Annons

16 december – dagens lucka i Adventskalendern

Bakom dagens lucka döljer sig en Radio One från Audio Pro. En sober och välljudande liten bordsradio som finns i tre färger. Klädd i svart, vitt eller rött läder kan den även spela upp musik trådlöst från din mobiltelefon eller dator. Perfekt om du använder Spotify. Värde ca 2195 kr exkl. frakt. Allt du behöver göra för att delta i dagens tävling är att svara på följande två frågor.

Dagens tävlingsfrågor:
1) Audio Pro är ett anrikt hifi-företag från vilket land?
2) Beskriv hur du oftast lyssnar på musik hemma hos dig (ex. använder du dator, stereon, din MP3-spelare, mobilen, surroundsystemet, radion eller något annat. Och lyssnar du oftast på CD’s eller MP3-filer?)
3) Motivera kort varför just du behöver vinna en Radio One!

Tävlingen är avslutad. Grattis till Mini som svarade kl. 12:27:07! Hör av dig så skickar vi paketet på Posten.

Tävlingen pågår tom 17/12 kl. 07.00. Vinnaren utses av en jury från AudioPro och deras beslut kan ej överklagas. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren. Det finns en radio i potten, värde ca 2500 kr

Kategorier:

Kommentarer

 • Sofie skriver:

  1. Sverige
  2. Det blir ständigt och jämt spotify via datorns halvkassa högtalarsystem.
  3. För att den då trådlöst kan spela upp min spotifylista så att jag och sambon kan lyssna på bra musik i köket vid matlagning, istället för skränig från datorn i vardagsrummet. Vill slippa grannarnas knackande i väggen..

 • Sofie skriver:

  1. Sverige
  2. Det blir ständigt och jämt spotify via datorns halvkassa högtalarsystem.
  3. För att den då trådlöst kan spela upp min spotifylista så att jag och sambon kan lyssna på bra musik i köket vid matlagning, istället för skränig från datorn i vardagsrummet. Vill slippa grannarnas knackande i väggen..

 • Sara skriver:

  1) Audio Pro är en svensk tillverkare som startade 1978
  2) Jag lyssnar på Spotify i datorn (en mac) och streamar det med Airfoil till högtalarna i stereon. Sen lyssnar jag ibland på musik med hörlurar direkt i datorn om jag inte ska störa de andra som är hemma.
  3) Jag skulle vilja kunna lyssna på radio i sovrumet, när jag går och lägger mig och då vore en Audio Pro toppen!

 • Anna-Carin skriver:

  1. Sveriger
  2. Jag lyssnar på musik i mp3-spelaren när jag tränar, på cd när jag städar och ibland på spotify på datorn men ljudet på en bärbar är ju ingen höjdare…
  3. För att den är så snygg och skulle passa så bra hemma hos mig och då kunde jag lyssna på spotify var jag vill 🙂

 • Anna skriver:

  1. Sverige
  2.Nu för tiden blir det mest via Spotify, men även en hel del traditionell radio.
  3. Toppen att den är trådlös då kan jag ju lyssna på min favoritlista var jag än befinner mig utan att behöva ha högsta volym!

 • Camilla skriver:

  1. Sverige!

  2. Jag lyssnar på radio hela dagarna på jobbet och när jag kommer hem blir det också radio medans maten lagas och kvällsbestyren fixas, tyvärr från en skraltig köksradio som börjar spela på sista versen.

  3. Med en radio från Audio Pro
  skulle musiken flöda i mitt lilla bo
  min Radio One skulle stå i köket
  och få det att svänga om julstöket

 • Monika skriver:

  1. Sverige
  2. Jag blandar friskt med att lyssna på radio i köket när jag kockar, ibland blir det också en spellista från Spotify på datorn. Vid middagar blir det gamla hederliga CD skivor som snurrar. På min 35 minuters promenad till/från jobbet lyssnar jag mest på min Ipod.
  3. Jag skulle behöva en Radio One för att ge den till min man att ha i garaget eftersom den radio jag köpte till honom för just det ändamålet hamnade i vårt kök istället.

 • Anette skriver:

  1. Sverige

  2. Vi hører på svensk P1 hele dagen. På jobben hører jeg fra macen, mens jeg lager middag fra radioen og mens jeg går til og fra hører jeg på podcasts på iPoden.

  3. Siden vi har valgt å ikke ha TV er radioen husets viktigeste møbel. Å ha en som kan flyttes rundt ville være en drøm.

 • Linnea skriver:

  1. Sverige
  2. Spotify i datorn, tyvärr med datorns högst tveksamma ljudkvalitet 😉
  3. En vit Radio One är så snygg att jag kan ha den stående framme varsomhelst och lyssna på favoritlistor i Spotify trådlöst från telefonen! Hejdå burkljud!

 • Elin skriver:

  1. Sverige
  2. Brukar starta Spotify på datorn och koppla till våra stora klumpiga högtalare.
  3. När vi flyttar till ny lägenhet får vi inte plats med våra enorma högtalare, skulle därför vara perfekt med en liten Radio One, extra bra är ju att man slipper alla sladdar!

 • Anna-klara skriver:

  1) Sverige

  2) spotify på datorn kopplat till trådlösa högtalare i hela huset, även toaletten

  3) ibland vill man inte ha samma musik i hela huset, speciellt som det bor en liten bebis här nu, då kan pappa få poppa högt i vardagsrummet och mamma o bebis lyssna på P3 dokumentär eller stil i P1 på en liten radio i sovrummet eller köket.

 • Amanda skriver:

  1. Sverige
  2. Jag brukar oftast få agera medlyssnare då min sambo spelar sina Spotify-listor (ibland inte riktigt i min smak) via datorn på högtalarsystemet som står i vardagsrummet.
  3. Vi har precis flyttat till en gigantisk lägenhet och jag har äntligen fått en liten arbets-/pysselhörna i ett av rummet. Skrivbordet är väldigt litet men det hade varit underbart att kunna lyssna på egen inspirerande musik i mitt skapande. En utgift mindre hade dessutom gjort gott för ekonomin!

 • Helena skriver:

  1 Sverige
  2 Radio, mp3
  3 Den är liten smidig och sexig och skulle passa in mycket bra i mitt hem 😉

 • Tess skriver:

  1, Sverige
  2, Jag är just nu mammaledig och hemma större delen av dagarna. Laptopen står hela tiden igång med en massa musik från itunes och spotify.
  3, Alla vet hur uruselt ljud det blir från en laptop, och hur snyggt är det att ha den framme hela tiden? Med en audio pro kan jag spela upp musiken mycket snyggare och mycket bättre!

 • sandra skriver:

  1) Sverige
  2)Lyssnar mest på musik genom spotify på datorn, inget höjdarljud, men får duga tills jag kanske vinner denna lilla dyrgrip.
  3)Audio Pro i mitt lilla bo, skulle få det att gunga och mig att sjunga.
  Till toner av JAZZ skulle jag dansa runt i min glittriga strass!

 • Hedvig skriver:

  1. Sverige
  2. Jag kör nästan uteslutande spotify, och min sambo samlar på skivor, men kopierar allt till datorn och lyssnar via itunes.
  3. För att jag är en fattig sjuksköterskestuderande som inte har råd att köpa något så luxuöst som en Radio One, utan måste prioritera snordyra böcker om farmakologi och omvårdnad. En Radio One skulle vara en perfekt liten välljudande pluggkompis!

 • Frida skriver:

  1. Sverige
  2. Oftast via spotify i datorn som är kopplad till vår stereo. Vid frukost lyssnar vi på radio i köket.
  3. Har precis flyttat till ett stort hus och plötsligt räcker inte ljudet lika långt som när man bodde litet. Lite fler ljudkällor hade varit toppen!

 • Lina skriver:

  1. Sverige
  2. Lyssnar på radio i köket. I bilen på radio eller ipod inkopplad via aux. Musik från daton trådlöst via airport till stereons högtalare.
  3. Om jag vann en Radio one skulle de få pryda min arbetshörna. Omjag känner mig svår rattar jag in p1. Glad lyssnar jag på bästa spotifylistan osv. Arbete skulle gå som en dans

 • Johan skriver:

  1. Audio Pro är från Sverige
  2. Använder nästan uteslutande Spotify från datorn eller mobilen och spelar trådlöst ut till mottagare i lägenheten.
  3. Saknar att ha en liten radio i köket så att jag kan lyssna på SR P4 när jag står och lagar mat eller diskar. Att den dessutom klarar av att ta emot trådlöst faller bra in när man vill lyssna på den musik som man lyssnar på i resten av lägenheten!

 • Fanny skriver:

  1) Sverige
  2) Jag använder i princip endast Spotify. Vid ett fåtal tillfällen lyssnar jag på cd-skivor, men det är bara om musiken jag vill höra inte finns på Spotify (vilket är sällsynt). Jag använder Spotify i snitt kanske 3 timmar om dagen.
  3) Mina datorhögtalare är urusla och för en musikälskare som jag vore det rena drömmen att kunna lyssna på Spotify med riktigt bra ljudkvalitet. Dessutom tycker jag att den var fantastiskt snygg!

 • Emma skriver:

  1. Sverige
  2. Spotify via bärbara Macen eller radio via en billig Radio One kopia med skränigt ljud. Älskar att lyssna på musik och radio när jag lagar mat och bakar.
  3. En Radio one skulle förbättra ljudkvaliten enormt och så skulle den ta alldeles lagom lite plats i vårt trånga lägenhetskök. Kanske skulle min matlagning förbättras oxå?!

 • Monnah skriver:

  1) Audio Pro är ett svenskt företag
  2) Jag lyssnar på Spotify då jag arbetar vid datorn, men i köket föredrar jag att lyssna på radio. CD-skivor som är favoriter och inte finns på Spotify lyssnar jag på då och då.
  3) Barnens bärbara "musiksystem" är det vi har på nedervåningen. Urkasst ljud. En Radio One skulle bli en jättefin julklapp till hela familjen!

 • Camilla skriver:

  1. Sverige
  2. Jag lyssnar ofta genom datorn, på spotify. Också kan det bli en och annan nätradio. Vi tog precis bort vår stora klumpiga cd-växlare från hyllan eftersom den bara stod och dammade och aldrig användes.
  3. Jag behöver en Radio One för att jag är trött på att lyssna genom dåliga högtalare som är inbyggda i datorn. Sen köpte jag ett par billiga små högtalare. Men hur jobbigt är det inte att vara bunden till sladdar hela tiden?? Nä, ett trådlöst system skulle lösa det på ett bra sätt och då kan även min sambo spela från den. Ibland är vårt "fredagsmys" att spela upp olika låtar för varandra.. hihi.. Det blir blandad kompott, men också himla roligt. Gissa låten blir det också då 😀

 • Ingrid Nielsen skriver:

  1. Sverige
  2. Spotify via datorn, kopplat till stereo.
  3. Den radion skulle absolut platsa i mitt kök.

 • birka skriver:

  Sverige!

  När jag städar eller åker buss till jobbet är det ljudböcker som gäller i MP3 – när jag lagar mat med barnen är det musik på datorns skrälliga högtalare – och när jag och ungarna bara vill svänga om så är det cd-spelaren i vardagsrummet som får oss att vicka på rumporna.

  Barnen skulle kunna lyssna på barnradion när de ska sova – utan att jag min dator behöver bort lova. Och bättre musik skulle ljuda uti vårt kök – när vi håller på med vårt vardagsstök

 • Emelie skriver:

  1. Sverige

  2. Jag lyssnar på Spotify i datorn eller mobilen, aldrig något annat. I sovrummet har jag dock inga högtalare utan delar säng med datorn om kvällarna, säkert ruskigt ohälsosamt och drärför skulle jag vilja vinna den snygga radio one.

 • Katarina skriver:

  1. Sverige
  2. Jag lyssnar mycket på både radio och musik, i datorn och stereon.
  2. Det vore ljuvligt att ha en liten manick att flytta runt till det ställe man vill och aldrig behöva vara utan välljud.

 • Lina skriver:

  1. Sverige

  2. Jag som ljudnörd skäms över att säga det: Mestadels genom datorn och Spotify, annars på min iPhone.

  3. Sedan ett par månader tillbaka tjatar jag hål i min sambos huvud: Jag vill ha bättre kvalité på vårat ljud hemma! Jag vill kunna stå i köket, laga mat och nynna till musik. (Perfekt med en Radio One!) Vore en ypperlig julklapp att få sluta tjata på min älskade. 🙂

 • Ida skriver:

  1. Sverige.

  2. När jag är hemma så är oftast Spotify igång på datorn som i sin tur är kopplad till vår HarmanKardon stereo. Nu i jultid så är spellistan full av stämningsfulla julmelodier. På kvällen lyssnar vi dock på P4 från en liten klockradio på nattduksbordet som tyvärr har gått sönder!

  3. Eftersom klockradion nyligen har gått sönder så skulle jag vilja ha en Radio One att ha i sovrummet så att vi återigen kan somna till Karlavagnen i P4 på vardagskvällarna. Det är helmysigt och vi saknar det!

 • Klara skriver:

  1. Sverige
  2. Jag älskar vinyl! Inte bara för att ljuskvaliten ofta är fantastisk, utan för att känslan av en vinylplatta i handen är så genuin. Dessutom finns det ju så mycket mer plats för såväl fram- som baksida. Lite fånigt kan tyckas, men ett fint cover kan fungera minst lika bra som tavla som det gör som skydd.
  3. Ja, nu har jag ju redan sjungit ut min kärlek till ett fysiskt format, men handen är hjärtat är det inte alltid så lätthanterligt eller vardagspraktiskt att alltid vara tvungen att vända sida efter ett par låtar, och vara rätt för att förstöra hela skivan med en repa. Dessutom har min 8-månadersson precis upptäckt hur kul det är att prassla med skyddsplasten runt fodralen, något som har resulterat i allvarliga funderingar på huruvida samlingen kanske skulle må bäst av att få spendera lite tid på någon hög hylla eller bakom ett skåp. Men, jag vill ju inte leva utan musik bara för det, och då hade ju onekligen en Radio one passat perfekt som så nära fullvärdigt alternativ som det går att komma! Dessutom hade den gett min sambos gamla discoplattor en match vad gäller att lysa upp en trist gammal vägg.

 • Anna L skriver:

  1. Sverige
  2. Oftast via datorn och blir då MixMegapol
  3. Behöver en liten fin radio att ha i köket när jag stökar där.

 • Emelie skriver:

  1. Sverige
  2. Spotify eller webbradio
  3. En liten smäcker Radio One hade gjort sin plats i mitt kök och förgyllt varje stund hemma med sin förmåga att plocka upp ljudet och göra det stort. En så liten snygg sak med så mycket kräm, mycket imponerande!

 • Loppan Lorum skriver:

  1. Sverige
  2. Jag lyssnar på musik via Spotify från datorn både hemma och på jobbet. Hemma blir det via hemmabiosystemet och på jobbet i hörlurar. I bilen blir det antingen radio eller musik från MP3-spelaren. CD-skivorna är undanlagda i förrådet sen nåt år tillbaka.
  3. Eftersom vi inte har nån TV i fritidshuset hade en riktigt bra radio varit guld värd. Man vill ju ändå hålla ha lite kontakt med omvärlden där ute i bushen! Om den dessutom kan spela upp Spotify och är så dundersnygg som Radio One vore lyckan total 🙂

 • Benjamin skriver:

  1. Sverige
  2. Jag lyssnar på vinyl och Spotify.
  3. Det vore trevligt att lyssna på radio i köket, det enda rummet jag inte har musik i!

 • mini skriver:

  1. Sverige
  2. Oftast cd eller radio
  3. Skulle vara perfekt på stugan (som är pytteliten) – där finns ingen tv eller dator, så det är radion som gäller när man vill veta vad som händer i omvärlden.

 • Isabella K skriver:

  1. Sverige

  2. Det blir i stort sett bara från datorn, mp3-filer

  3. Jag är dålig på att lyssna på musik hemma för att jag ofta befinner mig i köket (älskar att laga mat) utan bra spelmöjligheter. I mitt kök skulle jag såå gärna haft denna underbara Radio One!!

 • Jess skriver:

  1. Sverige

  2. Jag lyssnar oftast via min dator, antingen iTunes eller Spotify.

  3. Jag har tyvärr ingen bra stereo att koppla in så just nu får datorns inbyggda högtalare duga. Om jag vinner Radio One skulle den få vara med i det rummet jag befinner mig för tillfället (bor i en etta så inte många rum att välja på 🙂 )

 • Frida skriver:

  1. Sverige
  2. Jag lyssnar på Spotify via min bärbara dator och på radio i bilen och på jobbet.
  3. Den är så snygg, idag har vi en gammal radio som vi gjort ett tappert försök att måla vit för att den skulle kännas lite roligare, vilket inte blev helt lyckat… Och det hade ju varit härligt att kunna lyssna på favoriterna på Spotify med bättre ljud än vad det är i laptopen!

 • Nathalie CO skriver:

  Hej,

  1. Sverige

  2. Jag lyssnar jämt och ständigt på musik i alla dess format. CD, musikfiler, Spotify och vinyl. Oftast görs det via datorn.

  3. Anledingen till att jag vill vinna denna radio är för kunna träna på mitt gympapass i fred utan att störa sambon. Lätt att flytta på och fördelen att lätt växla mellan låtarna från mobilen.

 • Maria Kullsand skriver:

  1. Sverige

  2. Vi lyssnar på vanlig radio och musik från datorn (både MP3 och Spotify), cd-skivor i bilen ibland.

  3. Vi har inte riktigt hängt med när det gäller ljud, vi har datorn med två risiga högtalare och två gamla cd-spelare från tidigt 90-tal. Med en snygg radio med bra ljud skulle lyckan vara gjord!

 • Susanne skriver:

  1. Sverige

  2. Jag får oftast lyssna på vad min dotter lyssnar på, förutom när jag sitter i bilen, för då sätter jag på mina favorit cd.

  3 Jag skulle kunna sätta upp den överst på min önskelista, för jag önskar mej verkligen en radio i köket! Det skulle bli en härlig vana, att det första jag gör på morgonen är att knäppa på Radio one, and the only one!

 • Rex Tigerstrand skriver:

  1. Sverige

  2 jag kopplar in macen eller iphonen i stereon och kör musik via spotify.

  3 jag måste inhandla en musikanläggning till mitt kök och den här vore ju helt perfekt!

 • Marie skriver:

  1. Sverige
  2. Jag är en trogen radioanvändare som har på radion på i bakgrunden när jag är hemma.
  3. Ljudet i min radio är inte det bästa. Jag sitter mycket på balkongen och hade gärna suttit bredvid en snygg radio med bra ljud när jag lyssnar till sommarpratarna i P1.

 • Karin skriver:

  1. Sverige
  2. Hemma på spotify alltid på helgerna & inbland youtube på jobbet.
  3. Jag skulle vilja ha en liten radio i köket, och denna skulle matcha perfekt med resten av inredningen. Stilren och diskret skulle den kunna stå i fönstret.

 • Maria skriver:

  1. Sverige
  2. Jag lyssnar alltid på musik via datorn, mp3-filer och Spotify. Jag lyssnar också på webradio istället för "vanlig" radio.
  3. Jag gillar att lyssna på radio, men vi har ingen vanlig radioapparat. Vi har bara möjlighet att lyssna på webradio och så fort datorn krånglar så funkar inte radion. Det är mycket frustrerande. Jag skulle verkligen uppskatta en Radio one – och att kunna få en bra mottagning och ett riktigt bra ljud. Och så är den ju så snygg också!

 • Johanna Andersson skriver:

  1) Sverige
  2) På min ipod var jag än befinner mig eller på datorn via itunes eller spotify.
  3) Eftersom jag lyssnar mycket på datorn blir det så burkigt ljud och jag vill kunna lyssna var jag vill i huset och då kan jag bära med mig Audio One vart jag vill!

 • Johanna skriver:

  1) Sverige

  2) Nuförtiden blir det mest spotify eller radio via laptopen.

  3) Jag behöver vinna en Radio One att ha i köket så jag slipper bära med mig åbäket till laptop varenda gång. Dessutom är vårt kök så minimalt att jag riskerar hälla kokande vatten, köttfärs och andra obra grejer att spilla på datorn varenda gång jag lagar mat. Skulle hellre ha en snygg radio att stå på ett säkert ställe och då dessutom frigöra yta i köket!

 • Idun skriver:

  1. Sverige
  2. Om jag är ute så blir det mp3-spelaren. Inomhus har vi en gigantisk gammal radio i köket.
  3. Tja, eftersom min gigantiska radio inte har så bra ljud, är så praktisk i storlek och inte kan spela skivor eller mp3 så vore ju en Radio One betydligt trevligare.

 • Malin Björling skriver:

  Hej Hopp!
  1. Audio Pro är ett svenskt företag
  2. Lyssnar högst i bilen, mp3 på väg till jobbet och Spotify här hemma.
  3. Vi bor i lägenhet som INTE är lyhörd, men vi har en snuskgubbe till granne som har sitt sovrum ovanför vår musikanläggning och han blir vansinnig när vi spelar musik på lördagsförmiddagarna när vi städar och äter frukost osv. Det dämpar musiklusten rejält tyvärr. En smidig och mobil Audio One kan vi ju använda på andra platser i lgh och samtidigt få ett jättebra ljud.

 • Annika skriver:

  1. Sverige
  2. Jag är mammaledig och är hemma mycket på dagarna. Älskar musik och lyssnar även mycket på webradio, vilket dessvärre har en tendens att strula. Har även på Spotify en hel del, och när jag åker kommunalt har jag alltid iPhonen laddad med bra musik!
  3. Jag fick "uppleva" en Audio One för första gången hos min syster för några månader sedan, och blev helt tagen. De hade rattat in en musikstation från USA som jag inte har lyssnat på sen jag bodde där för 10 år sedan. Deras Audio One står alltid på hos dem, och de har tipsat om en massa roliga/knasiga/bra radiokanaler från hela världen. Jag kommer köpa en Audio One förr eller senare, det är jag säker på- men skulle ännu hellre vinna en till jul! 🙂

 • Erik Johnsson skriver:

  1. Audio Pro är ett svenskt företag.
  2. Jag är en av få som fortfarande mesatdels lyssnar på fysiska CD-skivor. Men lägger över en del på Ipod, för när jag är ute i farten.
  3. Jag behöver en Audi Pro för att kunna anpassa mig till det moderna samhället. Inte bli utstött av mina vänner när jag ser ut som ett frågetecken när spotifyfrågan kommer upp.

 • Anna skriver:

  Hjälp mig med dagens fråga tack! 🙂

 • Hanna skriver:

  1. Sverige
  2. Blandar mellan att brassa på högt med spellistor på Spotify till att lyssna finstämt på gamla CD:s som ger 80- och 90-talsvibbar.
  3. För att jag, efter 5.5 år, till jul blir färdig gymnasielärare = stora lån och inte till närmelsevis en lön som täcker alla dessa år av studier. Ge mej den snygga radion! Jag behöver den! TACK:)

 • Kristian P skriver:

  1. Sverige
  2. Jag kör mest på Spotify både hemma och på jobbet, sedan denna underbara uppfinning kom känns det som att alla gamla cd-skivor bara ligger hemma och samla damm. Radio gillar jag att ha på i köket och i bilen.
  3. För att denna skulle placeras i köket och jag skulle då slippa att ha på radion i vardagsrummet på alldeles för hög ljudnivå för att höra in i köket. Tror detta skulle uppskattas även av grannarna!

 • 1. Sverige
  2. Radio på morgonen och annars musik via Spotify (genom datorn till vår stereo).
  3. Det hade varit sååå smidigt att kunna lyssna på sin favoritmusik i köket via iPhonen och en Radio One. Och att kunna ta den med sig in i badrummet när man badar eller ut på balkongen en ljummen sommarkväll. Att inte behöva vara fast vid en stor bökig stereo som är kopplad till datorn.

 • Josefine skriver:

  1) Audio Pro är från Sverige
  2) Numera lyssnar jag främst på musik genom Spotify, och när jag är hemma använder jag mig av datorn, medan jag använder telefonen när jag är på språng eller tränar. På morgnarna i köket gillar jag att lyssna på P1. Dock saknar köksradion line in, och även om jag gillar att lyssna på radio skulle jag verkligen uppskatta att kunna lyssna på spotify i köket vid till exempel matlagning.
  Att kunna lyssna på musik på kvällen i sovrummet eller varför inte på helgmorgnarna, med tidning och morgonkaffe, hade verkligen varit mysigt och också möjligt med en sådan radio.
  3) Hos mig skulle en Radio One verkligen komma till användning, mycket just på grund av dess mobilitet: i köket när jag och min sambo sysslar med matlagning, i sängen till morgonkaffe och tidning, vid grillning och picknick på sommarhalvåret – i stort sett dit man vill ta den.

 • Magnus skriver:

  1. Sverige
  2. Genom datorn, Spotify och mp3.
  3. Jag reser en del i tjänsten och det hade varit kanon att kunna avnjuta sin musik på riktigt även när man befinner sig på ett hotellrum.

 • johanna skriver:

  1. Sverige
  2. jag lyssnar mest på spotify, på min gamla iphone3 kunde jag spela via min ipd-dockstation, men nu med min iphone 4 så fungerar inte det, så då blir det skränig musik från iphonehögtalaren.
  3. just därför skulle jag behöva vinna en Audio Pro, så att jag kan spela upp musiken utan skränigheten.

 • annie skriver:

  1) Sverige
  2) Vi har en bra stereo, men lyssnar nästan alltid på p3, ibland kopplar vi in i-booken (med en riktig sladd, ingen lakritskabel) för att kunna välja musik.
  3) När vi kopplar in ibooken till datorn står den alltid och vinglar livsfarligt på katternas klösbräda eller halvstabilt i bokhyllan för att sladden skall nå. Dessutom kan vi ju inte använda datorn till något annat samtidigt! Med en audio-pro skulle den stackars datorn få lite välbehövlig semester och en ny kompis!

 • Kaisa skriver:

  1) Sverige
  2) På morgonen lyssnar jag på P3, just nu streamar vi från mobilen till vardagsrummet. Resten av dagen lyssnar jag via Spotify, streamar till högtalarna i vardagsrummet. Det tråkiga är att dessa högtalare just nu är vanliga datorhögtalare, så det blir väldigt dåligt ljud!
  3) Skulle vilja ha en liten radio i köket så man kan lyssna på P3 när man äter frukost och slippa ha musik på i hela lägenheten! Och perfekt att man kan lyssna på spotify när man vill ha lite julmusik oxå! Och kunna ha bra, högt ljud hade ju inte varit fel!

 • Linda skriver:

  1. Sverige
  2. I bilen på morgonen/eftermiddagen lyssnar jag på musik på radion och hemma kopplar jag in MP3-spelaren till vår musikanläggning om jag vill lyssna på musik.
  3. Vi är ju låsta till den musikanläggning vi har och det vore minst sagt smidigt att kunna lyssna på musik annat än i vardagsrummet. Visst kan man använda datorn men ljudet är ju inte direkt strålande.

 • JEANETTE skriver:

  1.) Sverige

  2.)Lyssnar endast musik genom datorn(som inte är det bästa ljudet precis)har tyvärr ingen mp3 el. liknande….

  3.) åh, en sån läcker radio skulle verkligen vara fin attribut och komma väl till användning.

 • Rebecca skriver:

  1. Sverige
  2. Jag lyssnar på Spotify via datorn
  3. Min sambo jobbar ofta borta och jag skulle tycka att det var trevligt att ha lite "sällskap" om kvällarna.

 • Sara H skriver:

  1.Sverige
  2. Jag lyssnar på musik på radio, i bilen och i huset, eller på spotify.
  3. I vårt hus har vi valt att inte ha någon TV, men väl en radio, tyvärr så fungerar inte vår nuvarande radio speciellt bra och det vore verkligen en lycka för mig att slippa bruset under min förestående föräldraledighet. All musik har nu en vacker biton av brus sprak sprak.

 • Jessica skriver:

  1) Audio Pro är svenskt företag sedan 1978.
  2) Mitt lyssnande görs mest med Ipoden och Spotify på datorn. Jag jobbar hemifrån och det är bekvämt att lyssna på radio/Spotify via laptopen. Lyssnar även på radio när jag lagar mat i köket och sätter på en jazz-CD då och då på stereon.
  3) Först och främst – designen är ursnygg. Klädd i läder – så läckert. Vi flyttade nyligen till Sverige och märkte att vår digitalradio inte längre fungerar till vår besvikelse. Jag har tittat på lite olika alternativ, men Radio One kommer i topp, både när det gäller design, form och funktionalitet.

 • whynja skriver:

  1: Sverige.

  2: Hemma blir det oftast att jag lyssnar på musik på min lilla radio i köket, som tyvärr är av så dålig kvalitet att den inte "håller" kanalerna, utan kräver att man finjusterar inställningarna en gång var tionde minut eller så. När jag blir för less på det, så kopplar jag min mp3-spelare till radion och lyssnar på den istället.

  3: Jag vill vinna radion för att jag verkligen behöver en ny att ha i köket! Att kunna lyssna på spotify eller någon internetradion genom att koppla den trådlöst till datorn vore rena drömmen!

 • 1. Sverige
  2. Vi har all musik på Spotify eller som mp3 på datorn men lyssnar aldrig då vi sällan är i arbetsrummet. Dessutom måste vi ha dörren dit stängd för att inte lilleman ska käka upp fakturor eller stagediva från skrivbordet. Vi har en gammal Sharp kassettradio "QT50" i köket som hängt med sedan 1986 men den börjar sjunga på sista versen. Och i mitten av 80-talet visste man inte vad mp3 eller cd var så det är radio eller kassetter som gäller där. Har iofs ett gammalt band med Fragglarna men efter 25 år har jag tröttnat på Gobo och Bober och gänget. Vi behöver absolut en uppdatering här…
  3. Lyckan vore ju att kunna lyssna på musik var som helst i huset. Jag måste vinna helt enkelt för att jag och lilleman älskar att dansa och sjunga till musik och för att vi måste se till att han inte får lika kass taktkänsla som sin stackars far. 🙂

  Hela familjen håller tummarna!

 • Karolina G skriver:

  1) Sverige
  2) Jag har ingen radio eller stereo hemma utan lyssnar nästan alltid på Spotify genom min laptop och ibland på gamla cd-skivor i PS3:n via TV-högtalarna.
  3) Mina laptop-högtalare är verkligen inte bra och jag älskar ju Spotify, så om man kunde få en bättre högtalare till detta vore det ju super! Plus att jag saknar att ha en radio i lägenheten, den här vill jag verkligen vinna!

 • Nathalie skriver:

  1. Sverige
  2. Jag lyssnar genom spotify, både på datorn och mobilen.
  3. Vi har precis flyttat till ett hus, och har våran "musikanläggning" i våran gillestuga. Så jag står utan något jag kan koppla in datorn på övervåningen och framför allt i köket.

 • Anneli R skriver:

  Hej.
  1. Sverige
  2. Jag lyssnar på radio eller spotify på jobbet, hemma blir det mest cd eller musik från ipod.
  3. Den här radion var grymt snygg och trådlöst är the shit.
  HOHO //Anneli R

 • gella skriver:

  1. Sverige
  2. Oftast lyssnar vi på CD via DVD-spelare som är kopplad till reciever med surroundsystem. Vill vi däremot lyssna på musik som finns på spotify så kopplar vi datorn till recievern men skulle vilja ha en bättre lösning för att slippa kablar…
  3. I köket skulle det vara suveränt att ha en trådlös apparat som denna -man är ju rätt mycket i köket…

 • isabella skriver:

  Svar:
  1. Kommer i från kära sverige!!

  2. Vi har en mindre musik anläggning som min sambo redan hade när vi flyttade i hop för 9år sedan nu. Den är lite lite väl antik för annat än cd skivor dessvärre. Så därför blir det bara cd här hemma.
  Radion har ingen täckning men cd är alltid bättre en inget alls 🙂

  3. Jag hade haft den framme på tv tvbänken så att min dotter på två år själv kan sätta på musik när hon vill. Vi skulle ha lite rytmisk gympa/dans varje dag i tackt till musiken, ja till och med flera ggr om dagen skulle det bli om vi hade en sådan smidig.

  Så att vinna en sådan skulle vara glädje för både kropp och själl bokstavlgt talat!!!

 • Karin Jönsson skriver:

  AudioPro svensk tillverkare sedan 1978.
  Jag lyssnar mest på vanlig radio samt spelar cd-skivor.
  Känner mig ganska antik,skulle behöva hotta upp mig,får nog hjälp av mina barnbarn att lyssna på denna present.

 • Linda P skriver:

  Sverige.
  Via datorn eller mp3.
  Är i behov av en mobil radio att ta med oss när vi lagar mat, tvättar eller helt enkelt myser i soffan.

 • Mattias H skriver:

  1) Sverige
  2) Jag lyssnar på musik antingen på min iphone i hörlurar, eller på vinyl på stereon i vardagsrummet. Allt som köps för att spelas är numera vinyl, ett format på uppsving. Och då får man nästan alltid koder för att ladda ner skivorna på mp3 också!
  3) Hos oss har vi en radio i sovrummet och en stereo i vardagsrummet med vinylspelare till. Sen har jag ju en massa musik i min iphone men ingenstans att spela den ut i lägenheten. Det hade varit perfekt att ha en mobil liten radio där jag kunde spela musiken från min telefon i köket när man äter frukost eller lagar mat, och kunna flytta in den i äldste sonen (3år) och spela alla klassiska barnlåtar som man kan hitta på spotify! Alla hade blivit nöjda!

 • Therese W skriver:

  1) Sverige

  2) På datorn via itunes – har ingen radio!

  3) Åååååh vad jag skulle behöva en bordsradio!! Har nyss flyttat från 24 kvadrat till 122. Förut kunde jag lyssna på datorn trots att jag var i köket eftersom allt var i ett rum. Nu är det alldeles tyst och tomt i köket och det har blivit så fantastiskt tråkigt att laga mat. En Radio One skulle göra en enorm skillnad för mig!

 • Anne skriver:

  1. Sverige
  2. Antingen Spotify i datorn (oftast) eller så står en helt vanlig radio på i köket.

 • 1. Sverige
  2. Oftast lyssnar jag faktiskt genom radion eller i annat fall genom datorn
  3. Jag gillar att lyssna på radio men den jag har är ärvd efter mormor. Den står fint placerad i köket, men jag tycker allt att en Radio One hade gjort sig lite bättre i mitt kök. Då hade också min gamla radio fått följa med till jobbet och pigga upp med lite musik där (då min gamla har gått sönder).

 • Malin skriver:

  1. Sverige
  2. Oftast genom datorn tyvärr, som står inträngt i ett förråd där ljudet inte är det bästa!
  3. Sliten småbarnsmamma som ägnar dagarna åt att städa och leka med lego, drömmer om härlig, snygg radio för att lyssna på musik, dansa loss och boosta sitt ego!

 • Mrs. b skriver:

  1. Sverige
  2. Det är nästan uteslutande Spotify på datorn i arbetsrummet, så vi inte har någon stereo.
  3. Jag skulle så gärna vilja att musiken nådde ut till vårt kombinerat kök/vardagsrum också. Det vore verkligen perfekt med en smäcker liten bordsradio som trådlöst kunde sprida detta till andra rum.

 • Anonym skriver:

  1) AudioPro kommer från Sverige.
  2) Här hemma hos oss har vi lagt över alla våra CD-skivor till ljudfiler på datorerna och vi lyssnar på musik varje dag och sänder till våra två gamla musikanläggningar via Airfoil och AirPort.

 • Carola skriver:

  1. Sverige
  2 och 3. Vi har ingen vanlig radio eftersom vi inte har fått tummen ur att köpa någon ny sen den förra gick sönder. Därför lyssnar jag på musik via datorn alternativt via mobilen när jag är ute och går. Drömmen är dock att ha en radio så jag kan lyssna på musik och radioprogram även om kvällarna när jag lagt mig eller när jag ligger i badet, utan att behöva ha datorn på under tiden.

 • Inrederskan skriver:

  Något jag tänker ge tips om, och som inte så många nämner, är hur mycket en schyst dörr gör för helheten i hemmet.
  Ett företag som har just schysta dörrar är: http://www.gkdoor.se

 • Britta skriver:

  1) AudioPro kommer från Sverige.
  2) Här hemma hos oss har vi lagt över alla våra CD-skivor till ljudfiler på datorerna och vi lyssnar på musik varje dag och sänder till våra två gamla musikanläggningar via Airfoil och AirPort.
  3) Jag ser framför mig hur jag i sommar sitter på altanen och lyssnar på musik med solen i ansiktet.

 • Vilje skriver:

  1. Audio Pro – är ett svenskt företag.

  2. Vi lyssnar bara på musik via datorn (Spotify) eftersom vi inte har någon stereo. Tyvärr har vi nyligen flyttat arbetsplatsen till sovrummet, så nu tystnar musiken alldeles för tidigt på kvällarna enligt en nattuggla som jag.

  3. Jag vill kunna dansa i köket! Och i duschen, och i vardagsrummet och varför inte en svängom medan man tar på sig skorna i hallen?!

 • AnnCharlotte skriver:

  Sverige
  Jag lyssnar oftast i datorn, på radio eller spotify…
  Vinna vill jag göra,
  för då kan jag höra,
  var jag vill,
  utan att sitta still.

 • Anna skriver:

  1. Sverige!
  2. Jag lyssnar på radio eller spotify varje dag på jobbet. Älskar att lyssna på musik och väljer musik efter mitt humör. Hemma lyssnar jag bara på mp3:or eller spotify via bärbara datorn som står på soffbordet. Blir sällan att jag köper cd förutom när något av favoritbanden släpper nytt.
  3. Den bästa underhållningen behövs i det tråkigaste rummet, tvättstugan. För visst går allt mycket fortare om man kan vråla ikapp med musiken 🙂

 • B-M skriver:

  1. Sverige
  2. Jag lyssnar antingen på radion som står i köket eller på Spotify via datorn. I bilen blir det radio eller cd-skivor
  3. Min radio i köket är urdålig…en billig kopia från ÖB och den tappar hela tiden antingen volym eller frekvensen. Vilket gör att jag till slut stänger av eländet… så denna läckerbit skulle komma väl till pass! =)

 • Anki skriver:

  1. Sverige
  2. Lyssnar jag på musik med min lilla tjej 1 år gammal blir det (vaggvisor och Barnkammarboksvisor) i högtalarsystemet. Ibland åker radion på som oväxling. Schysst loungemusik spelas när vi har folk hemma, också på stereon. Vill jag lyssna på MIN musik, och fly vardagen litegrand, så sätter jag på iPhonen och pluggar i lurarna.
  3. Jag vill gärna vinna eftersom min syrra önskar sig en radio i julklapp. Denna hade varit perfekt att ge bort!

 • Beijan skriver:

  1/ Sverige
  2/ en svart till mitt kök, har svart mosaik där, vore fint:-)

 • Sanna Nilsson skriver:

  Audio Pro är ett svenskt företag.

  Oj, vilken fråga… Jag (vi) lyssnar på musik nästan hela tiden vi är hemma. Jag har turen att dela mitt hem med en man som, liksom jag, äger kopiösa mängder cd-skivor. Musik är ett stort intresse och även om den mesta musiken kommer från cd-skivor så använder vi Spotify och gamla hederliga lp-skivor också. Mmmm… musik!

  Jag behöver en fin radio till köket. Och till sovrummet när jag ligger där och läser. Vilken tur att denna fina är flyttbar.

 • Linda på Åland skriver:

  1. Sverige
  2. Traditionell radio är det jag lyssnar mest på. Sen kan jag inte komma ifrån den underbara känslan av att köpa en ny otummad skiva… Därför snurrar mycket cd-skivor ännu hos oss! Lite spotify och mp3 blir det oxå.
  3. Mycket av min fritid tillbringas i köket. Där har vi just nu en billig urdålig kopia av Audio Tivoli. Fungerar inte över huvudtaget utan samlar bara damm! Skulle jag vinna blir det min alldeles egna julklapp detta år! Jag kommer att få många njutningsfulla timmar framöver =)

 • Louise skriver:

  1. Sverige
  2. Har laddat ner mina cd skivor till datorn så den lyssnar jag på ibland speciellt nu i jultider
  3. Skulle älska att ha en radio då man på helgerna kan ligga i sängen och lyssna på god morgon världen medan man sakta funderar på hur dagen skall fortsätta. På en vardags morgon kan man ta med sig den in i badrummet när man gör sig redo för att gå till jobbet och på kvällen kan man ha den på som sällskap oberoende vart man befinner sig.

 • Anonym skriver:

  1. Sverige
  2. Jag lyssnar ofta på mina skivor i datorn.
  3. Skulle behöva en sådan här så man kan ha ljudet på i datorn och göra andra saker utan att det hörs över skivorna.

 • Sofie D skriver:

  1. Sverige
  2. Jag och min fästman lyssnar mest på spotify genom datorns högtalare.
  3. Vi har länge tyckt att vi borde köpa bättre högtalare till spotify än vad datorn erbjuder. Men då vi nyss flyttat så har kassan ej tillåtit detta. Den snygga designen på Radio One skulle passa perfekt i mitt nya hem och imponera på inflyttningsfesten!

 • Camillasnyahem skriver:

  1. Sverige!

  2. Kopplar in mobilen (som jag har Spotify på) till min Tivoli audio.

  3. Min man skulle bli så oerhört glad, julefriden skulle bli total, stereonörd som han är!

 • Lina skriver:

  Åh, ja något jag vill ha och behöver 🙂

  1) Sverige
  2) Lyssnar mest på Spotify eller mp3 filer i datorn.
  3) Har dock problem i köket där min dator inte får kontakt med nätverket. En Audio Pro kanske vore lösningen?

  God jul Frida.

 • Lena Karlström skriver:

  1. Sverige
  2. Köket är där jag lyssnar på radio/musik och det görs dagligen. När helgmatlagningen står på schemat blir det en CD eller möjligen kopplar jag upp mig mot Spotify.
  3. Jag har en liten stero i köket och har under våra tre år i nya huset velat ha bort högtalarna. Vore underbart att ha denna snygging i köket och äntligen får bort det som länge gnagt.

 • Jessica Thorman skriver:

  1) Sverige
  2) Lyssnar på CD-skivor via en gammal bandspelare/cd-spelare
  3) Vi har kollat på olika alternativ till musikanläggning och en Audio Pro ligger på önskelistan

 • Nickan skriver:

  1: Sverige
  2: En gammal radio går nästan oavbrutet i bakgrunden här hemma i köket, P3 och P4.
  3:Att byta ut den konventionella enkla radion vi har i köket mot denna snygga moderna radio skulle sätta rejäl guldkant och förgylla vårt radiolyssnande. Tänkt att kunna ta det till lite mer modernare höjder med möjlighet att lyssna Spotify. Hoppas det blir det verklighet snart 😉

 • Lotta skriver:

  Vilken vinst!! Finns på min vill-ha lista.

  1)Från Sverige
  2)Lyssnar mest på streamad musik via Spotify, annars diggar jag högt själv i bilen! Då kan man dessutom sjunga så ingen hör hur tondöv jag är. Sist men inte minst, blir det musik via tv;n, min son älskar att dansa till det mesta i musikväg.
  3)Tänk att ha en suverän portabel radio, dessutom med bra ljud. Som sagt, finns på min önskelista, och nu kan jag ju faktiskt vinna en!

  Ha en god jul & gott nytt år!

 • Lisa skriver:

  Hej!

  1. Sverige

  2. Jag lyssnar på radio varje morgon och hela dagen om jag jobbar hemma. På kvällen brukar jag lyssna på spotify på datorn trådlöst kopplat till iPal.

  3. En Radio one skulle vara perfekt att ha på övervåningen i vårt nya hus, både att lyssna på radio på och använda som högtalare för spotify från datorn.

 • getpalmd skriver:

  1) Sverige!
  2) Har ingen CD-spelare så lyssnar från datorn. Mest Spotify och så har jag en collection MP3's på datorn som jag också lyssnar på.
  3) När datorn inte är på är det tyst hemma hos mig! Så en liten radio vore sjukt kul!

 • Anne skriver:

  1. Sverige
  2. Lyssnar från stereon eller i bilen.
  3. Jag saknar en liten radio som jag kan ha i köket och lyssna med ganska tyst nivå så att inte stör andra som sover.

 • Caisa skriver:

  1. Sverige
  2. Jag lyssnar mest på datorn och mobilen på mp3 filer, sen blir det på vanlig radio i bilen!
  3. Perfekt att blinga till tvättstugan med efter renovering, mycket roligare att ta itu med klädvård med musik till 😉

 • Caroline skriver:

  1. Sverige
  2. Lyssnar oftast på Spotify på datorn tyvärr med ej den bästa ljudkvalitén. CD-skivor blir det mest i bilen & Mp3 vid promenader och då man åker kollektivt.
  3. Vore den ultimata julklappen till min sladd-hatande man som dessutom älskar att lyssna på radio. Rimmet skulle kanske lyda enligt följande:
  Lyssna vad du helst vill höra
  utan sladdar i en röra
  liten, snygg med smart funktion
  stylad julklapp som tar ton

 • Silje skriver:

  1: Sverige
  2: Jeg hører mest på radio, så på cd'er eller en mp3 spiller koblet til radioen via en enkel kabel.
  3: Skulle ha hatt denne radioen på kontoret, der har jeg en gammel clas ohlson radio som dessverre har sluttet og fungere, og med denne kan jeg jo høre musikk fra datamaskinen også, perfekt på kontoret!

 • Cathrine skriver:

  1) Sverige
  2) Jag använder antigen min Ipod kopplad via ett provisorium till våra högtalare eller datorn med Spotify kopplad till samma högtaler
  3) För att kunna städa upp i alla sladdar som behövs för musiklyssning härhemma – jag behöver en snyggare lösning helt enkelt.

 • Sverige
  Oftast när jag lyssnar på musik blir det faktiskt framför datorn på Youtube. Men annars så sker det på surroundsystemet i vardagsrummet, ibland cd ibland med I-poden kopplad till systemet.
  Skulle vilja vinna den så jag kan lyssna på musik i köket så det känns roligare att laga mat och diska.

 • L otta skriver:

  1) Sverige
  2) streamat i lurar på jobbet, makens spotyfy-mobil-Pal i köket, venyl i källaren – men på det hela taget alldeles för sällan och för lite musik…
  3) för att snyggt och enkelt få mer musik i livet (igen). vill ju vara en förebild för mina fina barn 🙂

 • Marie skriver:

  1. Sverige
  2. Jag lyssnar på radio i köket vid matlagning och familjemiddagar, i vardagsrummet lyssnar jag mest på CD-skivor.
  3. Jag skulle behöva en Radio One för att ta steget in i den nya teknikvärlden jag inte riktigt hunnit med sedan jag blev mamma. Spotify, vad är det? 🙂

 • Johanna A skriver:

  1) Sverige

  2) Eftersom jag tillbringar mycket tid framför datorn hemma är det också där jag lyssnar på min musik. Det ideala vore att ansluta ett par bärbara högtalare till datorn för en ännu bättre lyssningsupplevelse, men det får jag nog skriva upp på tomtens önskelista i år igen.

  3) Där är den ju! Klockradion jag saknat i över sex år. Senast jag ägde en var under studietiden och det var en gammal trotjänare som hängt med från föräldrahemmet. Idag har jag mycket större krav på vad jag tar in för prylar och inredning i mitt hem och Radio One uppfyller med råge mina önskningar! Kvalitet, utseende, funktion och nytta – jag säger bara ja ja ja!

 • Conny Eriksson skriver:

  1. Sverige
  2. Oftast lyssnar jag på musik genom Spotify med ett par hörlurar, eftersom datorns högtalare är så pass dåliga.
  3. Jag har ju så underbara spellistor som jag gärna hade delat med mig av till vänner och bekanta som kommer på besök.

 • Emma skriver:

  1) Sverige
  2) Spotify genom datorn och gamla cd-skivor som jag lagt in i datorn och webradio.
  3) För att smidigare och på ett lyxigare sätt kunna lyssna mer på radio och äntligen få bättre ljud på det som spelas upp genom datorn. Sen att den är så himla snygg också och skulle passa perfekt på min byrå. Ja, jag skulle bli riktigt glad helt enkelt =)

 • tina skriver:

  1.Sverige
  2.Det blir mer och mer över datorn där den mesta av musiken kommer via Spotify. Ibland också via en billigare dockningsstation där vi har vår ipod på laddning.
  3.Just att den är trådlös är ju perfekt,då kan den följa med dit man befinner sej…..tänker på sommarkvällarna i uterummet när man har folk hemma.En anledning till att vilja vinna är också att den är snygg i sitt formspråk och när form och funktion fungerar bra….då trivs jag=)

 • 1) Sverige
  2) Jag har ALLTID igång radion så fort jag är hemma (och inte hemma), samt spotify genom datorn som jag kopplar till tv:n också, när jag åker bil lyssnar jag på radio! Jag skulle vilja säga alltid förutom när jag sover, fast sover jag själv står radion på då också 😉
  3) Jag skulle vilja vinna en radio one, dels för att den är snygg, men sen behöver en radio-tjej som jag en ordentlig radio att lyssna på som inte brusar!

  Kram

 • mia wärnevall skriver:

  1. Sverige
  2. Men barn i huset får jag nästan aldrig lyssna på min musik eftersom det ska poppas Eric Saade eller tittas på youtube. därför häckar jag i köket med min gamla radio och lyssnar på P3.
  3. Jo för att då skulle jag dels kunna fortsätta lyssna på radion (fast med 100 gånger bättre ljud än min gamla halvtrasiga radio kan åstadkomma) och dels skulle jag kunna få lyssna på MIN musik via Spotify samtidigt som ungarna kan spela sin musik. Och så är det ju så snygg också!

 • Ingrid skriver:

  1. Sverige
  2. Oftast på radio.
  3. Eftersom jag förmodligen är den sista som inte äger något annat än en gammeldags sprakande radio. Den står fint i köket, men en modernare kompis hade ju gärna fått flytta in.

 • EmmaP skriver:

  1. Sverige
  2. Alltsomoftast när det är musik på hemma är det via sambons spotify/dator till högtalarna i vardagsrummet, eller någon radiokanal på squeezeboxen, också det till högtalarna i radion. Om jag själv spelar musik är det oftast på datorn i pysselrummet på datorhögtalarna.
  3. Efter jul blir mitt jobb mindre praktiskt och med dator/kontorssittande. Då skulle det vara sjysst med en snygg radio på kontoret, att man kan spela spotify från mobilen på den är ett stort plus, högtalaren i telefon funkar men är inte så bra.

 • Jeanette skriver:

  Godmorgon i adventskalendern 🙂

  1) Sverige
  2) Trådlösa lurar "is da shit" .. används när det diskas, städas, dammsugs … och tycker att man kommit himlen närmare med alla Spotify playlists som man kan använda … är ju helt fantastiskt att man kan "fara runt" med musiken hursomhelst …
  3) … eller ja nästan iaf … och då kommer vi till punkt 3 … Jag önskar mig musik i badrummet för sonen tyckte sist att det såg illa ut med stora hörlurar därinne … 😀 😀

 • Lina Örner skriver:

  1) Sverige

  2 & 3) På morgnarna lyssnar vi ofta på radio, så även på jobbet och nu när jag är hemma och är mammaledig. Detta fram till att jag hämtar äldsta sonen på dagis. Då blir det ibland mp3-spelare kopplad till radion med lite barnmusik eller ljudsagor. Den får ibland också vara med när vi har middagar då den står vid matplatsen.
  Vi kan även lyssna på mp3-spelaren via tv:n och högtalarsystemet men det är aldrig något vi gör då det är svårt att styra låtvalet då. Därför vore det perfekt att kunna använda en Audio Pro och ääääääntligen få ordentlig användning av Spotify, och inte bara på ett ställe i lägenheten utan även i sovrummet, barnrummet och badrummet. Fantastiskt!!!

 • Sofia skriver:

  1. AudioPro kommer från Sverige 🙂
  2. Jag lyssnar nästan uteslutande på musik från Spotify genom bärbara datorn = kasst ljud, eller genom min Iphone = kasst ljud. Jag lyssnar även på radio genom en skränig radioapparat.
  3. Ja ni förstår ju själva att jag behöver bättre ljud 😉 Min stackars lilla 8 månaders dotter måste ju tro att musik låter så här illa och burkigt när vi dansar omkring i köket..

 • Ylva skriver:

  1 Sverige
  2. jag lyssnar nästan bara på radio och ibland drar vi igång och spelar cd-skivor (det verkar ingen göra nuförtiden…) men då drar vi på och har disco eller gympa med barnen!
  3. Jag jobbar hemifrån i tystnad…. skulle verkligen vilja ha en radio i mitt arbetsrum.

 • Stina Nordström skriver:

  1. Sverige
  2. Jag lyssnar numera i princip endast på musik via Spotify – sååå smidigt! Jag lyssnar via datorn (som är kopplad till vår soundbar till TV:n) eller via min iPhone (som också går att koppla till soundbaren)Radio lyssnar jag också på ibland.
  3. Åh, tänk om jag kunde koppla min iPhone till AudioPro, då skulle jag kunna lyssna på vilken musik jag vill i badet där jag spenderar flera timmar varje vecka den här årstiden – det vore höjden av lyx! En vit Audio Pro = suprsnyggt!

 • Malin L skriver:

  1. Sverige
  2. Mestadels är det Spotify som förser oss med musiken därhemma. Ibland är det radion som står på. 3. Oavsett vilken källa vi använder går ljudet genom en halvknackig, nästan antik micro-stereoanläggning som har sett sina bästa dagar. Det skulle vara underbart att kunna flytta bort den från bokhyllan och ha en snygg och flyttbar Radio One där man behöver den istället!

 • Sofie Börjesson skriver:

  1; Svaret på frågan är Sverige. En perfekt radio för oss, den moderna familjen, hihi!!! Har idag en sony stereo från stenålder där en högtalaren sprängts… Vi älskar musik och vår fem åriga dotter stor passion är just musik. Vi lyssnar på radio men mest på CD-skivor. Vi har precis införskaffat en iPod nano där vi laddar över album och köper ny musik på nätet. Vi är med andra ord på gång att ta ett kliv framåt i dennna trådlösa och skivlösa värld. Vi har tittat på en del högtalar-alternativ och självklart har vi gått genom hela Audio-Pro fantastiska sortiment. Skulle vara en perfekt julklapp till vår musikälskande, ljudkräsna familj. Självklart vill vi ha rent ljud oavsett om vi diskar i köket eller njuter av jazz med vänner.
  3; Radio-one skulle få en central plats i vårt öppna kök där vi alla vistas tillsammans. Jag skulle på en gång byta ut vår skräniga Denver-radio från mataffären mot snygga Radio-one!!! Detta hade gjort att vi skulle kunna lyssna trådlöst och kunna samtala samtidigt, vilket vi inte kan med den lösningen vi har idag…

 • Lit de Parade skriver:

  Vet du inte vad du ska köpa i julklapp?
  http://www.litdeparade.se

 • Linnéa skriver:

  1. Audio Pro kommer från Sverige
  2. Jag lyssnar mest på spotify och svensktoppen på webbradio. Via datorns halvkassa högtalare då…
  3. En trådlös bordsradio vore perfekt för mej, då kan jag ha den där jag vill ovh slipper spela jättehög musik på datorn så det hörs ut till köket 🙂

 • Johanna skriver:

  1: Sverige
  2: Jag lyssnar för det mesta på spotify. Vilken härlig värld som öppnat sig! Till frukost lyssnar familjen på radio eller cd-skivor. Likaså vid matlagning och köksbestyr.
  3: Jag vill byta ut min fula, klumpiga "bergsprängare" (som dessutom är en av barnens)till en liten smidig sak istället!

 • hanna skriver:

  1. Sverige
  2. En skön blandning av Spotify på datorn, kopierade cd-skivor på datorn, mp3 när jag åker tåg och så vanlig radio i köket, när det diskas och lagas mat.
  3. Köket har sin lilla svarta stereo, kontoret två datorer. Men vardagsrummet ekar tomt på musik. Här behövs en sober, cool och nätt radio! En radio som är lätt att flytta, som har bra ljud och som är snygg. En Audio Pro – helt enkelt. En röd.

 • Kari Gundersen skriver:

  1. Sverige

  2. Jeg har på radioen hele dagen. Har en dårlig radio på kjøkkenet og en enda dårligere i vardagsrummet. Av og til hører jeg på CD'er.

  3. Jeg har ikke fulgt med i utviklingen når det gjelder radio, cd'er, spotify etc. Vil gjerne bli oppdatert. Jeg trenger virkelig en ny radio og Audio Pro vil bli et fint smykke i mitt hjem.

 • Caroline skriver:

  1. Sverige
  2. Jag lyssnar på musik på min dator.
  3. Med denna radio kan jag lyssna på musik med bra ljudkvalitet var jag vill. Sen är den ju väldigt stilren och snygg också!

 • Anna T. skriver:

  1. Kommer från Sverige.
  2. Lyssnar oftast på Spotify ur datorns kassa ljud.
  3. Nu när jag måste sitta hemma mycket så får jag stå ut med datorns kassa ljud, så en Radio One skulle verkligen förgylla min tillvaro och att få lyssna på bra ljud gör mig förhoppningsvis snabbare frisk 🙂

 • Helen Fredriksson skriver:

  Hejsan,
  1. Från Sverige
  2.Oftast blir det mest via Spotify, men även en hel del traditionell radio.
  3. Toppen att den är trådlös då kan jag ju lyssna på min favoritlista var jag än befinner mig utan att behöva ha högsta volym!

 • Emelie skriver:

  1. Audio Pro är från Sverige!

  2. Musik är OERHÖRT viktigt för mig. Varje dag ligger jag hemma i soffan och bara lyssnar och tar in musiken. CD i en Stereo (för ljudets skull) är det jag lyssnar på mest då jag vill stödja de band jag tycker om och gillar att ha musiken i fysisk form så att säga. Men om jag är ute och promenerar använder jag mobiltelefonen dit jag fört över min CD-samling. Jag använde CD-freestyle fram till förra våren men till slut gav jag med mig för ny teknik.

  3.Tyvärr har jag som studerande på gymnasiet bara ett tusen kronor i månaden utöver hyran så några nya CD-skivor har det inte blivit på länge vilket är rätt svårt för mig som beroende. Jag har därför övervägt att än en gång ge vika för tekniken och Spotify börjar få in mer och mer av den musik jag tycker om och vill ha. Problemet är då att högtalarna på min dator har lagt av och låter som robotar (haha jag önskar jag kunde låta er höra ljudet) så egentligen borde jag köpa en ny dator men av förklarliga skäl så tar det ett tag innan det kan händer då jag faktiskt hellre äter mat och håller hygienen än köper en ny dator för Spotify´s skull.

 • Madeleine Holm skriver:

  1. Sverige ! TJOHO !

  2. Jag lyssnar på radio varje gång jag är hemma, jag studerar och spenderar därför mycket tid hemma under tentaperidoer och liknande, då åker radion på vid 7 och stängs av vid 20 på kvällen, ibland kan det dock bli uttjatat och då drar jag på ett par låtar på Spotify, men efter det går jag tillbaka till radion och "sällskapet" där.

  3. Jag pluggar ofta i köket och radion vi har nu står i vardagsrummet måste då ha jätte högt ljudför att göra (detta är en stor golvstående dockningsstereo för ipods, dator, osv osv = inte så smidig att flytta) därför hade ett komplement i köket vart perfekt.

  Tack !

 • Ella skriver:

  1. Sverige
  2. Jag lyssnar på webbradio eller spotify. Alla våra cdskivor står numera i källaren och mp3 slutade jag med när spotify till iphonen kom.
  3. Jag har länge saknat att kunna lyssna på radio i badrummet när jag badar. nu måste jag släpa in dator, förlägningssladd och placera allt så att jag inte riskerar att blöta ned det för att få musik när jag badar. Vore perfekt att kunna lyssna på tex nyheterna och vädret medans jag gör mig iordning på morgonen (och samtidigt få en uppdatering på vad klockan är 😉

 • martina skriver:

  1. Sverige
  2. Spotify, CD-skivor (iaf i dotterns rum där hon väljer och vrakar själv, en fyraåring har stark vilja!).
  3. Eftersom vi kan köra från datorn till suroundsystemet skulle jag inte med gott samvete kunna behålla en sådan här vinst för mig själv utan det skulle få bli en ypperlig julklapp till min syster som kör Spotify via datorn, och får ljudkvalitet där efter (hon har inte inte ens externa högtalare)!

 • Charlotte skriver:

  1. Sverige
  2. Jag lyssnar på radio på morgonen när jag äter frukost. Underbar start på dagen!
  3. Vår radio i köket fungerar inte spec bra, varje gång någon rör sig så sprakar det till ordentligt:) dessutom får vi bara in en svensk radiokanal, men tre arabiska! Fast jag kan ju inte arabiska då förstås…

 • Janina S skriver:

  1.Sverige
  2.Lyssnar på musik på spotify i datorn eller på mp3 spelare när jag tränar. Radio lyssnar jag på i köket i en gammal sprakig väckarklocka från barndomen.
  3.Skulle hemskt gärna vilja lyssna på radio i köket när jag står och lagar mat och fixar. Jag är beroende av att ha en ljudkälla som sällskap så en Radio one skulle bli en kär vän.

 • Malin Edfors skriver:

  1. Sverige

  2. Är jag på språng blir det med min Ipod, hänger jag ute i mitt pysselrum blir det med min gamla härliga cd/kassettbandspelare och inne i huset blir det spotify via datorn och tillkopplade högtalare.

  3. En Audio Pro skulle komma väl till pass
  när jag i köket lagar mat i stora lass.
  Har en sambo som läger beslag på vår Mac
  och utan musik bli jag lätt ganska lack.
  Den kan även hänga med när jag i garaget har saker att fixa.
  Då slipper jag därute med sladdar att trixa.

 • Karin skriver:

  1. Sverige

  2. Jag jobbar med musik, så jag både lyssnar och spelar live varje dag. Man skulle kunna tro att jag därför vill ha det tyst när jag är hemma, men på morgonen lyssnar jag alltid på Morgonpasset på min lilla köksradio och på kvällarna blir det CD-skivor och Spotify. Vid matlagning P1 och P2!

  3. Jag har fått jobb 25 mil "hemifrån" och sitter plötsligt med två bostäder eftersom jag inte kan med att flytta permanent. Det blir mycket resande och lite pengar över varje månad, även om det är självvalt. Den nya lyan är jättemysig, men min enda ljudkälla är kass! Ett par gamla datorhögtalare som distar för minsta lilla. En ny, fin radio skulle vara lösningen på problemet och dessutom skulle jag äntligen få användning för den fina bluetoothfunktionen på datorn!

 • Maria skriver:

  1. Sverige, de startade 1978
  2. Ipod+högtalare, eller min mormors finfina radio med träfanér från 60-talet. Jättesnygg, tyvärr får man inte in kanaler som ligger högre än 100 på bandet, det fanns liksom inte då.
  3. Det är min mans I-pod. Jag skulle uppskatta att låta mitt eget musiklyssnande ta ett steg in i detta millennie… Dessutom är den ruskigt snygg, och hemma dyker inga teknikprylar upp som inte har utseendet för sig… Oftast form före funktion, här får man båda!

 • Frida skriver:

  1. Sverige
  2. Jag lyssnar mest på Spotify via min datorn. Radion i vardagsrummet står på ibland.
  3. Jag vill kunna lyssna på musik i kök OCH tvättstuga. Perfekt att ha radio/Spotify på i bakgrunden på ställen där jag spenderar mycket tid. Hela grejen med radion är ju också att man ska kunna ta den med sig till olika rum, antar jag… 🙂

 • Lotta skriver:

  1. Sverige

  2. Jag lyssnar mest via iphonen, eller med hörlurar till min ipad. Cd skivorna står mest i ett skåp, ganska orörda numera…

  3. Skulle passa perfekt i husets hjärta -köket! Eftersom jag jobbar hemifrån skulle den användas flitigt. Älskar att lyssna på radio på mornarna och under dagen när jag arbetar. Mycket ljudböcker lyssnar jag till också. När barnen kommer hem efter dagis blir det mer musik och dom dansar ofta loss i köket.

 • Therese N skriver:

  Wow, vilken snygg radio!!!!
  Har länge varit sugen på en PAL, men den här var ju ännu snyggare och dessutom svensk! Jag fullkomligt älskar trådlösa teknikprodukter, idag måste det vara min tur att vinna!

  1. Ja, som sagt, från Sverige.

  2. i köket står alltid radion på från morgon till en bit in på eftermiddagen (jag är hemma och föräldraledig) I vardagsrummet har vi en högtalare med docka där jag kan ställa ned Ipoden och lyssna på musik och ljudböcker. Ipoden är fylld med alla våra CD skivor plus lite till. Det var mycket slit och tog ett par månader men är guld värt då vi har all vår musik lättillgänglig på samma ställe.

  3. Sedan vi flyttade till radhus har jag dock saknat radio och musik på övervåningen. Radio one skulle passa perfekt på mitt sängbord och fylla alla funktioner jag behöver med radiokanaler, väckarklocka med snooze (mycket viktigt) och möjlighet att koppla in Ipoden och spela min egen musik eller direkt från datorn. Att ljudet är grymt gör ju inte saken sämre. Håller tummarna 🙂

 • AnnCatrin Walfridsson skriver:

  1.Sverige
  2.Ipod på gymmet och i bussen. Hemma så blir det spotify via datorn mestadels.
  3. Att kan ha musik där man är skulle vara fabtastiskt skönt. I trädgården, i källaren,i köket eller bra musik i sovrummetvore jättemysigt.

 • Emilie skriver:

  1.Sverige
  2. Spotify på datorn.
  3. För att jag precis flyttat ihop med en person som är van att ha radion på hela tiden, men åh ack så ful den är…

 • Roger Hugosson skriver:

  1. Sverige
  2. I löparspåret ipod,i bilen ipod, hemma spotify och cd skivor.
  3. Vi saknar en bra radio i köket.
  Drömma om en Audio Pro det gör jag nu!

 • Ida Axelsson skriver:

  1. Audio Pro är en svensk tillverkare som startades 1978.

  2. Oftast blir det att jag lyssnar när jag sitter vid datan via youtube. Annars har radion i min telefon, men som inte är så vidare bra sändning överallt.

  3. Behöver starkt en, älskar musik och då min kära katt också älskar musik och diverse sladdar, som nu bet av sladden till min mp3 och inte har haft möjlighet att köpa en ny.
  Önskelistan, uppfyll min önskan.

 • Sophia skriver:

  1. Sverige
  2. Hemma är det nästan oavkortat Spotify på datorn som går varm och så också på jobbet. I bilen åker däremot gamla cd-samlingen fram.
  3. Liten och portabel – och supersnygg, den skulle passa perfekt hemma hos oss. Äntligen skulle vi kunna ta bort den där fula datorn och köra Spotify trådlöst istället.

  Håller tummar och tår stenhårt, den här måste jag bara vinna!

 • Frida skriver:

  1. Sverige
  2. Jag lyssnar på Spotify i datorn, web radio i datorn eller via tv:n då vi har en liten Xtreamer där man kan lyssna på musik via internet. Annars är det i Iphonen när jag tränar.

  3.Jag saknar en bra radio att ha på jobbet! Får inte lyssna på web radio och vill ha en snygg här på kontoret!

 • Ulrika skriver:

  1. Företaget är från Sverige!

  2. En salig blandning av moderna Spotify, gammal hederlig radio och CD-skivor i CD-spelaren!!!

  3. Åhh, just precis denna lilla trevliga manick står överst på min önskelista till tomten i år! Kanske att tomten kan höra min önskan… Hoppas på turen!

 • Ifrith skriver:

  1. Sverige
  2. I bilradion blir det nästan alltid P1. Hemma bli det nuförtiden mest Spotify, antingen via min laptop och hörlurar eller via vår stationära dator + vårt ljudsystem när det är fest och/eller vi vill ha mer "ös".
  3. Som sagt blir det mest spotify och ev. lyssna på podradio via nätet. Jag fattar inte varför jag inte har en RIKTIG radio i köket… Jag saknar att sätta på radion på morgon när jag käkar frukost. Att vinna e Audio pro skulle vara en ultimat lösning!

 • Maria skriver:

  1. Sverige
  2. Spotify och mp3
  3.Råkade knäcka antennen på min förra fina radio, så nu hade jag verkligen behövt en ny fin baby. Drömmen hade ju klart varit att slippa ha en antenn, därför är Radio One perfekt! Och snygg är den också!

 • Jonas skriver:

  1. Audio Pro kommer från Sverige
  2. Jag lyssnar på musik via min dator i vardagsrummt som jag har kopplat till ett 2.1-system.
  3. Jag har ingen radio i dagsläget och jag har ej heller möjlighet att få med mig musiken in i köket. Det skulle vara grymt att kunna lyssna till mina favoritkanaler i köket och blanda den musiken med lite inspirerande musik till matlagningen från Spotify via min iPhone.

 • johan andrén skriver:

  1. sverige
  2. mestadels spotify men har möjlighet att spela trådlöst till hemmabion som tråkigt nog står i samma rum som datorn & inte blir ofta använt. däremot skulle jag behöva lite musik i köket som står tyst när musiken dönar på i vardagsrummet.
  3. som sagt jag skulle behöva musik i flera rum som alla andra, det här låter som en mycket billigare / smidigare lösning än exempelvis sonos.

 • Li skriver:

  1) Sverige
  2) Jag lyssnar på musik genom min datorn när jag använder spotify, via mobil när det är mp3-filer och mer sällan med mp3-spelare. Jag lyssnar på musik dagligen eftersom jag har det på när jag pluggar.
  3) Det skulle vara väldigt bra att ha en bordsradio eftersom jag sällan lyssnar på radio och att det vore bra för mig att inte ha på datorn när jag pluggar så det är ett stort plus!

 • Åsa skriver:

  1.Sverige
  2.Spotify på datorn eller mina favoritskivor på stereon.
  3.Det skulle vara så roligt att ha ny teknik hemma! Allt jag har är gammalt.

 • Sara skriver:

  1. Sverige
  2. Jag lyssnar ALLTID på musik hemma. Det första jag gör när jag kommer hem är att sätta på köksradion. Är jag nere i mitt rum blir det spotify på datorn. CD-skivor i bilen, nästan aldrig hemma.
  3. Jag älskar att lyssna på radio eftersom man kan ställa in olika kanaler beroende på humör. Tyvärr har jag ingen radio i mitt rum och köksradions ljud når inte ner till mig utan att göra resten av familjen döv (såklart, haha) så därför skulle jag gärna ha en egen. Som dessutom är galet snygg och smart med det trådlösa!

 • 1) Audio Pro är en svensk tillverkare som startade 1978
  2) Jag lyssnar på Spotify genom datorn men det bli även en hel del barnmusik genom den vanliga cd-spelaren i dotterns rum.
  3) Dottern har riktigt svårt att komma till ro om kvällarna. Hon är 7 månader och vi brukar spela en cd-skiva med vaggsånger i hennes rum men den tar slut så snabbt. Med denna skulle vi kunna sköta musiken från vardagsrummet där vi sitter och spela ännu flera vaggsånger och stänga av musiken när vi hört att hon somnat utan att tassa in på hennes rum och väcka henne igen.

 • Jenny skriver:

  1). Audio Pro kommer från det fina landet Sverige

  2). Ibland blir det en cd i vår musikanläggning, men oftast lyssnar jag på spotify genom datorn, med en kabel till vår musikanläggning, men skulle vilja lyssna mer på radio. Tyvärr är det så bökigt att göra det, att det aldrig blir av. Har faktiskt önskat mig en radio i julklapp och förhoppningsvis så slår min önskan in här.

  3).Kära tomten! I år önskar jag mig en radio från Audio Pro så att jag kan lyssna på radio dagarna i ända när jag söker jobb och går hemma. Om du kikar in på trendenser.se så finner du en tävling där…och hur min julklapp ser ut! Tack! p.s. har varit jättesnäll i år och ätit många pepparkakor d.s.

 • Mini skriver:

  Hej!
  1. Sverige
  2. Jag lyssnar på spotify i datorn eller radio i mobilen (iphone4) eftersom jag inte har någon schyst radio i köket där jag oftast håller till.
  3. Som sagt jag har inget vettig i köket och när vi fått färdigt kontoret blir det bort med dator i köket, dessutom har jag suktat efter en sån där liten goding i vitt lääänge.

  Mvh
  Mini

 • Catrin skriver:

  1. Audi Pro kommer från Sverige.
  2. Oftast blir det musik via CD på stereon, men har börjat upptäcka Spotify via datorn.
  3. Då stereon är till åren kommen och jag upptäckt Spotify men datorn inte kan ge musiken rättvisa skulle det vara perfekt med en radio som kan kopplas till datorn för att lyssna på härlig musik.

 • Rebecca skriver:

  1. Sverige
  2. Streamar oftast Spotify från vår dator till vår stereo.
  3. Den är så snygg så jag skulle verkligen vilja ha en i min ägo.

 • Fru Mars skriver:

  1. Sverige

  2. Jag lyssnar jämt på musik när jag är hemma själv. Jag använder datorn som jag antingen kopplar till TV'n och tittar på Vimeo eller Youtube mm. Eller så lyssnar jag på Spotify helst via surroundsystemet för att få bra ljud, men vid surfning får jag nöja mig med datorns taskiga högtalare. Jag lyssnar även med MP3-spelare på väg till och från jobb.

  3. Jag skulle så behöva en Radio One för att jag lättare skulle kunna njuta av musiken var jag än befinner mig! När jag surfar runt bland mina inspirationsbloggar, bland kastrullerna i köket, solandes på balkongen, badandes i badkaret, när jag myser med älsklingen i sängen, i husvagnen på semestern och även i bilen på väg till och från olika destinationer, sittande runt öppen eld med goda vänner efter en lång dag i naturen. Med andra ord – var jag än befann mig skulle Radio One vara med mig!

 • Linda Gelin skriver:

  1. Sverige

  2. Jag lyssnar mest på musik på radion i bilen när jag är påväg till jobbet.
  3. Skulle vilja ha en Radio One för att jag saknar radioprogrammen och -pratarna när jag är hemma.

 • Carolina skriver:

  1. Sverige
  2. Hur jag lyssnar på musik, ja jag skäms nästan är hopplöst efter. Lyssnar på hederliga gamla CD-skivor på vår stereo som är ca 8 år gammal. Har lyssnat via datorn någon gång när jag använt Spotify. Men det är så dåligt ljud via datorn. Våra barn älskar att dansa så jag hoppas ni låter oss vinna denna radio så att vi kan ta ett steg in i 2000-talet, och lyssna på mycket mycket mer musik.

 • Amandalyn skriver:

  1. Sverige

  2. Jag brukar lyssna på musik från datorn. Bruka ha igång någon radiostation.

  3. Jag skulle vilja vinna radion för att jag är så trött att lyssna på från datorn, dåligt ljud och så himla tråkigt.

 • Åsa Wikström skriver:

  Sverige

  Jag är en sucker för ljudböcker, lyssnar då alltid i min mp3-spelare. Ibland kopplar jag in den på småhögtalare tex när jag badar.

 • Eva skriver:

  1) Audio Pro är svenskt.
  2) Numera mest MP3 eller Spotify via datorn, men visst knäpper jag på radions P2 också.
  3) Jag skulle vilja snygga upp mitt arbetsrum med en Radio One!

 • Birgitta skriver:

  1. Sverige

  2. Jag lyssnar mest på radio i bilen och hemma lyssnar jag ibland via datorn eftersom jag inte har något annat att lyssna med.

  3. Jag skulle behöva en Radio One eftersom jag har gett min egen till dottern när hennes gick sönder så att hon kan lyssna på sagor och musik i sitt rum.

 • Malin Gustafsson skriver:

  1. Sverige.
  2. Jag lyssnar oftast på musik via Spotiy på datorn eller genom iPoden. Hela CD-samlingen ligger på iPoden vilket är brutalsmidigt, men för den riktiga feelingens skull sätter jag mig ibland och spisar plattor for real. Alla dessa alternativ lyssnas via surroundsystemet.
  3. Radio One skulle vara dunderguld att ha på vår nya fina balkong till våren och sommaren, likaså vid picknicken. Kanon att ta med på resan. Oavsett tillfälle skulle den stå stolt och se snygg ut!

 • Helene Flink skriver:

  1. Sverige
  2. Jag lyssnar på mycket musik från spotify – oftast för att göra vardagssysslorna lite roligare. Musik är även ett måste när jag tränar, genom mina gamla hedliga mp3-spalare!
  3. Jag har ingen radio idag och missar ofta ny musik på grund av det – på spotify blir det mest att man kör mina egna listor. Via en radio skulle mina musikvidgar vyas mycket mer! 🙂

 • linnea dalstrand skriver:

  1. Sverige

  2. Oftast genom datorn som är ihopkopplad med TV:n och sedan är ju stereon inkopplad i TV:n så att ett riktigt bra ljud. Tur man har en tecknisk pojkvän haha.

  3: Mitt problem är nog lite att det är väldigt bra ljudisolerat i vårt hem har jag märkt och lyssnar jag på musik så måste jag ha ganska högt för att till exempel kunna vara i köket och njuta av musiken. Så därför skulle jag behöva en sådan radio för att ha i köket, eller kunna flytta runt till det rummet jag känner för att vara i.. kanske när man badar nere i källaren.

 • Victoria skriver:

  1. Sverige
  2. I köket: radio, radio, radio. Helst public service-radio ackompanjerat av favoritljuden kaffebryggare och diskmaskin. Resten av huset: inget, datorn med spotify/iTunes ibland men det är riktigt dåligt ljud i datorns inbyggda högtalare.
  3. Jag vill kunna lyssna på streamad musik med bra ljud, och en snygg Radio One skulle passa perfekt i mitt svartvitgråbruna vardagsrum!

 • Maria Larsson skriver:

  1. Sverige
  2. Oftast blir det lite musik från en gammal stereo men när jag sätter på något så dröjer det inte länge förrän barnen vill lyssna på sina cd-skivor……
  3. Jag behöver verkligen följa med i tekniken, både för min egen skull som för mina barns!
  Med en Radio One skulle jag verkligen ta tag i musik -och teknikfrågan som tyvärr inte har prioriterats i vårat hem. Jag vill inte vara mamman som inte har koll.

 • ANNIKA skriver:

  1 Sverige
  2.lyssnar på vad barnen lyssnar på för tillfället på dator eller TV.Jag har inte en chans att välja själv med 3 ungdomar i huset.
  3.Har ingen egen fungerande radio, cd eller liknande där JAG själv kan lyssna på MIN musik.
  I NEED MUSIC….
  snygg design dessutom som passar in överallt.

 • Emma W skriver:

  1. Sverige
  2. Jag lyssnar alltid på musik via datorn, spotify.
  3. Anledningen till att jag behöver vinna är att det skulle göra att min sambo slutar tjata om att vi ska bygga in högtalare och musikanläggning i köket i vårt nybyggda hus. Jag tycker det är onödigt! Med detta snygga och praktiska pris, skulle vi båda få vår vilja fram =)

 • Anette Johansson skriver:

  1. Sverige
  2. Jag lyssnar mest på musik via radio och datorn. Lyssnar inte så mycket på cd-skivor utan det blir nästan alltid radio tillsammans med mp3-filer på datorn.
  3. Min radio har volymratten hakat upp sig och fungerar endast om den har en penna som trycker upp knappen. Så alltid när jag har på radion hemma får jag ställa in volymen genom att placera pennan rätt! Behöver jag säga att jag skulle gärna vilja ha en ny fin radio som fungerar 🙂 ?

 • Johan Kitti skriver:

  1. Sverige
  2. Endart spotify via datorn.
  3. Då skulle jag inte behöva övertala min sambo att köpa en Ipod så att vi kan lyssna på spotify i alla rummen i huset. Den är dessutom ruskigt snygg!!!

 • Anna skriver:

  1.Sverige
  2. Jag lyssnar på macminin, dvs MacMyHome, jag styr musiken via iphone, och har lagt in både dvdskivor och mp3.
  3. Perfekt till barnens rum! Då kan de själva välja…

 • Alex skriver:

  1. Audio Pro är ett svenskt företag.

  2. Jag lyssnar oftast på musik via datorn eller min Ipod, av den enkla orsaken att jag inte har nåt annat sätt att spela musik. Musiken är oftast i mp3-format eller på skiva.

  3. Jag skulle vilja ha en, därför att det skulle göra livet bra mycket enklare för mig. Jag skulle inte behöva starta datorn eller ha hörlurarna i öronen för att lyssna på musik, jag skulle bara sätta igång min Radio One (alternativt koppla in Ipoden via line in-kabel) och dansa på!

 • Kristina skriver:

  1. Sverige
  2. Idag går den lilla bärbara datorn hela dagarna eller mestadels kvällarna rättare sagt och där körs musik via Spotify.
  3. Jag behöver vinna en Radio One för att få makten över musiken igen! Datorn har tonåringarna lagt beslag på och jag vill ha en alldeles egen musikmaskin där jag kan köra min egna listor! Jihooo! och dessutom i en apparat med snygg design och passar in överallt i mitt hem!

 • Barbro Larsson skriver:

  1. Sverige
  2. Dygnet runt i alla väder till vardag eller i festkläder. I varje rum i vårt hus ljuder musik från olika medier – ingen unik. Bäst tycker jag om Elvis från en CD-skiva – han lyckas ju alla generationsgränser riva!
  3. Hoppas den funkar i badrummet så jag kan ta in den där när jag fixar ett hemma-spa i lugn och ro.

 • Fanny skriver:

  1. Sverige
  2. Jag brinner för musik och spelar även själv. Sen jag flyttade hemifrån har jag ingenstans förutom datorn att spela musik från. Det jobbiga med det är att min laptop har riktigt dålig ljudkvalitet, så jag skulle verkligen vilja vinna en Radio One 🙂

 • Frida Persson skriver:

  1. Sverige
  2. För det mesta blir det via datorn, antingen spotify eller min gamla CD-samling som är inlagd och omgjord till mp3 format
  3. Jag behöver en Radio One för att kunna koppla av och bara njuta av musiken utan att ha datorns brummande i bakgrunden, ständig uppkoppling, msn-plingande, inramlande mail och alla annat. Bara jag och musiken, underbart!

 • SaraSelma skriver:

  1. Sverige
  2. Mossiga jag lyssnar på cd i DVD:n eller på radio i bilen. Måste skärpa mig lite….
  3. …så om jag vann skulle jag kunna uppdatera lyssnandet och min elektroniska tappad-bakom-en-vagnhet och fixa in något moodääärnare system att lyssna på. Fast bara att HA EN lyssningsbar radio i köket skulle ju vara en uppgradering 😉
  Önskar, önskar! God jul!

 • Elin skriver:

  1. Sverige
  2. Det blir spotify blandat med radio och mp3 på datorn. I köket blir det radio när vår lilla sändare vill fungera vill säga.
  3. En Radio One skulle göra vårt kök mer levande och ge oss sköna toner. Å med sköna toner i våra öron skulle inspiration ges till godare mat till våra magar. Å till mer dans!

 • Evalotta skriver:

  1. Sverige

  2. Jag lyssnar mest på musik via datorn (itunes, spotify) och på MP3-filer. Ibland lyssnar jag via mobil eller ipod.

  3. Jag behöver dansa och till det behövs hög musik! Jag har ingen högtalare och datorn släpper inte ifrån sig nog med volym.

 • Sussi skriver:

  1. Sverige
  2. Vanlig radio i köket samt via datorn!
  3. Trådlös musik vore nåt för mej, är ju en musikälskande tjej, "sladdbon" är ett dilemma, vill därför ha en Radion One hemma!

 • Hanna Tschemernjack skriver:

  1. Sverige
  2. Via datorn
  3. Skulle vara så skönt att slippa vrida på högsta volym i datarumet, utan istället kunna ha denna lilla snygging i köket

 • Cecilia skriver:

  1. Sverige
  2. Spotify via tv & surroundsystem
  3. Min sambo har ställt upp på mig till 100%. I en mycket svår tid har han funnits där jämt. Kvalitét och bra ljud är viktigt för han. Därför vore den perfekta julklappen Audio Pro från Radio One

 • Kajsa skriver:

  1. Sverige
  2. Just nu datorn, annars radion
  3. Därför att min tidigare vita fina tappades i golvet och den höll tyvärr inte, jag tror jag grät i tre dagar i sträck och vill så gärna ha en ny.

 • Sofie skriver:

  1. Audio Pro är en svensk tillverkare som startade 1978
  2. Spotify via tv & surround. Radio lyssnar jag på en gammal "knarr" i köket. Tar fram mina gamla CD-skivor ibland och röjer loss:)
  3. "Knarren" i köket skulle må bra av att få gå i pension…

 • Lina johansson skriver:

  1. Sverige!
  2. Jag lyssnar oftast på musik via datorn när mitt Spotify funkar som det ska!
  3. Jag och min sambo jobbar olika tider på dygnen vilket resulterar i att det är supertyst på morgonen när jag vaknar. Jag behöver sällskap när jag äter frukost på morgonen så varför inte en Radio One jämte mig när jag sitter och dricker mitt kaffe! "Han" är nästan lika fint som min sambo 🙂

 • Hanna skriver:

  1. Sverige
  2. Jag lyssnar på Spotify via min lilla bärbara dator, eller i min iphone på spårvagnen.
  3. Det är inte så bra ljud i min dator så det vore skönt att få lyssna på min musik i en liten anläggning med bra ljud!

 • Ann-Christin skriver:

  1) Audio Pro är ett svenskt företag

  2) Jag gillar att lyssna på musik i köket när jag lagar mat och diskar, men min lilla radio jag har där inne har dålig mottagning och jag får ofta gå fram till den och försöka ställa in antennen eller skruva lite på programväljarknappen.
  Jag lyssnar ofta på musik i datorn men de inbyggda högtalarna i datorn har lite burkigt och dåligt ljud och räcker bara till att lyssna på om man sitter vid datorn. Någon stereoanläggning har jag inte för den har fått flytta in i dotterns rum.
  När jag är ute och går brukar jag lyssna på musik i mobilen med lurar.
  Jag lyssnar oftast på mp3-filer eller radio.

  3) Jag skulle tycka det var fantastiskt att kunna föra över musik från min dator och mobil till Radio One -som för övrigt är så grymt snygg att den skulle få en hedersplats i köket! Den skulle dessutom få följa med in till sovrummet och funka som väckarklocka eftersom jag inte har något annat att vakna till nu förutom larmet i mobilen.
  Om jag vinner skulle jag också lyssna en hel del på mp3-ljudböcker i min Radio One på kvällarna.

 • Anneli Dahlöf skriver:

  1. Sverige
  2. Spotify, mp3 min man spelar av sina gamla vinyler och kör via spellistor.
  3. Min man måste ha musik i köket medans han lagar mat och diskar – vi köpte en Radio One kopia som brann upp! Nu släpar han in en bergsprängare till allas förtret. Om jag fortsättningsvis vill ha avlastning i köket så är en Radio One en förutsättning annars får jag diska själv (den kanske även funkar vid strykbrädan:)

 • Ida skriver:

  1) Sverige!

  2) Jag är lite i smyg ett teknikfreak, som har både iPod, iPhone och en MacBook. För två år sedan kom pappa hem med en sladd som man kopplar mellan dator/iPod med min gamla stereo jag har så man får lite bättre ljud. Min bästa present någonsin. Jag samlar även på CD-skivor och vinyler och höll mitt nyårslöfte genom att ha 200 CD-skivor detta år! Tycker även om att lyssna på musik i bilen och tycker iPod är världens bästa uppfinning och har förbrukat tre stycken. Svaret på frågan (hehe) blir en blandning utav gammalt och nytt!

  3) Jag fyller 20 år på måndag och har fått upp ögonen för heminredning helt plötsligt och kände mig mycket mogen i år när jag önskade mig Mateus tallrikar i födelsedagspresent. Och skulle därför vilja ha denna fina radio i mitt kommande hem i köket (eller i badrummet för det förstår jag verkligen inte varför man inte har!) För den är ju så himla fin och mitt hjärta slår för sån här snygg teknik. Vore även en himla fin födelsedagspresent

 • Eva skriver:

  1) Företaget är från Sverige & 1 år yngre än mig 🙂

  2) Eftersom sambon lagt beslag på vår gamla stereo & använder som alarm på morgon så lyssnar jag på musik via datorn. Min lille son och jag rockar loss till spotify varje dag 😀 En Radio One skulle pryda sin plats i vardagsrummet, såväl utseende- som ljudmässigt. Älskar att det är trådlöst så jag även kan använda den i köket!

 • Annika skriver:

  1) Sverige

  2) Radion står igång varje morgon så jag vaknar, sen på kvällen har jag ofta Spotify igång på datorn.

  3) Jag behöver verkligen en bra klockradio, men har inte mycket plats att ställa den på i sovrummet, så en såhär liten vore perfekt. Ljudkvaliteten är också ett måste, inget skapar en så bra morgon som lugn jazz från en bra spellista utan brus!

 • Lotte skriver:

  1. Sverige
  2. Mestadels via radio men just nu har förstärkaren dött, då blir det via datorn och sovrummet en gamling: radio,kassett och Cd. På sommaren i stugan blir det mycket via mobilen.
  3. Ja, ni ser ju vilken dålig maskinpark jag har just nu. Är en entusiastisk radiolyssnare en Radio One skulle göra mig glad.

 • marika skriver:

  1. Sverige.
  2. Jag lyssnar på spotify genom min dator.
  3. jag skulle vilja vinna en då min enda chans till att lyssna på musik är från datorn och min karl tar ofta med den till jobbet så det blir inte så ofta att lyssa, jag älskar att lyssna på musik och svänga lite på mamma rumpan.

 • Maria skriver:

  1. Sverige
  2. Hemma är det mest barnens musik som snurrar, både via CD och mp3-filer via någon "grej" maken skaffat. JAG SJÄLV lyssnar på musik när jag springer, via mp3-spelare eller mobiltelefonen.
  3. Jag skulle vilja ha en SNYGG spelare i köket. Där vill jag inte ha några av makens påhitt.

  /Maria

 • 1. Sverige
  2. På jobbet Spotify med hörlurar på, i bilen radio och hemma alltför lite ….

  3.
  Snygga Radio One i vinst, vilken grej
  Skulle ju passa fint i hemmet hos en musiktörstande tjej
  Radioapparater jag haft av många slag
  Fast åh en så här snygg skulle ju verkligen göra min dag
  Med detta rim hoppas jag ro hem
  Den fina vinsten till Torslanda tjugosju minus fem

 • Elena skriver:

  1. Sverige
  2. Vi lyssnar radio nästan hela dagen. Skönt att ha musiken när man diskar, jobbar, har lunch, osv. På kvällen är det tyst, eftersom vi tröttnar. Men jag lyssnar min musik-samling i datorn ibland. Med hörlurar, förstås.
  3. Den är jätte snygg, skulle nog passa in våra köket istället fula billiga stereon from Willys.

 • Tiina skriver:

  1.Audio Pro är en svensk tillverkare.

  2. För det mesta lyssnar jag på radio, men även på gamla hederliga cd:n. Vår spelare är en evighets gammal Cd/radio jag ärvt av min lillebror.

  2. Jag vill verkligen vinna denna för då kan vi lyssna på alla finska barn och julsånger från spotify, som man annars inte har en möjlighet att hitta i Sverige (på cd). Genom de finska barn-sångerna hoppas jag kunna stärka min dotters språkutveckling. Nu kan vi bara lyssna på övervåningen då vi har vår dator där, men det skulle vara så roligt att även kunna spela nere, i köket och vardagsrummet där vi är mest.

 • Tine skriver:

  1. Sverige
  2. Hører nyheder og musik i radioen hver morgen på badeværelset fra en lille DAB-radio, og også ofte i køkkenet
  3. Jeg ville rigtig gerne have en radio i køkkenet, så jeg ikke skal bringe den fra badeværelset med rundt i huset (køkken og bag ligger på hver sin etage)

 • Hanna skriver:

  1. Sverige
  2. Jag använder mest dator eller iphone då jag inte har någon ordentlig ljudanleggning hemma. Spotify och webbradio går varma, medans CD-skivorna står gømda i ett skåp.
  3. Jag bor i en liten lägenhet där det inte får plats før en stor ljudanläggning och massa trassel av sladdar och jag har därfør bara en gammal dator att lyssna på. Går av den anledningen oftas omkring med iphone även hemma, vilket inte ger det bästa ljuded och det är ju också väldigt associalt. En Radio one skulle vara den ultimata løsningen till det problemet. En vit Radio One skulle smälta in finfint i den øvriga inredningen och att den är trådløs gør ju bara saken ännu bättre!

 • Rebecca Nyström skriver:

  1. Audio Pro kommer från Sverige.
  2. Det är mycket CD-skivor som spelas varvat med radio. Jag är en musik älskare och kan inte släppa känslan av att köpa en skiva.
  3. Snälla ta mig in i 2011 med en läcker Radio.

 • Eva skriver:

  1. Sverige
  2. Jag lyssnar mest på min samlig av låtar via datorn. Kör allt på random och får på köpet en salig blandning av rock, ballader och techno.
  3. Den skulle få stå på mitt arbetsbord eftersom den är så liten att den får plats, och dessutom matchar den mitt material, lädret 😉

 • Ylva skriver:

  1. Sverige
  2. Lyssnar oftast via datorn.
  3. Skulle vilja ha en snygg radio i köket och Radio One är ju perfekt och dessutom fyller jag år idag:-)

 • Malin skriver:

  1. Sverige
  2. Hemma använder vi Airfoil och streamar musik från spotify på imac till högtalarna. Jag lyssnar alltid på musik, hemma går den för fullt, på gymmet likaså och på våra innebandymatcher strömmar peppande musik ut från högtalarna så alla kan höra i hallen.
  3. Musiken finns på nedervåningen, uppe har vi ingenting, det skulle jag gärna vilja ändra på!

 • ullah skriver:

  1 sverige
  2 jag lyssnar på vanlig radio
  3 ska flytta och vill ha något snyggare och modernare som inte tar så stor plats och dessutom säkert har bättre ljud än min gamla

 • Susanne skriver:

  1) Sverige
  2) Jag lyssnar på musik på alla möjliga sätt, med olika "ljudbärare" beroende på var jag befinner mig och vad jag gör!
  Om hela familjen ska lyssna (och dansa!)tillsammans, eller vi har fest, kopplar vi ofta datorn (och spotify) till förstärkare och högtalare. Vill vi lyssna solo kan det bli dator med hörlurar, iphone eller ipod med dito. Även under färd används en iphone eller en ipod. Men radio – herregud! det har vi ingen! Vi behöver en radio i vårt hem, en modern uppdaterad radio med snyggaste designen och bästa teknologin!

 • Marianne Eriksson skriver:

  1. Sverige
  2. Det blir oftast stereon som går på hög volym för att man ska höra var man än befinner sig i huset.
  3. Det skulle vara trevligt få ge den snygga radion till min dotter som har ett bättre musiköra än sina föräldrar. Hon skulle verkligen uppskatta den och hon har nyligen flyttat hemifrån till en liten etta, så hon behöver allt nu.

 • 1. Sverige.
  2. Jag lyssnar på musik jämt. Musiken står alltid på hos mig (förutom när jag tittar på något tv-program eller sover). Annars alltid. När jag dammsuger drar jag på mig mina trådlösa hörlurar och städar som där inte finns en morgondag, men stor inlevelse i musiken. Jag lyssnar via min dator som är kopplad till surroundsystemet och
  pendlar mellan Spotify och iTunes.
  3.För jag borde bli bättre på radiolyssnadet och jag är i desperat behov av en ny stilfull klockradio.

 • Magnus skriver:

  1. Sverige
  2. Idag är det via laptopen, sladdar överallt, inte snyggt alls.
  3. Skulle jag vinna skulle jag kunna skippa de fula datorhögtalarna och sladdarna. Det skulle bli en trevligare värld helt enkelt.

 • Sara skriver:

  1) Sverige
  2) Jag lyssnar varje dag, oftast via datorn (Spotify), ibland via MP3 filer.
  3) Detta är faktiskt högst upp på min önskelista – jag behöver en radio till köket och om jag kan koppla upp den mot min Mac eller Iphone så vore det ju perfekt!! Stilren design, skulle passa perfekt hemma hos mig 🙂

 • Maria skriver:

  1. Sverige
  2. Jag lyssnar både på min Tivoli Audio radio modell one eller så lyssnar jag via datorn.
  3.Man kan placera denna radio var som i hemmet. Enkel men stilfull.

 • Andreas skriver:

  1. Sverige
  2. Oftast via Spotify, datorn kopplat till stereo
  3. Min fru vägrar att ha en ful klockradio vid sängen. Problemet är att hon försover sig varje dag. Så en Radio One vid min frus säng hade varit både snyggt och väldigt praktiskt…

 • Gabrielle skriver:

  planer för helgen ? 🙂

 • Ulrika skriver:

  1.Sverige
  2.Vi har flyttat och har inget att spela upp musiken på. Så just nu blir det iPod som gäller. Vi har en hel del CD skivor men även de har vi laddat in i iTunes.
  3.Otroligt trist när vi + familjens tonåring lyssnar på musik i ipod. Speciellt min man går med ipod lurar på sig hela tiden. Inte särskilt socialt. Detta vore en perfekt lösning!!!! Dessutom snygg och smidig. Sladdhärvor är det fulaste jag vet.

 • Hanna skriver:

  Puh så många som vill tävla! Jag är för seg idag men annars är det en väldigt fin pryl! 🙂 Du har fått med väldigt fina o bra vinster i årets julkalender, som alltid.

 • Katarina skriver:

  1) Sverige
  2) Förutom att jag nästan alltid lyssnar på mp3 i min iPod var jag än befinner mig så går radion varm där hemma. Jag har en stereo i mitt rum och datorn där Spotify körs så mycket som möjligt. Mest lyssnar jag på P3, P1, Spotify och P2, i just den ordningen. Dock saknar jag något i köket! Jag samlar också, fortfarande, på cd-skivor.
  3) Jag gillar som sagt att alltid omge mig med ljud och i dagsläget saknar jag en ljudkälla i köket. Jag befinner mig där ofta och lagar mat eller diskar, såklart att man vill ha en radio dit!

 • Karin skriver:

  1. Sverige
  2. Jag lyssnar oftast på Spotify eller radio genom datorn. Jag lyssnar väldigt sällan på cd-skivor för de tar så stor plats.
  3. Jag skulle vilja vinna och ha en Radio One i vardagsrummet. I köket har jag redan en radio men i vardagsrummet står ett stort åbäke till gammal stereo som jag gärna vill bli av med. En Radio One skulle kunna stå framme utan att ta plats eller störa inredningen och dessutom göra så att jag kan lyssna på radio med bra ljud. Perfekt!

 • Marianne skriver:

  1) Sverige
  2) Hjemme bruker jeg stort sett stereoen, da bruker jeg både CDer eller jeg kobler til iPoden (har stadig flere sanger jeg har kjøpt og lastet ned til iPod, og ser for meg at mp3 filer kommer til å dominere her hjemme også i løpet av kort tid). Ellers hører jeg veldig mye på mp3-spiller ute av huset – til og fra jobben eller når jeg triller tur med barnevognen.
  3) Etter vi fikk barn spiller vi mindre musikk høyt i stuen – det lar seg vanskelig kombinere med en sovende baby rett ved. Nå ønsker jeg meg en liten musikkspiller på soverommet slik at mannen min og jeg kan ha musikk på der før vi sovner. Også veldig hyggelig med musikk på late helgemorgener hvor hele familien starter dagen sammen i sengen 🙂

 • Carola stenroos skriver:

  1) Sverige
  2) lyssnar mest på cd-skivor på min riktigt gamla stereo.
  3) Det skulle vara skönt att lyssna på det klara fina ljudet som tillverkaren beskriver.Snygg är den också och sladdlös.

 • Jessica Å skriver:

  1. Sverige
  2. Jag lyssnar på radio i köket under frukost. Går över till att lyssna på Spotify när jag är vid datorn och däremellan spelar jag CD-skivor i stereon i vardagsrummet.
  3. Radion i köket behövs bytas ut. Den vi har är ful och tar för stor plats i köksfönstret. Vi vill ha en nätt, bra radio och den här verkar vara utöver det vanliga. Passar oss!

 • Fanny skriver:

  1. Sverige
  2. Har kopplat datorn till stereon och lyssnar på radio via nätet, och musik via Spotify. När jag är ute lyssnar jag i min iPhone.
  3. Det skulle vara fantastiskt med en grym radio i köket, eftersom man aldrig hör något av musiken/radiosändningen från vardagsrummet när man står och lagar mat, diskar osv. Roligare att kunna vara flera som lyssnar, som det nu är blir det iPhone och hörlurar…

 • Annelie skriver:

  1. Sverige
  2. Jag lyssnar mest via datorn och Spotify.
  3. Har under de senaste månaderna insett hur tråkigt det är att laga mat själv och därför skulle jag vilja vinna denna så jag har lite underhållning i köket.

 • Anonym skriver:

  hej hej sötis:)

  vill du kolla in min bloppis

  ifall du hittar något kul?

  skriv gärna tillbaks:)

  http://striperellis.blogg.se

 • Sofia skriver:

  1.Sverige
  2.Lyssnar oftast via datorn. Spotify eller någon ljudbok.
  3.Jag behöver en julklapp till min radiotokige morbror!

 • Erika skriver:

  Oj vilket pris!!! Visste inte att dessa fanns…det är ju precis en sådan jag skulle behöva!
  1.Sverige
  2.Numera lyssnar jag mest på musik via datorn eller mobilen eftersom vår gamla stereo har gått sönder. Det blir framför allt Spotify och webradio, men även mp3-filer som jag har på datorn spelas ibland.
  3.Snart flyttar vi in i vårt nybyggda hus och jag är rädd att det skräniga ljudet från datorn kommer att låta ännu värre där än i en liten lägenhet! Som nybliven småbarnsförälder räcker inte pengarna så långt och man är väldigt dålig på att prioritera fina lyxprylar till sig själv! Med en Radio One kommer jag, sambon och vår dotter kunna rocka loss i vårt nya hus!

 • Monica skriver:

  1= Sverige
  2= Lyssnar på Youtube och nån slagdänga vid datorn, som jag kör hela tiden.Ute i drivhuset blir det "Sommar, sommar sommar" allså sommarprogrammet, där måste jag sitta med min lilla radio från 70-talet. Det skorrar så jag hör knappt hälften och svårt ratta in rätt sändare.Inne går den ej alls, bara störningar.
  3.Skulle va intressant lyssna på en hel del program som går i P1 och på kvällen Ring P1 från sänghalmen, men den lilla radion jag har, bara knastrar och skorrar det i.

 • sara skriver:

  1. Sverige
  2. Lyssnar alltid på spotify på min laptop = dåligt ljud
  3. Mina högtalare har gått sönder och har fortfarande inte tagit tag i att köpa nya, detta vore perfekt

 • Eleni K skriver:

  1. Sverige.
  2. Lyssnar via datorn där det blir Spotify eller webradio.
  3. Jag har länge önskat mig en miniradio som jag kan ha i köket när jag lagar mat eller som man lätt kan ta med sig utomhus vid till exempel picknicks. I nuläget får jag släpa med mig min laptop överallt vilket inte är optimalt med tanke på den usla ljudåtergivningen ett par datorhögtalare ger.

 • Mathilda skriver:

  1.Sverige
  2.Spotify, Mp3 i Nanospelaren
  3.Har aldrig lyssnat på radio, för jag har ingen.Det blir bara musik för hela slanten. Skulle va skönt slippa ha datorn på hela tiden.Dessutom finge jag senaste nyheterna innan Rapport och Aktuellt i TV:n.

 • Kristin skriver:

  1. Sverige
  2. Musik lyssnar jag på ofta, när jag sitter och pluggar, är på väg någonstans, när jag städar, vill bli glad eller slappna av. Framför allt lyssnar jag via spotify, men just nu går min radio varm eftersom jag lyssnar på Musikhjälpen. Annars blir det genom mobilen när jag är ute.
  3. Lyssnar ganska ofta på radio, men den jag har kan jag inte ställa in kanaler på så det blir ofta att jag har kvar på samma fast jag inte gillar det jag hör. Sedan var ju den här radion så snygg och skulle passa bra hemma hos mig!

 • Marianne skriver:

  1. Sverige
  2. För det mesta lyssnar jag på Spotify via datorn. I bilen blir det CD-skivor och en del musik via radion.
  3. Jag skulle behöva en Radio One, eftersom jag då kan lyssna på Spotifymusik även i andra delar av huset än i datorrummet. Dessutom är den ju stilren och lättplacerad.

 • Anna W skriver:

  1. Sverige

  2. Den mesta musik vi spelar blir på datorn via Spotify. Det blir även en hel del lyssnande på cd skivor på sterion. Sen älskar jag att lyssna på att höra när maken spelar på gitarren 🙂 Vi är en familj som älska att dansa, så det blir mycket och olika musikstilar i högtalarna. Musik ger energi.

  3. Radio one skulle vara toppen att ha i köket. Då kanske diskningen till och med skulle bli kul!

 • Ewa skriver:

  1. Sverige!
  2. Jag älskar spotify, det är fantastiskt! Jag lyssnar på det när jag lagar mat, städar, bloggar och pysslar via laptopen. Sedan så lyssnar jag jämt på podradio, främst på SR och P1 men även P3 dokumentär när jag ´stickar, syr och gör andra såna saker.
  3. Jag vill ge den till min man, han behöver den i sin gitarrvårdcentral som han bedriver (http://www.deepbayguitarshop.com ) i en lokal en bit från vårt hem!

 • Jenny skriver:

  1. Sverige

  2. Det första jag gör när jag kommer hem på kvällarna är att slå på datorn och sätta på musik – oftast via Spotify. Annars lyssnar jag på min iPod.

  3. Jag är student och har taskiga högtalare inbyggda i datorn varför den här skulle vara perfekt att spela musik från såväl datorn som mp3:n på våra tentafester. 🙂

 • DRYGASTEVER skriver:

  Man får gissa på vilket land man vill va? 😀

 • Josefine skriver:

  1. Sverige

  2. Spotify, spotify och åter spotify. (Å nån gång emellanåt spelas en CD-skiva i min Muji-spelare, bara för att visa min make att det inte var någon onödig julklapp, vilket det förstås inte var för snygg är den!)

  3. Återigen; för makens skull! Jag överlever med halvkass ljud så länge det är bra musik som spelas men maken som själv är musiker blir snart galen av det (tydligen) dåliga ljud som flödar ur denna laptops inbyggda högtalare. Så en liten Radio One från Audio Pro vore perfekt att, för en liten liten stund, gömma under granen!

 • Nina skriver:

  1. Sverige
  2. Hopplöst omodern – CD-skivor på stereo
  3. Så att jag kan ge den til min man – han har en vision av att diska efter middagen och lyssna på P3, för det gjorde hans far!

 • Malin Tuvesson skriver:

  Sverige
  Spotify och radiokanal via nätet och cdmusik
  Jag skulle ha den i stugan vid bryggan så jag kan njuta av solen och slappa med radion och sommarpratarna

 • Jenny skriver:

  1. Sverige
  2. Spotify via Datorn.
  3. I köket har jag en superdålig kopia på audio tivoli, föräldrapenningen räckte inte till något annat:-( Den går inte att lyssna på. Jag tillbringar ganska mycket tid i köket, speciellt nu till jul, och att kunna lyssna på musik då vore toppen. Där skulle jag ha radion om jag vann!

 • Jennie skriver:

  1. Sverige
  2. På jobbet: webbradio via Mac'en.
  Hemma: spotify via Mac med högtalare från Bosch som hjälpmedel.
  3. Jag behöver exakt en sådan radio för att våra 37 kvm lgh saknar en radio och denna modell skulle leverera både morgonstund och kvällsmys till allra bästa ljudkvalitet!

 • Jenny skriver:

  Ett rim kanske kan passa så här i juletid,
  om ett välljudande paket i stilren svid.
  Audio Pro skapar ljud av bra kvalité,
  att designen är svensk kan väl alla se?
  I mobilen lyssnar jag på Spotify och mp3,
  tror dock att Radio One en annan ljudupplevelse kan ge.
  Ett paket med trådlöst ljud i en låda allt annat än ful,
  skulle ge mig en riktigt fröjdefull jul.
  Hoppas ni kan förlåta om mina rimkunskaper inte räcker till,
  jag ju bara så väldigt gärna vinna vill.

 • Jessica H skriver:

  Rätt svar: Sverige

  Jag konsumerar mest elgitarrsolon via förstärkare här hemma. Min tonårsdotter spelar framförallt Green Days låtar. Over and over again. Det låter kanonbra coh jag gillar verkligen hennes musiksmak. Men ibland längtar jag efter att få smyga in i min egen vrå och lyssna på helt självvald musik…

 • Lovisa skriver:

  1. Sverige

  2. CD blandat med Spotufy.

  3. Det är inte jag som behöver den – det är maken. Hans radio gick precis sönder och engelsman som han är saknar han att lyssna på BBC radio varje morgon närhan gör sin fru 'a nice cup of tea'.

 • Tove skriver:

  1 företaget är grundat i Sverige

  2. För mig finns det olika sätt att lyssna på musik. Jag lyssnar alltid på ipod som jag sänder med fmsändare til stereon i bilen, till nöds blir det p3 för jag står inte ut med reklamradio.

  Hemma lyssnar vi nog på två olika sätt. När vi köpt nya skivor och sätter oss ner och läser konvolutet och lyssnar intensivt på skivan flera gånger i soffan. Det är det bästa. Det är då man upptäcker nyanserna och skillnader och fraseringar som bara gör att man älskar låtarna.

  Eller så lyssnar och sjunger jag medan jag grejar och donar, då blir det oftast spotify på datorn eller mp3or som jag lagt in från köpta cdskivor (jag tycker att om man gillar artister ska man också,stötta dem.)

  3 Jag irriterar mig mycket just nu på att jag inte hör stereon eller datorn när jag går från rum till rum. Det är något jag skulle vilja råda bot på.

  Jag tycker att audiopron verkar bra för att jag skulle kunna göra egna spellistor med mina favoriter och lyssna på via mobil eller ipod, och så skulle jag inte vara låst till datorn som har ganska kasst ljud eller stereo som bara tar en cd-skiva åt gången.

  Musik är viktigt i mitt liv. Inte bara viktigt utan som att andas. Jag har ett soundtrack och ljudbilder till varenda sak jag upplevt i livet och jag gillar att musik är en sån otroligt stor källa till glädje var som helst i världen du kommer, om än på olika sätt.

 • Johan skriver:

  1. Sverige
  2. Spotify i datorn kopplad till stereon alternativt spotify i Mobilen.
  3. Jag gillar att lyssna på musik när man fixar i köket. Radio one hade passat perfekt hemma hos mig!

 • Hanna skriver:

  1. Audio pro är Svenskt
  2. Jag lyssnar i princip alltid på musik på datorn i Spotify.
  3. Jag skulle behöva den för lite bättre ljud. Min laptop har nog det sämsta ljudet en dator kan tänkas ha så det här vore nog min räddning!

 • Johanna skriver:

  1.Sverige
  2.Spotify, mp3 på jobbet
  3.Skulle passa perfekt som köksradio, en sån som alltid står på…

 • Anonym skriver:

  1. Sverige
  2. Vi använder oftast datorn som ärkopplad till högtalarna. Oftast cd-skivor och youtube.
  3 För all vår elektronik är så himla FUL!

 • Stämningsfullt skriver:

  1. Sverige
  2. Vi använder oftast datorn som ärkopplad till högtalarna. Oftast cd-skivor och youtube.
  3 För all vår elektronik är så himla FUL!

 • Alexandra skriver:

  1. Sverige
  2. Datorn
  3. Saknar en

 • Heli skriver:

  1. Sverige

  2. CD skivor eller ipod kopplad till stereon eller Spotify via datorn.

  3. Flexibilitet och en bättre start på dagen! Jag har fantastiska men högljudda barn som röjer i mitt kök på mornarna. Skulle vara en dröm att kunna ta med sig radion till en lugn vrå och dricka morgonkaffet och sen kunna möta dagen med ett leende på läpparna.

 • sia skriver:

  1. Sverige
  2. Jag lyssnar oftast genom datorn med ganska dålig ljudkvalitet trots att vi har två dyra surroundsystem. Men jag gillar inte när det blir många olika moment, fjärrkontroller, knappar hit och dit bara för att jag vill lyssna på en låt.
  3. Därför skulle det vara skönt med en liten radio i köket. Det är helst radio, P1 eller P3 jag vill lyssna på.

 • Mia skriver:

  1. Sverige
  2. Datorn. Spotify. Ibland lite gamla CD.
  3. Jag har en gammal skivspelare. Nuförtiden låter det som om sångaren håller på att somna…;) Dags för uppgradering av hemmets musikmöjligheter!

 • 1) Audio Pro är ett anrikt hifi-företag från vilket land?

  SVAR: Sverige

  2) Beskriv hur du oftast lyssnar på musik hemma hos dig (ex. använder du dator, stereon, din MP3-spelare, mobilen, surroundsystemet, radion eller något annat. Och lyssnar du oftast på CD's eller MP3-filer?)

  SVAR: Spotify (ibland youtube) på datorn.

  3) Motivera kort varför just du behöver vinna en Radio One!

  SVAR: Skulle vilja ha en fin radio att ha i köket. Gärna en vit. Den skulle lätta upp stämningen när jag står och lagar mat, särskilt under veckorna då det gärna kan bli en lätt kaos i köket med två hungriga barn. Att den dessutom är lätt att ha med sig till andra rum och fungerar trådlöst med mobil/dator verkar jättespännande.

 • Anna H skriver:

  1. Sverige

  2. Det blir genom datorn som vi lyssnar på musik här hemma, och då lyssnar vi mest på musik från Spotify,P1 och P3 men även CD ibland.

  3. Det hade varit fantastiskt att vinna en Audio Pro, då hade vi kunnat laga mat och diska i köket till vår favoritmusik varje dag! Eller ligga i soffan och lyssna på alla fantastiska radioprogram som finns, fast med fantastiskt ljud. Anledningarna är många, men den största är att jag hade blivit så väldigt glad!

 • Victoria skriver:

  1 Sverige
  2 Jag lyssnar mest via min mobiltelefon, försöker ha radion på så mycket jag kan. Hemma brukar jag sätta på musikkanalen VH1.
  3 Jag och pojkvännen flyttar snart till hus, och har tittat på en Audio Pro att sätta in i köket. Ser det som en perfekt kombination; en snygg inredningsdetalj och en radioapparat med fantastiskt ljud- och möjlighet att lyssna på bra radioprogram från hela världen!

 • Camilla skriver:

  1.Sverige
  2-3.Jag är döv så jag har knappt användning av en högtalare om jag inte får dra upp basen till max! Ibilen fungerar det bra då det är i en trång utrymme. men jag tänkte att min man skulle kunna få den då han skulle få den. Han lyssnar mest på spotify via mobilen.

 • Rebecka skriver:

  1. Sverige
  2. Jag lyssnar mest på Spotify när jag sitter vid datorn, sen lyssnar jag ibland på radion eller sätter på en cd-skiva i vardagsrummet. När jag reser använder jag hörlurar och lyssnar jag via mobiltelefonen.
  3. Jag skulle vilja ha möjliget att lyssna på musik i köket då datorn och stereon står långt därifrån, då slipper jag ha på så hög volym som jag måste nu. En Audio Pro skulle passa bra!

 • Anonym skriver:

  1. Sverige
  2. Spotify i dator och mobil. Radio via datorn.
  3. Det vore fantastiskt smidigt att kunna spotifya i köket när man lagar mat. En röd AudioPro skulle dessutom passa perfekt i vårt kök med röd fondvägg, röda köksmaskiner och varmorange kakel.

 • Anna skriver:

  1. Sverige
  2. Jag och min pojkvän lyssnar oftast på radio eller spotify på datorn.
  3. Jag skulle vilja vinna för att i mitt hushåll är min pojkvän ansvarig för att diska då jag har svåra handeksem. Det enda roliga med att diska är att han brukar ha på radion på högsta volym. Dock är vår radio kass och det händer ofta att den får in två kanaler samtidigt eller att det bara brusar. Jag skulle vilja ge radion till världens finaste pojkvän!

 • Mona Nilsson skriver:

  Svar på fråga 1. Sverige svar på fråga 2. Radion är alltid på dag som natt svar på fråga 3. Har en riktigt gammal radio en dubbelbandare som jag köpt på loppis för 20 kronor.Där enbart radion fungerar Så jag behöver definitivt en ny.

 • Malin Wigren skriver:

  1) Sverige

  2) Det blir spotify för mig, genom min laptops halvtaskiga högtalare.

  3) Jag skulle vilja vinna en Audio Pro
  mer än ni någonsin kan tro
  Då skulle jag kunna lyssna på bra musik
  jag skulle känna mig rik i kubik
  och min kreativitet skulle spira och gro

 • Jenny skriver:

  Fråga 1, Sweden.

  Fråga 2, Jag lyssnar på radio och Spotify genom min laptop.

  Fråga 3, Jag är i stort behov av en Radio One då jag, som jag svarar på fråga 2 idag bara lyssnar genom lap topen. Jag är vansinigt trött på det, starta datorn, logga in på trådlösa nätverket m.m. m.m. När jag kommer hem från en lång dag vill jag bara trycka på EN knapp och digga musik direkt här hemma! 🙂

 • emelie nilsson skriver:

  1. Sverige
  2. Jag lyssnar mest på musik när jag diskar. Och då blir det radio…
  3. Dags att uppdatera min billiga radio från clas ohlson. Sen vore de ju trevligt om man kunde lyssna på Spotify när man ska diska, så man kan lyssna på sina favoriter. 🙂

 • 1) Sverige
  2) Jag lyssnar både via mp3, cd och spotify/lastfm och på radio
  3) Liten, snygg och flyttbar – En Radio One skulle förgylla min tillvaro i badet eller i köket, där jag idag inte har musik. Tack på förhand.

 • Iris skriver:

  1. Sverige
  2. När jag städar använder jag datorn som kan kopplas till surround systemet, då kan jag spela riktigt högt!
  3. Om jag ska städa i köket måste volymen i vardagsrummet vara jättehög för att jag ska höra något och då kan man knappt vistas i vardagsrummet samtidigt.. hade behövt en liten radio i köket!

  kram /iris

 • Anna Johansson skriver:

  1. Sverige!
  2. Nästan all lyssning sker numera via Spotify och oftast i lurar. De vanligaste tillfällena är på promenaden, när jag vill jobba ostört på kontoret, eller måste kolla upp nån ny bra musik. Den gamla stereon står och dammar… Tänker ibland på att jag borde lyssna mer på radio eftersom det är trivsamt med prat och man får nya musikuppslag och musikminnen.
  3. Ja ni ser mitt dilemma. Förutom att lyssna på radio igen vill jag ju spela hög musik och dansa som en galning ibland. Det är ju då som min lilla iphone kommer bli kär i denna manick – och jag kommer åter kunna få min musikkick!

  God Jul!
  önskar Anna

 • Jessica i Östersund skriver:

  1. Sverige
  2. När barnen ska sova drar vi igång Spotify på laptopen strax utanför deras rum. Just nu, med lugna julvisor 🙂
  3. För att då ska jag loooova att bli mer teknikvänlig och nyttja mobil/dator-kopplingen. Just nu begränsas jag av tekniken, istället för att lära, och leva med den. Ta med mig in i teknikens värld, snälla!

 • wehaveitall skriver:

  Två 14 åriga tjejer från Skåne som bloggar om allt från mode till musik ! :).
  Smink tips osv. i bloggen ! 😀 .
  kolla gärna in och kommentera 😉 .

  http://www.wehaveitall.blogg.se

 • Nina skriver:

  1. Sverige
  2. Jag lyssnar nästan varje dag på musik och använder datorn och stereron till det. CDs känns förgånget men visst händer det jag plockar fram någon nostalgisk skiva då och då. MP3 filer lyssnar jag också ofta på när jag är ute.
  3.Jag behöver vinna en radio eftersom mina högtalare är dåliga och håller på och pajar. Skulle också vara roligt med en radio till sommarens picknickar!

 • Simon Alm skriver:

  1) Audio Pro är ett svenskt företag
  2) Jag lyssnar på Spotify i datorn väldigt mycket och i bilen spelar jag ofta CD.
  3) Letar just nu efter en lägenhet och det vore härligt att ha en prisvärd radio i köket för att skapa stämning vid matlagning och liknande.

 • Louise skriver:

  Sverige

  Jag lyssnar främst på spotify

  Så att jag slipper släpa runt datorn i lägenheten så fort jag byter rum.

 • Sandra skriver:

  1. Sverige
  2. Spotify och Radio. Just nu är det musikhjälpen för hela slanten.
  3. Vi har precis flyttat och helrenoverat. Mitt i det fina köket står min gamla rosa bandspelare (från 88) fylld med diverse klistermärken och en avböjd antenn. En Audio Pro skulle vara så klockren!! Pricken över i.
  TACK =)

 • stacy skriver:

  1. AudioPro är svenskt.
  2. Den enda ljudkällan jag har hemma är min mac, och det är också genom den jag lyssnar på musik. Till 99% är det spotify som står för dj:andet, och någon procent står youtube för.
  3. Varför just jag behöver vinna en radio one är enkelt; för att ljudet i de inbyggda mac-högtalarna är hemskt dåligt!! Jag har länge funderat på att införskaffa externa högtalare att koppla in, men tycker att det verkar krångligt, för att inte tala om fult, med sladdar som ligger över golvet. Och dels för att de alternativen jag tittat på har blivit för dyra för min studentplånbok. Därför skulle den trådlösa radio one passa alldeles strålande i mitt hem, för att jag skulle slippa att snubbla på sladdar, och för en gångs skull kunna vrida upp volymen ordentligt!! + att jag skulle kunna lyssna på riktig radio, istället för online, där jag tycker att det hackar. gud, så fantastiskt det vore!

 • -Sverige
  -Radio…. CD-spelare….. Vinyl på skivspelare 🙂
  -Älskar att spela älsklingsmusik utomhus på veranda o altan under sköna sommarkvällar. Vore skönt att slippa alla förlängningssladdar.

 • Anonym skriver:

  1. Sverige.
  2. Datorn är min enda connection med musikvärlden. Letar ofta musik till mina träningspass via youtube.
  3. Har länge önskat mig en Audio Pro, då en musiker jag känner äger en och höjer den till skyarna! Jag blir ju grön av avundsjuka. Vill också kunna lyssna på radio och få bra ljudkvalité. Dessutom skulle denna snygga skapelse passa perfekt i köket. Med en Audio Pro skulle jag bli en lite lyckligare kock!

 • Katrin L skriver:

  1. Sverige
  2. Jag lyssnar alltid på musik eller radio i bilen på väg till jobbet, blir ca 25min tur och retur. Hemma blir det nästan bara spotify på laptopen, oftast inkopplad på de stora högtalarna i vardagsrummet, så var vi än är i huset kommer musiken från vardagsrummet. Då ligger alltid laptopen på golvet och sladdarna lite huller om buller vilket går mig på nerverna.
  3. Med tanke på att volymen ofta vrids upp på lite väl hög nivå för att vi ska höra musiken även när vi befinner oss i andra delar av huset än vardagsrummet så hade det varit skönt att ha en liten radio att plocka med sig, en radio som inte alla behöver lyssna på om man inte vill. Hade varit perfekt som sällskap på övervåningen, i tvättstugan eller i köket.

 • Maria R skriver:

  1. Sverige
  2. Spotify kopplat till surroundsystemet mest. CD vs MP3 vinner CD.
  3. Jag tycker det är mekigt att behöva starta datorn varje gång jag ska lyssna på musik så en Radio One hade verkligen förgyllt min tillvaro med skön musik på radion.

 • Åsa skriver:

  1. Audio Pro är ett svenskt företag
  2. Jag sätter på CD-spelaren några gånger i veckan och ungefär lika ofta använder jag mobilen eller datorn för att lyssna på musik, främst via Spotify.
  Sedan känner jag mig helt antik, men på lördagsförmiddagen är det alltid Ring så spelar vi och Melodikrysset på den gamla klassiska köksradion, det går liksom inte att ändra den traditionen. Men att hotta upp köket med en ny radio med lite fräckare teknik som klarar uppspelningar från mobilen och datorn går ju bra!
  3. Tänk att få sitta i skenet av brasans lågor
  och lyssna på sköna, lugna radio-vågor
  Att få rock loss
  till denna svarta kloss
  med den smarta tekniken
  och den läckra fysiken
  Det tycker jag mig tomten kan bringa
  så jag min glöggmugg kan svinga
  och ropa: Audio Pro
  Way to go!

 • Karin skriver:

  1. Sverige
  2. Jag lyssnar i princip bara på Spotify via datorn. Datorn står i köket så musiken spelas ofta både när jag lagar och äter mat.
  3. Då datorn som sagt står i köket (den är stationär) skulle det vara perfekt med en liten radio i vardagsrummet intill så att musiken även kan spelas där, exempelvis då vi har gäster eller då man bara vill koppla av i soffan. Att det dessutom är bra ljudkvalitet samt att Radio One är otroligt snygg är bara ett stort plus i kanten 🙂

 • Anna skriver:

  1. Sverige.
  2. Datorn är min enda connection med musikvärlden. Letar ofta musik till mina träningspass via youtube.
  3. Har länge önskat mig en Audio Pro, då en musiker jag känner äger en och höjer den till skyarna! Jag blir ju grön av avundsjuka. Vill också kunna lyssna på radio och få bra ljudkvalité. Dessutom skulle denna snygga skapelse passa perfekt i köket. Med en Audio Pro skulle jag bli en lite lyckligare kock!

 • Victoria skriver:

  1. Sverige
  2. Numera lyssnar jag på all musik via spotify på min laptop.
  3. Jag skulle behöva vinna en radio one, eftersom jag lovat min musikgalna sambo att lära mig mer om musik. Men vem orkar det, när man först måste starta upp datorn, och sedan så lätt fastnar på roliga bloggar som den här istället!

 • Helena skriver:

  1=Sverige
  2=Jag lyssnar mest i bilen, både Cd och Radio. I köket när jag lagar mat eller diskar.
  3=Jag behöver en liten snygg radio i köket. Vi har en gammal Junior Helkama som går på batteri, och nu är batteriet slut och det är så himla krångligt att få tag på ett nytt eftersom det är så gammalt. Det finns ju knappt längre att få tag i.

 • Anna skriver:

  * Sverige
  * Jag lyssnar mest på spotify genom datorn och på P3 via webbradion.
  * Om jag vann skulle jag ha radio one i köket, för det är så krångligt med datorn i köket, spillde gräddfil under deleteknappen sist jag lagade mat och försökte byta låt samtidigt!!!

 • Anna Edin skriver:

  1. Sverige
  2. Hemma hos oss dras radion igång vid frukostbordet. Men vad gäller att lyssna på musik och inte bara informativ radio och humorprogram så är det Spotify som gäller. Jag brukar koppla datorn till min stereo.
  3. Min stereo är köpt i slutet av 90-talet och minns att det var en väldigt stor investering för mig. Det var väldigt viktigt att den hade kassettspelare. Idag värdesätter jag min tekniska utrustning på annat sätt, jag tänker trådlöst, design och enkelhet.

  Stereon är köpt nångång under 90-talet och har vad jag då tyckte var extremt viktigt – kassettspelare. Nu ser den bara lite fult retro ut och tar en väldig plats. Medför också att jag får dra sladden över vardagsrumsgolvet. Där är min anledning

 • Henrik skriver:

  1. Sverige
  2. Jag använder mest Spotify men sätter ibland på vår sunkiga lilla köksradio. Lyssnar mest på CD i bilen.
  3. För att jag är värd det.

 • Christina Brååt Nilsson skriver:

  1. Sverige.
  2. lyssnar på musik via cd, radio och även via spotify
  3. Skulle bli LYCKLIG för en Audio Pro. Den skulle jag ta till jobbet. Har ett jätteroligt och rätt så stressigt jobb på ett apotek och när jag landar på mitt kontor håller jag på att bli galen över surrande och störande ljud från ett stort dataserverskåp som delar kontor med mig. Har försökt att skärma av det surrande ljudet, men nej. Tänka att få maskera oljudet med skön musik som strömmar ut ur en läcker Audio pro. En dröm att drömma om….eller..

 • Marie skriver:

  1. Sverige
  2. Jag lyssnar mest på P1 eller spotify när jag sitter vid datorn och jobbar.
  3. Den lilla kaxiga hade passat bra hos oss. Dessutom har vi bara uselt ljud så som det är idag och livet skulle få en skjuts i rätt riktning om vi kunde ta en svängom till schysst ljud istället!

 • Martin skriver:

  1) sverige =)
  2) via telefonen, genom datorn, webb radio o spotify… tyvärr önskar mina högtalare mycket att önska.
  3) Musik ska byggas utav glädje, glädje byggs av Audiopro… tyvärr sprider inte mina högtalare någon glädje. Lilla Radio One skulle bli min ständige följeslagare, på jobbet, i köket, på landet!

 • Emma skriver:

  1. Från Sverige
  2. Lyssnar på Spotify genom min bärbara dator.
  3. Datorns högtalare är inte de bästa, har börjat spraka vid höga toner bla. Skulle vara perfekt med högtalare, då kan jag ställa högtalarna och på så vis kunna lyssna på musik var jag än befinner mig i lägenheten.

 • Eva B skriver:

  1. Sverige
  2. Lyssnar oftast på Spotify genom vårat trådlösa system (Sonos) på hemmaplan. Annars lyssnar jag på radio i bilen!
  3. Jag kan inte lyssna på musik i vårat kök vilket är en stor nackdel eftersom jag spenderar mkt tid där! Så, i köket skulle jag placera min Radio One!

 • Josefin skriver:

  1 – Sverige!
  2 – Via min älskling som tutar på sin trumpet eller klinkar på vårt lilla fina teak-piamino!
  3 – Eftersom älsklingen tyvärr pendlar mellan Sthlm och Gbg i veckorna skulle jag behöva något att bota tystheten med när han inte är hemma. En liten Radio One vore perfekt då den samtidigt är smidig nog att stoppa i week end-bagen så vi kan njuta av den tillsammans när det är jag som åker!

 • Jenny F skriver:

  1. Sverige
  2. Oftast är det spotify som spelas, antingen med hörlurar via datorn eller datorns (helt sjukt dåliga) högtalare. I köket blir det oftast radio via telefon med handsfree (då måste jag ta på mig ett förkläde också, för att ha en ficka till telefonen).
  3. Se ovan, det är ju ett miserabelt musiklyssnande jag ägnar mig åt, det vet jag. Det hade varit fantastiskt att ha en liten radio med grymt ljud, både för spotify och radiolyssnande!

 • Vicky skriver:

  1. Sverige, sedan 1978.

  2. Hemma lyssnas det jämt på musik. Nu när världen blivit välsingnade med Spotify är det det som brukas mest.

  3. Jag hade tagit emot denna diamant med lycka och placerat den i mitt nyöppnade Café .

 • Sandra skriver:

  1. Sverige
  2. Spotify eller Mp3-filer som lyssnas på via datorn eller oftast iPhonen
  3. I dagsläget lyssnar jag ofta med hörlurar från iPhonen för att det är enkelt och för att datorhögtalarna är så dåliga. Att få en AudioPro vore en dröm – en smidig och enkel lösning, som ger ljud av toppkvalitet samtidigt som den är riktigt snygg!

 • Therése skriver:

  1. Sverige
  2. Lyssnar på Spotify via TV och surroundsystem, har Telias digital-tv och deras nöjestjänster är riktigt bra. Som mammaledig till en 6 månaders liten kille blir det även en hel del lyssnande i köket mellan matningar och lek.
  3. Vore väldigt tacksam om jag fick byta ut min nuvaranade sprakradio i köket som är från 1960-talet.

 • Johanna skriver:

  1: Sverige!
  2: Jag lyssnar alltid på radio på morgonen i köket men annars oftast på Spotify eller ipoden genom att docka in den i högtalarna i vardagsrummet. Jag kommer knappt ihåg senast jag lyssnade på en CD-skiva, utan det är mp3-filer som gäller.
  3: Vi har suktat länge efter att köpa en ny radio till köket i style a la Radio One, eftersom den vi har nu är av liknande design men av en väldigt billig variant med katastrofal mottagning. Att kunna kombinera (och variera mellan) Spotify och radio är det ultimata och denna snygga design skulle göra sig så snygg i köket som alldeles snart är färdigrenoverat och klart.

 • Kristina B skriver:

  1. Sverige
  2. Brukar bli bilradion när jag är ute och kör.
  3. Skulle vara skönt att slippa springa till bilen varje gång man vill lyssna på radio.

 • Kristina B skriver:

  1. Sverige
  2. Brukar bli bilradion när jag är ute och kör.
  3. Skulle vara skönt att slippa springa till bilen varje gång man vill lyssna på radio.

 • Johanna skriver:

  1. Sverige
  2. Stereon vill inte fungera så CD-skivor är ett minne blott… Jag lyssnar bara på Spotify på datorn jag fått. Så datorn bärs runt i huset för att jag skall kunna lyssna där jag är, det blir dåligt ljud och mycket besvär.
  3. Vann jag i dagens lucka skulle jag kunna sluta sucka,
  jag skulle kunna spela musik där jag vill och frågan är om jag någonsin skulle sitta still?

 • Helene skriver:

  #1 Audio Pro är ett Svenskt företag.

  #2 Jag har spotify i min dator, lyssnar också på cd's men lyssnar faktiskt mest på musik via radio.

  #3 Jag skulle gärna vilja vinna en Radio One så jag slipper flytta min Tivoli Audio till toan varje morgon. Jag älskar att lyssna på prat och musik på mornarna när jag gör mig i ordning för dagen. Att lyssna på radio, det är kärlek.

 • Jonas H skriver:

  1) Sverige
  2) Jag lyssnar oftast på musik från vår stereo, som får musiken streamad till sig från Spotify via en Airport Express. Att kunna sitta i soffan med datorn i knät och styra musiken är en ren njutning!
  3) Vårt ovan beskrivna arrangemang fungerar bra i vardagsrummet, men vårt kök är en tyst historia där en Radio One hade varit det perfekta komplementet till vårt trådlösa musikhem – dessutom hade P2 kunnat ackompanjera frukosten!

 • –1– Sverige

  –2– Musik spelas dygnet runt. Har ca 50 dagars musik på datorn och även spotify går flitigt. Så högtalaren, hörlurarna och MP3-spelaren går jämt.

  –3– Ska snart flytta hemifrån. Skulle ha varit guld värt att ha en snygg radio på köksbordet som man kan lyssna på när man stiger upp

 • Anna skriver:

  1. Från Sverige!
  2. Hemma: Radions P1 på min gamla stereo jag fick när jag 1995 fyllde 25. Den får duga till mina cd-skivor också. På bussen, på cykeln, till fots är det min mobil som används till radiolyssnande. Spotify vid datorn när jag ligger i sängen och slösurfar. Misär på ljudfronten helt enkelt. 🙂
  3. För en uppgradering från stenåldern. Kanske kan det göra att jag återupptäcker ljudets betydelse och blir den ljud- och musiknörd jag en gång var.

 • Pernilla K-T skriver:

  1 Sverige
  2 Mest genom maken som allt för ofta lyssnar på musik i sin iphone m hörlurar och sjunger med!
  3 av ovan nämnd anledning! Får jag och döttrarna också höra musiken vänder vi detta från ett störande oljud till att vi kan haka på och kanske bli nya familjen von Trapp!

 • Ulrika N skriver:

  1, Sverige

  2, hemma: oftast på den bärbara (innan på MP3 med hörlurar, lyckades dock doppa den i diskvattnet), ute:med iPhonen. Idag endast mp3-filer, men kan sakna cdskivorna.

  3, skulle vara trevligt med en radio, det var länge sen jag ägde någon och en Audio Pro skulle vara en perfekt storlek att ha i köket.

 • ingen vanlig dag skriver:

  1. Sverige
  2. Jag lyssnar mestadels på radion (som är urkass och måste bytas ut snart…) i köket under dagarna och om vi ska lyssna på mer vald musik så är det via datorn.
  3. För vi behöver verkligen en bra och smart lösning att lyssna på radio och musik hemma hos oss – våra vänner brukar skratta åt våra stenåldersgrejer. Och snygg! Audio Pro hade passat som en smäck hos oss och jag hade mer än gärna tittat på denna snygga sak och ändå hellre lyssnat. Det hade varit otroligt skönt att ha ett bra system som är trådlöst och väl fungernade!
  Nu håller jag alla tummar och tår jag har!
  /Kristina

 • Jessica skriver:

  1. Sverige
  2. Jag lyssnar mest på Spotify antingen direkt i datorn eller genom en laptop som är kopplad till våra högtalare i vardagsrummet.
  3. Eftersom vi har högtalarna i vardagsrummet måste man ha så himla hög volym för att det skall höras när man är i köket, extra svårt blir det om sambon vill höra något annat i vardagsrummet. Jag har länge velat ha en musikspelare som jag kan ha i köket när jag bakar men inte hittat nån bra men den här är ju perfekt när man kan använda Spotify på den.

 • Johanna Törnqvist skriver:

  1. Från det anrika landet Sverige! : )

  2. Hemma kopplar jag antingen min ipad touch eller min iPhone till min röda IPAL. Hur smidigt som helst och hur bra ljud som helst!!

  3. Jag började på ett nytt jobb (på arkitektkontor) i måndags och där får vi inte lyssna på radion eller våra pods över datorn (för det tynger våra filer), så jag behöver VERKLIGEN en sådan här SNYGG och stilren hjälp i nöden för jag dör utan musik!!

 • suss skriver:

  1.Sverige
  2.Just nu så är stereon trasig i stan så där blir det mest spotify från den lilla bärbara datorn och med externa taskiga datorhögtalare.I stugan där det mobila bredbandet inte funkar så bra alla gånger så spelar vi CDskivor på traditionellt vis.
  3.Jag skulle vilja vinna en radio one för att det är en sådan jag precis behöver för att vardagslivet skall funka i stan.Spotify med bättre ljud samt en radio i sovrummet vore en fantastisk bra standardhöjning.

 • Åsa skriver:

  1. Sverige
  2. I vardagsrummet där min musikälsande sambo har fina HIFi prylar…
  3. Jag behöver precis en sådan! Den är liten och perfekt för vårt lilla 30-tals kök. Och bäst av allt – den skulle vara min egen och jag skulle bejaka min lust att lyssna på "omderna" program som ring så spelar vi och melodikrysset, men jag skulle också lägga upp mina favoriter på Spotify och köra mitt musikrace och skuffa runt i köket eller bära den med mig i lägenheten precis där jag vill lyssna!

 • Lou skriver:

  1) Sverige
  2) Genom den gamla hederliga radion som strömmar ut ur de relativt antika högtalarna som sprakar lite när man ökar eller sänker volymen.
  3) Jag vill kunna bära med mig musiken i hela huset, och även ut till vårt lantställe, till kontoret, till tvättstugan, till badrummet. Överallt helt enkelt.

 • Helene W skriver:

  1 Sverige
  2 Hemma lyssnar jag ofta på min gamla trotjänare PAL (utan i).
  3 Åh, vad jag skulle vilja vakna till något annat än mobilsignaler och väckarklockor.

 • Anne B. skriver:

  1) Sverige
  2) Stereo och CD hemma.
  3) Skulle passa perfekt i köket, stilig och liten.

 • 1.Sverige
  2.Via min iPhone som jag kopplar till en högtalare
  3.Jag älskar att lyssna på radio!
  Min favoritkanal är P1 som sänder otroligt intressanta, engagerande och välproducerade radioprogram.
  Tack vare radions kunskapsförmedling håller jag min allmänbildning på en hyfsat uppdaterad nivå;)
  En ny söt radio hade därmed suttit fint som snus!

  Vänliga hälsningar
  Rebecka

 • Agneta Johnsson skriver:

  1. Audio Pro kommer från Sverige.

  2. Det blir mest spotify på någon av datorerna eller ljudbok på mobilen när det vankas ljud.

  3. Jag tror min sambo skulle bli jätteglad för denna då han gärna spelar musik oavsett vilket rum han är i. Nu måste han släpa på sin bärbara dator när han vill spela musik. Jag skulle gärna vinna den för att den är så snygg och för att göra min sambo glad såklart.

 • Malin skriver:

  1. Sverige
  2. Här hemma fylls huset oftast med tonerna från Astrid Lindgrens sånger, som strömmar ut från barnens CD-skivor på stereon i vardagsrummet.
  3. Med en egen liten Radio One skulle jag kunna njuta av just den musik jag själv vill oavsett om jag är i köket och förbereder middagen, ligger i badkaret och kopplar av eller sitter ute i en solstol på altanen. Det vore ju som en dröm för en småbarnsmamma!

 • camilla eriksson skriver:

  1. Sverige
  2. Jag lyssnar oftast på spotify i datorn men nu vid juletider kommer många julskivor fram som spelas i den gamla hederliga ce-spelaren.
  3. Den skulle passa mig perfekt i mitt vardagsrum där jag just nu inte har någon radio.

 • Jenny WL skriver:

  SÅ snygg!!!

  1) Sverige
  2) Mest spotify i vardagsrummet från stereon o datorn men även vanlig hederlig radio.
  3) Till min fina man som jag håller så kär,
  skulle jag väldigt gärna vilja ge en sån här.
  Han drömmer att kunna lyssna utan sladd och tråd,
  men en mammaledig jag har inte råd,
  att köpa en sådan vacker grej,
  så vinner jag är jag en lycklig tjej!
  Ty glädje är att vinna radio klädd i skinn,
  hållar tummarna att radio one kan bli min

 • Karin skriver:

  1. Sverige
  2. På min radio i köket
  3. Jag har endast en radio, säger väl allt. Behöver göra mitt hem mer modernt!

 • Camilla skriver:

  1. Sverige
  2 + 3. Just nu inneboende hos min mamma eftersom jag råkat sälja min lgh innan jag köpt en ny (…). Hemma hos henne lyssnar man på radio antingen i köket eller i badrummet. Just i badrummet är ganska trevligt faktiskt. Saken är bara den att hon seriekopplat ihop uttaget från radion till badrumsbelysningen = när man tänder lampan i taket startar även radion. Mycket praktiskt då radion aldrig glöms bort att stängas av, men inte alltid det man är beredd på mitt i natten när man halvkisande behöver använda toaletten 😉 Skrämt livet ur mig några gånger!
  Tror egentligen att mamma är ganska nöjd med sin lösning, men för att inte skrämma iväg ytterligare besökare tycker iaf jag att hon är värd en ny lösning på radiolyssnandet!!
  GOD JUL

 • Ulla-Britt skriver:

  1) Sverige
  2) Radio och hederlig gammal cd-spelare. Ibland även en mp3.
  3) Jag älskar designen på denna och gillar att den både är liten och lättplacerad och trådlös. Vinner jag en sådan här så ska jag äntligen börja med spotify och göra mina egna spellistor!

 • Stina Sundqvist skriver:

  Sverige

  Lyssnar i ärlighetens namn mest på tystnaden här hemma. Men jag börjar ledsna på det.

 • Åse skriver:

  1) Sverige
  2) Jag lyssnar bara på Spotify och det blir nästan bara påväg till jobbet.
  3) Det skulle vara trevligt att lyssna på radio, det gör jag aldrig numera, kanske medan jag lagar mat! Perfekt att kunna lyssna på Spotify också!

 • Theresa skriver:

  1. Sverige
  2. Oftast stereo och CD.
  3. Mina datorhögtalare är för dåliga för att det ska vara roligt att lyssna på Spotify några längre stunder. Skulle vara perfekt att ha en liten lättplacerad radio i köket och kunna lyssna på P1 på morgonen och musik från datorn när man kommer hem på kvällen och ska laga middag.

 • Jessica skriver:

  1.Sverige
  2.Eftersom jag inte har möjlighet att lyssna på radio när jag arbetar njuter jag för stunden av att min radio går varm dagarna i ända, nu när jag är föräldraledig. Passar även på att mysa med lite julmusik från min mp3 spelare nu så här i juletid.
  3.Musik kan verkligen skapa en trevlig stämning i ett hus. Jag och mina barn skruvar gärna upp radion i köket när det kommer en bra låt och skakar loss. Att kunna göra detta i fler än ett rum skulle skapa möjlighet till ännu fler dansstunder och härliga skratt.

 • evamar skriver:

  1. Sverige.
  2. Radio i bilen, Spotify vid datorn med lurarna på.
  3. Jag har ingen radio hemma och när man städar behöver man musik. Även om jag har en bärbar dator funkar det inte riktigt att kånka på den när jag städar. Alltså städar jag inte… Så för att ge mig ett välstädat hem behöver jag alltså en radio… Ja, du fattar säkert att mitt behov är stort!

 • Jessica skriver:

  1. Sverige
  2. Radion slås på direkt på morgonen och står på fram tills jag går hemifrån och stoppar in hörlurarna till ipoden i öronen. Hemma från jobbet och på helgen lyssnas det främst på Spotify.
  3. Men en Radio One skulle tråkiga timmar i tvättstugan förvandlas till rena nattklubben och strykningen skulle bli min favoritsyssla!

 • Maria G skriver:

  1. Sverige.
  2. Spotify på datorn, numera ytterst sällan en CD-skiva i stereon, mycket P1 på den dåliga radion i köket eller via stereon.
  3.
  Ruskigt snygg
  Annorlunda
  Dynamisk
  Innovativ
  Oslagbar

  Oemotståndlig
  Njutbar
  Exklusiv

 • Jenny Ö skriver:

  1. Sverige
  2. Radio och cd-spelaren 🙂
  3. Sambon har önskat sig en liten nätt radio i julklapp och att vinna en här skulle vara det bästa, för snärtigare radio skulle jag knappast hitta 😀 Tycker själv det skulle vara oerhört praktiskt med en i köket då den enda radio vi har nu sitter ihop med cd-spelaren i vardagsrummet..

 • Anonym skriver:

  1) Sverige

  2) Spotify via datorn.

  3) Mannen har investerat i ett avancerat och dyrt ljudsystem här hemma, med avancerat menar jag så avancerat att varje gång jag ska få igång radion så händer nånting, typ hänger sig och krånglar. Jag har tjatat länge om en hederlig radio, men stoltheten tar emot för honom där…. så snälla låt mej vinna. Jag blir lycklig och husfriden fortfarande i sin ordning 🙂

 • Emma skriver:

  1) Sverige

  2) Spotify via datorn.

  3) Mannen har investerat i ett avancerat och dyrt ljudsystem här hemma, med avancerat menar jag så avancerat att varje gång jag ska få igång radion så händer nånting, typ hänger sig och krånglar. Jag har tjatat länge om en hederlig och snygg radio, men stoltheten tar emot för honom där…. så snälla låt mej vinna. Jag blir lycklig och husfriden fortfarande i sin ordning 🙂

 • Jessica skriver:

  1.Sverige
  2.Eftersom jag inte har möjlighet att lyssna på radio när jag arbetar njuter jag för stunden av att min radio går varm dagarna i ända, nu när jag är föräldraledig. Passar även på att mysa med lite julmusik från min mp3 spelare nu så här i juletid.
  3.Musik kan verkligen skapa en trevlig stämning i ett hus. Jag och mina barn skruvar gärna upp radion i köket när det kommer en bra låt och skakar loss. Att kunna göra detta i fler än ett rum skulle skapa möjlighet till ännu fler dansstunder och härliga skratt.

 • emelie skriver:

  1. Sverige
  2. Tidigare blev det mycket vinyl men en god vän råkade ha spelaren i golvet i samband med flytt en tid tillbaka så nu blir det Mp3:or eller skivor via datorn (som är kopplad till stereo).
  3. Bara det att kunna flytta runt pjäsen vore helt underbart, men framförallt skulle den stå fint i sovrummet så att jag kan lyssna på musik när jag gör morgonyoga i sovrummet, vore fullständigt fantastiskt!!

 • Johanna skriver:

  1. Sverige
  2. Jag lyssar på allt vare sig det är radio eller Spotify. 3. Jag är "hemmafru" och vistas hemma mycket och därmed är musik det ultimata sällskapet vare sig jag renoverar eller städar. Jag tycker om att ha ljud omkring mig och när jag har musik på så känner jag mig mindre ensam.

 • Lovisa skriver:

  1. Sverige
  2. Vi använder mest surroundsystemet och lyssnar mest på CD's. Men det blir mer och mer Spotify. Har letat efter bra högtalare och den här lilla godingen hade ju passat perfekt!
  3. Vi mår bra av musik och gillar att "skaka rumpan". Toppen att det går att köra trådlöst från Spotify. Att den både är snygg och diskret är ett stort plus.

 • Leif Sandell skriver:

  1 Sverige
  Jag älskar att lyssna på musik när jag lagar mat och min gamla radio suger.På sommaren gillar jag att lyssna på sommarpratarna. Jag är en riktig radiolyssnare i alla fall när jag är i köket

 • Anna K skriver:

  1. Sverige
  2. Radio, Spotify, cd, ibland mp3 från datorn
  3. En Radio One skulle passa perfekt vid sängen så att man kan vakna till radio på morgnarna och på helgförmiddagarna mysa i sängen med musik innan man kliver upp!

 • Amy skriver:

  1. Sverige
  2. Lyssnar nästan uteslutande på Spootify från laptopen som jag kopplar in till soroundsystemet.
  3. En radio one vore perfekt i mitt sovrum samt badrum för de stunder som jag har min egen tid och tar hand om mig och min själ.

 • annelie L skriver:

  1 Sverige

  2 förut var det mycket spotify,en sedan datorn kraschade har det bara vart radio som gäller. Men snart kommer dem nya datorn, då blir det spotify igen..

  3 Med min nya dator kommer jag kunna växla mellan spellistor och radio. Passar perfekt med mobil musikanläggning mellan köket och det enda rummet i min lilla etta.

 • Anna skriver:

  1. Sverige

  2. Lyssnar mest på radio just nu eftersom högtalarna till min dator har gått i pension.

  3. För att jag äntligen ska få lyssna på min favoritmusik igen, och dessutom göra det precis var jag vill!

 • irene skriver:

  1. Sverige
  2. CD hemma och radio på jobbet
  3. Vi har ingen radio hemma som inte låter som att man är ute i rymden, skulle sitta fint att slå två flugor i en smäll, både en radio som låter bra och är såååååå superduper snygg….

 • Jenny skriver:

  1. Sverige
  2. Jag lyssnar nästa bara på radio, den går varm varje dag från morgon till kväll då jag är mammaledig. Vid vissa tillfällen kan det bli att jag sätter på mp3-spelaren som är dockad till en högtalarstation.
  3. Då vi nyligen har haft en fuktskada och radion blev vatten fylld så lyssnar jag och min son numera på radio med störningar. Ibland får vi kämpa för att få igång den. Därför hade den fina Radio One varit varmt välkommen hem till oss.

 • Madeleine skriver:

  1. Sverige

  2. Jag lyssnar på musik i dvd:n med hemmabion. Har all min musik på ett usb-minne, bara att plugga i 🙂

  3. Nackdelen med att lyssna på dvd:n med usb är att mina klåfingriga barn mer än gärna nallar minnet för mej och knapprar på dvd:n så konstiga saker händer, därför skulle det vara kanon med en Radio One som skulle passa kalas i kubhyllan i köket 🙂

 • Patricia skriver:

  1. Sverige
  2. Tråkigt nog har jag tv:n som bakgrundsmusik. Inte många härliga låtar via den.
  3. Så jag fick lyssna på radio o en gång för alla stänga tv:n.

 • Nathalie skriver:

  1. Sverige
  3. Musik är livet! Det passar till alla tillfällen, mysiga fredagskvällar framför brasan, middag med vänner, eller när man står och diskar efter att vännerna har gått hem! Det är här i fönstret ovanför köksbänken som min Radio one skulle få stå!
  2.Om musiken kommer från radio/MP3/spottify spelar mindre roll det är stämningen jag vill åt!

 • monica skriver:

  1. Sverige

  2. TV;en är äntligen utslängt från vardagsrummet(skönt att slippa det störande tv ljudet). Nu har vi satt upp små halvdåliga högtalare från datorn mycket sladdar hängande här och där men ändå lite suround känsla från Sportify. Annars CD eller radio. Klassiskt, Opera, Jazz och Salsa när det är fest. P1 är ständigt inställt, till söndagsfrukosten självklart världsnmusik från "Klingan".

  3. Mina öron längtar redan efter Radio One soundet, runt och mjukt utan skrap som kommer ur denna lilla läckra ljudlåda!

 • Julie skriver:

  1. Sverige.

  2. Jag lyssnar på musik via Spotify genom tv:n samt med en soundbar kopplad till tv:n.

  3. Den skulle passa perfekt i arbetsrummet!

 • Åsa skriver:

  1. Sverige
  2. Jag försöker alltid ha musik nära till hands. Spotify är min drog 🙂
  När jag jobbar lyssnar jag ofta samtidigt på Spotify eller radio via datorn (dåligt ljud).
  När jag går på promenad eller joggar blir det Spotify via mobilen.
  När jag städar lyssnar jag på Spotify via tv:n.
  När jag lagar mat på helgerna lyssnar jag på radio eller Spotify via kabel till vår värdelösa ministereo i köket…
  3. En Radio One hade räddat mina matlagningskvällar i köket! Min pojkvän skulle nog uppskatta det på fler än ett sätt 😉

 • elin b skriver:

  1. Sverige
  2. Det blir ständigt och jämt spotify via datorns halvkassa högtalarsystem.
  3. För att trådlöst kunna spela musik snyggt!

 • Ignatius skriver:

  1. Sverige
  2. Spotify på datorn.
  3. Älskar att laga mat och tillbringar mycket tid att experimentera där, skulle vara skönt att ha lite skönt musiksällskap!

 • Maria Lilja skriver:

  1. Det är svenskt och startade 1978.
  2. Jag lyssnar på CD i bilen och hemma i dvd-spelaren. Radio brukar jag också lyssna på i bilen eller via min mobil.
  3. Känner mig lite efter dagens teknik. Har varken MP3-spelare eller Spotify. Skulle tycka det vore toppen att kunna få in musik och nyheter från hela världen. Trevligt att lyssna på till frukosten eller när man kommer hem efter jobbet.

 • Jenny S skriver:

  1. Sverige
  2. Här blir det oftast Spotify som rullar via trådlös överföring till min lilla köksradio som faktiskt har oväntat bra ljud.
  3. Det är dock ingen lösning som möjliggör att kräma på så det räcker för övervåningen eller altanen. Således behöver jag en fin liten enhet, gärna en Radio one, att komplettera med. Annars finns risken att min man skaffar någon klumpig, ful högtalarlösning… 😉

 • Henrik skriver:

  1. Sverige
  2. Här spelas det musik näst intill dygnet runt. Det är både via spotify och via musikbiblioteket i datorn, som är kopplad till surroundanläggningen. Det blir även väldigt mycket gitarrspel och barnsånger. Jag spelar och sjunger väldigt ofta för min 7 månader gamla/unga son. Det är hur mysigt som helst.

  3. Den 3/1 flyttar vi från en 2:a till ett hus på 7 rok! Vi vill gärna ha en musikspelare att ha i grabbens rum.

 • Ellendellen skriver:

  1. Sverige
  2. Radion när jag äter frukost, Ipod på tåget till jobbet, musik i datorn på jobbet och sen spotify när jag sitter och surfar hemma. Så det blir nästan bara mp3 filer nu för tiden fastän cd samlingen är stor.
  3. Det vore fantastiskt att kunna lyssna på musik hemma mer än på radion och när man sitter vid datorn, som för övrigt står i hallen. Musik i vardagsrummet skulle vara en lyx.. och spotify I LOVE! Radio one skulle gå varm hemma hos mig det finns så mycke mer bra musik att upptäcka.

 • Anna R skriver:

  1. Sverige!
  2. Genom datorn, cd-spelare eller barnens egna små bandspelare! Vi väljer mellan Spotify, radio, cd-skivor för vuxna och barn!
  3. Just nu befinner vi oss i en bedrövlig musiklyssnarfas! Tidigare för si så där fem år sedan var vi mer uppdaterade rent tekniskt men så kom familj och en hel massa flyttar och renoveringar ivägen. Nu står det en cd-spelare här och och dator med kasst ljud där! Inget som länkar samman dessa! Vill ju satsa på rätt produkter då det blir en slant man får lägga! Just därför tror jag en Radio One skulle passa bra hemma på min hylla!:-)

 • laila skriver:

  1.det är ett svenskt företag.
  2.musiken i mitt hem flödar oftast från datorn eller eller mobilen då jag diskar.
  3.jag skulle vilja vinna denna Radio One för att kunna ge den till min kära mamma som alltid ger så mycket till andra! hon har bara en gammal rapplig cdspelare som är köpt i början av 90-talet, och behöver en ny musik-maskin! 😀

 • Hanna La skriver:

  1 – Sverige
  2 – På morgonen väcks jag av wakeuplightens radio, när jag sitter ner med pyssel/städar/far runt och fixar i största allmänhet står stereon på, antingen lyssnar jag på mina kära CD-skivor eller så kopplar in datorns Spotify in i stereon. Eftersom jag växt upp med en radio i köket så lyssnar jag den speciella köksradion där. Och det är där skon klämmer, se nästa fråga…
  3 – När jag flyttade in i min första lya med RIKTIGT kök och ett RIKTIGT sovrum, inte nån en och en halva med öppet kök, så var det viktigt att köpa en köksradio. Eftersom vi haft en Audio Pro-apparat hemma i mitt barndomskök så var det självklart en sån jag ville ha. De är ju bra, jag vet ju det. Men när man flyttar är det så mycket som kostar pengar, så i ett svagt ögonblick tänkte jag att den superbilliga kopian från affären-som-har-allt kunde vara ett alternativ, bara ett tag. Men den är ju i princip värdelös. Inte bara att den ser och känns plastig, det är ursvårt att få in en bra frekvens. Man bör stå och hålla i antennen för att det ska låta ok, vilket är svårt när man står och lagar mat… Så jag längtar verkligen efter en fin, gedigen, fantastisk Radio One som kommer göra att mitt kök äntligen känns … färdigt. Utan en bra köksradio går det inte få den där sköna stämningen.

 • Amanda Hedlund skriver:

  1. Sverige
  2. Jag lyssnar mest på radio i bilen. Hemma lyssnar vi på cd i cd-spelaren och på datorn.
  3. Radio One, den röda, skulle passa utmärkt bra på vårt skrivbord tillsammans med vår röda kobratelefon. Samtidigt skulle vi kunna ta bort de solgulnade högtalarna som nu hänger på skrivbordet, som idag används när vi lyssnar på musik från datorn.

 • pernilla skriver:

  1. Sverige

  2. Jag brukar lyssna på spotify eller på radion varje dag när jag är hemma. Framförallt är det ett trevligt sällskap när jag lagar mat.

  3. Jag skulle vilja ha en Radio One i köket så att mina grannar slipper tänka på den höga volymen som jag måste ha när högtalarna finns ute i vardagsrummet.

 • Anna W skriver:

  1. SVERIGE
  2. Vi lyssnar på radio, radio, radio, spotify, spotify och spotify!
  3. Som helt frälsta i vår slitna oranga Tivoli Audio vore det kul att testa en svensk variant i samma klass! Jag har definitivt fått upp ögonen för en ny produkt…

 • karin skriver:

  1. Det kommer från Sverige!

  2. Musiken kommer från datorn via vår Airport som strömmar till de ljudstationer som finns i de olika rummen. Fantastisk uppfinning! Lyssnar ofta via Spotify och Itunes.

  3. För att den hade passat in sååå fint i vårt vita vardagsrum. Och för att jag vill bidra med något till vår (eller rättare sagt min sambos!!) tekniska (väldigt vita) samling!

 • Si skriver:

  1) Sverige

  2) Vi har dels musik via datorn som vi kopplat till förstärkaren. Ger bra ljud, men kanske lite surr från datorn. Sen brukar vi ha iphonen kopplad till antingen förstärkaren eller till små högtalare i köket, tyvärr burkigare ljud och radiostreamingen funkar sällan.

  3) Jag önskar mig en bra radio med BÄST ljud i vårt kök! Ursäkta mig Iphone och subwoofer, men ni är inte helt lyckade ihop…

 • 1. Sverige

  2. Vi lyssnar på radio och skivor i bilen och hemma. När det är dansfest åker datorn ut i vardagsrummet där det bästa högtalarsystemet finns.

  3. Av samma anledning skulle jag vilja vinna denna ljuvliga lilla ljudlåda för anläggningen till trots så till vardagsrummet består öppningen av ett enmeterstjockt valv som sväljer mycket av ljudet och övriga lägenheten lämnas sånär stum. En bra musikspelare till övriga hemmet skulle göra att vi kan dansa loss i hela lägenheten!!!

 • e skriver:

  1. Sverige
  2. Via datorn kopplat till samma ljudsystem som TVn och ibland direkt i telefonen med lurar tex när jag står i köket.
  3. Vi har ingen radio! Skulle vara kul att ha en och framför allt om den är så snygg så den blir den del av inredningen. Extra plus att även kunna lyssna på musiken i mobilen med bättre ljud.

 • Emma skriver:

  1. s v e r i g e
  2. s p o t i f y
  3. t r å d l ö s t = m i n m e l o d i

 • anna skriver:

  1. Sverige

  2. Jag lyssnar på musik så ofta jag kommer åt.
  Hemma går högtalarna varma med alla favoritskivor som blivit omgjorda till Mp3-or (och numera ligger i massor av fullproppade bananlådor i källaren).
  I bilen blir det radio eller via mobilen.
  På gymmet är I-poden min bästa vän.
  Och ofta blir det härlig sång och dans från 3-åriga dottern som diggar allt från Pearl Jam och Pink till Pippi Långstrump.
  3. Jag skulle behöva en Radio One på kontoret nu när jag snart kommer tillbaka från mammaledighet. Att behöva lyssna via datorn igen kommer göra mig tokig!
  Tänk istället att få lyssna på favoritmusiken i en så otroligt snygg och bra liten musikmaskin!! Det kommer att få mig extra kreativ och det kommer att vara en lycka att komma tillbaka till jobbet när jag vet vad som väntar!

 • Magnus Persson skriver:

  1. Sverige
  2. Radio, Spotify och sambons sköna stämma..
  3. I vårt hem ylar vi ständigt ikapp,
  grannarna önskar nog att dom oljudet slapp
  med en radio one från audio pro
  skulle skönare musik ljuda i vårt bo
  Det här skulle bli vår perfekta julklapp!

 • Magnus Persson skriver:

  1. Sverige

  2. Radio, Spotify och sambons sköna stämma..

  3. I vårt hem ylar vi ständigt ikapp,
  grannarna önskar nog att de oljudet slapp.
  Med en radio one från audio pro
  skulle skönare musik ljuda i vårt bo,
  Det här skulle bli vår perfekta julklapp!

 • Johanna skriver:

  1) Från Sverige!
  2) Jag lyssnar på musik nästan hela dagen! På väg till jobbet brukar jag lyssna på min iPod eller på Spotify med min iPhone. På jobbet lyssnar jag ofta på Spotify för med musik koncentrerar jag mig allra bäst.
  3) Jag har precis flyttat ihop med min sambo som är en sån där som älskar stora högtalare. Jag tycker inte det är fint att "inreda" med högtalare så min söta sambo och jag har gjort en deal: han går med på att ha mindre högtalare om jag hittar några snygga och bra. Tror just jag har gjort det!!!

 • 1. Sverige
  2. Vi lyssnar otroligt mycket på Spotify via datorn i köket eller i vardagsrummet. Annars lyssnar jag på musik via min I-phone. I köket har vi även vår supersnygga Tangent Uno och i badrummet har vi en svart gummiklädd Pal från Tivoli Audio som tål fukt.
  3. En Radio One skulle passa perfekt i vårt sovrum eftersom den dessutom fungerar som en klockradio. Jag älskar att gå och lägga mig och lyssna på musik eller "bara" ett vanligt radioprogram med för den delen!

 • Annika skriver:

  1. Sverige

  2. Jag lyssnar på radio och CD i bilen. Radio i mobilen när jag promenerar.

  3. Jag saknar verkligen en radio i vårt kök. En riktigt bra, och snygg, radio står högt upp på min önskelista. Att laga mat och diska är ingen sak när man lyssnar på härlig musik!

 • maria skriver:

  1 Sverige
  2 Radion i köket är det första jag slår på varje morgon, det är min farmors gamla. Sen blir det en och annan CD i stereon.
  3 Med en sådan fantastisk pryl kanske det skulle bli helt annorlunda här hemma.

 • Sanna A skriver:

  1. Sverige

  2. Mest min man som lyssnar på musik, men han gör det desto mer. En äkta musiknörd. Numera blir det mest Spotify via bärbara datorn men det känns otillräckligt för att få ljudkvalitet.

  3.
  Om jag ändå denna kunde vinna!
  Även om den till julen ej kan hinna
  Det vore en stor, stor ära
  Att från posten ett sådant paket få bära
  Hem till maken med raska steg
  Maken som just lämnat dagens kneg
  Packa upp detta ljudmirakel
  På med volym, spräcka lite kakel?
  Säga, här har du nu älskling min
  Den är din, bara din
  Njut nu av din musik var dag
  Radio one – musik för välbehag!

 • Isabella skriver:

  1. Froooooooooooom Swedeeeeeeeen:)
  2. Är ite oldschool och lyssnar mest på Cd skivor i hemmets lugna vrå. Gillar inte att lyssna på musik när jag är ute, fins så mkt annat kul at lyssna på då. Nej, jag gillar att lyssna på musik. Alltså verkligen lyssna på den. Som en grej. Som att titta på TV eler gå på teater.
  3. Hjälp mig ta ett nytt steg. Vill ju inte vara en "det var bättr förr"-typ.

 • Emma skriver:

  1. Sverige
  2. Jag lyssnar mycket på radio, dels från stereon och dels från datorn. Spotify användas ganska ofta också. Då och då cd-skivor i stereo.
  3. Det blir så dåligt ljud av en laptop så det vore perfekt att få lyssna till Spotify med ett riktigt bra ljud! I och med en hörselskada klarar jag inte längre att lyssna i hörlurar, vilket jag saknar mycket. Så därför vore det underbart att kunna pigga upp sin dag vid skrivbordet med favoritmusiken, det behövs med allt jobb det innebär med att starta eget!

 • Jenny Persson skriver:

  1. Sverige

  2. Jag lyssnar allra mest på musik via mp3 på väg till och från jobbet samt när jag är ute och tränar. Hemma blir det spotify blandat med vanlig radio. Det händer att jag kopplar in pc'n till musiksystemet i vardagsrummet men det är sällan så burkigt ljud är jag rätt less på

 • Pelle skriver:

  1) Sverige

  2) Mp3 eller Spotify via datorn eller CD i sterohögtalarna.

  3) Jag har ett gigantiskt problem! Jag hatar att diska och jag har ingen musik i köket! Men om jag skulle vinna en Radio One så hade mitt dagliga diskande blivit betydligt mycket roligare!

 • Gabriele skriver:

  1,Sverige
  2. Lyssnar på radion i köket, varje morgon till frukost. Sen blir det en del spotify på datorn när jag letar efter stycken jag ska spela i mitt yrke ( är violinist).
  3. Eftersom mitt yrke är "ljud" så konsumerar jag inte så oerhört mycket "ljud" när jag är hemma men när jag väl gör det är jag kräsen både på vad jag lyssnar på och ljudkvaliteten…så Radio one välkommen…

 • 1) Audio Pro är ett anrikt hifi-företag från SVERIGE!
  2) Jag lyssnar på Spotify hemma samt CD-skivor & radio i bilen. Barnen blandar radio, CD-skivor & Spotify. Så det är nästan alltid något "musikigt" som låter hemma hos oss. Dock har vi ingen musikkälla varken i vardagsrummet eller i köket. Så denna underbara lilla radio skulle vara fantastisk att ha hemma hos oss.
  3) Endast ljuden från fläkt & diskmaskin i köket låter
  med en Radio One vi kan fin musik få här åter!
  Att även få njuta av ljuva toner vid vår öppna spis,
  vore ett underbart & härligt pris!

  en Radio One!

 • Lotta Fröjd skriver:

  1) Sverige

  2) Jag lyssnar mest på min mobiltelefon innan jag ska sova. Lägger in nya mp3-filer lite då och då, så att det inte blir tjatigt.

  3) Jag har ingen radio på min mobiltelefon, mitt hem är radiolöst.

  Hi-fi har jag aldrig varit särskilt insatt i men jag gillar bra ljud och trådlöst.

  Inga sladdar eller hörlurar som låter halvbra.

  Jag älskar bluetooth och använder det ofta och mycket, så en Radio One skulle göra min jul!

 • Ida Danielsson skriver:

  1. Sverige
  2. Antigen så strömmar jag musik från min dator till dvdn som står i vardagsrummet eller så lyssnar jag på radio oxå då via dvdn och dess sourrand system.
  3. Jag har länge önskat mig en snygg radio i köket. Köket är hjärtat i min lägenhet och där jag spenderar mest av min tid. Oftast lyssnar jag inte på musik i köket just för att jag skulle behöva spela väldigt högt i vardagsrummet. Ingen skulle kunna befinna sig i vardagsrummet och trivas samtidigt så skulle det störa grannarna. Förutom det så finns det ingen plats för en stor radio men Radio One skulle passa perfekt! Liten, snygg och har all funktionalitet man vill ha ♥

 • charlotta skriver:

  -Sverige
  -Lyssnar på radio i bilen, spotify hemma via en dålig anslutning till stereon och via datorn
  – Älskar musik! Jag behöver verkligen en grym anslutning så att jag kan andvända spotify jämnt,vilken "uppfinning" spotify är! Helt fantastiskt, skickar och tar emot listor från vännerna som gamla tidens "balandband". Radio oneär så snyggsåden skulle fått stå på stringhyllan och synas!

 • madde skriver:

  1) Sverige
  2) Jag lyssnar mest på musik genom datorn. Jag lyssnar genom laptopens inbyggda högtalare och ljudet är inte speciellt bra. Däremot är jag musikberoende och lyssnar konstant på musik. Jag klarar inte en dag utan musik. Jag lyssnar oftast genom Spotify och de låtar/band/artister som inte finns med där har jag lagt till själv.
  3) Jag behöver vinna en Radio One eftersom jag lyssnar konstant på musik. Jag behöver verkligen bättre högtalare som inte tar så stor plats (eftersom jag bor i en etta) och som jag kan flytta runt enkelt genom lägenheten. Det hade varit underbart att få spela musik med en suverän ljudkvalité!

 • Spacegirl skriver:

  1, Sverige
  2. Jag lyssnr på stereon eller på min ipod.
  3. Jag skulle älska att kunna lyssna på låtarna jag har på ipoden, utan lurar med denna högtalare!

 • Malin Vänersborg skriver:

  1. Sverige
  2. Lyssnar på surrondsystem, då internetradio, mycket amerikanska kanaler, kör spotify i datorn. På morgonen är det gammal bordsradio som rivstart körs på.
  3. Det skulle ge mig och mina tjejer en mjukare start med det ljudet som finns i Radio one. Skulle även glädja min tonåring som kan byta kanal mycket lättare, och slippa rivstart varje morgon:-)

 • cajenn skriver:

  1 sverige
  2 lyssnar på transistorn
  3 skulle gärna tacka ja till en ny radio

 • MiaHB skriver:

  1) Sverige
  2) Jag lyssnar på Spotify via min bärbara, och jag måste erkänna: ja, det är bara jullåtar så här års 😉
  3) Jag tycker att mina gamla klassika jullåtar förtjänar att dess toner strömmar ur en lite mer högkvalitativ högtalare än nuvarande halvtrasiga knasterljudande alternativ. Mina öron skulle bli superglada. Och mina ögon med för den delen 😉

 • stine skriver:

  Sverige

  Jag lyssnar dygnet runt, oftast på radio via min lillebrors gamla stereo eller spotify via datorn med sladd till gamla stereon, eller itunes/spotify i lurar från mobilen

  Jag flyttar snart (och äntligen) från en pyttetta till större och har verkligen längtat efter ett riktigt kök. Det första jag skulle vilja flytta in i köket är en snygg radio och den här skulle passa perfekt!

 • Peppesbodega skriver:

  1) Sverige
  2) Jag lyssnar inte så mycket på musik då jag inte har någon radio eller annan musikspelare.
  3) Vill vinna för att kunna lyssna på mer musik hemma när jag tex diskar och lagar mat åt min älskade sambo.

 • Sara skriver:

  1. Sverige
  2. Ipoden som dockas ihögtalare
  3. Vi saknar en fungerande radio och den här är både snygg och med bra ljud!

 • Lisa skriver:

  1 sverige
  2 jag lyssnar lika MKT på cd som radio. Har tyvärr, pga dålig ekonomi en gammal ful Stereo som jag inte alls gillar men den använder jag:)
  3 eftersom jag är långtidssjukskriven har jag dålig ekonomi men ett brinnande intresse för färg o form o jag är hemma extremt MKT o jag mår bra av att fixa o ha det fint hemma! Samt att jag har ett stort behov av sällskapet från radio el en skiva:-) hade därför varit kanon med denna gåva som förenar snygghet m bra ljud. Plus att jag fyller år i morgon så det hade varit en kanon o MKT upppskattad present! 😉

 • Svaren blir:

  1. Sverige
  2. Jag lyssnar mycket på Radio, både genom datorn och genom "den vanliga gamla radion" i köket! Det är musikkanaler som gäller, som mix megapol, banditrock osv. Ibland sitter jag dock och lyssnar igenom gamla skivor, mest för att få inspiration till vad jag ska önska i radion 🙂
  3. Eftersom den gamla radion i köket for i golvet för snart ett år sen, av rent misstag, så funkar den inte som den ska längre. Den glappar och har sig, men å andra sidan så är den väl ca 15-20 år gammal också! I dagsläget finns det inte pengar till att köpa en ny heller, eftersom jag gärna vill ha en med bra kvalitet! I januari kommer vårt fjärde barn, vilket gör att utgifterna är stora – ny bil (läs; minibuss), syskonvagn, ytterligare skötväska, ytterligare spjälsäng (minsta fyllde ett år igår, så han sover fortfarande i spjälsäng och åker vagn!)… ja ni ser – det finns massor att köpa in när man går från tre- till fyrabarnsfamilj. Därför prioriteras inte vi vuxna alls just nu, så detta vore en perfekt julklapp till oss!

  Kram Annika
  [email protected]
  http://nilssonpettersson.blogg.se/tavlingsblogg/2010/december/trendenser-16-december.html

 • Julia skriver:

  1 Sverige
  2 En radio i köket som med dålig mottagning och vars ljudkvalitet enkelt kan beskrivas som lo fi.  
  3 Jag är innerligt trött på alla sladdar
  Och på Pippi på repeat
  Hinner knappt borsta mina gaddar
  Och lyssnar på reklamradions skit
  Jag ber till hi fi gudinnan
  Och börjar så smått tro
  Att det är jag som är vinnar'n
  till radio one från audiopro.
   Ja Pippi i all är men nu är sammanbrottet snart nära.  

 • Lena Eriksson skriver:

  1. Sverige
  2. För det mesta med surround anläggning eller ibland från datorn (med kasst ljud som följd)
  3. Jag skulle definitivt vilja lyssna på mera musik genom datorn där utbudet av olika sorters musik är mångt mycket större, vilket skulle vara möjligt med Radio One och samtidgt få 1:klassigt ljud.

 • Dennis Eriksson skriver:

  1: Sverige
  2: Datorn
  3: Vill ha bästa kvalité på musiken, så att jag kan höra alla toner som annars försvinner i ett brus.

 • Angelika Knutsson skriver:

  1:Sverige
  2:För det mesta spotify på datan
  3: För att jag tycker väldigt mycket om att lyssna på radio när jag donar i köket, men radion jag har är av så usel kvallite att jag bara kan vistas i halva delen av rummet utan att sändningen försvinner helt och blir till ett brus.

 • Maria skriver:

  1. Sverige

  2. Den senaste tiden har jag mest lyssnat på streamad radio via mobiltelefonen, det gör jag varje dag.

  3. Jag skulle verkligen behöva en radio med bra ljudkvalitet i min övernattningslägenhet, där jag inte har någon annan ljudkälla än min mobiltelefon. Det skulle göra veckorna som jag spenderar borta från sambon så mycket roligare!

 • Katja skriver:

  1. Sverige
  2. På spotify trots datorhögtalarkvalite, på en liten bärbara transistor ratio som jag drar med mig från rum till rum men där ljudet är högst begränsat
  3. Att byta ut radion jag har och få kvalite och utökad utbud av både music och P1-liknande program. Det är så härligt när ljudet fyller rummet och häftigt när det kommer från en sådan liten apparat.

 • Lovi skriver:

  1) Företaget är från Sverige
  2) Vi lyssnar på musik jämnt men framförallt när vi lagar mat/äter och när vi städar. Vi använder spotify och delar listor med kompisar ganska ofta och tar även med oss vårt spotify när vi åker ut till landet. Det är verkligen super.
  3) Vi har idag ingen radio utan kör allting via datorn, tyvärr begränsar det oss något då våra datorer står i vardagsrummet. Hade jag vunnit radion hade den gjort sig fin som sällskap i köket.

 • Maria=) skriver:

  1)) Audio Pro är en svensk tillverkare som startade 1978
  2)När jag vill koppla av eller tagga upp!-Spotify,har ingen radio.

  3)Skulle vilja ha en radio i mitt kök

 • Lou skriver:

  1) Sverige
  2) Den gamla hederliga radion i vardagsrummet genom de relativt antika högtalarna som sprakar om man sänker eller höjer volymen. Då är det mest radiokanaler som spelas.
  3) Vill kunna bära med mig musiken i hela lägenheten, till sovrummet, köket, toaletten, lantstället, kontoret, ja, överallt.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.