Annons

Malene Birgers bok Life & Work

Jag lovade ju att återkoppa med en mer utförlig bedömning av Malene Birgers bok Life & Work när jag hade hunnit bläddra lite mer i den, så here it goes ett stycke recension. I miniformat. Jag hittar nämligen inga bra pressbilder på nätet och vet inte hur många faksimiler jag vågar bjuda på i egen regi. Så kort sagt är det hennes jobbdel jag är mest fascinerad av och några av de uppslagen finns fotade nedan. Vi delar ju inte riktigt samma smak för inredning, så de kapitel som behandlar hennes boendeformer och sommarhus är de minst inspirerande för mig. Det jag fastnade mest för är hennes intresse för konst och de dokumentära bilderna av hennes modeskapande och hennes eget målande. Hon är nämligen en väldigt duktig tavelmakare i egen regi och jag skulle gärna ha ett av hennes alster på väggen här hemma.
Malene Birgers bok Life & Work
Foto: Frida Berglund, bilder av uppslag från Malene Birgers bok Life & Work

Kommentarer

 • Mia skriver:

  Jag är så sugen på den där boken men den går ju loss på lite över 500 kr vilket kanske är lite dyraste laget för mig och för en coffetable-bok:) Hade med gärna sett press bilder från den:)

  Ha en underbar helg Frida!

  Kram Mia

 • Sant, men det är så otroligt många bilder så jag kan förstå prissättningen. Du kanske kan sätta upp den på önskelistan inför jul. Du kommer sitta och hoppa av inspiration i soffan sen 🙂

 • Vackert, vackert. Även på min önskelista – tack för titten!

 • Annika skriver:

  Ja den är jag sugen på också, får nog hamna på min önskelista.

 • Looks truely inspiring. Will get this for sure. Thanks for sharing. Best from Amsterdam, Julia

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *