Annons

Greige inspiration

Jag köpte Elle Decoration UK i helgen, och blev kär i omslaget. Jag är nog lite av en tidningsknarkare och det här numret var ett av de bättre, på länge. Huvudtemat ”Greige” [grått + beige] känns högaktuellt. Bilderna är plåtade av Kasia Gatowska och i hennes portfolio finns massor med inspiration att hämta. Extra förtjust blev jag i sänggaveln, från ett annat reportage, som ändå passar i temat. Tjusig, inte sant?

Foto: Elle Decoration UK av Kasia Gatowska

Kategorier:

Kommentarer

 • Ylva skriver:

  Mm, Elle deco UK brukar vara bra tycker jag. Har inte hunnit plöja mitt nr ännu men ser fram emot detta : )
  Japp, väldigt läcker sänggavel.

 • Marie skriver:

  Alltid snygga omslag och inspirerande hem tycker jag.

 • Sofia-Tingelings skriver:

  Åh, jag håller med. Tror aldrig jag gjort så mycket hundöron som jag gjorde i just den.

 • ÅSA skriver:

  gud så mysig säng!

 • Johanna skriver:

  Jag älskar Elle Decoration!

 • Emma skriver:

  Åhh har den hemma jag med men ännu inte hunnit plöja igenom den =)Nu längtar jag ännu mer =) Grått och vitt är härligt!

 • emelie skriver:

  ser himla mysigt ut. fin och inspirerande blogg 🙂

 • Elena skriver:

  Kände mig så nöjd när jag började fundera på att kombinera bruna och gråa färskalor här hemma.. nästan nytänkande! Visar sig att jag, som vanligt, bara omedvetet plockar upp det nya som ANDRA tänker…:-)) – är fortfarande bara en follower of fashion. Tur att det är så himla fint!!:-))

 • Charlotte skriver:

  Håller med, bra nummer av tidning.
  Kika här för inredningstrenderna på
  Ambientemässan 2011…

 • Lina skriver:

  Ja den sänggaveln var verkligen snygg!

 • Mark skriver:

  Älskar den där soffan!

 • L skriver:

  Nämen, lite svart, vitt, grått och trärent på den här sidan?! Kors i taket! 😉 (Ja, fast jag gillart ju, ändå. Iofs.)

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *