
  2)Deras hemsida är lättöverskådlig, tydlig och snygg. Det sista kan ju bero på de snygga prylarna visserligen…

  Kram och hej!

 • madde skriver:

  1. Jag skulle välja en vit Stringhylla. Har velat ha en i några år nu. Sedan hade jag också valt Vitriini från Iittala i klar/trä, de är verkligen så fina. Jag hade också valt en vit bricka från Kristina Stark, den är riktigt charmig och snygg.
  2. Lättnavigerad hemsida med ett bra färgval som inte tar fokusen från de produkter de säljer. Produkterna står i centrum, inte hemsidan och det är bra. Bra utbud också.

 • Anna-Karin skriver:

  1 En petrolfärgad Binic från Foscarini, Ett stort rostfritt tändsticksfodral från Kristina Stark och en 55/vardag skärbräda från Formverket.

  2 Gillade att jag fick upp alla produkter i varje kategori på en sida. En webbutik som också erbjuder homeservice var nytt för mig, tror inte jag sett det någon annanstans. Trevligt med kostnadsfri klubb också.

 • Ulrika N skriver:

  1, skulle lägga till några hundralappar och köpa en iPal radio.

  2, The Home Company har, förutom ett enormt utbud, har en hemsida som är enkel och överskådlig med intressanta vägar till produkterna. Sökfunktionen är ovanlig för en inredningsbutik, likaså att indela produkterna i inspirationskategorier.

 • Anette Johansson skriver:

  1. Jag skulle gärna köpa en Joy ljusstake från Design House Stockholm.
  2. De har en lättöverskådlig hemsida som ger både inspiration och bra produktbilder.

 • Jenny skriver:

  1. En Hee lounge chair i vitt, gillar den stilrena designen skarpt! Om jag får skarva med några enkronor köper jag också Kristina Starks lilla tändsticksfodral i rostfritt.
  2. Enkel tilltalande layout med bra urval av produkter. Tycker att det verkligt unika ligger i att det är produkten och dess design som är i fokus, inte märket eller priset då det inte syns förrän man klickar på produkten.

 • Cecilia skriver:

  1) Jag skulle välja Kristina Starks tändsticksfodral, en Code basket, en vit Nordic Light eller en Fia-karaff från DesignHouseStockholm.

  2) Hemsidan är lättnavigerad och tilltalande enkel, med handplockat sortiment, både tidlösa designklassiker blandat med nymodigheter.

 • Hanna skriver:

  1. Jag skulle välja den fina och allsidiga korgen Code basket.

  2 The Home Company har ett inspirerande sortiment som man som inredningsnörd förstår är valt med stor omsorg och finkänslighet. Kort sagt inspirerande.

 • Therese skriver:

  1. En Vipp 13 som jag dreglat på i flera år och en liten Brioskallra till sonen.

  2. Ovanligt snygg hemsida faktiskt!! Stora och fina bilder på produkterna som gör att de ser tilltalande ut. Hamnar i bokmärkeslistan direkt!

 • Anna S skriver:

  1. Ljusstaken Joy, har velat ha den riktigt länge.

  2. Jag gillar produktsökningsfunktionen skarpt. Kul med ngn som har tänkt till. Förutom det så är det sjukt farligt att ha hittat "hit". Ska gå in och fixa en önskelista direkt. Det är ju perfekt, underlättar för alla som vill köpa julklappar till mig 🙂

 • Suss skriver:

  Så här i juletid skulle jag välja ljusstaken Joy i vitt till mitt nyinredda arbetsrum.("Sticker inte under stolen med" att vinsten skulle passa än bättre till arbetsrummet)
  The Home Company vänder sig både till privata kunder och offentlig miljö och erbjuder dessutom Home Service till båda målgrupperna.De presenterar sin personal och talar om deras arbetsområden så kunden känner sig trygg att lämna ett inredningsuppdrag till dem. Presenterar sina leverantörer på ett bra sätt.

 • Karolina skriver:

  Jag skulle beställa Home Service. Det skulle vara den bästa starten för alla mina inredningsprojekt!

  Jag gillar indelningen i kategorier som gör det enkelt att navigera i ett brett sortiment samt att produkterna får tala för sig själva med enkla och tydliga bilder. Jag gillar även helhetskonceptet, från inredningshjälp till ett intressant utbud av produkter i webbshop. Det utmärker The Home Company från andra webbshopar.

 • Emma skriver:

  1. 2 st vita stringhyllor
  2. Lättnavigerad webshop med tilltalande sortiment.

 • 1. Jag hade satsat pengarna( och lite till)på den färgglada och starkt humörhöjande mattan Pinoccio!
  Jag blir lycklig bara av att titta på den…färgterapi:)

  2.Med det utbudet av produkter som The Home Company för,
  kan man inreda ett helt hem, från den eleganta helheten
  till de små intressanta detaljerna.
  Hemsidan är stilren och lättnavigerad och harmonierar fint med de produkter den säljer.
  Vänliga hälsningar
  Rebecka

 • Spacegirl skriver:

  1. Jag skulle köpa Kamel
  & herde, kramträd, tomte, ren, snögubbe, nisse och en röd julkrubba från Alessei, jag har kikat på de sakerna ett tag.
  2.Dom har lagom mycket saker, man orkar titta igenom allt, sidan är stilren, det är varor med kvalitet dom säljer.

 • Isabella skriver:

  1. Jag skulle börja med att köpa Alessis julkrubba för 650:-, den är ju bara alldeles underbar. Sen hade jag lagt till 150 kronor så att jag också kunde köpa Muutos ljusstake "Raw".
  2. Tre ord: snygg, enkel och användarvänlig. "Less is more" helt enkelt!

 • Åsa skriver:

  1. Jag skulle tapetsera om i sovrummet.
  2. Snygg och lätt att använda.

  Vänliga hälsningar från ett snöigt Umeå

 • Jessica skriver:

  1. Ipal – sätter stämningen på ett otroligt stilrent sätt i vilken interiör som helst. Bra musik är ju pricken över i:et i ett snyggt inrett rum.

  2. Exklusivt utval av en blandning av de klassiska designobjekten med nya produkter som man inte hittar överallt. Hos The Home Store hittar man allt från designklassiker till snygga barn-produkter, annorlunda belysning och toppenfina presenter.

 • Monica skriver:

  1. Valet föll på en skön finne, Cosy in grey-Lamp designad av Harri Kosinen, vacker kombination av färgat glas och glödtrådsljus. En blivande klassiker?..

  2.Bra konsument tänk rakt igenom, inte bara produkter utan även kloka tjänster som Homeservice och Monterinshjälp. Trevlig att se personfoton på personalen det gör att man får en helt annan relation som underlättar kontakt + känns säkrare när man handlar, ingen anonym webbhandel. Det skiljer ut och lyfter The Home Company från mängden!

 • Johanna A skriver:

  1) Alltså jag bara måste ha en röd Uten.Silo från Vitra.
  2) Älskar att produktbilderna är så stora och att det räcker att föra musen över för att få upp priset. Jättebra också att det räcker att skrolla ner för att se alla produkter och att man slipper klicka vidare till fler sidor. Få klick! Heja!

 • irene skriver:

  1. Skulle bli Muutos MHY – Pendant Lamp

  2. Bra överskådliga kategorier, fina bilder nästan som att bäddra i en inredningstidning…det går inte att slita sig. Skapar mersmak och jag vill genast åka ner till den fysiska butiken för att få frossa i alla fina inredningsdetaljer.

 • JessicaT skriver:

  1. En fatboy för mysiga lässtunder med våra tvillingar, 9 månader.
  2. Fin design, tydlig och lättnavigerad med ett bra utbud för varje tillfälle. Gillar speciellt "pop-up"-fönstren där priset syns på ett enkelt sätt utan att man behöver klicka sig vidare.

 • Sara skriver:

  1. Jag skulle lägga till några hundralappar och köpa mig en Uten.Silo för en sådan har jag önskat mig hur länge som helst!

  2. De har de flesta designgodbitarna, allt från smågrejor till möbler!

 • AnnCatrin Walfridsson skriver:

  1. Ljusstaken Joy, vit skulle jag handlat!
  2. Vad som utmärker att handla på "The home company"
  tycker jag är att allt på hemsidan känns enkelt,tydligt och ärligt! Sen en annan sak ….att det är mycket som jag önskar mig där!

 • Sofie skriver:

  1. 2000:- hade blivit ett bidrag till min dröm PH 50 Olive black. SÅ vacker, SÅ klassisk!
  2. Den utmärkta servicen! Man kan få hjälp med presentinslagning och dessutom lägga till ett kort med en personlig hälsning. Det verkar även lätt att reklamera en vara. Hemleverans är något som jag ofta saknar!

 • Bruden skriver:

  1 – Jag skulle fortsatt min samling av Eames DSR-stolar med en grå sådan!

  2 – Sortimentet känns aktuellt och noga utvalt, det är bättre med färre och intressanta produkter än många ointressanta. Jag gillar också att de har inspirationssidor och erbjuder home service till ett överkomligt pris!

 • Anna skriver:

  1. Jag hade köpt handdukar från Missoni som hade fått pigga upp mitt annars svartvita badrum.

  2. Att de har fattat grejen med att använda sig av sociala medier. Tack vare den här tävlingen hittade jag ju en nätbutik som har allt jag önskar få och ge i julklapp.

 • Camilla K skriver:

  1. Jag skulle köpa just den här fina vita DSR:n.

  2. Sortimentet i den här butiken skiljer sig från andra på så sätt att precis ALLT är fint. Det är design och kvalitet rakt igenon.

 • Charlotta skriver:

  1. Om jag 2000:- helt plösligt får
  Då hade jag köpt Eames DSR, den har jag önskat i flera år
  Sen hade jag tagit tag i min dröm
  Att göra om mitt vardagsrum
  EN DSR är en superbra start
  Köper jag sen en i månaden så är rummet snart klart
  Från The home company önskar jag så innerligt en
  Sen kan jag handla fraktfritt dom andra fem

  2.
  Fraktfritt till en så låg summa som 300:-
  Uppdaterad inspirationssida
  Home service, vilken grej! Till ett så lågt pris dessutom

 • Madeleine skriver:

  1. Två stycken Componibili som sängbord till vårt sovrum!
  2. The homecompanys webshop har valt bort den traditionella "trädstrukturen" över produkter och valt att visualisera sitt utbud med vackra bilder istället. Roligt att de profilerar sig med egna köksprodukter och utbudet under "musik" gör ju att man blir nyfiken!

 • Pelle skriver:

  1. En Miss K bordslampa från Foscarini som skulle lysa upp vintermörkret.

  2. Bredden på sortimentet som sträcker sig från vackra möbler till trevliga spel för hela familjen gör The Home Company till en webbshop som skiljer sig från mängden.

 • Jimmy skriver:

  1, En Miss K bordslampa (transparent) att ha som läxlampa. På öret 2000 kr =).

  2, Mycket tydlig, lätt att navigera sig och att förflytta sej i jakten på det perfekta köpet. Varorna är klart och tydligt kategoriserade och det finns något för alla! Sidan känns proffsig och väl genomtänkt.

 • Anna skriver:

  1. Utanför Oaxaca hos 3 gamla tanter såg jag förra månaden en Acapulcostol för barn. Sliten och använd stod den i ett hörn! Jag tog ett kort och tänkte att damerna skulle veta att den stolen kostar 2000 kr och är "hot, hot" hemma i Svedala. Jag hade köpte en Acapulco till min dotter!
  2. Det mesta av det bästa!! Här kan man köpa en hel livsstil. I like!

 • Caroline skriver:

  1. Code basket i vitt eftersom att vår nya lägenhet har en öppen spis (äntligen!) och jag vill ha något att fylla med ved.

  2. Gillar att The Home Company har ett noggrant utvalt sortiment där allt utstrålar kvalitet och tidlöshet.

 • Tess skriver:

  1. Jag skulle helt klart köpa mig en liten djurfarm av figurerna Züny i skinn att trona vid mitt hemma-skrivbord där jag jobbar varje dag.
  2. Att The Home Company har gjort urvalet åt mig, bara kvalité och klassisk toppdesign att dregla över kvar.

 • Sophia skriver:

  1. Jag skulle valt lampan Miss K i rött, som jag skulle ha i mitt sovrum för att göra det ännu mysigare 🙂

  2. Det fina med The Home Companys hemsida är att den är så stilren och enkel att hitta på. Stora och tydliga bilder och att man ser alla produkter i en kategori på samma sida tycker jag är guld! (Avskyr sidor där man bara ser ett par produkter i taget…) Det är också bra blandning på produkter, det finns verkligen någon sak för alla. Perfekt sida för att leta presenter, eller som nu – julklappar.

  Tack för tipset Frida! 🙂

 • Tine skriver:

  1. Hvis jeg havde mulighed for at besøge den fysiske butik, skulle det uden tvivl være prints af Teresse Sennenholt. Men fra webshoppen ville jeg vælge noget andet svensk design, der ville fuldende min jul: Den store lysestage Nordic Light fra Design House Stockholm + Kageopsatsen fra Asplund. Så smukt!
  2. Det, der først falder mig i øjnene er billederne! Produkterne tager sig godt ud på den hvide baggrund, og billederne er tydelige og forstørbare.

 • Rebecka skriver:

  1)Jag skulle lägga till en slant och köpa minst en DSR stol till. Och gärna en matchande stringhylla.
  2) Dem utmärker sig först och främst genom att de förutom att välja fina inredningsprodukter även ger kunden ett mervärde och en köpupplevelse genom att ha en flik enbart för inspiration. De har även en home service tjänst samt en kundklubb vilket tyder på att de är måna om sin kund på riktigt och verkligen vill hjälpa sin kund att hitta rätt!

 • Ida skriver:

  Snygg stol 🙂

 • Jenny Blixt skriver:

  1. Jag skulle köpa lampan Milk så jag klarar belysningen även efter att julbelysningenh åkt ner. Skulle även komplettera med någon robot och några uggla (robotar till barnens rum och uggla till hallen där det ska vara uggletema)

  2. De har härliga tydliga bilder och framförallt ett genomtänkt sortiment som är greppbart (många har för mycket i sitt sortiment som gör att man inte kan ta till sig allt)

 • Nicole skriver:

  1. Jag hade lagt mina pengar på fina cookie etagefat från Asplund.
  2. The home company har verkligen lyckats med en bra blandning utav stilren design och lite mer kitschiga produkter,

 • Anonym skriver:

  1. Jag skulle köpa en Arkipelag golvlampa… Den är såå åsnygg.. en lampa "to die for" 😉
  2.En lättöverskådligt butik med snyggt upplägg och massa läckra saker samlade på ett och samma ställe.

 • Hanna Tschemernjack skriver:

  OJ!!! Jag kanske skulle skriva namn oxå!!!

  1. Jag skulle köpa en Arkipelag golvlampa… Den är såå åsnygg.. en lampa "to die for" 😉
  2.En lättöverskådligt butik med snyggt upplägg och massa läckra saker samlade på ett och samma ställe.

 • Henrik skriver:

  1 – En Vipp hade jag köpt!
  2 – Det finns bara bra saker! Jag behöver inte ens oroa mig för saker som inte intresserar mig.

 • Stämningsfullt skriver:

  Nämen jag smäller av! Lyckliga den som vinner stolen!
  Svaren är:
  1. En Eames DSR! Ingen tvekan!
  2 Väldigt fräsch och tydlig butik! Inte lika plåttrig som vissa nätbutiker kan vara.

 • Anna skriver:

  1.Jag skulle ha köpt en rosa fatboy, de är så fina.
  2. Väldigt bra och stora bilder på alla produkter. På andra sidor är det ofta svårt att se hur produkten verkligen ser ut och man blir ofta besviken. Här ser man vad man får!

 • Maria skriver:

  1) två stycken Componibili från Kartell, att ha som nattygsbord.

  2) ett helhetstänk kring kunderna och dess upplevelse, som märks av både i urvalet av produkter och strukturen på siten (att den dessutom är byggd smart, utan Flash, gör att den är användbar även på iPhone/Pad. Toppen!)

 • Emma skriver:

  1. En pedalhink från Vip till vårt "retrobadrum". Vilket lyft en sån detalj kan göra.
  2. En härlig blandning av välkända klassiker och lite mer oväntade (blivande klassiker?) produkter. Mycket snyggt presenterat!

 • Evalotta skriver:

  1. Jag skulle helt klart lägga till lite och köpa en vit DSR stol! Hade nog varit tvungen att köpa en Work lamp från Design House Stockholm också när jag ändå har 2000 kr rabatt.

  2. Sidan är lättnavigerad och överskådlig med snygga produktbilder. Att sortimentet tematiseras med bilder istället för enbart namn är ett plus! Sortimentet känns för övrigt genomtänkt och lätt att ta till sig.

 • Theresa skriver:

  1. Jag skulle köpa Hays bord DLM, och Marimekkoporslin för pengarna som blir över.
  2. Ett brett utbud och många saker som är svåra att hitta i andra webbutiker. Dessutom fraktfritt redan vid en låg köpsumma.

 • Lisa skriver:

  Vilken underbar tävling, jag håller alla tummar för att vinna!

  ღ♥ღ Om jag hade 2000kr att spendera på The Home Company skulle jag köpa alla mina julklappar där:

  – en Mr Large Robot till min 9-månader gamla son och en Pear-affisch till hans rum
  – Ett roligt matspel och ett vackert tändsticksasksfodral till mina föräldrar som har lyxen av en gran med levande ljus
  – en hundtandsmönstrad pläd till min sambo som han kan mysa med mig under kalla vinterkvällar
  Oj nu fick jag visst ett gäng hundralappar över, då måste jag väl köpa en Raw Shopper till mig själv, attans… 😉

  ღ♥ღ Jag gillar skarpt sortimentet hos The Home Company – ni har nämligen en urvalsfilosofi som jag tycker sticker ut i branschen: ni har BÅDE de välkända, stilrena designklassikerna OCH de nya, oväntade inredningsprylarna som ger mig ett brinnande ha-begär! Så skönt att kunna hitta allt på ett och samma ställe. Att shoppen är lättnavigerad och ack så snygg i ögonen på en designoman som mig gör inte saken sämre!

  ღ♥ღღ♥ღღ♥ღღ♥ღღ♥ღღ♥ღღ♥ღღ♥ღღ♥ღღ♥ღღ♥ღღ♥ღღ♥ღღ♥ღ

 • Lisa skriver:

  Hej!

  1. Helt klart en Hang it all (med 215 ,- från egen ficka)

  2. Stora tydliga produktbilder, lättöverskådligt och rent.

 • Lina skriver:

  1. Miss K bordslampa
  2. Förstasidan och produktbilderna är tydligare och mer lättöverskådliga. Bra att priset syns när man för pekaren över bilden

 • mia wärnevall skriver:

  1. Jag skulle köpa två tycken Hand Hook till sovrummet
  2. Det är sortimentet som sticker ut. Snygga och coola grejor som inte bara är svindyra. Kul med nya designers och nya produkter. Kommer handla där många många gånger

 • 1) Om jag fick spendera 2000 kr på The Home Company, skulle jag välja ett mycket efterlängtat bord – Don´t leave me från Hay i vitt samt en magnetisk timer från Eva Solo.

  2) Jag gillar verkligen att det finns inspirationsbilder utöver sortimentsbilderna! Webshopen är lättmanövrerad & bilderna är stora & tydliga – kanon att man verkligen kan se produkten man vill ha (vilket man tyvärr inte kan på många andra webshopar). Vid mouseover kommer även texten & priset upp på bilderna! Riktigt bra!!

 • Nickan skriver:

  1: Jag skulle välja en Gnam brödkorg samt en Raw ljusstake.

  2: En uppsjö av saker i alla prisklasser. Ett mycket blandat sortiment som man inte hittar i varje webbshopp. Lite unikt helt enkelt!!

 • Sabine skriver:

  1. Oj, vad svårt att bestämma, men förmodligen en Big tassel bag av Ceannis…längtar efter en ny väska just nu.
  2. Mycket bra bildkvalitet, perfekt kombination av ovanligare prylar med tidlösa klassiker. Man hittar direkt massor med "vill-ha"…

 • Maria skriver:

  1. Jag skulle köpa 2 st Componobili-hurtsar som sängbord. För pengarna som blir över skulle jag köpa en svartvitt lampsladd från NUD till ett lampprojekt jag har på gång.
  2. Kul blandning av gamla och framtidens klassiker. Också väldigt bra att det finns saker i alla prisklasser. Stilren och snygg sida!

 • Karin skriver:

  1. Solklart väljer jag 4 stycken Puppy Röd, skulle göra mig lycklig varje dag jag kom hem av att se dem stå i entrén 🙂
  2. Enormt sortiment och möjlighet att välja prisklass via sökmotorn. Stilren hemsida med tydligt formspråk!

 • Åsa skriver:

  1. Då skulle jag välja en pläd från Missoni att värma mig med i soffan. Lite vardagslyx.
  2. The Home Company har koncentrerat sig på det som känns viktigt för mig som kund. Enkelhet och tydlighet! Dom har lyckats kombinera en krispigt vit design med en ombonad känsla som gör att man vill stiga in där igen.

 • Malin skriver:

  1. Don´t leave me från Hay i vitt står högt på önskelistan!
  2. Ett otroligt intressant utbud och sidan är väldigt fräsch och tydlig! Inte rörig som vissa nätbutiker kan vara.

 • Lena skriver:

  Skulle nog handla lite allt möjligt, Lite Kusmi tea, några Vitrinii, eller den där Pinocchiomattan och lägga till lite pengar själv. 🙂
  Jag tycker att HC känns väldigt utvalt och genomtänkt. Lite lyxprodukter trots att de faktiskt inte är så dyra. Gillar 🙂

 • Maria skriver:

  Ett par – tre sky planter skulle det nog bli. Eller en Tivoli Audio model one (men då får man ju lägga lite mellan), eller en MHY lampa, eller….

  Kul blandning av allvarliga och seriösa klassiker, föremål med en god del humor och sånt som traditionellt inte brukar sortera under inredning, men som gör hemmet lite roligare.

 • Caroline skriver:

  1. I väntan på tomten skulle jag önska Alessis fantastiska lilla julkrubba med pastellfärgade små figurer samt Foscarinis lilla lampa Binic – båda i krispigaste snövitt så klart!.

  2. Design is not a philosophy, it´s for life – budskapet sammanfattar Home Company och deras webshop på ett mycket bra sätt. En stilren och medveten sida som ger både inspiration och stor köplust!

 • Pella skriver:

  Oj,oj! Jag skulle låta Vitras Hang it All eller Missonis Erode pläd sprida lite färgglädje i mitt för övriga rätt färglösa hem. Då har jag förstås överskridit budgeten lite, i annat fall ser inköpslistan ut så här:

  2st Missoni Giacomo blå badhanddukar 718.-
  2st Missoni Giacomo blå handdukar 258.-
  2st Missoni Keith handdukar 258.-
  Savon de Marsielle Mediterraneé 175.-
  2st True Feelings ljuslyktor från Normann till våra underbara dagisfröknar! 460.-
  Tändsticksfodral Kristina Stark vitt 125.-

  Så, nu tror jag minsanna att jag är uppe i 1994.- – tur att frakten är gratis! 😉

  En webshop full av inspiration, snyggt och lättnavigerat och med ett sortiment helt rätt i tiden! I LIKE!

 • Hanna E skriver:

  Jag skulle köpa en fin Milk lampa från &Tradition.

  En snygg och lättöverskådlig hemsida, en ny favorit.

 • pia kollberg skriver:

  oohhh hjälp jag blev helt stressad av att denna julklapp lottas ut – min drömstol.
  Låter lite tråkigt, men jag vill köpa den där stolen – jag kan väl få lägga till lite pengar själv..

  Hemsidan har en fantastisk blandning av billigt-dyrt, stilrent-kitchigt!

 • Marie skriver:

  1. Jag skulle köpa Züny (som bokstöd till dotterns pixiböcker i hennes stringhylla), Componobili (för att bringa reda på pennor, räkningar, reklam i köket),
  Salif juicepress (för att den är så snygg) och lite lyx i tvättrummet Tvättmedel från Savon de Marseille. Det blir sammanlagt 1999 kr. Och frakten är gratis.

  2. Jag gillar att webshopen är uppbyggd i kategorier och att produktbilderna är stora och tydliga utan att man behöver klicka på dem. Tydliga uppgifter om pris när man håller pekaren över bilden, snyggt och diskret. Bra sökfunktion, det är ett extra plus.

 • Anna skriver:

  1.Jag skullle köpa ljusstaken Joy från design house stockholm.
  2.The Home Company är lättnavigerad och har snygga produktbilder i bra storlek.

 • Marie skriver:

  Frakten är nästan gratis, skulle det stå…

 • Maria G skriver:

  1. Jag skulle definitivt lägga pengarna på ett hembesök! För hjälp och inspiration till vår nedervåning som vi tvingas bygga om p.g.a. fuktproblem.

  2. Enkel. Lättnavigerad. Häftigt med musik mitt bland alla vackra inredningsprylar.

 • Carro skriver:

  1. Jag skulle faktiskt köpa precis samma vita stol som man har chans att vinna. Min dröm stol.
  2. Jag tycker att webshopen är tydlig, bra kategorier, inte onödig information på sidan utan när man för muspekaren över får man lite mer och sen ytterligare mer när man klickar sig vidare in till produkten. Jag blir mer inspirerad av dessa stora bilder och än i andra webshopar som är för plottriga. Känns tidlöst, lyxigt och inspirerande precis som sortimentet.

 • Ulla-Britt skriver:

  1) Jag skulle köpa Milk bordslampa som är så fin och Gro miniväxthus.

  2) Lätt att hitta, snygga bilder och det är ett stort plus med fri frakt vid köp över 300 kr.

 • martina skriver:

  En MHY – pendant lamp. Helt perfekt!
  En lättnavigerad och snygg site (och helt ny för mig, men nu en ny favorit!). 🙂

 • Lotte skriver:

  1. Tivoli audi PAL moonlight gray
  2. Brett sortiment – hög kvalitet – enkel hemsida

 • Maria skriver:

  "Om jag hade pengar, jabba dabba dibi dibi dibi dibi dibi daj, bara gå omkring och rabbadam…" så skulle jag köpa en Mhy-lampa. Den är verkligen SÅ HÄFTIG! Allra helst skulle den sitta i min syterdotters rum – för hon är Lilla My personifierad.
  The Home Company har en hemsida som inte ser ut som alla andra. Fokus ligger verkligen på varorna. Det är lätt att hitta och bilderna och informationen tydlig.
  /Maria

 • Sofia skriver:

  1. Jag skulle utan tvekan köpa en till DSR! Älskar den stolen!!

  2. Har aldrig varit inne på den siten tidigare, men den lades genast till bland mina favoriter. Perfekt blandning av klassiker som ständigt står på önskelistan och nya ting som förlänger listan till det oändliga 😉

 • Anna skriver:

  1) Ett enkelt val, Miss K av Flos.

  2) Home service tar ett helhetsgrepp, att jag som kund båda kan handla samt få hjälp med sömnad, hemkörning och montage. Det tycker jag är grymt bra!

 • Petra skriver:

  1. Ja skulle välja en gåbil av Nordic Bike till sonen samt ett Componibili av Kartell. Om jag får välja en något dyrare produkt och lägga till pengar själv skulle jag ta en röd Stepstege av DesignHouse Stockholm. Den skulle hängas på väggen i köket. En fin, användbar detalj.

  2. The Home Company har en stilren sida som är otroligt lättnavigerad. Utöver det så är det roligt att det finns både billiga och dyra prylar. Det finns något för alla! Första gången jag tittat på sidan, men hit kommer jag att återkomma.

 • Elin skriver:

  1) Jag skulle köpa en vit DSR, det skulle ju vara snyggare med en på varje kortsida av matbordet, än en ensam.

  2) Jag tycker att deras sätt att lägga in samma produkt under flera kategorier är väldigt inspirerande, det gör det lättare att finna det man letar efter och man kanske helt plötsligt kan se en produkt i nytt ljus.

 • Jonatan skriver:

  1. Jag skulle köpa en Uten.Silo för att ha i köket.
  2. The Home Company har ett utmärkt sortiment av gamla och blivande klassiker.

 • Anna skriver:

  1. Handdukar och tvål till badrummen!
  2. Bra med fraktfritt vid så låg summa!

 • MiaHB skriver:

  1. Om jag finge drömma, och kunde lägga lite extra också, skulle jag slå till på en riktigt snygg stepstege i vitlack från Design House Stockholm. Supersmart med upphängningmöjlighet och det skulle ge mig möjlighet till att bättre utnyttja kvadratmetrarna här hemma vilka nästan ligger lite mer på höjden än bredden om man säger så…
  2. The HomeCompany känns lyxig i sin idé, här samlas god smak, expertis och service på ett sätt som ger mig som kund lite extra. Utvalt, hållbart, mångsidigt, inspirerande! Varför skulle jag vända mig någon annanstans? 🙂

 • Niklas skriver:

  1 – Skulle äntligen påbörja min efterlängtade Charles & Ray Eames DSR-samling till matplatsen i nya lägenheten och kasta ut de temporära pinnstolarna. Dvs, lägga till ett par extra hundringar.

  2 – Det första som slår mig är deras urval av produkter och dess leverantörer. Håller en jämn och hög klass, jämfört med andra butiker som ofta har en otroligt blandad kvalité vilket sänker upplevelsen enormt.

 • Anna skriver:

  Jag skulle köpa en Acapulco mini till dottern. Älskar denna designklassiker! Skulle få tjäna som skön läsfåtölj både på hennes rum och ute på altanen till sommaren.

  Snygg, lättanvänd sida, helt klart en ny favorit!Gillar önskelist-funktionen. Skön mix av designklassiker och oväntade prylar, i alla prisklasser som får både mitt hjärta och min plånbok att le!

 • nina skriver:

  1. skulle köpa Miss K från Flos, 2000 kr , så passande
  2.Roliga överraskande saker bland fina klassiker, skön mix helt enkelt. Saker som kompletterar varandra på ett oväntat sätt.

 • smäm skriver:

  1. Jag skulle köpt en till Fatboy så att jag och maken kan sitta i varsin när vi spelar tv-spel 😀 Vi delar på en nu och det skulle bli skitsnyggt i vardagsrummet med två.

  2. Upplevde det som väldigt bra priser. Sedan blev jag blev imponerad över uppdelningen i sortiment-kategorin. Extra häftig var att det fanns så otroligt många snygga inredningsprylar till barn. Blev sugen på att köpa massor. Lättnavigerad och snygg.

  Och till sist vill jag VÄLDIGT gärna vinna DSR-stolen. Alltid tyckt att dom är skitsnygga.

 • Maria skriver:

  Hej!

  Eftersom att jag bor med en sann ekonom som inte inser vikten av textilier hade jag spenderat pengarna på fina handdukar från missoni samt lagt till lite pengar och köpt en pläd (missoni) så att jag fortsättningsvis slipper dras med sambons gamla överkast när jag myser i soffan 😉

  Skillnaden från andra nätbutiker är det stora kvalitativa sortimentet samt fin sida där det är lätt att hitta sina favorit produkter. Alltid bra att fronta produktbilder eftersom det är de ögat når först. Sidan är som en av mina favoritbutiker, Olsson och Gerthel fast på nätet.

 • Erika skriver:

  1.Jag skulle helt klart lägga pengarna på Home Service till vårt nybyggda hus. Tror framför allt att det är mycket värt att få hjälp med belysningen, då det gör allt för helhetsintrycket.
  2.Mycket trevlig hemsida! Det som skiljer sig från andra sidor är att den är enkel och stilren, lättnavigerad samt att sortimentet känns väl utvalt!

 • Angelica skriver:

  1. Hade nog faktiskt shoppat loss bland Marimekko porslinet "Good company". 8 koppar och en stor skål! (Vilken dröm!) Detta är nog nämligen det jag aldrig skulle unna mig själv att köpa, då så mycket annat mer nödvändigt går före. Men jag verkligen älskar detta porslin. Och drömma är ju gratis 🙂

  2. Jag tycker sidan är ren och lättnavigerad, vilket tyvärr inte många sidor är idag. Känns som att många webshopar är rädda för att se "tråkiga" ut och lägger till alldeles för mycket information och detaljer på sidan för att sticka ut. Men detta medför istället att sidorna blir röriga och svårnavigerade och tar alldeles för mycket fokus från produkterna. Home Company känns seriös i sin framtoning och gör det väldigt lätt för mig att hitta det jag söker.

 • marika skriver:

  1. Eftersom att vi faktiskt inte har några köksstolar hemma, så skulle jag spara ihop 170 kr för att sedan köpa en DSR stol.
  2. The Home Company har allt.

 • Jenny skriver:

  1. Jag skulle köpa en svart string pocket-hylla och en svart MHY-lampa från Muuto till min lilla sons rum. De skulle båda passa honom perfekt, och han är värd det finaste.

  2. Det här var första gången jag både hörde talas om, och besökte The Home Company. Och jag är sjukt glad över det härliga upplägget webshoppen har med STORA och inspirerande bilder där produktnamn och pris dyker upp först när man för pekaren över bilden. Det passar åtminstone mitt shoppingbeteende perfekt, jag shoppar med ögat och hjärtat först och främst och sedan intresserar jag mig för märke/produktnamn/designer och pris. Hit kommer jag definitivt återvända, så tack för tipset!

 • Anna-Johanna skriver:

  1. Så mycket fina saker! Men jag skulle nog till slut välja den fantastiska bordslampan Cosy av Harri Koskinen.

  2. Gillar att det är presentation av kategorier som är både grafiskt visuell och tydligt. Samt uppdelningen mellan sortiment och inspiration. Enkelt och lättnavigerat!

 • Annika K skriver:

  Jag skulle köpa en Vipp 16 pedalhink till vårt badrum som förhoppningsvis är klart till jul!
  The Home Company har en webshop som gör mig köpgalen!

 • pernilla skriver:

  1. Jag skulle köpa 5 st ljusstakar från Astack i olika färger.

  2. Jag gillar mixen på sidan och speciellt att den har olika inspirationskategorier. Det har jag aldrig sett i en webshop innan. Dessutom har sidan ett annorlunda upplägg än "alla andra" webshopar som använder ett och samma upplägg i sin meny.

 • Julie skriver:

  1. Jag hade lagt till 300 kr och köpt en vit Uten.Silo.

  2. Sortimentet! Jag vill ha ALLT!

 • elin har ordet skriver:

  1. Jag skulle direkt lägga de 2000 kronorna på en MHY – Pendant Lamp. Den skulle vara kanonsknygg ovanför vårt barbord i vardagsrummet!

  2. Jag gillar att sidan är så lättnavigerad, man hittar allt man behöver veta. Alla produkter är snyggt presenterade och framför allt är sortimentet stort och intressant!

 • EGR skriver:

  1. Hang it all
  2. Roligt och lite annorlunda utbud än andra liknande webb butiker. Jag kommer nog att titta in här igen, men tyvärr så tycker jag att det var lite svårt att få en överblick/navigeringen.

 • Jessica skriver:

  1. Jag hade valt en pedalhink från Vipp.
  2. The Home Companys sortiment känns, till skillnad från många andra webbshopars, noga utvalt. Som om de valt ut russinen ur den stora "inredningskakan".

 • Marianne skriver:

  1. En fantastiskt fin, klassisk ljusstake från Nordic Light och en termos.
  2. Tydlig och lättnavigerad wwebshop, med många klassiker i god kvalité. Att det är fraktfritt över 300:- gör ju det hela ännu bättre.

 • Linda Gelin skriver:

  1. Om jag fick 2000kr att spendera på the Home Company skulle jag köpa ett par tavlor av Therese Sennerholt och skapa mig en snygg tavelvägg i vardagsrummet.

  2. Webbshopen skiljer sig från andra då sortimentet är presenterat i bild på ett extremt lätttillgängligt och lättöverskådligt sätt var man än befinner sig på sajten – till skillnad från andra inredningshopar som har en förkärlek till oädliga listor med länkar.Inte bara en shop utan en inspirationskälla med andra ord.

 • Charlotta skriver:

  1. Jag skulle köpa Acapulco mini till mina barn. 🙂

  2. Jag tycker företaget har ett brett sortiment och att ger ett personligt intryck.

 • Malin skriver:

  1. Jag skulle köpa en Joy ljusstake för jag gillar den moderna designen av denna svenska julklassiker som adventsstaken är.
  2. Klassiskt modernt, tycker jag också är en bra beskrivning av Home Company. Deras blandning av klassiker och modern design tilltalar mig liksom att de har ett bra utbud av inredning för såväl stora som små.

 • Lena Eriksson skriver:

  Bordslampan Miss K svart design av Philippe Starck
  Stora fina bilder utan en massa förvillande bakgrund.
  En bra blandning av roliga, konstfulla och praktiska saker.

 • Cia skriver:

  Vipp 13 vilket var det enda i hela butiken jag skulle vilja ha.

  Modern och ren, tyvärr väldigt svår att överblicka då man måste bläddra fram fler kategorier i menyn. Väldigt opraktiskt och inte alls användarvänligt.

 • Elena skriver:

  1 En lampa.
  2 Stor utbud av kvaliteprodukter.

 • Ellen skriver:

  Enkelt:

  1. För 2000 kr och 170 spänn ur egen ficka skulle jag köpa en DSR – som kompis till vinnarstolen.

  2. Webshoppen lyckas förmedla samma välkomnande, kunniga och trevliga känsla som butiken i Karlskrona.

 • Sandra skriver:

  1. Home service – snart flyttar vi in i vårt nybyggda hus och behöver råd och tips med att ta fram dess bästa egenskaper samtidigt som det känns hemtrevligt och som att VI bor där. Gissningsvis skulle det bli rätt mycket dyrare eftersom vi bor i Sthlms-trakten, så mitt andrahandsval är en vit DSR (ja, jag får lägga till några kronor, men det är min drömstol definitivt värd)- och sen skulle jag undan för undan byta ut stolarna kring matbordet tills jag hade en komplett DSR-uppsättning.
  2. Home Company har ett väldigt tilltalande sortiment – inte för stort så att det blir svåröverskådligt, men inte heller så litet att man inte hittar sånt man tycker om – men framför allt uppskattar jag hur mycket kraft som lagts på inspiration!

 • Dennis Eriksson skriver:

  1. Såg-Brevkniv, Chip-Gemhållare, Alessi-Ren och Hurts-Componibili
  2. Stort och tydligt, det är svårt att göra fel.

 • elin b skriver:

  1. Jag blir lite tjock och får nog skjuta till lite själv men plockar ihop mina favoriter.
  – en vipp 9 tvålpumpsbehållare i svart.
  – en mutoo E27 Socket lamp i grönt till min Stellas gröna och vita rum
  – en Ceannis väska, Brun Raw shopper till mig själv

  2. Jag tycker mycket om utbudet, det är en bra blandning mellan klassiker och nya produkter. Flera som inte klassar in på listan av produkter som tjatas ut. Ny tänk. Det var lite svårt att hitta alla produkter med uppdelningen mellan inspiration/sortimen/och sök. Men när jag väl hittade sökningen tyckte jag att den var funktionell och lite nytänkande!

 • Jag skulle köpa en String-hylla, en Puppy small och tre Mama-krokar till hallen.

  Bra mix av produkter och ett stort antal varumärken. Snygg hemsida också som är lättmanövrerad. Stort plus för att det är fraktfritt över 300:-.

 • Cilla skriver:

  1) Eftersom jag älskar jul & ljus: härliga stiliga ljusstaken Joy!

  2) Stilsäker sida med stilrena ting. Inspirerar och motiverar till detaljförändringar!

 • Elena skriver:

  1)En Acapulco Mini, till sonens rum.

  2)Rent och enkelt att navigera, med inslag som Home Service och klubben som stärker kundkontakten och ger både service, inspiration och anledningar att återvända!

 • Anonym skriver:

  1. Varmt välkommen hem till oss skulle jag önska knivblocket från Eva Solo och tavlan med texten "karma is only a bitch if you are" från Therese Sennerholt även om jag skulle behöva åka till butiken för att köpa den.

  2. Första intrycket av skillnaden mellan denna hemsidsa jämfört med andra är utseendet! Det gillas även att den är lättnavigerad.

 • JennyI skriver:

  Trötta jag som glömt skriva mitt namn till ovanstående kommentaren!

 • Ulrika skriver:

  1. En fatboy till mina söner och ett lyxigt doftljus till mig själv.
  2. Inspirationsdelen med matchande produkter under ett tema tex "Classic at home" samt gratis frakt redan vid köp över 300:-.

 • Marie skriver:

  1. Ett helt gäng med Missoni-handdukar och en vipp-tvålpump. Blir nämligen snart nytt badrum
  2. Skön tydlig design i fina färger och former i alla prisklasser

 • Malin Vänersborg skriver:

  1. Jag hade köpt Kay Bojesen Liten apa. Har fallit för den, men det tog ett tag!
  2. det som skiljer sig, tycker jag är, den stilrena uppbyggda hemsidan, lätt navigation och blandningen är bra. Inte alldeles för mycket saker, utan väl uttänka. Bra!

 • Gabriele skriver:

  1. Utensilo skulle äntligen bli min…efter år av velande!
  2. Första intryck = inspirerande och vill titta mer. Skönt med ren ram runt helheten. Kul och fräscht med fyra alternativa uppslag som byter av sig självt. Smart med tre olika storlekar och olika inriktningar på bilderna i varje uppslag. Överskådligt och lätt att hitta pris på varorna, inget man gömmer undan -känns bra! Det enda som störde mig lite lite lite var att texten klipptes i sortimentrutorna…men grattis till en fantastiskt snygg sida!!1

 • Anna K skriver:

  Jag skulle lägga pengarna till en del av en AJ, bordslampa som jag alltid drömmer om. Har möblerat med den i huvudet i köket och jag skulle bli så glad att få göra det på riktigt.

  Butiken på webben känns personlig, strukturerad och hjälpsam samtidigt som sortimentet är klassiskt, annorlunda och trendigt.

 • Anonym skriver:

  1. T Ä N K O M J A G H A D E E N L I T E N L I T E N A P A … (Kay Bojesens) O M P A O M P A…

  2. P E R F E K T M I X A V P R Y L A R, L Ä T T N A V I G E R A D =
  E N K E L & R E N

 • Johanna skriver:

  1) Så svårt! Hade jag fått spendera 5000 kr hade jag kanske slagit till på en PH-lampa, hade jag fått 3000 kr hade jag utan tvekan köpt en DSW stol. Efter att ha kikat runt i The Home Companys butik ett tag vet jag precis vad jag skulle spenderat pengarna på: en "Hang it all" klädhängare! Sjukt snygg!
  2) Jag tycker att utbudet är väldigt bra – många fina klassiker och jag hittade nästan inget jag inte skulle kunna tänka mig att ha i mitt hem!

 • Jessica skriver:

  1.Olika lägen, många krokar samt glada färger – en underbar Hang it all klädhängare i hallen skulle passa hela familjen!

  2.The Home Companys hemsida har en snygg och tilltalande layout. Den är lättarbetad och överskådlig och jag hittar snabbt och lätt vad jag letar efter.Tycker verkligen om alla fina inspirationstips.

 • Sara skriver:

  1. Jag skulle köpa den staplingsbara ljustaken Astack i alla möjliga fina färger. Som träklossar för vuxna barn.

  2. För att vara en webshop så har The Nordic Company mycket gemensamt med en fysisk butik. Man kan strosa runt och få inspiration. Tydliga bilder och informativa texter till varje vara och ett genomtänkt sortiment gör det enkelt att gilla denna butik.

 • Gurra G skriver:

  1. Jag skulle inhandla en MHY – Pendant lampa för att förgylla mitt arbetsrum.
  2. Den stora skillnaden är att THC inte lägger onödig vikt på tunga grafik eller pretentiös illustrationer som många andra liknande hemsidor har nu för tiden.

 • Jessica i Östersund skriver:

  1. Jag skulle vilja testa Missoni-handdukar för att få veta om de är lika sköna som snygga.
  2. Lättnavigerad och uppdaterad, stylish och ren. Gillar att snygga barnsaker finns med!

 • Angelica skriver:

  1. Jag hade köpt en vit Eames stol, dom är ju så otroligt snygga.

  2. The Home Companys hemsida skiljer sig från andra sidan genom att ha en grym layout, en annorlunda sortiment/kategoriindelsning samt snygga produktbilder.

 • Maria/Grått bo skriver:

  1. Jag skulle köpa en vit Uten.silo till vårt arbetsrum. En mycket läcker pryl som skulle hjälpa till att skapa ordning i röran.

  2. Det tog ett litet tag innan jag fattade hur sidan fungerade men när jag väl gjorde det uppskattade jag den desto mer. Snygga saker som ger massor av inspiration när man letar sig igenom sortimentet. Har man inte råd att köpa de dyraste sakerna så kan man alltid begränsa prisintervallet till det man faktiskt har råd med.

 • Camilla Eriksson skriver:

  1. Jag hade köpt en blocklampa och några fina robotar 🙂

  2. Jag tycker skillnaden med hemsidan främst är utbudet där man har satsat på olika fina produkter, både lite dyrare och billigare design. De har även en stor tydlig layout överst som visar alla kategorier av produkter. Tydligt och bra.

 • Lina Örner skriver:

  1. En Julius-ljusstake i ek. Har tänkt köpa en "till" varje år men det blir aldrig av då de ligger lite övre prisklassen för en adventsljusstake.
  2. Upplägget, sortimentet och hela den överskådliga sidan. Toppen!

 • Lovi skriver:

  1. Jag skulle gjort mina kala väggar till ett konstverk med de fantastiska tavlorna från Therese Sennerholt.

  2. Den skiljer sig från andra webshoppar för att de lyckas skapa den känsla som bara uppstår i min favoritaffär: Jag ska egentligen inte köpa något men jag bara måste gå in och titta!

 • Sanna skriver:

  Åh aldrig sett förut men Therese Sennerholts tavlor var ju lovely, "mina" 2000:- hade definitivt gått till en sådan.

  Bra sida som jag inte hittat förut. Toppen sortiment som föll mig verkligen i smaken. Bra att man såg priser direkt när man klickade på bilden.

 • Linn skriver:

  1. Jag skulle lätt välja två stycken Componibili från Kartell: underbar kombo av form och funktion att ha vid sängsidan (eller: jag kan få plats med de 3-4 böcker jag envisas med att läsa på samma gång).

  2. Presentationen av, de noga utvalda, produkterna är så inbjudande! Det känns som en classy webshop, vilket inte är helt vanligt (även designklassiker kan förlora sin glans på en plottrig sida…).

 • Paula skriver:

  1. Jag skulle köpa Kay Bojesens lilla apa till min sambo eftersom han väldigt gärna vill ha den. Dessutom skulle jag köpa en chlorophylle för att kunna odla en gräsmatta till vår katt så att hon skulle kunna få utekänsla inne i vår lägenhet.

  2. Det som skiljer The Home Company från andra inredningsbutiker är känslan de lyckas förmedla genom sitt blandade sortiment och sitt stilrena butiksupplägg.

 • Jenny skriver:

  1. Jag skulle köpa den fina RAR gungstolen från Vitra.
  2. Till skillnad från andra webbshopar har inte bara The Home Company en väldigt god design utan även en fantastiskt bra användarvänlighet

 • tove skriver:

  1. Skulle köpa en ph 50 olive black fast dem kostar ju lite mer.. 2. Jag tycker inte att det känns som en shop utan mer som en inspirationskälla eftersom utbudet är så stort och varierat. Känns som om en intresserad bloggare driver allt. Enkelt att hitta även med pyttemobilskärm

 • Cissela skriver:

  1) Jag skulle köpa direkt en Charles Eames stol DSW till mitt ny kontor! (jag betalar gärna mellan skillnaden)

  2) Det första som slår mig är: fraktfritt över 300:-….vilken annan nätbutiken i den "klassen" har det?
  Fin layout,lätt manövrerad & variationssrikt utbud.

 • Zandra skriver:

  Jag skulle köpa en Gro och en Pantonstol till lillkillen så att han också har nåt fint att sitta på.

  Stora och tydliga bilder. Bra produkturval och prissegmentering. Lättnavigerad.

 • Sia skriver:

  Skulle köpa Väggklockan Sunburst från Vitra. Älskar formspråket.

  Vackra bilder. Enkelt att få en överblick av sortimentet eftersom hemsidan har ett tydligt och snyggt upplägg.

 • Beijan skriver:

  1/ Joy ljusstake svart
  2/ Snyggt, tydligt, fina bilder och lättnavigerad:-)

 • Johan Tell skriver:

  1. Handdukar från Missoni och en vattenkittel från Alessi.
  2. Bra och lagom stort sortiment. En egen webbdesign där produkterna har fått mer utrymme istället för menyer.

 • Josefine skriver:

  1. Så lätt! Det skulle bli en LOOP klädhängare från HAY till hallen där vi nyss rivit ner den gamla fula saken som satt på väggen.

  2. Har inte varit inne där förut, men mitt första intryck är att den är "tydlig" med den enkla vita bakgrunden, bra enkla produktbilder och ett bra blandat sortiment.

 • Åh, vilken tur att jag fortfarande hinner vara med och tävla i dagens lucka! Det här var ju rea drömvinsten för mig! 🙂

  1) Om du fick 2000 kr att spendera på The Home Company, vad skulle du köpa?

  Svar: Jag hittade mycket fint och skulle köpa något av Fatboy sittsäck och Missoni-handdukar.

  2) På vilket sätt skiljer sig The Home Company från andra webbshopar på nätet. Motivera kort.

  SVAR: Lättnavigerad, tydlig information om både produkter och nyheter i webshopen och så en stilren design på hemsidan.

 • Petra skriver:

  1. Jag står i valet mellan en iPAL och en Code basket.
  2. Den är stilren, lättnavigerad och brett sotiment.

 • Anonym skriver:

  Jag skulle lägga pengarna på en "Julius" julejus,
  som skulle få sprida ljus och glädje i vårt hus.
  The Home Companys kärlek till inredning genomsyrar deras sida,
  de kan konsten med att inspiration och känsla sprida!
  Man hittar lätt vad man vill ha,
  och villkoren är verkligen bra!

  Jag har länkat: http://nilssonpettersson.blogg.se/tavlingsblogg/2010/december/trendenser-4-december.html

  Kram Annika
  [email protected]

 • Jag skulle lägga pengarna på en "Julius" julejus,
  som skulle få sprida ljus och glädje i vårt hus.
  The Home Companys kärlek till inredning genomsyrar deras sida,
  de kan konsten med att inspiration och känsla sprida!
  Man hittar lätt vad man vill ha,
  och villkoren är verkligen bra!

  Jag har länkat: http://nilssonpettersson.blogg.se/tavlingsblogg/2010/december/trendenser-4-december.html

  Kram Annika
  [email protected]

 • Linda skriver:

  Om jag fick välja vad jag ville för 2000 kr så hade jag valt en underbar, färgglad pläd från missoni (hade fått lägga till 250kr, men det hade det varit värt!) att liva upp mitt svart-vita hem med.
  Det som skiljer the home company från andra nätbutiker är dels det otroligt breda sortimentet och sedan så är layouten väldigt intressant. Känns lite mer som en livsstils-webbshop, om man kan uttrycka sig så?

 • Elin skriver:

  1. Jag skulle köpt Missoni badlakan för att piffa upp badrummet lite.

  2. Lättnavigerad sida utan massor av underkategorier. Gillar speciellt hur lätt det var att hitta köpvillkoren och hur utförliga dessa var. Jättekul också hur alla leverantörer var ordentligt presenterade på en egen sida.

 • Anna K skriver:

  1. Den eleganta House bird och griffeltavlan som man kan skriva söta meddelanden på!
  2. Sortimentet som känns personligt utvalt och kombinerat i tydliga kategorier!

 • Fru Mars skriver:

  Grattis till vinnaren (vinnarna)!!

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.