Annons

Mera mässing

Trots att hon snäste av mig så det sjöng om det, sist jag sprang på henne, så tänkte jag ge Sköna Hems inredare Charlotte Persson lite beröm idag. Tidningen har låtit sina medarbetare tolka julen på olika teman och hon fick faktiskt till det allra bäst. Jag gillar hennes snövita vinterdröm med mässingsdetaljer, massor. Trots att jag egentligen gillar tenn, krom och silver mest, är det som om mina ögon inte kan få nog av guld och mässig numer. Men, men. Kring jul kanske man får lov att gå emot sina principer lite.

Foto: Johan Carlsson, skärmdumpar från Sköna Hems webb

Kommentarer

 • Mässing är grejen 🙂 Jag har aldrig slutat gilla, trots att det länge var längst ned på barometern. Det tickar dock på trendmässigt och vi lär få se mycket mera nu. Och just mässing i kombination med mer kallt som tenn, zink, silver, betong känns extra intressant just precis nu.

 • Johanna B. skriver:

  Snygg pik 😉

 • Visst är bilderna fantastiska, underbart med jul! Men vilket onödigt personangrepp Frida, Charlotte är en fantastisk människa som har lärt mig otroligt mycket.

 • Ylva skriver:

  Jag blir mest intresserad av vad snorkfröken kan ha sagt till dig…

 • Frida skriver:

  Linda: Det är mycket möjligt att hon är, det säger jag inget om, men hon har varit väldigt oförskämd mot mig.

 • Ok, men personangrepp offentligt känns väldigt onödigt!

 • Ingen vanlig dag skriver:

  Ja jag njöt av detta fina julrum, potentialen med ljusinsläpp och de vackra fönstrena var ju i och för sig ganska hög för att lyckas. Men så fint och precis som du och andra kommenterare säger så känns mässing och guldigt väldigt hett just nu. Det kaske är dags att ta fram lite arvegods från gömmorna.

  /Kristina

 • Jag blev också helt tagen av det vita och mässing i Sköna Hem. Jag är själv mycket både guld och silver. Trist att bli avsnäst av någon – oavsett vem det är.

 • Maria skriver:

  Mycket vackra bilder. Ser mysigt och mjukt ut.

 • Jag håller med, jag såg bilderna i tidningen och de är verkligen stämningsfulla.

 • Annika skriver:

  Mysigt och ombonat med den härliga mattan, gardinerna, puffen och de fina plädarna. Underbara fönster! Och så snyggt med snittamaryllis i hög vas. Mässing och guld i den här tappningen är för glammigt för mig. Tur att smaken är olika. 🙂

 • Elena skriver:

  Vilken fin puff! någon vet var det kommer ifrån?

 • Malin skriver:

  Du har ett gott hjärta du 🙂
  Vad hon än sa tycker jag inte att du ska ta åt dig!
  Kram

 • Föll också för dessa bilder när jag såg dem igår.

 • Lena skriver:

  Det var fint. 🙂

  Till Linda: Personangrepp är när man kallar nån fula saker och kränker personen ifråga. Frida berättar bara hur hon betett sig. Stor skillnad.

 • Anna skriver:

  Åh vilka underbara bilder, så hade det gärna fått se ut hemma hos mig fast hade bytt ut guld mot silver.

 • Emma skriver:

  Det rummet med den stämningen ser trevligt ut! :}

 • fröken K skriver:

  Det var faktiskt tjusigt det där.

 • Leigha skriver:

  Loving the gold. Maybe tinsel should be gold this year!

  Leigha

 • Linnea skriver:

  @Elena: Jag tror att puffen kommer från Ceannis 🙂

 • Sofia-Tingelings skriver:

  Jag är riktigt hooked på mässing och kanske ännu mer koppar för tillfället. Hittade en rund spegel på loppis i förrgår i koppar som så hänger i en bred läderrem a la Diesel-stuk. 30 kr… Vilken lycka!

  Kram!

 • Heja Frida 🙂 Det är den som blir arg först som förlorar, det vet du väl? Själv ska jag följa ditt exempel och snart blogga om Ikea igen 😉 Kram/Stina.

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *