Annons

15 december – dagens lucka i Adventskalendern

Bakom dagens lucka döljer sig ett svenskt företag som jag skrev om för länge länge sen, alldeles i bloggens begynnelse, men som är högaktuellt nu igen med en rad nya lanseringar. Kul! The Snowroom från Jönköping tillverkar lampor i miljövänlig polyesterfiber, med stor hänsyn till djur och natur. Förutom i Sverige finns de även i fleratalet Europeiska länder. Lamporna finns i olika utskurna siluetter som ger ett mjukt sken. Mina favoriter är det lilla huset och den fina stjärnan som passar i juletider. I potten ligger en av varje, av dessa två, och du kan tävla om dem genom att svara på nedanstående frågor i kommentarsfältet. Lycka till!

Dagens tävlingsfråga
1) På The Snowrooms Facebooksida hittar ni bland annat bilder från företagets återförsäljare, så som den här fina butiken i Amsterdam som säljer delar av The Snowrooms sortiment. Vad heter den aktuella butiken, vad är deras inriktning och varför tror du att deras filosofi passar The Snowroom? Motivera kort! (och bli gärna medlem/klicka på ”like” i Facebookgruppen)
2) Vilken av de två lamporna/modellerna skulle du vilja vinna?


Tävlingen är avslutad. Grattis till Johanna B som svarade kl 08:08:10
och David som svarade kl. 08:27:45! Hör av er med era adresser så skickar vi priset med Posten!


Tävlingen pågår tom 17/12 kl. 07.00. Vinnaren utses av en jury från Snowroom och deras beslut kan ej överklagas. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren. Det finns två lampot i potten, värde ca 700 kr/st

Kategorier:

Kommentarer

 • Sofie skriver:

  1. 21:st century Amsterdam. Butiken är "keen on green", dvs. de bryr sig om naturen. Allt som de säljer är ekologiskt, handgjort eller gjort av återvinningsbara ting. Det passar som handen i handsken för The Snowroom, som tillverkar sina saker i miljövänlig polyesterfiber. The Snowrooms högsta prioritet är att värna om miljön, precis som 21:st century Amsterdam.
  2. Såhär i juletider måste jag önska mig stjärnan, eftersom jag tycker den skulle passa perfekt i ett stundande barnrum. Alldeles fantastiskt fin!

 • Marija skriver:

  1. Butiken heter 21st Century Amsterdam och har inriktat sig på miljövänlig shopping så som ekovänligt, handgjort och allt som oftast återvunna och som senare kan återvinnas. Där passar Snowroom in som bara den med sina lampor i miljövänlig polyesterfiber.
  2. Jag skulle vilja vinna det lilla huset och placera det i hallen som ett välkomnande ljus.

 • Anonym skriver:

  1. Butiken heter 21st century amsterdam och har en miljövänlig profil och det passar snowroom perfekt då de tillverkar lampor i miljövänlig polyesterfiber. Så båda har det gröna tänket gemensamt!
  2. Jag har brist på julstjärnor här hemma, så jag vill gärna ha en stjärna!

  kram /iris

 • Iris skriver:

  1. Butiken heter 21st century amsterdam och har en miljövänlig profil och det passar snowroom perfekt då de tillverkar lampor i miljövänlig polyesterfiber. Så båda har det gröna tänket gemensamt!
  2. Jag har brist på julstjärnor här hemma, så jag vill gärna ha en stjärna!

  kram /iris
  P.S. är det någon mer än jag som har problem med "kom ihåg mig" funktionen här i kommentarsfältet? Mina uppgifter sparas aldrig..
  d.s

 • Anna-Carin skriver:

  1. Butiken heter 21st century Amsterdam och dom är en konceptbutik som har ekologiska, handgjorda och återvunna varor. Och eftersom The snowroom tänker på miljön när dom producerar sina produkter så passar deras filosofi väldigt bra hos 21st century Amsterdam.

  2. Har jag turen med mig så önskar jag den fantastiskt fina stjärnan 🙂 Så vacker i all sin enkelhet!

 • Rebecka skriver:

  1. Den heter 21st Century Amsterdam. Butiken bryr sig om miljön och säljer produkter som är gjort av återvinningsbara material, handgjort och ekovänligt. Vilken stämmer bra in på The snowroom eftersom deras produkter görs av miljövänlig polyesterfiber.
  2. Det lilla huset passar bäst hemma hos mig.

 • Stine skriver:

  21st century, båda fokuserar på hållbar utveckling. Bra där!

  Huset var fint!!

 • Anna K skriver:

  1. De Winkel van Guus, de inriktar sig på återvinning och hållbar design. Denna miljövänliga inriktning har de gemensamt med Snowroom, vars produkter görs i återvunna och/eller hållbara material.
  2. Jag skulle välja stjärnan som skulle lysa upp fint i köksfönstret så här års!

 • Elin skriver:

  1. Butiken heter De Winkel van Guus. Gemensamt med The Snowroom är de återvunna materialen och den miljövänliga inriktingen, utan att det blir tråkiga produkter. Man får en liten galen känsla av alla de roliga och oväntade materialen.

  2. Jag skulle gärna vinna det lilla huset!

 • Ida skriver:

  1. Butiken heter De Winkel van Guus och är en konceptbutik som fokuserar på hållbar design och fair trade. Deras prokter är handgjorda, miljövänliga och i många fall även återvinningsbara. Precis samma ledord som Snowroom verkar efter så därför passar deras produkter så bra i Guus butik!

  2. Jag tycker att huset är otroligt mysigt och det skulle ge ett hemtrevligt och inbjudande ljus i hallen. Tänk om det kunde blir mitt!

 • Maria skriver:

  1:Butiken heter 21st Century Amsterdam och har inriktat sig på miljövänlig shopping så som ekovänligt, handgjort och allt som oftast återvunna och som senare kan återvinnas för snowroom.
  2. Har inga av dessa lampor men tycker att stjärnan passar mig bäst.

 • mini skriver:

  1. De Winkel van Guus (Guus’s shop), har grön ecoinriktning – säljer produkter som är miljövänliga, återvunna och/eller återanvända.
  2. stjärnan!

 • Nickan skriver:

  1: 21st Century Amsterdam. De värnar om miljön och säljer produkter som är snälla mot moder jord. Det ligger i samma linje som The Snowroom och därför passar de så bra ihop.

  2: Stjärnan skulle jag vilja ha då den skulle passa i fönstret till min egen lilla stjärna till dotter. Om hon hade valt skulle hästen utan tvekan valts…

 • Annika skriver:

  1) Butiken heter De Winkel van Guus, de har ett vagga till vagga-koncept (C2C), vilket innebär att man försöker eliminera allt spill vid produktionen och vara effektiva och miljövänliga ur ett socialt, ekonomiskt och industriellt perspektiv.
  Detta passar förstås The Snowroom också, eftersom The Snowroom stödjer Fair Trade, hållbar design och lokalproducerade produkter. Då vill man nog helst också säljas i en affär som har liknande filosofi.

  2) Jag skulle vilja vinna huset, älskar möjligheten till oväntade små lampor i fönstret.

 • SAR skriver:

  Hej

  1) Guus in Amsterdam are "Keen on Green
  2) Det är viktigt eftersom The Snowroom satsar hårt på sin miljöprofilering!

 • Åse skriver:

  1. Butiken heter De Winkel van Guus (Guus´s shop) och fokuserar på produkter som är återvinningsbara och miljövänliga, något som även Snowroom gör då deras produkter är tillverkade av miljövänlig polyesterfiber.
  2. Det lilla huset skulle passa bra hemma hos oss.

 • SAR, igen skriver:

  SAR glömde skriva att jag vill ha huset!

 • Anna skriver:

  1) Guus in Amsterdam are "Keen on Green och har tydlig miljöprofil på grejerna i sortimentet de tar in. Passar The Snowroom som tänker samma lika!
  2) Hinner man få stjärnan innan jul vill jag gärna ha den, annars huset!

  PS. Vilken dålig idé att man ska skriva sin mailadress i gästboken? Hur tänkte de där? Har de aldrig hört talas om spam? Bättre hade varit om man fick skicka sin mailadress som ett meddelande eller maila den till företaget. Bara ett tips!

 • Carola skriver:

  1. Butiken heter De Winkel van Guus, som betyder Guus shop eller Guus affär. Det är Amsterdams första butik med ekologiskt och miljövänligt sortiment. Produkterna som säljs är återvunna, återvinningsbara eller miljövänliga på något sätt. Eftersom Snowroom tillverkar lampor i miljövänlig polyesterfiber så passar deras produkter perfekt in i Guus sortiment.

  2. Jag skulle vilja vinna stjärnan, den skulle passa bra i dotterns sovrumsfönster.

 • Emelie skriver:

  1. Butiken heter 21st Century Amsterdam. The Snowrooms produkter passar in så bra för att båda verkar för hållbar design i ett hållbart samhälle. Mer sånt : )
  2. Huset är underbart, mitt självklara val.

 • 1. Butiken heter De Winkel van Guus (Guus butik, Guus Keep on green), deras idé föddes ur en passion för miljövänlig design för vardagen! Allt är handgjort, miljövänlig och i många fall återvinns, för på Guus, är alla angelägen om grönt! Den innovativ teknik från Snowroom (Sverige) med lampor mjuka som snö att beröra och tillverkade av återvunna PET passar de Guus sortiment.

  2. Jag skulle vilja vinna huslampan!

 • 1) På The Snowrooms Facebooksida hittar ni bland annat bilder från företagets återförsäljare, så som den här fina butiken i Amsterdam som säljer delar av The Snowrooms sortiment. Vad heter den aktuella butiken, vad är deras inriktning och varför tror du att deras filosofi passar The Snowroom? Motivera kort! (och bli gärna medlem/klicka på "like" i Facebookgruppen)

  SVAR : De Winkel Van Guus (Guu's shop).
  Produkterna är har en inriktning på miljömedvetenhet och varorna är återvinningsbart och ekologisk.

  2) Vilken av de två lamporna/modellerna skulle du vilja vinna?

  SVAR: STAR

 • Rex Tigerstrand skriver:

  1. Butiken heter 21st century Amsterdam och dom är en konceptbutik som har ekologiska, handgjorda och återvunna varor. Och eftersom The snowroom tänker på miljön när dom producerar sina produkter så passar deras filosofi väldigt bra hos 21st century Amsterdam.

  2. Jag önskar mig stjärnan ifall att jag vinner

 • whynja skriver:

  1: De Winkel van Guus. De satsar stort på miljövänliga produkter som är handgjorda, eko-vänliga eller gjorda av återvunnet material. Snowroom har ju en liknande filosofi, med lampor som tillverkas av miljövänlig polyesterfiber med stor hänsyn till djur och natur.

  2: Om jag vinner vill jag gärna ha huset!

 • Anna L skriver:

  De Winkel van Guus. Båda har miljövänlig inriktning vilket är kanon.

  Stjärnan skulle jag vilja ha

 • Tess skriver:

  1, De Winkel Van Guus (Guus shop). De har samma miljömedvetna tänk som snowroom och passar därför bra.

  2, Huset, känns gästvänligt och inbjudande! Det gillar jag 🙂

 • Johanna B skriver:

  1) Butiken som syns på Facebookgruppen heter De Winkel van Guus (Guus butik) och de har en passion för miljövänlig design vilket passar Snowroom vars lampor är tillverkade av återvunna PET-flaskor/polyesterfiber.
  2) Jag vill ha huset! Det är så fint!

 • Anonym skriver:

  Butiken heter De Winkel Van Guus. Den bjuder på produkter med ett "grönt tänk"; ekovänliga produkter, fair trade och återvinning (Coolt med återvunna läderväskor!). Anledningen till att de är återförsäljare till The Snowrooms produkter är att de är uttalat miljövänliga. Två företag med liknanade filosofier med andra ord!

  Huset är verkligen charmigt och skulle bidra med hemtrevlighet hos oss!

 • Loppan Lorum skriver:

  1. Butiken heter De Winkel van Guus och är inriktad på miljömedvetet och rättvist producerade produkter, gärna av återvunnet material som ju även The Snowrooms lampor är. Därför passar de fint ihop!

  2. Jag skulle bli superglad för det mysigt lysande huset!

 • Hedvig skriver:

  1. De Winkel van Guus, som satsar på ekovänlig design.
  2. Båda är fina, men stjärnan skulle funka bäst hos oss.

 • Rebecca skriver:

  1. De Winkel van Guus (Guu's shop). Precis som The Snowroom verkar butiken för en hållbar utveckling.
  2. Stjärnan gillade jag!

 • Johanna skriver:

  Butiken heter De Winkel van Guus och deras miljötänk passar bra med Snowroom.

  Huset är fint!

 • Filippa skriver:

  1. Butiken heter De Winkel van Guus, de jobbar för en bättre miljö, mer hållbar konsumtion som passar The Snowroom.
  2. Huset är ursnyggt. Den skulle jag vilja ha i mitt vardagsrumsfönster.

 • Anonym skriver:

  1. De Winkel van Guus (Guu's shop). Och helt i linje med The Snowrooms filosofi verkar butiken för en hållbar utveckling utan för att den delen göra avkall på designen. De är båda innovativa och nytänkande

  2. Stjärnan skulle passa perfekt i vardagsrummet

 • Frida skriver:

  1. Butiken heter De Winkel van Guus (Guus´s shop). De har inriktat sig på hållbar och rättvisemärkt design och deras produkter är handgjorda och miljövänliga och till stor del tillverkade av återvunna material. Precis samma ledord som för The Snowroom så de verkar ju som klippta och skurna för varandra!
  2. Det lilla huset var ju helt underbart fint!

 • Benjamin skriver:

  1. Butiken heter 21st Century Amsterdam och de har en miljövänlig approach, precis som Snowroom.
  2. Stjärnan.

 • Annika skriver:

  1. Butiken heter "De Winkel van Guus" och de jobbar med på ekovänlig design. Den holländska butiken är liksom "The Snowroom" miljövänliga och arbetar för en hållbar utveckling.
  2. Åh, om jag skulle vinna skulle jag välja det lilla huset. Jag har inte sett något liknande, och det skulle vara kul att ha något som inte alla andra har.. Lampan skulle ge det perfekta skenet i mitt fönster ut mot gatan.

 • david skriver:

  Butiken heter Guus shop och filosofin är att sälja grön design, vilket ju passar snowroom bra på grund av deras fina produkter som är tillverkade i ett miljövänligt material.

  Stjärnan är fin, den har jag sneglat på länge…

 • Alexandra skriver:

  Butiken heter De Winkel van Guus och fokuserar på miljön och en hållbar utveckling, precis som The Snowroom. Huset hade passat enormt bra i mitt hem.

 • Anette skriver:

  1. De Winkel van Guus. Begge satser på miljøvennlige produkter.

  2. Huset! Den hadde blitt fin som midtpunktet i en slags hedensk julekrybbe.

 • Ingrid Nielsen skriver:

  1. Guus Amsterdam – Keen on green. De arbetar för en bättre miljö vilken är helt i linje med The Snowrooms filosofi.
  2. Jag skulle bli jätteglad om jag vann huset.

 • Karin skriver:

  1) "De Winkel van Guus" – liksom the snowroom har de en miljövänlig profil.
  2) Jag gillar huset, skulle ge fint sken under resterande året då man inte har adventsljus och stjärnor uppe.

 • Malin L skriver:

  1. De Winkel van Guus. Deras "grej" är en ekologisk och rättvise-hållning. De för handgjorda, gärna återvunna och hållbart utvecklade produkter. Även Snowroom lägger vikt vid fair trade och att verka för hållbar design. Två olika företag som tänker lika!

  2. Det fina huset.

 • Maria=) skriver:

  1)Butiken heter De Winkel van Guus, 21st century Amsterdam,en konceptbutik som har ekologiska, handgjorda och återvunna varor.Att återvinna ligger helt rätt i tiden och de utmanar med sitt sortiment och en fantastiskt vacker design.

  2)Åh vad jag skulle vilja ha stjärnan!

 • Madeleine Holm skriver:

  Godmorgon !

  1. Butiken som ligger i Amsterdam heter "GUUS"- is keen on green ! Det passar alldeles utmärkt att The Showroom finns visade där då deras mantran går han i hand – green.
  2.Stjärnan hade jag velat ha hängande i sovrummet, det blir lagom mjukt, som sig bör 🙂

 • Beijan skriver:

  1/De Winkel van Guus,ekovänlig design !
  2/ Huset skulle få lysa upp vår hall
  Mvh Beijan

 • Lina skriver:

  1. De Winkel van Guus (Guus’s shop) heter butiken. Ekotänket är förstås den första likheten mellan Showroom och Guus´s shop man slås av. Det innovativa, framtida tänket och känslan för hållbar design är andra gemensamma nämnare.

  2. Huset är grymt fint – Passar året om!

 • Kristian P skriver:

  1. Butiken heter De Winkel van Guus, 21st century Amsterdam. Detta är Amsterdams första "Green concept store". De fokuserar främst på miljö och djur precis som Snowroom. Guus satsar på handgjorda smycken, återvunna möbler och ekologiska produkter.
  2. Jag skulle helst vilja ha det fina huset, en lampa som man kan ha framme året om. Stjärnlampan känns mer begränsad till tiden runt jul.

 • Maken! skriver:

  1)1. Butiken som ligger i Amsterdam heter "GUUS"- is keen on green ! The Snowroom är helt rätt i tiden,båda har handgjorda återvinningsbara vackra design produkter.

  2)Gissa om min fru vill ha stjärnan,speciellt nu då våran plåtstjärna lagt av!

 • Anna skriver:

  1. Butiken heter " de winkel van GUUS" och de har ett miljöanpassat sortiment och ecoprofilering vilket stämmer överens med The snowrooms filosofi.
  2. Huset i hallen som symbol för att en gång äga ett eget hus…

 • Idun skriver:

  1. Butiken heter De Winkel van Guus. Båda tänker miljövänligt, ekologiskt och fairtrade och går således hand i hand.
  2. Stjärnan såklart 🙂

 • Camillasnyahem skriver:

  1. De Winkel van Guus (21st century Amsterdam). De har en gemensam filosofi och tanke om miljövänlighet, det är inte svårt att förstå varför den butiken är återförsäljare till dessa produkter.

  2. Det lilla huset skulle passa perfekt i vardagsrummet!

 • Linda skriver:

  1. Butiken heter De Winkel van Guus (Guu's shop) och den har en "grön" inriktning varför deras filosofi passar The Snowroom.
  2. Huset

 • 1. Den heter De Winkel van Guus och de har ett miljömedvetet tänk, vilket även är viktigt för The Snowroom både när det gäller material, tillverkning, etc.
  2. Jag skulle vilja vinna huset.

 • Malin Björling skriver:

  Hej Hopp!
  1. Butiken heter De Winkel Van Guus. Den erbjuder gröna produkter; fair trade och återvinning. Likt företaget The Snowroom är de alltså uttalat miljövänliga, och det ligger ju i tiden.
  2. Jag har hästlampan här hemma redan och till den skulle ju huset/stallet passa eller hur !
  kram Malin

 • Kaisa skriver:

  1) Butiken heter De Winkel van Guus (Guu's shop). Som det står på hemsidan så har ägaren en passion för grön design, och detta passar ju utmärkt med The Snowrooms filosofi.

  2) Stjärnan!

 • ella skriver:

  1. Butiken heter De Winkel van Guus (Guu's shop) och den har en miöjömedvetenhet när det gäller alla deras produkter, grönt, ekologiskt och återvunnet
  2. Stjärnan

 • Lina Örner skriver:

  1) Butiken heter De Winkel van Guus eller Guu's shop. En butik med miljötänk och som säljer enbart produkter som värnar om miljön, återvunna eller tillverkade i miljövänliga material och fair trade. The Snowroom tillverkar sina saker i miljövänlig polyesterfiber och har samma tänk som ovanstående butik. Men jag tycker även att de har samma formspråk och att deras produkter passar mycket bra in i deras fina sortiment.
  2) Jag skulle önska huset till min son. Såååå fin!

 • 1. Svaret är De Winkel van Guus, med miljövänlig inriktning och det passar väl ihop med
  The Snowroom , som stödjer Fair Trade, hållbar design och lokalproducerade produkter. Ett bra samarbete!

  2. Stjärnan.

 • Ylva skriver:

  1.De Winkel van Guus heter butiken. De säljer produkter med ekologisk profil, gjorda av återvunna material osv så det passar the snowroom bra som tillverkar i miljövänliga material.

  2. Jag gillar stjärnan!

 • JEANETTE skriver:

  1.) De winkel van Guus. Symbios med Snowrooms filosofi. Eco-vänligt miljötänk! Vikten av att återvinna material till ny fantastisk formgivning!

  2.)Huset:)

 • Evalotta skriver:

  1. De Winkel van Guus (Guus's shop) heter butiken. De säljer produkter som är gjorda av återvinningsbart material, handgjort och ekovänligt. The snowrooms produkter görs av miljövänlig polyesterfiber vilken är en good match.

  2. Stjärnan!

 • Susanne skriver:

  1. De Winkel van Guus (Guu's shop).
  Guu's inriktning är ju på miljövänliga produkter
  och handgjorda! Guu's säljer ju Snowrooms lampor som de också är gjorde på återvunna produkter, så givetvis passar de in i deras filosofi.

  2. Hoppas på att vinna stjärnan!

 • Conny Eriksson skriver:

  1. Butiken heter De Winkel van Guus, 21st century Amsterdam. De bryr sig om miljön och säljer produkter som är gjort av återvinningsbara material, handgjort och ekovänligt och stödjer desutom "Fair Trade". Vilken passar The snowroom då deras produkter görs av miljövänlig polyesterfiber.

  2. Jag gillar huset mest.

 • Victoria skriver:

  1. 21:st century Amsterdam. Butiken bryr sig om naturen och allt som de säljer är ekologiskt, handgjort eller gjort av återvinningsbara ting. Det passar för The Snowroom, som tillverkar sina saker av miljövänlig polyesterfiber. The Snowroom värnar om miljön, precis som 21:st century Amsterdam.
  2. Stjärnan känns helt rätt såhär i kalendertider 🙂

 • Malin Tuvesson skriver:

  21st century Amsterdam

  huset, det har samma form som vårt eget.

 • Marianne skriver:

  1: De Vinkel van Guus. De har til felles at de har en miljøvennlig profil.
  2) Jeg har veldig lyst på stjernen!

 • Jeanette skriver:

  1) Butiken heter 21st century amsterdam och har en miljövänlig profil och det passar snowroom perfekt då de tillverkar lampor i miljövänlig polyesterfiber. Så båda har det gröna tänket gemensamt!

  2) Önskar gärna stjärnan!

 • Nina skriver:

  1. Affären heter De Winkel van Guus (Guss affär) och är "green" dvs har en miljövänlig inriktning vilket passar som handen i handsken med "The snowroom" som även de har ett tydlig fokus på miljövänliga produkter. Båda företagen satsar på att ta bra hand om vår planet!
  2. Vinner jag önskar jag mig huset då det hade passat perfekt in i det lilla kvadratiska fönstret bredvid vår ytterdörr. Där hade det fått lysa året runt och hälsa våra gäster välkomna.

 • Malin skriver:

  1. Butiken heter De Winkel van Guus (Guu's shop). Allt i denna butik är handgjort, miljövänligt och i många fall även tillverkat av återvunna material. Precis som Snowrooms lampor!

  2. Jag vill gärna vinna ett litet hus
  som i mörkret sprider vackert ljus!

 • Jenny skriver:

  1. Butiken heter De winkel van Guus och inriktar sig på miljötänk med återvinning, fair trade osv. Självklart passar det perfekt med The Snowrooms profil där hänsyn till djur och natur skall tas. De står, enligt mig, båda två för framtidens inredning!

  2. Jag skulle vilja vinna huset!

 • Fanny skriver:

  1) Butiken heter De Winkel van Guus (Guus’s shop) och jag ser flera paralleller till the Snowroom. Dels det miljövänliga tänket, och dels den lekfulla, roliga inriktningen på produkterna, som samtidigt bygger på en klassisk, stilren grund.
  2) Helt klart stjärnan – stjärnor är mitt favoritmönster, och dessutom har jag länge letat efter den perfekta julstjärnan. Det här var en fantastiskt fin (och unik!) variant som skulle lysa upp min lilla etta perfekt.

 • Anonym skriver:

  1. De Winkel van Guus.
  2. Det är allas vår skyldighet
  att inse dagens veklighet.
  v

 • Carolina skriver:

  1) Butiken heter De Winkel van Guus (Guus’s shop), och i likhet med Snowroom så satsar dom produkter med återvunnet material. Båda har "miljötänket".

  2. Jag skulle helt klart ta huset, som en 1 års present. På julafton förra året flyttade vi in i vårt första hus! Bra symbolik

 • Stämningsfullt skriver:

  De Winkel van Guus (Guus´s shop)
  De ssäler miljövänliga och till stor del återvinningsbara produkter. Deras filosofi rimmar lika med The Snowrooms och därför passar de bra!
  Om jag vinner önskar jag mig stjärnan!

 • Inger skriver:

  De Winkel van Guus.
  Det är min och allas skyldighet
  att inse dagens verklighet.
  Vi måste värna om miljön
  både i skogen och på sjön.
  Tack Snowroom för att ni tar ert ansvar
  för oss alla och envar.

  Ta tillvara- Återanvända- Rädda miljön!

  Stjärna eller hus-båda kommer sprida glädje i mitt hus.

 • Solbritt skriver:

  De Winkel van Guus. De satsat på återvinning och miljövänliga materiel. Har ett "grönt" tänk.

  jag önskar vinna stjärnan.

 • Tine skriver:

  1. Butikken hedder De Winkel van Guus (Guu's shop). Det er en grøn butik med fokus på bæredygtighed og produkter lavet af genanvendelige materialer, og her passer Snowrooms lamper i moljøvenligt polyesterfibre perfekt ind.
  2. Jeg ville vælge lampen, som ville være perfekt på min datters værelse.

 • Catrin skriver:

  1. Butiken i Amsterdam heter De Winkel van Guus. Deras inriktning är att ta hand om det som redan tillverkats och att använda sig av det. Som t.ex. återvunnet material av läder i gamla väskor, plastavfall, lastpallsvirke. All tillverkning sker genom ett "grönt" tänkande.Butiken i Amsterdam har specialiserat sig på just miljövänlig design. Filosofin passar med Snowrooms tänkande, nämligen att ta hand om vår planet och att tillverkning av produkter sker i miljövänlig polyesterfiber.
  2. Stjärna tycker jag är fantastiskt fin.

 • Kristina skriver:

  1. Affären heter De Winkel van Guus och är Amsterdams första "gröna" affär. Deras koncept passar Snowroom då allt i deras sortiment är miljövänligt och fairtrade men ändå en passion för snygga vardagssaker. Snowrooms lampor är gjorda av återvunna PET-flaskor och passar därför ypperligt in i deras filosofi och är dessutom snygga = två flugor på smällen.
  2. Svårt val… tror jag väljer ett hus att lysa upp min hall med.

 • Pebbles skriver:

  skulle vilja ha ett förslag på en bra header, nån som kan tycka till lite om min header???
  e den snygg eller ful?

  /// Lena

 • De winkel van Guus passar som återförsäljare eftersom de står för grön och modern design. Deras motto är till och med "keen on green". Detta passar ju The Snowroom eftersom de högprioriterar behovet att ta hand om planeten och bryr sig om miljövänligt hållbar design.

  Jag skulle vilja vinna huset.

 • Anonym skriver:

  1) Butiken heter De Winkel van Guus. Det är en butik med miljötänk som säljer produkter som värnar om miljön. The Snowroom tillverkar sina saker i miljövänlig polyesterfiber och har det gröna tänket gemensamt! Även formspråket som The Snowroom har passar in i butikens sortiment.
  2) Jag skulle vilja vinna huset. Det skulle stå på hallbänken och ge en hemtrevlig känsla! Har kollat på den lampan länge, men eftersom jag pluggar lever jag på sparlåga… trist ibland!

 • Johanna skriver:

  1) Butiken heter De Winkel van Guus. Det är en butik med miljötänk som säljer produkter som värnar om miljön. The Snowroom tillverkar sina saker i miljövänlig polyesterfiber och har det gröna tänket gemensamt! Även formspråket som The Snowroom har passar in i butikens sortiment.
  2) Jag skulle vilja vinna huset. Det skulle stå på hallbänken och ge en hemtrevlig känsla! Har kollat på den lampan länge, men eftersom jag pluggar lever jag på sparlåga… trist ibland!

 • Johanna skriver:

  1) Butiken heter De Winkel van Guus. Det är en butik med miljötänk som säljer produkter som värnar om miljön. The Snowroom tillverkar sina saker i miljövänlig polyesterfiber och har det gröna tänket gemensamt! Även formspråket som The Snowroom har passar in i butikens sortiment.
  2) Jag skulle vilja vinna huset. Det skulle stå på hallbänken och ge en hemtrevlig känsla! Har kollat på den lampan länge, men eftersom jag pluggar lever jag på sparlåga… trist ibland!

 • Fru Mars skriver:

  1. De Winkel van Guus (Guus’s shop). Deras inriktning är miljövänlig (vardags)design. Handgjort, återanvänt, vackert och rättvisemärkt/fair trade. Precis som The snowroom delar de båda behovet av att värna om vår planet. Vi har bara en och genom att sprida vacker design som dessutom är snäll mot omgivningen bevisar att det går bara man vill och anstränger sig!

  2. Jag skulle valt huset.

 • Emilie skriver:

  1.De winkel van Guus shop som enbart säljer miljövänliga produkter, vilket the snoowroom också gör.

  2. Huset, båda är lika fina, men jag är värdelös på att "hänga upp". "ställa fram" är jag bäst på!

 • Anna H skriver:

  1. Butiken heter De Winkel van Guus och säljer bara produkter som värnar om en hållbar framtid. Allting i butiken är handgjort, miljövänligt och/eller gjort av återvunnet material. Snowroom är ett lika fint företag dom och följer samma gröna linje med fokus på hållbar design och rättvis handel. Snowroom skänker även en del av vinsten till välgörenhet som en del av det hållbara tänket.

  2. Om jag skulle vinna hade jag velat ha det fina huset!

 • Annie Johansson skriver:

  1. Butiken heter De Winkel van Guus (Guu's shop). Allting de säljer är handgjort och eko-vänligt, och många gånger är materialet de använder återanvänt. Detta miljötänk passar perfekt in även på The Snowroom, vilket gör dem till bra samarbetspartners.
  2. En stjärna i fönstret skulle sitta fint, då det enda julpyntet jag lyckats införskaffa är två keramiktomtar.

 • Katarina skriver:

  1: De Winkel van Guus, Guss affär. De satsar på miljövänliga produkter som är handgjorda, eko-vänliga eller gjorda av återvunnet material. Snowroom har en liknande filosofi, med lampor som tillverkas av miljövänlig polyesterfiber med stor hänsyn till djur och natur.

  2: Jag vill jag gärna ha det vackra huset som skulle bli en fantastisk ljuspunkt i mitt hus.

 • B-M skriver:

  1. Butiken heter De Winkel van Guus och har inriktat sig på miljövänlig shopping som t ex ekovänligt, handgjort och av återvunnet material som sedan kan återvinnas igen.
  2. Stjärnan är underbart fin så den skulle jag vilja ha, sedan så vill den kitchiga sidan av mig ha den rosa hästen "Stardust Nylon Pink" – älskar den! =)

 • Annelie L skriver:

  1 De Winkel vän Guus (Guus shop) De arbetar efter konceptet cradle-to-cradle som främjar hållbar design, ekovänlig återvinning och fairtrade. Allt detta går hand i hand med the snowrooms koncept.

  2 Jag tror att stjärnan skulle passa bäst hos mig.

 • Malin skriver:

  Hej!
  1. Rätt svar är att butiken heter De Winkel van Guus och de har ett vagga till vagga-koncept, som går ut på att de försöker eliminera allt spill vid produktionen samtidigt som de ska vara effektiva och miljövänliga ur ett socialt, ekonomiskt och industriellt perspektiv. Detta tycker jag går hand i handske med The Showroom som stödjer Fair Trade, hållbar design och lokalproducerade produkter.

  2. Stjärnan tycker jag är jättefin!

 • Anna H skriver:

  1. Butiken heter Guus, De winkel van Guus. En samling av interiörprodukter smed designers som skapar hållbara och levande objekt. Från smycken till kök och allt däremellan, från idé och det initiala genomförandet. Saker som tillverkas med stor respekt för miljön och plånboken! The Snowroom kör på samma tänk med miljövänligt och rättvis handel.

  2. Stjärnan är så fin och skulle passa som handen i handsken i mitt hem.

 • Frida skriver:

  1. Rätt svar är att butiken heter De Winkel van Guus och deras inriktning är att skapa hållbara inrednings detaljer,även miljövänliga och Fairtrade.
  De är som The Snowrooms koncept också.

  2. Jag gillar hästen! Den hade passat fint hos en hästgalen tjej 😀

 • Malin skriver:

  1. De Winkel van Guus (Guus’s shop).
  Ekologiska, handgjorda eller av återvinningsbara material
  är krav på produkter som blir Guu's shops val
  Snowrooms varor lever upp till deras eco-kaliber
  då de tillverkas av miljövänlig polyesterfiber.
  Det är därför de lyckats nå ända fram
  till De Winkel van Guus i Amsterdam!

  2.
  Jag önskar strålande stjärna i mitt hus
  Som lyser vackert med miljövänligt ljus!

 • Anna skriver:

  1. Butiken heter De Winkel van Guus. De säljer "grön" design. Fair Trade, handgjort, miljövänligt och gärna återanvända material. -Men ändå vackert! perfekt samarbetspartner till The Snowroom som uttalat skriver att det är viktigt att ta väl hand om vår planet!
  2. Huset som ska stå tänt i mitt fönster och välkomna mig hem mörka kvällar.

 • Ann-Christin skriver:

  1) Butiken heter De Winkel van Guus och är, liksom Snowroom, måna om miljön och har ett ekologiskt och långsiktigt tänk för att värna om vår planet.

 • Anonym skriver:

  Butiken är De winkel van Guus. De säljer eko-vänliga varor vilket passar Snowrooms tillverkningsfilosofi.
  Stärnan tycker jag är finast…

 • Ann-Christin skriver:


  2) glömde skriva att om jag vinner skulle jag välja stjärnan, som skulle bli en klar favorit att ta fram varje år till första advent.

 • Sara skriver:

  1. De Winkel van Guus (Guus´s shop)
  Deras inriktning bygger på en passion för grön design där allt är handgjort, eko-vänligt och ofta av återvunnetm material.
  Den filosofin passar väldigt väl för Snowroom som gör lampor av miljövänligt material och därför också samarbetar med återförsäljare med samma filosofi.
  2. Det fina huset skulle passa bra i min dotters rum. Hon är lite mörkrädd och lampan skulle göra henne trygg om natten.

 • Lisa skriver:

  Hej!

  1. De Winkel van Guus (Guus’s shop). Inriktningen hållbarhet, fairtrade och återvinning går hand i hand med Snowroom som bl a förespråkar hållbar design.

  2. Out-line bordslampa är min favorit!

 • Mia skriver:

  1. De Winkel van Guus, Guus´s shop. Det är en butik som är miljömedveten och säljer bra produkter ur miljösynvinkel och därför passar dessa produkter perfekt in i deras sortiment.
  2. Jag skulle välja huset. Dels för att det är mycket coolare och annorlundare än stjärnan och dels för att majoriteten här kommrr skriva stjärnan

 • Therese skriver:

  Dessa lampor har jag varit sugen på sen jag såg deras julstjärnor i skyltfönstret på DUKA i Östersund för 5 år sedan! Så coola! Gillar 🙂

  1. Guus´s shop – De Winkel van Guus.
  Miljövänlig och ekologisk inriktning med återvinningstänk. Gemensamt för företagen är att deras prio är att värna om vår värdefulla planet.

  2. Jag älskar stjärnan men huset kan jag ha framme året om så – HUSET.

 • Emma W skriver:

  1. Butiken heter De Winkel van Guus. De säljer miljöväniga produkter och därför passar Snowrooms produkter bra. Båda gillar hållbar utveckling!
  2. Jag håller tummarna att jag vinner den vackra stjärnan!

 • Leif Sandell skriver:

  1 De Winkel van Guus
  Butiken har ett ekologiskt tänk.Dom använder bara bra produkter,återanvänder Tänker på vår planet.Snowroom
  har samma tänk. Jag skulle vilja ha huset så man ser den varje dag och påminner en om att vara rädd om miljön.

 • Anna W skriver:

  1. De Winkel van Guus, butiken har en passion för produkter med grön design. Vilket passar bra in på Snowrooms produkter som är gjorda av miljövänligt polyester. De har ett grönt tänkande genom sin produktion.

  2. Jag skulle vilja vinna det lilla huset.

 • Maria R skriver:

  1. De Winkel van Guus. De har en "grön" inriktning där hållbarhet och rättvisa är deras inspriration. Handgjorda, ekologiska och ofta återvunna material är deras koncept. I detta koncept passar The Snowrooms produkter perfekt.
  2. Jag skulle gärna vilja vinna stjärnan.

 • Karin skriver:

  1. Butiken heter De Winkel van Guus och den är inriktad på grön design och hållbar utveckling. The snowroom arbetar också för hållbar utveckling i form av mer miljövänliga material, korta transportsträckor m.m. De Winkel van Guus är ett utmärkt skyltfönster för Snowroom och tvärtom.

  2. Jag gillar båda men väljer nog ändå stjärnan. Den är så fin även när den inte är tänd.

 • Ulrika skriver:

  1. Butiken som ligger i Amsterdam heter "De Winkel van Guus" – "Guus´s shop".

  Denna butiken satsar på ett "grönt tänkande" – återvinning och användande av miljövänliga materiel, vilket är jättebra!!

  Miljötänket som de har passar perfekt in här, precis som deras samarbetspartner "The Snowrooms" så är det miljön och det återanvändningsbara som är viktigt genom att återskapa i snygg och ny modell.

  2. Om jag skulle ha turen att vinna så skulle jag gärna vilja vinna stjärnen. Skulle få pryda mitt sovrumsfönster så fint 🙂

 • Linda på Åland skriver:

  1. De Winkel Van Guus heter den fina shopen! Hållbar utveckling är den gröna tråden för både Guu´s shop och The snowroom. Miljövänligt, ekologiskt och återvinningsbart!
  2. Jag skulle väldigt gärna vilja vinna det fina vita huset.

 • Henrik skriver:

  1. Både The Snowroom och butiken De Winkel van Gus har miljön och hållbar utveckling som grund för sina produkter.
  2. Jag vinner gärna huset.

 • 1. Butiken är De Winkel van Guus och är inriktade på "gröna" produkter. Och det passar The Snowroom finfint då även de värnar om miljön. Båda är rädd om moder jord!

  2. Huset! Absolut huset!

 • Emelie skriver:

  1. Butiken heter De Winkel van Guus och de värnar om naturen med sina ekologiska och handgjorda produkter. The Showroom tillverkar sina lampor i miljövänlig polyesterfiber och därför klaffar deras filosofier.

  2. Huset eftersom jag gärna vill ha det framme året runt och inte vara bunden till jul.

 • ANNIKA G skriver:

  1. De Winkel van Guus
  "green design for every day life."
  handgjort ekologiskt återvinningsbart.
  Passar bra eftersom The Snowroom tillverkar av miljövänlig polyester.
  2. så jättefina båda men jag väljer huset som står sig året om…

 • elin b skriver:

  1. Butiken heter De Winkel van Guus och inriktar sig på grön design och hållbar utveckling, precis som The snowroom som också arbetar för hållbar utveckling i form av mer miljövänliga material, korta transportsträckor m.m. Bra match med andra ord!

  2. Ett hus skulle jag bli väldigt glad över, jag som bor i lägenhet!

 • Vilje skriver:

  1. Butiken heter De Winkel van Guus. De har miljö- och människovänlig design som inriktning, (dvs handgjort, fair-trade, ekologiskt och ofta återanvända material). En inriktning och ett miljötänk som de delar med The snowroom.

  2. Både huset och stjärnan är väldigt vackra, men stjärnan skulle få hedersplatsen i köksfönstret! Det mjuka ljuset från den är helt fantastiskt.

 • Janina S skriver:

  1. Många bud på namnet men den fysiska butiken heter Guus och webbutiken De Winkel Van Guus.
  Guus säljer produkter som är handgjorda, miljövänliga samt gjorda av återvunnet material. Både Guus och the snowroom värnar om fair trade och hållbar design.
  2. Skulle välja huset då man kan använda det året om. Till jul skulle jag bygga upp ett grönt landskap omkring det.

 • Nina H skriver:

  1. De Winkel van Guus. Gemensamt för de båda företagen är det gröna tänket, återvunna material och härliga produkter.

  2. Jag skulle bli superlycklig om jag hade turen att vinna det lilla huset!

 • AnnCatrin Walfridsson skriver:

  1. Butiken heter "De Winkel van Guus". Profileringen är grön miljövänlig design. Produktion (miljövänlig polyster) Återanvända material, gröna transporter osv.
  2. Valet faller på stjärnan!

 • Anne skriver:

  1. Guus, och jag tror att de trivs som partners eftersom de båda har ett klimatvänligt tänk och dessutom värnar om fair trade.
  2. Jag skulle vilja vinna det fina huset!

 • Helena skriver:

  1=Butiken heter: De Winkel van Guus- Och deras filosofi passar med The Snowdrops genom miljö, fair trade och återvinnings tänk.
  2=Huset.

 • Anonym skriver:

  1. Hemsidan heter http://www.21stcenturyvillage.com och webshopen heter Guus keen on green. De inrikitar sig på miljön och använder ofta återanvända förmål, snowroom prioriterar våran planet högt och använder därför material som polyesterfiber, filt, plåt, trä.
  och därför så passar snowroom Guus filosofi.

  2. Jag väljer huset, då jag gärna tittar upp i himlen på mina underbara stjärnor som fick komma dit.

  http://www.facebook.com/pages/The-snowroom/104711819569477?v=wall

 • marika skriver:

  1. Hemsidan heter http://www.21stcenturyvillage.com och webshopen heter Guus keen on green. De inrikitar sig på miljön och använder ofta återanvända förmål, snowroom prioriterar våran planet högt och använder därför material som polyesterfiber, filt, plåt, trä.
  och därför så passar snowroom Guus filosofi.

  2. Jag väljer huset, då jag gärna tittar upp i himlen på mina underbara stjärnor som fick komma dit.

  Jag gillar även deras facebook sida.
  http://www.facebook.com/pages/The-snowroom/104711819569477?v=wall

 • Linda Gelin skriver:

  1. Butikens namn är "De Winkel van Guus". Inriktningen är miljövänlig design. Passar ihop med The Snowdrops eftersom båda har miljön i fokus.

  2. Stjärnan

 • Mini skriver:

  Hej!

  1. De Winkel van Guus, deras inriktning är hållbar inredning och livsstilsprodukter med ett grönare/miljövänligare tänk/sätt. Tror att det är just det som passar The Snowroom, att det är mer fokus på alternativa/miljövänliga material och produkter samtidigt som man också tänker på designen.
  2. Jag skulle väldigt gärna vilja vinna den fina Stjärnan.

  Mvh
  Mini

 • Maria skriver:

  1. De Winkel van Guus. De verkar satsa på ett grönt tankesätt och en hållbar livsstil, med mycket återvinning. Lamporna verkar vara tillverkade enligt samma förhållningssätt, vilket gör att de passar in i sortimentet.

  2. huset hade gärna fått lysa välkomnande i mitt fönster!

 • Hejsan! 😀 Hur ska du fira din jul i år? 😀 Kram

 • Lotta skriver:

  De Winkel van Guus, eller "Guus". Butiken säljer produkter i återanvänt material med en grön inriktning och fair trade! Snowroom har också en stor miljöprofil och därför blir ju deras samarbete perfekt! Härligt med företag som tänker både grönt och snygg design!

  2. Jag skulle nog välja stjärnan, eftersom jag har ganska sparsmakat julpynt så skulle den passa perfekt!

 • Ifrith skriver:

  1. Guus (eller Guus's shop)

  2. Marknaden för etiskt framtagna och miljövänliga produkter växer explotionsartat då de allt mer miljömedvetna konsumenternas behov för dessa slags immateriella värden ökar. Att två aktörer, som var för sig är starka ur detta avseende, går ihop känns logiskt. Och tillsammans bildar de en helhet som är större än var part för sig ensam kanske hade lyckats med.

  3. Jag formligen älskar huslampan! Så den skulle jag vårda ömt om jag vann!

 • Cilla skriver:

  1. Butiken heter De Winkel van Guus och i deras sortiment av miljövänliga, handgjorda och återvunna produkter passar The Snowdrops lampor i miljövänlig polyesterfiber som handen i handsken!

  2. Den fina stjärnan skulle gärna få lysa upp härhemma!

 • Åsa skriver:

  1. Guus's shop är keen on green. De satsar på hållbara och rättvisemärkta produkter. Mycket är gjort på återvunna material och där passar Snowrooms produkter in som är tillverkade i miljövänlig polyesterfiber.

  2. Stjärnan!

 • Emelie skriver:

  1. De Winkel van Guus. Både butiken och The Snowroom satsar på miljötänk utan att kompromissa med design och skönhet.

  2. Stjärnan!

 • Sofie skriver:

  På nätet heter de http://www.dewinkelvanguus.nl/ (Guus´s shop)
  De inrikitar sig på miljön och miljövänlighet, och de använder ofta återanvända förmål. Snowroom sätter vår planet i främsta rummet och använder således material som polyesterfiber, filt, plåt och trä.
  Därför så passar Snowroom Guus filosofi som handen i handsken!

  Stjärnan skulle absolut få flytta in hos mig:)

 • maria skriver:

  1 GUUS, Amsterdam. "Keen on green" är deras motto. Miljövänliga produkter utan att göra avkall på form och design.

  2 Huset, då kan man ha det framme året runt!

 • Sara skriver:

  1. De Winkel van Guus (Guus's shop) heter butiken i Amsterdam, butiken är miljömedveten precis som märket Snowroom. Dessutom har bägge väldigt fina produkter!

  2. Huset skulle passa perfekt i mitt sovrumsfönster.

 • Kristin skriver:

  Svar:
  1. Butiken heter De Winkel van Guus, och är en "grön" koncept butik, med eko-vänliga produkter såsom återanvända möbler och handgjorda smycken. De och The Snowroom verkar dela en passion för miljön och hållbar konsumtion!
  2. Hos mig skulle gärna huset få flytta in.

 • sara gyllestrand skriver:

  1, Guu´s shop, keen on green. En butik som endast säljer recyklade och miljömärkta produkter. Snowrooms produkter passar bra eftersom deras miljötänk och resyklade polyesterfiber i just dessa lampor.

  2, jag önskar mig stjärnan, kommrt att passa perfekt över julkrubban.

 • Elena skriver:

  1. Butiken heter "De Winkel van Guus" och det är inriktad till miljö produkter, precis som The Showroom.
  2. En stjärna passar fint-fint till min vita inredning.

 • Carita skriver:

  De Winkel Van Guus (Guu's shop), den är miljömedveten, precis som Snowroom!

  Sjärnan skulle jag vilja ha.

 • Tiina K skriver:

  1. Guus´s shop – De Winkel van Guus.
  Miljövänlig och ekologisk inriktning med återvinningen i åtanke. Gemensamt för företagen är att deras är intresset av att värna om vår moder jord.

  2. HUSET!!!!!

 • Josefine skriver:

  1. Butiken heter De Winkel van Guus och liksom The Snowman är de förespråkare av ekovänlig och "hållbar" design (i ordets dubbla bemärkelse).

  2. Stjärnan skulle göra sig bäst hos mig.

 • Ela skriver:

  1. De Winkel Van Guus. De har också ett miljötänk precis som snowroom.

  2. Båda är riktigt fina men stjärnan skulle passa bäst hemma hos mig.

 • Maria skriver:

  1. Butiken heter De Winkel Van Guus. Grön och hållbar design är fokus för både Guus shop och Snowroom.
  2. Jag skulle gärna vinna det charmiga huset.

 • Lina johansson skriver:

  1. De Winkel van Guus (Guus’s shop) heter butiken. Både butiken och The Snowroom förespråkar av ekodesign !!

  2. stjärnan !!

 • Heli skriver:

  1. De Winkel van Guus heter butiken som är fairtrade och eko.
  Miljöfilosofin passar Snowroom som gör produkter som både är snygga och reko!

  2. Stjärnor är det finaste jag vet,
  särskilt de som är bra för vår planet!

 • Ingrid skriver:

  1.Butiken heter De Winkel van Guus.
  Både The Snowroom och butiken har ett miljötänk. De förespråkar ekovänlig och hållbar design. Men de ger inte avkall på god och snygg design.
  2. Huset i första hand, men jag skulle inte tacka nej till stjärnan heller.

 • Anonym skriver:

  1=Guus`s shop, inriktade på ekologi och återvinning liksom Snowroom.
  2=stjärnan

 • Monica skriver:

  1=Guus`s shop, inriktade på ekologi och återvinning liksom Snowroom.
  2=stjärnan

 • Mimma skriver:

  1.Guus´s shop
  De är inriktade på recycling precis som Snowroom.
  2.Stjärnan

 • 1) Guus in Amsterdam are "Keen on Green och har en miljöprofil på sakerna i sortimentet de tar in. Passar The Snowroom eftersom de har ett liknade tänk båda två!

  2) Skulle vilja vinna stjärnan!

 • Åsa skriver:

  1. Precis som De Winkel van Guus, som affären heter, väljer Snowroom material med hänsyn till naturen och praktiserar återvinning. Båda är lika "keen on green" och tänker eko-vänligt och inkluderar dessutom Fair-trade. Sköna, gröna produkter kan inte bli fel.
  För mig är holländska affärer och design oftast förknippad med lekfull, uppfinningsrik design, som ändå är praktisk och användbar, och jag tycker även av den anledningen att The Snowrooms påhittiga produkter passar in i Guus sortiment.
  2. Det snövita huset blir ju som ett eget litet snowroom. I all sin enkelhet ändå hemtrevligt och mysigt. Det vinner jag gärna!

 • Stina Nordström skriver:

  1. De Winkel van Guus (Guu´s shop). Butiken inriktar sig på ekologiskt hållbar design och satsar på handgjorda och återvunna produkter – butiken har således en liknande syn på görn design.
  2. Jag skulle bli jätteglad för stjärnan!

 • martina skriver:

  De Winkel van Guus (Guus’s shop) förespråkar green design, alltså ekotänkande/ekologisk och hållbara grejer och äen design liksom även the snowrooms gör.
  skulle vilja vinna stjärnan då vi saknar massa belysning i vårt lilla hus, både mysbelysning och starkare spotbelysning.

 • Julie skriver:

  1. Butiken heter De Winkel van Guus (Guus´s shop). Butiken har ett utpräglat miljötänk där man värnar om miljön, bland annat genom att satsa på produkter som är handgjorda och återvunna. Denna filosofi är även i linje med The Snowrooms profil som värnar om miljön och vår planet.

  2. Det lilla huset skulle mer än gärna få flytta in hos oss, åh så sött!

 • Jenny skriver:

  Butiken heter De Winkel van Guus och har en miljövänlig ideologi. Detta passar bra ihop med The Snowroom som präglas av samma tänk gällande de produkter de skapar. Båda företagen värnar om vår miljö, utan att för den skull göra avkall på design.

  Om jag får drömma så skulle jag önska mig huset, även om stjärnan också var mycket fin.

 • Kajsa skriver:

  1. Guu´s shop "Keep on Green" Ekologiskt och återvinning. De jobbar med samma sunda tänk som Snowroom så därför passar deras produkter så bra där.
  2. Huset gärna!

 • Marie skriver:

  1. Butiken heter 21st century Amsterdam och säljer ekologiska, handgjorda och återvunna varor. The Snowroom värnar om en miljövänlig produktion och passar därför bra hos butiken.

  2. Jag önskar mig den fina stjärnan!

 • Marie skriver:

  1. Guus`s shop. De äe inriktade på ekologi och återvinning liksom Snowroom.
  2. Ett hus hade varit förträffligt fint hos mig!

 • Hanna skriver:

  1. Butiken heter De Winkel van Guus (Guus´s shop) och har en "passion for green design for everyday life" , alltså de fokuserar på produkter som är återvinningsbara och miljövänliga, något som passar bra för Snowroom då deras produkter är tillverkade av miljövänlig polyesterfiber.
  2. Jag gillade verkligen det lilla huset, det skulle vara jättefint i min lägenhet.

 • Butiken heter De Winkel van Guus och är inriktad på grön design för det vardagliga livet. Alla produkter är handgjorda och eko-vänliga. Det passar väl in på The Snowrooms filosofi som handlar om att producera hållbara och miljövänliga produkter.

  Huset skulle gärna få flytta in hos mig.

 • Isabella skriver:

  1. Butiken heter Guus’s shop! De har en passion och ett engagemang för miljön som passr utmärkt i fusion med Snowroom.
  2. Jag skulle vilja ha stjärnan…eller huset? Eller? Båda är lika fiiiiiina.

 • Malin skriver:

  1.Butiken som heter De Winkel van Guus har samma filosofi som Snowroom, de har båda respekt för mijön, god design behöver inte skada miljön.
  2. Det söta lilla huset
  skulle få lysa fint tills ljuset,
  efter en kall vinter så lång,
  gjort sitt för denna gång.

 • Heddie skriver:

  Butiken heter De Winkel van Guus (Guus´s shop) och fokuserar på produkter som är återvinningsbara och miljövänliga, något som även Snowroom gör då deras produkter är tillverkade av miljövänlig polyesterfiber.

  Stjärnan passar bäst hemma hos mig, en stjärna till stjärna =)

 • Rebecca skriver:

  1. 21st Century Amsterdam. Miljövänligt uti fingerspetsarna. Det ligger i samma linje som The Snowroom och därför passar de så bra ihop.

  2. Huset är så gulligt!

 • Lotte skriver:

  De Winkel van Guus är butiken, ekolig, återvinning handgjort o.dyl. är inriktningen Vilket överensstämmer med The Showrooms inriktning och filisofi.
  2. Lilla huset skukke jag bli glad över

 • Susanne skriver:

  Affären heter de winkel van Guus (Guus´s shop) och är att döma av deras sida helt underbar! http://dewinkelvanguus.nl/nl/
  Där utgår man från ett miljöperspektiv med miljövänliga, "rättvisemärkta" (rättvisa avtal, arbetsvillkor etc för arbetstagare)produkter. Vidare är produkterna ofta handgjorda, alltid återvinningsbara och alltid designade att passa en vardag! Svenska Snowroom har samma filosofi; miljötänk, rättvisehandel och där en del av vinsten används för välgörande ändamål/projekt parat med snygg modern design. Lamporna är tillverkade av återvunna PETflaskor och om jag vann skulle jag gärna se ett litet hus i mitt fönster!

 • Louise skriver:

  De Winkel van Guus

  Det fantastiska lilla huset

 • Sofia skriver:

  1.De Winkel Van Guus har miljötänket gemensamt med The Snowroom.
  2.Stjärnan

 • vicky skriver:

  1. DE winkel van Guus. Båda jobbar miljö

  2: Huset

 • Helene W skriver:

  1 "De Winkel van Guus" (Guus's shop) är en butik med fokus på grön design och hållbara produkter inom inredning och livsstils segmentet. Här passar The Snowrooms produkter in bra eftersom företaget strävar efter att ta väl hand om vår planet och har liknande tankar som Guus kring hållbar design.
  2 Gärna en stjärna, tack!

 • Maria skriver:

  1. De Winkel Van Guus. De har inriktat sig på försäljning av miljövänliga varor och passar därför The Snowrooms produkter, som ju är tillverkade av miljövänlig polyesterfiber.
  2. Gärna huset så jag kan njuta av det året om!

 • Tove skriver:

  1. De Winkel van Guus (Guus shop) heter affären
  De har ett miljövänligt "grönt tänk" och är keen on green vilket går hand i hand i handske med showruooms filosofi som handlar om att ta hand om vår planet där the showroom kan bidra med produkter som har tidlös och hållbar design med miljövänliga material som lamporna tex.

  2. jag tycker om båda men jag tror att huset skulle passa hos mig mer. Formen och stilen är mer tilltalande för mig.

 • Patricia skriver:

  1. De Winkel van Guus. Hållbar utveckling är deras gemensamma nämnare.
  2. Huset. Det skulle passa perfekt i hallen.

 • Hanna skriver:

  1. Affären heter De Winkel van Guus
  Båda har tankar om en hållbar värld och miljövänliga produkter, varför de passar varandra.

  2. Jag skulle välja huset.

 • Anna skriver:

  1. Butiken heter De Winkel van Guus (Guus´s shop)och fokuserar på att tillverka miljövänliga produkter med så lite spill som möjligt. Miljötänket har de gemensamt.
  2. Huset är min favorit!

 • Rebecca Nyström skriver:

  1. Butiken heter Guus’s shop. Miljövänliga produkter är den gemensamma nämnaren.

  2. Det trendiga huset får en plats i mitt sovrum.

 • Camilla skriver:

  De Winkel van Guus, gemensamt ahr de den miljövänliga tänkandet!
  Jag skulle vilja ha huset eftersom den får mig att drömma om drömhuset!

 • E M M Y skriver:

  hej!:)
  vad gör du?

 • pernilla skriver:

  1. Butiken heter De Winkel van Guus och de fokuserar på miljön och hållbarhetsaspekten, precis som The Snowroom.

  2. Om jag hade vunnit hade huset passat mig fint!

 • Anonym skriver:

  1, De Winkel van Guus heter butiken i Amsterdam och säljer miljövänliga produkter, vilket är helt i linje med The Showrooms filosofi

  2, huset skulle vara jättefint

 • Katrin L skriver:

  1. De Winkel van Guus heter butiken. Butiken inriktar sig på ekologiska och återvunna produkter, de täcker in alla sorters vardagliga produkter man kan tänkas behöva så som leksaker, möbler och lampor. Eftersom The Snowrooms lampor är av återvunnet material passar de ju utmärkt att säljas i en butik som De Winkel van Guus.

  2. Först tänkte jag att stjärnan vill jag ha! Men när jag tittade två sekunder på huset så kände jag kärleken komma. Jag ser lampan framför mig, ståendes på en av de kommande stringhyllorna till kontoret som just nu är under planering. Så kort och gott, Huset vill jag ha om jag skulle ha turen att vinna!

 • Anna i Brämhult skriver:

  De Winkel van Guus.
  Huset.

 • Gerdan skriver:

  1. Butiken heter De Winkel van Guus. Den säljer miljövänliga, handgjorda och ofta återvunna produkter vilket passar bra ihop med The Snowrooms filosofi.
  2. Jag skulle gärna vila ha huslampan som är mer originell än stjärnan och passar lika bra året om. Den skulle vara så fin i vårt arbetsrum och påminna mig om huset vi varit så lyckliga i men som vi nu flyttat ifrån.

 • -De Winkel van Guus (Guus´s shop) står för grön design, återbruk och miljövänlig produktion. Den filosofin är ju samma som hos The Snowroom och attraherar även mig. Därför blev jag i morse medlem hos The Snowroom.
  -Stjärnformen är en av mina favoritformer, vilket det gäller t.ex. pepparkakor, origamiarbeten eller som nu en lampa 🙂

 • Marianne skriver:

  1. Affären, De Winkel van Guus (Guus´s shop), värnar om miljön och säljer produkter som är ekovänliga. Man använder miljövänliga och återvinningsbara materiel. De har samma filosofi som The Snowroom: Det gäller att ta hand om den planet vi har.
  2. Stjärnan är stilren och vacker, men jultiden är så kort, så jag skulle nog önska mig det lilla huset. Det kan stå framme hela året och lysa upp tillvaron.

 • Sara skriver:

  1) De Winkel van Guus. De har samma filosofi – miljön i fokus och omtänksamhet gentemot vår planet.
  2) Stjärnan 🙂

 • Anonym skriver:

  De Winkel Van Guus heter busitken och de har en grön profil med ekologiska, återvunnena och fairtrade produkter. Och det passar ju perfekt med The Snowroom – hållbar utveckling där vi är rädda om det vi har

  Vi älskar stjärnor här hemma – eller som min lilla 1,5åring kallar dem "klinka" (blinka). Skulle vara perfekt i vardagsrummet som annars har det lite tomt i fönstren

 • birka skriver:

  .. det är ju bra om man skriver vem man är också

  De Winkel Van Guus heter busitken och de har en grön profil med ekologiska, återvunnena och fairtrade produkter. Och det passar ju perfekt med The Snowroom – hållbar utveckling där vi är rädda om det vi har

  Vi älskar stjärnor här hemma – eller som min lilla 1,5åring kallar dem "klinka" (blinka). Skulle vara perfekt i vardagsrummet som annars har det lite tomt i fönstren

 • Birgitta skriver:

  1. De Winkel van Guus inriktning är produkter som värnar om miljön och det är just det som The Snowroom arbetar med.

  2. Stjärnan

 • Anna skriver:

  1) Butiken heter 21st Century Amsterdam och inriktningen på deras produkter är att de ska vara hangjorda och tillverkade av återvunnet material. Allt för en hållbar miljö!

  2) Det lilla huset skulle passa bra i mitt sovrum.

 • Frida skriver:

  1. Butiken heter De Winkel van Guus och inriktar sig på att påverka miljön så lite som möjlig och vara klimatsmarta, precis som The Snowroom.
  2. Jag hade helt haft stjärnan. För jag gillar julen mest av allt.

 • Lotta skriver:

  1.De Winkel Van Guus heter butiken och de har en grön profil med ekologiska, återvunnena och fairtrade produkter. The Snowroom- hållbar utveckling och att vi är rädda om det vi har.

  2. Jag skulle vilja ha stjärnan. Den hade passat bra i mitt köksfönster.

 • Anna Johansson skriver:

  1. Butiken heter De Winkel van Guus. Gillar redan Guus shop! Och miljövänligt hjärta miljövänligt!

  2. Hemtrevligt med ett hus i fönstret tycker jag. Jag älskar allt som är vitt och har udda former och struktur.

  God Jul!
  önskar Anna

 • Barbro Larsson skriver:

  1.De Winkel van Guus (Guus´s shop), värnar om miljön och säljer produkter som är ekovänliga. De har samma filosofi som The Snowroom och återanvänder.
  2. Jag skulle älska att få ställa fram det fina huset i vårt TV-rum.

 • Si skriver:

  1) Hållbar, funktionell miljövänlig design är en del av Snowrooms filosofi och så även De Winkel van Guus eller även kallad Guu's shop. Guu's har dessutom inriktningen handtillverkat och miljövänligt.
  2) Huset är både sött, vintrigt och känns lite nyskapande – så det skulle jag vilja vinna!

 • Nina skriver:

  1. Butiken heter De Winkel van Guus och inriktningen är att det är handgjort och miljövänligt, vilket passar Snowroom som också tänker miljövänligt.
  2. Jag skulle nog välja stjärnan.

 • Anne B. skriver:

  1) De Winkel van Guus. Båda satsar på produkter som inte belastar miljön.
  2) Huset.

 • Anonym skriver:

  1. 21st Century Amsterdam, handgjort, miljövänligt och snyggt, vilket personifierar Snowroom.
  2. stjärnan

 • Ignatius skriver:

  1. 21st Century Amsterdam, handgjort, miljövänligt och snyggt, vilket personifierar Snowroom.
  2. stjärnan

 • Eva B skriver:

  1. Butiken heter De Winkel van Guus och den har riktat in sig på ett miljötänk, liksom The Snowroom som tillverkar produkterna i miljövänlig polyesterfiber.
  2. Huset är min favorit! Det ser välkomnande och hemtrevligt ut och skulle stå i vårt fönster i hallen!

 • Tonny skriver:

  1. Butiken heter Guus (is keen on green) Precis som deras slogan antyder satsar Guus likväl som the Snowroom på fair trade och hållbar nytänkande design.
  2. En stilren julstjärna i polyesterfiber skulle pryda mitt tomtebefriade hem.

 • Anneli Tollefsen skriver:

  1. Butiken heter 21st century amsterdam och har en miljövänlig profil och det passar snowroom perfekt då de tillverkar lampor i miljövänlig polyesterfiber. Så båda har det gröna tänket gemensamt!
  2. Jag vill gärna ha en stjärna!

 • Sofia skriver:

  1. De Winkel van Guus (Guus´s shop) är, som de själva beskriver sig, "keen on green", dvs. de värnar om miljön och fair trade. Deras varor kommer från företag som gör produkter på miljövänligt sätt och utifrån fair trade. Vilket gör att The snowrooms finfina saker platsar alldeles utmärkt i butiken, då de både är återvinningsbara och gjorda enligt fair trade.
  2. Ett fint hus skulle gärna få flytta in i vårt vardagsrum 😀

 • Jessica skriver:

  1. De Winkel van Guus heter butiken och är liksom the Snowroom inriktade på miljövänliga produkter.
  2. Jag har inte hittat någon julstjärna som faller mig i smaken förens nu, denna fina från the Snowroom!

 • Jenny WL skriver:

  Butiken heter De Winkel van Guus (Guu's shop). De verkar verkligen ha fina saker! Och en mycket bra tanke att design kan vara miljövänlig. Mycket roligt att någon satsar på snygg design OCH miljö! Givetvis passar lamporna samman med butiken på grund av miljötänket som båda verkligen står för.

  Jag skulle gärna önska en blinka blinka liten STJÄRNA till mitt fönster så här i juletid!

 • Marie skriver:

  1. De Winkel van Guus, som satsar på ekovänlig design – the Snowrooms produkter med hållbar utveckling passar in där.
  2. Huset är alldeles uuuuunderbart. Det önskar jag mig!

 • Jenny F skriver:

  1. Butiken heter De Winkel van Guus (Guus affär) och de värnar om fair trade, att återbruka material och tänka hållbart och miljövänligt. Det stämmer ju väl överens med The Snowrooms skapelser av exempelvis återvunna PET-flaskor!

  2. Om jag skulle ha turen att vinna så skulle jag välja huset.

 • emelie nilsson skriver:

  1. Butiken heter De Winkel van Guus. De värnar om miljön och har produkter som är miljövänliga. Precis som Snowroom.

  2. Jag vill jättegärna ha den fina stjärnan. Skulle passa perfekt i fönstret i mitt sovrum 🙂

 • Åsa Wikström skriver:

  Butiken heter De Winkel van Guus och de har ett vagga till vagga-koncept, som går ut på att de försöker eliminera allt spill vid produktionen samtidigt som de ska vara effektiva och miljövänliga ur ett socialt, ekonomiskt och industriellt perspektiv. Detta tycker jag går hand i handske med The Showroom som stödjer Fair Trade, hållbar design och lokalproducerade produkter.

  Skulle vilja ha huset då det skulle passa bra hemma hos oss antingen i hallen uppe eller i sonens rum.

 • karin skriver:

  1. Affären heter "De Winkel van Guus" och den är Amsterdams första affär med ekologiskt koncept. De satsar på ekologisk, återvunnet, handgjort och på hållbar utveckling. The snowroom satsar också på hållbar utveckling, tänker på vår jord och försöker ge tillbaka lite. De jobbar alltså lite åt samma håll.

  2. Om jag vinner skulle jag jättegärna vilja ha huset, å så fint!

 • irene skriver:

  1. De Winkel van Guus (21st century Amsterdam).Säljer miljövänliga, handgjorda och ofta återvunna produkter vilket passar bra ihop med The Snowrooms filosofi.
  2. Jag skulle helt klart välja huset då jag gärna vill njuta av denna fantastiska lampa året om.

 • Johanna Törnqvist skriver:

  1. Butiken heter De Vinkel van Guus. De har en passion för "gröna" produkter, återanvändning och miljövänliga alternativ.
  Därför passar The Snowrooms lampor så bra där!

  2. Jag skulle helst vilja ha lampan.

 • Jessica skriver:

  1. De Winkel van Guus. De inriktar sig på miljövänliga produkter vilket passar bra ihop med The Snowrooms filosofi att stödja hållbar design.
  2. Jag skulle vilja ha stjärnan.

 • sia skriver:

  De Winkel van Guus säljer handgjorda, miljövänliga produkter, gärna i återvunnet material och det stämmer bra med The snowrooms produkter som är ekologiskt genomtänkta.

  En stjärna skulle jag gärna vilja ha.

 • Theresa skriver:

  1. Butiken heter De Winkel van Guus och inriktar sig på miljövänliga produkter och rättvis handel. Snowroom använder återvunnet samt naturliga material i sina produkter och ställer höga krav på hur tillverkningen sker, så företagets filosofi passar bra ihop med butikens.

  2. En kompis har en busig kattunge som kostat henne ett par krossade fönsterlampor och gjorde att adventsstakarna åkte fram som ersättning redan i början av november. Tipsade henne om Snowrooms lampor som såg ut att klara att vältas och det skulle vara roligt att få ge bort en stjärna i julklapp. 🙂

 • Madeleine skriver:

  1.De Winkel van Guus (Guus’s shop). Både butiken och The Snowroom har miljövänliga produkter.

  2.Stjärnarn

 • Jessica skriver:

  1. de winkel van GUUS

  2. Med fokus på ett grönt tänk och miljömedvetenheten gemensamt passar The Snowroom och De Winkel van Guus som hand i handske.

  3. Gärna stjärnan. Superfin!

 • pysseliten skriver:

  1 Butiken heter De Winkel van Guus, och satsar på ekovänlig design bra för miljön 🙂
  2 huset skulle jag gärna önska mig .

 • Jenny skriver:

  Fråga 1, De Winkel van Guus heter butiken och deras miljövänliga filosofi passar perfekt ihop med The Snowroom.

  Fråga 2, Jag skulle vlja ha huset om jag har turen att vinna! 😉

 • Maria G skriver:

  1. Butiken heter "De Winkel van Guus". De säljer miljövänliga produkter, vilket stämmer väl överens med The Showrooms filosofi med miljövänliga material med hänsyn till människan, naturen och djuren.
  2. Stjärnan skulle vara fin i mina små pojkars rum.

 • charlotta skriver:

  1. Butiken heter De Winkel van Guus, inriktingen är återvinning, ekologiskt och grönt plus handgjort och fantastiskt snyggt sortiment, filosofin är enkel; keen on green (grönt är skönt ;)och det stämmer bra överens med the snowroom som tar tillvara på jordens resurser istället för att bara producera utan tanke, plus att det blir riktigt snyggt!

  2. A star was born in our house last year…
  Han river ner allt han ser men the snowrooms stjärna skulle vi sätta uppe i hans hörnfönster, ha framme året om och njuta av det vackra ljuset

 • Hej, butiken heter De Winkel van Guus.
  Det är en butik med stark miljöprofil,miljövänliga produkter och rättvis handel.
  Detta går hand i hand med The Snowrooms företagsfilosofi.

  Det lilla huset tycker jag skulle passa mig, för året runt nöje:)

  Vänliga hälsningar
  Rebecka

 • Therése skriver:

  1. Butiken heter De Winkel van Guus, de säljer miljövänliga produkter och det rimmar väl ihop med The Snowrooms filosofi.
  2. Jag hoppas tomten dyker upp med en tjusigt paket som gömmer den juligt fina stjärnan!

 • 1. Butiken heter De Winkel van Guus och fokuserar på produkter som är återvinningsbara och miljövänliga. Snowrooms produkter är tillverkade av miljövänlig polyesterfiber.

  2. Skulle vilja vinna stjärnan tycker den är sååå himla fin!

 • Emma skriver:

  1) Hej hopp! Butiken heter De Winkel van Guus. Butiken har en stark miljöprofilering precis som The Snowroom, rättvis handel och ett skönt grönt tänk!!!

  2) De lilla huset skulle passa perfekt hemma i vårt hus.

 • Malin Vänersborg skriver:

  1. Butiken heter "De winkel van Guus" och de har en miljövänliga "gröna" varor som passar bra ihop med The snowrooms idé och filosofi.
  2. Hos oss skulle huset passa perfekt i vårt nya kök-som snart-ska-bli-till.

 • pia kollberg skriver:

  butiken heter De winkel van Guus och de säljer produkter som är återvunna och miljövänliga precis som the snowroom…

  jag skulle så gärna vilja ha det fina lilla huset.

 • Caisa skriver:

  1. De winkel van Guus "Guus shop" och dom har samma miljövänliga tänk om återvinning bland annat.

  2. Huset

 • Jessica skriver:

  1.Butiken som satsar på miljömedvetna produkter heter De Winkel Van Guus. The Snowroom tillverkar sina trendiga produkter i miljövänlig polyesterfiber. Båda bidrar därmed till att spara på miljön så mycket som möjligt!
  2.Älskar den fantastiska julstjärnan!En enkel och strikt julstjärna som GÄRNA får sprida glädje och inspiration från mitt fönster.

 • Anna skriver:

  1. Butiken heter De winkel van Guus och där säljs det miljövänliga produkter. De verkar ha samma grundtankar om vår miljö. De är giftasmaterial för varandra!

  2. huset

 • 1. Butiken heter De Winkel Van Guus och har en miljömedveten profil. The Snowroom tillverkar sina produkter i miljövänlig polyesterfiber. Som hand i handske.

  2. Huset skulle lysa fint hos mig

 • Jessica H skriver:

  De Winkel van Guus (Guus’s shop)

  Miljöengagemanget binder dem båda ihop. Plus att de står för spänning och nytänkande. Att vara eko och reko är hur spännande som helst när det gäller De winkel van Guus och The Snowroom.

  Sen är det faktiskt så här: Jag kan inte välja. Omöjligt. De är lika fina båda två fast på olika sätt. Skulle jag vinna får ni välja åt mig. Surprise me!

 • Jeanette skriver:

  1. Butiken heter 21st century amsterdam och har en miljövänlig profil och det passar snowroom perfekt då de tillverkar lampor i miljövänlig polyesterfiber
  2. Jag skulle bli jätteglad om jag vann stjärnan

 • Anna skriver:

  1. Butiken heter De Winkel Van Guus och har inriktat sig på miljövänlig shopping; ekovänligt, handgjort, ofta återvunna produkter som senare kan återvinnas. Snowroom passar in med lampor som är tillverkade i miljövänlig polyesterfiber.

  2. Jag skulle gärna vilja vinna huset

 • Ulrika skriver:

  1. De Winkel Van Guus har miljö och hållbarhet i fokus när de väljer produkter vilket gör att produkter från The Snowroom passar in då de är tillverkade av återvunnet material.

  2. Det är ju jul… självklart vill jag ha den mysiga stjärnan!

 • Jenny skriver:

  1). De winkel van GUUS heter butiken och har inriktning mot fina objekt, hållbarhet, fair trade och var Amsterdams första "gröna" butik. Jag tror att det är därför att The snowroom gör lampor av PET-flaskor och återvinner, vilket dom båda delar passionen för. Dom har samma filosofi och känner likadant för jorden och framtiden.

  2). Åh, vilket svårt val, men jag får nog säga att huset tilltalar mig lite mer….

  2

 • Amsterdam-butiken heter De Winkel van Guus (Guus's shop). Deras inrikning är att de har en passion för "grön design" i vardagslivet. De säljer bla handgjorda, miljövänliga & rättvisemärkta produkter. The Snowroom har samma grundtankar om fair trade & miljötänk. Jag är nu med i facebookgruppen!
  2) Jag skulle önska hus-lampan om jag blir den lyckliga vinnaren. Så coolt & skulle passa otroligt bra hemma hos oss.

 • Sandra skriver:

  1. De Winkel van Guus beskriver det själv som att butiken föddes ur en passion för grön design i vardagen. En tanke som förenar vackra ting, handel på rättvisa villkor och det vi i Sverige kallar hållbar utveckling. Snowrooms tillverkning av lampor i miljövänligt material och med stor hänsyn till djur och natur följer samma tankesätt.
  2. Svårt val….. stjärnan! tror jag…

 • emelie skriver:

  1. Butiken heter De Winkel van Guus och har, liksom Snowroom, ett tydligt miljöperspektiv där hållbar utveckling är ledord.

  2. Jag måste svara stjärnan, då min gamla favorit mött en plötslig död.

 • monica skriver:

  1. De Winkel van Gus (Guus's shop), Rozengracht 104, 1016 NG Amsterdam, NL.
  Butiken säljer handgjord grön desig för "the daily life". Vackra bruksföremål tillverkade utfrån ett hållbarhets perspektiv samt handgjorda Fair Trade produkter.
  Filosofin är att reducera, återanvända och återvinna. Ett cradle-to-cradle koncept som de har gemensamt med Snowroom som har utvecklat materialet i sina produkter från återvunna PET flaskor och använder lågenergi lampor i sin belysning.
  Inriktning gjord på kloka val matchat med modern design med andra ord "keen on green".
  2. Det strama vita fina lysande huset förståss!

 • 1. Affären heter heter De Winkel van Guus. Den har (liksom Snowroom) en miljövänlig profil och det passar snowroom perfekt då de tillverkar miljövänliga lampor. Båda har samma tänk. De arbetar också för eko och hållbarhet.
  2. Gärna stjärnan!

 • Lovi skriver:

  1) Butiken heter De Winkel Van Guus och ligger i Amsterdam. Det verkar som att butiken och lamptillverkaren delar samma vision om hur vi bör handskas med vår jord. Att det på lång sikt är viktigt med hållbarhet, återanvänding och "fairtrade" för att vi inte skall påskynda en process som redan går fortare. Det politikerna inte klarar av tar tack och lov vissa företag ansvar för och visar att det är möjligt att leva ett modernt liv utan allt för stora avkall och begränsningar. Tack för det 🙂
  2)Den vita stjärnan skulle gärna få lysa upp vårt sovrumsfönster.

 • Ida Danielsson skriver:

  1. Butiken heter De Winkel Van Guus och satsar på miljövänliga/ekovänliga produkter gärna gjort av återvänt material. The snowrooms produkter passar utmärkt eftersom de jobbar med mijövänliga material och värdesätter fair trade.
  2. Det fina huset skulle gärna få lysa i min lägenhet.

 • Agneta Johnsson skriver:

  1. Butiken heter De Winkel van Guus (Guus's shop) och är Keen on Green. The Snowroom arbetar för bla fair trade och hållbar design vilket också Guus's shop gör. Deras slogan "Keen on Green" säger mycket om vilka värderingar företaget har.

  2. Det lilla huset skulle passa så bra i min bokhylla.

 • Jenny skriver:

  1.Butiken heter De Winkel Van Guus och de inriktar sig på mer miljövänlig design. Eftersom The snowroom gör lampor i miljövänlig polyesterfiber så tror jag att de passar varandra som handen i handsken.
  2.Om jag vann skulle jag välja den fantastiskt fina stjärnan. Skulle passa perfekt i min sons rum då han saknar en adventsljusstake idag.

 • Annie skriver:

  1. Butiken heter De Winkel van Guus och har miljöprofil. Mat och till viss del kläder börjar gå att hitta mer eller mindre miljövänligt. Skor och möbler är svårare – lampor med miljöprofil är unikt!

  2) Det lilla huset skulle vara väldigt fint hos vår Sixten, snart 2 år. Hans rum är vitt med accenter av grönt och orange samt stänk av cerise. Ett vitt hus i fönstret skulle vara jättefint!

 • camilla eriksson skriver:

  1. Butiken heter De Winkel van gus och deras inriktning är tydlig, de står för hållbarhet, fair trade, återvinning och miljövänligt och ekologiskt. De passar Snowroom då de också har en miljövänlig inriktning och arbetar för en hållbar utveckling som är bra för jorden och använder också sådana material i produkterna.

  2. Jag gillar stjärnan!

 • Jenny S skriver:

  1 *De Winkel van Guus (Guus’s shop)* erbjuder ”grön” design för såväl vardag som helg. Handväskor, möbler, livsstils- och heminredningsprodukter, smycken, accessoirer och leksaker kan du hitta här. Allt är handgjort, ecovänligt och i många fall av återvunnet material!
  Affären stämmer väl överens med The Snowrooms ambition att ta väl hand om vår planet och stödja hållbar design.

  2. Jag skulle vilja ha huslampan (In-house) i mitt sovrum och dottern suktar efter prinsesskronan (Royal Light) men tycker också att stjärnan (The star) är fin 😉

 • e skriver:

  1. De Winkel van Guus. Kombinerar snygg design med miljötänk precis som The Snowroom.
  2. Jag vill ha huset till min sons rum.

 • Lovisa skriver:

  1. Butiken heter 21st Century Amsterdam och har inriktat sig på miljövänlig shopping såsom ekovänligt och handgjort samt som kan återvinnas. Där passar Snowroom perfekt eftersom de själva tar stor hänsyn till naturen med sina lampor i miljövänlig polyesterfiber.
  2. Jag skulle vilja vinna det lilla huset och placera det i fönstret i min lilla dotters rum efter att stjärnan har tagits ner. Vill ha kvar ljuset efter julen. Har letat jättelänge efter en lampa som skulle passa och här är den ju! 🙂

 • Gabriele skriver:

  1. Butiken heter De Winkel van Guus ( Guus´s shop ). Båda har en grundfilosofi bakom deras varor, som grundas på omtanke om vår planet. De tar fram/väljer sina varor därefter. De Winkels inriktning är "hållbar interiör och livsstils produkter för ett grönare sätt att leva",
  låter precis som det Snowroom står för!
  2. Jag väljer huset..barnen behöver skön belysning i sitt rum och jag håller härmed tummarna!

 • Lovisa skriver:

  1. Skrev fel… Siten heter 21st Century Amsterdam men butiken heter De Winkel van Guus.

 • Hanna Tschemernjack skriver:

  1. Butiken heter De Winkel van Guus (Guus´s shop) och fokuserar på produkter som är återvinningsbara och miljövänliga, något som även Snowroom gör då deras produkter är tillverkade av miljövänlig polyesterfiber.

  2. Stjärnan skulle komplettera mitt hem på ett lysande sätt! 😉

 • MiaHB skriver:

  De Winkel van Guus – som verkar vara ett företag i tiden med fokus på handgjorda, ekologiska och återvunna produkter. Detta går ju hand i hand med Snowrroms tänk – mer grönt åt folket säger jag, så vår vi behålla vår sköna värld lite längre!

  Stjärnan ligger i topp på min önskelista!

 • 1. De Winkel van Guus säljer vardagsprylar – green design som värnar om miljö, hållbar utveckling och fair trade, en designfilosofi som går hand i hand med Snowrooms egna värderingar.

  2. Jag önskar mig ett lysande litet hus på prärien!

 • Anna skriver:

  1. Butiken heter De Winkel van Guus (Guus´s shop)
  Inriktningen och filosofin hos båda är att jobba för att spara på miljön genom hållbar design, ekologiskt tänk och återvinning. Och att The Snowroom ger så mycket till välgörenhet… ja det är bara att lyfta på hatten och tacka för alla snygga designprylar och det sköna miljötänket och hoppas att fler företag tar efter er!

  2. Jag skulle gärna sätta huset i mitt lilla hallfönster vid dörren. Det skulle vara så fint att komma hem till varje kväll!

 • Kicki skriver:

  1.De Winkel van Guus filosofi är ekologi och ljus som man kan frossa i.

  Ett lysande exempel på en Gotlandsgård, vad passar det bättre än hemma hos mej på min ö.

 • Camilla Norén skriver:

  1. Butiken heter De Winkel van Guus och är inriktad på ekologiska eller återvunna material, något som passar perfekt ihop med The Showrooms miljöprofil.

  2. Jag skulle vilja ha huset, det skulle få stå i min sons sovrum så att han inte blir mörkrädd på nätterna 🙂

 • Johan skriver:

  1. De Winkel van Guus och skapades som en butik för grön design med handgjorda produkter som dessutom är ekologiska och i många fall återviningsbara. Detta passar ju naturligtvis bra ihop med The showrooms koncept för att tillverka miljövänliga produkter.
  2. Helt klart huset. Det hade passat bra i mitt sovrumsfönster

 • Cathrine skriver:

  1. Butiken heter De Winkel van Guus och fokuserar helt på produkter som är återvinningsbara och miljövänliga, det gör även Snowroom då deras produkter är tillverkade av miljövänlig polyesterfiber.
  2. Jag skulle vilja ha Huset som skulle pryda sin plats året runt och lysa för små barnafötter som nattvandrar

 • Silje skriver:

  1: Butikken heter De Winkel van Guus og henvender seg mot miljøvennlige og etisk riktige produkter. Dette passer bra sammen med The Showroom som også har en miljøprofil med miljøvennlig produksjon og produkter.

  2: Skulle ville ha hatt huset.

 • Erika skriver:

  1.Butiken heter De Winkel Van Guus (Guus´s shop) och inriktar sig på handgjorda, ekologiska och i många fall återvunna material. Deras filosofi stämmer väl överens med The Snowrooms designfilosofi som innebär att de vill värna om vår planet genom att sälja hållbar och ekologisk design.

  2.Jag skulle gärna vinna huset…det skulle passa perfekt i mörkrädda dotterns rum!

 • Maria skriver:

  Gick in och tittade när du skrev att det varit problem, och kan inte hitta igen min kommentar, trots att jag såg den där igår. Testar därför igen!
  1. De Winkel van Guus heter butiken. De har ett grönt tankesätt, och jobbar mycket med återvinning och hållbarhet. Därför passar Snowrooms lampor bra in i konceptet.
  2. Huset hade vrit jättefint på fönsterbänken i mitt låga fönster, där hade det lyst välkomnande när jag kommer hem! (med timer såklart, den ska ju inte stå och lysa hela dagen när jag är borta…)

 • Alex skriver:

  1. Affären heter De Winkel van Guus. The Snowroom jobbar för att uppmuntra till och stötta hållbar design och detta passar bra med De Winkel van Guus, eftersom de tillhandahåller just detta – design som en hållbar produkt, både för konsumenten och för världen!

  2. Stjärnan hade varit jättesöt att ha nu i juletid, den är lagom enkel och stram, men ändå oerhört dekorativ. Fast, den hade ju kunnat sitta uppe året runt också…

 • Diana Nylén skriver:

  1. De Winkel Van Guus. Butiken är keen on green, de bryr sig om naturen och miljön. Produkterna de säljer är ekologiska, handgjorda eller gjort av återvunna saker, vilket såklart går hand i hand med The Snowroom, som också tillverkar och gör sina saker i miljövänligt material.
  En av The Snowrooms högsta prioritet är att ta hand om vår enda fina och vackra miljö, och det är ju precis som De Winkel Van Guus.

  2. Ett hus eller En stjärna spelar ingen roll, dock att ljuset av en naturnära produkt från The Snow Room får sprida sig i vårt hem, vore uppmuntrande så här i våran mörkaste tid på året! God Jul till The Snow Room och De Winkel Van Guus! Önskar hela familjen Nylén

 • ingen vanlig dag skriver:

  1. Butiken heter 21st century Amsterdam och är en konceptbutik med ekologiska, handgjorda och återvunna varor. Eftersom The snowroom är miljöengagerade och tänker på det när de producerar sina produkter så passar deras filosofi och inställning bra hos 21st century Amsterdam. Bra intitiativ!
  2. Huset. Som är så otroligt fint!
  /Kristina

 • Karin skriver:

  1.De Winkel van Guus, inriktningen miljötänk så det passar mycket bra ihop med The Snowroom som stödjer Fair Trade.
  2. Stjärnan

 • Ulla-Britt skriver:

  1) De Winkel van Guus heter butiken. Ekotänket är den närmsta och största likheten mellan Showroom och Guus´s shop. Känslan för hållbar design är en annan gemensam nämnare.
  2) Jag skulle vilja ha stjärnan som skulle passa väldigt bra hemma hos mig.

 • Anne skriver:

  1. De Winkel van Guus. Med tanke på jordens ändliga resurser och försöka hushålla med dem har de nog gemensamt.
  2. Huset skulle jag vilja ha. Har hästen så ett stall till den skulle dottern gilla!

 • Pelle skriver:

  1) Butiken heter De Winkel van Guus och inriktar sig på miljövänliga produkter. Hållbara produkter är viktigt både för Showroom och "Guu's shop".

  2) Huset eftersom det känns originellt och vem vill inte ha ett ljust hem i sitt hem?

 • gella skriver:

  1. De Winkel Van Guus (Guus shop). De har samma miljömedvetna tänk som snowroom vilket gör att de passar bra.

  2. Stjärnan.

 • Spacegirl skriver:

  1. 1. De Winkel Van Guus (Guus shop).
  Miljön!
  2. Stjärnan

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.